Nyheter om Delta


Boris Johnson rømte fra intervju

Under en direktesendt seanse onsdag morgen forsvant statsminister Boris Johnson inn i et kjølerom da han ble spurt om å delta på «Good Morning Britain».

Solskjær smiler bredt når han kan fortelle om skadesituasjonen

Og hvorfor skulle han ikke smile bredt? Tottenham og Mourinho nedlagt, City i Manchester-derbyet nedlagt. Nå har spillerne på skadelisten «ikke lenger tid» – alle vil delta på moroa fremover. Det var før torsdagens Europaliga-kamp at Solskjær – nærmest for første gang denne sesongen – kunne smile når han tok oppdatering fra lasaretten. -Diogo Dalot er tilbake i full trening, Nemanja Matic er tilbake.

Er du forvirret av den russiske utestengelsen? Her er åtte spørsmål og svar som forklarer.

Russland er utestengt fra OL, men mange russere får lov til å delta. Likevel er Vladimir Putin sint og vil anke.
Les mer om:

Er du forvirret av den russiske utestengelsen? Her er åtte spørsmål og svar som forklarer

Russland er utestengt fra OL, men mange russere får lov til å delta. Likevel er Vladimir Putin sint og vil anke.
Les mer om:

Byens viktigste bygning er 125 år og du er invitert på omvisning

SKIEN: Skiens staslige rådhus fyller 125 år. Det skal feires onsdag, og alle innbyggerne er invitert til å delta på omvisning og pepperkaker. - Bystyresalen er vakker, og kunstverkene er mange.
Les mer om:

Rundt 20 kirkekonserter frem til julaften

I år blir det arrangert over 20 julekonserter og andre stemningsfulle begivenheter i byens kirker, mange av dem er gratis! Her kan du høre kjente artister, starte dagen på Luciamorgen, delta på tradisjoner som «Ni lesninger» og se julespillet «Gutten som englene sang for».
Les mer om:

Arrangerer likevel EM og Champions League-finale

Russland får fortsatt arrangere og delta i EM, verdens tredje største idrettsarrangement til sommeren, til tross for WADAs avgjørelse.
Les mer om:

En disruptiv IT-sjel i en mild skikkelse

Først disrupterte hun i NAF. Så gikk veien videre til NHO. Anne Strand-Gjesdal, direktør for IT, innovasjon og utvikling i Næringslivet hovedorganisasjon, har en stor digital transformasjonsjobb foran seg.  Anne Strand-Gjesdal, NHO Stadig flere IT-topper forstår at deres rolle ikke lenger bare er å sørge for at datasystemene virker. Digital transformasjon handler mer om transformasjon enn digitalisering, og skal IT møte forventningene må de også forstå hvordan endring og utvikling tilrettelegges.

Wada utestenger Russland fra internasjonale konkurranser: – Ikke noen straff som svir

LAUSANNE/OSLO (NRK): Verdens antidopingbyrå (Wada) har besluttet å utestenge Russland fra de største idrettskonkurransene de neste fire årene. Russiske idrettsutøvere kan likevel få delta under nøytralt flagg.
Les mer om:

Best og verst fra influencer-Norge: November

Hei og god juletid! En nydelig høytid, også fordi vi endelig er inne i min bursdagsmåned. Funkyfam er dessverre over for denne gang, men jeg håper på ekte det kommer en ny sesong – ASAP. Jeg koste meg glugg med alle episodene. Heldigvis har det også vært en måned før desember, så nå skal vi snakke om influencing fra november først. DA STARTER VI! Månedens video: Joakim Kleven Det hele startet med at Joakim fikk Jehovas Vitne på døra.

Nå er anbudskonkurransen for denne attraksjonen i gang

HJARTDAL/SELJORD: Statens vegvesen har lyst ut konkurransen om å bygge utsiktspunktet på Nutheim. Fristen for å delta er satt til 7. januar 2020 klokken 12.00.

Trump møter ikke til høringer

I et brev til Kongressen fredag avviser advokatene til Donald Trump at presidenten vil delta i riksrettshøringene mot ham.
Les mer om:

Trump avviser at han vil møte til høringer om riksrett

I et brev til Kongressen fredag avviser advokatene til Donald Trump at presidenten vil delta i riksrettshøringene mot ham.
Les mer om:

To lokale finaleklar

Etter å ha mottatt over 50 søknader fra spennende oppstartsbedrifter fra hele Nord-Norge ble disse 11 plukket ut til å delta i den nordnorske akseleratoren for teknologi og industri.
Les mer om:

Største pokerturneringer i Europa 2020

Kortspill er en favoritt blant mange, og ikke minst poker, som regnes som det ledende kortspillet. Hvert år arrangeres det store turneringer, og det er ingen unntak når vi går inn i det neste tiåret. La oss se nærmere på noen av pokerturneringene vi må se frem til i Europa 2020! Players NL Hold’em Championship Etter at fjorårets utgave av turneringen gjorde stor suksess på Bahamas, er det nå på tide at turneringen tar veien til Europa. Konkret vil den finne sted i det solfylte Barcelona sommeren 20.-24. August.

Det viktigste er å delta

Tenk deg at du inviterer kjæresten med på kino, men ikke får sitte ved siden av han eller henne fordi du sitter i rullestol og ikke kan bestille ordinær billett nær rullestolplassene.
Les mer om:

300 elever skal delta i tradisjonsrik julematine: - De står bak alt

Første gang Bodø kulturskoles julematine ble arrangert var det gratis inngang og man var usikker på hvor mange som ville komme. Det kom over 1000 mennesker. 
Les mer om:

Gladnyhet fra Ingebrigtsen-brødrene: Stiller til start i terreng-EM

Brødrene Filip og Jakob Ingebrigtsen har bestemt seg for å delta i helgens terreng-EM i Portugal. Det ble bekreftet av friidrettsforbundet onsdag.

Gladnyhet fra Ingebrigtsen-brødrene: Stiller til start i terreng-EM

Brødrene Filip og Jakob Ingebrigtsen har bestemt seg for å delta i helgens terreng-EM i Portugal. Det ble bekreftet av friidrettsforbundet onsdag.

Jakob og Filip spring terreng-EM

Jakob og Filip Ingebrigtsen har bestemt seg for å delta i EM-terrengløp i Lisboa. Det bekreftar Noregs friidrettsforbund til NRK. Brørne hadde eigentleg ikkje tenkt til å delta, men avbryt nå høgdeopphaldet i Flagstaff for å kjempe om gullet på søndag.
Les mer om:

Thunberg: – Ikke undervurder kraften i sinte barn

Klimaaktivist Greta Thunberg er framme i Portugal etter å ha krysset Atlanteren med seilbåt. Hun skal videre til Spania for å delta på FNs klimakonferanse.
Les mer om:

PISA: Norske 15-åringer presterer svakere i lesing og naturfag

Særlig guttene sliter med lesing, viser en ny PISA-undersøkelse. Hver fjerde gutt ligger under kritisk grense for å kunne delta i jobb og videre utdanning.
Les mer om:

Thunberg: – Ikke undervurder kraften i sinte barn

Klimaaktivist Greta Thunberg er framme i Portugal etter å ha krysset Atlanteren med seilbåt. Turen skal deretter til Spania for å delta på FNs klimakonferanse.
Les mer om:

REFERAT: Supre O-løyper frå Suldalshallen

Onsdag arrangerte Suldal O-lag den 3. Vinter-O-karusellen denne sesongen. Det var flott løpsvêr, med seks grader, opphald og lite austavind. Denne gongen var det litt færre unge som deltok, medan det blei hard konkurranse i mellom-løypa. Totalt var det 14 deltakarar med. Stor fart i løypene I kortløypa var det berre Marte Krogh som deltok, men ho sprang sikkert og godt og fann postane på det nye sprintkartet i fin stil. I mellom-løypa var det heile seks deltakarar som sprang på tid.