Nyheter om Crown


Idiotene som prøvde å rane Mesut Özil og Sead Kolasinac er dømt!

En kjenning av politiet har blitt fengslet i 10 år etter å ha forsøkt å plyndre Arsenal-duoen Mesut Ozil og Sead Kolasinac for luksuriøse klokker til en verdi av 200 000 pund, den andre raneren får dommen sin snart.  Kom kjørende på motorsykkel med våpen (skrutrekker og strikkepinne) Harrow Crown Court hørte at Ashley Smith og hans medskyldige ikke hadde regnet med tapperheten til den bosniske forsvareren Kolasinac og at de ville ta igjen. Les: Å fryse ut Elyounoussi: Et eksempel hvorfor Southampton gjør det dårlig De to væpnede mennene fulgte etter dem i bilen og kastet steiner. Smith, 30, b

Gazza frikjent for 2018-sak

Paul «Gazza» Gascoigne er frikjent for seksuell trakassering mot en kvinne han kysset på et tog i august 2018. Juryen i Teesside Crown Court i Middlesbrough trodde på Gascoigne da han forklarte at han ikke hadde noen seksuelle intensjoner.
Les mer om:

Valtteri Bottas vinner «Japanese Grand Prix»

Valtteri Bottas vant det japanske Grand Prix løpet med Lewis Hamilton som tredje bak Ferraris Sebastian Vettel og sikret med det en ny Formel 1-rekord for med et sjette verdensmesterskap dobbel for Mercedes. Resultatet sikret konstruktørenes tittel for Mercedes med fire løp igjen, og mens Hamilton ikke helt har vunnet førermesterskapet enda er det ingen andre enn Bottas som kan ta han igjen, noe som garanterer at en Mercedes-sjåfør blir verdensmester. Les: Har fått forlenget tillit og milliarder å shoppe for Bottas wins Mercedes clinch a sixth constructors’ crown Ferrari lock out the front

Årets beste serie? 10 grunner til å se Fleabag

Når man befinner seg i TVs store gullalder, er ikke Årets beste serie en tittel man slenger rundt til hvilket som helst show. Likevel føles det fullstendig galt dersom 2019s liste skulle blitt toppet av noen andre show enn britiske Fleabag. Den «lille» BBC-serien (som vises hos Amazon) om den forvirrede og seksuelt frustrerte London-jenta Fleabag og livet hennes etter at bestevenninnen dør, har nemlig klart å holde seg relevant i en strømmeverden hvor gigantserier som Game of Thrones, The Crown og Westworld tar opp særdeles mye plass. Det er særdeles ikke dårlig for en serie med kun 12 episode

Netflix slipper premieredato for sesong tre av «The Crown»

Endelig er datoen klar: Netflix slipper sesong tre av den populære serien The Crown søndag 17. november.
Les mer om:

Ragnar (97) er fortsatt innom bilbutikken nesten daglig: – Da jeg startet kostet en Toyota Crown 29.000 kroner

Gründeren er innom bilbutikken på Mosseveien nesten hver dag og slår av en prat med yngstesønnen Bjørn (61, til venstre på bildet). Nå har eldstesønnen Svein (68) gitt ut bok om bilfamilien Gustavsen etter å ha gått svanger med den i mange år.

175 slakteriarbeidere får sparken på grunn av grisemangel i Danmark

Den danske kjøttvareprodusenten Danish Crown mangler griser og varsler derfor oppsigelser av 175 medarbeidere på landets største slakteri.
Les mer om:

175 slakteriarbeidere mister jobben på grunn av grisemangel i Danmark

Den danske kjøttvareprodusenten Danish Crown mangler griser og varsler derfor oppsigelser av 175 medarbeidere på landets største slakteri.
Les mer om:

Adam Johnson: Ex-Sunderland og Manchester City stjerne ute av fengsel

Faren til den tidligere engelske fotballspilleren Adam Johnson sa at det var fint å få sin sønn hjem etter at han slapp ut fra fengselet.

Vurderer å oppgradere «Danskebåten» med nyere skip

DFDS-fergene Crown Seaways og Pearl Seaways begynner å dra på årene. Nå vurderer rederiet å sette inn nyere ferger på strekningen Oslo-København.
Les mer om:

Saudi-Arabia svarer på ryktene om kjøpet av Manchester United

The Sun fyrte løs på søndag der de hevdet at Mohammed bin Salman hadde en plan om å kjøpe United fra Glazer-familien. Nå kommer den saudi-arabiske ministeren for media med svar. Det var et møte, men ikke om overtagelse. Trengte sponsor, ikke kjøper. Les: Manchester United i spill Reports claiming that HRH the Crown Prince Mohammed Bin Salman intends on buying @ManUtd are completely false. Manchester United held a meeting with @PIFSaudi to discuss sponsorship opportunity .

Oscar- og Grammy-vinner Michel Legrand er død

Legrand vant sin første Oscar-pris i 1969 for låten The Windmills of Your Mind fra filmen «The Thomas Crown Affair». Neste Oscar-pris fik han i 1972 for sin musikk til filmen «Summer of ’42». Tredje og siste Oscar fikk han for sitt musikkbidrag til filmen «Yentl» i 1984. Legrand vant også fem Grammy-priser i løpet av sin lange karriere. LES OGSÅ: Vil boikotte NRK. Legrand døde natt til lørdag, opplyser hans talsmann. 86-åringen var fortsatt aktiv og skulle ha holdt to konserter i Paris i april. The post Oscar- og Grammy-vinner Michel Legrand er død appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

– Aldri sett maken til cyste(pluss)

Triple Crown kan i dag både spise og drikke som normalt. Det takket være gode veterinærer og moderne utstyr.
Les mer om:

«Hater Mourinho»

For noen dager siden kunne vi melde at Manchester United planlegger en avtale med Chelsea om at de får Willian mot Anthony Martial.

Hva stemmer og stemmer ikke i The Crowns andre sesong?

Advarsel! Leser du denne artikkelen får du vite en del om handlingen i sesong 2 av TV-serien The Crown.
Les mer om:

Hybrid for USA-politiet

Ford har fått godkjent den første hybridbilen til bruk for amerikansk politi. Fusion Hybrid halverer forbruket fra de gamle Crown Vic-bilene.
Les mer om:

Norsk skip skal på Titanic-ekspedisjon

Island Crown skal være med på en kartleggingsekspedisjon av det legendariske skipet Titanic.
Les mer om:

Kveldens travtips: - Kan ikke få et bedre løp

Triple Crown har perfekte forutsetninger i V65-avslutningen og kan lede hele veien.
Les mer om: