Nyheter om Cube


Store forventninger til Bjarne Peders (43) nye idé – tar sikte på å skape 20 arbeidsplasser

Bjarne Peder Lind (43) fra innovasjonsselskapet Cube 8 vil gjøre biokullsatsingen hos Frevar til et utstillingsvindu for Fredrikstad. Han håper å skape 20 arbeidsplasser, i hovedsak for innbyggere som står utenfor arbeidslivet.
Les mer om:

Lil Wayne kommenterer bruddet med Denise Bidot

Lil Wayne drar «tåler du ikke varmen, kom deg ut av kjøkkenet»-kortet? OPPDATERT: Trollmannen 50 Cent mener på bruddet. Han tror ikke på påstanden om at Lil Wayne ble dumpet. Eller Little Wayne, som han skriver. (Trump kaller trolig også Lil Wayne for Little Wayne.) 50 skriver at det ikke går an å dumpe Weezy.

Donald Trump sier at Lil Wayne ba om møtet – se video

Donald Trump og hans team ba ikke om møtet med Lil Wayne. Det hevdet i alle fall DT da han snakket utenfor Det hvite hus natt til lørdag. Presidenten postet en snutt fra sine venner hos Fox News (selv om OANN kanskje er hans nye favoritt) hvor han skryter av Young Money/Cash Money-veteranen. – Vel, han ville ha et møte, forteller presidenten av De forente stater. – Han er en veldig fin fyr.

Lil Wayne gir sin støtte til Donald Trump sin Platinum Plan

Skal Lil Wayne stemme på Donald Trump? 2020 holder koken? Det viser seg at planen til presidenten fungerte. Via Twitter røper Lil Wayne at han har vært i et «veldig bra møte» med Donald Trump. Et møte som Trumps team satte opp fem dager før valget. Rapveteranen, som i likhet med DT bor i Florida, poster et bilde av seg selv med presidenten foran tre amerikanske flagg. Han skryter av den såkalte platinaplanen – Platinum Plan – som Trump rullet ut 7.

Lil Pump gir sin støtte til Donald Trump – disser Joe Biden

Lil Pump… Hvor har det blitt av han? Det er noen år siden 20-åringen fikk en global smash med «Gucci Gang». Nå klarer Lil Pump å igjen gi lyd fra seg – som blir lagt merke til. Men ikke via musikk. Gazzy Garcia, som han egentlig heter, gir nå sin støtte til Donald Trump, ettersom han ikke ønsker skatteforslagene til Joe Biden. – Alt jeg sier er Trump 2020, bitch!, gauler Lil Pump i snutten nedenfor. Han legger til at han – faen meg – ikke skal betale mer i skatt slik Joe Biden foreslår. – Fuck Sleepy Joe!

Melania Trump – eller bruker Donald en fake Melania Trump?

Melania Trump er trending på Twitter. Eller rettere sagt #FakeMelania, som nå har tusenvis av innlegg på plattformen. Folk er overbevist om at Donald Trump stilte med en stand-in for kona denne uken – og at han har gjort det før. Mange trodde først at Donald hadde med den ekte Melania. Ettersom hun tilsynelatende ikke ønsket å leie lanke med DT etter torsdagens debatt. Se video med Melania Trump og ektemannen hvor de går bort fra scenen i Nashville: It wasn’t Melania. She reported two days ago she was too sick to attend any of his super spreader events.

Slettet tweet etter Ice Cube-kritikk

Donald Trumps sønn Eric Trump måtte slette bilde av Ice Cube og 50 Cent da det viste seg å være manipulert. Men rapperne er langt ifra bare kritiske til USAs president.

Eric Trump deler manipulert bilde av Ice Cube og 50 Cent

Trump junior sprer fake news. Et bilde av Ice Cube og 50 Cent på basketkamp iført Trump-caps har fyrt opp sosiale medier. Blant annet etter at Eric Trump stolt postet bildet for sine 4,2 millioner følgere hos Twitter. «To flotte, modige amerikanere!», skriver Eric om Cube og 50. For sikkerhets skyld akkompagnert av to amerikanske flagg. Her er tweeten til Eric Trump: 36-åringen visste – sannsynligvis – ikke at bildet er falskt. Trump-hattene er photoshoppet. Jamfør throwback-bildet som Ice Cube postet under bursdagen til 50 Cent i sommer. Her er originalen: Happy birthday to the homie ⁦@50ce

Tyler, the Creator avkrefter ryktet om 2Pac-snutten

Tyler, the Creator møtte 2Pac da han var en liten gutt? Og det ble vist på TV? Dette har lenge vært ordet på gatene. Eller rettere sagt på nettet, hvor en snutt fra 1993 med en pjokk som stirrer på Tupac Shakur har gått viralt. I opptaket er 2Pac artigper og later som gutten på fortauet tester ham. (skjermbilde BET) «What’s up, G! Do what you gotta do, man!», roper superstjernen i snutten. Det ender dog uten bråk 2pac Vs Tyler The Creatorpic.twitter.com/ht6GlmKCKr — CHIEF ALEEL (@ChiefAleel) August 28, 2015 Videoen, som beskrives som 2Pac vs.
Les mer om:

Snoop Dogg regner ikke Eminem blant tidenes beste

Uttalelsen falt ifølge NME da Snoop Dogg snakket om en kar han har langt mer sans for, nemlig Dr. Dre – som han karakteriserer som «den beste produsenten innen hiphop». Snoop Dogg roste Dr. Dre for hvordan han oppdaget en rekke raptalenter over hele USA, og brukte Eminem som eksempel på en artist som fikk skutt fart i karrieren takket være Dre. – Eminem! «Det store hvite håpet». Hvite rappere hadde null respekt innen sjangeren. Dre har antagelig løftet opp Eminem til en posisjon der han er å anse som en av de ti beste rapperne noensinne.
Les mer om:

Snoop Dogg har ikke Eminem blant sine topp 10 favorittrappere

OPPDATERT 1. august: Snoop Dogg sier at mange har sutret over at han ikke har med visse navn (trolig Eminem) i sin topp 10 – så han viser sin topp 10. På listen til Snoopy er det kun eldre veteraner som herjet lenge før Marshall Mathers var kjent. Snoop har heller ikke med favoritter som JAY-Z, 2Pac og Nas. Les den opprinnelige saken nedenfor. Snoop Dogg er kompis med Eminem, men som rapper putter California-veteranen ikke Marshall Mathers i sin topp 10. – Eminem! Det store hvite håpet. Hvite rappere har null respekt i rap.

X-Men fyller 20 år – her er 20 fakta

X-Men har bursdag. Det klassiske Marvel-verket, som var forut for sin tid, fyller 20 år i dag. En bekmørk skygge over jubileet – og alle hans filmer – er at regissør Bryan Singer (Bohemian Rhapsody) er anklaget for overgrep mot mindreårige gutter. Han ble derfor fjernet fra produksjonen av fjorårets X-Men: Dark Phoenix. Etterforskning pågår.

Michael B. Jordan protesterer mot Hollywood for Black Lives Matter

Michael B. Jordan stiller for Black Lives Matter. Etter flere dager med protester mot rasisme og politivold i Los Angeles i kjølvannet av drapet på George Floyd, gikk mer enn 20 000 mennesker i fredelige demonstrasjoner i Los Angeles i natt norsk tid. Den prisbelønte skuespilleren Michael B.

6ix9ine erter på seg Snoop Dogg: – Rottegutt, la meg være i fred

OPPDATERT kl. 21:05: 6ix9ine gir seg ikke i angrepene på Snoop Dogg. I kveld postet han en video av det som ser ut som Snoop på FaceTime som avtaler å møte en kvinne som ikke er hans kone. Daniel ber veteranen si unnskyld til kona – og han tagger henne. Kvinnen skal være Instagram- og OnlyFans-modell/influencer Celina Powell, som i 2018 sa at hun hadde et forhold til Snoop. Kona hans Shante Broadus (de gifet seg i 1997 og har tre barn) sa i etterkant at hun har tilgitt sin mann og tatt ham tilbake «81 ganger». 6ix9ine har nå slettet snutten.

Kelvin Harrison Jr. til Euphoria sesong 2?

Ordet på bransjegatene er at Kelvin Harrison Jr. har fått tilbudt en rolle i Euphoria sesong 2. HBO-serien, som lages av A24, og skuespilleren selv har ennå ikke bekreftet castingen, ifølge Collider. 25-åringen er kjent fra fjorårets drama Waves og skrekkfilmen It Comes at Night; begge produsert av A24. I førstnevnte spiller Kelvin Harrison Jr. mot Alexa Demie alias Maddy Perez i Euphoria. Så ja: Det utgjør mening av Kelvin har fått en rolle. HBO har ennå ikke annonsert en premieredato for sesong 2, hvis innspilling har blitt utsatt grunnet koronaviruset.

Kim Kardashian og Kanye West kjøper opp kinosaler for å la folk se Just Mercy

Dugnad for rettsdrama fra Kim Kardashian og Kanye West. En av fjorårets større filmer som har fått mindre oppmerksomhet fra media får nå PR-hjelp fra ekteparet. Selv om Kim i går dro på ferie til Mexico, slår hun et slag for filmkulturen via sin Instagram. Men først annonserer hun reisen med en bikini-selfie fra klesskapet. Får så å åle seg inn i noe enda mer komfortabelt når hun kommer frem til Mexico. Så til poenget. Rett etter dukkerten/vassingen forteller firebarnsmoren om filmen Just Mercy. – Jeg var så rørt etter å ha sett Just Mercy at Kanye og jeg ønsker å forsikre oss om at du også

Rapperen Bad Azz (43) døde i fengsel

Rapperen Bad Azz omkom i fengsel, bare 43 år gammel. Jamarr Antonio Stamps alias Bad Azz satt fengslet i Southwest Detention Center, i California. Detaljer rundt dødsfallet er ennå ikke kjent. Nå leder Snoop Dogg an hyllesten til sin døde samarbeidspartner. 48-åringen postet følgende melding på Instagram: View this post on Instagram Damn . R. I. P. To my young. D. P. G. L. L. G. L. B. C.

Fra Sex and the City til juleromantikk i Zambia

Klar for feelgood feat. elefanter? I romantiske Holiday in the Wild drar Sex and the City-stjernen Kristin Davis (Charlotte) alene på safari i Zambia. Reisen var opprinnelig tenkt for to – men så ble hun dumpet av ektemannen to dager i forveien. På plass i Zambia møter hun dog en freidig kjekkas, spilt av ingen ringere enn Rob Lowe (West Wing, Wayne’s World). Mon tro om det oppstår romantikk mellom dem :))))) Netflix’ Holiday in the Wild, som tidligere gikk under tittelen Christmas in the Wild, streifer selvfølgelig innom temaet julefeiring.

Snoop Dogg lister sine topp 5 rappere

Det er usedvanlig sjelden kost å pushe 50 og fortsatt være en relativt relevant rapper. Snoop Dogg har klart dette kunststykket. Men hvilke rapveteraner er rapveteranens største favoritter? Svaret gir han til morgenshowet til Nick Cannon hos Power 106 i snutten nedenfor. Snoop Dogg topp 5 1. Slick Rick 2. Ice Cube 3. Rakim 4. Big Daddy Kane og KRS-One 5. Snoop Dogg Ja, Doggy Dogg bryter janteloven og lister seg selv. Det hører med til historien at han på fredag slapp sitt 17.
Les mer om:

Snuser på to filmer

«The Killer’s Game» er en filmatisering av Jay Bonansingas thriller om en leiemorder, spilt av Dave Bautista, som får beskjed om at han er dødelig syk. Siden han er katolikk, vil han ikke ta sitt eget liv – men legger ut en bestilling på sitt eget drap. LES OGSÅ: Chance The Rapper avlyser i Skandinavia. Diagnosen viser seg å være feil, men da er leiemorderkollegene ivrig i gang med jakten. Ifølge Deadline ligger Ice Cube an til å spille den beste av dem. View this post on Instagram Gangsta rap made me do it. A post shared by Ice Cube (@icecube) on Jun 19, 2

Samuel L. Jackson tilbake som Shaft via Netflix

Fra blaxploitation neo-noir crime-thriller til… Action-komedie! Den ikoniske detektiven John Shaft vender tilbake i mer munter vri. Heldigvis er 2019-versjonen fortsatt en uanstendig type, tilsynelatende godt tolket av Samuel L. Jackson. Han debuterte som karakteren i 2000 via den prisbelønte regissøren John Singleton, som døde etter et slag i april. I den nye filmen møter vi John Shaft Jr. alias JJ; en velutdannet FBI-agent med nettsikkerhet som spesialfelt. Når bestevennen dør under mystiske omstendigheter, tar han opp kontakten med faren sin John Shaft II alias Harlem-O.G.
Les mer om:

ゴジラ! Monsterkongen er tilbake – se intens teaser

Beast mode. Japanske Godzilla alias ゴジラ alias Gojira debuterte på kinolerettet i 1954, og det uhyrlige fabeldyret holdet fortsatt koken. Jamfør amerikanske Godzilla fra 2014, som (til å være en monsterfilm) fikk solide anmeldelser. Fem år senere, nærmere bestemt på fredag, kommer oppfølgeren – som lyder enda større: Godzilla: King of the Monsters. Bryan Cranston alias Walter White i Breaking Bad er ikke med.
Les mer om:

Se Charlize Theron og Seth Rogen gjenskape 20 klassiske komedier på 12 minutter live på scenen

Hvilken romcom er verdens beste? Sannsynligvis en av disse 20 romantiske komediene. Når Charlize Theron og Seth Rogen gjester The Late Late Show med James Corden, raser de gjennom scener fra de utvalgte filmene.
Les mer om:

Ti filmer om kjente musikere du MÅ se – og fem du glatt kan hoppe over

I neste uke har «Bohemian Rhapsody» norgespremiere. Filmen som følger karrieren til det britiske rockebandet Queen og dets ikoniske frontmann Freddie Mercury (1946 – 1991), spilt av Rami Malek, har ligget i støpeskjeen i mange år.