Nyheter om Det hvite hus


Trump brøt id-tradisjon i Det hvite hus

Administrasjonen til USAs president Donald Trump brøt en langvarig tradisjon da det ikke ble invitert til id-feiring for å markere slutten på ramadan i år.

Merkel tordnet mot USAs mobilavlytting. Nå beskyldes Tyskland for å ha spionert på Det hvite hus

Tysk etterretningstjeneste spionerte i lang tid både på amerikanske myndigheter og næringsliv, deriblant på Det hvite hus, ifølge nyhetsmagasinet Der Spiegel.
Les mer om:

Spicer om mulig avgang: – Dere kan fortsette å ta selfiene deres!

Til tross spekulasjoner om at han er ferdig i jobben, holdt Trumps pressetalsmann Sean Spicer en ny pressekonferanse i Det hvite hus tirsdag.
Les mer om:

Ukrainas president skamroser Trump: – Beundrer ditt lederskap og din effektivitet

WASHINGTON, D.C. (VG) Ukrainas president Petro Porosjenko sparte ikke på lovordene da han møtte Donald Trump i Det hvite hus tirsdag.

Det hvite hus: Trump har ikke tenkt å sparke Mueller

Det hvite hus sier president Trump ikke har noen intensjon om å sparke mannen som etterforsker Russlands antatte forsøk på å påvirke presidentvalget i fjor.

Secret Service nekter kjennskap til lydopptak

Secret Service, sikkerhetstjenesten som passer på USAs president, nekter for å ha lydopptak av samtaler Donald Trump har hatt i Det hvite hus.

Secret Service nekter kjennskap til lydopptak

Secret Service, sikkerhetstjenesten som passer på USAs president, nekter for å ha lydopptak av samtaler Donald Trump har hatt i Det hvite hus.

USAs førstedame flytter inn til sin mann

Melania Trump har flyttet inn i Det hvite hus i Washington. De siste fem månedene har hun og Donald Trump bodd hver for seg.

USAs førstedame har flyttet inn i Det hvite hus

Melania Trump har nå flyttet inn i Det hvite hus i Washington. Hun ankom presidentboligen med sin mann og yngste sønn.

Førstedamen har flyttet inn

USAs førstedame har nå flyttet inn i Det hvite hus i Washington. Melania Trump og Barron har bodd i Trump Tower i New York slik at han kunne bli ferdig med skoleåret.

Melania flytter inn til Trump

Melania Trump og det amerikanske presidentparets yngste sønn Barron er nå klare for å flytte inn i Det hvite hus i Washington. Melania og sønnen har til nå bodd i New York.

Nå flytter Melania inn i Det hvite hus

Melania Trump og det amerikanske presidentparets yngste sønn Barron er nå klare for å flytte inn i Det hvite hus i Washington.

USAs førstedame flytter endelig til Det hvite hus

Melania Trump og det amerikanske presidentparets yngste sønn Barron er nå klare for å flytte inn i Det hvite hus i Washington.

Skandalene preller av teflon-Trump: - Hele det politiske miljøet har tilpasset seg Trump

Samme dag Donald Trump ble president, begynte spekulasjonene om riksrett. Han er presset, men «The Donald» sitter fremdeles trygt i Det hvite hus.

Comey anklaget Trump for løgn i dramatisk høring 

Det hvite hus har spredt løgner, sa tidligere FBI-sjef James Comey i torsdagens dramatiske høring som truet med å undergrave Donald Trumps presidentskap. 
Les mer om:

Comey: Trump-administrasjonen spredte løgner

Tidligere FBI-sjef James Comey mener Det hvite hus har spredt løgner, og sier han lekket fra samtaler med Donald Trump for å få igangsatt etterforskning.

Den ellevte landeplaga

En kombinasjon av hundreårsbølge og hundreårsflom utløst av en oransjefarga mann som har tatt bolig i Det hvite hus.
Les mer om:

Her er seks grunner til at troverdigheten hans stuper

Donald Trump og Det hvite hus har gjentatte ganger omgått sannheten. Det fører til en voldsom troverdighetskrise for presidenten.

Trumps kommunikasjonssjef går av

Kommunikasjonsdirektør Mike Dubke i Det hvite hus har sagt opp. Samtidig fortsetter president Donald Trump ordkrigen mot Tyskland.

Det hvite hus vil ikke kommentere Kushner-saken

Det hvite hus vil ikke kommentere meldingene om at Donald Trumps svigersønn foreslo å opprette en hemmelig kommunikasjonskanal til Moskva.
Les mer om:

Trump: – Jeg nevnte aldri Israel i samtalen med russerne

Avviser at han avslørte allierte kilder i møtet med den russiske utenriksministeren og ambassadøren i Det hvite hus.

Twitter-grunnlegger beklager Trump-seier

En av Twitters grunnleggere, Evan Williams, beklager hvis det sosiale nettstedet bidro til å hjelpe Donald Trump inn i Det hvite hus.

Trump med gigantisk våpenavtale

USA og Saudi-Arabia skal inngå våpenavtaler verdt nesten 930 milliarder kroner under Donald Trumps besøk i landet. Avtalene ventes å bli signert i Riyadh, bekrefter Det hvite hus.

– Trump-rådgiver granskes

En rådgiver i Det hvite hus granskes i etterforskningen av antatt samarbeid mellom Russland og Donald Trumps valgkampteam, ifølge Washington Post.