Nyheter om Cyrus


Se Sigrid synge for 80 000 på Wembley Stadium

Gud bedre, Sigrid! Tittelen høres ut som gjøn, men det er helt sant. Denne helgen spilte Sigrid Solbakk Raabe (med band) på Summertime Ball, en gedigen minifestival på Wembley Stadium i London. Ja, den Wembley Stadium.

Slår tilbake etter ubehagelig møte

En fan prøvde å dra Miley Cyrus til seg. Det finner hun seg ikke i.
Les mer om:

Har Netflix’ Black Mirror tapt seg?

I dag er den britiske antologiserien endelig tilbake med ny sesong. Når den opp til forventningene? Black Mirror er en britisk sci-fi thriller skapt av forfatter, satiriker og journalist Charlie Brooker. Serien ble først vist på britiske Channel 4, før Netflix tok over i 2016. Alle episodene er frittstående og tar for seg fremtidens teknologiske utvikling. Vi, i likhet med mange andre, elsket de tidligere sesongene av Black Mirror. Spørsmålet nå er om sesong 5 er like bra som de fire første?

Miley Cyrus overrumplet og forsøkt kysset av fan

Popstjernen måtte gripe tak i ektemannen for å komme seg unna den litt vel innpåslitne karen.
Les mer om:

Miley Cyrus snakker ut om sin rolle i «Black Mirror»

Siden desember 2017 har publikum ventet i spenning på fortsettelsen av science fiction-serien «Black Mirror». Serien tar i hver episode for seg en fremtid hvor mennesker og høyteknologi møtes, på godt og, for det meste, vondt. LES OGSÅ: Tviler på at Beyoncé blir stående igjen om ikon. «Black Mirror» kan by på alt fra drapslystne robotbier til avanserte dating-simulatorer. Hele verdenen er farget av menneskets innerste og mørkeste fantasier. Trailerslipp Tidligere denne måneden slapp Netflix traileren til den femte sesongen som ankommer strømmetjenesten 5.

Miley Cyrus om norsk regissør: – Vi ble veldig nære venner

Popstjernen beskriver Anne Sewitsky som en morsfigur i tiden da hun mistet huset sitt i skogbrann mens hun spilte inn «Black Mirror».
Les mer om:

Rambo er tilbake – med litt hjelp fra Lil Nas X

Han gir seg aldri. Det startet med First Blood i 1982 og skulle egentlig ende med Rambo i 2008. Den sistnevnte, fjerde (ekstremt voldelige) delen er regissert av Sylvester Stallone selv. Filmen ender med at den psykisk reduserte Vietnam-veteranen John Rambo vender hjem til sitt kjære USA etter flere år i utlandet. Det virket som om sagaen ble avsluttet. Men neida, krigsmaskinen er tilbake i Rambo: Last Blood, som (kanskje) blir den siste. Rambo anno 1985 (TriStar) Nå skal 72-åringen redde sin kompis’ datter, som er kidnappet av gangstere i Mexico. USA! USA! USA!

Nettsted: Regisserer Miley Cyrus i «Black Mirror»-episode

Den norske regissøren Anne Sewitsky har regissert en episode i den nyeste sesongen av kultserien «Black Mirror».
Les mer om:

Miley Cyrus rapper om Nicki Minaj vs Cardi B – nå raser fansen

Miley, what’s good? I 2015 oppstod det et anspent øyeblikk på MTV VMA da Nicki Minaj bragte opp en sidelengs kommentar Miley Cyrus nylig hadde sagt om Nicki. Nå kan det igjen bli dårlig stemning mellom artistene. Først, ønskereprise fra 2015:  I ettertid har det vært stille, og på kvinnedagen 8.

Miley Cyrus med overraskende nyheter

Miley Cyrus har annonsert at hun kommer til å slippe ny musikk allerede denne uken. Det skriver det amerikanske nettstedet Consequence of Sound mandag formiddag norsk tid. LES OGSÅ: Gode tall for «Aladdin». På den amerikanske popstjernens offisielle nettside er det lagt til en nedtelling mot datoen fredag 31. mai, hvor det også står «She Is Coming». I helgen gjestet Cyrus BBC Radio 1s Big Weekend der hun for første gang fremførte tre helt nye låter, Mother’s Nature, Catitude og Dream. Miley Cyrus- Mother’s Daughter. May 30th, 11:58 p.m.
Les mer om:

Nydelig teaser til siste sesong av Orange is the New Black

Klar for å ta farvel med Orange is the New Black? Den stort sett dritfine Jenji Kohan-serien nærmer seg slutten. 26.
Les mer om:

Tre nye trailere fra Black Mirror – med Miley Cyrus

Black Mirror er serien som fortsetter å gi. For bare en uke siden kom den første traileren til sesong 5. I den hektiske snutten blandes klipp fra de kommende tre episodene.

Tøysete musikkvideo fra Justin Bieber og Ed Sheeran

Alt er mulig med litt penger og en god green screen. På sin nye singel synger Justin Bieber og Ed Sheeran – som vi forutså – om mange av de klassiske greiene. Man er på fest men vil heller være hjemme, passer liksom ikke inn der, er ikke som alle andre, og vil heller være med sin boo. Teksten på «I Don’t Care» sykler også innom temaet angst, samtidig som det først og fremst er en kjærlighetserklæring. Musikkvideoen kom nå, og er som sangen en salig miks av mye forskjellig. Ed Sheeran kler seg ut som både panda, banan, fallskjermhopper og ballerina, mens Bieber først og fremst stiller skjortelø

Lil Nas X og Billy Ray Cyrus har sluppet videoen til Old Town Road

Yi-haw! Seks uker på førsteplass Billboard Hot 100 og VG-lista er en bragd. Spesielt for en 20 år gammel debutant. Lil Nas X’ «Old Town Road» kommer trolig å få klare seg bra på Billboard nå som musikkvideoen endelig er her. (Billboard teller også video-streams.) I ettermiddag slapp 20-åringen fra Atlanta snutten, som selvfølgelig er sertifisert cowboy.   View this post on Instagram   A post shared by Lil Nas X (@lilnasx) on May 17, 2019 at 9:11am PDT Country-O.G.
Les mer om:

Miley Cyrus og Sherlock-stjerne i Netflix’ Black Mirror – se traileren!

Black Mirror er tilbake! Vel, Black Mirror er snart tilbake. I dag ble det bekreftet at Netflix slipper den femte sesongen av en av vår tids mest spennende serier allerede 5. juni. Den korte sesongen består av tre enkeltstående historier fra en nær fremtid. Felles for dem alle er menneskers møte med teknologi – som regel med skremmende konsekvenser. I slutten av desember fikk vi også Bandersnatch, Netflix’ første interaktive film for voksne.  Bandersnatch fikk blandet mottagelse.

Ny «Black Mirror»-trailer ute nå

Siden desember 2017 har publikum ventet i spenning på fortsettelsen av science fiction-serien «Black Mirror». Antalogi-serien tar i hver episode for seg en fremtid hvor mennesker og høyteknologi møtes, på godt og, for det meste, vondt. Serien kan by på alt fra drapslystne robotbier til avanserte dating-simulatorer. Hele verdenen er farget av menneskets innerste og mørkeste fantasier. LES OGSÅ: Nye «Star Wars»-planer bekreftet. I dag slapp Netflix traileren til den femte sesongen som ankommer strømmetjenesten 5.

Lol! Se Lil Nas X bli intervjuet av Nardwuar

Lil Nas X jekket Ariana Grande og hennes globale smash «7 rings» ned fra Billboard Hot 100 med «Old Town Road». Der har 20-åringen fra Atlanta holdt seg fast i seks uker på rad – og like lenge på #1 på VG-lista. (Godt hjulpet av remixen med country-O.G.

Mens vi venter på videoen til Old Town Road, se NSFW-videoen til Old Town Hoe :(

– I’m gonna take your dick, put it in my hole / I’m gonna ride til I can’t no more Lil Nas X nyter global suksess med sin country-banger «Old Town Road», som har vært nummer 1 på både Billboard Hot 100 og VG-lista i Norge i fem uker på rad. (!!!) 20-åringen fra Atlanta har allerede en remix med Billy Ray Cyrus, men den har også en helt annen versjon… Snuskeguri cupcakKe så sitt opportunistiske snitt til slenge seg på cowboy-lasset og laget varianten «Old Town Hoe». Ja, det er humor.

Fiasko eller ei – her er løsningen for at Woodstock 50 skal bli en realitet

Ifølge kilder Billboard har vært i kontakt med har Lang nå frist til fredag med å finne midlene til å kunne arrangere festivalen i staten New York. Arrangørene trenger angivelig minst 30 millioner dollar for å kunne komme i mål. Dette kommer i tillegg til beløpet det japanske firmaet Dentsu allerede har brukt på headlinere som Jay-Z, The Killers, Imagine Dragons, Miley Cyrus og Chance the Rapper. LES OGSÅ: Donald Trumps advokat skal redde Woodstock. Det er også uklarheter rundt hvorvidt de bookede artistene kommer til å opptre.

Taylor Swift klarer ikke å jekke ned Lil Nas X

Snakk om sinnssjuk oppsving. Fire uker på rad på nummer 1 på Billboard Hot 100 er sjelden kost. Det var dermed forventet at Lil Nas X’ «Old Town Road» skulle rykke ned når selveste Taylor Swift slapp sin nye smash «Me!». Men popsuperstjernen klarer ikke å toppe den 20 år gamle Atlanta-cowboyens slager, som nå er #1 i sin femte uke. Dette til tross for at musikkvideoen til Taylor allerede har 146 millioner streams hos YouTube, som også teller mot Billboard. Billy Ray Cyrus tilbake i toppen via sin nye bestis (Columbia/Sony) Singelen er en duett med Brendon Urie fra Panic!

Donald Trumps advokat skal redde Woodstock

Woodstock har gjenoppstått for å feire 50-årsjubileum. Arrangørene har tidligere annonsert et musikkprogram med over 80 artister, inkludert verdensstjerner som Jay-Z, Miley Cyrus og Chance the Rapper.

Bekrefter ryktene: Festivalen er avlyst

I forrige måned ble programmet til legendefestivalen Woodstock annonsert. Festivalen skulle gjenopplives for å markere at det er 50 år siden førsteutgaven gikk av stabelen. På plakaten sto store navn som Jay-Z, Chance The Rapper, Miley Cyrus, Common, Santana, Imagine Dragons og Robert Plant. Også The Black Keys ble bekreftet til programmet, men måtte ifølge Paste trekke seg fra festivalen like etter kunngjøringen. Etter dette ble også billettsalget utsatt. I dag er det klart at sommerens planlagte jubileumsutgaven av Woodstock er avlyst.
Les mer om:

Rykter om avlysning etter utsettelse av billettsalget

I forrige måned ble programmet til legendefestivalen Woodstock annonsert. Festivalen gjenopplives for å markere at det er 50 år siden førsteutgaven gikk av stabelen. På plakaten finner vi store navn som Jay-Z, Chance The Rapper, Miley Cyrus, Common, Santana, Imagine Dragons og Robert Plant. Også The Black Keys ble bekreftet til programmet, men måtte ifølge Paste trekke seg fra festivalen like etter kunngjøringen. LES OGSÅ: Adele og ektemannen separerer seg. Sommerens festival vil riktignok ikke hete Woodstock som i 1969, men Bethel Woods Music and Culture Festival.

Lil Dicky og Cashmere Cat teamer opp med 30 stjerner for å redde verden – se musikkvideo

Trodde du Lil Dicky hadde gått tom for gimmicks? Neida. Nå serverer han en slags svett «Heal the World» 2019 via sin manager Scooter Braun. Dog ikke alene: Lil Dicky «Earth» feat.

Artigper Lil Nas X slår streaming-rekorden til Drake

Countrystjernen har god grunn til å være munter. «Old Town Road» har nå satt rekord med 143 millioner streams i USA på én uke. Drake hadde den forrige rekorden på 116 millioner med «In My Feelings». Sangen er selvsagt nummer 1 på Billboard Hot 100 i sin andre uke, med god hjelp fra remixen med country O.G. Billy Ray Cyrus (faren til Miley og Noah). Så til humoren: Rapperen/sangeren , som fylte 20 i forrige uke, røper at albumet hans skal hete Old Town Roads.