Nyheter om Cristiano Ronaldo


Nå er bare Ronaldo og Messi bedre

(Lazio-Bayern München 1–4) Nå er bare Cristiano Ronaldo og Lionel Messi foran Robert Lewandowski (32) på listen over tidenes målscorere i Champions League.

Ronaldo befinner seg fortsatt i en annen etasje

Det er ikke akkurat noen stor nyhet at Juventus slår det absolutte bunnlaget med 3-0, og der Cristiano Ronaldo scorer. Likevel, vi hadde behov for å skrive noe mer lystig om gjengen til Pirlo etter en periode preget av nedturer. For det er ikke vant kost å se Juve bak begge Milano-klubben i Serie A – og med ett bein ute av Champions League etter første 16-delsfinalekamp. Les: Telegraph: Tottenham har funnet manageren som endelig skal løfte klubben Så derfor: Mot Crotone på mandag ble det en befriende 3-0 seier.

Ronaldo-dobbel for Juventus

Cristiano Ronaldo fortsetter herjingene i Serie A. Mandag kveld noterte han seg for sesongens 16. og 17. mål da Juventus slo Crotone 3–0. Den portugisiske måltyven satte inn begge scoringene med pannebrasken før pause, og sørget for at Juventus kunne kontrollere inn en enkel seier. Weston McKennie fastsatte sluttresultatet til 3–0 midt i annen omgang. Juventus er nummer tre på tabellen, henholdsvis fire og åtte poeng bak Milan og Inter på plassene foran. Ronaldo og lagkameratene har også en kamp til gode.

Ronaldo brukte hodet og gikk forbi Lukaku

(Juventus-Crotone 3–0) Cristiano Ronaldo (36) og Romelu Lukaku (27) utkjemper en heidundrende duell om å bli storscorer i Serie A - og Zlatan Ibrahimovic (39) lurer også i sivet.

Ronaldo i ekstase over muligheten til å skape verdens råeste angrepstrio

Det har vært jobbet med en stund med noen vanvittige planer i den franske hovedstaden og på grunn av en coronaregel som ligger på bordet hos UEFA kan det nå bli mulig. Klubber som ellers har en god økonomi vil hvis de benytter egne eller eiernes penger i en periode på tre år kunne forrykke balansen mellom inntekter ut utgifter. Cristiano Ronaldo valgte å forlate Real Madrid for over to år siden. Da hadde han bagen full av bevis på nasjonale triumfer.

Ronaldo gikk på knockout i Porto

(Porto-Juventus 2–1) Cristiano Ronaldo (36) kan knapt ha trodd egne øyne da vertskapet i hjemlandet hans rappet til seg ledelsen allerede etter 63 sekunder og klinket inn nummer to rett fra avspark i andre omgang – og han ikke fikk straffespark på overtid.
Les mer om:

37-åringen Pepe skal endelig møte sin største utfordring

Jernmannen Pepe har skrevet seg inn i historiebøkene. Suksess og trofeer med Real Madrid og Portugal, fryktet av all verdens angrepsspillere som vet hva de skal opp mot når de utfordrer den portugisiske midtstopperen. Nå venter en helt spesiell utfordring. På onsdag skal Porto opp mot Juventus i første kamp i CLs 8. delsfinale.

Inter passerte Hauges Milan

Romelu Lukaku scoret to ganger og bidro med en målgivende pasning da Inter slo Lazio 3-1 og ble serieleder i italiensk fotball søndag. Lukaku ble den store spilleren i Serie A-oppgjøret i Milano. Den belgiske måltyven scoret sitt 15. og 16. mål for sesongen før pause. Det gjør at Lukaku nå er à jour med Cristiano Ronaldo på toppscorerlista i den italienske toppserien. De står begge med 16 fulltreffere så langt denne sesongen.

Presser Verane og snur Ramos

Sergio Ramos sine kontraktsforhandlinger og misnøye med lønnskutt har dominert fotballmedia i Spania den siste tiden. Det har vært en opplest sannhet at Real Madrid sin kaptein er på vei ut døra og samtidig enda en nøkkelspiller manager Zinedine Zidane nødig vil miste. Raphael Varanes avtale som binder han til Estadio Santiago Bernabeu løper frem til juni 2022. Den franske VM vinneren er slettes ikke overbevist om at han burde forlenge den avtalen.

Manchester United har den fjerde beste spilleren i verden når det koker som mest

Noen hos ESPN har tydeligvis hatt litt mye fritid det siste året, men vi henger oss gladelig på når listen de har satt sammen viser de tolv angrepsspillerne som er mest verdifulle når de tetteste kampene skal avgjøres i sluttminuttene. ESPN har samlet statstikk fra de siste ti årene, der 127 spillere har produsert 100 og fler scoringer og assists i løpet av perioden.

Manchester United sendes til Ronaldos gressmatte

Real Sociedad og det spanske fotballforbundet har jobbet febrilsk jobbet med å finne en løsning for Europaliga-kampen. Spanias koronarestriksjoner gjør gjengen fra Manchester «uønsket» til landet, men på tirsdag kom løsningen. Kampen skulle vært spilt på Anoeta Stadium 18. februar, nå blir det heller en reise på begge klubbene. Goal melder at Juventus Stadium nå blir arrangør av kampen. Les: Signerte kontrakt forrige uke, nå er supertalentet hentet av Solskjær Hva med returkampen 25.

Utstøtt i sommer, fosset forbi Ronaldo i februar

Barcelona har innsett at de gjorde en gedigen tabbe forrige sommer da de dyttet Luis Suarez ut i kulda, men gjort er gjort. Å glemme det, blir en annen sak. Suarez sørger nemlig hver eneste uke for å pirke i såret til Barcelona meg scoringer, og har nå gjort seg historisk i første sesong som utstøtt Barcelona-gamling. 16 scoringer på 17 La Liga-kamper er rett og slett rått.

Målhissig bursdagsgutt: Ronaldo holdt Juventus inne i tetstriden

Cristiano Ronaldo rundet 36 år fredag. Dagen derpå spilte han en viktig rolle da Juventus vant 2-0 i toppkampen mot Roma.

Ronaldo endte måltørken i viktig Juventus-seier

Etter tre strake seriekamper uten mål sikret Cristiano Ronaldo seg en forsinket bursdagsgave da Juventus slo Roma i Serie A lørdag.

Tuttosport: Juventus har tatt valget om Ronaldo

Ronaldo, Ramos, Zlatan, Cavani er beviset på at halvveis til førti er det nye halvveis til tredve. Ikke overraskende har Juventus skjønt at deres superstjerne ikke kommer til å gi seg før den dagen han slutter å score. 37 på 46 kamper forrige sesong, 22 på 23 kamper så langt i sesongen.

Skal ha brutt koronaregler

Cristiano Ronaldo forholdt seg ikke til reiserestriksjonene i Italia da han dro for å stå på ski med kjæresten, melder flere medier torsdag. Ronaldo var ikke med i troppen da Juventus vant 4–0 over Spal i den italienske cupen onsdag. Superstjernen skal ha benyttet sjansen til å reise 150 kilometer vest for Torino for å feire bursdagen til kjæresten Georgina Rodriguez. Ifølge italienske koronaregler hadde ikke paret lov til å forlate Torino, og de risikerer 400 euro i bot for overtredelsen. Nyhetsbyrået AFP har vært i kontakt med Juventus, som ikke ønsker å kommentere saken.

Medier: Ronaldo brøt coronareglene

Cristiano Ronaldo forholdt seg ikke til reiserestriksjonene i Italia da han dro for å stå på ski med kjæresten, melder flere medier torsdag.

Kontrollert hjemmeseier for Juventus

Cristiano Ronaldo og Juventus slo tilbake etter tapet for Inter i forrige runde og vant enkelt 2-0 over Bologna i Serie A søndag.

Ronaldo ble tidenes målscorer – det mener fotballforbund er feil

Tsjekkias Fotballforbund har gravd frem det de mener er beviser for at Cristiano Ronaldo fortsatt mangler 62 mål før han kan kalle seg målkongen.
Les mer om:

Bekreftet: Jens Petter Hauge skal spille med nok en gigant

Jens Petter Hauge er sin egen herre, leverer daglig og styrer mot sin egen superkarriere. Likevel kan vi ikke unngå å kose oss over hva 21-åringen har fått og får være med på i Milano. Legenden Paulo Maldini løper rundt i korridorene på San Siro, Super-Zlatan dundrer på med scoringer, AC Milan troner øverst på tabellen ti poeng foran Cristiano Ronaldo og gjengen. Og nå kommer en spiller som også vil krydre opplevelsen til den tidligere Bodø/Glimt-spilleren: 34-åringen Mario Mandzukic.

Juventus feilet i ny toppkamp

Juventus er på full fart mot å miste Serie A-hegemoniet. Mesterlaget tapte 0-2 i søndagens storduell borte mot Inter. Arturo Vidal og Nicolo Barella scoret i hver sin omgang i Milano. Seieren tok Inter opp i 40 poeng, som er like mange som byrival Milan på tabelltoppen. Antonio Conte har ferten av nok en ligatittel han kan legge til på sin sterke CV. Verre er det for Andrea Pirlo. Spillerlegenden strever med å rade opp seiersrekker Juventus er vant til å ha. Og søndag mislyktes Cristiano Ronaldo og co. i nok en toppkamp. (NTB)

Luka Jovic på plass der magien startet

Den serbiske angrepsspilleren Luka Jovic herjet i Bundesliga i så stor grad at ingen satte spørsmålstegn med av Real Madrid klasket 700 millioner kroner i bordet for å hente han sommeren 2019. (Faktisk er Jovic den syvende dyreste signeringen i klubbens historie, bare Eden Hazard, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Kaka, James Rodriguez og Zinedine Zidane har kostet mer.) Eintracht Frankfurt var satt igjen med gode minner og fullstappet bankkonto.

Håper en av Real Madrids dyreste skal finne tilbake formen

Sommeren 2019 hentet Real Madrid i konkurranse med det som fantes av klubber med store lommebøker angrepsspiller Luka Jovic fra Eintracht Frankfurt. – De endte opp med å betale 63 millioner euro pluss bonuser.

Kylian Mbappé ikke lenger dyrest i verden

I følge CIES Football Observatory er Marcus Rashford den spilleren i verden med den høyeste overgangsverdien akkurat nå, som tidligere var Kylian Mbappé. Basert på en rekke faktorer som alder, sportslig nivå og kontraktlengde, beregner CIES den øyeblikkelige overgangsverdien til alle spillernes spillere. Les: Dejan Kulusevski med bønn til Zlatan: «Kom tilbake!» Det viser at Manchester United-profilen Marcus Rasford er helt i toppen med en umiddelbar overgangsverdi på 165,6 millioner euro. – Litt over 1,7 milliarder kroner.

Verdens rikeste klubb løser Manchester United sitt Paul Pogba problem

Man skulle tro at tidligere Tottenham manager Mauricio Pochettino har fått med seg alle problemer som Manchester United sitt dyreste kjøp gjennom tidene Paul Pogba har skapt og nå som han har alle pengene i verden ville styrt unna. Den argentinske manageren har pengesekken til Paris Saint-Germain til rådighet og dermed starter ryktene å svirre. – Så langt har vi hørt at Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Christian Eriksen og Sergio Agüero er på vei, men vi skal innrømme vi er litt overrasket over det Daily Star skriver.