Nyheter om Cristiano Ronaldo


- Stoppet aggressiv Solskjær-samtale

Fotballnettstedet The Athletic hevder Cristiano Ronaldo flere ganger forsvarte Ole Gunnar Solskjær i United-garderoben.

Ronaldo tvilsom til West Ham-kampen

Cristiano Ronaldo sliter med en nakkeskade og er tvilsom til Manchester Uniteds kamp mot West Ham lørdag. Ronaldo sliter med nakkeskaden han pådro seg i Uniteds kamp mot Brentford. Portugiseren ble byttet ut 20 minutter før slutt. Ronaldo slet også med skadeproblemer foran den kampen.

Avslørt: Dette ble sagt

Cristiano Ronaldo (36) gikk målløs av banen mot Brentford, men stjeler likevel overskriftene.
Les mer om:

Dembélé har spilt sin siste Barcelona-kamp

Det var en tydelig skuffet, sinna og såret Xavi som på onsdag stilte krav til franskmannen om at han nå måtte se å signere den fordømte forlengelsen. På torsdag gikk sportsdirektøren hos Barca lenger. I torsdagens kamp mot Athletic Club i Copa del Rey er Dembélé ute av troppen. Sportsdirektøren er ikke til å misforstå når han omtaler 24-åringens fremtid i klubben. Les: Vil gjøre Jesse Lingard til klubbens best betalte -Vi forstår at Dembélé har besluttet å ikke fortsette i Barca, og vi har besluttet å ikke ta ham ut til troppen mot Athletic.

Vil gjøre Jesse Lingard til klubbens best betalte

Newcastle United er villige til å gjøre Jesse Lingard til den best betalte spilleren i klubben for å overtale ham til å bli med på en låneavtale.

Har skjønt at tre poeng er viktigere enn Cristiano Ronaldo

Vi må innrømme at vi satt og hadde en litt dårlig følelse da Manchester United gikk til pause uten scoring på Brentford Community Stadium. Er det noe gjengen fra Old Trafford ikke hadde råd til var å avgi poeng til Brentford, etter poengpakken United delte ut til Aston Villa forrige helg. Men da United begynte å score i andre omgang, skjønte vi at Ralf Rangick hadde lært. Cristiano Ronaldo ble sammen med Mason Greenwood byttet ut da det sto 0-2 til United. En illsint og skuffet Ronaldo ble symbolet på at Rangnick ikke ble fristet til en gjentagelse av Villa Park-bommerten.

Rasende Ronaldo i United-seier

Manchester United vant til slutt komfortabelt over Brentford, men snakkisen fra kampen var likevel en målløs og sutrende Cristiano Ronaldo.

Ronaldo raste – svensk tenåring reddet United

(Brentford-Manchester United 1–3) Etter to kampers skadefravær var Cristiano Ronaldo tilbake blant United-manager Ralf Rangnicks elleve utvalgte. Deres poengpressede United ble kjempet og skutt i senk i første omgang – før svenske Anthony Elanga (19) dukket opp i den andre.
Les mer om:

Ronaldo raste – svensk tenåring reddet United

(Brentford-Manchester United 1–3) Etter to kampers skadefravær var Cristiano Ronaldo tilbake blant United-manager Ralf Rangnicks elleve utvalgte. Deres poengpressede United ble kjempet og skutt i senk i første omgang – før svenske Anthony Elanga (19) dukket opp i den andre.
Les mer om:

Ronaldo og Rashford tilbake i trening – kan bli aktuelle mot Brentford

Manchester United-manager Ralf Rangnick kan glede seg over at trioen Cristiano Ronaldo, Marcus Rashford og Paul Pogba er tilbake i trening. Det avslørte et bilde Ronaldo publiserte på Twitter mandag. Rangnick snakket om troppen på en pressekonferanse foran onsdagens møte med Brentford, og han hadde følgende å si om de tre stjernespillerne: – Cristiano og Marcus trente i går og trener i dag. Vi må vente til etter dagens trening for å se om de er klare.

Ronaldo ikke med mot Aston Villa

Cristiano Ronaldo blir ikke klar til Manchester Uniteds kamp lørdag. Portugiseren har slitt med en hofteskade og er ikke i troppen som møter Aston Villa. Ronaldo var heller ikke med da Manchester United spilte i FA-cupen mot samme lag tidligere denne uken. United-trener Ralf Ragnick hadde likevel tro på at storscoreren skulle bli klar til helgens kamp. Han ble spurt på fredagens pressekonferanse om muligheten for spill for Ronaldo, Harry Maguire, Jadon Sancho og Phil Jones. – Jeg tror de vil være tilgjengelige. De trente for første gang i går – eller Cristiano i går, Harry dagen før.

Tror Ronaldo spiller mot Villa

Manchester United-manager Ralf Rangnick har god tro på at Cristiano Ronaldo er tilbake på banen i Premier League-møtet med Aston Villa lørdag. Portugiseren sto tidligere denne uken over FA-cupmøtet med samme klubb som følge av en hofteskade. Foran fredagens pressekonferanse var det knyttet spenning til om måltyven ville bli meldt klar for kamp. Det ble han langt på vei. Manager Rangnick tror både Ronaldo, Jadon Sancho, Harry Maguire og Phil Jones er aktuelle for spill. – Jeg tror de vil være tilgjengelige. De trente for første gang i går – eller Cristiano i går, Harry dagen før.

Stjerna hyller Solskjær

Ole Gunnar Solskjær (48) hylles av Cristiano Ronaldo (36).

Cristiano Ronaldo om Solskjær-sparkingen: – Jeg var skuffet

Cristiano Ronaldo og Manchester United har fått mye kritikk denne sesongen. Nå, i et sjeldent intervju, åpner portugiseren opp om sparkingen av Ole Gunnar Solskjær og de første ukene under Ralf Rangnick.

Ronaldo om Solskjær og United-kaoset: – Det har vært tøft og vanskelig

Cristiano Ronaldo snakker ut om den vanskelige tiden fra sparkingen av Ole Gunnar Solskjær og ansettelsen av Ralf Rangnick.

Plasserer James Milner på samme ekstreme hylle som Ronaldo

De to spillerne er i utgangspunktet så ulike som det går an. Cristiano Ronaldo har gjennom hele karrieren stått på podiet i smoking og mottatt utallige priser for sin personlige innsats , først for Manchester United, så Real Madrid, hos Juventus det samme. Samtidig har portugiseren skrevet seg inn i historiebøkene som landslagsspiller. James Milner er arbeidshesten som har gitt angrepsspillere som Ronaldo muligheten til å skinne.

Conte plasserer Tottenham i førersetet foran West Ham sin favoritt Manchester United stjerne

29-år gamle Jesse Lingard hadde et enormt produktivt låneopphold hos West Ham i andre halvdel av forrige sesong. Det fikk de røde djevlene til å gi spilleren en prislapp på 25 millioner pund i fjor sommer, en prislapp som ble for drøy for London-klubben til store protester fra manager David Moyes. Nå går kontrakten til Lindgard mot slutten, det ser ut som midtbanespilleren, motvillig, men søkende for mer spilletid ikke forlenger og forlater Old Trafford til sommeren. – Nå har West Ham sin byrival Tottenham satt inn alt på å kapre den mistilpassede Manchester United stjernen.

United videre etter to Villa-annulleringer

Tross en sjansefest av de sjeldne ble Scott McTominay eneste målscorer da Manchester United slo Aston Villa 1-0 i FA-cupens 3. runde. Han satte inn 1-0 for hjemmelaget etter åtte minutter.

Manchester United videre med et nødskrik

(Manchester United-Aston Villa 1–0) Da Manchester United manglet Cristiano Ronaldo og Jadon Sancho, brukte Scott McTominay hodet og sendte United videre til 4. runde i FA Cupen.

Enig med dansk Kieran Trippier erstatter, men Valencia vil ha det dobbelte

Det er stor avstand fra utlån hos Fredrikstad i 2009 til Spanias tredje største klubb. Den spanske storklubben Atlético Madrid har allerede omrokert en del i forsvaret etter de solgte Kieran Trippier til Newcastle, nå ønsker de å hente inn den danske backen Daniel Wass som erstatter. Les: Jorge Mendes reiser til Manchester for krisesamtaler med Cristiano Ronaldo Den 32 år gamle veteranen har latt seg imponere av opplegget på Wanda Metropolitano og skal være svært positiv til en overgang.

Maren Lundby ble Årets navn i norsk idrett

Idrettsgallaen 2022 ble en skikkelig festkveld, akkurat som bestilt. Maren Lundby ble stemt frem av det norske folk som Årets navn. Lørdag ble Idrettsgallaen arrangert i Oslo Spektrum, og tolv priser ga tolv ulike prisvinnere. Beachhåndballjentene fikk Årets forbilde-prisen, mens Karen Espelund fikk Idrettsgallaens hederspris.

Cavani viser vei gjennom kaoset hos Manchester United

United hentet sauebonden Cavani tilbake til fotballsirkuset i 2020. Selv om det ble en litt seig inngang med skader og annet rusk, var Solskjær ikke sen med å berømme spilleren for den enorme påvirkningen han hadde på de yngre spillerne på treningsfeltet, i garderoben og ute på kamparenaen. 19 scoringer og 6 assist på stort sett innhopp i 50 kamper for United forteller at 34-åringen har gjort mer enn å være en god rollemodell.

Jorge Mendes reiser til Manchester for krisesamtaler med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldos andre periode i Manchester United kan ta slutt etter bare én sesong. Portugiseren kom tilbake til Old Trafford fra Juventus i fjor sommer, hvor han bestemte at tiden var ute og dro etter at 2021/22-kampanjen hadde begynt. Nå, midtveis i samme sesong, vurderer han en exit fra Manchester United. Cristiano har har kontaktet agent Jorge Mendes for å holde «krisesamtaler».

Manchester United ønsker å gjøre Pogba til den best betalte spilleren i Premier Leagues historie

Etter siste rest av Manchester United DNA forlot Old Trafford med Ole Gunnar Solskjær og assistent Michael Carrick er det absolutt ingen grenser lenger. – Nok en gang dreier de store pengene seg om den franske ofte frustrerte superstjernen Paul Pogba. Til tross for en rekke forsøk har ikke Manchester United klart å forlenge avtalen som går ut til sommeren, de har ikke tenkt å miste han gratis slik de gjorde i 2012 da han gikk til den italienske klubben Juventus.

Ødegaard nominert til månedens spiller i Premier League

Martin Ødegaard er blant de sju nominerte til månedens spiller i Premier League for desember. Han kan bli første nordmann til å få utmerkelsen. Arsenal-profilen fikk en svært sterk avslutning på 2021.