Nyheter om Cooper


Nå melder også Mini seg på i elbilmarkedet

Cooper SE er navnet på den elektriske utgaven. Her får du vite mer om rekkevidde, ladehastighet, akselerasjon og bagasjerom.
Les mer om:

Oscar-nominerte Joaquin Phoenix snakker ut om brorens død

Minnes broren i åpenhjertig samtale. Joaquin Phoenix er i disse dager mest kjent for sin fremragende innsats i Todd Phillips Joker. Skuespilleren har mottatt en Golden Globe og en Oscar-nominasjon for sitt portrett av skurken, men til tross for anerkjennelsen er 45-åringen heller sky når det kommer til presseoppmerksomhet. Joaquin, tidligere kjent som Leaf, liker ikke å snakke om seg selv, enda mindre liker han å snakke om broren sin River. River Phoenix kollapset og omkom på fortauet utenfor Johnny Depp-klubben Viper Room 31.

Brad Pitt om Bradley Cooper: – Jeg ble edru på grunn av denne fyren

Brad Pitt vant pris for beste birolle under «The National Board of Review Annual Awards Gala» i New York onsdag kveld.
Les mer om:

Bilen til Bystrøm ble ødelagt i parkeringshus-brannen

«Gonna miss my car», skriver den lokale sykkelstjernen Sven Erik Bystrøm om tapet av sin Mini Cooper.
Les mer om:

Sterkt musikalfilmår i vente – med både West Side Story, Aretha, Céline Dion og Bernstein

For kassasuksesser som «The Greatest Showman» (2017), Queen-feiringen «Bohemian Rhapsody» (2018) og årets Elton-film «Rocketman» gjør ifølge BBC sitt til at det kommer en rekke bidrag i tiden fremover. «West Side Story» får riktignok ikke premiere før i desember 2020. Dette er Steven Spielbergs nye adapsjon av musikalen fra 1957 som ble film i 1961.

Musikkåret som mashup: Her er «United State of Pop» 2019

Hvilke 2019-hits kommer vi til å huske i 2029? «Old Town Road», «Bad Guy» og «Señorita»? Nedenfor ser du årets 25 største låter – i USA. De litt eldre av dere har trolig et varmt og kjærlig forhold til DJ Earworm og «United State of Pop».  San Francisco-artisten har siden 2007 oppsummert året ved å samle de aller største låtene i én solid miks på YouTube. De første par årene var konseptet en enorm suksess – 2009-utgaven har over 50 millioner visninger, og noen av mashup-ene ble så populære at de ble spilt på utesteder og hjemmefester. La oss mimre litt: Torsdag kveld kom 2019-utgaven.

Leeds kjører på en firefelts motorvei tilbake til Premier League

En fantastisk volley fra Ezgjan Alioski og heading fra Pablo Hernandez sikret Leeds United en 2 – 0 seier mot Huddersfield Town, det blir den sjette seieren på rad i Championship.  Whites manager Marcelo Bielsa ble tvunget til to skift fra laget som slo Middlesbrough 4-0 forrige helg, med Kalvin Phillips og Liam Cooper ute på grunn av suspensjon og skade. Les: Pierre-Emerick Aubameyang ønsker å forlate Arsenal Leeds vant trygt over bunnlaget Huddersfield, den første omgangen var ganske kjedelig med mye ballbesittelse, faktisk var det Huddersfield som hadde de største sjansene. Andre omgang var

– Ble gitt ut i en stormfull periode i mitt liv

Duoen First Aid Kit dukket opp på begge listene.

Billie Eilish er strømmevinneren – og første kvinne som topper albumlisten globalt

Billie Eilish topper både strømmetjenestens liste over de ti mest spilte artistene her på berget, så vel som at hennes album When We All Fall Asleep, Where Do We Go?

Tina Turner er ikke død – tvert imot «lykkelig over å være en 80 år gammel dame»

«Hurra for en sterk dame, vi savner deg», skrev Radio Norge på Facebook tirsdag – på 80-årsdagen til Tina Turner, ifølge Medier24. Men den legendariske artisten er langt fra død, og kanalen rettet opp så raskt de oppdagen feilen. LES OGSÅ: Supergruppen til Alice Cooper rører på seg igjen. Det var imidlertid ikke raskt nok til å unngå at avishumoristen BAdesKen tok skjermdump av fadesen og la det ut i sosiale medier, med teksten «når du er så legendarisk at folk tror du er død» – Det var en glipp, sier kreativ sjef i Bauer Media, Svein Mellgren, til Medier24 om dødserklæringen.

Supergruppen til Alice Cooper rører på seg igjen

Leeds, Glasgow, London og Birmingham får besøk av den amerikanske supergruppen september neste år, og billettene legges snart ut for salg, skriver nettstedet NME. Bandet består av Johnny Depp, Alice Cooper og Aerosmith-gitarist Joe Perry, og det er deres siste album Rise som skal promoteres på turneen. Med på konsertene er også Primal Scream. LES OGSÅ: Store nyheter fra Kvelertak. – Dette showet har noe for alle. Jeg spøker ofte med at The Vampires er verdens dyreste pub-band, men mange folk forstår ikke at dette er et skikkelig rockeband.

