Nyheter om Delta


Norge på plass i Polen før U20-VM: – Vi tar kamp for kamp

Norge skal delta i sitt første U20-VM i fotball siden 1993. Seks dager før åpningskampen mot Uruguay hadde laget sin første treningsøkt på polsk jord.
Les mer om:

Norge på plass i Polen før U20-VM: – Vi tar kamp for kamp

Norge skal delta i sitt første U20-VM i fotball siden 1993. Seks dager før åpningskampen mot Uruguay hadde laget sin første treningsøkt på polsk jord.
Les mer om:

Norge på plass i Polen før U20-VM: – Vi tar kamp for kamp

Norge skal delta i sitt første U20-VM i fotball siden 1993. Seks dager før åpningskampen mot Uruguay hadde laget sin første treningsøkt på polsk jord.
Les mer om:

Gjermund har gjort Flåkypa-karakterene til FFK-supportere – Se alle detagerne i "Indre Østfolds kuleste tatovering"

Her følger de innsendte bidragene til konkurransen "Indre Østfolds kuleste tatovering". Bildeserien oppdateres frem til mandag 20. Mai. For å delta i konkurransen må du sende bilde, fullt navn og en liten beskrivelse på mail til marius.lippestad@smaalenene.no, til vår innboks på Facebook eller last bildet opp på Instagram med emneknaggen #smaafoto. Frist: Søndag 19. Mai.

Knakk nesa i sitt første ritt - kan bli proff neste år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Trump sier ikke så mye klokt, men han sa en gang "hvis du først skal tenke, tenk stort". Og det sitter litt i egentlig. Det får meg til å være mer seriøs med det jeg gjør, sier Martin.Han har nettopp kommet hjem fra en lengre utenlandstur med en rekke ritt. Sesongstarten gikk bra, men litt sykdom i etterkant av de siste rittene var ikke optimalt.

Brødrene til Bodø

Laurdag 1. juni går ferda nordover, og etter planen skal dei vera i Bodø etter tre veker på sjøen. Først til Årdal I dag låg jekta til kai på Sand, og Torkel Tveiterå og Kjell Solheim gjorde siste førebuingar før helgas tur til Hjelmeland og Årdal. Første etappe går til Hjelmeland. Der skal dei få om bord amerikanske gjester som skal reisa sjøvegen til Årdal på søndag. Den nye kyrkja i Årdal er 100 år og den gamle kyrkja 400 år, og i heile mai blir jubileet markert med ulike aktivitetar.

Politikerne med klart nei til forskning

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Mange av oss kom hit på grunn av naturen. Men vi forble her på grunn av samfunnet. Dessverre vet vi ganske lite om samfunnet vi bor i. Vi mangler forskning på myke verdier, på kulturens og musikklivets betydning for livskvaliteten her i nord.

Boikott Eurovision i Tel Aviv

Mange ønsker at Eurovision skal være upolitisk, at det skal bringe folk sammen på tvers av politisk ståsted, at det skal være en arena for samhold. I år går det dessverre ikke. For en kan ikke stikke under en stol at det israelske regimet bruker Eurovision som et politisk verktøy.

Lunken til filmstøtte

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Smaabyen ønsker å lage en rekke filmer som kan legges ut på sosiale medier og på kommunens, næringslivets og Smaabyens websider. - Det er planlagt en hovedfilm og flere småfilmer. Det er lagt opp til filmer med en litt annen profil enn det mange andre kommuner har valgt. En bys attraksjon avhenger av mer enn arbeidsplasser og gode sentrumsfunksjoner.

- Jeg er blitt veldig glad i Flekkefjord

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hareide innledet med å gratulere med dagen. - Jeg var i Flekkefjord også for tre uker siden. Den gang var det Helenas konfirmasjon - eller «Helenas 17. mai» som Tord Olav på fire så fint sa det. Jeg er ganske ofte i Flekkefjord. Og jeg er blitt veldig glad i Flekkefjord. En nydelig by, med nye bruer, fantastisk bakeri - men viktigere enn det: Her er folk engasjerte og står på. Her har jeg min flotte svigerfamilie.

Frøyland feira 17. mai med leikar i strålande vêr

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I bordhockey er det ikkje lov å skåra før det er gått to sekund frå pucken er droppa på isflata. Det første målet til Sverige og Sindre Efteland Johansen (19), vinnar av NM i B-klassen i 2017, er gyldig, men berre så vidt det er.

Hvem løper raskest opp her, skiløpere eller O-løpere?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Det ligger an til mange tøffe dueller når deltagerne i Grefsenkollen Opp starter på de 4 500 meterne med 270 høydemeter søndag 19. mai kl. 11.10. Naboer mot naboer, foreldre mot sønner og døtre, og framme i teten finnes noen av de sprekeste motbakkeløperne i landet i en tøff kamp mot hverandre og mot den lange bakken opp fra Muselunden til Grefsenkollen.

17. mai-toget tilbake på Veitvet: Besøker alle kriker og kroker

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Veitvet har hatt korps som har spilt på 17. mai før i tiden. Nå må det gjenopplives. Vi skal gå en runde på cirka tre kilometer, så her skal alle borettslagene få besøk, sier Steffen Andersen. I 2017 kom gladnyheten om at det blir borgertog på Veitvet igjen.

Forlenger avtalene med seniorsentrene, men ingen vet hva som skjer etter 2020

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Bydelsdirektør Øyvind Henriksen har bestemt å forlenge avtalene med bydelens tre ideelt drevne seniorsentre ut 2020.

Seniordag, språkkafé, stranddag for ungdommer, cruise for eldre og ny Ole Brum-skog får støtte fra kommunen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FOLKEHELSEMIDLER: Sola kommune deler nå ut totalt 312.000 kroner til folkehelsetiltak i kommunen. Målet med disse tiltakene er å få mer aktive og trygge lokalsamfunn, å skape støttende miljø for psykisk helse og ha sunnere levevaner. I tillegg er det et mål at det skal utjevne sosiale helseforskjeller, blant dem sosial tilhørighet og frafall i videregående skole.

Ordførerkandidatene skal konkurrere i miniski og kaffekoking

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SØRFOLD: Foreløpig er det klart at ordførerkandidatene for Ap, Sp og Høyre stiller: Kolbjørn Mathisen (Ap), Gisle Hansen (Sp) og Sten-Robert Hansen (H). Det er ikke avklart ennå om også Rødt og SV stiller, står det på Sørfold kommunes nettside.Er i gang Sørfold kommunes utstyrssentral på biblioteket er godt i gang, men den har ikke fått sin offisielle åpning. Det skal nå skje onsdag 22.

– Har aldri tenkt på å boikotte Melodi Grand Prix

Denne uken arrangeres Melodi Grand Prix i Israel. Sjelden har sangkonkurransen vært så omstridt som i år, men Keiino var aldri i tvil om at de skulle delta.

For lang responstid også i Storfjord og Balsfjord(pluss)

LHL og Ambulanseforbundet i Delta er for tiden ute på turné og setter fokus deres krav om lovfesting av responstid i ambulansetjenesten.
Les mer om:

Ansatte føler seg trakassert og nedverdiget(pluss)

Delta har med seg hele uteseksjonen i Dyrøy kommune på en svært kritisk varsling til rådmann Tore Uthaug.
Les mer om:

Bendtner vraket

Får ikke delta på fotballens festdag.
Les mer om:

Delta: Ambulansen i Harstad får ikke godkjent(pluss)

Ambulansene i Harstad kommer for sent når de er på akuttoppdrag.
Les mer om:

Responstiden i Tromsø skulle vært 12 minutter. Slik mener Ambulanseforbundet at den kunne vært kortere

Responstiden med ambulansen i byområdene av Tromsø skulle ha vært 12 minutter. Den nesten tre ganger så lang, 32 minutter, ifølge tall fra Ambulanseforbundet i Delta.
Les mer om:

Ny «Black Mirror»-trailer ute nå

Siden desember 2017 har publikum ventet i spenning på fortsettelsen av science fiction-serien «Black Mirror». Antalogi-serien tar i hver episode for seg en fremtid hvor mennesker og høyteknologi møtes, på godt og, for det meste, vondt. Serien kan by på alt fra drapslystne robotbier til avanserte dating-simulatorer. Hele verdenen er farget av menneskets innerste og mørkeste fantasier. LES OGSÅ: Nye «Star Wars»-planer bekreftet. I dag slapp Netflix traileren til den femte sesongen som ankommer strømmetjenesten 5.

Norsk bistand i gransking av sabotasje mot oljetankere

Norge, USA og Frankrike skal delta i granskingen av sabotasjeangrepet mot fire oljetankere utenfor kysten av Emiratene, opplyser en tjenestemann i landet, ifølge NTB.
Les mer om:

Kilde: Norge bistår i gransking av sabotasje mot oljetankere

Norge, USA og Frankrike skal delta i granskingen av sabotasjeangrepet mot fire oljetankere utenfor kysten av Emiratene, opplyser en tjenestemann i landet.
Les mer om: