Nyheter om Daae


Helse Nord-sjefen: – Intensiteten og alvorligheten er større enn forventet

Pandemi og legemiddelmangel er de mest sannsynlige krisene som kan ramme Norge, sa Cecilie Daae, daværende sjef i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) i fjor. Nå er hun administrerende direktør i Helse Nord. Hun fikk pandemien i fanget.
Les mer om:

Høyre-politiker Bjørnar Godt Daae dømt for regnskapsrot

Bjørnar Godt Daae er dømt til samfunnsstraff i 45 timer fordi han ikke sørget for at det ble ført regnskap i et selskap han var styreleder for.
Les mer om:

Til trafikantar frå ein husdyreigar

Anders Daae Mæland har skrevet et leserinnlegg om trafikkvett, etter frustrasjon over å ha mistet flere katter til overkjørsler:
Les mer om:

Høyre-politiker tiltalt for regnskapsrot

Nok en politiker i kommunestyret i Færder må møte i retten tiltalt for regnskapsrot. Denne gangen er det Høyres Bjørnar Godt Daae som må forsvare seg i Vestfold tingrett.
Les mer om:

Ingierkollen åpner barnebakken i helgen: – Katastrofeår for oss

Den milde vinteren gjør det ikke enkelt for folk å ta på seg skiene. Det er heller ikke enkelt for Ludvik Daae i Ingierkollen slalåmsenter å holde bakken åpen heller. Men nå ha han klart å produsere nok snø til å åpne barnebakken i helgen.
Les mer om:

– Jeg har ikke alle svar på utfordringene(pluss)

Nytilsatt administrerende direktør for Helse Nord, Cecilie Daae, innledet onsdag sin «signingsferd» i helseforetaket med et besøk på UNN Åsgård.
Les mer om:

Helse Nords nye toppsjef: – Det jeg er minst forberedt på er personfokuset

Cecilie Daae har prøvd å forberede sine nærmeste på at det neppe blir utelukkende hyggelig omtale av henne. Likevel er hun klar på at hun nå "kommer hjem" til drømmejobben.
Les mer om:

Helse Nords nye toppsjef: – Det jeg er minst forberedt på er personfokuset

Cecilie Daae har prøvd å forberede sine nærmeste på at det neppe blir utelukkende hyggelig omtale av henne. Likevel er hun klar på at hun nå "kommer hjem" til drømmejobben.
Les mer om:

Dette er det nye kommunestyret i Færder

Det nye kommunestyret i Færder møttes for første gang onsdag 23. oktober. Her kan du se bilde av alle representantene. Pål Petter Syse (Ap), Bjørnar G. Daae (H) og Erik Holmelin (H) var ikke tilstede da bildene ble tatt.
Les mer om:

DSB-direktør Cecilie Daae har fått ny toppjobb: – Dette er den mest spennende lederjobben innenfor helse

– Det er ganske naturlig at dette ble min neste drømmejobb, sier Cecilie Daae (57), som onsdag ble ansatt som ny adm.dir. i Helse Nord.
Les mer om:

Cecile Daae om direktørjobben: – Dette er den mest spennende lederjobben innenfor helse

– Det er ganske naturlig at dette ble min neste drømmejobb, sier Cecilie Daae (57), som onsdag ble ansatt som ny adm.dir. i Helse Nord.
Les mer om:

Hun blir ny Helse Nord-direktør(pluss)

Cecilie Daae (57) begynner i stillingen 13. januar.
Les mer om:

Hun blir ny toppsjef: – Må løse krangler som rir Helse Nord som en mare

En av Norges mektigste kvinner overtar direktørjobben i Helse Nord. Cecilie Daae får flere store utfordringer midt i fanget.
Les mer om:

Hun er ny Helse Nord-direktør

Cecilie Daae vender tilbake til helsetjenesten og blir ny administrerende direktør i Helse Nord RHF.

Hun blir ny Helse Nord-sjef

Etter det Avisa Nordland kjenner til blir Cecilie Daae innstilt som ny administrerende direktør i Helse Nord.
Les mer om:

Hun blir ny Helse Nord-sjef

Etter det AN kjenner til blir Cecilie Daae innstilt som ny administrerende direktør i Helse Nord.
Les mer om:

I dag uler disse. Vet du hvorfor?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Onsdag 12. juni klokken 12.00 sendes et signal i tre serier, med ett minutts opphold mellom seriene. Det er Sivilforsvaret som tester signalet "Viktig melding - lytt på radio" i alle kommuner der det er montert varslingsanlegg.

Flammer hundre meter fra Helleren

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Problemet er at det raser ned brennende mose fra fjellet, sier Stein Ivar Sinnes fra Sirdal brannvesen. Det er flammer og masse røyk rundt Helleren i Jøssingfjord. Innsatsen som ble gjort i natt var kritisk, i følge Sinnes.Kritisk i natt - Hadde det ikke vært for Sokndal brannvesen hadde disse husene brent ned i natt, sier Sinnes.

Puster lettet ut - får flytte hjem igjen!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Alle som ble evakuert på grunn av skogbrannen i Sokndal i Rogaland, får flytte hjem igjen.Det opplyste politiet og brannvesenet på en pressekonferanse onsdag ettermiddag.- Vi er ganske trygge på at det er forsvarlig at de får flytte tilbake akkurat nå. Vi reduserer litt på de ressursene som har hatt med evakueringen å gjøre.

Ualand-brann får «leve sitt eget liv»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det ryker godt fra en brann rundt Høgeknuten på Juvassheia i Lund, men den får lov til å leve sitt eget liv, sier brannsjef John Skåland i Lund brannvesen tiul Agder. - Det er en krattbrann som har pågått i flere dager, men det er i et høyt og utilgjengelig område der det ikke er fare for hverken hus eller hytter, så den blir ikke prioritert.Brannen er i et område på Ualand i Lund som ligger om lag 500 meter over havet.

Beboere i Lyngdal har fått flytte hjem

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Bombetrusselen kan regnes som terror

– Dersom vi snakker om en trussel som er gjort med forsett, blir det ikke stort mer alvorlig enn dette, sier Morten Daae, påtaleleder i Finnmark politidistrikt.

Brannhelikoptre i beredskap

Det melder Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB). Det er tørr vegetasjon på Vestlandet og fleire utmarksbrannar den siste tida som er årsaka til at dei nå set inn skogbrannhelikopter. – Vi oppfordrer folk til å vise stor aktsomhet i de tørre områdene på Vestlandet. Vi vet at de aller fleste branner i skog og utmark skylkdes menneskelig aktivitet, sier Cecilie Daae, direktør i DSB. Det er ifølgje Meteorologisk institutt venta betydeleg nedbør som følgje av eit vêrskilje andre juledag. DSB vil ta ei ny vurdering om skogbrannhelikoptrene også skal vera i beredskap nyttårshelga.

Anes dikt er omskrevet og delt uten kreditering mange hundre ganger: - Ikke greit

Da diktet nylig ble oversatt til nynorsk rant begeret over for Ane Daae Stormo.
Les mer om: