Nyheter om Cooper


Her har Jorun (31) åpnet butikk: – Vi har hatt godt besøk fra første dag

– Det er en del som sier dette er som å gå på butikken i gamle dager, sier daglig leder av Bare Vare, Jorun Cooper Bühler (31).
Les mer om:

Warner Bros. forsvarer Joker i åpent brev

Joaquin Phoenix’ versjon av The Joker er en mye mørkere og mer realistisk Joker enn den Jared Leto spiller i Suicide Squad. Dessuten mener enkelte at regissøren og produsenten Todd Phillips og Bradley Cooper og hovedrolleinnehaveren fremstiller DC Comics-karakteren på en faretruende sympatisk måte. Noe som indirekte kan oppfordre seere til å utføre voldelige handlinger. Det er syv år siden en person som refererte til seg selv som The Joker skjøt 58 personer i en kinosal som viste The Dark Knight Rises i Aurora, Colorado. 24-åringen var besatt av Batman-universet, inkludert en Batman-fanfilm om

Ny Saturday Night Live-komiker sparket

Drøy humor eller dum rasisme? Siden oppstarten i 1975 har Saturday Night Live hatt hele 153 komikere på laget. Mange av dem er stjerner i dag, deriblant Chevy Chase, Bill Murray, Eddie Murphy, Julia Louis-Dreyfus, Robert Downey jr., Ben Stiller, Mike Myers, Chris Rock, Rob Schneider, David Spade, Adam Sandler, Sarah Silverman, Will Ferrell, Jimmy Fallon, Tina Fey, Maya Rudolph, Amy Poehler, Seth Meyers, Andy Samberg, Kristen Wiig, Bill Hader, Jason Sudeikis og Pete Davidson (som har vært med siden 2014). Å være en del av Saturday Night Live-castet kan derfor være starten på noe stort. Blant de

Tatt i 185 km/t i 80-sonen med Mini Cooper

Nå har han verken førerkort eller bil.
Les mer om:

Leeds rigger seg for spill i Premier League

Hvis Leeds ikke lykkes denne sesongen med opprykk skal steget tas året etter.

– Energien er voldsom

– Energien er voldsom, sier Bjørn Müller om Normal Is Dangerous, langspilleren som slippes fredag den 13. og byr på et dusin nyskrevne, entusiastiske rockelåter. Men bak ligger noen ganske store forandringer for bandet. Som at besetningen ble halvert i fjor. Bassist Dan Thunderbird og trommeslager Martin H-son forsvant etter henholdsvis 16 og 11 år. – Det var småtraumatisk.

Jennifer Lopez og Cardi B lærer opp strippere i den nye traileren til Hustlers

– Du vil ha dem fulle nok til å få kredittkortet deres, men edru nok til å signere en sjekk. Linjen fra Jennifer Lopez’ karakter Ramona Vega i den nye traileren til komedien Hustlers oppsummerer premisset. Nykommeren Destiny, spilt av Constance Wu (Fresh Off the Boat, Crazy Rich Asians), skal lære hvordan man svindler sleskete Wall Street-folk på en upscale strippeklubb på Manhattan på 90-tallet. Du vet; rike The Wolf of Wall Street-karer. Det hele er inspirert av en sann historie. Nærmere bestemt New York Magazine-artikkelen The Hustlers at Scores, skrevet av Jessica Pressler. Utenom J-Lo,

Hva sier anmelderne om Joker?

Nå blir vi bedre kjent med Batmans nemesis Joker.

LESARBREV: Om lekser

 Den siste tida har heimelekser i grunn- skulen vore gjenstand for debatt på ulike politiske nivå. Eg har sjølv prøvd å lesa meg opp på emnet, og har etter kvart skjøna at det offentlige ordskiftet i stor grad er prega av synsing og ein lettvint omgang med forsking. Personleg har eg blitt meir og meir skeptisk til den tradisjonelle leksepraksisen, og eg vil gjerne dela nokre av grunnane til det. Først og fremst kan ein slå fast at det er vanskeleg å gi klare svar på om lekser fremmar læring.

Hvem har høyest årslønn i Hollywood i 2019?

Filmstjerner er ikke like store stjerner som før. Vi venter fortsatt på den neste Julia Roberts og Brad Pitt. Men de best betalte skuespillerne tjener fortsatt mer enn nok. Tradisjon tro har Forbes regnet ut hvem som har tjent mest i løpet av de 12 siste månedene. Topp 10 årslønn for kvinnelige skuespillere 2019 1. Scarlett Johansson 56 millioner dollar 2. Sofia Vergara 44,1 millioner dollar 3. Reese Witherspoon 35 millioner dollar 4. Nicole Kidman 34 millioner dollar 5. Jennifer Aniston 28 millioner dollar 6. Kaley Cuoco 25 millioner dollar 7. Elisabeth Moss 24 millioner dollar 8.

Vil hjelpe Gaga og Cooper: - Vi har snakket sammen

«The Millionaire Matchmaker»-profilen avslører at hun er i dialog med Lady Gaga.
Les mer om:

Dette er alle kvinnene Hollywood-stjernen har datet

Sjarmøren Bradley Cooper har kapret hjertet til en rekke kjente kvinner opp gjennom årene.
Les mer om:

Maurizio Sarri: «Vi må kutte seks spillere og det setter meg i en vanskelig situasjon»

Juventus har rett og slett for mange spillere i troppen, i Champions League kan det være 25 stykker. – Manager Mairizio Sarri gruer seg til de neste ukene og vet at de kan komme til å kutte spillere som kunne vært viktige for klubben.  «Juventus må kutte seks spillere fra sin nåværende tropp», sa Maurizio Sarri Ifølge FottballItalia, som innrømmer at det som skjer nå er det verste med jobben. Les: David de Gea klarer ikke å bestemme seg «Vi må kutte seks spillere fra vår nåværende tropp, og det setter meg i en vanskelig situasjon.

David de Gea klarer ikke å bestemme seg

Skulle David de Gea bestemme seg for å fortsette ut denne sesongen og så velge seg en ny klubb vil det være den verste løsninger for Manchester United. – Ikke bare vil han gå gratis neste sommer, de vil ha en hel sesong, med en delvis motivert keeper.  David de Gea har ennå ikke forlenget kontrakten med Manchester United, og nå begynner det så smått å haste.

Ole Gunnar Solskjær har tiltro til Alexis Sanchez

Det var forventet før sommerens overgangsvindu at det ville være enorme utskiftninger i Manchester United på grunn av en dårlig sesong, misfornøyde stjerner og at Ole Gunnar Solskjær ville «bygge opp laget» nedenfra. -Fasit så langt (kan fortsatt selge) de har hentet tre spillere, mens angrepsspiller Romelu Lukaku dro til Inter Milan.  Ole Gunnar Solskjær har tiltro til, at Alexis Sanchez er klar til at score mål for Manchester United efter Romelu Lukakus har tatt farvel.

Har Marcus Rashford rett, bør Chelsea-spillerne skjelve i shortsen

På søndag får vi se hvordan Solskjær og Lampard har rukket å forberede troppene sine for en full sesong med beintøffe kamper hver eneste uke. Marcus Rashford kan berolige United-supporterne at hvertfall de er på sporet av noe stort. Vi varmer opp med litt Louis van Gaal. -Man lærer ulike ting under ulike managere. Van Gaal var det perfekt for meg i den fasen jeg var i da. Han var tålmodig med meg og ga meg tid til å lære meg spillet.

Rykker opp til toppen av Eliteserien

Start mister en av sine store talenter nå som Øystein Neerland har skrevet under en treårs kontrakt med Molde.  Administrerende direktør i klubben Øystein Neerland bekrefter at stortalentet Tobias Christensen er klar for Molde FK. Les: Bekreftet: Neymar i forhandlinger! Den offensive midtbanespilleren har produsert 5 mål og 6 assist i årets OBOS-sesong for Start. 19-åringen spilte sin siste kamp for klubben i fredagens oppgjør mot Sandefjord, før han reiste til Molde. – Han er en av de beste vi kunne få i denne kategorien til klubben.

Er du i tvil om La Liga har finesse? Sjekk ut disse 4 minuttene med ren nytelse

Premier League går for å være verdens tøffeste liga. Etter at Champions League-finalen bestod av to pære engelske lag forrige sesong, er det ikke så feil å plusse på merkelappen verdens beste liga også. Men når Martin Ødegaard hevder at han for tiden spiller i den beste av de beste ligaene – på spansk jord – måtte vi ta med en snutt for å vurdere. Uansett om du er enig eller ikke, se og nyt skrytevideon fra La Liga. Una TEMPORADA para el RECUERDO.

Jorun åpner en butikk Tønsberg ikke har sett maken til: – Jeg ligger litt våken om natta nå

Om tre knappe uker skal Jorun Cooper Bühler åpne butikken «Bare vare», og forberedelsene er i full gang.
Les mer om:

Er dette Lady Gagas nye boo?

Kysser ny mann på brunsj-date. Mange håpet at Lady Gaga og Bradley Cooper skulle falle pladask for hverandre IRL, men det ser enn så lenge ut til at A Star is Born-paret bare er veldig gode venner – og veldig gode skuespillere. For et drøyt halvår siden brøt Lady Gaga forlovelsen med Christian Carino. I juni ble det også slutt mellom Bradley Cooper og Irina Shayk, men nå er det altså ikke «Shallow»-sangerne som nå har funnet lykken sammen. I dag kan People nemlig dele bildene av Gaga på brunsj-date i Los Angeles med lydteknikeren Dan Horton.  37-åringen har – akkurat som flere av eksene hennes

Dette vet vi om filmen til Kim Kardashian

Kim Kardashian bruker navnet sitt for å hjelpe andre. Hvis seksten sesonger av Keeping up With The Kardashians, et titalls spin off-serier og daglig Insta-vlogging ikke var nok; nå blir det enda mer Kardashian i monitor. Denne gangen rettes fokuset dog mot noen som kanskje trenger det enda mer – selv om produsent Kim Kardashian har sitt eget navn med i tittelen. Snart er det nemlig klart for Kim Kardashian: The Justice Project. Dokumentarfilmen får trolig ikke rød løper-premiere på Colosseum i Oslo, men vises av den amerikanske kanalen Oxygen, kjent for true crime og reality rettet mot kvinner

Syv filmer der soundtracket er hele filmen

Et skikkelig bra soundtrack kan løfte en film fra bra til fantastisk. Vi har samlet syv filmer (+ en bonus) der soundtracket er nesten hele filmen. Musikken blir stadig mer viktig å fokusere på i filmbransjen. Vi ser ofte eksempler på at sanger og artister blir oppdaget gjennom filmer og serier. Et godt eksempel på det er Skam. Etter Hkeem og Temur sin låt var med i en episode, gikk plutselig hele Norge rundt og sang/bannet «Fy faen, fy fy faen».

Bradley Cooper og Irina Shayk deler foreldreretten

Eksparet har blitt enige om å bo i samme by og dele foreldreretten på deres to år gamle datter.
Les mer om:

Første titt på Hustlers med Jennifer Lopez, Lili Reinhart og Cardi B lover godt

Hustlers bør kunne bli en hit? Strippere svindler snuskete finansfolk på 90-tallet – basert på en sann historie. I natt kom første trailer til filmen med Jennifer Lopez, Constance Wu, Julia Stiles, Lizzo, Keke Palmer, passende nok eks-stripper Cardi B og ikke eks-stripper Lili Reinhart fra Riverdale. Fans av den sistnevnte The CW-serien vil kanskje bli forvirret av å se denne varianten av Betty Cooper. Den første smakenutten er dog ikke spesielt freidig – men effektiv og funny. Wall Street-gutta som blåser bort penger på Manhattan-strippeklubben Scores, blir hustlet trill rundt. Girlpower-film
Les mer om: