Nyheter om Cross


Chance the Rapper i Carpool Karaoke: – Hvis et hemmelig nummer ringer, så er det enten JAY-Z eller Barack Obama

Chance The Rapper har en kulere kontaktliste enn de aller fleste. 26-åringen kan nemlig få tak i både JAY-Z og Barack Obama… …han må bare ringe assistentene deres først.
Les mer om:

Ulykkesbåten har en maksfart på 45 knop(pluss)

Båten som var involvert i ulykken i Namsos er av typen Yamarin Cross 64 BR. – En veldig populær modell hos oss, sier Fredrik Wågan i Brygga Båt.
Les mer om:

Gareth Bale tilbudt 11 millioner i uken fra kinesisk Super League

Selv Carlos Tevez  600,000 pund i uken for Shanghai Shenhua blir småpenger i forhold til det Real Madrid stjerne Gareth Bale er tilbudt. – Aldri tidligere har en spiller blitt tilbudt så mye penger og rekorden med en million pund i uken kommer til å stå veldig lenge. (1. britisk pund = 1,0747.

Så ille er det i Arsenal!

I 2010 var Manchester United den eneste Premier League klubben som klarte å generere større inntekter enn Arsenal. – Etter flere dårlige år hvor inntektene har gått gradvis nedover må sparekniven frem og det vil merkes ekstra tydelig denne sommeren. I februar hevder Daily Mirror-reporter John Cross at Arsenals ledelse informerte manager Unai Emery om at han i sommer kun har en kjøps-kasse på ydmyke 400 millioner kroner.

Lil Nas X åpner opp for fansen den siste Pride-dagen

Montero Lamar Hill alias Lil Nas X ser ut til å bli langt mer enn en one hit wonder, og godt er det! For en drøy uke siden slapp 20-åringen debut-EP-en 7. På det varierte minialbumet viser Atlanta-gutten viser at han har langt mer å by på enn bare to versjoner av «Old Town Road». Singelen har drøyt nok vært #1 på Billboard tolv uker på rad. Siste spor (før originalversjonen av «Old Town Road») er «C7osure», og siste dag i juni ber Nas om oss å ta en ekstra titt på teksten.  – Noen av dere vet allerede, noen av dere bryr dere ikke, og noen av dere kommer ikke til å føkke med meg lenger.

Derfor vil de trene sammen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For snart ni år siden hadde jeg såvidt begynt å trene etter mange fysisk inaktive og travle år, med små barn og mye jobb. Jeg leste at for å komme raskt i form, så må man trene intervaller - 4 x 4 minutter, faktisk.Men dette viste seg å være helt umulig for meg å få til alene.

Sheeran med nytt samarbeidsalbum

Det melder plateselskapet Warner Music om utgivelsen No. 6 Collaborations Project, som slippes løs 12. juli. Samtidig med albumnyheten utkom låten Cross Me, der Chance The Rapper og PnB Rock er om bord. Den følger I Don’t Care med Justin Bieber, sluppet tidligere denne måneden. LES OGSÅ: Tidenes hiphop-kveld i Oslo. Om bakgrunnen for prosjektet forklarer Ed Sheeran – som nylig røpet på Instagram at en DNA-test viste at han var 6 prosent norsk – seg slik: – Før jeg var signert i 2011 laget jeg en EP ved navn No.

Brooklyn Beckham på rød løper med ny kjæreste

Brooklyn beckham (20) viste seg for første gang på rød løper med modellkjæresten Hana Cross (22) i Frankrike tirsdag.

Dronningen ga hertuginne Kate prestisjefylt utmerkelse

Dronning Elizabeth (93) utnevnte mandag hertuginne Kate (37) til Dame Grand Cross, på norsk kalt storkorsdame.

Volvo V60 Cross Country på veien

NETTKJØRT: Volvo V60 Cross Country er et utmerket alternativ for deg som ikke på liv og død skal ha SUV.
Les mer om:

Har kjørt 300 kilometer på under en uke: - Det er en veldig fin frihetsfølelse

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jævlig digg! Særlig å slippe å være avhengig av å bli kjørt noen plasser, bryter det kontant ut av Nicholas Hansen når Saltenposten spør hvordan det er å få lettmotorsykkelen ut på veien.Sammen med kompisen Kristoffer Ellingsen står han ved bensinpumpa på Straumen. Ellingsen er så godt som tom for drivstoff og problemet skulle løses her.

«Frustrerte fruer»-stjerne Marcia Cross om kreftdiagnosen: – Forbundet med skam

Den amerikanske skuespilleren fikk i fjor påvist kreft i endetarmen. Nå ønsker hun å gjøre sykdommen mindre tabubelagt.
Les mer om:

Tre engelske aviser: Dette bør United gjøre med Solskjær

Ole Gunnar Solskjær gikk på sin første skikkelige skrell mot Wolverhampton i cupen. Selv ellers så positive Solskjær måtte innrømme at det var en drittkamp. I kjølevannet av dette tok Sky Sports runden til ulike aviser for å lodde stemningen om Solskjær som permanent manager. Siden dette er engelske mediers syn på «vår» Solskjær, tillater vi å henge oss på. Oliver Kay – Chief football correspondent – The Times -If you look at the last three months, he has done a fantastic job – nobody can dispute that.

Har vært under radaren – helt til sin første sesong i Premier League

Den walisiske landslagsspilleren har holdt seg litt under radaren. Seks scoringer på 26 kamper for Bournemouth har fått Premier League-klubben til å forte seg med å forlenge kontrakt. David Brook var del av Manchester Citys fotballakademi siden han var syv år gammel, men ble tvunget til å søke nye muligheter hos Sheffield United i 2014. Et lurt valg, viser det seg nå å være. Take another look at the goal Sam Vokes scored against Spain from David Brooks' cross.

Foo Fighters-medlem med intim klubbkonsert i Oslo

Det er Rockefeller som i dag annonserer at Foo Fighters-gitaristen inntar John Dee, med en kapasitet på ca 350 publikummere, mandag 8.
Les mer om:

Volvo dropper viktig «Norges-modell»

V60 Cross Country blir likevel ikke ladbar.
Les mer om:

Volvo dropper viktig «Norges-modell»

V60 Cross Country blir likevel ikke ladbar.
Les mer om:

Volvo dropper viktig «Norges-modell»

V60 Cross Country blir likevel ikke ladbar.
Les mer om:

Volvo dropper viktig «Norges-modell»

V60 Cross Country blir likevel ikke ladbar.
Les mer om:

Nye V60 Cross Country har mye å leve opp til

Volvos nye stasjonsvogn er på plass i Norge. Les testen.
Les mer om:

Denne bilen har mye å leve opp til

Nye V60 Cross Country er i Norge. Les testen:
Les mer om:

Storscorer i Championship får sjansen i Premier League

Chelsea-spilleren Tammy Abraham har vært ute for å lære hos Aston Villa denne sesongen. Forrige sesong var det opphold i Swansea. Nå ønsker en Premier League-klubb å hente 21-åringe for permanent spill i øverste divisjon. Wolverhampton med Nuno Santo ved roret har hatt en upåklagelig god teft når det gjelder nyervervelser, ofte der de andre Premier League-klubbene ikke har følere ute. Men denne gangen er det flere om fortballbeinet. 8. plass i Premier League har vist Santos teft.

Chelsea har blitt enige med Premier Leagues neste superstjerne!

Vi har sagt det i lang tid: Christian Pulisic kommer garantert til verdens tøffeste liga. Nå har rykteflommen fått fart inn mot nyttår, og indikerer at en bekreftelse kommer allerede i januar. Christian Pulisic hadde Jürgen Klopp som læremester i Dortmund. Men etter at Klopp hoppet på muligheten i Liverpool, har ikke utviklingen til den eksplosive amerikaneren stanset opp, tvert i mot. Har vist seg frem på rekordtid i Bundesliga.

Her er en viktig bilnyhet i Norge for første gang

Premiere: V60 Cross Country ligger an til å bli en bestselger.
Les mer om:

Her er en viktig bilnyhet i Norge for første gang

Premiere: V60 Cross Country ligger an til å bli en bestselger.
Les mer om: