Nyheter om Cristiano Ronaldo


Portugisisk europamester trygler om retur til Premier League

Det ble liksom ikke den store oppturen. I februar valgte den tidligere Southampton-kapteinen Jose Fonte veivalget som brakte ham til den Kinesiske Superligaen. Noen måneder senere står han uten klubb og med hjemmelengsel. Selv om vi snakker om en portugisiske midtstopper, har England vært hjemmet hans siden 2008 da han kom til Crystal Palace. Så bar det over til en syv-års-års periode hos Southampton før West Ham. Så ble det av en eller annen mystisk grunn meldt overgang til Dalien Yifang. Dette må ha fortonets seg som sitt livs tabbe for portugiseren.

Ronaldo er motivert: – Spillere på min alder går vanligvis til Qatar eller Kina

Da Cristiano Ronaldo ble presentert som Juventus-spiller, ga han et lite stikk til andre 33 år gamle fotballspillere.

Ronaldo presentert som Juventus-spiller: - Jeg er ikke her på ferie

33 år gamle Cristiano Ronaldo håper han skal klare å overraske fotballverdenen en siste gang før karrieren er over. Det vil han gjøre ved å vinne titler med Juventus.

– Spillere på min alder drar som oftest til Kina eller Qatar

– Jeg er veldig takknemlig, sier Cristiano Ronaldo.

«Ronaldo gir Juventus bare to skritts forsprang»

Juventus har vunnet Serie A de siste syv sesongene. Vi tar av oss hatten for dette. Betyr det at det med Cristiano Ronaldo blir uten dramatikk i toppen? Ifølge Roma-kapteinen blir ikke dette tilfelle. Roma-spilleren Daniele de Rossi beskriver Ronaldos overgang til Juventus som positivt for italiensk fotball. Men at det skal gjøre livet enkelt for Juventus, blir ikke de Rossi med på. Ronaldo gir dem to skritt forsprang… (foto: roma) -Juventus går nå inn i sesongen med to-tre skritt foran oss andre.

Hevder Napoli fikk muligheten til å signere Ronaldo - derfor takket de nei

Her er Cristiano Ronaldo (33) på plass i Torino, der han mandag blir presentert som Juventus-spiller. Men kanskje kunne portugiseren ha endt opp hos rivalen Napoli.
Les mer om:

Har den største floppen og den største stjernen

Frankrike er verdensmestere etter de en en meget spennende finalekamp vant 4 – 2 over et Kroatia som har vokst på oss alle. Kroatia viser oss at hvis vi får vår «shit together» kan også et lite land som Norge nå en finale i VM.   Hvis jeg bare skal snakke om to ting i forbindelse med dette VM så vil det være skuffelsen vi egentlig alle så komme i Neymar, verdens dyreste spiller, som var mer forsiktig enn en førsteklassing på første skoledag.

Italiensk media: Ronaldo ville ikke til Juventus

Vi har så smått begynt å se for oss Ronaldo i den stripete Juventus-drakten. Så kommer påstanden om at portugiseren egentlig ønsket å kle seg i lyseblått.  Ifølge den Napoli-bosatte journalisten Carlo Alvino var Cristiano Ronaldo på vei til hans by. -Ronaldo kunne ha båret Napoli-drakten i dag hvis klubben hadde vært i stand til å betale 350 millioner Euro. Juventus var Plan B for den portugisiske stjernen.

Åtte som kan erstatte Cristiano Ronaldo i Real Madrid

ST. PETERSBURG/OSLO (VG) Cristiano Ronaldo har forlatt Real Madrid, men det er nok av spillere som kan være 33-åringens arvtager.

Cuadrado ga nummer 7 til Ronaldo med glede

Juan Cuadrado, som fram til nå har hatt trøye nummer 7 i Juventus, sier han ikke har noen problemer med å gi nummeret videre til Cristiano Ronaldo.

McGregor får skulptur av seg selv i 30-årsgave

Her spørs det om ikke Cristiano Ronaldo blir en smule misunnelig.
Les mer om:

Ronaldo flytter inn i herregård med hemmelige innganger og himmelsk luksus

Cristiano Ronaldo får nok av plass å boltre seg på i sitt nye hjem i Torino.
Les mer om:

Streiker etter Ronaldo-kjøp

Juventus-eierne bruker penger fra bilprodusenten Fiat til å betale gigantkjøpet av Cristiano Ronaldo. Det liker ikke arbeiderne, som streiker i to døgn fra søndag kveld.
Les mer om:

Dette kan Ronaldo-overgangen bety for italiensk fotball

Cristiano Ronaldo (33) kan gjøre langt mer enn å tilføre Juventus en ekstra dimensjon. Overgangen gjør at Serie A for alvor er tilbake i rampelyset, men portugiseren kommer ikke inn som noen ridder i skinnende rustning, mener Serie A-ekspert.

Ekspert tror Ronaldo kan gi Juventus Champions League-trofeet

Cristiano Ronaldo (33) kan være brikken som manglet for at Juventus skal gå til topps i Champions League for første gang på 23 år, tror Per-Jarle Heggelund.

Storspilte i VM. Nå kan han erstatte Ronaldo

Eden Hazard seiler opp som en av kandidatene til å erstatte Cristiano Ronaldo i Real Madrid.

Tror han dette er en lek?

ST. PETERSBURG (VG) (Frankrike – Belgia 1–0) Cristiano Ronaldo (33) rappet mye av oppmerksomheten på en av årets største fotballkvelder. Så overtok den nye tiden.

Solgt for småpenger

Man skulle tro at Cristiano Ronaldo som tross alt har vunnet gullballen hele 5 ganger og har en vanvittig scorings historikk i det miste ville nærme seg prisen til VMs veltepetter Neymar. Eneste måten til å stoppe Neymar fra å filme? Ronaldo solgt til Juventus for litt over 900 millioner kroner.

– Fiat-gruppen betaler deler av lønnen til Cristiano Ronaldo

Ifølge Marca kommer Ronaldo til å tjene mer enn det elleve andre Serie A-klubber gir totalt til sine spillere.
Les mer om:

Les Ronaldos følelsesladde avskjedsbrev til Real Madrid-fansen

Cristiano Ronaldo takker Real Madrid for alt han oppnådde i hovedstadsklubben og ber fansen om å respektere hans avgjørelse om å signere for Juventus.

Real Madrid bekrefter av Ronaldo er solgt

Cristiano Ronaldo forlater Real Madrid, opplyser den spanske storklubben. Portugiseren er i ferd med å fullføre en overgang til Juventus.

Ronaldo solgt til Juventus for over 900 millioner kroner

Cristiano Ronaldo har gjort sitt i Real Madrid etter ni troféfylte år. Superstjernen skrev tirsdag under en fireårskontrakt med Juventus.

Ronaldos avskjedsbrev til fansen: – Jeg ber alle om å forstå meg

Real Madrids mest berømte spiller, Cristiano Ronaldo (33), forlater spansk fotball til fordel for italienske Juventus.

Ronaldo blir Juventus-spiller

Real Madrid bekrefter på sine hjemmesider at klubben selger Cristiano Ronaldo til Juventus. Mer på TV2.no.

Cristiano Ronaldo er klar for Juventus: – Tiden er kommet for å starte en ny etappe i mitt liv

Etter ni år i Real Madrid selges Cristiano Ronaldo (33) til Juventus for i underkant av én milliard kroner. Nå må klubben hente en ny superstjerne, mener La Liga-ekspert Petter Veland.