Nyheter om Danmark


Hareides danske reserver fikset seier

Åge Hareide byttet ut halve laget da Danmark slo Østerrike 2-0 i en landskamp Herning tirsdag. De danske «drenge» har gått over to år uten tap i ordinær tid.

Hareide har overgått stormaktene

Åge Hareide har gjort Danmark til et av verdens beste landslag defensivt. Ingen av verdens fotballstormakter matcher de røde og hvite.
Les mer om:

Tyskland ønsker asylavtale med Danmark

Tyske myndigheter har sendt et utkast til en asylavtale til Danmark. En mulig avtale skal effektivisere behandlingen av asylsøknader etter Dublin-avtalen.
Les mer om:

Reagerer på kvinnebesøk – vil hindre Madsen i å ha sex

Flere politikere i Danmark tar til orde for en lovendring som vil hindre livstidsdømte å innlede romantiske forhold.
Les mer om:

Målløst for Hareide og Danmark

Åge Hareides menn maktet ikke å gjenta bedriften fra 5-1-seieren over Irland i fjor, men Danmark tok med seg ett poeng etter 0-0 i Dublin i nasjonsligaen.
Les mer om:

Irland har fortsatt ikke slått Danmark i en tellende kamp siden 1979

Åge Hareides menn spilte 0-0 i Dublin.
Les mer om:

Ingstad herjer i Danmark

Håndballspiller Vilde Ingstad (23) fra Nordstrand har fått en strålende start på sesongen i danske Team Esbjerg. Nylig ble hun kåret til HTHs beste spiller for september.
Les mer om:

Irland skal ha sin revansje mot Danmark

Irland røk 1-5 hjemme mot Danmark i playoffen til sommerens fotball-VM. Lørdag er det dags for nytt møte mellom lagene i Dublin.
Les mer om:

Irland skal ha sin revansje mot Danmark

Irland røk 1-5 hjemme mot Danmark i playoffen til sommerens fotball-VM. Lørdag er det dags for nytt møte mellom lagene i Dublin.
Les mer om:

Stina Marvik er tatt ut til landslaget

At ho står på og ikkje gir opp, er grunnen til at ho i dag blei valt ut som ein av tolv spelarar til J17-landslaget, meiner ho sjølv. Eit sterkt lag – Dette kjem til å bli ei stor oppleving. Stina Marvik (15) har sidan tysdag vore på treningssamling i Larvik med landslaget. I dag blei dei tolv som skal representera Norge i NEZA-meisterskapen i Danmark valde ut, og Stina Marvik frå Sand er ei av dei. Søndag reiser ho frå Larvik til Ikast i Danmark, der kampar mot Danmark, Finland, England, Grønland, Island, Sverige og Færøyane ventar.

Bring-sjåfører har 33,90 kroner i timen, men får ikke lov til å si det

For en lønn på 33,90 kroner i timen kjører rumenske sjåfører vogntog for Posten Bring mellom Norge, Sverige og Danmark. Lønnen er under en sjettedel av norsk sjåførlønn. – Vi gjør ikke noe ulovlig, sier konserndirektør Tore Ketil Nilsen i Posten Norge.

Verdens eldste kredittkort gir seg i Skandinavia

Fra 31. mai neste år kan du ikke lenger bruke kredittkortet Diners Club når du betaler i Norge, Sverige og Danmark.

Danmark og Sverige har kontrakter norske toppdommere kjemper for

I motsetning til i Norge har til sammen 12 dommere fast arbeidskontrakt i Danmark og Sverige.
Les mer om:

Dansk kvinne tiltalt for å ha tappet blod fra sin sønn i fem år

En 36 år gammel kvinne er i Danmark tiltalt for å ha tappet en halv liter blod fra sin sønn annenhver uke gjennom fem år.
Les mer om:

Lunke fortsetter proffkarrieren i Danmark

Har kommet til enighet med Riwal Ceramicspeed.
Les mer om:

Dansk kvinne tiltalt for å ha tappet blod fra sin sønn i fem år

En 36 år gammel kvinne er i Danmark tiltalt for å ha tapet en halv liter blod fra sin sønn annenhver uke gjennom fem år.
Les mer om:

Tiltalt for blodtapping fra sønn

En 36 år gammel kvinne er i Danmark tiltalt for å ha tappet blod fra sin egen sønn i en periode over fem år. Politiet omtaler saken som svært grov mishandling.
Les mer om:

Eriksens skade kan være kronisk

Tottenhams midtbanespiller Christian Eriksen kan ha en «kronisk» mageskade, ifølge Åge Hareide. 26-årigngen spilte i Tottenhams seks første ligakamper, ​​men har ikke spilt siden 22. september. Eriksen er med i den danske landslagstroppen, til tross for at han ikke er aktuell for spill mot Irland 13.

Nordmenn mest kritiske til niqab og burka

Danmark fikk 1. august en ny lov som forbyr kvinner å bære ansiktsdekkende klesplagg som niqab og burka ute i offentligheten. Men i Norden er nordmenn de mest kritiske til slike klær, viser en studie.
Les mer om:

Fulgte drømmen

Da Harald Solfjeld var liten gutt i Tvedestrand lurte han på hvor mange horisonter han måtte over for å komme til Danmark. Nå har han vært både på Galapagos og i Guatemala.

Hele Danmark mintes Kim Larsen

Tusenvis av dansker i flere byer gikk fredag kveld i tog for å minnes den folkekjære rockeren Kim Larsen. Bare i København deltok opptil 30.000 mennesker.
Les mer om:

Nå har seriesvindleren slått til igjen – står tiltalt for 22 tilfeller av bedrageri

DANMARK: Den kjente seriesvindleren Marie Madeleine Steen (60) står nå tiltalt for 22 tilfeller av grovt bedrageri i Danmark.
Les mer om:

Kjent, kvinnelig storsvindler tiltalt igjen

Den norske svindleren Marie Madeleine Steen (60), som også skal ha operert på Romerike, er tiltalt i Danmark.
Les mer om:

Norsk kvinne tiltalt for bedragerier i Danmark

En 60-årig norsk kvinne er tiltalt for 22 bedragerier av særlig grov karakter i Danmark. Kvinnen er siden 1992 dømt en rekke ganger.
Les mer om:

Moods of Norway sel kleskjede til Danmark

Det er duket for en helg med redusert togtilbud. Vestfoldbanen og Kongsvingerbanen er delvis stengt. I tillegg er Oslo S stengt lørdag kveld og natt til søndag.