Nyheter om Delta


Hane drepte eier i India

En mann døde da han ble angrepet av en hane i India tidligere denne uken. Hanen skulle delta i en ulovlig hanekamp og hadde en kniv festet til beinet.
Les mer om:

Hane drepte eier i India

En mann døde da han ble angrepet av en hane i India tidligere denne uken. Hanen skulle delta i en ulovlig hanekamp og hadde en kniv festet til beinet.
Les mer om:

Hoppsjokk: Ferdig i VM

Jessica Malsiner (18) er blant de tre smittede personene i VM. Den italienske skihopperen sitter isolert på rommet og får ikke delta mer. - Det er mye smerte og tårer, sier hun.
Les mer om:

Stortalentet mister EM

Verken Andrea Rooth fra Lambertseter, Helene Rønningen fra Tyrving eller Henriette Jæger fra Aremark stiller til start under neste ukes innendørs-EM i friidrett i polske Torun. Det skriver Norges Friidrettsforbund i en pressemelding. Norges største friidrettstalent på kvinnesiden, Henriette Jæger, har vært i nærkontakt med en person som er smittet av koronaviruset og får ikke reist. – I henhold til mesterskapets protokoll får man ikke innreise hvis så har skjedd de siste 14 dagene før mesterskapet, sier sportssjef Erlend Slokvik. Rooth ble påmeldt av NFIF på 60 meter hekk uten at hun hadde kla

Farmen-Thor leder gudstjeneste, direkte søndag kl. 13:00

Farmen-gjengen er for tiden i Finnmark (med unntak av Inger Cecilie, Sindre og Karianne), og søndag skal de delta i en gudstjeneste ledet av Farmen-Thor. Da er det blant annet duket for tvekamp i kirken. Et stort knippe av Farmen-deltakerne vil delta i denne gudstjenesten, og selve gudstjenesten vil nok bli litt mer sprek enn normalt.
Les mer om:

Arrangøren snur etter bikini-forbud

Sandvolleyball-duoen Karla Borger og Julia Sude truet med å boikotte verdenstourturneringen i Doha i mars om de ikke fikk spille i bikini. Nå har det volleyballforbundet i Qatar ombestemt seg og sier at «de ikke kommer til å stille krav til hva utøverne har på seg». Det er uklart om Borger og Sude nå vil delta i turneringen, men ifølge det tyske forbundets president Niclas Hildebrand kommer ikke trener Helke Claasen til å reise. – Hun sier at hun ikke føler seg respektert som kvinne, sier han til Düddeutsche Zeitung.
Les mer om:

Ina (21) skal representere Norge i en av verdens største missekonkurranser

Sykepleierstudent ved Høgskolen i Østfold og tidligere Miss Norway- deltager, Ina Kollset (21), er den eneste nordmannen som i år skal delta i skjønnhetskonkurransen Miss Supranational i Polen. – Jeg føler på presset.
Les mer om:

Korona-problemer for Solberg

Oliver Solberg har støtt på problemer foran sin VM-debut i WRC-klassen i Finland. Kartleseren Aaron Johnston har testet positivt for korona. Johnston får dermed ikke delta i VM-runden denne uken. – En stor skuffelse for Aaron og teamet. Men jeg er veldig takknemlig for at Seb Marshall kan hoppe inn i siste minutt, skriver Oliver Solberg på sin twitter-konto.
Les mer om:

Nordmann forårsaket Fantasy-nekt

Aston Villa-spillerne får ikke delta i Fantasy-manager etter at byttene avslørt skade på Jack Grealish. Twitter-kontoen som røpet byttene styres av en norsk IT-konsulent.
Les mer om:

Warholm dropper å reise til EM

Karsten Warholm informerte på en pressekonferanse tirsdag at han har bestemt seg for å droppe innendørs-EM som arrangeres i Polen i starten av mars. – Det var en veldig kjip beslutning å ta, og det satt langt inne.

Mistet gul trøye etter falsk test

Hopperen Sara Marita Kramer har mistet ledelsen i verdenscupen sammenlagt etter at hun måtte stå over hopprennet i rumenske Rasnov i helgen som var. Årsaken var en falsk positiv koronatest. – Det er tøft og vanskelig å forstå. Selv om jeg fikk flere ulike negative tester etter den falsk-positive testen, fikk jeg ikke delta i konkurransen. Å miste den gule trøya er ganske tøft, men det er tydeligvis en del av denne gærne sesongen, skriver Sara Marita Kramer på sin Instagram-profil. Hun forbereder seg til VM i Oberstdorf som starter allerede torsdag.
Les mer om:

Dortmund dro på seg en helt spesiell bot etter Schalke-seieren

For Dortmund var 4-0 seieren over Schalke og Haalands to scoringer gull verdt. Likevel løp det på seg en kostnad etter kampen. For etter lørdagens kamp deltok Haaland, Emre Can og noen andre spillere i en (i disse koronatider) utagerende feiring utenfor treningsfeltet hjemme i Dortmund.

Erna Solberg i Sikkerhetsrådet: Utfordrer Russland og Kina til klima-kamp

Tirsdag skal statsminister Erna Solberg (H) delta på sitt første møte i FNs sikkerhetsråd, hvor Norge har vært medlem siden nyttår. Det er stor spenning knyttet til om Russland og Kina igjen vil avvise å ta klima-debatten inn i rådet.

Grønt lys for «Skal vi danse»

«Farmen kjendis»-vinneren har også gått til topps på parketten i Italia. Han kan likevel delta her hjemme, bekrefter TV 2.
Les mer om:

Fikk latterkrampe av frekt jobbtilbud

Vetle Sjåstad Christiansen (28) ble spurt om å være ekspertkommentator for et OL han har planer om å delta i.

Japans regjeringsparti inviterer kvinner til å delta på toppmøter – men de får ikke snakke

Japans regjeringsparti ønsker å endre «imaget» om at de hovedsakelig består av eldre menn. Nå ønsker de flere kvinner velkommen til toppmøter i partiet – så lenge de ikke tar ordet.
Les mer om:

Herrenes VM-tropp er klar

Alexander Stöckl og hopplandslaget tok fredag ut troppen som skal delta i VM i Oberstdorf. VM-troppen til herrene er: Halvor Egner Granerud, Daniel André Tande, Robert Johansson, Marius Lindvik, Johann André Forfang og Anders Håre. Før VM går av stabelen skal det avholdes en blandet lagkonkurranse for hopperne i morgen. Silje Opseth, Maren Lundby, Daniel André Tande og Halvor Egner Granerud stiller for Norge i den konkurransen.

Hadde glemt sur poengdeling – nå var United-maskineriet igjen skikkelig oljet

Solskjær har ingen planer om å ende en sesong til med hederlig omtale for deltagelse i semifinaler. På torsdag malte United-maskineriet over Spanias 5. beste klubb og viste at noen snublete kamper i Premier League ikke har påvirket selvtilliten hos spillerne. Begge lagene kastet seg ut i et vanvittig høyt tempo som fikk det til å flyte over av muligheter de første minuttene.

Falcinelli: «Jeg håper Zlatan ikke spiller»

Red Star spiss Diego Falcinelli ser frem til å møte AC Milan i Europa League, men innrømmer at han håper Zlatan Ibrahimovic ikke spiller. Falcinelli, flyttet på lån til Red Star fra Bologna i september 2020. Den 29 år gamle spissen har scoret ni mål på 18 kamper for det serbiske laget. Han har raskt tilpasset seg sine nye omgivelser. Les: Arsenal har skaffet seg det som skal bli en av verdens beste «Jeg ble vant til det raskt,» sa han til Tuttomercatoweb.

Sarpsborg vil delta aktivt i planlegging av Viken Park og varsler å sende en protest

Kommunedirektøren i Sarpsborg minner om at Viken Park på Tofteberg skal være et næringsområde for hele Nedre Glomma. Det er viktig at Sarpsborg får være med i drøftingen av hva Viken Park skal brukes til, skriver kommunedirektøren. Hun sier nei til datasenter og varsler innsigelse.
Les mer om:

Kåfjord åpner for at flere enn ti voksne kan delta på aktiviteter sammen(pluss)

Ikke lenger antallsbegrensing for organisert voksenidrett og korøvelser i kommunen.
Les mer om:

Droppet VM-øvelse: – Vil ha den av programmet

CORTINA/OSLO (VG) Alexis Pinturault (29) og Henrik Kristoffersen (26) var nummer én og to i parallell-rennet i Lech/Zuers i verdenscupen, tidligere i sesongen. Men i VM droppet de begge å delta.

Fem Rangers-spelarar korona-straffa

Fem av spelarane på skotske Rangers er sett ut av laget etter at dei braut korona-restiksjonane ved å delta på eit party, som blei oppløyst av politiet. – Dei blir også bøtlagt, seier Rangers-manager Steven Gerrard. Dei fem er Bongani Zungu, Nathan Patterson, Calvin Bassey, Dapo Mebude og keeper Brian Kinnear. Rangers leier den skotske ligaen klart, og er på veg mot sin første siger etter ni strake triumfar av byrival Celtic.

Søndag var Jon (35) og kollegaene med i søket etter en savnet dykker: – Heldigvis en type oppdrag det ikke er mange av

Siden slutten av 2013 har Jon Freitag vært frivillig i Redningsselskapet. Søndag var han båtfører av «Eivind Eckbo» da båten ble bedt om å delta i søket etter en savnet dykker.
Les mer om:

Vraket fra «Farmen kjendis»-finalen: – Forstår ikke logikken

Espen Thoresen fikk ikke delta i finalen av «Farmen kjendis» fordi han trakk seg fra oppholdet. Thomas Felberg, som også trakk seg, fikk derimot lov.
Les mer om: