Nyheter om Cristiano Ronaldo


Juventus knuste Dynamo Kiev

Cristiano Ronaldo scoret sitt mål nummer 750 i karrieren da Juventus enkelt slo Dynamo Kiev 3-0. Federico Chiesa og Alvaro Morata scoret de to andre målene. Dommer Stephanie Frappárt ble historisk som den første kvinnelige hoveddommeren i en mesterligakamp.

Ronaldo jubilerte med sin 750. scoring – Barcelona ydmyket Tokmac & co.

(Juventus - Dynamo Kiev 3–0, Ferencváros - Barcelona 0–3) Cristiano Ronaldo (35) nådde en milepæl av de sjeldne da Juventus la press på Barcelona - som på sin side hadde få problemer med Tokmac Nguen (27) og kompani.

Ronaldo jubilerte med sin 750. scoring – Barcelona ydmyket Tokmac & co.

(Juventus - Dynamo Kiev 3–0, Ferencváros - Barcelona 0–3) Cristiano Ronaldo (35) nådde en milepæl av de sjeldne da Juventus la press på Barcelona - som på sin side hadde få problemer med Tokmac Nguen (27) og kompani.

Utrolig milepæl

(Juventus - Dynamo Kiev 3–0, Ferencváros - Barcelona 0–3) Cristiano Ronaldo (35) nådde en milepæl av de sjeldne da Juventus la press på Barcelona - som på sin side hadde få problemer med Tokmac Nguen (27) og kompani.

De 50 beste fotballspillerne i verden ifølge Football Manager 2021

Toppen av lista ser forholdsvis lik ut i år som i fjor, men lenger nede kommer Erling Braut Haaland inn som eneste norske. – Sett bort i fra Haaland er det dårlig med nordiske navn også. Football Manager 2021 har igjen plassert Barcelona-kaptein Lionel Messi og Juventus-superstjerne Cristiano Ronaldo høyt oppe på listen.

Jürgen Klopp har fått opp øynene for Sporting stjerneskudd, men han er definitivt ikke alene

Hver eneste gang det dukker opp en ny og imponerende spiller i Portugal blir han sammenlignet med Cristiano Ronaldo, det kommer ikke til å skje denne gangen Sporting Lisboas stjerneskudd Nuno Mendes er venstreback og ikke opptatt av kameravinkler. I hele vår kunne vi lese at Manchester United ville hente Mendes så snart det ble sommer, men som vi alle vet, skygget forsøket på å hente Jadon Sancho over alt annet.

Lautaro Martinez er ferdig med Inter Milan

Det siste året har Inter Milan brukt deres argentinske angrepsstjerne Lautaro Martinez som lokkemiddel ovenfor en rekke klubber for å få tak i spillere de virkelig ønsker seg. Martinez henter inn en tungvekter for å hjelpe til i det som kommer til å bli vanskelige overgangsforhandlinger, frem til nå har Beto Yaque og Rolando Zarate vært hans representanter. De vil forbli hans agenter fremover, men nå har Lautaro utnevnt Jorge Mendes, agenten til blant andre Cristiano Ronaldo og Jose Mourinho, å lede sin søken etter en ny klubb.

Haaland slår Messi og Ronaldo på dette

Erling Braut Haaland har brukt kortere tid på å score 23 ligamål enn både Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Robert Lewandowski.

Hegerberg mener vi bare har sett starten av Haaland

Lyon-spiss Ada Hegerberg roser Erling Braut Haaland opp i skyene, og sammenligner jærbuen med Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Hylles av fotballegender

Fortiden og nåtidens fotballstjerner reagerer på Diego Maradonas bortgang. – Verden sier farvel til et evig geni og en av de beste gjennom tidene, sier Cristiano Ronaldo.
Les mer om:

Nguen-assist mot Ronaldo og co.

(Juventus - Ferencvaros 2–1) En lekker assist fra Tokmac Nguen (27) sendte Ferencvaros i føringen i Torino. Så kom Cristiano Ronaldo (35) og Alvaro Morata (28) og spolerte festen.

Nguen-assist mot Ronaldo og co.

(Juventus - Ferencvaros 2–1) En lekker assist fra Tokmac Nguen (27) sendte Ferencvaros i føringen i Torino. Så kom Cristiano Ronaldo (35) og Alvaro Morata (28) og spolerte festen.

Jobben Marcel Brands gjør for Everton har fått Manchester United og Roma til å våkne

Direktør Ed Woodward er lei av kritikk for hans manglende suksess på overgangsmarkedet, antallet ganger Manchester United har overbetalt, mistet, eller kjøpt katta i sekken kan ikke lenger telles på et par hender. At Manchester United trenger en sportsdirektør er hevet over enhver tvil, den siste som har skjønt det er Ed selv. – Den erkjennelsen skal ha kommet etter en middag med Glazer familien etter Jose Mourinho fikk sparken for to år siden.

Ronaldo tok igjen Zlatan med måldobbel

Cristiano Ronaldo scoret målene da Juventus slo Cagliari 2-0 i italiensk Serie A lørdag. Dermed tok han igjen Zlatan Ibrahimovic på toppen av måljegerlista.

Ronaldo-dobbel sikret seier

Cristiano Ronaldo scoret målene da Juventus slo Cagliari 2-0 i italiensk Serie A lørdag. Dermed tok han igjen Zlatan Ibrahimovic på toppen av måljegerlista. Den 35-årige portugiseren og den 39-årige svensken har åtte seriemål hver så langt i sesongen. Tittelforsvarer Juventus er nå bare ett poeng bak serieleder Milan, men søndag har både Milan og Zlatan sjansen til å dra fra igjen i bortekampen mot Napoli.

Ronaldo tok igjen Zlatan med måldobbel

Cristiano Ronaldo scoret målene da Juventus slo Cagliari 2-0 i italiensk Serie A lørdag. Dermed tok han igjen Zlatan Ibrahimovic på toppen av måljegerlista.

Mino Raiola har fått oppdraget å på nytt plage Manchester United

Det er ikke uten grunn av Paul Pogba er ute av troppen i dagens kamp mot West Bromwich. – Formen har vært dårlig i det siste i hvert fall når han er i tjeneste for Manchester United. – Dessuten ser vi tidlige tegn på at Pogba sin agent Mino Raiola satt i gang en skitstorm. Gianluca Di Marzio fortalte nylig at Juventus ikke hadde økonomi til å kjøpe tilbake Paul Pogba for å få til en overgang må prisen ned og hva er da bedre enn en ubrukelig spiller som ikke langer annet en trøbbel.

Årets «Golden Boy» har smalt hårbånd og er norsk

En sportsjournalist i Østerrike hadde sin helt egen overbevisning da Erling Braut Haaland kom som en katapult inn på stjernehimmelen for litt over et år siden. Mens resten av Red Bull Salzburg opplevde de hadde fått et dyr, en scoringsmaskin på laget var den journalistiske forklaringen at her måtte det være noe overnaturlig på gang. Enten har Erling Braut Haaland solgt sjela til djevelen, eller så er han en demon selv, det er rett og slett umenneskelig å være så god.

David Moyes har reist seg – slutt å undervurdere skotten!

David Moyes har oppholdt seg litt under radaren. Så kom lockdown i sommer og West Ham dukket opp i juni som et helt nytt lag. Nå har den tidligere United-manageren full momentum inn mot nyttår. Moyes fikk utdelt de åtte første kampene i ligaen som på papiret uten tvil var tøffere enn noen andre: Liverpool, Man City, Tottenham, Leicester, Arsenal, Wolves, Newcastle og Fulham. Les: Chelsea har satt av penger for Cristiano Ronaldo raid Når du da står med 11 poeng, bare 7 fattige poeng bak Leicester på topp, har du truffet godt ut fra hoppkanten.

Chelsea har satt av penger for Cristiano Ronaldo raid

Det er liten tvil om at Juventus, som trenger å spare penger, ønsker å selge deres største stjerne Cristiano Ronaldo til det er de alt for aktive på salgsbaggen. – De er fornøyde med det han leverer på banen, men er bekymret for hans enorme lønning. De må trolig selge den fem ganger Ballon d’Or-vinneren for å balansere bøkene.

Kylie Jenner deler norsk musikk til 200 millioner følgere

Kylie Jenner gjør som storesøstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian. I høst krysset 730.no fingrene for at Kendall og Kylie Jenner skulle poste Astrid S og hennes duett «Closing Doors» med Harry Hudson. Det skjedde! Det  vil si: Kendall Jenner delte sangen til sine 139 millioner Instagram-følgere: Nå har endelig Kylie Jenner gjort det samme Anledningen er slippet av Harry Hudson sitt nye album Hey, I’m Here For You. Og Kylie er her for sin nære venn: Skjønnhetsmogulen deler til sine 200 millioner følgere at hun hører på platen via streamingtjenesten Apple Music. Og gjett hvilken sang h

Florentino Pérez har overtatt forhandlingene med Sergio Ramos

Manu Carreño på det spanske programmet El Larguero forteller med stort engasjement at Real Madrid sin egenrådige president Florentino Pérez selv har tatt kontroll over forhandlingene og sendt sine minions til innbytterbenken. Manchester United og Paris Saint-germain frister med fete kontrakter, men nå mener altså Carreño at det er nådd en prinsippavtale for 34-åringen om å fornye ytterligere to sesonger på Santiago Bernabéu. – Klubbpresident Florentino Pérez har bare det som omtales som et lite økonomisk forhold som må løses.

Cristiano Ronaldos elleville rekordjakt: – Milepæler er det han lever for

Cristiano Ronaldo (35) snuser på rekorden til den iranske storscoreren Ali Daei. Den portugisiske superspissen er åtte landslagsmål unna å bli den mestscorende landslagsspilleren gjennom tidene.
Les mer om:

Verdens beste midtstopper med rekord

Sergio Ramos fikk kamp nummer 177 i den spanske landslagsdrakten og satte med det europeisk rekord da Spania spilte 1-1 borte mot Sveits. Sergio Ramos gikk lørdag forbi den italienske landslagsmålvakten Gianluigi Buffon. Den 34 år gamle Real Madrid-spilleren fikk sin landslagsdebut i 2005. Cristiano Ronaldo, som var i aksjon mot Frankrike, spilte sin 169. landskamp lørdag. LES: Koronakaos innad i fotballlandslagene:- IdiotiskRamos har kun sju kamper igjen for å tangere egyptiske Ahmed Hassans verdensrekord på 184 landskamper.

Koronakaos innad i fotballlandslagene: – Idiotisk

Det hersker kaos blant flere fotballlandslagene, en hel fotballklubb er smittet og nye regler for inn og utreiser skaper frykt blant landslagsspillere. Etter ar en rekke land i Europa, har innført nye «tiltak og Lockdown» samt at en ny smittebølge herjer rundt oss. Har det ført til kritikk fra flere som mener det er fullstendig uforsvarlig å gjennomføre landskamper verden rundt. «Det er galskap»Jürgen Klopp er en av de som er kritisk– For oss føles det tryggere når vi alle er sammen på vårt eget treningsfelt. Vi har hatt noen tilfeller av korona i troppen. Ikke mange, men noen.