Nyheter om Dahlberg


«Jakten på kjærligheten»: Her er årets bønder

Snart skal fire bønder finne kjærligheten på TV 2 igjen. – Jeg er sikker på at det sitter en god del potensielle single friere der ute som får lyst til å ta kontakt med årets bønder, sier programleder Gunhild Dahlberg.
Les mer om:

Valdres ligger helt i front: Pasienter slipper reisen til sykehus, fordi legen tar turen til dem

Mange pasienter i Valdres slipper å reise til sykehus, blant annet fordi anestesilege Tore Dahlberg, som jobber 50 prosent ved Gjøvik sykehus, også jobber 50 prosent på VLMS.
Les mer om:

Ikke overrasket over bruforsinkelser (pluss)

Direktør Kristian Dahlberg Hauge i Entreprenørforen- ingen Bygg og Anlegg (EBA) er ikke overrasket over forsinkelsene på Beitstad-sundbrua.

Etterlyser bønder fra Rogaland til «Jakten på kjærligheten»

Programleder Gunhild Dahlberg mangler Rogalands-bønder til neste sesong av «Jakten på kjærligheten».
Les mer om:

Forsker: – Vil alltid bero på konkrete avveininger i hvert enkelt tilfelle

Ifølge forsker ved senter for medisinsk etikk ved Universitetet i Oslo, Jørgen Dahlberg, er det nærmest umulig å lage et finmasket regelverk ved bruk av medikamenter som ikke er godkjent gjennom studier. Man må vurdere hver enkelt situasjon, forklarer han.
Les mer om:

10-åring med kunstnerdebut: – Gøy å lage ting med hendene(pluss)

Oda Dahlberg (10) stiller ut flere verker i Harstad kunstforening.
Les mer om:

Lager festivaløl til Bakgården(pluss)

Bryggerigründer Tom Dahlberg har hendene mer enn fulle med å produsere ulike ølsorter. Både juleøl og festivalpils er nå å finne i tankene.
Les mer om:

Jonas gjør Sprint-comeback

Jonas Dahlberg (31) skal inn og forsterke Sprint-forsvaret i høst, og gleder seg til å bidra.
Les mer om:

– Ligger 500 millioner kroner i potten(pluss)

I disse dager blir Næringsklynge Midt-Troms AS etablert. Målet er å bygge opp en leverandørindustri til Forsvaret blant bedriftene i Midt-Troms, samt samarbeidende bedrifter utenfra. Bak etableringen står Hermod Bjørkestøl fra Målselv og Arne Dahlberg fra Bardu.

Cardiff gjør ikke som de fleste andre klubber

Cardiff har hatt en elendig sesong og måtte følge med Huddersfield og Fulham ned i Championship. Ved roret 70 år gamle Neil Warnock. – Normalt ville de sparket sin manager og startet arbeidet med å finne en ny, men presidenten i den walisiske klubben bekrefter det ikke er aktuelt.  «Han er den beste mannen for jobben.

Ny keeper skal pushe Dahlberg frem til «bøtte» for Frisk Asker

På veien ut av Askerhallen halvveis ut i en av finalekampene, ble det overhørt en kommentar fra en Storhamar-supporter: «Hvis Frisk vinner bøtta, kan Dahlberg ta den med hjem». Kort oversatt: Nicklas Dahlberg var til tider umulig å overliste. Patrick Thoresen og gjengen dundret løs mot Frisk-målvakten i hele finaleserien, men Asker-klubben kunne avslutte sesongen med det siste målet som fikk taket i lille Askerhallen til å vibrere. Tiger´n sterkere enn alle logoer i Norge! Nå skal Dahlberg få konkurranse av ungdommen. Frisk kunne tirsdag informere at en Frisk-gutt vender keeperskøytene hjem ig

Keeperhelten tar to nye år i Frisk Asker

Nicklas Dahlberg (34) var en av de viktigste spillerne i Frisks jakt på NM-gullet. Nå tar han to nye år i Askerhallen.
Les mer om:

Frisk-legende vraker broren: – Nå er Dahlberg størst

Ketil Wold har i alle år holdt sin bror Vidar som historiens beste eliteseriemålvakt. Inntil nå. Nå er det Nicklas Dahlberg.
Les mer om:

