Nyheter om Delta


Onsøy vant lag-NM – For få spillere til å rykke opp

Kvinnelaget til Onsøy Golfklubb kunne strekke armene i været etter å ha vunnet 1. divisjon i lag-NM. Nå er det ikke sikkert de har nok spillere til å delta i eliteserien etter at de rykket opp.

Fantastisk respons på forslaget om badeferge i Fredrikstad

Sett opp en badeferge mellom sentrum og Foten i sommertiden! foreslo Anne Louise Andreassen (55) fra Bydalen i Fredriksstad Blad i går. Nå får forslaget fantastisk respons fra leserne. Nå kan du delta i vår avstemning nederst i denne artikkelen.

Mintes 22. juli-ofrene i Solparken

Flere titalls personer møtte opp for å delta på minnemarkeringen for 22. juli. Sju år er gått siden terrorangrepene mot Regjerinskvartalet i Oslo og AUF sin sommerleir på Utøya. 77 mennesker mistet livet. Ved minnesmerket i Solparken la Bodø AUF og varaordfører ned hver sin krans.
Les mer om:

Se hvem som får dra på reinjakt i år: Snart skal barnehagene på jakt igjen

Jakten på Svalbard-rein starter 15. august. Se hvem som får delta i år.
Les mer om:

Brasils Lula kan avgjøre valget fra fengselscella

Han soner en fengselsstraff på 12 år for korrupsjon, og sannsynligheten for at han får delta i høstens presidentvalg er mikroskopisk. Men mye tyder på at Brasils tidligere president, Lula da Silva vil spille en avgjørende rolle i valget.

Øybu-dokumentar til filmfestival i Mexico

Dokumentaren "October 1st." er valgt ut til å delta i Hidalgo Film Fest 2018 i Mexico.
Les mer om:

Nybø bekymret for norsk utestengelse fra forskningsprogram

Forskningsminister Iselin Nybø (V) frykter at et forslag fra EU-kommisjonen skal begrense Norges muligheter til å delta i verdens største forskningsprogram.
Les mer om:

Det 10. Oasestevne i Fredrikstad

2000 deltagere og det dobbelte i helgen vil delta på årets Oasestevne, som arrangeres i Kongstenhallen. Her følger 38 bilder.
Les mer om:

FIF-jenter skal løpe mot OL-medaljevinner i Sverige

Onsdag 25. juli reiser FIF-talentene Nora Wold og Marlen Aakre til Karlstad i Sverige for å delta i friidrettsstevnet Folksam Grand Prix. Aakre skal konkurrere i 100- og 400 meter hekk, mens Wold kun løper 400 meter hekk.

Svenske likhunder skal finne savnet 23-åring: – De har en fantastisk luktesans

De svenske likhundene var delaktige i funnet av Kim Wall i Danmark, da de markerte 1000 meter unna liket hennes. I morgen ankommer de Vesterålen for å delta i søket etter Truls Henrik Johansen.

– Ingen kan klandres for dødsulykke

De svenske likhundene var delaktige i funnet av Kim Wall i Danmark, da de markerte 1000 meter unna liket hennes. I morgen ankommer de Vesterålen for å delta i søket etter Truls Henrik Johansen.

Usain Bolt skal prøvespille!

Vi husker Bolt som verdens raskeste mann. Om han ble slått på tampen av karrieren overskygges dette av alt det andre: typen, kroppsbygningen, humoren, akserelasjonen, styrken, den sinnsyke hurtigheten og ikke minst feiringen. Nå kan det bli mere moro på fotballbanen. I sommer kom Usain Bolt slentrende ut på Marienlyst og sjokkerte Strømsgodset-spillere som trodde dette kom til å bli en helt vanlig trening.

Speidarane til Stjørdal

Første veka i juli var det landsleir for KFUK – KFUM speidarane. Suldal Billag frakta 24 speidarar og sju leiarar frå Suldal, Sand og Erfjord til Stjørdal for å delta på Futura 2018. Leiren samla nær 4500 deltakarar frå elleve år og oppover, der 300 av dei var utanlandske speidarar frå elleve ulike land. Tekst: Magne Steine og foto: Tone Erfjord, Marit Eikeland, Ragnhild Sukka og Magne Steine.

Til Kina på dansefestival(pluss)

Onsdag 18. juli drar Kari Amanda Frøseth til Macau i Kina for å delta på International Youth Dance Festival 2018.
Les mer om:

Borg havn får åtte millioner: Skal produsere sol- og vindkraft og lagre energi

Borg havn satser på fornybar energi og på lagring i større batteripakker. Nå skal havna delta i et omfattende forskningsprosjekt, med EU-finansiering, og i tillegg har Enova gitt støtte til å utvikle fremtidens «energipakke».
Les mer om:

Svensk næringsliv protesterer mot nazister i Almedalen

Flere store svenske næringslivsaktører krever hardere tiltak mot nazistiske grupperinger om de skal delta i Almedalsveckan på Gotland neste år.
Les mer om:

Har ikke penger til mat

SLITER: Mange personer som går på sosialhjelp eller lever på stønader, har ikke råd til å gå til tannlegen, reise på ferie eller delta i fritidsaktiviteter.
Les mer om:

Kjører fra Norge til Mongolia i en gammel Yaris

Sven Hove fra Klepp skal delta i «Mongol Rally» sammen med to kamerater. Målet er eventyr og en brønn i Zimbawe.
Les mer om:

– Inga kvinne skal tvingast til å endre kroppen sin for å få delta i idrett

64 kvinnelege idrettsprofilar er lei diskriminering i friidretten og krev at IAAF vrakar dei nye testosteron-reglane.
Les mer om:

Ikke alle ligger på stranden hele sommerferien

Marine (11) og Amalie (13) har nylig vært i Athen og Hellas, men det var for å delta i dansekonkurranse i ballett.
Les mer om:

Stuereinifisering av nazisme

Det er gourmetmat for politiske satirikarar når nazistar bruker ytringsfridom som argument for å få marsjere i gatene og delta i Almedalsveckan.
Les mer om:

Har aldri vært bedre: – Føles ut som jeg har motor

Etter nok en verdenscupseier mener Petter Fagerhaug at han er i sitt livs form. Nå kan 20-åringen sikre seg sammenlagtseieren i verdenscupen – uten å delta i alle rittene.
Les mer om:

Mia og Maria inviterte til sommerleir: - Ingen vil delta

I år fyller DNT 150 år. Det marker de med å arrangere miljøvennlig Basecamp.
Les mer om:

Yvonne tar med seg maleriene sine til Kina

30. juli vender Yvonne Jeanette Karlsen nesa mot den andre siden av jordkloden. Med seg i bagasjen har hun 10 av sine malerier og skal delta på en utstilling i den kinesiske byen Yantai.
Les mer om:

Mia og Maria inviterte til sommerleir: - Ingen vil delta

I år fyller DNT 150 år. Det marker de med å arrangere miljøvennlig Basecamp.
Les mer om: