Nyheter om Cross


Jaap Stam om managerjobb: «Det ser lovende ut»

47-årige er fortsatt husket som den fryktinngytende forsvarsklippen på Old Trafford. Etter at karrieren var over i 2008, har Stam jobbet seg sakte men sikkert inn i posisjon til greie managerjobber. Nå venter en helt ny mulighet. Han har trent Ajax sitt ungdomslag, tok en runde som manager for Reading, PEC Zwolle og senest Feyenoord. Det var i den stolte klubben til Ruud Gullit, Ronald Koeman, Robin van Persie, Henrik Larsson og Johan Cruyff at Stam skulle ta det store steget som manager. Les: Manchester United har kontaktet RB Leipzig-spiller Det ble aldri noen suksess.

Tror på stort salg av Toyota Yaris Cross

Nye Yaris Cross drar veksler på Toyotas solide hybridteknologi-arv, småbildesign og SUV-utvikling.
Les mer om:

Her kommer Yaris Cross

Toyota hadde planlagt å lansere sin nye kompakt-SUV på bilutstillingen i Genève. Slik gikk det som kjent ikke, men i dag er den presentert virtuelt. Vi gir deg de viktigste nyhetene.
Les mer om:

Er Ellen DeGeneres egentlig slem? NikkieTutorials setter fyr på ryktebålet

De som tilbringer mye tid på Twitter (eventuelt Jodel) har trolig fått med seg ryktene om Ellen DeGeneres. Det sies nemlig at den berømte talkshow-verten – som tilsynelatende har godhet i DNA-et sitt – egentlig er en drittkjerring. Historiene om slemme-Ellen skal være velkjente i Hollywood, men av ukjente grunner har de aldri nådd frem til folk flest.  Den seneste uken har mange ugunstige rykter om Ellen blitt delt på Twitter. Ingen har selvfølgelig håndfaste bevis, så ta det med en klype salt.

Anniken (27): - Deilig å komme gjennom nåløyet

SKIEN: Når hun ikke har gruppetimer på Sprek Fritid eller trener Cross Fit på Borgestad, er Anniken Cappelen Søvik finansiell rådgiver hos DNB. - Jeg er stolt av å bære DNB-logoen, sier 27-åringen.
Les mer om:

Facelift på Volvos 90-serie

Fire år etter lanseringen får Volvo S90 et ansiktsløft og tekniske oppdateringer. V90 og Cross Country-versjonen får være med på spabehandlingen.
Les mer om:

En stor Volvo-suksess blir ny

Endringer på S90, V90 og V90 Cross Country.
Les mer om:

Skulle erstatte en stor norsk suksess – så fikk den ett problem

Men kanskje er ikke V60 Cross Country noe dumt kjøp likevel?
Les mer om:

Avslørt på Rygge: Dette blir drømmebil for veldig mange nordmenn

Mats-André oppdaget Porsche Taycan Cross Turismo på Rygge.
Les mer om:

Avslørt: Dette blir drømmebil for veldig mange nordmenn

Mats-André oppdaget Porsche Taycan Cross Turismo på Rygge.
Les mer om:

Avslørt: Dette blir drømmebil for veldig mange nordmenn

Mats-André oppdaget Porsche Taycan Cross Turismo på Rygge.
Les mer om:

Ashley Young fikk søndagen delvis ødelagt av Inter-spiller

Dette var søndagen der Ashley Young skulle vise Inter-supporterne at Conte ikke har gjort et bomkjøp. Det holdt på å bli en strålende debut, men en Inter-spiller nektet Conte gleden av full pott. Det er Radja Nainggolan – på utlån til Cagliari – som kjempet seg til en scoring i det 78. minutt – på stadionen han ble erklært ikke duganes av Conte før denne sesongen. Og Ashley Young? Les på Helsesjefen: Dette coronaviruset er vesentlig mindre dødelig enn SARS og MERS Den tidligere United-kapteinen fikk muligheten med midtbanen til Inter rammet av skader og karantener.
Les mer om:

Her er politiet nye patruljebil(pluss)

Volvo V90 Cross Country blir politiets patruljebil de neste sju årene. De første skal være i bruk våren 2021
Les mer om:

Her er politiets nye patruljebil(pluss)

Volvo V90 Cross Country blir politiets patruljebil de neste sju årene. De første skal være i bruk våren 2021
Les mer om:

«Ferry Cross the Mjøsa»

Som tilflytter uten planer om å ta Sisyfos-jobben med å bli mandalitt eller ægding så juger jeg og kaller meg totning. Ingen veit at min barndomsby Gjøvik strengt tatt ikke ligger på Toten.
Les mer om:

Norsk toppjockey havnet bak favorittene i Melbourne Cup

Norske William Buick red fjorårsvinner Cross Counter inn til åttendeplass i det prestisjetunge galoppløpet Melbourne Cup i Australia.
Les mer om:

Hvordan Møller ble datadrevet

Deloittes Geoffrey Van IJzendoorn-Joshi, Kari Rødås (tidligere Møller, nå i Ruter) og Hege Line (CTO i Møller Digital) skriver om en omfattende digitaliseringsprosess i Møller Mobility Group. Foto: Sleepycats (Pixabay CC BY 0) The change management behind data management Organisations must be data-driven to survive the new age: it is data or die. 67.9% of major companies in 2019 have a Chief Data Officer to become more data-driven.

Chance the Rapper i Carpool Karaoke: – Hvis et hemmelig nummer ringer, så er det enten JAY-Z eller Barack Obama

Chance The Rapper har en kulere kontaktliste enn de aller fleste. 26-åringen kan nemlig få tak i både JAY-Z og Barack Obama… …han må bare ringe assistentene deres først.
Les mer om:

Ulykkesbåten har en maksfart på 45 knop(pluss)

Båten som var involvert i ulykken i Namsos er av typen Yamarin Cross 64 BR. – En veldig populær modell hos oss, sier Fredrik Wågan i Brygga Båt.
Les mer om:

Gareth Bale tilbudt 11 millioner i uken fra kinesisk Super League

Selv Carlos Tevez  600,000 pund i uken for Shanghai Shenhua blir småpenger i forhold til det Real Madrid stjerne Gareth Bale er tilbudt. – Aldri tidligere har en spiller blitt tilbudt så mye penger og rekorden med en million pund i uken kommer til å stå veldig lenge. (1. britisk pund = 1,0747.

Så ille er det i Arsenal!

I 2010 var Manchester United den eneste Premier League klubben som klarte å generere større inntekter enn Arsenal. – Etter flere dårlige år hvor inntektene har gått gradvis nedover må sparekniven frem og det vil merkes ekstra tydelig denne sommeren. I februar hevder Daily Mirror-reporter John Cross at Arsenals ledelse informerte manager Unai Emery om at han i sommer kun har en kjøps-kasse på ydmyke 400 millioner kroner.

Lil Nas X åpner opp for fansen den siste Pride-dagen

Montero Lamar Hill alias Lil Nas X ser ut til å bli langt mer enn en one hit wonder, og godt er det! For en drøy uke siden slapp 20-åringen debut-EP-en 7. På det varierte minialbumet viser Atlanta-gutten viser at han har langt mer å by på enn bare to versjoner av «Old Town Road». Singelen har drøyt nok vært #1 på Billboard tolv uker på rad. Siste spor (før originalversjonen av «Old Town Road») er «C7osure», og siste dag i juni ber Nas om oss å ta en ekstra titt på teksten.  – Noen av dere vet allerede, noen av dere bryr dere ikke, og noen av dere kommer ikke til å føkke med meg lenger.

Derfor vil de trene sammen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For snart ni år siden hadde jeg såvidt begynt å trene etter mange fysisk inaktive og travle år, med små barn og mye jobb. Jeg leste at for å komme raskt i form, så må man trene intervaller - 4 x 4 minutter, faktisk.Men dette viste seg å være helt umulig for meg å få til alene.

Sheeran med nytt samarbeidsalbum

Det melder plateselskapet Warner Music om utgivelsen No. 6 Collaborations Project, som slippes løs 12. juli. Samtidig med albumnyheten utkom låten Cross Me, der Chance The Rapper og PnB Rock er om bord. Den følger I Don’t Care med Justin Bieber, sluppet tidligere denne måneden. LES OGSÅ: Tidenes hiphop-kveld i Oslo. Om bakgrunnen for prosjektet forklarer Ed Sheeran – som nylig røpet på Instagram at en DNA-test viste at han var 6 prosent norsk – seg slik: – Før jeg var signert i 2011 laget jeg en EP ved navn No.

Brooklyn Beckham på rød løper med ny kjæreste

Brooklyn beckham (20) viste seg for første gang på rød løper med modellkjæresten Hana Cross (22) i Frankrike tirsdag.