Supersprek Mini kan bli samlerobjekt

Det kan bli kamp om de 3.000 eksemplarene av MINI John Cooper Works GP som skal produseres. Råskinnet kommer på norske veier neste år.
Les mer om:

Mean Tweets med Billie Eilish, Lizzo, Chance the Rapper og Cardi B

Fortsatt festlig? For en drøy måned siden fikk vi en ny runde av spalten hvor kjendiser leser slemme tweets om seg selv. Sist var det blant andre Zendaya, Chris Rock og Kim Kardashian om fikk kjørt seg.

Mini Cooper har blitt elektrisk

Nå er også Mini blitt elektrisk. Den konkurrerer verken på plass eller rekkevidde, men satser på Minis «go cart-følelse» og ikke minst det å skille seg ut fra andre elbiler.
Les mer om:

- De tåler ikke å være under samme tak

Bradley Cooper og Irina Shayks to år gamle datter skal være den eneste årsaken til at de har noe kontakt.
Les mer om:

- Ville at folk skulle tro på at vi var forelsket

Stjernen letter på sløret om romanseryktene med Bradley Cooper.
Les mer om:

Streamingtjeneste i Iran fjerner kvinner fra coveret – se 15 fæle eksempler

Gud bedre. Streaming av musikk har vært et foretrukket valg for nordiske lyttere i over et tiår, men det har tatt tid for tjenester som Spotify, Tidal og Apple Music å etablere seg i andre markeder. Mange synes fortsatt nedlasting av én og én låt eller plate via iTunes og lignende er tipp topp, for ikke å snakke om fysiske utgivelser som CD, LP og kassett (!). Men det er ikke den eneste tradisjonen noen klamrer seg til. I Iran har selskapet Melovaz sluppet en moderne streamingtjeneste på nett, men det byr på noen problemer.

Stranger Things-stjernen legger ikke skjul på kjærligheten ♡

Ingenting er bedre enn å være nyforelsket, si! Så mens vi venter på de første bildene av Adele og Skepta… Ryktene om David Harbour og Lily Allen startet allerede i august, men nå er det ingen tvil om at de dater. Hvem? Amerikanske David Harbour (44) er kanskje mest kjent som Jim Hopper i Stranger Things.
Les mer om:

Her har Jorun (31) åpnet butikk: – Vi har hatt godt besøk fra første dag

– Det er en del som sier dette er som å gå på butikken i gamle dager, sier daglig leder av Bare Vare, Jorun Cooper Bühler (31).
Les mer om:

Warner Bros. forsvarer Joker i åpent brev

Joaquin Phoenix’ versjon av The Joker er en mye mørkere og mer realistisk Joker enn den Jared Leto spiller i Suicide Squad. Dessuten mener enkelte at regissøren og produsenten Todd Phillips og Bradley Cooper og hovedrolleinnehaveren fremstiller DC Comics-karakteren på en faretruende sympatisk måte. Noe som indirekte kan oppfordre seere til å utføre voldelige handlinger. Det er syv år siden en person som refererte til seg selv som The Joker skjøt 58 personer i en kinosal som viste The Dark Knight Rises i Aurora, Colorado. 24-åringen var besatt av Batman-universet, inkludert en Batman-fanfilm om

Ny Saturday Night Live-komiker sparket

Drøy humor eller dum rasisme? Siden oppstarten i 1975 har Saturday Night Live hatt hele 153 komikere på laget. Mange av dem er stjerner i dag, deriblant Chevy Chase, Bill Murray, Eddie Murphy, Julia Louis-Dreyfus, Robert Downey jr., Ben Stiller, Mike Myers, Chris Rock, Rob Schneider, David Spade, Adam Sandler, Sarah Silverman, Will Ferrell, Jimmy Fallon, Tina Fey, Maya Rudolph, Amy Poehler, Seth Meyers, Andy Samberg, Kristen Wiig, Bill Hader, Jason Sudeikis og Pete Davidson (som har vært med siden 2014). Å være en del av Saturday Night Live-castet kan derfor være starten på noe stort. Blant de

Tatt i 185 km/t i 80-sonen med Mini Cooper

Nå har han verken førerkort eller bil.
Les mer om:

Leeds rigger seg for spill i Premier League

Hvis Leeds ikke lykkes denne sesongen med opprykk skal steget tas året etter.

– Energien er voldsom

– Energien er voldsom, sier Bjørn Müller om Normal Is Dangerous, langspilleren som slippes fredag den 13. og byr på et dusin nyskrevne, entusiastiske rockelåter. Men bak ligger noen ganske store forandringer for bandet. Som at besetningen ble halvert i fjor. Bassist Dan Thunderbird og trommeslager Martin H-son forsvant etter henholdsvis 16 og 11 år. – Det var småtraumatisk.

Jennifer Lopez og Cardi B lærer opp strippere i den nye traileren til Hustlers

– Du vil ha dem fulle nok til å få kredittkortet deres, men edru nok til å signere en sjekk. Linjen fra Jennifer Lopez’ karakter Ramona Vega i den nye traileren til komedien Hustlers oppsummerer premisset. Nykommeren Destiny, spilt av Constance Wu (Fresh Off the Boat, Crazy Rich Asians), skal lære hvordan man svindler sleskete Wall Street-folk på en upscale strippeklubb på Manhattan på 90-tallet. Du vet; rike The Wolf of Wall Street-karer. Det hele er inspirert av en sann historie. Nærmere bestemt New York Magazine-artikkelen The Hustlers at Scores, skrevet av Jessica Pressler. Utenom J-Lo,