Nyheter om Cristiano Ronaldo


Hazards egen favoritt til Ballon d´Or

Det nærmer seg utdelingen av fotballverdenens gjeveste individuelle pris. Eden Hazard er for oss selvskreven som kandidat til tittelen verdens beste spiller.

Donnarumma: – For sjenert til å snakke med Ronaldo

Å møte barndomshelten Cristiano Ronaldo (33) på nært hold ble for mye for Milans og Italias landslagskeeper Gianluigi Donnarumma (19)
Les mer om:

Real Madrid kan miste sin Asensio

Alvaro Morata fikk sitt gjennombrudd der. Paul Pogba også. Dette skal ha fristet en ung Real Madrid-stjerne til å kaste lange blikk mot Juventus. Han spilte med Cristiano Ronaldo i Real Madrid. Ifølge italienske Tuttosport er det bevegelser i Madrid som gir signaler om en mulig Asensio-overgang til Juventus. Marco Asensio, 22-åringen som denne sesongen er fast hos Real Madrid. Det har blitt 15 kamper denne sesongen, men som for resten av laget, blir det tynt med det som betyr noe i fotball: scoringer.

Raoul (18) i penistrøbbel etter bilde med Ronaldo

AC Milan-talentet Raoul Bellanova (18) foreviget møtet med idolet Cristiano Ronaldo, men endte med å avsløre langt mer enn han ønsket.
Les mer om:

Ronaldo-mål da Juventus rykket fra Napoli i toppen av Serie A

Cristiano Ronaldo satte 2-0-målet da Juventus slo Milan på San Siro. Juventus rykker dermed ifra i tet i toppen av Serie A.

VAR-drama og Higuaín-hodemist – Ronaldo avgjorde storkampen

(AC Milan - Juventus 0-2) Der Juventus’ Mario Mandzukic og Cristiano Ronaldo var besluttsomme foran mål, sviktet AC Milans Gonzalo Higuaín. Dermed endte storkampen med Juve-seier.

Cristiano: - De gjorde ingenting for å vinne kampen

En skuffet Cristiano Ronaldo måtte innse at hans drømmemål ikke var nok til å få med seg poeng i storkampen mot Manchester United.

Ronaldo: – United gjorde nærmest ingenting for å vinne

Tidligere Manchester United-spiller Cristiano Ronaldo var ikke imponert over gamle lagkamerater etter nederlaget med Juventus i mesterligaen onsdag.

United-vending mot alle odds i Torino

Cristiano Ronaldo så ut til å ha sendt Juventus til cupspillet i mesterligaen, men Manchester United vendte til 2-1 i sluttminuttene og er med for fullt.

United snudde til seier i Torino

Cristiano Ronaldo så ut til å ha sendt Juventus til cupspillet i mesterligaen, men Manchester United vendte til 2-1 i sluttminuttene og er med for fullt.

Ronaldo med drømmescoring til ingen nytte – sent selvmål ga Manchester United seieren

(Juventus – Manchester United 1–2) Cristiano Ronaldo vartet opp med en drømmescoring mot gamleklubben, og så ut til å bli matchvinner. Så våknet Manchester United, og til slutt var det et selvmål av Leonardo Bonucci som ga de røde djevlene seieren.

Icardis modellkone med stikk mot Ronaldo: – Ville likt å se ham sitte stille på benken

Det var etter at Mauro Icardi (24) ble benket i Inters 5–0-seier mot Genoa i helgen at stjernespillerens kontroversielle ektefelle og agent, Wanda Nara (31), uttalte seg kritisk til Cristiano Ronaldo (33).
Les mer om:

CIES Football Observatory: Kylian Mbappé er verdens mest verdifulle fotballspiller

Nesten hver eneste dag kommer CIES Football Observatory med spennende informasjon basert på matematiske modeller og statistikk. – Sis måned konkludere de med at Tottenhams målmaskin Harry Kane var den mest verdifulle, nå er han forbigått.  Paris St. Germains Kylian Mbappé er verdens mest verdifulle fotballspiller med en prislapp over 2 milliarder kroner. Det går nesten ikke en kamp uten at Kylian Mbappé er sist eller nest sist på det som har blitt en meget målrik sesong for Ligue 1 giganten. Paris Saint-Germain har etter 12 kamper 36 poeng, de har full pott.

Statue av Salah blir latterliggjort

Bronsestatuen av Cristiano Ronaldo ble latterliggjort. Nå får kunstneren bak denne Mohamed Salah-statuen gjennomgå i sosiale medier.

Manchester United-profil til TV 2: – Disse er mine idoler

Marcus Rashford sier at han har lært utenomsportslig adferd av Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney. Unggutten skryter også av Joshua King forut for helgens møte med eks-klubbkameratens Bournemouth.

Ronaldo røper

Cristiano Ronaldo ramser opp fem stjerner han tror kan vinne Gullballen – men nevner ikke Lionel Messi. Sjekk Ronaldos fem favoritter til prisen på TV2.no.

Nå ryker Real Madrid presidenten

Når Real Madrid skal velge seg en ny president, kan de minne mye om valg på en vanlig president, spesielt da Florentino Pérez ble valgt inn for andre gang i 2004 var det fordi han med suksess hadde forbedret Santiago Bernabéu Stadion og kom med store løfter om økonomisk gevinst, sportslige resultater og å klare å hente superstjerner til laget. Péres klarte å forbedre klubbens økonomi vesentlig noe som ga de mulighet til å signere giganter som Zinedine Zidane, Luis Figo, David Beckham, Michael Owen og Cristiano Ronaldo, derav opphavet til kallenavnet på superstjerner i Real Madrid «Galacticos»

Avslører hvorfor han forlot Real Madrid

Nå går den tidligere Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo hardt ut mot klubbens president.

Cristiano Ronaldo gikk forbi Selena Gomez i Instagram-følgere

Sangeren Selena Gomez (26) har lenge vært den mest populære personen på Instagram, men nå har fotballspilleren Cristiano Ronaldo (33) flest følgere.

Ronaldo snakker ut om overgangen – refser Real Madrid-presidenten

Cristiano Ronaldo (33) forteller for første gang hvorfor han valgte å forlate Real Madrid til fordel for Juventus i sommer, etter ni gylne år i den spanske hovedstaden.

Ronaldo med kremmerhus da Juventus snudde til seier

(Empoli – Juventus 1–2) Han fikk ikke nettkjenning mot gamleklubben Manchester United, men mot Empoli var Cristiano Ronaldo (33) tilbake på scoringslisten, blant annet med en scoring fra øverste hylle.

Ronaldo-dobbel i Juve-seier

Cristiano Ronaldo scoret med et knallskudd og et straffespark da Juventus snudde kampen og forlenget sin ubeseirede rekke med 2-1 borte mot Empoli.

El Clásico vises ikke på norske TV-kanaler, se alle La Liga kampene gratis

Barcelona og Real Madrid møtes på Camp Nou i sesongens første El Clásico på søndag, men det er uten at du kan se det på norske TV-kanaler.  Sesongen er knapt i gang, med bare 9.kamper spilt, likevel mener de fleste eksperter at gullet allerede glipper for Real Madrid som under ledelse av Julen Lopetegui ligger på 7.plass.

El Clasico uten verdens to beste spillere åpner opp for alt

Forrige gangen El Clasico ble spilt uten verdens to største stjerner; Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, var Donald Trump i vinden – med første sesong av Celebrity Apprentice. Dette sier det meste om hvor sentrale de to fotballmagikerne har vært i kanskje verdens største oppgjør mellom bitre erkerivaler – og hvordan verden har forandret seg med TV-verten Trump som verdens mektigste mann. Barcelona og Real Madrid har sammen vunnet ni av de ti siste La Liga-titlene, og en av klubbene har vært mester i Europa i 7 av de siste 10 sesongen. Rett og slett imponerende! Nå møtes de igjen i internt oppg

Umusikalske sportsbriller i Ronaldo-saken

Cristiano Ronaldo er anklaget for en svært alvorlig kriminell handling. Derfor passer saken dårlig sammen med tonen, stilen og sjargongen som preger sportsjournalistikken.