Nyheter om Dahl


Dahl om folkeavstemningen: – Vært rart om Kristiansund hadde valgt Trøndelag(pluss)

Molde-ordføreren mener at resultatet av folkeavstemningen i Kristiansund ikke kom overraskende. – Folk ønsker å være en del av Nordmøre og en del av fylket, sier Torgeir Dahl.

Stusser over at eiendommen ikke blir solgt: – Hadde håpet at dette området er attraktivt

Tidligere stortingsrepresentant André Oktay Dahl eier sammen med fem andre en tomt på ni mål i Fjerdingby, som har vært forsøkt solgt siden september i fjor. Nå håper Dahl noen interesserte snart kommer på banen.
Les mer om:

Eduard Dahl er død

Politimannen, gledessprederen og den engasjerte håndballtreneren har gått bort.
Les mer om:

Skiskytternes smøresjef ute av isolasjon

Skiskytternes smøresjef Tobias Dahl Fenre er endelig ute av isolasjon og stiller på jobb foran morgendagens jaktstarter i Ruhpolding. – Det er deilig å kunne gå på jobb som normalt fra i morgen og kunne følge laget den siste uka inn mot avreise til Beijing. Ikke minst for å kunne holde tak i pakkingen av utstyret vårt, sier Fenre til NRK. Smøresjefen fikk korona i jula, men trodde han var klar for innsats og reiste til Ruhpolding denne uka. Der viste PCR-tester at det var for mye virus i kroppen, og Fenre ble igjen satt i isolasjon.
Les mer om:

På vei til skolen fikk Tom Harald og datteren en overraskelse: – Pappa, noen har skrevet på bildet

Tom Harald Isakka Dahl fra Lofsrud sier at han ikke ble overrasket, men skuffet da han så hva som var skrevet. Nå er bildet erstattet.
Les mer om:

Ragnhild Valle Dahl forlenger med Vipers

Venstreback Ragnhild Valle Dahl tar to nye år i Vipers.
Les mer om:

Allan nærmer seg toppformen: Til OL med EM-medaljer i lomma

Han hadde ikke toppet formen til mesterskapet, men skle likevel inn til to medaljer på like mange muligheter under helgens EM på skøyter. Nå pakker Tveita-mannen Allan Dahl Johansson kofferten til OL. Der håper han å få mer edelt metall å henge rundt halsen...
Les mer om:

Norsk smørjesjef slaktar FIS: – Svært øydeleggjande for alle skiidrettane

Langrennsløparane slepper unna fluorforbodet skiskyttarane må forhalde seg til i OL. Det får den norske smøresjefen, Tobias Dahl Fenre, til å reagere kraftig.
Les mer om:

Koronakluss for sjefen: Smittet for tredje gang

Smøresjef for skiskytterlandslaget, Tobias Dahl Fenre som er bosatt i Skien, testet positivt for korona i desember. Etter isolasjon og flere negative hurtigtester fikk han på nytt positivt svar.
Les mer om:

Skiskyttar-smøresjefen smitta

Tobias Dahl Fenre, smørjesjefen for dei norske skiskyttarane, har testa positivt for covid-19, melder skiskyttarforbundet i ei pressemelding. Han reiste nedover til Ruhpolding sist måndag etter 13 dagar i isolasjon, og med tre negativer hurtigtestar. Han hadde også teke ein PCR-test, men resultatet var ikkje klart før avreise. Også i Ruhpolding testa han negativt to gonger, før han avgav testen som viste seg å vere positiv. Deretter blei han sett i isolasjon. – Det er liten sjanse for at han er smitteberande, basert på kunnskapen som føreligg. – Det er ein underleg situasjon.
Les mer om:

Det Riise gjorde på første trening imponerte Avaldsnes-veteranen

Avaldsnes-profil Hanna Dahl (26) synes John Arne Riise (41) gjorde et godt førsteinntrykk da han ledet laget for første gang mandag.
Les mer om:

Storseier i mesterligaen

Vipers Kristiansands håndballjenter hadde få problemer mot svenske Sävehof i søndagens mesterligakamp. Sørlendingene vant 42-23. Det norske laget ledet 21-15 etter første omgang, og etter hvilen fikk Sävehof det virkelig tøft. Svenskene scoret kun én gang de første 20 minuttene av omgangen. Vipers' toppscorer Ragnhild Valle Dahl sto med åtte mål på like mange forsøk, men den rekken stoppet da hun prøvde et trickskudd like før slutt. I det motsatte oppgjøret vant Vipers 34-25 i Kristiansand.
Les mer om:

Norsk bronse og sølv i skøyte-EM

Allan Dahl Johansson gikk inn til bronse på 1500 meter under skøyte-EM i Heerenveen søndag. Nederlandske Kjeld Nuis vant foran landsmannen Thomas Krol. Johansson gikk inn til tiden 1.44,16, etter å ha avsluttet med 28,04 på sisterunden. Det er den raskeste tiden han har levert på isen i Heerenveen. – Kjempesterk gåing her, sa Viaplays kommentator Ida Njåtun.

Første individuelle medalje til Dahl Johansson – bronse på 1500 meter

Allan Dahl Johansson (23) kom inn som en drivkraft på det norske laget som tok EM-sølv på lagtempo fredag, og fulgte opp med bronse på 1500 meter søndag.
Les mer om:

Første individuelle medalje til Dahl Johansson – bronse på 1500 meter

Allan Dahl Johansson (23) kom inn som en drivkraft på det norske laget som tok EM-sølv på lagtempo fredag, og fulgte opp med bronse på 1500 meter søndag.
Les mer om:

Nye svenske seirer i Ski Classics

Svenske Johannes Eklöf og Ida Dahl vant Ski Classics-rennet Prato Piazza Mountain Challenge i Italia søndag. De øvrige pallplassene endte på norske hender.
Les mer om:

Svensk jubeldag i Ski Classics

Nok en gang så blir det svensk seier både i herre- og kvinneklassen. Søndagens Prato Piazzi Mountain Challenge blir vunnet av Johannes Eklöf og Ida Dahl, som sørger for en skikkelig svensk jubeldag. De norske hadde allikevel mye å jubel for, og det ble fire norske pallplasseringer. Stian Hoelgaard og Tord Asle Gjerdalen tok andre- og tredjeplassen på herresiden, mens Astrid Øyre Slind og Emilie Fleten fullførte pallen i kvinnenes renn.
Les mer om:

Dobbelt svensk - to norske tredjeplasser

Det ble dobbelt svensk på både herrenes og kvinnenes utgave av Ski Classics-rennet Pustertaler skimaraton i Italia. Max Novak var sterkest av alle på herrenes spurt, og vant foran landsmann Oskar Kardin. Stian Hoelgaard ble beste nordmann på tredjeplass. Også i kvinnenes renn ble det dobbelt svensk med seier til sammenlagtleder Britta Johansson Norgren foran Ida Dahl. Astrid Øyre Slind sikret dagens andre norske tredjeplass.
Les mer om:

Alle snudde seg da Jørgen (25) fremførte på scenen: – Dette var helt crazy bra. Lett topp tre.

Jørgen Dahl Moe fra Andebu tok mentorene i «The Voice» med storm fredag kveld. Nå skal han jobbe videre i konkurransen med Ina Wroldsen.
Les mer om:

Skøyte-EM: Sølv til Norge

Det var ikke bare de norske kvinnene som opplevde medaljejubel på EM i lagsrpint. Også de norske herrene, representert av Allan Dahl Johansson, Hallgeir Engebråten, Sverre Lunde Pedersen, leverte en meget god prestasjon med banerekord med tiden 3.38,92. Så kom Nederland og vant med 94 hundredels sekund, men Norge kunne juble for sølvet. Italia fikk bronsemedaljen foran Polen og Hviterussland.

Expressen: Milojevic blir ny Malmö-trener

Serberen Milos Milojevic tar over som hovedtrener for Jo Inge Berget og Malmö etter at Jon Dahl Tomasson ga seg etter fjorårssesongen, melder Expressen. Milojevic skal presenteres som MFFs nye trener fredag ettermiddag, skriver avisen. Serberen ble nylig mye omtalt i norske medier. Han var etter rapportene kun en signatur unna å bli ny hovedtrener i Rosenborg tidlig i desember, men en avtale ble aldri inngått. RBK-flørten førte til at han fikk sparken i Hammarby. Drøye tre uker senere blir han presentert som trener for Sveriges regjerende dobbeltmester Malmö.
Les mer om:

Jobber mot byggestart for Møreaksen neste år(pluss)

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland tror på byggestart for Møreaksen mot slutten av neste år. Hun sier arbeidet med ny E39 gjennom Møre og Romsdal blir en av vegvesenets viktigste oppgaver i år.

Skiskytternes smøresjef testet positivt på omikron

Skiskytterlandslagets smøreansvarlig Tobias Dahl Fenre fikk i romjula påvist korona. Han ble smittet da han var på en innleid hytte med familien. Det forteller smøresjefen til TV 2. Han fikk påvist omikronsmitte 27. desember. – Vi feiret jul på vanlig måte med min familie, bror og foreldre, og så hadde det kommet smitte inn i familien. Alle som var til stede ble dessverre syke, sier Fenre. Han feiret jul på en innleid hytte på Beitostølen. Siden den positive testen har Fenre vært i isolasjon med smittede familiemedlemmer. Han må stå over denne ukens verdenscuprenn i tyske Oberhof.
Les mer om:

Smøresjefen testet positivt på omikron

Skiskytternes smøresjef, Tobias Dahl Fenre, fikk korona for andre gang.
Les mer om:

Nå er eventyret over for Torun og Kari: – Utrolig trist og dumt – og det tjener ikke elevene

Kantinedamene Torun Arthurson Dahl og Kari Arthurson Hansen mister jobben på Re videregående skole.
Les mer om: