Nyheter om Delta


– Alle liker poteter

Folket trosset regnet for å delta på Potetfestivalen på Bryne.
Les mer om:

KrFU i Agder stemte mot å delta i regjeringen

Landsmøtet til KrFU vil inn i dagens regjering med Frp. Et flertall av delegatene fra Agder stemte mot .

"Brasils Trump" leder på målingene foran presidentvalget

RIO DE JANEIRO (NRK): Presidentvalget i Brasil er ikke som andre valg. Landets mest populære politiker sitter i fengsel og får ikke delta. Og en høyrepopulist som kalles "Brasils Trump" leder på målingene, men ligger på sykehus etter et knivangrep.

Har hørt om buldring? Lørdag kan du se de beste klatrerne i veggen her i byen

Denne helgen er det mulig å se spektakulær klatring på Redpoint Klatresenter i Tomteveien, hvor det skal konkurreres i grenen buldring. – Vi forventer at mange fra Østfold og utenfor fylket kommer for å delta, sier Thomas Magnus Kristiansen i Fredrikstad Klatreklubb.

H.M. Kong Harald feiret fødselsdag i regnvær(pluss)

Torsdag var H.M. Kong Harald i Tromsø for å delta i markeringen av 50-årsdagen til Universitetet i Tromsø. Kongen var i godt humør til tross for regnværet.

Petter Solberg kjører i rally-VM for første gang på seks år

Petter Solberg skal i slutten av oktober delta i Rally Catalonia. Det blir hans første VM-løp i rally siden 2012.

UNN-tillitsvalgt: – Enkelte i administrasjonen i Helse Nord må vurdere om de har rett jobb

Foretakstillitsvalgt i Delta, Jan Eivind Pettersen, ved Universitetssykehuset Nord-Norge er ikke nådig i sin kritikk av Helse Nord.

Skuffet etter WADA-avgjørelse: - Nulltoleransen mot doping er død

RUSADA ble torsdag godkjent av Verdens antidopingbyrå (WADA). Det vil si at russerne nå får delta i alle idretter igjen.
Les mer om:

Øyvinds kamp: Trente seg fra sykdomskrise til Hove max

Øyvind Aanonsen (40) er kjent som lærer, musiker, ildsjel og humørspreder. For halvannet år siden var han i sin livs verste form, og nær et liv som ufør på grunn av sykdom. Men etter stor treningsinnsats med fysioterapeut, kunne han i helgen delta på hinderløpet Hove Max.
Les mer om:

Da er forhandlingene med Manchester Citys angrepsstjerne i gang – igjen

Det har vært mye om og men med Raheem Sterling det siste året. Den engelske landslagsspilleren vet å utnyttte sin verdi for City, noe som har gjort veien i forhandlingene litt tråere. Nå går det mot en løsning. Håper Guardiola. Det har vært hevet over tvil at Pep Guardiola har høye tanker om Sterling. -Det er godt kjent at vi er veldig fornøyde med ham og ønsker at han skal fortsette, sier City-treneren ifølge Sky Sports. For å illustrere at det ikke står på ham om Sterlings kontrakt forlenges utvover 2020, presiserer Guardiola. Hvor mye er jeg verdt?

Salah avslører favorittspillerne sine på Liverpools 2005-lag

På tirsdag kveld er det duket for gigantmøte i Champions League mellom Liverpool og PSG. Oppi alt alvoret tar vi med en noe helt trivielt og unyttig. Likevel, litt kult er det å finne ut hvem en yngre utgave av Mohamed Salah valgte av Liverpool-spillere på FIFA. Anfield er bedre live. (foto: salah, twitter) Salah har ikke blitt Liverpool-fan over natten. Interessen for de røde strekker seg langt tilbake i tid. Les: F7: Fotball uten regler – nytt av året Som alle fotballspillere med respekt for seg selv, har Salah underholdt seg foran TV´en med FIFA.

Barcelonas midtbanedirigent får ikke ny kontrakt

Den kroatiske midtbanespilleren har vært en sentral spiller hos Barcelona siden 2014. Nå signaliseres det fra Barcelonas ledelse at midtbanespilleren ikke prioriteres. Ivan Rakitic ønsker selv å forlenge med Barcelona utover den eksisterende kontrakten som løper til 2021, men må se langt etter dette. Vil mer. (foto: rakitic, twitter) -I denne sesongen blir vi ikke i stand til å oppfylle det Rakitic har ønsket.

Champions League-motstander: Real definitivt sterkere uten Ronaldo

Roma møter Cristiano Ronaldo i Serie A-kamper denne sesongen. Når de nå skal møte portugiserens tidligere arbeidsgiver i Champions League, kunne de ønske at verdensstjernen hadde holdt seg i Real. Forvirret? Vel, Real Madrid møter Roma på onsdag. Serie A-klubbens trener er overbevist om at versjonen uten Ronaldo er sterkere enn forrige sesong. Og da vant de Real Champions League. Blir aldri kjedelig med denne karen på sidelinjen. -Resultatene i de første ukene av sesongen viser at laget er sterkt. De har mer kvalitet, de begår færre feil og har mange ledere.

Anfield vekker æresfrykt hos PSG

Fotball kan være lek, men på tirsdag kveld dreier det seg kun om alvor. PSG har tatt båten over kanalen og skal entre sagnomsuste Anfield. Da er det litt kult å høre reaksjonene til overbetalte fotballstjerner når de gleder seg som unger til å spille på den legendariske bortebanen. -Å spille på Anfield, det er helt spesielt. Alle spillerne mine vet det og vi vet at vi ikke kan slå av denne knappen. Jeg har opplevd atmosfæren her på en legendarisk kveld med Dortmund, sier Thomas Tuchel ifølge ESPN. Tuchel har skumle planer for PSG.

Manchester United kan nå bare glemme Harry Maguire

Harry Maguire regnes som en av de store i England. Leicester-spilleren har lagt på seg en god dose selvtillit, og fremstår som en av de mest spennende og kompromissløse forsvarsspillerne i Premier League. Dette er Leicester fullstendig klar over, og har fått til noe helt uvanlig. Vi er vant til utkjøpsklausuler på de beste spillerne, som i prinsippet skal virke avskrekkende på mulige beilere.

Slapp militærtjeneste – jaktes nå av toppklubb

Det så en stund ut som Tottenhams sør-koreanske stjerne skulle være tapt for fotballen de neste to årene. Takket være gull i Asialekene, som kvalifiserer til fritiak fra militærtjeneste (!)i hjemlandet, kan Bundesliga-klubber og andre fortsette jakten på Son. Heung-min Son. Det er en helt spesiell energi som bringes inn på banen av denne spilleren. Det har tydeligvis også Bayern München registrert. Ifølge The Mirror har den tyske giganten nå vist interesse for Son, som de allerede kjenner fra tiden hans i Bayer Leverkusen. Liten, men sterk i duellene.

Spisskrise for Klopp i Champions League

Under pressekonferansen bekreftet Klopp at Roberto Firmino er usikker til kamp etter øyeskaden mot Tottenham. Brasilianerens situasjon vil bli vurdert helt frem til kampstart. I tillegg kan han meddele at Divock Origi og Dominic Solanke er ute med skader. Dermed er skadeutsatte Daniel Sturridge det eneste spiss-alternativet til Klopp om Firmino ikke blir klar til kveldens Champions League-møte med PSG. Les: Anfield vekker æresfrykt hos PSG Vi håper Roberto Fimino blir klar slik at vi får se to av Europas aller beste angrepsrekker på hver sin banehalvdel.

Harry Kane: «Jeg føler meg skarp og i form»

Bare to mål på fem kamper så langt i Premier League denne sesongen og engelsk presse går av skaftet i diskusjoner om at formen er på bunn og at Harry Kane muligens ikke engang blir tatt ut til møtet med Inter.  Etter Tottenhams 2-1-tap til Liverpool på lørdag har superspissen tatt en rolig ettermiddag og på søndag snakket han med Sky Sports. Les: Pochettino måtte svare på om Harry Kane benkes TV stasjonen presenterte denne ratingen etter Liverpool kampen og de plasserte ikke Harry Kane på topp som du kan se: (Han var nesten usynlig) Tottenham: Vorm (5), Trippier (6), Alderweireld (5), Vertongh

Lise Klaveness: Første oppgave få Ada Hegerberg tilbake

Lise Klaveness vet det meste om hvordan det er å spille på landslandslaget og det å være kvinne i et fortsatt mannsdominert miljø. Hun har spilt på aldersbestemte landslag fra J16 i 1997, for Asker i to omganger, i Umeå i to omganger før hun avsluttet karrieren i Stabæk i 2011 (Stabæk hadde da overtatt Asker)   I går overtok hun direktøransvaret for elitefotball i toppledelsen i Norges fotballforbund etter Nils Johan Semb.

Frank Løke ute av «Skal vi danse»

Tidligere håndballspiller Frank Løke kastes ut av TV 2-programmet «Skal vi danse» etter helgens mye omtalte stunt. Nå går han glipp av nok en TV2-satsing som han etter planen skulle delta i.
Les mer om:

Du kan egentlig bare lære deg navnet Stanley N’Soki med en gang

Paris Saint-Germain har ikke overraskende bestemt seg for å gi den unge venstrebacken Stanley N’Soki en avtale som knytter han til klubben i tre år. 19-åringen Stanley N’Soki har imponert over sesongstarten, og Paris Saint-Germain belønner nå ham med karrièrens første profesjonelle kontrakt. Det er ikke like spektakulært med en forsvarsspiller som en i angrep. Men Stanley N’Soki har en fart og nøyaktighet i pasningene som tar pusten fra de fleste.

Frank Lampard av alle er i trøbbel

En av tidenes mest suksessrike fotballspillere regjerte midtbanen til Chelsea i 13 år før han gikk videre Manchester City hvor han ble et et år og avsluttet sin karriere som aktiv spiller i New York City. Han er nå manager i sin første klubb og klarte å på lørdag å få sit første røde kort som Derby manager. Det var i ligamøtet med Rotherham lørdag. Nå venter trolig utestengelse etter at Englands Fotballforbund (FA) har åpnet disiplinærsak mot 40-åringen. BREAKING: @dcfcofficial manager Frank Lampard has been charged with improper conduct after being sent off against @OfficialRUFC.

Frank Løke får ikke fortsette i «Skal vi danse» – uklart om det betyr comeback for Aune Sand

Frank Løke er ute av Skal vi danse, og får heller ikke delta i «Kjendis søker kjæreste», melder TV 2, som mandag kveld ikke ville si noe om hvorvidt dette kan bety et comeback for Aune Sand.
Les mer om:

Forlenger med essensiell midtbanemotor

Det er bare å ta en rask titt på statistikken for å skjønne hvor viktig den 30 år gamle skotske midtbanespilleren James McArthur er for Crystal Palace. –  James McArthur har spilt 136 kamper for Crystal Palace og scoret 16 mål. Men det er ikke hans egne mål som er det viktige. Klubben har i gjennomsnitt fått 1,25 poeng når McArthur er på banen og i de 27 kampene hvor han av ulike grunner ikke har spilt bare et gjennomsnitt på 0,8 poeng. Les: Må trekke sin vinter-OL i 2026 søknad @jamesmcarthur16's pleased! pic.twitter.com/MRvUVTquI8 — Crystal Palace F.C.

Dette er Paris Saint-Germain i morgen

En ting som er helt sikkert, Paris Saint-Germain manager Thomas Tuchel har ikke tenkt til å hvile en eneste spiller i Champions League møtet med Liverpool i morgen. Helgens Ligue 1 mot Saint-Etienne sørget for at de nå leder serien med 5 poeng etter bare 5,kamper og har med seg en skikkelig god følelse inn i møtet med Liverpool Les:  Paris Saint-Germain overlegne selv med Neymar og Mbappe på benken Dette er de som blir med på båten over kanalen: Ingen store overraskelser PSG's 21-man squad for tomorrow's @ChampionsLeague debut @LFC #LFCPSG #AllezParis pic.twitter.com/6Y9wgRCuqA — Paris Sain