Grepene som har stengt Frisk Asker-målet

Nicklas Dahlberg (33) er mannen som får hele Hamar til å klø seg i hodet. Selv mener helten at den nye trenerens grep har gjort jobben hans lettere.
Les mer om:

Nesten ikke vintersport igjen på NRK

NRK sin vintersports-pakke reduseres kraftig fra sesongstart 2021. Ut døra forsvinner over 40 % til NENT-Group/Viasat som har kjøpt de nordiske rettighetene til verdenscupen i langrenn, hopp, kombinert, alpint og ski-VM i 2023 og 2025. NENT-Group/Viasat har inngått en femårsavtale med rettighetshaver. Verdenscuprenn i Norge, Sveits og Østerrike det eneste igjen på menyen for NRK etter 2021. «Vi selvfølgelig skuffet.

Nicklas Dahlberg reddet 49 skudd

Det er ikke overraskende at Storhamar ble kraftig frustrerte etter at skudd på skudd ble reddet av en Frisk Asker keeper i knallform. – Før Askerlaget tok turen til Hamar var stillingen 1 – 1.  Det var skudd på skudd, og en enorm forskjell i skudd statistikken 49-18 i favør Storhamer, men det ble en målfattig kamp. Kyle Bonis scoret kampens eneste mål. Storhamar 0 – Frisk Asker 1 Les: Ajax får sin første Barcelona-spiller Det ble ikke så mange mål i CC Amfi, men det kan likevel anbefales å se høydepunktene fra kveldens kamp! Takk til TV2 for video!

Dahlberg reddet Frisk Asker – slo Storhamar 1-0 i den tredje NM-finalen

HAMAR (NRK): Frisk Asker keeper Nicklas Dahlberg reddet 49 skudd og drev hjemmelaget Storhamar til vanvidd. For selv om Kyle Bonis scoret kampens eneste mål var det Asker-lagets keeper som ble den store matchvinneren.

Sprellemann-Dahlberg berget Frisk – reddet 49 skudd

HAMAR (NRK): Frisk Asker-keeper Nicklas Dahlberg reddet 49 skudd og drev hjemmelaget Storhamar til vanvidd. For selv om Kyle Bonis scoret kampens eneste mål var det Asker-lagets keeper som ble den store matchvinneren.
Les mer om:

Sprellemann-Dahlberg berget Frisk – reddet 49 skudd

HAMAR (NRK): Frisk Asker keeper Nicklas Dahlberg reddet 49 skudd og drev hjemmelaget Storhamar til vanvidd. For selv om Kyle Bonis scoret kampens eneste mål var det Asker-lagets keeper som ble den store matchvinneren.

Hylles etter at Frisk festet et lite finalegrep: – Han er helt syk i dag

Målvakten Nicklas Dahlberg var i storform da Frisk Asker slo Storhamar 1-0 borte og festet grepet om finalen i NM-sluttspillet i ishockey tirsdag.
Les mer om:

Hylles etter at Frisk festet et lite finalegrep: – Han er helt syk i dag

Målvakten Nicklas Dahlberg var i storform da Frisk Asker slo Storhamar.
Les mer om:

Frisk Asker festet finalegrepet

Målvakten Nicklas Dahlberg var i storform da Frisk Asker slo Storhamar 1-0 borte og festet grepet om finalen i NM-sluttspillet i ishockey tirsdag. Kyle Bonis stod for kampens eneste scoring. Frisk leder nå 2-1 etter tre kamper.
Les mer om:

Keeperhelten stoppet alt og knekte Storhamar

HAMAR (VG) (Storhamar-Frisk Asker 0–1) Frisk-keeper Niklas Dahlberg reddet 49 skudd da Frisk overrasket regjerende mester Storhamar på deres hjemmebane. Dermed leder outsideren fra Asker 2–1 i kamper foran neste finalekamp i best av syv-serien - på Frisks hjemmebane torsdag.
Les mer om:

Stoppet Storhamar

Målvakten Nicklas Dahlberg var i storform da Frisk Asker slo Storhamar 1-0 borte og festet grepet om finalen i NM-sluttspillet i ishockey tirsdag. Han reddet utrolige 49 skudd.
Les mer om:

Dahlberg murte igjen bakover – nå er Frisk Asker to kamper unna gullet

Han har blitt en pest og en plage for Storhamar, men i Asker nærmer Nicklas Dahlberg seg  legendestatus.
Les mer om: