Nyheter om Cyrus


Amerikanske medier: Stjernepar stadig nærmere skilsmisse

Flere amerikanske medier melder at Miley Cyrus og Liam Hemsworth har kommet til enighet om vilkårene for skilsmisse. Omtrent på dagen et år etter bryllupet.
Les mer om:

Miley Cyrus deler viktig julebudskap

«Kjærlighet vinner alltid» Miley Cyrus har en ektefølt beskjed i disse travle juletider. Det er jo sånn at julen ikke er den beste tiden av året for alle, så stjernen deler noen ord med dem som kanskje føler seg litt alene i høytiden. A sad Christmas song I wrote a few years back right before the holidays. Was feeling like shit cause I couldn’t be with the one I loved. Even with a house full of family and friends I still felt alone….

- Jeg synes han fortjener mye bedre

Elsa Pataky med tydelige stikk til eks-svigerinnen, Miley Cyrus.
Les mer om:

Trent Reznor vinner countrypris(!)

Men det har han nå gjort – sammen med NIN-bandkollega Atticus Ross. De er nemlig kreditert for produksjonen av storhiten Old Town Road (Remix), som vant kategorien Musical Event of the Year i forkant av countrygallaen. Old Town Road er produsert av YoungKio, som da han laget beaten samplet Nine Inch Nails’ 2008-låt 34 Ghosts IV. Dermed havnet Reznor og Ross med på listen. LES OGSÅ: Bekrefter siste Kiss-konsert i Norge. Ifølge Pitchfork skal Trent Reznor omsider ha kommentert den nokså uventede hitlåten fra det umake paret Lil Nas X og Billy Ray Cyrus.
Les mer om:

Miley Cyrus utsetter alle innspillinger og konserter

Da Cyrus nylig ble sjekket for halsbetennelse ble det også oppdaget et annet problem med stemmebåndene hennes, som hun uten å vite om hadde hatt i flere år. Hun er nå operert og er under rekonvalesens, skriver musikknettstedet NME. Legen skal ha gitt Cyrus ordre om å la stemmen hvile i flere uker framover, skriver People. LES OGSÅ: Denne praksisen vil Netflix og HBO ha slutt på. Cyrus lanserte sin siste låt, Slide Away i august, som handlet om bruddet med Liam Hemsworth etter et ti år langt forhold.

Miley Cyrus opererte stemmebåndene

Miley Cyrus har utsatt innspillingen av nytt materiale etter at hun måtte gjennom en operasjon på stemmebåndene.
Les mer om:

Miley Cyrus opererte stemmebåndene

Miley Cyrus har utsatt innspillingen av nytt materiale etter at hun måtte gjennom en operasjon på stemmebåndene.
Les mer om:

Miley Cyrus opererte stemmebåndene

Miley Cyrus har utsatt innspillingen av nytt materiale etter at hun måtte gjennom en operasjon på stemmebåndene.
Les mer om:

Miley Cyrus: – Du trenger ikke være homo

Det skjer jaggu mye rundt Miley Cyrus om dagen. I løpet av få måneder har hun rukket å avslutte forholdet til ektemannen Liam Hemsworth, ha heit ferieflørt, fått ny kjæreste – og vært på sykehus. I går hadde stjernen en livestream på Instagram hvor hun delte åpent, blant annet om sitt forhold til menn.

Hun er den nye flammen til Liam Hemsworth

To måneder etter at han søkte om skilsmisse fra Miley Cyrus (26), skal Liam Hemsworth (29) ha innledet en romanse med Maddison Brown (22).
Les mer om:

Hun er den nye flammen til Liam Hemsworth

To måneder etter at han søkte om skilsmisse fra Miley Cyrus (26), skal Liam Hemsworth (29) ha innledet en romanse med Maddison Brown (22).
Les mer om:

Derfor vil Vilde (17) gjerne møte Miley Cyrus(pluss)

Hun er håndballspiller, men sliter med å peke på en stor idrettsprestasjon. Vilde Bakken er ikke i tvil om hvem hun vil skryte av.
Les mer om:

Anmeldelse: Marriage Story er altfor bra for Netflix

Sjarmerende og hjerteskjærende Oscar-kandidat om skilsmisse. – Skilsmisse er som et dødsfall, bare uten et lik, forteller en advokat i Noah Baumbachs nye film Marriage Story. Det som er sannhet for nesten halvparten av alle ekteskap, et fenomen så vanlig at det er blitt en selvfølge i mange liv, blir ofte nedgradert til en formalitet. Men denne dypt empatiske filmen viser den ofte oversette smerten, sorgen og utmattende logistikken som finner sted når to mennesker må gjøre et felles liv om til to separate. Vi møter Charlie, split av Adam Driver, og Nicole, spilt av Scarlett Johanson.

- Han er åpen for å møte andre

Hollywood-stjernen skal ha kommet seg videre etter bruddet med Miley Cyrus.
Les mer om:

Miley Cyrus får besøk av syngende kjæreste på sykehuset

Her går det unna, gitt! Til tross for sykehusinnleggelse lever Miley Cyrus sitt beste liv om dagen. Etter en svipptur innom Kaitlynn Carter har 26-åringen nå funnet tonen med popartisten Cody Simpson. Se også: 7 ting du må vite om Miley Cyrus’ nye boo Miley er så betatt om dagen at hun allerede omtaler Cody som sin «bf» – «boyfriend», antar vi, hvis hun ikke er hella sneaky og «egentlig» mener «best friend» Det er uansett ingen tvil om at de har sansen for hverandre. Dagens Miley-meny består av både roser, ros og søt musikk. På Instagram Story deler superstjernen nemlig at hennes nye flamme h

Miley Cyrus med knallhardt oppgjør på Twitter

I et innlegg på Twitter påpeker Miley Cyrus fredag at menn, særlig suksessrike menn, sjelden utsettes for hets og blir kalt ludder, såkalt «slutshaming», på samme måte som kvinner, hvis de går fra den ene vakre partneren til den andre. – De blir vanligvis referert til som legender, hjerteknusere eller kvinnebedårere, mens kvinner blir kalt ludder og horer! LES OGSÅ: – Det burde absolutt være flere kvinnelige produsenter. Cyrus har den siste tiden fått mye oppmerksomhet og kommentarer på nett, der hennes privatliv er både delt av henne selv og hennes partnere. pic.twitter.com/hxWJ0S3p0s — Mile
Les mer om:

7 ting du må vite om Miley Cyrus’ nye boo

Det ringer kanskje en bjelle når du hører navnet til Cody Simpson, men hvem er han egentlig? Etter en sertifisert #HotGirlSummer går Miley Cyrus nå inn i sin #HotGirlFall. Og det er ikke bare noe vi finner på – 26-åringen har brukt begge hashtaggene på sin egen Insta. Bare timer etter at bruddet med Liam Hemsworth ble kjent i slutten av august, dukket det opp bilder av Miley Cyrus på europeisk båtferie med en ny bae. Den nye flørten var ingen ringere enn Kaitlynn Carter, eksen til Brody Jenner – broren til Kylie og Kendall. Se også: Brody Jenner kommenterer eksens #HotGirlSummer med Miley Cyru

Kysset eksen til Gigi etter nytt brudd

Miley Cyrus kysset Cody Simpson kort tid etter bruddet med Kaitlynn Carter.
Les mer om:

- Brudd etter én måned

Romansen mellom Miley Cyrus og Kaitlynn skal være over.
Les mer om:

- Følte hun og Kaitlynn ble revet med

Romansen mellom Miley Cyrus og Kaitlynn skal være over.
Les mer om:

Ariana Grande svarer fansen som er bekymret for «Don’t Call Me Angel»

Skal ikke popdronningene få en smash sammen? Fansen til norske artister følger kanskje ikke så nøye med på VG-lista for å se hvor høyt sangene deres går inn. Men fansen til de største stjernene er (i likhet med store deler av musikkbransjen) ofte besatt av plasseringene deres på Billboard Hot 100. Nå er tilhengere av Ariana Grande, Miley Cyrus og Lana Del Rey redd for at deres nye singel «Don’t Call Me Angel» ikke tar førsteplass. Til tross for at det er tre av popmusikkens størte stjerner sammen.. Responsen er nemlig under middels. Miley, Lana, Ari (Republic/Universal) På nettet er det mange

Denne supertrioen har laget musikk sammen

– Det var viktig for meg å sparke i gang «Charlie’s Angels» med en storslagen, kvinnedreven anthemlåt med en stor stemme – men å få tre av de største stemmene der ute? Det er en drøm som gikk i oppfyllelse, lyder det fra Banks. Som altså fikk Ariana Grande, Miley Cyrus og Lana Del Rey i samme boks. De skrev Don’t Call Me Angel i spann med finske Alma-Sofia Miettinen – og eneste hane i kurven, den svenske superprodusenten Max Martin. Sangen er første singel ut fra det kommende soundtracket, som slippes 1. november – to uker før filmens amerikanske premiere. I Norge står kinopremieren 29.

90-tallsstjernene får fansen til å gå av skaftet

Også Miley Cyrus fikk mye oppmerksomhet på moteuken i storbyen.
Les mer om:

Lana Del Rey covrer Ariana Grande i Live Lounge

Wow! Lana Del Rey er kjent for sine coverlåter («Blue Jeans», «The Other Woman»), men som regel drar hun flere tiår tilbake i tid for å finne musikk i sitt eget landskap. Denne gangen har New York-sangeren for en gangs skyld valgt å tolke en låt fra vår egen samtid – den er så fersk at den kom ut tidligere i år. Hos BBC Radio 1s Live Lounge er det nemlig obligatorisk med covers, så Lana Del Rey dro like gjerne i gang sin helt egen versjon av Ariana Grandes «Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored». Singelen ble sluppet så sent som i februar, og er hentet fra Aris seneste album thank u, next.

- De har flyttet sammen

Det kan se ut til at stjerneduoen Miley Cyrus og Kaitlynn Carter har tatt forholdet ett steg videre.
Les mer om: