Nyheter om Dagestad


Halve ordføreren som forsvant

SANDNES: Forsand-ordfører Bjarte Dagestad har lagt bak seg en travel sommer og noen turbulente år i politikken, men det var en kommentar fra sønnen som fikk han til å endre livsstil.
Les mer om:

Har ikke registrert krøking på Launes

Oppsynsmannen har ikke funnet noe bevis på ulovlig fiske på Launes i Eigersund. - Men det er dermed ikke sagt at det ikke foregår. Dette er en helt ulovlig måte å fiske på, sier en bekymret Knut Henrik Dagestad i Statens naturoppsyn.
Les mer om:

Blir det Inger Klippen eller Bjarte Sveinsvoll Dagestad?

I kveld blir det kampvotering i Sandnes Høyre. Nominasjonskomiteen vil ha Inger Klippen som ordførerkandidat. Fra benken vil Forsand-ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad blir foreslått.
Les mer om:

Inger Klippen er Sandnes Høyres nye ordførerkandidat

Onsdag kveld var det kampvotering i Sandnes Høyre. Nominasjonskomiteen ville ha Inger Klippen som ordførerkandidat, mens Forsand-ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad ble foreslått fra benken.
Les mer om:

Wirak og Dagestad rasler med sablene

Etter å ikke ha ønsket å bruke «en halv kalori» på saken om grensejustering i Forsand, er Sandnes-ordfører Stanley Wirak nå provosert på nabo-ordførerne som rasler med sablene og ønsker å overta deler av Forsand kommune.
Les mer om:

En av disse kan bli ordførerkandidat for Sandnes Høyre

SANDNES: Fredag varslet Høyre-leder Thor Magne Seland at han gir seg som toppolitiker. Kenny Rettore, Leiv Rune Mjølsnes og Bjarte Dagestad er blant de mest aktuelle til å overta høyreskuta.
Les mer om:

Nå stenger de om natta

- Vi stenger nå innedelen fra og med i natt, men drive thru'en holdes fortsatt åpen. Vi gjør dette for å bidra til å dempe støy og bråk for naboene i området, sier driftsdirektør Magnus Dagestad i McDonald's Norge.
Les mer om:

Mesternes mester

Noen må ta opp arven etter Leif Ove Andsnes på sikt. Kanskje blir det Telma Eckhoff Dagestad. Men Må hun bli pianist, bare fordi hun er flink?
Les mer om:

Vurderer å stenge på grunn av russebråk

- Vi setter inn ekstra vakthold som skal sluse russen inn og ut av restaurantene, vi øker bemanningen. Samtidig vurderer vi fortløpende, og i samråd med politiet, om vi trenger å holde flere restauranter stengt i visse tidsrom, hvis det blir behov for det, sier driftsdirektør Magnus Dagestad i McDonald's Norge.

De mener Høgsfjord-ferge må avgjøres av staten

NYE SANDNES: Ordførerne Stanley Wirak i Sandnes og Bjarte Sveinsvoll Dagestad i Forsand er lei av å vente . Nå krever de at Samferdselsdepartementet avgjør saken om privat fergedrift over Høgsfjorden.

Forsand-topper nekter å følge etter Dagestad til Sandnes

Ap, KrF og Sp risikerer å stå uten kandidater fra Forsand ved neste kommunevalg. Ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad i Høyre er den eneste av politikerne i formannskapet som sier klart ja til gjenvalg i Nye Sandnes.

Knallsuksess for ny ølfestival på Bryne

Skal en dømme ut fra arrangør og publikum, var «Heimabrygd» en suksess. For Ole Gunnar Brekken og Terese Dagestad Brekken ble kvelden ekstra spesiell.
Les mer om:

Skal diskutere Forsand-ordførens Sandnes-finte

For å unngå et vedtak mot Nye Sandnes, foretok Forsand-ordfører Bjarte S. Dagestad en manøver som Fylkesmannen i Rogaland mener kan være ulovlig. Derfor har statens forlengede arm bedt Forsand ta saken om lovlighetskontroll opp i kommunestyret.

Forsand-ordføreren hetses etter utsettelse-nekt

Forsand-ordfører Bjarte Dagestad (H) har fått gjennomgå etter at han var med å nekte flertallet i kommunestyret å få utsettelse av kommunesammenslåing.
Les mer om:

Slik skal de redde både Høgsfjord-ferja og Nye Sandnes

Bak en lukket dør på Forsand kommunehus, jobber ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad knallhardt for få avklaringer om privatferje på Høgsfjorden, nøkkelen til suksess for Nye Sandnes.

Nytt håp for Espedal-Frafjord

Forsand-ordfører Bjarte S. Dagestad (H) er optimist og tror det snart kan bli byggestart.
Les mer om:

Jubel for Nye Sandnes

- Endelig, dette har vi jobbet for lenge. Det har vært beinhardt, sier Forsand-ordfører Bjarte S. Dagestad og varaordfører i Sandnes Pål Morten Borgli etter klarsignalet for Nye Sandnes.
Les mer om:

Ordførerne er sikre på sammenslåing

Verken Sandnes-ordfører Stanley Wirak (Ap) eller Forsand-ordfører Bjarte Dagestad (H) frykter at sammenslåingen av de to kommunene skal strande.
Les mer om:

Forsand: - Uryddig av Hjelmeland

– Uryddig av Hjelmeland å dra Forsand inn i en folkeavstemming om ny Ryfylke-kommune, uttaler ordfører Bjarte Dagestad.

Hald fingrane av fatet, Hjelmeland

Forsand-ordførar Bjarte S. Dagestad (H) ber Hjelmeland kommune respektera at Forsand har vald Sandnes.

Han er på vei til Oslo for å selge kommuesammenslåing til rikspolitikerne

Forsand-ordfører Bjarte Dagestad vil få sentrale politikere til å høre mer på flertallet av folk og politikere i hjemkommunen, og mindre på fylkesmannen i Rogaland.
Les mer om:

Naturoppsynet fann få ulovlege garn

— Det verkar som om folk kjenner og respekterer regelverket, seier Knut Henrik Dagestad i Statens naturoppsyn Stavanger.
Les mer om:

Stengte av jærstrand for å verne fugler fra Antarktis

- Det er nesten så jeg håper det blir en sommer med dårlig vær. For fuglenes skyld, påpeker Knut Henrik Dagestad, rådgiver i Statens naturoppsyn.
Les mer om:

Forsand sier trolig ja til Sandnes

Forsand kan velge mellom enten Sandnes, Gjesdal, Strand eller å bestå som egen kommune. Både rådmann Søren Jensen og ordfører Bjarte Dagestad omfavner Sandnes. Dette ser også ut til å ha et knapt flertall i kommunestyret.

Begynte som seriegründer med disse ordene: «Kanskje vi skal lage det for dere?»

På 1990-tallet utviklet seriegründer og professor Sjur Dagestad (54) en revolusjonerende fakkeltenner for Statoil. Ni selskaper senere lever han av å leie ut seg ut som innovatør.
Les mer om: