Nyheter om Cooper


Prøvekjørt: Mini Cooper SE: Det må være lov å ha det gøy i elbil

Har du lyst til å kjøre go cart på businessklasse? Lydløst, miljøvennlig og gøy? Da skal du prøve nye Mini Cooper SE. Her får du mye moro for ikke altfor mye penger.
Les mer om:

Glam og Carina Dahl: Sett av 312.000 på et døgn

Den norske duettversjonen av Bradley Cooper og Lady Gagas «Shallow» passerte 312.000 visninger i løpet av sine første 24 timer på nettet.
Les mer om:

Glam og Carina Dahl: Sett av 312.000 på et døgn

Den norske duettversjonen av Bradley Cooper og Lady Gagas «Shallow» passerte 312.000 visninger i løpet av sine første 24 timer på nettet.
Les mer om:

Glam og Carina Dahl: Sett av 312.000 på et døgn

Den norske duettversjonen av Bradley Cooper og Lady Gagas «Shallow» passerte 312.000 visninger i løpet av sine første 24 timer på nettet.
Les mer om:

Det er fem elbiler vi gleder oss ekstra til

Audi lanserer elektrisk sportsbil. Honda satser på unikt design. Tesla oppgraderer flaggskipet. Mercedes satser på elbil i størrelse XXL og endelig kommer Mini Cooper som elbil. Her er elbilene vi gleder oss ekstra til i 2020.

Endelig! Carina Dahl og Åge Sten Nilsen synger «Shallow» på norsk

Norge blir aldri lei av «Shallow». Halvannet år etter release er A Star is Born-duetten fortsatt en topp 50-hit her til lands. På verdensbasis har singelen streamet mer enn en milliard ganger på Spotify, men nå får Lady Gaga og Bradley Cooper konkurranse fra Carina Dahl og Åge Sten Nilsen. På Facebook forteller Carina og Åge at et planlagt samarbeid er lagt på is på grunn av koronaviruset, så de deler like gjerne duetten i sosiale medier.  De oppfordrer også alle som liker sangen til å gi et bidrag via Vipps. Sarpsborg x Trondheim: Her er «Så ekte nå» aka «Shallow» på norsk: Overraskelse

En stjerne er født! Fra t-banen i London til Ellen DeGeneres i Los Angeles

En stjerne er født! Charlotte Awbery var på vei for å treffe en venn da hun ble stoppet på t-banen i London. Instagram- og YouTube-kreatøren Kevin Freshwater ba henne fortsette på teksten til A Star is Born-superhiten «Shallow», og jaggu kunne Charlotte synge! Se videoen som har satt fyr på nettet den siste uken:  I løpet av noen få dager har Charlotte Awbery gått fra noen få tusen til en halv million følgere på Instagram.  En av følgerne hennes heter Ariana Grande Raust nok fulgte hun Ariana tilbake. 31-åringen har selvfølgelig blitt invitert til radio- og TV-programmer verden over, og i da

Mini Cooper SE er ikke den billigste – men kanskje den kuleste

Erkebritiske Mini og veldig amerikanske Miami har en god del fellesnevnere, mener Broom Benny som har testet el-Minien.
Les mer om:

Queen og Alice Cooper topper utsolgt konsert for kampen mot skogbranner

De internasjonale toppnavnene inkluderer Queen – med Adam Lambert som vokalist – k.d. lang, Michael Bublé, Alice Cooper og Ronan Keating. Også på listen over de australske bidragene dukker det opp noen internasjonalt kjente artister, som John Farnham, Olivia Newton-John og Daryl Braithwaite. Fire Fight Australia-konserten søndag 16. februar på ANZ stadium i Sydney sendes direkte i flere kanaler og ble utsolgt på et blunk. The post Queen og Alice Cooper topper utsolgt konsert for kampen mot skogbranner appeared first on GAFFA.no.

MINI Cooper SE på veien

NETTKJØRT: Nå kommer endelig MINI i helelektrisk utgave. Vi har kjørt bilen på amerikanske veier.
Les mer om:

Irina Shayk takknemlig for tiden med Bradley Cooper

Supermodellen Irina Shayk (34) innrømmer at det er krevende å være alenemor for parets to år gamle datter.
Les mer om:

Irina Shayk takknemlig for tiden med Bradley Cooper

Supermodellen Irina Shayk (34) innrømmer at det er krevende å være alenemor for parets to år gamle datter.
Les mer om:

Irina Shayk takknemlig for tiden med Bradley Cooper

Supermodellen Irina Shayk (34) innrømmer at det er krevende å være alenemor for parets to år gamle datter.
Les mer om:

Ny strømmetjeneste lokker med animasjonskomedie

«The Prince» blir tittelen, melder Variety. Ideen stammer fra Instagram-kontoen til Gary Janetti, kjent som manusforfatter på «Will & Grace» og «Family Guy». Der lar han lilleprinsen kommentere ulike kongelige begivenheter – ofte på giftig vis. LES OGSÅ: Cooper som musikklegende i ny Netflix-film. – Jeg er begeistret over å jobbe med HBO Max og gi dem enda en ny serie om en familie som nådeløst kjemper om tronen, sier Janetti ifølge Variety. Janetti skal selv låne stemmen til George.
Les mer om:

Mini Cooper (R56)

BRUKTBIL: Jo større motor – jo morsommere bil. Men det kan også bety flere problemer.
Les mer om:

Detaljer om Wes Andersons stjernespekkede film offentliggjort

Etter at det ble publisert uriktige opplysninger om Wes Andersons kommende film, «The French Dispatch», har Searchlight Pictures sett seg nødt til å frigi flere detaljer om filmen. IMDb skrev nemlig at filmen kom til å vare i fire timer, men dette avkrefter produksjonsselskapet – filmen har ifølge dem en spilletid på én time og førtifem minutter. LES OGSÅ: Bradley Cooper spiller musikklegende i kommende Netflix-film. I tillegg delte Amazon, etter sigende også ved et uhell, slippdato og deler av handlingen.
Les mer om:

De Niro og DiCaprio blir å se i Scorseses neste film

Det er NME som skriver at de tre samarbeider igjen. Både DiCaprio og De Niro har tidligere vært å se i mangfoldige Scorsese-filmer, men dette blir første gangen at regissøren benytter seg av begge skuespillerne i én og samme film. LES OGSÅ: Cooper som musikklegende i ny Netflix-film. Leonardo DiCaprio slapp selv nyheten da han presenterte prisen Lifetime Achievement Award under Screen Actors Guild-utdelingen. Hedersprisen gikk til nettopp Robert De Niro. – Jeg har lært så mye fra begge, og jeg har hatt gleden av å kalle dem samarbeidspartnere.
Les mer om:

Bradley Cooper spiller musikklegende i kommende Netflix-film

Deadline kan avsløre at Netflix har sikret seg rettighetene til Bradley Coopers film om musikklegenden Leonard Bernstein. Cooper skal både spille hovedrollen og regissere filmen basert på et manuskript han har skrevet med Josh Singer. Scorsese, Spielberg og Phillips står oppført som produsenter. LES OGSÅ: Aerosmith-medlem saksøker resten av bandet. Filmprosjektet som kretser rundt livet til den amerikanske komponisten, pianisten og forfatteren Leonard Bernstein følger Coopers regidebut i 2018, «A Star Is Born», hvor han også spilte side om side med Lady Gaga.

Nå melder også Mini seg på i elbilmarkedet

Cooper SE er navnet på den elektriske utgaven. Her får du vite mer om rekkevidde, ladehastighet, akselerasjon og bagasjerom.
Les mer om:

Oscar-nominerte Joaquin Phoenix snakker ut om brorens død

Minnes broren i åpenhjertig samtale. Joaquin Phoenix er i disse dager mest kjent for sin fremragende innsats i Todd Phillips Joker. Skuespilleren har mottatt en Golden Globe og en Oscar-nominasjon for sitt portrett av skurken, men til tross for anerkjennelsen er 45-åringen heller sky når det kommer til presseoppmerksomhet. Joaquin, tidligere kjent som Leaf, liker ikke å snakke om seg selv, enda mindre liker han å snakke om broren sin River. River Phoenix kollapset og omkom på fortauet utenfor Johnny Depp-klubben Viper Room 31.

Brad Pitt om Bradley Cooper: – Jeg ble edru på grunn av denne fyren

Brad Pitt vant pris for beste birolle under «The National Board of Review Annual Awards Gala» i New York onsdag kveld.
Les mer om:

Bilen til Bystrøm ble ødelagt i parkeringshus-brannen

«Gonna miss my car», skriver den lokale sykkelstjernen Sven Erik Bystrøm om tapet av sin Mini Cooper.
Les mer om:

Sterkt musikalfilmår i vente – med både West Side Story, Aretha, Céline Dion og Bernstein

For kassasuksesser som «The Greatest Showman» (2017), Queen-feiringen «Bohemian Rhapsody» (2018) og årets Elton-film «Rocketman» gjør ifølge BBC sitt til at det kommer en rekke bidrag i tiden fremover. «West Side Story» får riktignok ikke premiere før i desember 2020. Dette er Steven Spielbergs nye adapsjon av musikalen fra 1957 som ble film i 1961.

Musikkåret som mashup: Her er «United State of Pop» 2019

Hvilke 2019-hits kommer vi til å huske i 2029? «Old Town Road», «Bad Guy» og «Señorita»? Nedenfor ser du årets 25 største låter – i USA. De litt eldre av dere har trolig et varmt og kjærlig forhold til DJ Earworm og «United State of Pop».  San Francisco-artisten har siden 2007 oppsummert året ved å samle de aller største låtene i én solid miks på YouTube. De første par årene var konseptet en enorm suksess – 2009-utgaven har over 50 millioner visninger, og noen av mashup-ene ble så populære at de ble spilt på utesteder og hjemmefester. La oss mimre litt: Torsdag kveld kom 2019-utgaven.

Leeds kjører på en firefelts motorvei tilbake til Premier League

En fantastisk volley fra Ezgjan Alioski og heading fra Pablo Hernandez sikret Leeds United en 2 – 0 seier mot Huddersfield Town, det blir den sjette seieren på rad i Championship.  Whites manager Marcelo Bielsa ble tvunget til to skift fra laget som slo Middlesbrough 4-0 forrige helg, med Kalvin Phillips og Liam Cooper ute på grunn av suspensjon og skade. Les: Pierre-Emerick Aubameyang ønsker å forlate Arsenal Leeds vant trygt over bunnlaget Huddersfield, den første omgangen var ganske kjedelig med mye ballbesittelse, faktisk var det Huddersfield som hadde de største sjansene. Andre omgang var