Nyheter om Dagsland


Vindparken i Sokndal er åpnet

Google kom ikke til åpningen av «googleparken», men Sigvart Dagsland kom og skapte hallelujastemning på Betania. Onsdag åpnet Norges største vindpark i Sokndal.
Les mer om:

Fritt fram å spikka i det fri

Seint, men veldig godt kom «sommaren» og kasta glans over dei mange utandørsarrangementa i Dalane i helga. Blant dei som koste seg ute, var spikkeeksperten Marius Ege Dagsland. Han var blant dei rundt 800 som deltok på Friluftslivets dag i Vannbassengan i går.
Les mer om:

Satte punktum for Vegadagan

Vegadagan er over for i år, og tradisjon tro ble programmet avsluttet med konsert i Vega kirke. Over 200 publikummere kom for å høre ekteparet Sigvart Dagsland og Karoline Krüger.
Les mer om:

Rogaland Music Wall of Fame, del II: Gje f#$% i tio tusen røda rosor!

Får John Skien sjau med kånå på grunn av Jan Høiland? Hvor gammel er egentlig Tønes? Er Ingenting egentlig alt vi trenger? Hvem ville vunnet en nevekamp mellom Reidar Larsen og Sigvart Dagsland? Igjen ble det dramatisk da de største og beste rogalandsartistene skulle kåres.

Erling Dagsland er død

En svært viktig bidragsyter til Jærnåttå og Jærdagen og for musikk -og kulturlivet på Jæren, døde onsdag, 59 år gammel.
Les mer om:

Dagsland og Borg skal fylle Kulturhuset

Sigvart Dagsland og Benny Borg er de største navnene på årets vårprogram i Vennesla Kulturhus.
Les mer om:

– Surt å tape 13.000 kr.

Etter at drømmereisen til Sør-Afrika ble bestilt, ble Linn Therese Dagsland gravid. Legen fraråder henne å reise, men reiseselskapet dekker ikke avbestilling – til tross for at det ble kjøpt avbestillingsforsikring.

Dagsland er tilbake med ny musikk

På fredag slipper Sigvart Dagsland sitt første album på fire år. "Røst" er en voksen plate uten de alt for store ordene, mener artisten selv.
Les mer om:

Stemningsfull folkefest på stølen

– Dette har me med handa på hjartet gledd oss til. Berre sjå kor fint fjellheimen ligg som bakteppe, seier Sigvart Dagsland i det han kjem opp på scenekanten.
Les mer om:

Bredt konsertprogram

Musikkmenyen er variert under årets Skudefestival – fra lokale artister til deLillos, Vassendgutane og Sigvart Dagsland. Øivind «Elg» Elgenes er med for første gang.
Les mer om:

Selvangivelsen: Sigvart Dagsland

Sigvart Dagslands bruker Nike Free–sko til alt og syns Bergens Tidende er Norges beste avis. Forbildene er The Beatles, Monthy Python og Jesus.

Dagsland fylte Elingaard

Borggården på Elingaard ble fylt fra vegg til vegg da Sigvart Dagsland, Dennis Storhøi og Trond Gudevold inviterte til gjestespill.

En helt unødvendig seance

Sigvart Dagsland og Karoline Krüger gjør en ok framføring av en dårlig idé, tuftet på en veldig god idé.
Les mer om:

Harald Zwart sikter mot Broadway

Sammen med kona Veslemøy Ruud Zwart og ekteparet Sigvart Dagsland og Karoline Krüger har Harald Zwart laget musikalen «Séance». Målet er å få sette den opp på Broadway.
Les mer om:

Dagsland inviterer til nachspiel

Hva er Sigvart Dagslands beste tekst? Og hvordan tenker han og hans mangeårige samarbeidspartner Erik Hillestad om tekstene hans?

Flere av datterens tekster handler om sex og festing - dette synes Sigvart Dagsland om dem

Musikkpappa Sigvart Dagsland brukte tid på å venne seg til musikken til datteren. Musikkpappa Atle Halstensen håpte datteren skulle begynne med noe helt annet.
Les mer om:

Sigvart Dagslands videoinnspilling avbrutt av likfunn

LOS ANGELES (VG) Harald Zwart overtalte Sigvart Dagsland (52) til å være hjemløs for en dag i Los Angeles´ mest belastede områder.
Les mer om:

Dagsland til Stølsrock

Sigvart Dagsland er årets headliner på Stølsrock i Hemsedal.
Les mer om:

Aarebrot og Dagsland til Sunnpodium

Frank Aarebrot, Sigvart Dagsland, Mike McGurk og Eidesvik-direktør Jan Fredrik Meling kjem alle til årets utgåve av arbeidslivskonferansen Sunnpodium.

Ane Mari Braut Nese syns ikkje ho ser ut som ein ordførar, men ho kler seg som ein

Ho likar Sean Connery, Sigvart Dagsland, og AC/DC.
Les mer om:

Historien om en varslet suksess

"Nesten frelst av Sigvart Dagsland" heter Olaug Nilssens bok om Madlas store ten sing-sønn. Og er det noen som skulle klare å lure det kristne julebudskapet inn i en gjenstridig hedning, må det jo være Dagsland.
Les mer om:

Sophie Krüger (17) avslører tøff ungdomskultur

BERGEN (VG) Hun er datter av Karoline Krüger og Sigvart Dagsland, men kunne ikke spille et eneste instrument. Så begynte Sophie Krüger (17) å rappe.
Les mer om: