Nyheter om Dahle


Trollbandt publikum med musikkhistorien om Grieg, Halvorsen og Dahle

Det var nasjonal konserthistorie som ble skrevet i Saaheimhallen fredag kveld.
Les mer om:

Skjemt og alvor går hånd i hånd for jubilanten Edgar Dahle

Han kombinerer alvoret og smilet. – Humøret har vært til hjelp mer enn en gang, smiler Edgar Dahle, der vi treffer ham hjemme på Kjærre. Søndag 19. juni runder han 70 år.
Les mer om:

Sander Guggedal Dahle scoret to for Viking 2

Han er en av Nord-Jærens største sports­stjerner. Bli med i hver­dagen som proff gamer
Les mer om:

Kraftig økning i brystkreft: – Brystkreften har fått store konsekvenser for meg

Antall nye krefttilfeller som ble registrert, økte kraftig fra 2020 til 2021. Brystkreft økte mest. Pandemien kan være grunnen. For Siri Dahle Jensen ble livet totalt endret da hun fikk kreft.
Les mer om:

Anerkjent rockejournalist er død

Den anerkjente musikkjournalisten og fotografen Jan Dahle døde fredag, 54 år gammel.
Les mer om:

Rocke-Norge i sorg

En av Norges mest anerkjente musikkjournalister, Jan Dahle, er død, 54 år gammel. - Den norske rockescenen blir aldri den samme, sier Dag Ingebrigtsen.
Les mer om:

Sindre Dahle Mikalsen sikret poeng for Vidar

Storseier for Sandnes Ulf
Les mer om:

Scoringslykke for Sander Guggedal Dahle

Gunhild Stordalen finkjemmer sin livs­stil. Nå kvitter hun seg med sin siste skam
Les mer om:

Ballade video: – Det er så mye musikk å skape sammen

Ballade video: – Det er så mye musikk å skape sammenKan det bli bedre? Ikke når Bellman, Thea & The Wild, Julie Dahle Aagård, Ida St. Frank, The Colors Turned Red, Espen Berg Trio, The Gratitudes, Anders Buaas, Sahg og Kampfar serverer dagens meny. Les mer
Les mer om:

Dahle Flesjå: – Det å sette syklister opp mot bilister må aldri gjøres

STAVANGER (TV 2): Tidligere OL-vinner Gunn-Rita Dahle Flesjå minner om at det finnes både syklister og bilister som skaper farlige situasjoner i trafikken.
Les mer om:

Simon har gitt seg dyreriket i vold: – Jeg er selv en stor fan av slike «for alle aldre»-bøker

Nå er nok et blad Dahle Nyhus ute med bok. Denne gang er det Gro Dahle og Svein Nyhus' sønn Simon, som er bokillustratør.
Les mer om:

NFF med cupflause - glemte lag i kampoppsettet

Torsdag ble kampoppsettet for første runde i fotball-NM for menn sluppet, som skal spilles 18. og 19. mai. Det skal spilles tre runder i år, resten av mesterskapet avvikles i 2023. Problemet dukket opp da Norges Fotballforbund ikke hadde med Træff da de 64 kampene i første runde i cupen ble satt opp. I sin liste var Åkra inkludert med kamp mot Vard Haugesund. Åkra ble slått ut i kvalifiseringen.

Svein Dahle ser tilbake på et interessant karriereliv: – Mange flere bør se samfunnet nedenfra

Nettopp det perspektivet vil Svein Dahle si han er oppvokst i. Han beskriver seg selv som en enkel groruddøl fra Bergen. For noen uker siden ble han pensjonist. Bak seg har han et spennende liv i NAV, hvor han har jobbet med de tyngste sakene.  
Les mer om:

Margrethe vil ta imot flyktninger: – Jeg vil bistå med det jeg kan

– Her kunne det for eksempel fint ha bodd en familie, sier daglig leder Margrethe Dahle Horne for Tønsberg Vandrerhjem.

Da Beate (26) publiserte bildet, tok det helt av: – Mobilen lyste hvert femte sekund

Beate Oma Dahle fra Haugesund har fått fast jobb som fotojournalist i NTB, til tross for at hun fortsatt har halvannet år igjen av studiene. Et bilde hun tok i desember ble umiddelbart en internasjonal snakkis.
Les mer om:

Da Beate (26) publiserte bildet, tok det helt av: – Mobilen lyste hvert femte sekund

Beate Oma Dahle fra Haugesund har fått fast jobb som fotojournalist i NTB, til tross for at hun fortsatt har halvannet år igjen av studiene. Et bilde hun tok i desember ble umiddelbart en internasjonal snakkis.
Les mer om:

– Boligprisene har steget nesten 90 prosent de siste ti årene. Det vet vi med sikkerhet at lønningene ikke har gjort

– Terskelen for å få tak i en enebolig blir bare høyere og høyere, sier eiendomsmegler Christoffer Dahle Olsen. Banksjef Jørn Berg opplever at flere må få hjelp av foreldre for å komme seg inn på boligmarkedet.
Les mer om:

Nasjonal gründerfinale nærmer seg: – Kan reise flagget for en ny industri

Gründer og daglig leder i det Fredrikstad-baserte helseteknologiselskapet Dignio, Lars Christian Dahle, skal snart konkurrere i den prestisjetunge konkurransen EY Entrepreneur of The Year.
Les mer om:

Györ fortsatt perfekt i mesterligaen

Kari Brattset Dahle var mestscorende norske spiller med fem mål da Györ tok sin 10. strake seier i mesterligaens gruppespill med 40-27 over Krim Ljubljana. Györ har vært i en klasse for seg i gruppespillet og har ikke avgitt poeng. Gjestene fra Slovenia var sjanseløse i onsdagens hengekamp og lå under med åtte mål allerede ved pause. Mens Dahle scoret fem mål, nøyde Veronica Kristiansen seg med to og Stine Bredal Oftedal med ett. (NTB)

Historisk FKH-trening

– Det var veldig godt å komme i gang, samtykker Thomas Dahle og spillerne på FKH Damer.
Les mer om:

Her er FKH-assistenten: - Jeg gleder meg veldig

Thomas Dahle ble tidenes første trener for FKH Damer. Han får med seg en 50-åring fra Tysvær som assistent.
Les mer om:

«Pass dere for Omikron Elektro. I løpet av 14 dager har de gått fra seks til seks hundre ansatte og har spredd seg over hele verden.»

– Hvor dette ender hen, vet jeg ikke. Det vi har hatt hittil er bare positivt, og når denne pandemien en dag er over, er det kanskje noen som husker på oss når de trenger en elektriker, sier daglig leder i Omikron Elektro på Råbekken, Geir Dahle.
Les mer om:

VM-blinkskuddet har blitt gatekunst i København

Bildet av håndballkeeper Althea Reinhardt tatt av norske Beate Oma Dahle, har gått verden rundt. Nå har det blitt til et veggmaleri i Københavns gater.
Les mer om:

Blinkskuddet har blitt gatekunst: - Vi er alle rammet

Bildet av håndballkeeper Althea Reinhardt, tatt av norske Beate Oma Dahle, har gått verden rundt. Nå har det blitt til et veggmaleri i Københavns gater.
Les mer om: