Nyheter om Cristiano Ronaldo


Derfor er Ronaldo Atlético Madrids verste mareritt

Cristiano Ronaldo (34) har en vanvittig statistikk mot sin tidligere rival. I kveld møter han Atlético Madrid med Juventus-drakta på.
Les mer om:

Slik gikk det sist Ronaldo møtte Atlético Madrid

Atlético Madrid har særdeles dårlige erfaringer med Cristiano Ronaldo. Sist han var opp mot dem i Champions League endte det med hattrick for portugiseren.

Maurizio Sarri villig til å bruke 32 millioner pund på permanent overgang

Det ble for trangt for den argentinske spissen Gonzalo Higuain i Juventus etter at Cristiano Ronaldo meldte overgang fra Real Madrid. – Utlånet til AC Milan resulterte ikke i noen gode minner og vibrasjoner. Nå er Gonzalo Higuain på utlån hos Chelsea og trives med det. Chelsea skal føle seg trygge på å få sikret seg Gonzalo Higuain på en permanent overgang ved sesongslutt, ifølge ESPN.

Nei, det er ikke Nicklas Bendtner som tjener mest i Europa

Rosenborg sin danske stjernespiller i fotlenke hjemme i København hadde en skattbar inntekt på 19,93 millioner kroner i 2017. Lønna i Rosenborg tror mange ligger på rundt 6 millioner.  Hoppet opp til det de store gutta tjener er enormt, alle på topp ti lista til den franske avisen L’Équipe tjener mer på en måned enn Nicklas Bendtner på et helt år. Noe overraskende er det kun er to Premier League-spillere blant de ti høyest lønnede, mens halvparten befinner seg i La Liga. Topp ti månedslønninger. 10. Mesut Özil (Arsenal) Lønn: 1,4 millioner pund. 9.

Cristiano Ronaldo øker Fiat Chrysler bilsalg

Det er ikke så lenge siden verdenskjente fotballspiller Cristiano Ronaldo byttet fotballklubb, han gikk fra Real Madrid i Spania til Juventus i Italia. Siden han han flyttet fra et land til et annet så vil det si at han trenger en del nye ting. En av tingene som han trengte var en ny bil. Vi vet alle som følger med på fotball nyheter vet at Ronaldo har 4 barn, og 3 av disse er bare 1 år gamle, så han vil trenge en stor og sikker bil, som han vil føle at er trygg for sin familie.

Juventus-sjef avslører: – Det var det eneste Ronaldo ønsket

Juventus' sportssjef Fabio Paratici forteller hvordan Serie A-giganten sikret seg Cristiano Ronaldo.
Les mer om:

Ronaldo herjet i Juve-seier

Cristiano Ronaldo var delaktig i alle målene da Juventus slo Sassuolo 3–0 på bortebane søndag. Portugiseren står nå med 18 seriemål denne sesongen. Torino-klubben troner alene på toppen i Serie A, 11 poeng foran Napoli på 2.-plass og Inter på 3.-plass,

Ronaldo herjet i Juve-seier

Cristiano Ronaldo var delaktig i alle målene da Juventus slo Sassuolo 3-0 på bortebane søndag. Portugiseren står nå med 18 seriemål denne sesongen.

Verdens 10 best betalte fotballspillere

Franske L´Equipe har påtatt seg ansvaret for å kartlegge lønnsnivået til de største stjernene. Ikke overraskende ligger en argentiner på topp. Lionel Messi henter ut imponerende 80 millioner kroner  – i måneden! Gjør jobben på bestilling. (foto.

Alle de store klubbene er etter 18-åringen – men Juventus har noe unikt

Joao Felix må slite med merkelappen «nye Christiano Ronaldo». Kanskje ikke så rart når Real Madrid, Manchester United, Barcelona, Dortmund og Juventus har speidere kretsende rundt når Benfica spiller kamp. Den offensive midtbanespilleren fikk sin seniordebut i august og sørget for å bli historisk som den yngste spilleren til å score i byderbyet i Lisboa.

Ronaldo ble Juventus-helt

Juventus så ut til å være på vei mot sitt første Serie A-tap for sesongen, men snudde og vant 2-1 borte mot Lazio i Roma. Cristiano Ronaldo scoret vinnermålet.

Ekspert om Ronaldos første halvår i Juventus: – Har levert på et skyhøyt nivå

Strive-kommentator Even Braastad mener Cristiano Ronaldo har levert til de skyhøye forventningene i sitt første halvår som Juventus-spiller. Søndag kan du se portugiseren og resten av stjernegalleriet til Torino-klubben jakte tre nye poeng live på VG+.

Nye dokumenter: Ronaldo anklages for triksing med kontrakter

I dag møtte Cristiano Ronaldo (33) i retten for å signere en ferdigforhandlet avtale som gir ham to års betinget fengsel og 183 millioner kroner i bot for skattetriksing. Samtidig kommer ferske anklager om at forliket er bygget på feil grunnlag.

Ronaldo blir noen smuler fattigere

Cristiano Ronaldo så alt annet ut som en angrende synder da han ankom rettslokalet sammen med kjæresten i en svart van, ikledd svart jakke, svarte bukse, svarte solbriller og knallhvite sko. Ronaldos sak stammer fra tiden som Real Madrid-spiller, der portugiseren er anklaget for unndragelse av skatt gjennom bruk av skatteparadiser. Ser ikke ut som rettsaken har gått utover konsentrasjonen.

Ronaldo aksepterer skattebot på 183 millioner kroner

Cristiano Ronaldo erklærte seg skyldig i skattefusk da han møtte opp i retten i Madrid tirsdag. Han må punge ut mangfoldige millioner, men slipper fengsel.

Ronaldo aksepterer skattebot på 183 millioner kroner

Cristiano Ronaldo erklærte seg skyldig i skattefusk og aksepterte en bot på 183 millioner kroner i retten i Madrid tirsdag.

Ronaldo innrømmer skattefusk

Cristiano Ronaldo erklærte seg skyldig i skattefusk og aksepterte en bot på 183 mill. kroner i retten i Madrid tirsdag. Saken stammer fra tiden i Real Madrid. Anklagen gikk på unndragelse av skatt gjennom bruk av skatteparadiser fra 2011 til 2014.

Ronaldo aksepterer skattebot på 183 millioner kroner

Cristiano Ronaldo erklærte seg skyldig i skattefusk og aksepterte en bot på 183 millioner kroner i retten i Madrid tirsdag.

Ronaldo avgjorde supercupen

Cristiano Ronaldo vant onsdag sitt første trofé som Juventus-spiller. Han avgjorde selv den utskjelte supercupkampen mot Milan som ble spilt i Saudi-Arabia. Juventus tok sin åttende seier i supercupen. Det en flere enn Milan.

Ronaldo avgjorde den utskjelte supercupen

Cristiano Ronaldo vant onsdag sitt første trofé som Juventus-spiller. Han avgjorde selv den utskjelte supercupkampen mot Milan som ble spilt i Saudi-Arabia.

Ronaldo avgjorde den utskjelte supercupen

Cristiano Ronaldo vant onsdag sitt første trofé som Juventus-spiller. Han avgjorde selv den utskjelte supercupkampen mot Milan som ble spilt i Saudi-Arabia.

Ronaldo avgjorde supercupfinale

Cristiano Ronaldo vant onsdag sitt første trofé som Juventus-spiller. Han avgjorde selv den utskjelte supercupkampen mot Milan som ble spilt i Saudi-Arabia.

Ny kvinne står fram mot Ronaldo

Cristiano Ronaldo er stadig under etterforskning etter at en amerikansk kvinne anklaget ham for å ha voldtatt henne i 2009. Nå står en ny kvinne fram i saken.
Les mer om:

«Det viktigste er at vi snakker som menn, ser hverandre i øynene og snakker sant»

Juventus sin store stjerne inntil Cristiano Ronaldo i fjor sommer entret banen var argentinske Gonzalo Higuain. Klubben var ikke «stor nok» for dem begge og Juventus sendte Higuain på utlån til AC Milan.  Gonzalo Higuain var for å si det forsiktig ikke fornøyd med å lånes ut, hvis han først skulle bort ønsket han et salg.