Nyheter om Dale


Ole Martin Dale scoret hattrick mot Madla

Everton i ekstase: Reddet Premier League-plassen
Les mer om:

Viking-juvel om ordene fra Riise: – Han har jo en stor status i fotballen

STAVANGER (TV 2): John Arne Riise hinter om at han kan kanskje komme til å gjøre et forsøk på å hente Vikings juvel Sanne Bolette Dale Lekven (21) i sommer. Angriperen er smigret.

Store smil, trygghet og nye vennskap

SKIEN: Det skjer mye på Bakken. Tarjei Dale og Skiens Grane har nå, sammen med så mange andre, gitt 55 barn en aktiv og mykere inngang på skolestarten.
Les mer om:

Fikk igjen motivasjonen med Dale Oen Academy på Bekkelagstunet: – Skal tilbake på skolen

Mats Wenberg (16) slet med å motivere seg på skolen, men har fått tilbake gløden etter en sesong hos Dale Oen Academy. Sammen med fire andre har han vært på terrorøvelse, gått på isbre, overnattet i snøhule, padlet kajakk og mye mer.
Les mer om:

Han fant Alexander Dale Oen død for ti år siden. Preget av det har livet tatt en uventet vending

1. mai er det ti år siden Alexander Dale Oen gikk bort. Tidligere landslagskamerat Sindri Thor Jakobsson (30) gjør sitt for at svømmeheltens verdier føres videre.
Les mer om:

Brattset Dale blir mamma – uaktuell i EM-sluttspillet

Håndballstjernen Kari Brattset Dale er gravid og spiller ikke EM for Norge i november. Hun fortsetter karrieren etter fødselen. Hun og ektemannen Kristian venter sitt første barn med termin i november. – Dette er veldig stas, sier Brattset Dale til NTB. Hun spiller ikke mer for den ungarske klubben Györ denne sesongen. Det betyr at 31-åringen ikke er aktuell for mesterligasluttspillet i Budapest i starten av juni. – Györ har lagt ting fint til rette for meg.

Brattset Dale blir mamma

Håndballstjernen Kari Brattset Dale (31) er gravid og spiller ikke EM for Norge i november. Hun fortsetter karrieren etter fødselen.
Les mer om:

Benjamin (33) leder svensk oppstartsbedrift i Norge: – Ser ikke bort fra at Kavall etablerer seg i Fredrikstad

Tidligere norgessjef i Foodora, Benjamin Sekkelsten Dale fra Slevik, er ansatt som norgessjef for det svenske dagligvareselskapet Kavall.
Les mer om:

Brann ved jernbanestasjon langs Bergensbanen – togene står

På grunn av brann i høyspentkabler ved jernbanestasjonen på Dale i Vaksdal i Vestland står togene stille. Trafikken på Bergensbanen og Vossebanen er rammet.

Brann ved jernbanestasjon

På grunn av brann i høyspentkabler ved jernbanestasjonen på Dale i Vaksdal i Vestland står togene stille. Trafikken på Bergensbanen og Vossebanen er rammet.

Innfører frivillig parkeringsavgift på Dale

Måltørken fortsetter for Haaland – ikke scoret i ligaen siden januar
Les mer om:

Ole Martin Dale scoret hattrick mot Staal Jørpeland 3

Seabrokers satser på geoenergi
Les mer om:

Vraket Dale: – Tungt å svelge

Johannes Dale var blant verdens beste i fjor, men er nå vraket fra landslaget. Han mener en annen løsning ville vært mest rettferdig.
Les mer om:

Johannes (24) vraket fra landslaget

Da skiskytterlandslaget ble presentert i dag, var det uten navnet til Johannes Dale (24).
Les mer om:

Meiner Dale blir utsett for urettvis behandling: – Brutalt

Ekspert Synnøve Solemdal skjønnar lite av at skiskyttar Johannes Dale har blitt vraka på elitelaget etter berre ein sesong. Ho meiner leiinga må gå i seg sjølv. Dale meiner det er «brutalt».
Les mer om:

Røiseland tatt ut til tross for usikker fremtid: – Har ikke bestemt meg

Torsdag presenterte skiskytterlandslaget uttaket for kommende sesong. Der er Marte Olsbu Røiseland tatt ut, selv om hun enn så lenge ikke har bestemt seg for om hun vil gå på en ny sesong. – Jeg har ikke bestemt meg ennå. Jeg er tatt ut, men har fått tid til å bestemme meg i løpet av april. Jeg skulle gjerne ha røpet hva jeg har bestemt meg for, men jeg vet ikke selv. Det er helt åpent, sier Røiseland til NRK. – Hva taler for og hva taler imot? – Det går veldig bra sportslig for tida. Det er gøy å konkurrere og det kommer mange artige konkurranser fremover.

Dale og Bjøntegaard vraket på skiskytterlandslaget

Da de norske skiskytterlandslagene ble presentert i dag fant ikke forbundet plass til verken Johannes Dale (24) eller Erlend Bjøntegaard (31).
Les mer om:

Kommunen har tatt rollen som megler mellom partene i den årelange veistriden på Hantho: — Drøfter forskjellige alternativer

Tvedestrand kommune har tatt oppfordringen fra kommunal- og distriktsdepartementet om å gå dialog med partene i veistriden på Hantho. Torsdag inviterte sektorleder Svein Olav Dale dem til et meglingsmøte.
Les mer om:

- De er sporløst borte, sier Elin

Elin Dale leter fremdeles etter tre kuer.
Les mer om:

Ole Martin Dale med målshow

Makthavarane i Russ­land har kapra og mis­brukt folket si krigs­historie
Les mer om:

Terrorsiktet nordmann pågrepet i Jemen, melder NRK

Terrorsiktede Anders Cameroon Østensvig Dale er pågrepet i Jemen, bekrefter Politiets sikkerhetstjeneste til NRK.

Terrorsiktet nordmann arrestert i Jemen

Anders Cameroon Østensvig Dale (43) er arrestert, melder NRK.
Les mer om:

Terroretterlyste Anders Dale fra Nesodden er arrestert i Jemen

Terrorsiktede Anders Cameroon Østensvig Dale (43) har vært etterlyst i en årrekke. Nå er han arrestert.
Les mer om:

Johannes Dale vant da nordmennene dominerte IBU-sprint

Johannes Dale fra Blaker vant torsdagens skiskyttersprint foran Endre Strømsheim i IBU-cupen. Norge hadde fire løpere blant de sju beste i sveitsiske Lenzerheide.
Les mer om:

Brattset Dale nominert til verdens beste: – Hun viser hvorfor

(Montenegro-Norge 27–32) Kari Brattset Dale (31) satte åtte skudd rett i mål da håndballjentene vant sin første landskamp siden VM-gullet i desember. Norge vant komfortabelt i Podgorica.
Les mer om:

Mest lest siste uke