Nyheter om Dahl


KFUM forbi Sogndal etter hjemmeseier

Tre mål den første halvtimen sørget for at KFUM kunne juble for 3-2-seier over Sogndal søndag. Tidligere i uken stakk sistnevnte av med avansementet da lagene møttes i tredje runde i cupen. Etter snaue tre minutter var det vidåpent bak hos Sogndal, som måtte se Dadi Dodou Gaye kontrollert sette inn 1-0. 17 minutter senere la Simen Hestnes på til 2-0 etter effektivt kontringsspill, og før halvtimen var spilt rakk Petter Dahl å sette vertenes tredje for dagen. Sogndal rakk å få med seg et reduseringsmål før hvilen ved midtstopper Andreas van der Spa.
Les mer om:

Se hvem som er på Palmesus: - Fantastisk å være her igjen

Carina Dahl og lillesøster Amanda Louise storkoser seg på Palmesus, i likhet med tusenvis av andre.
Les mer om:

Sunniva har vært sjef for den travle teststasjonen. Nå er det slutt: – Det har vært hektisk

På det meste testet Sunniva Dahl Thorsen og de ansatte ved teststasjonen på Stensarmen opp mot 2.500 personer på én dag. Når det nå er slutt, er det nesten vemodig, forteller hun.
Les mer om:

Krisemøte etter «skrekk-måned» i trafikken: – Vi frykter utviklingen

Etter å ha sett en skremmende utvikling holdt Statens vegvesen krisemøte. Veidirektør Ingrid Dahl Hovland sier at trenden må snus.

Veidirektøren kaller inn til krisemøte etter ny ulykkeshelg

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter at fire mennesker har omkommet i trafikkulykker denne helgen.
Les mer om:

Veidirektøren kaller inn til krisemøte etter ny ulykkeshelg

Veidirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter at fire mennesker har omkommet i trafikkulykker denne helgen.
Les mer om:

Veidirektøren kaller inn til krisemøte etter ny ulykkeshelg

Veidirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter at fire mennesker har omkommet i trafikkulykker denne helgen.
Les mer om:

– Dette var kjipt

Mats Hauge måtte skuffet se Even Brøndbo Dahl løpe inn til et NM-gull han selv hadde et realistisk håp om å ta.
Les mer om:

Hundrevis av dugnadstimer i en tysk bunker kan bli en utfluktsperle

Rolf Gulbrandsen (79), Ragnar Dahl (74) og Jan-Eilert Karlsen (80) har sammen med tre andre satt i stand den tyske bunkeren i Metaberget i Ulvika i Torsnes. Og de har allerede merket at gjester på sykkel kommer innom.
Les mer om:

Lokal trio til topps på mila: – Det var bra for alle oss. De andre slapp ganske tidlig

Erik Lomås fra Salangen vant MSM-mila foran Stian Dahl Sommerseth fra Tromsdalen og Kristian Ulriksen fra Tromsø.

Dahl åpnet målkontoen i kalasseier: – Godt å gi tilbake til trenerne og alle rundt klubben

En veldig tung vårsesong for Avaldsnes ble avsluttet med brede smil og 7-0-seier. Og kapteinen selv havnet på scoringslista for første gang i 2022.
Les mer om:

Ble skadet i hoppulykke på Kalvøya: — Jeg skjønte fort at noe hadde skjedd

Jonas Dahl Økseter (16) skulle kose seg på klassetur på Kadettangen. Nå må han forberede seg på en litt annerledes sommerferie.
Les mer om:

Dahl Tomasson ny Blackburn-manager

Danske Jon Dahl Tomasson er ansatt som ny hovedtrener for den engelske fotballklubben Blackburn. Mesterskapsserieklubben bekrefter ansettelsen på sine nettsider tirsdag. Tomasson har undertegnet en avtale som strekker seg fram til sommeren 2025. Den tidligere danske toppspissen kommer fra jobben som trener i svenske Malmö. Han forlot klubben mot slutten av fjoråret etter å ha ledet den til to strake seriemesterskap. Fra 2016 til 2019 var Tomasson Åge Hareides assistent på det danske landslaget.
Les mer om:

Åge Hareide assistent overtar Blackburn

Suksess med det danske landslaget under Åge Hareides ledelse førte til at assisten Jon Dahl Tomasson landet jobben som hovedtrener for Malmö FF. Suksess med de svenske seriemestrene førte til at han fikk sparken!. I sterk konkurranse med Bodø/Glimts hovedtrener Kjetil Knutsen og Ronny Deila som har overtatt den belgiske klubben Standard Liège har den meget sympatiske dansken fått jobben med å lede legendeklubben Blackburn.

Dansk dynamitt skal lede Blackburn tilbake til Premier League

Den tidligere danske landslagsspilleren (da danskene var dynamitt) erstattet Uwe Rösler som Malmø FF-trener, ledet den svenske klubben til titler, og tar et solid steg opp til Championship. På tirsdag kom bekreftelsen fra Henning Bergs første klubb i det store utlandet om at dansken har fått oppdraget med å sende den stolte klubben tilbake til Premier League.

Tina (30) fødte hjemme i sin egen seng

Da Tina Ramona Dahl (31) gikk å la seg natt til onsdag, hadde hun ikke den fjerneste anelse om at hun skulle føde i sin egen seng tre timer senere.
Les mer om:

Kjetil Knutsen får konkurranse fra Ronny Deila og dansken som skaffet Malmö seriegull i 2021

Blackburn, som faktisk har vunnet Premier League vil tilbake i det gode selskap. Vi hadde tenkt å ringe Henning Berg, men redaksjonen har fredagsfølelsen og slapper heller av foran tastaturet. Berg var med i suksess-sesongen 1994/1995 da Blackburn med spissduoen Shearer/Sutton som banket inn for 49 mål, manager Kenny Dalglish med Jack Walker sine penger bygget opp et slagkraftig lag. Etter mesterskapet var sikret sluttet Kenny Dalglish og siden har Blackburn hatt store vanskeligheter med å finne flyten.

Neste danske trener på vei inn i engelsk fotball

Thomas Frank har virkelig vært en god ambassadør for danskene. Engelsk media og Brentford-suppporterne digger den temperamentsfulle, men også lune manageren. De sportslige resultatene med opprykk og etablering i Premier League med fotballmyggen Brentford er imponerende. Nå åpner døra seg for Jon Dahl Tomasson. Det er danske Ekstrabladet som er overbevist om at Dahl har rykket opp som favoritt til trenerjobben hos Blackburn. I løpet av de to årene han ledet Malmö FF vant han to serietitler og sikret Champions League-billett. For et halvt år siden valgte han å gi seg i Malmö.

Sjokkert over avtalen med KSIs daglige leder

Advokatfullmektig Finn Audun Dahl, som representerer varslerne i saken, reagerer sterkt på avtalen styret i KSI har inngått med daglig leder Tom Willy Olsen.
Les mer om:

Tidligere MGPjr-vinner vant «The Voice»

25 år gamle Jørgen Dahl Moe stakk av med seieren i sangkonkurransen «The Voice» på TV 2.
Les mer om:

Jørgen (25) fra Andebu er vinner av «The Voice»: – Helt sjukt!

I en hvit, glitrende dress med korister, fioliner, fult band, masse røyk og lilla lys, står Jørdan Dahl Moe og synger «Purple Rain» av Prince i «The Voice»-finalen.
Les mer om:

Jørgen Dahl Moe er vinner av «The Voice» 2022

Stakk av med seieren i den syvende sesongen av musikkprogrammet.
Les mer om:

Nominert til gjev pris: – Overraskende

Ragnhild Valle Dahl er den eneste norske spilleren som ikke har A-landskamper av de nominerte.
Les mer om:

Knuste Gunnulfsen og løyperekorden

SKIEN: Christoffer Rüger (15) fra Gulset/Team Grenland ski knuste både løyperekorden til Tobias Dahl Fenre og bestenoteringen til Mikael Gunnulfsen, i tillegg til at han lørdag la Gunnulfsen langt bak seg i motbakkeløpet Øvrumskollen opp.
Les mer om:

Jørgen (25) utfordret sin egen frykt – nå kan han bli landets nye popstjerne: – Det har vært unødvendig og på kanten til idiotisk

Fredag kveld kan Jørgen Dahl Moe vinne The Voice. Men veien fram mot en finale på TV – foran flere hundre tusener med TV-seere – har vært lang for 25-åringen.
Les mer om: