Nyheter om Danielsen


– Godt å kunne hjelpe andre

Aud Danielsen (62), Roger Ingdal (53) og Kari Nøkling (61) har to ting felles – de er uføretrygdede og de stiller opp som frivillige på velferdskafeen til Frelsesarmeen i Kopervik.

Sjekk hvor mye Mathilde (16) og Emil (16) trener for å nå toppen

De satser begge på å nå toppen, men vet at det må mange svømmetak til før de er der. I helgen fikk Mathilde Hammer (16) og Emil Danielsen (16) en test under Fredriksborg lekene i Kongstenhallen.
Les mer om:

Se hvem som var på skoleball på Maritim

Ballet ble arrangert på Scandic Maritim og det var elever fra alle ungdomsskolene i Haugesund, inkludert Steinerskolen og Danielsen - samt Frakkagjerd, Vormedal og Bø.

«Vi var lammet på politistasjonen i dagene som fulgte»

Tidligere innsatsleder i Tromsø-politiet deler sitt verste minne, da en kollega drepte ekskjæresten og seg selv. – Jeg tror vi var lammet av sjokk, forteller Bjørn Danielsen.
Les mer om:

Gert ble bortført i 2012: – Jeg kan ikke engang forestille meg ubehaget, tristheten, redselen og uvissheten de antakelig kjenner på nå

Gert Danielsen er den eneste på Romerike som har opplevd å bli bortført. Han viser sin støtte til familien Hagen.
Les mer om:

– Eg er meir som surdeig enn ei kanelbolle

Forfattar og dramatikar Kristin Auestad Danielsen er «Årets stavangerkunstnar» i 2019. Det tok 14 år som hardcore kunstnar å koma dit.
Les mer om:

Hun er årets Stavanger-kunstner

Forfatter Kristin Auestad Danielsen ble hedret som årets Stavanger-kunstner under kommunens sammenkomst på Ledaal 1. januar.
Les mer om:

Deler av frisørlinja flyttes – mot elevenes, lærernes, fagforeningenes og bransjens vilje

– Hva skal til for at politikerne skal støtte et annet forslag? spør Marit Danielsen, hovedtillitsvalgt i Utdanningsforbundet.
Les mer om:

Veteran forlenger etter opprykk

33 år gamle André Danielsen har i praksis vært Viking spiller bestandig og går under kannenavnet «Mister Viking» nå tar han et år til. er klar for ett år til i klubben. Viking-trener Bjarne Berntsen er veldig fornøyd med å få med seg «Mister Viking» ett år til. «Det er veldig bra, han er jo «Mister Viking» og begynner å nærme seg klubbrekorden. Det er litt sjeldent at en fotballspiller har nesten hele karrieren sin i en klubb. Han kan spille i nesten alle posisjoner og er hardtjobbende», sier Berntsen til Eurosport. André Danielsen har vært mørkeblå helt siden han kom fra SIF som 14-åring.

– Forstår ikke hvorfor de sender ut dette rett før jul

Det sier Hans Fredrik Danielsen i Postkom etter at det torsdag ble kjent at ansatte blant annet i Molde trolig mister jobben fordi Posten framskynder sentraliseringsprosessen.
Les mer om:

Betanien må kutte 12 mill.

SKIEN: Endrede rammebetingelser fra Staten gjør at Betanien må kutte rundt 12 millioner kroner. - Jeg håper vi ikken må legge ned hele rehabiliteringstilbudet, sier direktør Terje Danielsen.

– Vi skal få et solid lag i 2019

Line Danielsen (30) jobber hardt for å stille et slagkraftig Grand-lag på banen i 2019-sesongen.
Les mer om:

Et lite glasskår kostet Iselin venstrefoten

– Jeg synes ikke synd på meg selv, sier Iselin Danielsen (36). Da foten ble amputert, bestemte hun seg for å se fremover.
Les mer om:

Et lite glasskår kostet Iselin venstrefoten

– Jeg synes ikke synd på meg selv, sier Iselin Danielsen (36). Da foten ble amputert, bestemte hun seg for å se fremover.
Les mer om:

Da Danielsen Lie studerte avhørene med Breivik, var det én ting som virkelig forstyrret ham. Hvor «vanlig» terroristen fremsto.

– Vi har en tendens til å mystifisere ondskap. I arbeidet med å fremstille Anders Behring Breivik er jeg blitt slått av at han er veldig normal i mange situasjoner. Og det er kanskje det aller mest skremmende.
Les mer om:

Derfor valte dei Lyefjell

- Ein perfekt stad for ungane å veksa opp, seier Karina Danielsen og Erik Nylund. Dei har kjøpt nytt hus på toppen av Lyefjell. Rogalandshus går i gang med å prosjektera nye bustader, etter fire sal på berre éi veke.
Les mer om:

Jubel på søndag, men mange får ikke være med opp i Eliteserien

Umiddelbart tenker man at spillere som har vært med å et opprykk, nesten automatisk får være med videre, men slik er det ikke, ihvertfall ikke i Viking. – Det var store jubelscener på søndag og det var ikke så rart.

Haldenser vant Østfoldprisen – Vera Danielsen fra Fredrikstad kom til finalen

Forfatter, tidligere radioprofil og nå Kirkens Bymisjon-arbeider Trond Henriksen fra Halden, vant Østfoldprisen 2018. Vera Danielsen fra Fredrikstad kom til finalen, men ikke helt til topps.

Tre med medaljesjanser – to med sykdom før stevnestart

Mathilde Sofie Hammer Emil Danielsen har fått ødelagt litt av oppkjøringen til årets UM i svømming i Asker grunnet sykdom, men Mattis Grindalen Svendsen føler seg frisk som en fisk.

Ny sjef for Opel i Norge

– Opel har stort potensial. Forhandlerne kan bare glede seg, sier Johnny Danielsen. Han blir ny sjef for Opel når Bertel O. Steen overtar som importør.

Bildesterk og poetisk romandebut

BOK: Kristin Auestad Danielsen skriver sterkt om å flytte hjem igjen som 30-åring.
Les mer om:

Fallgruven er å gi barnet støtte til å tenke at det er «meg og mine behov» det handler om

Pedagogisk-psykologisk rådgiver Leiv Danielsen om samarbeidet mellom skole og foreldre: – Det er vanskelig å være objektiv hjemme og se sitt eget barn «utenfra» og veilede barnet ut fra hva klassen er best tjent med.
Les mer om:

Fornøyd med leppefisket

Leppefisker Dagfinn Danielsen på kystfiskebåten «Tippi» av Andabeløy ble ferdig med kvotetillegget på 5000 fisk i begynnelsen av forrige uke. - Jeg f...
Les mer om:

Svinger seg i dansen på sykehjemspuben

Kåre Danielsen (70) synes han har det som plommen i egget som beboer på sykehjemmet på Inndyr.
Les mer om:

Dette mener The New York Times om 22. juli-filmen

Med Anders Danielsen Lie i rollen som Anders Behring Breivik har regissør Paul Greengrass laget film for Netflix om terroren som rammet Norge 22. juli 2011. Anmelderen i The New York Times mener filmen er blitt «fiksjon som ligger nær fakta», og skriver videre at dette er både en «seriøs og grundig film – men likevel hul». LES OGSÅ: Intervju med Paul Greengrass. Kritiker Manohla Dargis påpeker at Greengrass ikke har villet bygge det dramaturgiske i filmen opp til massakren.