Nyheter om Det hvite hus


Skrytelisten fra Det hvite hus får mange til å stusse: – De lever i et parallelt univers

Den siste uken har nær en halv million blitt smittet av koronaviruset i USA, et tall som står i sterk kontrast til en nylig uttalelse fra Det hvite hus.
Les mer om:

- Hva i helvete er galt med ham?

Joe Biden raser mot Donald Trumps arrangementer, mens Bernie Sanders og Anthony Fauci også er bekymret. Mandag samlet han tusenvis i Pennsylvania og feiret utenfor Det hvite hus.

Trump slåss for fire år til

PENNSYLVANIA: Flere tusen Trump-tilhengere sto som sild i tønne på flyplassen i Lancaster, Pennsylvania, mandag ettermiddag for å se og høre presidenten som kjemper for å få fire nye år i Det hvite hus.
Les mer om:

Trump slåss for fire år til

PENNSYLVANIA: Flere tusen Trump-tilhengere sto som sild i tønne på flyplassen i Lancaster, Pennsylvania, mandag ettermiddag for å se og høre presidenten som kjemper for å få fire nye år i Det hvite hus.
Les mer om:

Lil Pump gir sin støtte til Donald Trump – disser Joe Biden

Lil Pump… Hvor har det blitt av han? Det er noen år siden 20-åringen fikk en global smash med «Gucci Gang». Nå klarer Lil Pump å igjen gi lyd fra seg – som blir lagt merke til. Men ikke via musikk. Gazzy Garcia, som han egentlig heter, gir nå sin støtte til Donald Trump, ettersom han ikke ønsker skatteforslagene til Joe Biden. – Alt jeg sier er Trump 2020, bitch!, gauler Lil Pump i snutten nedenfor. Han legger til at han – faen meg – ikke skal betale mer i skatt slik Joe Biden foreslår. – Fuck Sleepy Joe!

Trumps stabssjef: – Barrett kan tas i ed allerede mandag

Dersom hun blir godkjent i tide, planlegger Det hvite hus å ta Amy Coney Barrett i ed som USAs neste høyesterettsdommer under en seremoni mandag.
Les mer om:

Axios: Trump planlegger å sparke nøkkelpersoner hvis han vinner

Dersom USAs president Donald Trump får fire nye år i Det hvite hus, planlegger han å skifte ut en rekke nøkkelpersoner i den føderale regjeringen, ifølge kilder.

Ny bølge med korona i Det hvite hus: – Vi kan ikke kontrollere pandemien

Tidligere i høst ble USAs president Donald Trump og flere rundt ham smittet av korona. Nå er igjen Det hvite hus rammet av koronasmitte. Denne gangen i kretsen rundt visepresident Mike Pence.

Pence-rådgiver testet positivt for korona

En rådgiver for visepresident Mike Pence har testet positivt for koronavirus, bekrefter Det hvite hus.
Les mer om:

Pences stabssjef testet positivt for corona

USAs visepresident Mike Pences stabssjef og nærmeste rådgiver har testet positivt for coronaviruset, bekrefter Det hvite hus.
Les mer om:

Pence-rådgiver koronasmittet

Mike Pence sin nærmeste rådgiver har fått påvist koronasmitte, opplyser Det hvite hus. I tillegg skal minst en annen rådgiver være smittet. Pence fortsetter valgkampen som før.
Les mer om:

Pence-rådgiver testet positivt for korona

En rådgiver for visepresident Mike Pence har testet positivt for koronavirus, bekrefter Det hvite hus.
Les mer om:

Trump skal ha forlatt intervju

USAs president Donald Trump skal ha forlatt innspillingen av «60 Minutes». Nå truer han med å publisere intervjuet selv, og går hardt ut mot reporter Lesley Stahl for å ikke bruke munnbind i Det hvite hus.

Hevder Trump forlot «60 Minutes»-intervju

Etter 45 minutter skal president Donald Trump ha forlatt innspillingen av «60 Minutes», og går ut mot reporter Lesley Stahl for ikke å bruke munnbind i Det hvite hus.

Slik har det gått med valgløftene fra 2016

I 2016 kom Donald Trump med en lang rekke løfter som skulle få amerikanerne til å velge han over Hillary Clinton og demokratene. Dette er fasiten etter at han har holdt til i Det hvite hus i nesten fire år.

Rettssakene som står i kø mot Trump

Hvis Donald Trump taper presidentvalget om noen dager, er kanskje ikke nedpakkingen av Det hvite hus hans største problem. I rettssalene ligger sakene i kø og venter på ham.

Melania Trump: Barron (14) testet positivt for covid-19

I en artikkel publisert på nettsidene til Det hvite hus avslører førstedame Melania Trump at sønnen hun har med president Trump også har vært coronasyk.

Barron Trump testet positivt

I en tekst publisert på nettsiden til Det hvite hus skriver førstedame Melania Trump at sønnen Barron Trump (14) har testet positivt for koronaviruset, i likhet med sine foreldre.
Les mer om:

Kanye West deler falske valgresultater og ny musikk

I en klassisk Kanye West-vending deler rapperen både falske nyheter og ny musikk i dag. Firebarnsfaren nekter å gi seg i presidentvalget, og deler et manipulert bilde som skal vise resultatet fra forhåndsstemmene i Kentucky. Ifølge bildet Ye deler har Donald Trump bare 2 % oppslutning i delstaten, mens Kanye har 19 %. Joe Biden får 14 % på den uriktige målingen.

Det hvite hus: Trump testet negativt for koronaviruset

USAs president Donald Trump er ikke lenger smittet av koronaviruset, ifølge Det hvite hus.

Det hvite hus: Krisepakke fortsatt mulig

En ny koronakrisepakke er fortsatt mulig å få i stand, mener Det hvite hus, få dager etter at president Donald Trump stanset forhandlingene.

Trump hadde valgkampmøte ved Det hvite hus

Donald Trump holdt lørdag kveld et valgkampmøte utenfor Det hvite hus. Presidenten talte fra balkongen til en entusiastisk folkemengde som stod tett i tett under balkongen i Make America Great Again capser og turkise t-skjorter.

Hundrevis stod tett i tett for å se Trump tale fra Det hvite hus

WASHINGTON, D.C. (VG) Donald Trump holdt sitt første offentlige arrangement siden han ble smittet med coronaviruset. To tusen personer skal ha blitt invitert til å se han tale fra balkongen på Det hvite hus.

Fauci: – Superspredning i Det hvite hus

Arrangementet i Rosehagen ved Det hvite hus 26. september var en «superspreder-hendelse», fastslår smittevernekspert Anthony Fauci.
Les mer om:

Trump skal tale fra balkongen lørdag

Donald Trump vil samle flere hundre personer ved Det hvite hus lørdag for å tale om «lov og orden», ifølge amerikanske medier. Mandag drar han til Florida.