Nyheter om Cristiano Ronaldo


Barcelona i samtaler med Xavis aller, aller største rival

Cristiano Ronaldo skal pent ha bedt om å slippe ut av kontrakten med Manchester United, noe som i praksis betyr at CR7 er ferdig med sin andre og siste runde på Old Trafford. Spørsmålet er hvilken klubb United tør å slippe Ronaldo til før kommende sesong. Linken til Chelsea er sterk, der Todd Bohely skal make his mark på Stamford Bridge. Den optimale prestisjesigneringen er uten tvil Ronaldo The Great. At Manchester United tillater spilleren med 18 Premier League-scoringer forrige sesong ende opp hos rivalen i mørkeblått, den kan vi ikke se komme.

Bayern-legende ønsker Ronaldo: – Ville vært sexy

Bayern München-legende Lothar Matthäus drømmer om at gamleklubben skal signere Cristiano Ronaldo denne sommeren. – Ronaldo til Bayern ville vært sexy, sier Matthäus Sky Sport. Sist uke skrev flere medier at Ronaldo ønsker seg vekk fra Manchester United etter en svak sesong der de ikke kvalifiserte seg for mesterligaen kommende sesong. – De burde i det minste se på muligheten og gi det et forsøk, fortsetter verdensmesteren fra 1990. Bayerns egen målkonge, Robert Lewandowski, har gjort det klart at han ønsker seg bort fra klubben, og Matthäus mener Ronaldo kan være en god erstatter for polakken.

- De ble lurt

Cristiano Ronaldo skal, ifølge rapporter, ønske seg bort fra Old Trafford. Daily Mail-kommentator Oliver Holt mener United må kvitte seg med ham.
Les mer om:

Fotballryktene: – Derfor vil Ronaldo bort

Mens Cristiano Ronaldo er på vei ut dørene, skal Christian Eriksen være enig med Manchester United. Sjekk mandagens fotballrykter her!

Manchester United tilbyr en halv million mer i uka enn Tottenham

Den danske midtbanespilleren Christian Eriksen er pr definisjon klubbløs etter et halvt år for den ferske Premier League klubben Brentford. – Eriksen viste alle han ikke var hemmet av hjertestarteren og at han var i sitt livs form. Brentford manager Thomas Frank har ikke gitt opp og har tatt kontakt med den meget kalkulatordyktige eieren Matthew Benham til å komme opp med et fristende nytt tilbud til Eriksen. Manchester United var frempå med et bud, men fikk det avslått. – Begrunnelse Christian Eriksen ønsker å bo i London!.

Werder Bremen plukker opp engelsk stortalent

Med nye eier hos Derby skal det blir lysere, men først skal det ryddes skikkelig opp og møte hverdagen i League One. En reise Lee Buchanan ikke har tid eller lyst til å være med på. Venstrebacken fikk debuten hos Rams i 2019, og jobbet seg i posisjon til debut på U19, og senere på U20 -og U21-landslaget til England. LES: Erik ten Hag presser hardt! Vil sikre en 850 millioner kroners erstatter for Cristiano Ronaldo Dette betyr at utviklingsmulighetene har vært gode hos Derby, men etter forrige sesongs 30 Championship-kamper på banen.

Erik ten Hag presser hardt! Vil sikre en 850 millioner kroners erstatter for Cristiano Ronaldo

Det er en alle mann til pumpene stemming på Old Trafford nå for de som har tenkt til å være der når sesongen blåses i gang igjen om noen uker. – Den nye manageren Erik ten Hag ser for seg en tilværelse uten Cristiano Ronaldo og presser nå hardt for å få på plass en erstatter. En erstatter veldig mange engelske eksperter er svært usikker på. Erik ten Hag presser Manchester United til å møte Ajax sin meget friske pris på spissen Antony. Hans gamle sjefer krever 70 millioner pund, omtrent 850 millioner kroner.

Manchester United nekter

For noen timer siden kunne The Times melde at Manchester United sin største stjerne Cristiano Ronaldo ønsket seg bort fra klubben, eller som de skrev: Ronaldo har bedt om å forlate Old Trafford hvis klubben får et «tilfredsstillende tilbud». Det vil ikke Manchester United være med på de er krystallklare på at han ikke er til salgs. Portugals toppscorer gjennom tidene er drevet av et ønske om å spille i Champions League resten av karrieren. Han tror han har «tre eller fire år» igjen på høyeste nivå. Bayern München, Chelsea og Roma er svært ivrige.

Medier: Ronaldo vil bort fra United

Cristiano Ronaldo har gitt Manchester United beskjed om at han ønsker seg til en ny klubb foran kommende sesong. Det melder flere britiske medier.

Medier: Ronaldo vil forlate Manchester United

Cristiano Ronaldo ønsker å forlate Manchester United, og han har kommunisert dette til klubben. Det hevder blant annet The Times, Sky Sports og overgangsguruen Fabrizio Romano. Portugiseren returnerte til rødtrøyene før forrige sesong, og selv det har blitt en del mål, har ikke klubben lykkes å kvalifisere seg til mesterligaen. Nevnte Romano hevder at Ronaldo ikke har kommet til enighet med en klubb foreløpig.

The Times: Ronaldo har gitt Manchester United beskjeden

Da Cristiano Ronaldo bestemte seg for å forlate Juventus rett rundt sesongstart 2021 og valgte Manchester United, kunne det ikke falle ham inn at han signerte for spill i Europaligaen. Det har vært rykter i alle himmelretninger om at Ronaldo vil bort, Ronaldo vil bli, Erik ten Hag har ikke bruk for Ronaldo, ten Hag ønsker at 37-åringen blir. Ifølge The Times har hovedpersonen nå selv bedt om alternativ 1. Etter å ha scoret 18 Premier League-mål forrige sesong, viste portugiseren at han fortsatt kan hevde seg på toppscorerlista.

Fotballryktene: – Ronaldo har gitt beskjed om at han vil bort

Cristiano Ronaldo skal være lysten på å forlate Manchester United, mens Christian Eriksen avventer milliontilbud. Her er lørdagens fotballrykter.

«Ronaldo presenteres som Roma-spiller 7. juli»

Nå som vi såvidt har begynt å forberede oss på at CR7 går ut på Old Trafford også kommende sesong, kommer det en rimelig sterk påstand fra Italia.

Mané har valgt det neste magiske draktnummeret hos Bayern München

For de som ikke bryr seg om en sport der voksne menn løper rundt i shorts for å sparke til ei kule, er det heller ikke lett å forstå hvorfor så mange girer seg opp over et draktnummer. For spillere og supportere kan et nummer ha en iboende magisk kraft. I München har den tidligere Liverpool-stjerne valgt nummeret som skal bringe ham – og klubben – lykke. Cristiano Ronaldo, eller CR7 som han også kalles, har bygd opp sitt brand med draktnr. 7. Da portugiseren returnerte til Old Trafford forrige sommer, overleverte Edinson Cavani sin nummer 7-drakt til Ronaldo.

Fotballryktene: – Så mye får United-manageren å rutte med

Erik ten Hags nye spillerkjøp som Manchester United-manager kan bli færre en først tenkt, mens Cristiano Ronaldo har takket nei til et lukrativt tilbud. Les mandagens fotballrykter her!
Les mer om:

Sjokksamtaler! Ønsket om å forlate Manchester United er ikke lenger bare tomme ord

Vi vet at ingen er fornøyde med situasjonen i Manchester United om dagen, planen var at Ralf Rangnick skulle leverer et ferdig glanspolert lag pakket inn i silkepapir til innkommende manager Erik ten Hag. – Slik ble det ikke. Den største stjernen på Old Trafford Cristiano Ronaldo er frustrert og det er Bruno Fernandes også. Cristiano Ronaldos agent har vært i møte med den nye Chelsea-eieren amerikanske Todd Boehly med diskusjoner om en mulig overgang.

Bayern München vurderer å gjøre det utenkelige

Det har vært uvanlig mye uro i München de siste månedene. Nagelsmann leverte oppskriftsmessig Bundesliga-trofeet til arbeidsgiveren, bommet på DFB-Pokal og gikk på en uventet smell mot Villareal i Champions League-kvartfinalen. Serge Gnabry har hatt forlengelsesvegring, Niklas Süle signerte tidligere i vinter for erkerivalen Dortmund, og verst av alt: Klubbikonet Lewandowski med sine 344 scoringer trygler om å forlate Bayern. Det er derfor overflødig å si at Bundesliga-giganten skal gjøre mye riktig på overgangsmarkedet for å ikke miste fart inn i ny sesong.

Marcus Rashford har fortalt Erik ten Hag hvor han vil spille

Nå som ny Manchester United manager er på plass ønsker Marcus Rashford å være klar på at han har en favorittposisjon som han vil foredle istedenfor å bli sendt rundt omkring. Spesielt midlertidig manager Ralf Rangnick var ekstrem i å variere (Nå landslagssjef for Østerrike), noe som førte til at Rashford leverte sin dårligste sesong så langt i karrieren. – Bare fem mål på 32 kamper og tydelige tegn på slitasje. Marcus Rashford ønsker å få sjansen til å etablere seg i sin favorittrolle på venstresiden av angrepet.

Eddie Nketiah har bare så vidt begynt

Den engelske spissen Eddie Nketiah forlenget med Arsenal tidligere i dag til stor glede for fansen som var redd han skulle la kontrakten gå ut på dato. – For noen uker siden snudde 23 åringen etter at manager Mikel Arteta kom med offentlig innrømmelse han var brukt for lite: «Hvis det er én spiller som jeg har vært «unfair with», så tror jeg det er ham… Jeg har ikke hatt motet til å bruke ham mer.» Ifølge Goal har 22-åringen skjøvet flere tilbud tilbake over forhandlingsbordet det siste året.

Real Madrid-supporterne fikk beskjeden de har ventet så gruelig lenge på

Du kjenner historien til Eden Hazard. Fra øverst på hylla i Premier League til benken og skadebenken i La Liga. Det siste året har få spillere vært ryktet så sterkt til en exit som den belgiske landslagsspilleren, men Real Madrid har valgt å fortsette å satse på investeringen til milliarden. Det er så mye usikkerhet knyttet til hva 31-åringen kan prestere – og hvor ofte – at betalingsviljen hos klubbene har vært milevis unna overgangssummen Real Madrid betalte i 2019.

Fire Manchester United-spillere som «med glede forlater» Old Trafford denne sommeren

Manchester United kan fortsette sin utrenskning av spillere under Erik ten Hag denne sommeren. Det er fire spillere som med glede forlater klubben. Det sier Chris Wheeler i Daily Mail, som har rapportert at Dean Henderson, Eric Bailly, Phil Jones og Anthony Martial alle er glade for å forlate Old Trafford. Alle fire har de siste årene hatt en perifer plass i United og salg åpner opp for å stryke troppen etter den nye managerens ønsker. Henderson har allerede et bein utenfor gjerdet, men det ser ut til at den kun vil være på et sesonglån i stedet for et permanent trekk.

Voldtektssøksmål mot Ronaldo avvist

Kvinnen som anklaget fotballstjernen Cristiano Ronaldo for voldtekt, har fått sin sak avvist av retten i Las Vegas.

Voldtektssøksmål mot Ronaldo avvist

Kvinnen som anklaget fotballstjernen Cristiano Ronaldo for voldtekt, har fått sin sak avvist av retten i Las Vegas.

Voldtektssøksmål mot Ronaldo avvist

Kvinnen som anklaget fotballstjernen Cristiano Ronaldo for voldtekt, har fått sin sak avvist av retten i Las Vegas. Den portugisiske fotballspilleren ble i september 2018 anklaget for voldtekt av en kvinne fra Nevada, som hevdet hun ble voldtatt av Ronaldo i en hotellsuite i Las Vegas i 2009. Saken ble henlagt av politiet i 2018 grunnet manglende bevis, men i ettertid gikk kvinnen til søksmål mot Ronaldo og krevde mer penger enn det hun fikk i forliket mellom partene i 2010. Da skal Ronaldo ha betalt 375.000 dollar for å droppe anklagene, men portugiseren har alltid benektet for å ha voldtatt

De 13 spillerne i verden som har kostet over milliarden

På lørdag ble det bekreftet at Aurelien Tchouameni har signert for Real Madrid for den nette sum av 100 millioner euro. Dermed join’er den unge franskmannen en eksklusiv club med tretten medlemmer. Da Real Madrid «sparte» sign-on fee og noen hundre millioner i årslønn til Kylian Mbappé, ble energien kanalisert mot Monaco og Tchouameni. Benzema er fornøyd det ble franskmannen og ikke Haaland, de regjerende Champions League -og La Liga-mesterne rigger seg for back-to-back sesong.