Nyheter om Dagestad


Får kulturminnepenger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Cato fikk brev fra Odda legekontor med sensitiv info om tre andre pasienter

Cato Juell Pedersen fikk svarbrev fra fastlegen sin, men i konvolutten lå det også brev til tre andre pasienter. – Slikt skal ikke skje, uttaler virksomhetsleder Marit Dagestad.
Les mer om:

Folkeavstemning: Sandnes er fortsatt best for Forsand

Ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad er fremdeles sikker på at Sandnes er den rette partneren for Forsand.

– Glad Lysefjorden slipper vindmøller

Forsand-ordfører Bjarte S. Dagestad (H) er fornøyd med at Ryfylke slipper storstilt vindkraftutbygging.
Les mer om:

Tok KM-gull for Follestaddalen(pluss)

David Dagestad Myklebust og Anders Foldal vart søndag KM-meister i lagsprint på ski.
Les mer om:

Forsands ordfører liker best lyden av ferga og lukten av nytrukket kaffe

Bjarte Sveinsvoll Dagestad (Høyre) er ordfører i Forsand.

Nye Sandnes: Vil fortsatt ha Preikestolen i kommunevåpenet

– I dag har vi en hegre i kommunevåpenet vårt, det betyr jo ikke at det ikke finnes hegre i andre kommuner. Vi kjører på med Preikestolen, sier Forsand-ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad.
Les mer om:

Spillet om Preikestolen og Forsands kraftmillioner

DEBATT: Klokken 12, mandag 10. desember, gikk «trespannet» Wirak, Dagestad og Borgli helt av hengslene. Meldingen fra kommunaldepartementet var klar, området nord for Lysefjorden skulle overføres til Strand kommune.
Les mer om:

Ordførere vil ha hastemøte om Preikestolen-flytting

Stanley Wirak og Bjarte Dagestad mener at grunnlaget for vedtaket om grensejustering i Forsand er full av faktafeil og ber om at vedtaket omgjøres.
Les mer om:

Mister Preikestolen: - Dette er et sjokk

– Dette var et sjokk å få. Dette hadde vi ikke ventet oss, sier Forsand-ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad. Mandag morgen fikk han nyheten om at Preikestol-området skal overføres til Strand kommune.
Les mer om:

Mister Preikestolen: - Dette er et sjokk

– Dette var et sjokk å få. Dette hadde vi ikke ventet oss, sier Forsand-ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad. Mandag morgen fikk han nyheten om at Preikestol-området skal overføres til Strand kommune.
Les mer om:

– Bygg nye kaier for Høgsfjord-ferja

SANDNES: Parissa Hamedan-Nejad mener Nye Sandnes bør vurdere å bygge nye kaier for Høgsfjord-ferja. Forsand-ordfører Bjarte S. Dagestad svarer at det er mer aktuelt å ekspropriere kaiene, hvis ikke Rogaland fylkeskommune går tilbake på 3 millioner kroner i kaileie.

Halve ordføreren som forsvant

SANDNES: Forsand-ordfører Bjarte Dagestad har lagt bak seg en travel sommer og noen turbulente år i politikken, men det var en kommentar fra sønnen som fikk han til å endre livsstil.
Les mer om:

Har ikke registrert krøking på Launes

Oppsynsmannen har ikke funnet noe bevis på ulovlig fiske på Launes i Eigersund. - Men det er dermed ikke sagt at det ikke foregår. Dette er en helt ulovlig måte å fiske på, sier en bekymret Knut Henrik Dagestad i Statens naturoppsyn.
Les mer om:

Blir det Inger Klippen eller Bjarte Sveinsvoll Dagestad?

I kveld blir det kampvotering i Sandnes Høyre. Nominasjonskomiteen vil ha Inger Klippen som ordførerkandidat. Fra benken vil Forsand-ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad blir foreslått.
Les mer om:

Inger Klippen er Sandnes Høyres nye ordførerkandidat

Onsdag kveld var det kampvotering i Sandnes Høyre. Nominasjonskomiteen ville ha Inger Klippen som ordførerkandidat, mens Forsand-ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad ble foreslått fra benken.
Les mer om:

Wirak og Dagestad rasler med sablene

Etter å ikke ha ønsket å bruke «en halv kalori» på saken om grensejustering i Forsand, er Sandnes-ordfører Stanley Wirak nå provosert på nabo-ordførerne som rasler med sablene og ønsker å overta deler av Forsand kommune.
Les mer om:

En av disse kan bli ordførerkandidat for Sandnes Høyre

SANDNES: Fredag varslet Høyre-leder Thor Magne Seland at han gir seg som toppolitiker. Kenny Rettore, Leiv Rune Mjølsnes og Bjarte Dagestad er blant de mest aktuelle til å overta høyreskuta.
Les mer om:

Nå stenger de om natta

- Vi stenger nå innedelen fra og med i natt, men drive thru'en holdes fortsatt åpen. Vi gjør dette for å bidra til å dempe støy og bråk for naboene i området, sier driftsdirektør Magnus Dagestad i McDonald's Norge.
Les mer om:

Mesternes mester

Noen må ta opp arven etter Leif Ove Andsnes på sikt. Kanskje blir det Telma Eckhoff Dagestad. Men Må hun bli pianist, bare fordi hun er flink?
Les mer om:

Vurderer å stenge på grunn av russebråk

- Vi setter inn ekstra vakthold som skal sluse russen inn og ut av restaurantene, vi øker bemanningen. Samtidig vurderer vi fortløpende, og i samråd med politiet, om vi trenger å holde flere restauranter stengt i visse tidsrom, hvis det blir behov for det, sier driftsdirektør Magnus Dagestad i McDonald's Norge.

De mener Høgsfjord-ferge må avgjøres av staten

NYE SANDNES: Ordførerne Stanley Wirak i Sandnes og Bjarte Sveinsvoll Dagestad i Forsand er lei av å vente . Nå krever de at Samferdselsdepartementet avgjør saken om privat fergedrift over Høgsfjorden.

Forsand-topper nekter å følge etter Dagestad til Sandnes

Ap, KrF og Sp risikerer å stå uten kandidater fra Forsand ved neste kommunevalg. Ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad i Høyre er den eneste av politikerne i formannskapet som sier klart ja til gjenvalg i Nye Sandnes.

Knallsuksess for ny ølfestival på Bryne

Skal en dømme ut fra arrangør og publikum, var «Heimabrygd» en suksess. For Ole Gunnar Brekken og Terese Dagestad Brekken ble kvelden ekstra spesiell.
Les mer om:

Skal diskutere Forsand-ordførens Sandnes-finte

For å unngå et vedtak mot Nye Sandnes, foretok Forsand-ordfører Bjarte S. Dagestad en manøver som Fylkesmannen i Rogaland mener kan være ulovlig. Derfor har statens forlengede arm bedt Forsand ta saken om lovlighetskontroll opp i kommunestyret.