Nyheter om Cristiano Ronaldo


Røde Ronaldo skaper debatt: – En ekte fornærmelse mot fotball

Italiensk presse langer ut mot dommer Felix Brych (43) etter utvisningen av Cristiano Ronaldo (33) i hans Champions League-debut for Juventus.

Sergio Ramos setter råtass rekord

Det er få Liverpool supportere og folk i Egypt som er glade i Real Madrid kaptein Sergio Ramos. Før gårsdagens Champions League møte med mot Roma lå Ramos likt med Manchester United ikon Paul Scholes i antall gule kort. Real Madrid vant 3 – 0 mot Roma og Ramos fikk sitt Champions League gule kort nr. 37. Real Madrid løp inn sjanse etter sjanse og det kunne veldig lett blitt enda flere mål. Manager Julen Lopetegui roser laget sitt for en god kamp på egen nettside: «Vi leverte en god prestasjon mot en sterk motstander.

Her lærer Oliver Solberg (16) av to verdensmestere

Det er omtrent som å leie inn både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi som fotballinstruktører på samme dag. Oliver Solberg (16) var onsdag på «asfalt-kurs» hos rally-legenden Sebastien Loeb (44) - sammen med pappa Petter (43).

Bale til TV 2: – Vi står mer samlet som et lag

Gareth Bale savner verken Zinedine Zidane eller Cristiano Ronaldo i Real Madrid.

Mener Real Madrid har flere strenger å spille på uten Ronaldo

Viasat-profilen Petter Veland trekker frem spesielt én spiller som har blomstret etter at Cristiano Ronaldo forlot den spanske hovedstaden.

Gråtende Ronaldo utvist i CL-debuten for Juventus

Cristiano Ronaldo fikk en grusom debut i mesterligaen for Juventus. Superstjernen ble sendt i garderoben med rødt kort tidlig i 2-0-seieren mot Valencia.

Bratseth om Ronaldos røde kort: - Skal ikke sparke motstanderen

(Valencia-Juventus 0–2) Cristiano Ronaldo (33) måtte bite tennene sammen da han gikk motvillig av banen mot Valencia etter rødt kort i Champions League-debuten for Juventus.

Ronaldo fikk rødt – forlot banen i tårer

Cristiano Ronaldo ble utvist i kveldens Champions League-debut for Juventus. Etter kun 29 minutter havnet  Ronaldo i en krangel med med hjemmelagets Jeison Murillo. Episoden skjedde på et helt annet sted enn der ballen var. Bosniske Miralem Pjanić satte to mål for Juventus og sørget for seier 2 – 0 over Valencia. En overrasket og knust Ronaldo forlot banen oppløst i tårer. Les: Tottenham fans må vente enda lenger Ronaldo må dermed stå over begge Champions League-kampene mot Manchester United! What Ronaldo got sent off for…. pic.twitter.com/lSJZbLZhu4 — The Boi (@ChuBoi) 19. september 2018

Ronaldo-mareritt: Oppløst i tårer etter utvisning

Cristiano Ronaldo (33) fikk en verst tenkelig mesterligastart for Juventus, men var det røde kortet riktig idømt?

Ronaldo utvist

Cristiano Ronaldo fikk en grusom debut i mesterligaen for Juventus. Superstjernen ble sendt i garderoben med rødt kort tidlig i 2-0-seieren mot Valencia.

Kroatisk Liverpool-spiller risikerer fem år i fengsel

Det som nå skjer med Liverpool midtstopper Dejan Lovren er i hjemlandet Kroatia er alvorlig og uforståelig for oss som ser på det hele fra utsiden. – Han trengte på ingen måte pengene. Lovren er den siste i rekken av kjente kroatiske spillere som er siktet for å ha løyet under ed i rettssaken mot tidligere Dinamo Zagreb-president Zdravko Mamic. Statsadvokaten, som opplyste at «en kroatisk borger født i 1989 er siktet for å ha gitt falsk forklaring i retten 1. september i fjor».

Ronaldo-effekt gir ellevill vekst: Juventus doblet verdi

Cristiano Ronaldo (33) har scoret sine første Juventus-mål, men påvirkningen hans er aller størst utenfor banen.

Ronaldo og Zidane kan fort bli Real Madrids Alex Ferguson

Alle lurer på Real Madrid i Champions League uten Cristiano Ronaldo og Zinédine Zidane. Det kan minne litt om Manchester United-fansens berettigede frykt for fem år siden.

Hevder at han er like god som Messi og Ronaldo – får nedslående svar av Ramos

Atlético Madrid-stjernen Antoine Griezmann mener selv at han er like god som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Real Madrid-stjernen Sergio Ramos er av en annen oppfatning.

Champions League-motstander: Real definitivt sterkere uten Ronaldo

Roma møter Cristiano Ronaldo i Serie A-kamper denne sesongen. Når de nå skal møte portugiserens tidligere arbeidsgiver i Champions League, kunne de ønske at verdensstjernen hadde holdt seg i Real. Forvirret? Vel, Real Madrid møter Roma på onsdag. Serie A-klubbens trener er overbevist om at versjonen uten Ronaldo er sterkere enn forrige sesong. Og da vant de Real Champions League. Blir aldri kjedelig med denne karen på sidelinjen. -Resultatene i de første ukene av sesongen viser at laget er sterkt. De har mer kvalitet, de begår færre feil og har mange ledere.

Douglas Costa: «Du vet ikke hva Di Francesco sa til meg»

En ettermiddag som Juventus ‘Douglas Costa,sent vil glemme og som med all sannsynlighet vil ha negativ innvirkning på humøret de neste dagene. – Det at det blir et etterspill er hevet over enhver tvil.  Juventus vant 2 – 1 mot Sassuolo og Cristiano Ronaldo scoret sitt første mål i Serie A etter en tørkeperiode. Les: Cristiano Ronaldo med sitt første Serie A-mål for Juventus Douglas Costa ble taklet hardt av Federico Di Francesco i forkant av Sassuolos redusering til 1-2. Costa svarte med å sette albuen i ansiktet på Di Francesco, før han serverte en Vålerenga-hilsen.

Manchester United har funnet neste Paulo Dybala

Det er ikke slik at Manchester United har gitt opp å signere Paulo Dybala fra Juventus, senest for noen dager siden var de frempå, men nå trenger de han kanskje ikke lenger.  De har oppdaget en spiller som i spillestil minner om Dybala på sitt beste, han er rask, leken, en utmerket tekniker og ekstremt målfarlig.

Cristiano Ronaldo med sitt første Serie A-mål for Juventus

Måltørken er endelig over for Cristiano Ronaldo, Italiensk presse hadde før dagens kamp mot Sassuolo tidligere i dag begynt å sutre over mangelen på mål. – Det tok tre Serie A kamper og endelig i sitt 28 satt det. Det første målet gjorde sikkert veldig godt, men spesielt imponerende var det ikke, «hvem som helst» ville klart å tappe inn en ball fra to meter.

Real Madrid har gjort et overraskende valg om Ronaldo erstatter

I dag var dagen da Cristiano Ronaldo endelig fikk satt inn sitt første mål for Juventus i deres 2 – 1 seier mot Sassuolo.

Endelig lykkes Ronaldo: Åpnet målkontoen i Juventus

Cristiano Ronaldo scoret ikke bare én, men to ganger da han omsider kom på scoringslisten for Juventus.

Etter 27 forsøk løsnet det: Ronaldo scoret to

(Juventus-Sassuolo 2–1) Som i sin siste sesong for Real Madrid hadde Cristiano Ronaldo 27 forsøk før han endelig scoret for Juventus.

Løsnet endelig for Ronaldo

Cristiano Ronaldo hadde gått målløs av banen i sine tre første Juventus-kamper, men mot Sassuolo løsnet det endelig. Portugiseren scoret begge målene i Juventus' 2-1-seier.
Les mer om:

Allegri insisterer på at Ronaldo vil bryte måltørken

Superstjernen Cristiano Ronaldo kommer til å åpne målkontoen for Juventus mot Sassuolo, insisterer Juventus-manager Massimiliano Allegri.

Mål nummer 500: Selvfølgelig var det spektakulært!

LA Galaxy har fått på plass ny trener, de har to ekstreme målmaskiner i Ola Kamara og Zlatan Ibrahimovic, men likevel får de det ikke helt til å fungere i år.  I natt var det ikke bare mørkt her hjemme i Norge (naturlig nok), men det så også mørkt ut for LA Galaxy veldig fort i møtet med Toronto. Etter 36 minutter satte Sebastian Giovinco satte inn mål nummer tre for Toronto, LA Galaxy brant sjanse etter sjanse, det var som om Toronto sitt mål var skjermet av et magisk felt, ballen ville ikke inn før den svenske superstjernen Gudegitt med et ekstremt talent hentet frem en avslutning få, veldig

Liste, alle over 500: Josef Bican sin rekord har stått i over 70 år

Den tsjekkisk/østeriske spissen Josef Bican sin rekord kommer til å stå fryktelig lenge, den har allerede gjort det siden han la opp i 1955.  Dette er en imponerende kar, som vi ikke har hørt om her hjemme, mulig at din oldemor har det, men trolig ikke. Da Bican var 18 år signerte han for Rapid Vienna og fikk 150 shilling i lønn, ca 100 kroner, som i 1931 var en god slump penger.