Nyheter om Dagestad


Slutt på Forsand kommune: Dagestad kaster kjedet og begynner i ny jobb

Forsand-ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad har begynt i ny jobb i Boreal. Det gamle ordførerkjedet fra Forsand skal fra nå av henge til pynt på Stanley Wiraks kontor i Sandnes.

Høgsfjord-ferja stopper 36 timer når Ryfast åpner

Forsand-ordfører Bjarte Dagestad reagerer på at ferjesambandet Oanes-Lauvvik blir 36 timer uten ferjedrift, melder Sandnesposten.
Les mer om:

Magnus (39) er den nye burgerkongen: – Jeg grep muligheten

Med oppkjøpet av seks McDonald's-restauranter er Magnus Dagestad den nye burgerkongen i Telemark og Vestfold.
Les mer om:

Magnus (39) kjøpte seks burgerrestauranter: Nå skal han ansette 40 nye og gjøre store endringer i Grenland

SKIEN: Med oppkjøpet av seks McDonald's-restauranter er Magnus Dagestad den nye burgerkongen i Telemark og Vestfold. Restaurantene i Grenland skal nå gjennomgå store endringer, forteller han.

No har det snudd for Odda Mekaniske: - Vi må vera i verdsklasse

Odda Mekaniske Verksted både investerer og rekrutterer for å nå måla dei har sett seg: – Vi ser vi er på god veg, seier dagleg leiar Øystein Dagestad.
Les mer om:

Fem fra Forsand i Sandnes bystyre: Ordfører Dagestad ute i kulden hos Wirak

Til tross for nært samarbeid med Sandnes-toppene. Nå er Forsand-ordfører Bjarte S. Dagestad ute i kulden sammen med resten av Høyre-gruppa i bystyret.

Her dorger han ulovlig etter laks i Espedalselva

Flere av laksefiskerne ved Espedalselva i Forsand kommune reagerte på det de så nylig. Også Knut Henrik Dagestad i Statens naturoppsyn reagerer på den ulovlige dorgingen.
Les mer om:

Får kulturminnepenger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Cato fikk brev fra Odda legekontor med sensitiv info om tre andre pasienter

Cato Juell Pedersen fikk svarbrev fra fastlegen sin, men i konvolutten lå det også brev til tre andre pasienter. – Slikt skal ikke skje, uttaler virksomhetsleder Marit Dagestad.
Les mer om:

Folkeavstemning: Sandnes er fortsatt best for Forsand

Ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad er fremdeles sikker på at Sandnes er den rette partneren for Forsand.

– Glad Lysefjorden slipper vindmøller

Forsand-ordfører Bjarte S. Dagestad (H) er fornøyd med at Ryfylke slipper storstilt vindkraftutbygging.
Les mer om:

Tok KM-gull for Follestaddalen(pluss)

David Dagestad Myklebust og Anders Foldal vart søndag KM-meister i lagsprint på ski.
Les mer om:

Forsands ordfører liker best lyden av ferga og lukten av nytrukket kaffe

Bjarte Sveinsvoll Dagestad (Høyre) er ordfører i Forsand.

Nye Sandnes: Vil fortsatt ha Preikestolen i kommunevåpenet

– I dag har vi en hegre i kommunevåpenet vårt, det betyr jo ikke at det ikke finnes hegre i andre kommuner. Vi kjører på med Preikestolen, sier Forsand-ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad.
Les mer om:

Spillet om Preikestolen og Forsands kraftmillioner

DEBATT: Klokken 12, mandag 10. desember, gikk «trespannet» Wirak, Dagestad og Borgli helt av hengslene. Meldingen fra kommunaldepartementet var klar, området nord for Lysefjorden skulle overføres til Strand kommune.
Les mer om:

Ordførere vil ha hastemøte om Preikestolen-flytting

Stanley Wirak og Bjarte Dagestad mener at grunnlaget for vedtaket om grensejustering i Forsand er full av faktafeil og ber om at vedtaket omgjøres.
Les mer om:

Mister Preikestolen: - Dette er et sjokk

– Dette var et sjokk å få. Dette hadde vi ikke ventet oss, sier Forsand-ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad. Mandag morgen fikk han nyheten om at Preikestol-området skal overføres til Strand kommune.
Les mer om:

Mister Preikestolen: - Dette er et sjokk

– Dette var et sjokk å få. Dette hadde vi ikke ventet oss, sier Forsand-ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad. Mandag morgen fikk han nyheten om at Preikestol-området skal overføres til Strand kommune.
Les mer om:

– Bygg nye kaier for Høgsfjord-ferja

SANDNES: Parissa Hamedan-Nejad mener Nye Sandnes bør vurdere å bygge nye kaier for Høgsfjord-ferja. Forsand-ordfører Bjarte S. Dagestad svarer at det er mer aktuelt å ekspropriere kaiene, hvis ikke Rogaland fylkeskommune går tilbake på 3 millioner kroner i kaileie.

Halve ordføreren som forsvant

SANDNES: Forsand-ordfører Bjarte Dagestad har lagt bak seg en travel sommer og noen turbulente år i politikken, men det var en kommentar fra sønnen som fikk han til å endre livsstil.
Les mer om:

Har ikke registrert krøking på Launes

Oppsynsmannen har ikke funnet noe bevis på ulovlig fiske på Launes i Eigersund. - Men det er dermed ikke sagt at det ikke foregår. Dette er en helt ulovlig måte å fiske på, sier en bekymret Knut Henrik Dagestad i Statens naturoppsyn.
Les mer om:

Blir det Inger Klippen eller Bjarte Sveinsvoll Dagestad?

I kveld blir det kampvotering i Sandnes Høyre. Nominasjonskomiteen vil ha Inger Klippen som ordførerkandidat. Fra benken vil Forsand-ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad blir foreslått.
Les mer om:

Inger Klippen er Sandnes Høyres nye ordførerkandidat

Onsdag kveld var det kampvotering i Sandnes Høyre. Nominasjonskomiteen ville ha Inger Klippen som ordførerkandidat, mens Forsand-ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad ble foreslått fra benken.
Les mer om:

Wirak og Dagestad rasler med sablene

Etter å ikke ha ønsket å bruke «en halv kalori» på saken om grensejustering i Forsand, er Sandnes-ordfører Stanley Wirak nå provosert på nabo-ordførerne som rasler med sablene og ønsker å overta deler av Forsand kommune.
Les mer om:

En av disse kan bli ordførerkandidat for Sandnes Høyre

SANDNES: Fredag varslet Høyre-leder Thor Magne Seland at han gir seg som toppolitiker. Kenny Rettore, Leiv Rune Mjølsnes og Bjarte Dagestad er blant de mest aktuelle til å overta høyreskuta.
Les mer om: