Nyheter om Cool


Vinner nær halvparten av startene

Grimstad-eide Cool Canadian går fra klarhet til klarhet. På Biri tok den lekre 5-åringen karrierens 15. seier i det 34. forsøket.
Les mer om:

«Stranger Things»-stjernen Joe Keery gir ut ny singel

De fleste av oss kjenner han som Steve Harrington fra den populære TV-serien «Stranger Things», men Joe Keery har flere jern i ilden, og han har nettopp sluppet sin første singel under artistnavnet Djo. Låten Roddy er et særdeles spennende utspill fra den amerikanske skuespilleren Joe Keery, som beveger seg innenfor sjangrene psych og indiepop/rock. Låtens lydunivers leder tankene til artister som Mac DeMarco og Father John Misty. LES OGSÅ: Ny låt fra Father John Misty. Selv om dette er første utgivelse fra Keery under artistnavnet Djo, er det langt fra hans første musikalske eksperiment.
Les mer om:

The Warriors fyller 40 år – her er faktafest om kultklassikeren

I 1965 kom romanen The Warriors, som ble en stiv, til tider snodig, men spennende og ikke minst stilig film i 1979. I alle fall en av de mest underholdende gjengfilmene noensinne laget. Kanskje den eneste av dem som fortsatt har innflytelse på populærkulturen. 730.no markerer gigantens 40-årsjubileum med å tørke støv av fakta om The Warriors. 1. Handlingen finner sted i løpet av en 4. juli-natt. Lederen for New Yorks største gjeng, Gramercy Riffs, blir skutt og drept av The Rogues, som skylder på The Warriors. Det blir heksejakt på sistnevnte.

FILA relanserer 90-tallsfavoritt via norske influencere ✨

Sommerens deiligste sneakers er fra 1994. Denne saken er et samarbeid med FILA og motenettstedet Melk & Honning. Historien til italienske FILA strekker seg helt tilbake til 1911.

ゴジラ! Monsterkongen er tilbake – se intens teaser

Beast mode. Japanske Godzilla alias ゴジラ alias Gojira debuterte på kinolerettet i 1954, og det uhyrlige fabeldyret holdet fortsatt koken. Jamfør amerikanske Godzilla fra 2014, som (til å være en monsterfilm) fikk solide anmeldelser. Fem år senere, nærmere bestemt på fredag, kommer oppfølgeren – som lyder enda større: Godzilla: King of the Monsters. Bryan Cranston alias Walter White i Breaking Bad er ikke med.
Les mer om:

Kjempen Rio Ferdinand på vei tilbake til Manchester United!

Han har brukt tolv av årene sine på Old Trafford og har kriget til seg 14 troféer. Nå kan Rio Ferdinand være på vei tilbake. To ting om den tidligere United-spilleren er sikkert: motstandere som kom i nærkontakt med Ferdinand, forlot garantert dette møtet med blåmerker å overgi seg var aldri et alternativ for denne fotballkrigeren Kommer ikke forbi denne veien. (foto: ferdinand, twitter) Dette er tydeligvis to kvaliteter som er etterspurt på Old Trafford fremover.

Se memes som gjør narr av Games of Thrones S08E03

Spoleringsalarm! Denne saken røper handlingen fra nyeste episode av Game of Thrones. Med andre ord: Ikke les videre hvis du ikke vil vite hva som skjer. Stort sett elsk – men også hat. Søndag natt slapp HBO sin allerede sagnomsuste tredje del av siste sesong. 82 minutter lange «The Long Night» er seriens lengste noensinne – og noe av det mest hektiske vi noensinne har sett i en serie. Heftig? Uten tvil. Holy fucking shit that was an amazing episode of #GameOfThrones, holy fucking SHIT.

Etablerer seg som modell: 17-åring fra Holt fikk prestisjeoppdrag for suksessmerke

Da det kjente klesmerket Holzweiler skulle lage kolleksjonsfilm for kommende sesong falt valget på modellen Margrethe Håland Aas (17). Den lovende modellen fra Holt figurerer i selskapets innovative film «The cool girl».
Les mer om:

730 x Alec Benjamin om Astrid S, «Let Me Down Slowly» og «konserter» på parkeringsplasser

Alec Benjamin er kanskje et nytt navn for mange, men han har en av de mest spilte låtene i landet akkurat nå og spilte nylig en utsolgt yngling-konsert på Parkteateret. Det som gjør Alec spesiell for Norge (eller Norge spesielt for Alec) er ingen land elsker ham mer enn det vi gjør. Men nå begynner også hjemlandet også å plukke ham opp – mer om det her. Kanskje har skandinaver et ekstra godt øre for pop? Dette er ikke første gang sanger eller artister først blir populære i vår del av verden, før resten av verden fanger det opp.

Her er nordmenns topp 5 sex-låter

Sex er ofte en ingrediens på Valentinsdagen, og det er ikke bare roser og sjokolade som setter stemningen. Musikk er også viktig. Sonos har gjort en undersøkelse for å finne ut hvilke sanger som gjør nordmenn ekstra brunstige. – Musikk kan gjøre sexlivet ditt bedre, både gjennom økt sexlyst og bedre sex.

Nå er det Paul Scholes sin tur til å vise seg frem som manager

Ryan Giggs har ansvaret for Wales, Ole Gunnar Solskjær har ansvaret for United og David Beckham har fått seg en fotballklubb. Nå er Paul Scholes også på vei tilbake – langs sidelinjen. Ifølge Sky Sports har Scholes innledet samtaler med Oldham, og står nå som toppkandidaten til jobben som manager. For tiden er det Peter Wild som fungerer som midlertidig manager for klubben. (scholes, twitter) Les: Martial har bestemt hvilken drakt som skal ligge nærmest hjertet Det er ikke første gangen United-legenden har vært i samtaler med denne klubben.

Mourinho tviler nå på ferdighetene til nøkkelspilleren sin

Det er ikke så ofte vi bruker fjonge The Times som kilde, men når avisen kommer med påstander om at en av Mourinhos mest betrodde menn har mistet gnisten, må det med. Forrige sesong spilte Nemanja Matic 35 av 38 kamper. Imponerende, og klar beskjed fra Mourinho hvem han vil ha med i fotball-krigen. Denne sesongen har serberen fortsatt som en av nøkkelspillerne til United-treneren. Har noe skjedd i kulissene siden forrige sesong?

«Annie» – litt for cool og jazzy

Musikalanmeldelse | «Annie»
Les mer om:

Liten skole med global klimamusikal(pluss)

Når en enslig, liten barneskole på Midøya innbyr til klimakonferanse kan det gå hett for seg. Men på en cool måte, og for hele verden!
Les mer om:

«Peaky Blinders»: Urbant og farlig

«Peaky Blinders» har for mange gått under Netflix-radaren. Liker du gategjenger, klassereise, flott musikk, stilige hårfrisyrer og cool klesstil har du en vinner her.
Les mer om:

Ble "vraket" - slo voldsomt tilbake

Cool Canadian slo til med seier i både kvalifisering og finale av Vestlandsløpet i Bergen søndag.
Les mer om:

Ranket som nr 1227, sexy og full av angst

På overflaten ser alt perfekt ut for Golf sexbomben Paige Spiranac, hun reiser rundt med brillefin kropp og spiller golf, er en del av Sports Illustrated badedrakt utgave og har oppdateringer i sosiale medier som oser av lykke.  Nå har hun fortalt verden at hun kjemper hver eneste dag med angst.   Paige til tross for å bare være nummer 1227 på rankingen vil hun gjerne at også du skal bli en bedre golfer, på sin Youtube kanal kommer hun med mange tips. Ekstremt populær Den 25 år gamle skjønnheten blir følges av en og en halv million mennesker over hele verden, mye på grunn av hennes konstante

Nå er amerikanerne plutselig opptatt av fotball

Da David Beckham meldte overgang fra Real Madrid til LA Galaxy i 2007 var det noen få som viste hvem han var og de som gjorde det kjente han som mannen til en av de i Space girls. Nå litt over 10 år senere er fotball mer populært, men langt unna de store idrettene som amerikansk fotball, basketball, baseball og hockey.

Tanangermann kalt "fucking insanly cool" av Metallica-legende

Jørn Kaarstad og bandet Bokassa hylles av Metallica-trommeslager Lars Ulrich.
Les mer om:

Spansk festival kritiseres: Akrobat falt 30 meter fra glassbur og døde

Akrobaten Pedro Aunión døde da oppvisningen hans under festivalen Mad Cool i den spanske hovedstaden gikk helt galt.
Les mer om:

Cool Toyota

MADRID: Vi har kjørt en av Toyotas viktigste nyheter på lenge. Navnet skjemmer ingen – her er Toyota C-HR.
Les mer om:

– «Strip» er for meg definisjonen på cool pop

Chris Holsten er på god vei inn i rampelyset som popartist. Hans nyeste singel får mye spilletid på radio.
Les mer om:

Kosmisk rock med Cool Ghouls

San Francisco var hippiebyen. Det merkes fortsatt.
Les mer om:

Bokanmeldelse: – Lønn held seg cool

NRK kultur om «Fluktens nødvendige blindveier».
Les mer om: