Nyheter om Crown


High Fidelity: Man skulle tro en som jobber i en platebutikk har bedre musikksmak

Når en serie som handler om hvordan musikken du liker definerer deg ikke engang klarer å få musikken til å funke, har man et lite problem. Selvfølgelig kan det også skyldes et lite budsjett til klarering av musikk, men også en tilsynelatende misforståelse om hva slags musikk seriens målgruppe hører på. Kanskje til og med en grunnleggende forvirring om hvem publikum i det hele tatt er. Mer om dette senere, men først: High Fidelity handler om Rob. Hun eier en platebutikk i Brooklyn – med tilsynelatende flere ansatte enn kunder – og har samtidig råd til en komfortabel 2-roms.

Sex Education: Stjerneskuddet Aimee Lou Wood forteller 730.no om #vb onani-scene

Seksualkunnskap anno 2020 via Sex Education-skuespillerinne. Aimee Lou Wood fikk ta med seg fornavnet sitt inn i debutrollen sin – som var i intet mindre enn Netflix’ braksuksess Sex Education. Den 24 år gamle briten spiller «bare» venninnen til én av seriens to hovedattraksjoner; Maeve Wiley, men stjeler likevel showet i samtlige scener hun er med i som karakteren Aimee Gibbs. Din favorittblogg 730.no møtte stjerneskuddet i forbindelse med slippet av sesong 2 (les vår eminente anmelders dom her). Vi spurte naturligvis om #vb onani-scene. Aimee står nemlig for et av de mest minneverdige øyebli

Sparket hjørneflagg rett i fansens reproduktive område i gledesrus

Snakk om å være på feil sted til feil tid, men typisk på fotballkamper i Premier League er det ofte folk som kommer for å se på. Det er viden kjent at Newcastles Matt Ritchie ikke er spesielt glad i hjørneflagg. Da de tok hjem seieren mot Chelsea sparker han til et av ialt fire flagg i gledesrus. 30-åringens varemerke innebærer å sparke flagget når noe skal feires. Han har gjort det i mange år og viser ingen tegn til stoppe. – Denne gangen gikk det riktig galt for en fans som trolig ikke er i stand til å få barn noe mer.

Elsk eller hat? Netflix med dansk Dracula via skaperne av Sherlock

Et plaster på såret for fans av BBC’ Sherlock? Det tar åresvis mellom hver sesong av den britiske nyklassikeren, hovedsakelig fordi hovedrolleinnhaverne (Benedict Cumberbatch og Martin Freeman) gjør så mye annet.

Golden Globe 2020: Her er vinnerne

Tre timer lange Golden Globe sneglet seg gjennom søndagsnatten i regi av Hollywood Foreign Press. Som en slags oppvarming til neste måneds litt mer gjevere Oscar-utdeling. Ricky Gervais var igjen vert. Mange mener Rickys vitser er stadig mindre morsomme, til fordel for «sjokkerende» kommentarer.

Netflix-tips: Disse ble mest sett i Norge i 2019

Hvor mange av filmene og seriene på Netflix’ norske toppliste har du sett i år? I dag slipper streamingtjenestens norgeskontor oversikten over hvilke titler som var aller mest populære i 2019. Førsteplassen er kanskje overraskende? Helt øverst blant alle sjangre finner vi nemlig stjernespekkede Hjem til jul.  Det var altså rekordmange* som fikk med seg den vesle nykommeren i desember. Andreplassen går til kritikerfavoritten The Witcher, etterfulgt av komedien Murder Mystery (med Jennifer Aniston og Adam Sandler) og Martin Scorsese-mesterverket The Irishman. På seriefronten finner vi blant andr

Golden Globe 2020: Se hvem som fikk flest nominasjoner

Hollywood Foreign Press Association har avslørt sine Golden Globe-nominasjoner, som bør bli en pekepinn på hva Oscar-gjengen liker best på filmfronten. Med både filmer og serier er Netflix den største potensielle vinneren, med hele 34 nominasjoner.

Idiotene som prøvde å rane Mesut Özil og Sead Kolasinac er dømt!

En kjenning av politiet har blitt fengslet i 10 år etter å ha forsøkt å plyndre Arsenal-duoen Mesut Ozil og Sead Kolasinac for luksuriøse klokker til en verdi av 200 000 pund, den andre raneren får dommen sin snart.  Kom kjørende på motorsykkel med våpen (skrutrekker og strikkepinne) Harrow Crown Court hørte at Ashley Smith og hans medskyldige ikke hadde regnet med tapperheten til den bosniske forsvareren Kolasinac og at de ville ta igjen. Les: Å fryse ut Elyounoussi: Et eksempel hvorfor Southampton gjør det dårlig De to væpnede mennene fulgte etter dem i bilen og kastet steiner. Smith, 30, b

Gazza frikjent for 2018-sak

Paul «Gazza» Gascoigne er frikjent for seksuell trakassering mot en kvinne han kysset på et tog i august 2018. Juryen i Teesside Crown Court i Middlesbrough trodde på Gascoigne da han forklarte at han ikke hadde noen seksuelle intensjoner.
Les mer om:

Valtteri Bottas vinner «Japanese Grand Prix»

Valtteri Bottas vant det japanske Grand Prix løpet med Lewis Hamilton som tredje bak Ferraris Sebastian Vettel og sikret med det en ny Formel 1-rekord for med et sjette verdensmesterskap dobbel for Mercedes. Resultatet sikret konstruktørenes tittel for Mercedes med fire løp igjen, og mens Hamilton ikke helt har vunnet førermesterskapet enda er det ingen andre enn Bottas som kan ta han igjen, noe som garanterer at en Mercedes-sjåfør blir verdensmester. Les: Har fått forlenget tillit og milliarder å shoppe for Bottas wins Mercedes clinch a sixth constructors’ crown Ferrari lock out the front

Årets beste serie? 10 grunner til å se Fleabag

Når man befinner seg i TVs store gullalder, er ikke Årets beste serie en tittel man slenger rundt til hvilket som helst show. Likevel føles det fullstendig galt dersom 2019s liste skulle blitt toppet av noen andre show enn britiske Fleabag. Den «lille» BBC-serien (som vises hos Amazon) om den forvirrede og seksuelt frustrerte London-jenta Fleabag og livet hennes etter at bestevenninnen dør, har nemlig klart å holde seg relevant i en strømmeverden hvor gigantserier som Game of Thrones, The Crown og Westworld tar opp særdeles mye plass. Det er særdeles ikke dårlig for en serie med kun 12 episode

Netflix slipper premieredato for sesong tre av «The Crown»

Endelig er datoen klar: Netflix slipper sesong tre av den populære serien The Crown søndag 17. november.
Les mer om:

Ragnar (97) er fortsatt innom bilbutikken nesten daglig: – Da jeg startet kostet en Toyota Crown 29.000 kroner

Gründeren er innom bilbutikken på Mosseveien nesten hver dag og slår av en prat med yngstesønnen Bjørn (61, til venstre på bildet). Nå har eldstesønnen Svein (68) gitt ut bok om bilfamilien Gustavsen etter å ha gått svanger med den i mange år.

175 slakteriarbeidere får sparken på grunn av grisemangel i Danmark

Den danske kjøttvareprodusenten Danish Crown mangler griser og varsler derfor oppsigelser av 175 medarbeidere på landets største slakteri.
Les mer om:

175 slakteriarbeidere mister jobben på grunn av grisemangel i Danmark

Den danske kjøttvareprodusenten Danish Crown mangler griser og varsler derfor oppsigelser av 175 medarbeidere på landets største slakteri.
Les mer om:

Adam Johnson: Ex-Sunderland og Manchester City stjerne ute av fengsel

Faren til den tidligere engelske fotballspilleren Adam Johnson sa at det var fint å få sin sønn hjem etter at han slapp ut fra fengselet.

Vurderer å oppgradere «Danskebåten» med nyere skip

DFDS-fergene Crown Seaways og Pearl Seaways begynner å dra på årene. Nå vurderer rederiet å sette inn nyere ferger på strekningen Oslo-København.
Les mer om:

Saudi-Arabia svarer på ryktene om kjøpet av Manchester United

The Sun fyrte løs på søndag der de hevdet at Mohammed bin Salman hadde en plan om å kjøpe United fra Glazer-familien. Nå kommer den saudi-arabiske ministeren for media med svar. Det var et møte, men ikke om overtagelse. Trengte sponsor, ikke kjøper. Les: Manchester United i spill Reports claiming that HRH the Crown Prince Mohammed Bin Salman intends on buying @ManUtd are completely false. Manchester United held a meeting with @PIFSaudi to discuss sponsorship opportunity .

Oscar- og Grammy-vinner Michel Legrand er død

Legrand vant sin første Oscar-pris i 1969 for låten The Windmills of Your Mind fra filmen «The Thomas Crown Affair». Neste Oscar-pris fik han i 1972 for sin musikk til filmen «Summer of ’42». Tredje og siste Oscar fikk han for sitt musikkbidrag til filmen «Yentl» i 1984. Legrand vant også fem Grammy-priser i løpet av sin lange karriere. LES OGSÅ: Vil boikotte NRK. Legrand døde natt til lørdag, opplyser hans talsmann. 86-åringen var fortsatt aktiv og skulle ha holdt to konserter i Paris i april. The post Oscar- og Grammy-vinner Michel Legrand er død appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

– Aldri sett maken til cyste(pluss)

Triple Crown kan i dag både spise og drikke som normalt. Det takket være gode veterinærer og moderne utstyr.
Les mer om:

«Hater Mourinho»

For noen dager siden kunne vi melde at Manchester United planlegger en avtale med Chelsea om at de får Willian mot Anthony Martial.

Hva stemmer og stemmer ikke i The Crowns andre sesong?

Advarsel! Leser du denne artikkelen får du vite en del om handlingen i sesong 2 av TV-serien The Crown.
Les mer om:

Hybrid for USA-politiet

Ford har fått godkjent den første hybridbilen til bruk for amerikansk politi. Fusion Hybrid halverer forbruket fra de gamle Crown Vic-bilene.
Les mer om:

Norsk skip skal på Titanic-ekspedisjon

Island Crown skal være med på en kartleggingsekspedisjon av det legendariske skipet Titanic.
Les mer om:

Kveldens travtips: - Kan ikke få et bedre løp

Triple Crown har perfekte forutsetninger i V65-avslutningen og kan lede hele veien.
Les mer om: