Nyheter om Det hvite hus


Slik har det gått med valgløftene fra 2016

I 2016 kom Donald Trump med en lang rekke løfter som skulle få amerikanerne til å velge han over Hillary Clinton og demokratene. Dette er fasiten etter at han har holdt til i Det hvite hus i nesten fire år.

Rettssakene som står i kø mot Trump

Hvis Donald Trump taper presidentvalget om noen dager, er kanskje ikke nedpakkingen av Det hvite hus hans største problem. I rettssalene ligger sakene i kø og venter på ham.

Melania Trump: Barron (14) testet positivt for covid-19

I en artikkel publisert på nettsidene til Det hvite hus avslører førstedame Melania Trump at sønnen hun har med president Trump også har vært coronasyk.

Barron Trump testet positivt

I en tekst publisert på nettsiden til Det hvite hus skriver førstedame Melania Trump at sønnen Barron Trump (14) har testet positivt for koronaviruset, i likhet med sine foreldre.
Les mer om:

Kanye West deler falske valgresultater og ny musikk

I en klassisk Kanye West-vending deler rapperen både falske nyheter og ny musikk i dag. Firebarnsfaren nekter å gi seg i presidentvalget, og deler et manipulert bilde som skal vise resultatet fra forhåndsstemmene i Kentucky. Ifølge bildet Ye deler har Donald Trump bare 2 % oppslutning i delstaten, mens Kanye har 19 %. Joe Biden får 14 % på den uriktige målingen.

Det hvite hus: Trump testet negativt for koronaviruset

USAs president Donald Trump er ikke lenger smittet av koronaviruset, ifølge Det hvite hus.

Det hvite hus: Krisepakke fortsatt mulig

En ny koronakrisepakke er fortsatt mulig å få i stand, mener Det hvite hus, få dager etter at president Donald Trump stanset forhandlingene.

Trump hadde valgkampmøte ved Det hvite hus

Donald Trump holdt lørdag kveld et valgkampmøte utenfor Det hvite hus. Presidenten talte fra balkongen til en entusiastisk folkemengde som stod tett i tett under balkongen i Make America Great Again capser og turkise t-skjorter.

Hundrevis stod tett i tett for å se Trump tale fra Det hvite hus

WASHINGTON, D.C. (VG) Donald Trump holdt sitt første offentlige arrangement siden han ble smittet med coronaviruset. To tusen personer skal ha blitt invitert til å se han tale fra balkongen på Det hvite hus.

Fauci: – Superspredning i Det hvite hus

Arrangementet i Rosehagen ved Det hvite hus 26. september var en «superspreder-hendelse», fastslår smittevernekspert Anthony Fauci.
Les mer om:

Trump skal tale fra balkongen lørdag

Donald Trump vil samle flere hundre personer ved Det hvite hus lørdag for å tale om «lov og orden», ifølge amerikanske medier. Mandag drar han til Florida.

Trump skal tale fra balkongen lørdag

Donald Trump vil samle flere hundre personer ved Det hvite hus lørdag for å tale om «lov og orden», ifølge amerikanske medier. Mandag drar han til Florida.

Vil samle flere hundre foran Det hvite hus

USAs president Donald Trump vil denne helgen ha sitt første offentlige arrangement siden han fikk korona, undersøkes av lege på TV og samle flere hundre mennesker utenfor Det hvite hus.

Trump inviterer flere hundre til valgkampmøte

Donald Trump planlegger å samle en stor folkemengde utenfor Det hvite hus lørdag til et arrangement om «lov og orden».

– Vi har hatt en superspreder-hendelse i Det hvite hus

Smittevernekspert Anthony Fauci sier at Det hvite hus har blitt utsatt for en «superspreder-hendelse».
Les mer om:

Trump: – Noen tok med smitte inn i Det hvite hus

Den amerikanske presidenten ga ikke flere detaljer om hvordan smitten rammet store deler av staben hans. I Fox News-intervjuet sa han også at han ikke kommer til å bli med på en digital debatt med Joe Biden.

Isolert: - Som en spøkelsesby

En potensiell skjebnekveld venter i USA. Samtidig er Det hvite hus åsted for et coronautbrudd med over 30 smittede. Der sitter Donald Trump selv isolert.

Slik ser det ut på innsiden av Det hvite hus

Donald og Melania Trump befinner seg nå begge i boligfløyen i Det hvite hus, hvor det er lagt til rette for isolering. De to må forbli i isolasjon minst frem til 12. oktober, hvis de skal følge retningslinjene.
Les mer om:

Biden driver valgkamp mens Trump er isolert

Mens president Donald Trump sitter i isolat på et improvisert kontor ved siden av sykestua i Det hvite hus, er Joe Biden ute på valgkamp.

Det hvite hus blokkerer nye vaksineretningslinjer

Trump-regjeringen forhindrer nye retningslinjer fra FDA som nærmest ville gjort det umulig å få en vaksine ut på markedet før presidentvalget.
Les mer om:

Bekymret for coronasmitte i Det hvite hus

Når president Donald Trump nå er tilbake i Det hvite hus, øker journalistenes frykt for å bli smittet av coronaviruset.

Journalister bekymret for koronasmitte i Det hvite hus

Når president Donald Trump nå er tilbake i Det hvite hus, øker journalistenes frykt for å bli smittet av koronaviruset.

President Trump utskrevet og hjemme i Det hvite hus

President Donald Trump spaserte mandag kveld ut av sykehuset der han har vært innlagt i tre dager for covid-19. Behandlingen fortsetter i Det hvite hus.

President Trump utskrevet og hjemme i Det hvite hus

President Donald Trump spaserte mandag kveld ut av sykehuset der han har vært innlagt i tre dager for covid-19. Behandlingen fortsetter i Det hvite hus.

President Trump utskrevet og hjemme i Det hvite hus

Trumps holdning til coronaviruset skremmer smitteverneksperter, og nå frykter de at presidentens «uansvarlige» fremtreden kan forverre smittesituasjonen i USA.