Nyheter om Delta


May ber Parlamentet samarbeide om veien videre

Storbritannias statsminister Theresa May sier hun er skuffet over at Labour onsdag ikke har villet delta i samtaler om veien videre for å forlate EU.
Les mer om:

– Mange ønsket å delta forrige gang. Derfor kjører vi på med nytt kurs

Da ANTA-kurset ble arrangert i Haugesund i høst, var pågangen stor. Nå får de som sliter med avhengighet sjansen igjen.
Les mer om:

- Dette var en stor feil

Chrissy Teigen angret på at hun hadde takket ja til å delta på prisutdeling.
Les mer om:

Anders (74) skal delta i tradisjonsrikt billøp i Salten: – Jeg vil kjøre bil til jeg er 100 år

Etter noen stille år, er KNAs økonomiløp endelig på trappene igjen. Og det med en svært erfaren deltaker.
Les mer om:

Disse skal delta i Norway Chess

Gjensyn med VM-motstander Fabiano Caruana for Magnus Carlsen.

Folk blir overveldet over det Ellen og Steinar gjør: – Dette er veldig meningsfullt

Rundt 300 barn og voksne strømmet til Oseberg Kulturhus lørdag for å delta på Tønsberg Røde Kors' årlige juletrefest.
Les mer om:

Hopp stemning i «Østlandets beste rekrutteringsbakke»

Breimyrbakken tiltrekker seg både reportasjeteam fra NRK og hopptalenter fra skiflyvningsbyen Vikersund. Lørdag mysset det av talenter fra fjern og nær for å delta på Breimyrrekrutten.
Les mer om:

Leder: Alle mot alle i KrF

Noen forhandler om en borgerlig regjering. Andre danner nettverk mot en slik regjering. Partilederen vil både hjelpe de første og delta på et møte med de andre. KrF gjør det maksimalt vanskelig for seg selv.
Les mer om:

Baarset og Pettersen til NM stor bakke

Botne-hopperne Ole Kristian Baarset og Benjamin Petersen skal begge delta i junior-NM i stor bakke i Granåsen (K124) mandag. Baarset hopper også NM-rennet for seniorene tirsdag kveld.

Norsk film skal konkurrere i hovedkonkurransen i Berlin

Filmen er regissert av Hans Petter Moland og kommer på kino 8. mars i år. Den er basert på den internasjonalt bestselgende boken med samme navn av Per Petterson. – Å delta i hovedkonkurransen i Berlin er blant de høyeste utmerkelser en film kan få, sier avdelingsdirektør Stine Helgeland ved Norsk filminstitutt i en pressemelding. LES OGSÅ: Skarsgård får skurkerolle i ny storfilm. Hun er altså strålende fornøyd. Det samme er naturlig nok regissøren. – For en film fra en liten nasjon som Norge – på norsk – gir deltakelse i hovedkonkurransen i Berlin en enorm mulighet internasjonalt.

Maren Ueland bisettes 21. januar

Maren Ueland, som ble drept i Marokko, bisettes fra Time kirke på Jæren 21. januar, ifølge Stavanger Aftenblad. Familien opplyser at alle som ønsker å delta er velkommen.

Leder: Må få lov til å delta

I LØPET av kort tid skal nettstedene knaben.no og lister.no presenteres i ny drakt sammen med en pakke med annen profilering. Når man skal kle seg op...
Les mer om:

Reagerer på «rødt» nettverk i KrF: – Redd det virker splittende

Hans Fredrik Grøvan frykter en konferanse i regi av «rød» side i KrF vil virke splittende. Nestlederen i Agder KrF vurderer å delta, mens lederen mener arrangementet kan virke mot sin hensikt.
Les mer om:

Trump dropper Davos-møte hvis nedstengningen fortsetter

USAs president Donald Trump sier han ikke vil delta på Verdens økonomiske forum i Sveits denne måneden hvis hans egen «shutdown» fortsetter, ifølge AFP.

Baarset og Pettersen til NM stor bakke

Botne-hopperne Ole Kristian Baarset og Benjamin Petersen skal begge delta i junior-NM i stor bakke i Granåsen (K124) mandag. Baarset hopper også NM-rennet for seniorene tirsdag kveld.

Hareide mener KrF må lære seg å leve med splittelse

Skal delta på en nettverkskonferanse i regi av «røde» KrF-ere, men avviser at han bidrar til å dyrke splittelsen i partiet.
Les mer om:

Norsk lag boikotter Russland – nekter utøver å konkurrere

Team Mesterbakeren-skiskytter Fredrik Mack Rørvik skulle delta i et renn i Russland. Det får han ikke lov til av sitt eget lag.
Les mer om:

- Burde ha fått delta

Flere aktuelle firma i Lister har ikke en gang hørt om anbudskonkuransen for profilering og nettside for Lister-samarbeidet.
Les mer om:

Her er demonstrantene på «ulvebussen»: - Stor frustrasjon

Det er anslått at omtrent 5000 personer vil delta i markeringen mot regjeringens rovdyrpolitikk i Oslo tirsdag kveld. I denne bussen sitter 60 av dem.
Les mer om:

Sjekk hvem som kanskje kommer til Midt-Troms

Kommer prins Harry (34) til indre Troms? Det spekulerer britiske medier i, og mener han skal delta i en militærøvelse med det britiske forsvaret.
Les mer om:

Hareide skal delta på rødt møte

Knut Arild Hareide skal i februar delta på en konferanse i regi av den røde fløyen i partiet. Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk mener det «lukter omkamp».

Drar til Oslo i sympati med andre bønder

Bondelagsleder Petter Harald Kimo skal delta på rovdyrpolitisk fakkeltoget som arrangeres i Oslo tirsdag kveld.
Les mer om:

Varsler tusener til ulvedemonstrasjon

Frontene er steile i debatten om felling av Slettås-flokken i Trysil. Tirsdag er det ventet at tusener vil delta på ulvedemonstrasjoner i hovedstaden.
Les mer om:

Pyjamas-tøffinger til teaterfestival i Oslo

Forestillingen «Tøff i pyjamas» skal vises på Rampelysfestivalen i Oslo i mai. Barne- og ungdomsteatret ved Rogaland teater har i mange år hatt lyst å delta på denne festivalen.
Les mer om:

I dag starter Klassequizen

Over tretti skular frå heile fylket ønsker å delta i den store kunnskapskonkurransen Klassequizen på NRK. Første skule skal i aksjon måndag 7. januar.
Les mer om: