Nyheter om Det hvite hus


Washington Post: Trump tviler på Saudi-Arabias Khashoggi-forklaring

President Donald Trump og hans medarbeidere har begynt å tvile på Saudi-Arabias forklaring på hvordan Jamal Khashoggi døde, ifølge kilder i Det hvite hus.

Trumps USA: I skyggen av Det hvite hus

Vi setter fra oss Mustang-en – vår stolte stålhest – og spaserer inn i Lafayette Square, der ildfluene leker i skumringen rundt Det hvite hus. Noen kvartaler unna lever folk i sosial og økonomisk nød. En familiefar som er på feil sted til feil tid blir skutt og drept.
Les mer om:

Det hvite hus: En trist nyhet

Det hvite hus sier bekreftelsen på at den saudiarabiske journalisten Jamal Khashoggis ble drept, var «en trist nyhet».
Les mer om:

Det hvite hus-advokat slutter

Don McGahn slutter som advokat ved Det hvite hus, og forventes erstattes med Washington-veteran Pat Cipollone. At McGahn skulle var forventet, og ble først meldt i august.
Les mer om:

Trump-kunstverk i Det hvite hus vekker oppsikt

Presidenten har hengt opp et bilde av seg i lystig lag med sine forgjengere i Det republikanske partiet, det har ikke gått upåaktet hen.
Les mer om:

Trump feirer politiske seire

USAs president Donald Trump feirer en uke med flere politiske seire. Lørdag fikk han besøk av den løslatte pastoren Andrew Brunson i Det hvite hus.

Trump feirer politiske seire

USAs president Donald Trump feirer en uke med flere politiske seire og får lørdag besøk av den løslatte pastoren Andrew Brunson i Det hvite hus.

Trumps regjering vurderer tiltak mot demonstrasjoner utenfor Det hvite hus

President Donald Trumps regjering vurderer begrensninger på muligheten til å demonstrere i Washington, og foreslår å stenge fortau og kreve inn avgifter.

Overrumplet presidenten på lunsjbesøk

Donald Trump fikk så vidt slippe til da Kanye West møtte ham i Det hvite hus.

Kanye West lagde huskestue i Det hvite hus

Rapperen holdt en ti minutter lang tale, bannet og klemte Donald Trump da han besøkte det ovale kontor torsdag.

USAs FN-ambassadør sier opp

Det hvite hus bekrefter at USAs ambassadør til FN, Nikki Haley, forlater stillingen når året er omme.
Les mer om:

Skal møte Trump i Det hvite hus

Representanter for Kanye West bekrefter møtet overfor avisen, mens Det hvite hus ikke har besvart henvendelsen. Musikeren og forretningsmannen skal først møte Trumps svigersønn Jared Kushner, før han møter Trump til lunsj. Kushner er seniorrådgiver for presidenten, med spesielt ansvar for fengselsreform. LES OGSÅ: Anmeldelse av Beach House sin konsert i Oslo. Ifølge New York Times’ kilde skal Kanye West ha ønsket å diskutere jobbmuligheter for tidligere innsatte.

Trump beklaget til Kavanaugh på vegne av hele USA

President Donald Trump holdt en egen seremoni for Brett Kavanaugh i Det hvite hus hvor han gikk hardt ut mot behandlingen av den nye høyesterettsdommeren.

Trump ba Kavanaugh om unnskyldning på vegne av nasjonen

Under den offisielle innsettelsesseremonien i Det hvite hus mandag kveld, ba president Donald Trump Brett Kavanaugh og familien hans om unnskyldning «på vegne av nasjonen».

Demokratene mener Det hvite hus kan ha lagt bånd på FBIs undersøkelse

Demokratene mener Det hvite hus kan ha lagt bånd på FBIs utredning om Trumps favoritt til høyesterettsembetet. Republikanerne fokuserer nå på å velge Kavanaugh som høyesterettsdommer på lørdag.
Les mer om:

Det hvite hus er trygge på at Kavanaugh blir høyesterettsdommer

Intervjuene som FBI har gjennomført den siste uken er videresendt til senatet, og Det hvite hus tror nå at høyesterettsnominerte Brett Kavanaugh blir godkjent.
Les mer om:

Mistenkt arrestert for giftbrev

FBI har arrestert en mann i forbindelse med giftbrevene som ble sendt til Pentagon og Det hvite hus mandag. Konvoluttene inneholdt kastorbønner og ingen ble skadet.

Medier: Det hvite hus mener det ikke er hold i overgrepsanklagene mot Kavanaugh

Ifølge The Wall Street Journals kilder har Det hvite hus gått gjennom rapporten fra FBI, og konkludert at det ikke er hold i overgrepsanklagene mot Brett Kavanaugh.

WSJ: Det hvite hus mener det ikke er hold i anklagene mot Kavanaugh

Det hvite hus mener det ikke har funnet noe som underbygger overgrepsanklagene mot høyesterettskandidat Brett Kavanaugh, ifølge Wall Street Journal.

Mann pågrepet for å ha sendt mistenkelige pakker til Det hvite hus

En mann fra Utah er onsdag pågrepet for å ha sendt mistenkelige pakker til Pentagon og Det hvite hus, melder nyhetsbyrået Reuters.
Les mer om:

Mann pågrepet for å ha sendt mistenkelige pakker til Det hvite hus

En mann fra Utah er onsdag pågrepet for å ha sendt mistenkelige pakker til Pentagon og Det hvite hus, melder nyhetsbyrået Reuters.
Les mer om:

Det hvite hus: Trump mobbet ikke, gjenga bare fakta

Ifølge Det hvite hus ble ikke Christine Blasey Ford utsatt for mobbing. FBIs rapport om høyesterettskandidat Brett Kavanaugh blir trolig klar i dag.
Les mer om:

Det hvite hus: FBI kan avhøre hvem de vil i Kavanaugh-saken

Så lenge det skjer før helgen, får FBI tillatelse fra Det hvite hus til å avhøre hvem de vil i forbindelse med Kavanaugh-etterforskningen.
Les mer om: