Nyheter om Delta


Malene søker svar fra hyttefolk til masteroppgaven om kommunikasjon

Malene Tuv Sandvik, daglig leder og vertskap på Danebu Kongsgaard, skriver i dette øyeblikk en masteroppgave som handler om markedsføring på Facebook og Instagram på mobil for å nå hyttefolket mens de oppholder seg på hytta. Hun ser derfor etter hyttefolk som ønsker å delta i spørreundersøkelse og intervju.

Kasai satser mot sitt niende OL

Den 47 år gamle japanske hopperen Noriaki Kasai sier at han ønsker å fortsette karrieren til OL i Beijing i 2022. – Jeg vil tilbake på det japanske verdenscuplaget. Målet er å delta i mitt niende OL i Beijing, sier Kasai ifølge det tyske hoppnettstedet skispringen.com, melder Dagbladet. 6. juni fyller hopplegenden 48 år.
Les mer om:

Nå kan Leger Uten Grenser og Røde Kors unntas fra utreiseforbud

En regelendring gjør at helsepersonell som skal delta i internasjonalt hjelpearbeid, kan unntas fra utreiseforbudet for yrkesgruppen.
Les mer om:

Vårrengjøring i gamle dager

Store og små måtte delta når gammelt støv og skitt skulle vaskes og bankes bort.
Les mer om:

Vektløftere utestengt fra OL

Vektløftere fra Thailand og Malaysia får ikke lov til å delta i Tokyo-OL neste år. Årsaken er at begge land har hatt flere dopingsaker i vektløftermiljøet. Avgjørelsen er fattet av disiplinærkomiteen i Det internasjonale vektløfterforbundet (IWF) og offentliggjort på forbundets nettsted. Thailands vektløfterforbund er utestengt i tre år og ilegges en bot på drøyt 2 millioner kroner. Malaysias vektløfterforbund er utestengt i ett år, men felles for begge er at de er bannlyst fra Tokyo-lekene. (NTB)

Forsvarer karantenebrudd

Watford-kaptein Troy Deeney forsvarer Jack Grealish som fikk mye kritikk for å ha brutt karantene for å delta på en fest forrige uke.
Les mer om:

Stortingspolitiker Jonny Finstad måtte følge farens begravelse gjennom PC-skjermen

Da Erling Finstad skulle begraves i Lofoten befant store deler av familien seg i Oslo. Ved hjelp av direkteoverført begravelse fikk familien likevel mulighet til å delta i seremonien.
Les mer om:

Finner du skatten i Påske­labyrinten?

Da Erling Finstad skulle begraves i Lofoten befant store deler av familien seg i Oslo. Ved hjelp av direkteoverført begravelse fikk familien likevel mulighet til å delta i seremonien.

Se hva Johnny (55) og sønnene spar opp av hullet: – Ka faen, det er noe nedi der

Johnny Westgård (55) og sønnene måtte delta i en redningsaksjon fredag ettermiddag.
Les mer om:

Hvor er påskekyllingen Gullrik?

Påskekyllingen Gullrik er på oppdagelsesferd i Trøndelag. Ser du hvor han har tatt turen, kan du delta i NRK Trøndelag sin påskekonkurranse.
Les mer om:

Sjå snøskredet ved Eikesdalsvatnet

Påskekyllingen Gullrik er på oppdagelsesferd i Trøndelag. Ser du hvor han har tatt turen, kan du delta i NRK Trøndelag sin påskekonkurranse.
Les mer om:

Utsetter EM – Norge er ikke enig

UEFA har ifølge Danmarks Fotballforbund besluttet at neste års fotball-EM for kvinner flyttes til 2022. Det betyr at Norges kvinnelandslag ikke vil delta i et mesterskap på tre år.
Les mer om:

Her møter Trude kronprinsen på pauserommet på Rema(pluss)

Rema 1000 Åfjord-ansatt Trude Ramstad (46) fikk delta på videomøte med kronprins Haakon Magnus, som ville lære mer om hvordan koronakrisen påvirker dagligvarebransjen.

Vart ikkje samde i avgjerda – men Vestre Slidre sa òg nei til Huga på gard

I tre år har Vang og Vestre Slidre, i regi av Innovangsjon, hatt gåande eit felles busetjingsprosjekt for tomme garder – og det med gode resultat. Men då det vart spørsmål om å delta i eit regionalt prosjekt i regi av VNK, sa Kommunestyret i Vestre Slidre nei.

Inviterer til Drive-in: - Vi mangler bare ei som kan gå på rulleskøyter og servere ved bilvinduene

I Åmli blomstrer kreativiteten. Når gudstjenester ikke kan avholdes på ordinær måte, legges det til rette for å delta fra egen bil.
Les mer om:

– Grunnen til å endre på vedtektene må vere å få fleire til å delta, slik er det ikkje her(pluss)

– Vi føler at vi ikkje fekk debattert saka om nye SFO-vedtekter på ein skikkeleg måte.
Les mer om:

Vil åpne for kremering slik at flere kan få delta i begravelser

– Det er en stor tilleggsbelastning for pårørende at det for tiden settes sterke begrensninger på hvor mange som kan delta i begravelser.
Les mer om:

Her ble det avholdt en litt annerledes gudstjeneste: – Det kjentes veldig fint ut

Søndag formiddag parkerte over 60 biler på parkeringsplassen utenfor Tolvsrødsenteret for å delta på drive-in gudstjenesten.
Les mer om:

Pressekonferanse utsatt etter sinne i NHO

Kort tid før pressekonferansen om lokale karanteneregler skulle starte ble den utsatt. NHO nektet å delta på pressekonferansen, og mener regjeringens veileder i realiteten betyr at kommunene kan fortsette som før.
Les mer om:

Heidi trenger hjelpen din: – Vi trenger å finne ut av hvordan det virkelig står til med næringslivet i regionen

Tønsberg Næringsforening la fredag ut en spørreundersøkelse på Facebook, der de oppfordrer alle som driver næring i Tønsberg-regionen om å delta.

Får jakte verdens dyreste fisk – Henning Olaf (45) skal delta i årets makrellstørje-fiske

Det ble ingen fangst da Henning Olaf Iversen prøvde seg på linefiske etter makrellstørje med «Ann Sofie» i fjor. I år har han fått en kvote på 32 tonn med «Spjæringen» og skal bruke not.
Les mer om:

Sykehuset Telemark skal delta i forskning på koronabehandling

TELEMARK: Sykehuset Telemark er ett av flere sykehus som skal forske på medisiner med mulig effekt.
Les mer om:

Hvordan takler Origo Oslo kommune virus-krisen?

DND støtter dette initiativet! Vi oppfordrer våre medlemmer til å delta og sende denne invitasjonen videre til de som kan være interessert. Første lunchmøte er mandag 30. mars der tema er Origo corona-organisert. Origo er etaten som driver Oslo kommunens digitale transformasjon.  Liv Oftedal Rossow vil dele hvordan Origo har satt opp midlertidig organisasjon i korona-tiden for å håndtere mange nye oppgaver som trengte digital kompetanse og tilgang til data. Deltakelse er gratis.Les mer og meld deg på her.

Forskningsdirektør: Opptil 1000 norske pasienter i ny coronastudie

22 norske sykehus skal bidra i en internasjonal studie av legemidler som de håper kan behandle covid-19. Nærmere tusen norske corona-pasienter kan bli bedt om å delta i studien.
Les mer om: