Nyheter om Cristiano Ronaldo


Kylian Mbappe får mammut lønn

Liverpool planlegger å sprenge banken for å hente Paris Saint-germain sesasjon Kylian Mbappe, og Real Madrid er villige til å gjennomføre tidenes overgang i samme ærend. Paris Saint-Germain planlegger å tilby Kylian Mbappe en ny gigantisk kontrakt for å holde ham borte fra klørene til Real Madrid og Liverpool. Les: Chelsea har allerede blitt enige med Ajax Spanske AS skriver Ligue 1 gigantene skal tilby Mbappe en avtale som vil sette ham i samme lønnsnivå som superstjernene Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Real Madrid blander seg inn i kampen om Manchester United mål

Real Madrid har identifisert Evertons Moise Kean som en de har tro på for fremtiden. Spissen kom til Goodison Park på en høyt profilert overgang fra Juventus i fjor sommer, men det var først etter Carlo Ancelotti overtok det ble fart på tingene. Kean fikk sitt første Everton-mål i januar. «Det var bra for ham, for hans selvtillit, for en spiss å score mål var det viktig,» sa Ancelotti i kjølvannet av Keans første Toffees-mål mot Newcastle. ”Han spilte veldig bra, jobbet hardt, presset fremover, det jeg spurte han om, gjorde han.

– Motstanderne ser redde ut

Zlatan Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo og Giampaolo Pazzini er noen av spillerne som herjer i Serie A. Fellesnevneren? De er alle over 35 år.

Serie A-kommentator om Ronaldo: – Han bærer Juventus alene offensivt

Juventus sliter med å ta nok en Scudetto – til tross for at Cristiano Ronaldo (35 sist uke) bøtter inn mål.

Hellas Verona snudde og slo Juventus da Ronaldo satte klubbrekord

Cristiano Ronaldo satte klubbrekord med mål i sin tiende Serie A-kamp på rad, men Hellas Verona snudde på mirakuløst vis og vant 2-1 etter at VAR kom i fokus.

Rekord-Ronaldo kunne ikke forhindre Juventus-tap

(Verona – Juventus 2-1) Cristiano Ronaldo (35) fortsetter å banke inn mål for sitt Juventus. Nå har han scoret i ti strake ligakamper, men denne gang holdt det ikke til seier.

Juventus gikk på bortesmell

Cristiano Ronaldo (35) lå an til å bli matchvinner. Så snudde lykken for Juventus borte mot Hellas Verona. Fabio Borini og Giampaolo Pazzini snudde kampen for vertene som vant 2-1.

«Ronaldo er for gammel for oss»

Det er klart at når en av Cristiano Ronaldos biler blir observert i Bayern samtidig som det knirker litt i forholdet med Juventus starter ryktene å gå. Bayern München har vært interessert før, men tydeligvis ikke lenger. Nå har Ronaldo blitt for gammel. – 35 år gammel og scorer mål på «bestilling», men hans alder er et problem for den tyske storklubben. Les: «En klubb av klover» Det er ingen som har skrevet hva en portugisernes biler gjorde i delstaten Bayern, Herbert Hainer, president i Bayern München, tar fart og skyter alle rykter om en overgang ned.

Paulo Dybala har mistet interessen for Premier League

I sommer gikk det ikke en dag uten at det kom artikler om hvor misfornøyd Paulo Dybala med lite spilletid etter at Cristiano Ronaldo kom til Juventus og naturlig nok spilte førstefiolin. Dybala ble hentet fra Argentina til Italia av den tidligere storklubben Palermo i 2012, som trolig har en av landets galeste fotball eiere Maurizio Zamparini. – Siden 2002 har klubben hatt hele 26 managere og er nå nede i Serie D. Les: Varsler drakamp om Martin Ødegaard Det var en stort for Paulo Dybala da han tre år senere fikk en deal Juventus.

Juventus er et av fem lag som jakter Lionel Messi

Det er for første gang en reell mulighet for at Lionel Messi kan velge å forlate Barcelona, og det kan skje allerede til sommeren. – Den argentinske superstjernens frustrasjon over sportsjef Eric Abidal nådde et høydepunkt da kan pekte på spillerne for at han var nødt til å sparke den tidligere manageren. Messi var ikke nådig da han tok til Instagram sette sin tidligere lagkamerat på plass og beskyldte ham for å skade klubbens rykte.På grunn av en spesiell klausul i kontrakten hans, er han gå til en hvilken som helst klubb han ønsker på en gratis overgang etter sesongen.

Haalands ekstreme målsnitt knusar Ronaldo og Lewandowski

Erling Braut Haaland treng langt færre skot på å score mål enn verdsstjerner som Cristiano Ronaldo og Robert Lewandowski.

Brant seg på superstjernen Ronaldo – nå kommer regningen

Som historien har vist kan man kan trekke de fleste saker for retten.

Målfesten fortsetter for Ronaldo og Lukaku

Cristiano Ronaldo tok godt vare på sine to muligheter fra ellevemetersmerket da Juventus slo Fiorentina 3-0 søndag og holdt Inter tre poeng bak seg.

Målfesten fortsetter for Ronaldo og Lukaku

Cristiano Ronaldo tok godt vare på sine to muligheter fra ellevemetersmerket da Juventus slo Fiorentina 3-0 søndag og holdt Inter tre poeng bak seg.

Ronaldo i kalasform, men blir overgått av én spiller

Cristiano Ronaldo (34) er i sin beste scoringsform i Serie A. Samtidig skriver en annen spiller historie.
Les mer om:

Forhørte seg med Ronaldo

Manchester Uniteds nye spiller, Bruno Fernandes (25), trente med lagkameratene i dag. Portugiseren avslører at Ole Gunnar Solskjær forhørte seg med Cristiano Ronaldo om kvalitetene hans.

Etzaz Hussain blir

Det var egentlig ikke tvil, men likevel meget gode nyheter for Molde. Administrerende direktør i Molde Fotballklubb, Ole Erik Stavrum, bekrefter at Etzaz Hussain har skrevet ny kontrakt med Molde Fotballklubb som strekker seg ut 2022. «Etzaz sin tidligere kontrakt gikk ut i 2019, og han har frem til i dag vært bosman-spiller. Heldigvis har 27 åringen nå skrevet ny kontrakt med Molde Fotballklub og er klar for 3 nye år med seriemesterne».

Bekreftet: Venter ikke med å signere Mikkel Kaufmann

Mikkel Kaifmann avbryter oppholdet i Spania på treningsleir med Aalborg for å signere kontrakt med FC København, men han trenger ikke ta frem parkasen for han drar rett til FC København sin treningsleir i Portugal for å underskrive der.

Barcelona trakk seg fra avtale i siste øyeblikk

Franske L’Equipe skriver at Barcelona hadde forhandlet frem en avtale med Cedric Bakambu om leie, men La Liga-klubben droppet ut i siste øyeblikk. Barcelona avlyste jakten på en ny spiss torsdag kveld, men før det skjedde en ganske spesiell episode. Barcelona var ekstremt nær å sikre en ny spiss, men valgte til slutt å trekke seg fra en avtale med den tidligere Villarreal-spissen Cedric Bakambu, som spiller i kinesiske Beijing Guoan. En ting som er greit å ha med i historien, er at Barcelona kjempet unna konkurrenter med nebb og klør, blant andre Atlético Madrid, men da de vant, var

Ønsker en spiss som ville «knekke nesen for å score et mål»

Manchester United har mislyktes i et sent bud om å signere Bournemouth-spiss Joshua King United-sjef Ole Gunnar Solskjær avslørte at han jaget et sent tilskudd i spissen etter onsdagens seier over Manchester City. Solskjær sa at han var opptatt av å hente til en spiss som ville “knekke nesen for å score et mål”, men så langt har forsøkene hans truffet en murvegg, inkludert en overgang for 28 år gamle King. Daily Mail og The Telegraph melder at United tok en tilnærming til den norske spissen da de så etter en erstatning for skadde Marcus Rashford. Men Eddie Howes Bournemouth har avvis

Uniteds redningsmann ble United-frelst gjennom Ronaldo

Bruno Fernandes skal få fart på Manchester United. Cristiano Ronaldo kan være mannen som gir Ole Gunnar Solskjær en mulig stjernespiller.

Liverpool kunne ha signert Cristiano Ronaldo for 4 millioner pund fra Sporting

Cristiano Ronaldo kunne lett ha havnet hos Liverpool tilbake i 2003, hvis det ikke var for lønnskravene hans og det faktum at de røde trodde de hadde to unggutter de ikke ønsket å fortrenge. Det er velkjent at Ronaldo, før han flyttet til Manchester United, hadde sjansen til å dra til Arsenal, men nå er det blitt avslørt at han også kunne ha vært Liverpool-spiller. Les: Ukens 16 overganger i England Athletic snakket med tidligere Liverpool-assistentsjef Phil Thompson, som fortalte han at han hadde vært i Lisboa for å se tenåringen spille, «Han ble spionert på av alle.

Bekreftet Christian Eriksen har signert – får nummer 24

Endelig er det på plass. Etter noen måneder med frem og tilbake, først hvor alle regnet med en overgang til Real Madrid, så kom turen til Juventus før da det nærmet seg juletider var det Inter Milan. Den italienske storklubben kunngjorde tirsdag avtalen, som har vært en offentlig hemmelighet i noen dager.

Tidenes målscorer som «ingen» vet om

En ganske ukjent fotballspiller har scoret mer enn både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Slik var livet til den tsjekkiske Josef Bican som herjet i førkrigstida.

Ronaldo tangerte Messi. Da svarte Barcelona-stjernen.

Cristiano Ronaldo tangerte Lionels Messis 432 scoringer i Europas fem største ligaer. Drøye halvtimen senere slo argentineren tilbake.
Les mer om: