Nyheter om Davis


The Athletic: Liverpool fisket egentlig etter midtstopper hos Barcelona

På Deadline Day sto Liverpool tilbake med to nye midtstoppere. Ben Davis var overraskelsen, Ozan Kabak varslet. Men skal vi tro the Athletic, var Klopps mål i en helt annen liga. Det var på Deadline at de store avgjørelsene ble tatt av Liverpool-gjengen. Skadelisten i forsvaret tilsa at det måtte handles. Les: Tre Premier League-legender kjemper om samme managerjobb Ifølge Teamatalk håpet Liverpool i det lengste at Joel Matip ville komme tilbake etter ankelskaden, men det ble på tampen av januar klart at midtstopperen måtte gi seg for sesongen.

The Times: Liverpool har på plass avtale med midtstopper

Den siste uken har selv Jürgen Klopp innrømmet at Liverpool ikke kommer utenom forsterkninger i midtforsvaret – selv om søndagens kamp mot West Ham viste alt annet enn svakhetstegn. Jordan Henderson og Nat Phillips var bunnsolide i midtforsvaret mot fremadstormende West Ham. Én ball bak Alisson var det Liverpool-forsvaret tillot, mens Salah (2) og Wijnaldum sørget for 3 scoringer. Les: Liverpool er så til de grader back on track! Ifølge The Times er Liverpool enig med Preston og midtstopper Ben Davis om overgang.

Edgar Davids er tilbake som manager

Det pensjonerte nederlandske fotballikonet med bransjens kuleste briller tok steget fra en administrativ rolle hos Ajax tilbake til gressmatta som trener. Men noen jobb som matcher nivået til landsmann Ronald Koeman, det blir det nok noen år til. Noen som ikke husker Davis? Spill med noen av verdens største fotballegender hos Ajax, AC Milan, Juvenus, Barcelona, Inter og Tottenham.

Happiest Season: Endelig en skeiv julefilm ♡

Happiest Season går ikke helt i julefilm-fella. Joda, det er en romantisk komedie om en søt brunette som tar med kjæresten hjem til foreldrene for første gang. Men Harper har et stort problem: Foreldrene vet ikke at hun er lesbisk. Harper spilles av Mackenzie Davis, kjent fra The F Word og den prisbelønte San Junipero-episoden av Black Mirror Kjæresten Abby portretteres av Twilight-legenden Kristen Stewart Abby er stormforelsket og har bestemt seg for å fri til Harper ♡ Men når Abby møter Harpers foreldre for første gang blir hun introdusert som kjærestens venninne. Ikke nok med det: For å k
Les mer om:

Mesut Özil har funnet en klubb som faktisk vil ha ham

Den tyske ballkunstneren som de siste fem årene har vært en del av Arsenal, Mesut Özil er ikke en del av Arsenals 25-mannstropp ut 2020. – Beskjeden han fikk for et par dager siden var tung å være, noe 32 åringen har meddelt på sosiale medier. Noe av poenget med å spille fotball er å være på laget, Mesut Özil er ute av Emirates så snart det er mulig, tidligst i januar vinduet.

Kan bli tvunget til å signere med Manchester United

VM vinner og sett utenfra rimelig arrogant superstjerne har på ingen måte levert for Barcelona siden de hentet han fra Borussia Dortmund i 2017 for 130 millioner euro. – Skader har mye av skylda, men mange peker også på en slapp primadonna holdning som årsak til manglende resultater. Manchester United var i sommer villige til å by over 60 millioner euro som Transfermark har satt som verdi og Barcelona ble enige for Ousmane Dembele, men ifølge France Football satte den franske vingen seg på bakbeina.

Ma Rainey’s Black Bottom: Den siste filmen til Chadwick Boseman

Ma Rainey’s Black Bottom blir den aller siste filmen til Chadwick Boseman. Skuespillerstjernen kjempet seg gjennom kreftdiagnosen da han spilte inn sine siste filmer, deriblant den mildt sagt krevende tittelrollen i Marvels Black Panther. Nesten ingen visste at han var alvorlig syk, ikke engang kollegaene. Som resten av verden fikk de vite det da familien bekreftet at han døde av tykktarmskreft i august.

«Han er den beste spilleren noensinne»

Det står ikke på positive beskrivelser etter at Los Angeles Lakers i natt ble de NBA mestre. – Det var fra første sekund klart Miami var i trøbbel i den sjekke NBA-finalen. «Han er den beste spilleren i basketball noensinne» Vant til ære for Kobe Bryant «For meg er det en utrolig følelse å være en del av en så historisk klubb», sier Lakers-stjernen LeBron James, etter klubbens 17. NBA-tittel. – Nattens kamp og seier satte i store følelser i gang.

Lakers ble mestere

LeBron James og Los Angeles Lakers er NBA-mestere for 17. gang. I den sjette finalekampen vant Lakers 106-93 over Miami Heat.Natt til mandag (norsk tid) kom omsider NBA-sesongen til veis ende, nesten ett år etter at den startet opp. Los Angeles Lakers 106-93 over Miami Heat og kunne juble for sin 17. NBA-tittel i klubbens historie, den første siden 2010.Nattens kamp var den sjette i finaleserien, der det spilles best av sju. LA Lakers vant 4-2 sammenlagt.

Ventura eitt slag bak teten

Kristoffer Ventura gjekk ein ny god runde i PGA-turneringa i Minnesota og enda på fire under par natt til søndag. Før siste runde er han på 13 under par totalt. Det er berre eitt slag bak leiartrioen Cameron Davis, Sergio Garcia og JT Poston, og deler fjerdeplassen med Brandt Snedeker. I natt hadde Ventura fem birdiar og ein bogey. Siste runde går i dag.
Les mer om:

Lakers vann også andre kamp

LeBron James og Anthony Davis scora 33 og 32 poeng då Los Angeles Lakers slo Miami Heat 124-114 i andre finalekamp i NBA i natt. Lakers leier 2-0 i best av sju-serien. Dei jaktar sin første NBA-tittel på ti år og sin 17. totalt.
Les mer om:

Mac Davis er død

Country-stjernen og låtskriveren bak mange av Elvis’ mest berømte låter, ble 78 år.
Les mer om:

Bayern München med ny tittel, i det som også var prøveprosjektet til (UEFA)

Budapest/Oslo (Sporten) (Bayern München – Sevilla 2-1 (1-1) Javi Martinez’ scoring etter 104 minutter sikret tyskerne sitt fjerde tittelen dette året. Bayern München vant Champions League, mens Sevilla gikk til topps i Europa League. Torsdag møttes de to vinnerlagene til den tradisjonsrike Supercupen. Som ble avholdt i den Ungarske hovedstaden Budapest. I en kamp som varierte voldsomt. Hvor Bayern viste hvorfor dem er nummer en over klubbrangeringen. Men vi måtte vente til første ekstraomgang før avgjørelse faller.

Serieanmeldelse: Ratched er bekmørk og avhengighetsskapende

American Horror Story-fan? Da bør du skrinlegge helgeplanene. På fredag slipper Netflix nemlig første sesong av det psykologiske thrillerdramaet Ratched. Navnet høres kanskje kjent ut? Seriens hovedkarakter, Mildred Ratched, er for mange en gammel kjenning. Ratched er nemlig inspirert av den ikoniske søster Ratched fra romanen Gjøkeredet fra 1962, skrevet av Ken Kesey.

Ny trailer: Ratched kan bli høstens beste serie

Netflix-serien om Mildred Ratched nærmer seg med stormskritt. Sykepleieren fra helvete ble først introdusert i Ken Kesey-romanen One Flew Over the Cuckoo’s Nest (aka Gjøkeredet) i 1962, kanskje mest kjent fra filmen ved samme navn fra 1975. Der ser vi Jack Nicholson i hovedrollen som psykiatri-pasienten Randle McMurphy, Mildred Ratched spilles av Louise Fletcher. Netflix’ Ratched forteller bakhistorien til den fiktive sykepleieren som gradvis utviklet seg til et monster.  Nykommeren Evan Romansky er serieskaper, men med på laget har han også veteranen Ryan Murphy som produsent og regissør. Rya

Netflix-film om bluesstjernen Ma Rainey og bandet hennes blir Chadwick Bosemans siste

Boseman (43) døde 28. august av kreftsykdommen han hadde kjempet mot i all stillhet i årevis. Familien hans bekrefter overfor Variety at han hadde fullført all filmingen for rollen som Raineys ambisiøse trompetist Levee, og bransjebladet skriver at dette dermed ble hans siste film. Bluesstjernen Ma Rainey spilles av Viola Davis, som sier «det var en ære» å spille mot Boseman, mens filmens regissør George C.

Marvel Studios hyller Chadwick Boseman: – Du vil alltid være vår konge

Chadwick Boseman minnes av Marvel Studios. Filmselskapet til Marvel Comics minnes skuespilleren, som laget filmhistorie med Black Panther alias kong T’Challa , via en snutt på nesten fem minutter. Chadwick Boseman, som i hemmelighet slet med kreft under innspillingen, får rørende omtale fra kolleger. Blant andre Robert Downey Jr., Michael B. Jordan, Letitia Wright, Angela Bassett, Chris Evans, Scarlett Johansson og Lupita Nyong’o. Sistnevnte sier at Chad bar kronen med verdighet.

MTVs VMA 2020 var rare greier

Satt du oppe og så VMA i natt? Da er du trolig blodfan av BTS eller Lady Gaga. Eller bare veldig glad i populærkultur. Prisutdelingen pleide å være en stor begivenhet, men i år var det tydelig at MTV-showet har mistet sin posisjon. Og det var ikke bare litt stusselig på grunn av COVID-19. Med årene har seertallene rast, og det er langt mellom skandalene eller de store snakkisene. I 2010 slo VMA rekord med 11,4 millioner seere. Året etter var tallet 12,4 millioner. Etter det har det bare gått nedover.

Chadwick Boseman er død

OPPDATERT: Michael B. Jordan, som i Black Panther spiller Erik Stevens alias Killmonger, minnes Chadwick Boseman. «Du er min storebror, men jeg fikk aldri en ordentlig sjanse til å fortelle deg det. Heller ikke å virkelig gi deg dine blomster mens du var her», skriver 33-åringen. «Jeg skal vie resten av mine dager til å leve på den måten du gjorde.» Les innlegget nedenfor – og se hva andre kolleger skriver nederst på denne siden.» View this post on Instagram I’ve been trying to find the words, but nothing comes close to how I feel.

Entrepreneur: Pharrell Williams og Jay-Z hyller svarte forbilder i musikkvideo

Pharrell Williams og Jay-Z går ikke rundt grøten på «Entrepreneur». I musikkvideoen forteller duoen historien til mer enn tjue svarte forbilder.

Death on the Nile: Stjernene stiller i klassisk krim

Kjenner du til Mord på Nilen aka Death on the Nile? Fortellingen er en av 33 romaner (og over 50 noveller) Agatha Christie har skrevet om den belgiske detektiven Hercule Poirot. Historien utspiller seg på en elvebåt på Nilen. Som tittelen antyder utføres det et sjokkerende drap ombord på skipet, men hvem av passasjerene er den skyldige? Fortellingen fra 1937 har blitt gjenskapt ørten ganger på teater, film og TV. Det finnes også en grafisk novelle, samt et dataspill fra 2007.  Mest kjent er kanskje spillefilmen fra 1978, med stjerner som Bette Davis, Mia Farrow og Maggie Smith.

Britney Spears vil ha faren Jamie Spears fjernet som formynder

Britney Spears ønsker ikke at faren skal fortsette å ha myndighet over henne. Tirsdag ettermiddag lokal tid fortalte Britneys advokat Samuel D.

De var og hørte Mathias Eick

Igjen var salen svært stille og tålmodig mens de ventet på at Mathias Eick skulle komme på scenen for hans tolkning av klassikeren Kind of Blue av Miles Davis. Til og med festivalsjefen Meland som sto for informasjon før showet måtte le av hvor lydige publikumet var. Mathias Eick og hans band fikk en varm applaus da de kom seg på scenen. Det var i går 180 stk. i salen, her måtte man også naturligvis holde god avstand mellom hver husstand.
Les mer om:

Ratched fra Netflix: Sarah Paulson som sykepleieren fra helvete

Kjenner du til sykepleieren Mildred Ratched? Til tross for riktig yrke: Det er nok ikke henne El Papi hyller på sin norske superhit. Den fiktive helsearbeideren, først introdusert i Ken Kesey-romanen One Flew Over the Cuckoo’s Nest (aka Gjøkeredet) i 1962, er nemlig av det særs utrivelige slaget. Mange kjenner karakteren fra den fem ganger Oscar-vinnende filmen med samme navn fra 1975.

Jamie Lynn Spears: – Søsteren min er en sterk, badass, ustoppelig kvinne!

Det stormer rundt Britney Spears og familien. Nå deler lillesøsteren Jamie Lynn Spears en Instagram-post til sine 2 millioner følgere. Der tar 29-åringen til orde for støtte og sympati for personer som strever med mentale helseutfordringer. Særlig dem med bipolar lidelse. Skjermbildet hun deler er av en tweet fra Halsey, som ber folk slutte å gjøre narr av folk med bipolar lidelse. Halsey har sett seg lei vitser om Kanye West og det han gjennomgår for tiden. Jamie Lynn Spears poster også to andre tweets om temaet: Nå er det altså Jamie som tar opp tråden.