Nyheter om Cyrus


Uutholdelig å vokse opp i skyggen

Miley Cyrus lillesøster åpner opp om oppveksten sammen med en av verdens største stjerner.
Les mer om:

Noah Cyrus i skyggen av storesøster Miley: – Uutholdelig

Noah Cyrus (20) bokstavelig talt synger ut om hvor tøft det har vært å være lillesøster til superstjernen Miley Cyrus (27).
Les mer om:

Noah Cyrus i skyggen av storesøster Miley: – Uutholdelig

Noah Cyrus (20) bokstavelig talt synger ut om hvor tøft det har vært å være lillesøster til superstjernen Miley Cyrus (27).
Les mer om:

- Jeg var så skamfull

«The Hills»-stjernen om hvordan medieoppmerksomheten etter forholdet til Miley Cyrus påvirket henne.
Les mer om:

Kultur- og idrettsarrangementer forbys til 15. juni

Beslutningen viderefører regjeringens tiltak for å hindre videre smitte av koronaviruset. Blant annet skal folk holde minst to meters avstand til hverandre og ikke samles i grupper på flere enn fem. – Det betyr at fram til 15. juni vil det ikke være noen idrettsarrangementer eller konserter som skal avholdes, sier kulturministeren. LES OGSÅ: Miley Cyrus hjelper til i koronakrisen. Han vil foreløpig ikke spekulere i hva som skjer med resten av sommerarrangementene og festivalsesongen etter 15.
Les mer om:

Nytt «Ant-Man»- eventyr på vei – manusforfatter skriver i hjemmekarantene

Filmen har planlagt premiere i 2022 og fra før er det klart at Payton Reed regisserer. Loveness fikk i land manuskontrakten før filmindustrien i USA stengte ned på grunn av koronaviruset, og han jobber nå med å skape det nye superhelt-eventyret – mens han sitter i hjemmekarantene. LES OGSÅ: Miley Cyrus hjelper til i koronakrisen. Fra før er det klart at flere av skuespillerne fra de tidligere filmene vil melde seg til dyst igjen, blant andre Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas og Michelle Pfeiffer. The post Nytt «Ant-Man»- eventyr på vei – manusforfatter skriver i hjemmekarantene app

Miley Cyrus hjelper til i koronakrisen – med taco

Hun og kjæresten Cody Simpson, begge iført masker, bisto med over 100 slike tacoporsjoner sist helg til helsepersonellet ved et lokalt sykehus.

Topp 55 memes fra Tiger King på Netflix

Netflix kunne ikke servert oss Tiger King: Murder, Mayhem and Madness på et bedre tidspunkt. Dokumentarserien er så spinnvill at selv koronaviruset virker normalt, noe som gjør at vi glemmer pandemien et lite øyeblikk. Takk, Joe Exotic og Carole Baskin! PS: I dag ble det kjent at det kommer (minst) én episode til av Tiger King.

Selena Gomez forteller om diagnosen

Stjernen deltok på Miley Cyrus Instagram-serie, hvor hun åpnet opp om å ha bipolar lidelse.

Ariana Grande i karantene med ny kjæreste?

Det er vel lov å kose seg litt selv om man er i karantene? Koronaviruset gir travle artister som Ariana Grande et pust i bakken. Men det er ikke bare kjæledyrene hennes som får kos om dagen, skal vi tro TMZ. De siste par dagene har fans skimtet en mystisk fyr på Arianas Instagram-stories.  Vi får ikke se ikke ansiktet hans, men rygg og hender. Spennende? (Instagram.com/ArianaGrande) I dag melder TMZ at den mystiske mannen heter Dalton Gomez.  Ifølge nettstedet skal det ha vært Dalton hun klinte med på bar i februar. Hvem?

De største stjernene trygler fansen om å holde seg hjemme

En rekke artister oppfordrer nå fans verden over om å lytte til anbefalingene som kommer fra myndighetene i denne vanskelige tiden. «Som om din hiphop-yoga-undervisning ikke kan vente», skriver for eksempel Ariana Grande på sin Twitter-konto denne uken.  Den 26-årige amerikanske artisten er ikke den eneste som råder fans og folk til å bli innendørs under koronavirus-pandemien. LES OGSÅ: Kristoffer Hivju isolerer seg etter koronasmitte. Også Miley Cyrus har tydd til Twitter, hvor hun blant annet skriver følgende: «Vis hensyn. Respekt. Medlidenhet. Medmenneskelighet.

Machine Gun Kellys nye flørt har 24 millioner følgere på Instagram

Tidlig sommerflørt? Colson Baker alias Machine Gun Kelly har mange fans, men jenta han har blitt sett på byen med i det siste har langt flere følgere enn Cleveland-rapperen. Det ryktes nemlig at MGK har blitt sammen med ingen ringere enn Sommer Ray. Sommer hvem?  Sommer Ray er en uhyre populær Instagram-personlighet med 24,2 millioner følgere. Noen mill til, så havner hun på topplisten over de 100 mest fulgte menneskene i verden. (På bunnen av topp 100 finner vi navn som Michelle Obama, Dua Lipa og Adele.) 23-åringen fra Denver, Colorado er kjent for sine spreke bilder fra stranden og trenings

Harvey Weinstein skyldig i voldtekt

Den 67 år gamle tidligere Hollywood-mogulen har stått tiltalt for overgrep og voldtekter mot flere kvinner. Etter fem dager med overveielser kunngjorde juryen at han er kjent skyldig i seksuelt overgrep mot produksjonsassistenten Mimi Haleyi i Weinsteins egen leilighet i 2006, samt i voldtekt av en annen kvinne på et hotellrom i 2013. Weinsteins forsvarere opplyste mandag kveld at saken kommer til å bli anket. Fengslet umiddelbart Men Weinstein må likevel i fengsel.
Les mer om:

Struttet foran stjernene

Miley Cyrus overrasket stort da moteuken i New York ble avsluttet.
Les mer om:

Rodeo Remix: Lil Nas X teamer opp med store Nas i sin nye musikkvideo

Skrekkelig snutt fra Lil Nas X. 20-åringen fra Atlanta følger opp «Old Town Road» og «Panini» med en ny singel. Originalen til «Rodeo» har med Cardi B, men Lil Nas hyller her Big Nas ved å ha med New York-veteranen. Snutten, som kom for noen minutter siden, har fått en spillefilm-aktig horror-twist. Se Lil Nas X med Nas her: Regien er ved Bradley & Pablo (Rosalía, Dua Lipa, Nicki Minaj, Juice WRLD), mens duoen Take A Daytrip har produsert låten.
Les mer om:

Varsler ny runde «Hannah Montana»

Billy Ray Cyrus (58) hevder det er en forløper-serie til «Hannah Montana» på gang, og at han er klar til å spille i den.
Les mer om:

Skilt ett år etter bryllupet

Et drøyt år etter at de ga hverandre sine ja, er Miley Cyrus og Liam Hemsworth nå offisielt skilt.
Les mer om:

Miley Cyrus og Liam Hemsworth blir skilt i februar

Søknaden er innvilget, og retten skal ha signert alle dokumentene. Om tre uker er stjerneparet formelt skilt.
Les mer om:

Miley Cyrus og Liam Hemsworth blir skilt i februar

Søknaden er innvilget, og retten skal ha signert alle dokumentene. Om tre uker er stjerneparet formelt skilt.
Les mer om:

Miley Cyrus og Liam Hemsworth blir skilt i februar

Søknaden er innvilget, og retten skal ha signert alle dokumentene. Om tre uker er stjerneparet formelt skilt.
Les mer om:

Billie Eilish med storeslem under Grammy-utdelingen

Den norske lydteknikeren Morten Lindberg vant søndag Grammy-prisen «Best Immersive Audio Album» for utgivelsen «Lux». Men det var Billie Eilish som ble den store vinneren. 18-åringen vant årets låt og årets låtinnspilling for megahiten «Bad Guy», i tillegg til beste nykommer og årets album for «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?». Hun er den yngste noensinne som vinner de fire store kategoriene. – Hovedsakelig tenker jeg at fansen fortjener alt.
Les mer om:

Amerikanske medier: Stjernepar stadig nærmere skilsmisse

Flere amerikanske medier melder at Miley Cyrus og Liam Hemsworth har kommet til enighet om vilkårene for skilsmisse. Omtrent på dagen et år etter bryllupet.
Les mer om:

Miley Cyrus deler viktig julebudskap

«Kjærlighet vinner alltid» Miley Cyrus har en ektefølt beskjed i disse travle juletider. Det er jo sånn at julen ikke er den beste tiden av året for alle, så stjernen deler noen ord med dem som kanskje føler seg litt alene i høytiden. A sad Christmas song I wrote a few years back right before the holidays. Was feeling like shit cause I couldn’t be with the one I loved. Even with a house full of family and friends I still felt alone….

- Jeg synes han fortjener mye bedre

Elsa Pataky med tydelige stikk til eks-svigerinnen, Miley Cyrus.
Les mer om:

Trent Reznor vinner countrypris(!)

Men det har han nå gjort – sammen med NIN-bandkollega Atticus Ross. De er nemlig kreditert for produksjonen av storhiten Old Town Road (Remix), som vant kategorien Musical Event of the Year i forkant av countrygallaen. Old Town Road er produsert av YoungKio, som da han laget beaten samplet Nine Inch Nails’ 2008-låt 34 Ghosts IV. Dermed havnet Reznor og Ross med på listen. LES OGSÅ: Bekrefter siste Kiss-konsert i Norge. Ifølge Pitchfork skal Trent Reznor omsider ha kommentert den nokså uventede hitlåten fra det umake paret Lil Nas X og Billy Ray Cyrus.
Les mer om: