Nyheter om Dahl


Skypumpe i Eidangerfjorden: – Aldri sett før

Torsdag ettermiddag fanget Thrond Dahl og kona opp værfenomenet.
Les mer om:

Skypumpe i Eidangerfjorden: – Aldri sett før

PORSGRUNN: Torsdag ettermiddag fanget Thrond Dahl og kona opp værfenomenet.
Les mer om:

Nærmer seg cupfinale nummer fire

24 år gamle Hanna Dahl er to kamper unna sin fjerde cupfinale.
Les mer om:

Spora etter dei første fastbuande hareidsdølingane(pluss)

– Eg forstår godt at folk har lyst til å bu her, seier arkeolog Yvonne Dahl. I sommar har ho og kollegaene frå Fornminneseksjonen ved Universitetsmuseet i Bergen leita etter spor etter dei første busetjarane.
Les mer om:

«Ut og stjæle hester» ble den store vinneren i Haugesund

Filmen var før utdelingen nominert i hele ti kategorier. «Harajuku» var nominert i nest flest, med ni. Regissør Hans Petter Moland tok imot prisen for beste norske kinofilm sammen med produsentduoen Håkon Øverås og Turid Øversveen. Øverås kalte Moland «Norges beste regissør». – Når du lager film, jobber du med folk i mange generasjoner, og du glemmer litt hvor gammel du er. I denne filmen gjorde jeg ikke det, for jeg var den eneste som kunne herse og kjøre slåmaskin.

Vy beklager at bussen kjørte fra Anne Cathrine

Anne Cathrine Dahl (48) tok oppstilling i veien og viftet med armene. Likevel kjørte linje 7-bussen forbi den faste bussbrukeren mandag morgen. Busselskapet Vy beklager.
Les mer om:

Fransk seier på andre etappe

Det ble fransk seier da Bryan Coquard (VCB) vant massespurten inn til mållinjen i Svolvær på den andre etappen i Arctic Race of Norway. Gårdagens etappevinner Mathieu van der Poel (COC) ble nummer to, og beholder ledertrøya.

Lasse (50) havnet midt i knivdrama: – Var sikker på han skulle drepe meg

Trubadur Lasse Dahl satt og spilte for sitt vanlige publikum i parken ved Mossefossen mandag kveld, og stemningen var riktig så god. Men da en mann dro opp en kniv under en krangel med annen person ble det slutt på den gode stemningen og situasjonen ble kaotisk og svært dramatisk.
Les mer om:

Quisling-ekspert avviser et ideologisk terrormotiv for moskéangrepet i Bærum

– Dette kan ikke begrunnes i noen kjent ideologi, bare i en forskrudd terror-logikk, sier Quisling-biografen Hans Fredrik Dahl om helgens drap og terrorangrep i Bærum.
Les mer om:

Kenneth (33) startet som ekstrahjelp – nå har han blitt daglig leder

SKIEN: Kenneth Dahl Jørgensen har jobbet 15 år på Meny Herkules. Lørdag åpner nytt treningssenter på Arkaden og der har 33-åringen fått en sentral rolle.
Les mer om:

– Molde Ap må velge side(pluss)

Kim Thoresen-Vestre (SV) mener velgerne har krav på å vite hva Molde Ap ønsker med årets kommunevalg. – Er en stemme til Molde Ap en stemme til Torgeir Dahl (H) som ordfører i Molde, spør han.
Les mer om:

Gjennomgang av Tote AS (pluss)

Borevisor skal nå foreta en gjennomgang av om det er begått lovovertredelser og om styret har oppfylt sin handlingsplikt etter aksjeloven i konkursrammede Tote AS, som var eid av Torgeir Dahl og Terje Heggem
Les mer om:

Joakim og kompisene hans har en litt uvanlig hobby: – Skal jeg være helt ærlig, så går man den første timen og tenker «hvorfor i f*** gidder vi dette?

Sammen med Amund Dahl Vaagland fra Siljan, Timour Begheri og Markus Petros Karlsen har han startet instagramkontoen Mountain Concept.
Les mer om:

TV 2 har forbedret bildekvaliteten på Sumo før Premier League-starten

PR- og mediesjef Jan-Petter Dahl i TV 2 forteller at Sumo gjør flere endringer før den kommende Premier League-sesongen.
Les mer om:

– Vegen må ikke bli en barriere (pluss)

Molde Høyre vil «krympe» den planlagte innfartsvegen langs Fannestranda. – Men behovet for å løfte kollektivtrafikken med flere felt kommer vi ikke unna, sier Torgeir Dahl.
Les mer om:

Her er de nominerte til den norske YouTube-prisen Gullsnutten

Hvem er Norges beste videoskapere? 15. august kåres Gullsnutten-vinnerne for femte år på rad. Denne gangen deles prisene ut foran fans i Gjøvik, etter en kort turné innom flere byer. Tirsdag morgen gikk NRK ut med årets nominerte.  – YouTube-fans er i særklasse når det kommer til engasjement, og antall stemmer og nominasjoner viser at det er mange der ute som virkelig bryr seg.

Optimismen tilbake i hotellnæringen: –Jeg tror bedringen fortsetter

I juni år opplevde hotellene i Stavanger-regionen 70 prosent belegg. Nå øker Stavanger mest. Hotelldirektør ved Clarion Hotel Energy, Gjermund Dahl, ser optimistisk på framtiden.
Les mer om:

Tobias er tilbake i norgestoppen: - Jeg var oppe i 92 kg og treningen gikk tyngre og tyngre

Sju år etter at han la opp som langrennsløper følte Tobias Dahl Fenre at formen ikke var der den kunne være. Nå er han i norgestoppen i Ultra terrengløp.
Les mer om:

Bodø/Glimt-spiller med kraftsalve mot TIL: – Det der skal du bare skrive

– Vi hadde hatt bedre utbytte av å spille internkamp mot hverandre enn å møte Tromsø, sier Bodø/Glimt-spiller Erlend Dahl Reitan.
Les mer om:

Erlend Dahl Reitan: – Jeg har hatt mitt soleklart artigste fotballår i år

Erlend Dahl Reitan (21) legger ikke skjul på at han nyter tilværelsen i Bodø og Glimt.
Les mer om:

Tromsø-guttene løp inn uvær i de italienske fjellene: – Da var det umulig å ikke tenke på den tragiske ulykken

Stian Dahl Sommerseth (22) og Jesper Lundin (17) bet godt fra seg i junior-VM i fjelløp, men fikk et skremmende møte med de skiftende værforholdene i fjellet.
Les mer om:

Han er «rørleggeren fra Borge» – i dag fyller Øivind 80 år

Godt humør og glad i mennesker. Og alltid en finger med i mye av det som skjer. Det er Øivind Dahl i et nøtteskall. Fredag 2. august ser den spreke karen 80-årsmerket.
Les mer om:

Ellevill jubel da Marius (19) sendte "Kåffa" videre til kvart'n

I aller siste spilleminutt dukket Marius Skattum Dahl opp med 2-1 scoringen mot Dombås IL / Lesja IL og sendte juniorene til KFUM/Oslo videre til kvartfinalen i Norway Cup torsdag kveld.
Les mer om:

Lovet gjennomgang av festivalstøtten(pluss)

«Dårlig kulturpolitikk!» sa Torgeir Dahl til kulturministeren om statens kutt i støtta til Moldejazz. I retur fikk han en advarsel, lobbyråd – og løfte om gjennomgang av hele festivalstøtten i Norge.
Les mer om:

Ministeren lovet gjennomgang av festivalstøtten(pluss)

«Dårlig kulturpolitikk!» sa Torgeir Dahl til kulturministeren om statens kutt i støtta til Moldejazz. I retur fikk han en advarsel, lobbyråd – og løfte om gjennomgang av hele festivalstøtten i Norge.
Les mer om: