Nyheter om Cyrus


Kygo og Alan Walker nominert til Billboard Music Awards

Tirsdag ettermiddag ble de nominerte til årets Billboard Music Awards offentliggjort. Post Malone leder an med hele 16 nominasjoner. Hakk i hæl finner vi Lil Nas X med med 13 nominasjoner, fulgt av Billie Eilish som har 12. Kanye West har hele 9 nominasjoner i de kristne kategoriene takket være Jesus is King.

Lil Nas X skriver barnebok

Kommer med mykere linjer når han følger opp fjorårets monsterhit «Old Town Road» med Billy Ray Cyrus.
Les mer om:

Lil Nas X skriver barnebok

Kommer med mykere linjer når han følger opp fjorårets monsterhit «Old Town Road» med Billy Ray Cyrus.
Les mer om:

♫ Little Mix covrer «Falling» av Harry Styles i Live Lounge

Godkjenner du denne coverversjonen av «Falling»? Den såre balladen fra Harry Styles’ andre soloalbum ble fort en favoritt hos mange, selv månedsvis før den offisielt ble sluppet som singel. Det gjør den også populær som covermateriale. BBC Radio 1s Live Lounge er ingen kur mot COVID-19, men returen av konsertserien gjør utvilsomt tiden vi lever i bittelitt lettere.  De siste par ukene har vi blant annet fått Billie Eilish-cover fra Miley Cyrus, og «Wap»-cover fra rockebandet Biffy Clyro. For ikke å snakke om Anne Marie sin vri på «Watermelon Sugar». Denne uken var det jentegruppen Little Mix s

Sensommerens søteste cover av Watermelon Sugar kommer fra Anne-Marie

«Watermelon Sugar» er en av tingene som har holdt oss gående i 2020. Harry Styles’ leskende hit har vært på topplistene i månedsvis, men den blir ikke mindre lekker når britiske Anne-Marie gjør sin versjon av den. Anledning er selvfølgelig BBC Radio 1s Live Lounge, som nå er tilbake for fullt.
Les mer om:

Willow Smith flytter hjemmefra, har kjøpt seg hus

Willow Smith har fått seg sitt eget hjem. Det har kanskje ikke vært så lett å bo med mor og far etter oppvasken dem i mellom i full offentlighet. Nå reiser Willow i alle fall fra Jada Pinkett Smith og Will Smith. 19-åringen har kjøpt seg sitt eget hus i Malibu utenfor Los Angeles. Ifølge prospektet til Realtor får tenåringen 277 kvm å boltre seg på – noen meter fra havet og med solid utsikt. Huset, som kostet henne – kanskje med litt hjelp fra mor og far – 28 millioner kroner, er bygget i 2011. Det har fire soverom og fire bad, med solenergipanel og nesten 1,5 mål tomt (1500 kvadratmeter). (In

Biffy Clyro covrer WAP i Live Lounge

Biffy Clyro byr på «Wet Ass Biffy» i sin cover av Cardi B og Megan Thee Stallion. Gross? Ja, det høres i grunn grovere ut enn originalen. De skotske rockerne deler sin unike cover av «WAP» i BBC Radio 1s berømte Live Lounge. Fint er det ikke, men absolutt verdt en titt likevel. Se coveren her: Biffy fremførte også en nedstrippet versjon av sin egen «Tiny Indoor Fireworks».  Se video: En vakrere Live Lounge-cover fikk vi tidligere i uken da Miley Cyrus tolket Billie Eilish. Vi må heller aldri glemme Harry Styles’ versjon av Lizzo – «Juice».
Les mer om:

Miley Cyrus har kuttet ut røyk og alkohol

Popstjernen (27) har aldri lagt skjul på at hun til tider har levd hardt. Tvert imot har det vært et varemerke – frem til nå.
Les mer om:

Miley Cyrus har kuttet ut røyk og alkohol

Popstjernen (27) har aldri lagt skjul på at hun til tider har levd hardt. Tvert imot har det vært et varemerke – frem til nå.
Les mer om:

Miley Cyrus har kuttet ut røyk og alkohol

Popstjernen (27) har aldri lagt skjul på at hun til tider har levd hardt. Tvert imot har det vært et varemerke – frem til nå.
Les mer om:

Domstol stoppet statsadvokat fra å få innsyn i Trumps skattemeldinger

En føderal ankedomstol blokkerte tirsdag Manhattan-statsadvokat Cyrus Vance Jr. sitt seneste forsøk på å få innsyn i Trumps skattemeldinger.
Les mer om:

Må vente på innsyn

En føderal ankedomstol blokkerte tirsdag Manhattan-statsadvokat Cyrus Vance Jr. sitt seneste forsøk på å få innsyn i Trumps skattemeldinger.
Les mer om:

♫ Miley Cyrus gjør Billie Eilish-låt til sin egen i Live Lounge

«My Future» av Billie Eilish får nytt liv når Miley Cyrus synger den. Den VMA-aktuelle popstjernen har nok en gang inntatt BBC Radio 1s «Live Lounge»-studio. I 2013 ga hun oss en uforglemmelig versjon av Lana Del Rey-klassikeren «Summertime Sadness», og i fjor tolket hun Ariana Grandes «No Tears Left To Cry». Se ønskereprise av begge nedenfor. Coveren av Billie Eilish – «My Future» ble sluppet for få minutter siden.

MTV-galla med et ekstra alvorspreg – og nye karantenepriser man håper å slippe å dele ut neste år

Dermed ble hele MTV-gallaen, som ble arrangert i New York uten publikum, en eneste stor hyllest av den avdøde skuespilleren – som ble bare 43 år gammel. – Vi tilegner kveldens galla til en mann med en sjel som har rørt så mange. Han er en ekte helt, ikke bare på det hvite lerretet, men i alt han gjorde.

MTVs VMA 2020 var rare greier

Satt du oppe og så VMA i natt? Da er du trolig blodfan av BTS eller Lady Gaga. Eller bare veldig glad i populærkultur. Prisutdelingen pleide å være en stor begivenhet, men i år var det tydelig at MTV-showet har mistet sin posisjon. Og det var ikke bare litt stusselig på grunn av COVID-19. Med årene har seertallene rast, og det er langt mellom skandalene eller de store snakkisene. I 2010 slo VMA rekord med 11,4 millioner seere. Året etter var tallet 12,4 millioner. Etter det har det bare gått nedover.

- Jeg løy

Miley Cyrus røper detaljer rundt «sin første gang»: - Jeg løy.
Les mer om:

Miley Cyrus har ny musikk på gang

Det er Billboard som melder at en ny singel fra artisten er rett rundt hjørnet. Den amerikanske popstjernen melder selv om de kommende planene på sosiale medier, og den nye låten som straks er klar for publikum heter «Midnight Sky» – og gis ut 14. august. Så langt er det ikke kommet noen dato for slippet av Cyrus’ album nummer sju. Cyrus, som kommer fra en musikkfamilie hvis far er countrysangeren Billy Ray Cyrus, slapp sin så langt siste fullengder, «Younger Now», i 2017.

Noah Cyrus covrer Dunno med Mac Miller

Noach Cyrus hyller sin favoritt Mac Miller. 20-åringen covrer hans sang «Dunno». Hør versjonen til Noah nedenfor. «Mac, du var en snill sjel og du påvirket og inspirerte folk over hele verdenen. Jeg var en av dem», skriver Miley-lillesøsteren i forbindelse med slippet. «Det som startet som en oppvarming i studioet en dag ble til noe vakkert.

Kanye West overrasker Kim Kardashian med forhekset skog på badet

KimYe holder kjærlighetskoken. Kanye West vet i alle fall at små overraskelsker i hverdagen er viktig. Som for eksempel å få laget en magisk skau på badet som overraskelse for kona. – Så jeg kommer hjem og hele badet er dekorert som en fortryllende forhekset skog, og det er så vakkert og så visuelt søtt, sier firebarnsmoren i telefonsnutten nedenfor. Se Kanyes enchanted forest-surprise til Kim Kardashian på badet: Kim, som fyller 4o i oktober, røper ikke hva ektemannen skrev på kortet som lå i skogen. Men kanskje det var en gratulasjon ettersom hun ENDELIG er dollarmilliardær. Noe Kanye, som

TikTok: JoJo Siwa sammenlignes med Miley Cyrus etter stilbytte

JoJo Siwa er like mye merkevare som menneske. Danseren, sangeren, skuespilleren og Internett-personligheten, kjent fra Dance Moms, Nickelodeon, TikTok og YouTube, kan på mange måter beskrives som 2020s Skittles-svar på Hannah Montana. I en alder av 17 skal hun være god for over 100 millioner kroner, mye takket være salg av merch på nettet og butikker som Walmart, Target og Claire’s. Ryktene sier at hun har solgt 40 millioner hårsløyfer á la de hun selv bruker 24/7. 17-årsdagen i mai ble feiret med en Jojo Siwa-temafest:  Med popularitet kommer det også mye hat, noe JoJo Siwa daglig får opplev

Konsert, kjendiser og ny kronerulling for koronavaksine

Blant artistene som skal opptre lørdag, er Shakira, Coldplay, Usher, Jennifer Hudson, Miley Cyrus og Justin Bieber. – Artister har kraften til å inspirere til endringer. De bruker sitt talent for å tjene gode saker. Under toppmøtet og konserten 27. juni vil artister, forskere og verdensledere tale med én stemme. De vil forplikte seg til å hjelpe verden med å bli kvitt koronaviruset, sier EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen, som er vert for lørdagens arrangement.

Intervju: Kygo-aktuelle Kim Petras er fremtiden

Kim Petras: – Woo-Ah!  For den gjennomsnittlige nordmann betyr utropet over sannsynligvis lite.  Men, innenfor popmusikkens mest dedikerte fansamfunn er tyske Kim Petras’ «Woo-Ah»-motto som uling er for ulver, som brøling for løver eller som «bank-bank» er for Jehovas vitner.  Den skamsøte signaturen – som er Kims «producer tag» –  blir for skamløse popentusiaster et kall på likesinnede, ikke langt unna kult-tilstander. Dette blir svært tydelig når 730 drar til Danmark for å se 27-åringen fremføre et særdeles brennheit klubbshow på sin Clarity Tour i januar.   Den tyske popsensasjonen lar ikke

Uutholdelig å vokse opp i skyggen

Miley Cyrus lillesøster åpner opp om oppveksten sammen med en av verdens største stjerner.
Les mer om:

Noah Cyrus i skyggen av storesøster Miley: – Uutholdelig

Noah Cyrus (20) bokstavelig talt synger ut om hvor tøft det har vært å være lillesøster til superstjernen Miley Cyrus (27).
Les mer om:

Noah Cyrus i skyggen av storesøster Miley: – Uutholdelig

Noah Cyrus (20) bokstavelig talt synger ut om hvor tøft det har vært å være lillesøster til superstjernen Miley Cyrus (27).
Les mer om: