Nyheter om Cool


Britney Spears hyller Justin Timberlake: – Vi hadde et ikonisk brudd

Alt kan skje i 2020. Alt!!!! Britney Spears gjennomgikk – som hun sier selv – et ikonisk brudd med ungdomskjæresten Justin Timberlake i 2002. Kort tid etter slapp han en sang som åpenbart handler om henne – med dobbeltgjenger i videoen: Siden den gang har den tidligere NSYNC-stjernen snakket om Brit i tide og utide, mens hun selv har holdt tilbake. Men etter nesten to dekader er stillheten over.

Topp 55 memes fra Tiger King på Netflix

Netflix kunne ikke servert oss Tiger King: Murder, Mayhem and Madness på et bedre tidspunkt. Dokumentarserien er så spinnvill at selv koronaviruset virker normalt, noe som gjør at vi glemmer pandemien et lite øyeblikk. Takk, Joe Exotic og Carole Baskin! PS: I dag ble det kjent at det kommer (minst) én episode til av Tiger King.

Evangeline Lilly dropper korona-karantene, til tross for kreftsyk far

Koronaviruset lærer oss mye om folk. Noen er mer hensynsløs enn andre, men det er generelt mange kjendiser som trekkes frem i lyset nå. Mange tar nok dumme valg uten å dele det, men de som åpenlyst setter liv i fare får jaggu høre det. Sist ut er skuespilleren Evangeline Lilly.

Eminem kommenterer beefen med Lord Jamar – se video

I årevis har Eminem beefet med Lord Jamar fra Brand Nubian. Det startet med at New York-veteranen sa at han ikke kan relatere til musikken til Eminem, som han kaller «en gjest i huset til hip-hop». Em disset Lord Jamar fra scenen i Oslo i sommer og disser ham på «Fall». Nå sier Marshall Mathers at han er enig i at han som hvit rapper er en gjest i den svarte musikksjangeren. – Det som er morsomt med hele denne beefen med en viss person [Lord Jamar]… Jeg sa aldri at jeg ikke var en gjest, sier Eminem til Crooked Corner med KXNG Crooked alias Crooked I. – Jeg er absolutt en gjest.

Dommerne blir skikkelige pyser på Anfield

Nå skal vi ikke velge side i diskusjonen om klubber som Liverpool får ekstra drahjelp på hjemmebane, men for Raph Hasenhüttl ble lørdagens 4-0 overkjøring en flau affære for dommerbuketten. Sluttresultatet forteller historen om et Liverpool som dundret over motstander Southampton som forventet.

Grammy 2020: Her er vinnerne og det beste fra showet

OPPDATERT: Grammy-videoene av opptredene hos YouTube ble – dessverre – gjort utilgjengelig i Norge og derfor fjernet. Bittersøt feiring. Årets største musikkfest Grammy ble arrangert i natt, og ble egentlig en av de bedre på lenge. Men noen timer før utdelingen startet kl. 17:00 (kl.

Nick Cannon om beefen med Eminem: – Jeg vant!

Dekadens sjukeste rap-beef! Denne uken valgte Eminem å tørke støv av uvennskapet med Mariah Careys eks Nick Cannon. Hvem vant? Nick, som debuterte som artist i 2001, to år etter at Eminem slo gjennom med The Slim Shady LP, mener at det ikke er noen tvil. – Jeg vant!!!

«Dance Monkey»-jenta er 100 % rå i sin amerikanske TV-debut

One hit wonder eller kommende stjerne? Siden release i mai har «Dance Monkey» kapret verdensdel etter verdensdel. Sist ut er Nord-Amerika. I Norge har Tones and I toppet listene i hele 16 uker, så med mindre noen slipper en brennheit førjulsbanger (hei Justin!) så kommer nok «Dance Monkey» til å holde førsteplassen ut året. Totalt har singelen vært #1 i 23 land.

– Det er en guttedrøm som går i oppfyllelse

Thomas Jones aka JNS har flere sider. Noe som kommer frem via måten han jobber på – blant egne utgivelser finner Hamar-gutten fortsatt tid til å produsere for andre. Multitalentet har produsert for rappere som Lars Vaular og R&B-sangere som Unge Ferrari, og selv kombinerer han gjerne sjangerne. I fjor slapp JNS det mjuke albumet Rød, og i denne helgen er godgutten tilbake i god hip-hop-form via Blå.  – Jeg er kanskje mest kjent for mange som R&B-produsent/artist, men utgangspunktet mitt har alltid vært hip-hop.

K-pop-stjerne funnet død

K-pop-fans over hele verden sørger. I dag ble det nemlig kjent at Choi Jin-ri alias Sulli er død, 25 år gammel. Sulli var mest kjent som medlem av jentegruppen f(x), som hun forlot i 2015.

Green Day slipper ny låt og annonserer stadionkonsert i Norge

Bandet har solgt mer enn 80 millioner album verden over og har vunnet fem Grammy-priser. Ålesund-besøket er en del av stadionturneen Hella Mega Tour. Sist bandet besøkte Norge var i 2017. Da spilte de i Oslo Spektrum under sin Revolution Radio-turné. Amerikanerne var også i Norge i 2013 da de spilte foran et utsolgt Ullevål stadion. LES OGSÅ: Energien er voldsom! Green Day består av Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt og Tré Cool.

Vinner nær halvparten av startene

Grimstad-eide Cool Canadian går fra klarhet til klarhet. På Biri tok den lekre 5-åringen karrierens 15. seier i det 34. forsøket.
Les mer om:

«Stranger Things»-stjernen Joe Keery gir ut ny singel

De fleste av oss kjenner han som Steve Harrington fra den populære TV-serien «Stranger Things», men Joe Keery har flere jern i ilden, og han har nettopp sluppet sin første singel under artistnavnet Djo. Låten Roddy er et særdeles spennende utspill fra den amerikanske skuespilleren Joe Keery, som beveger seg innenfor sjangrene psych og indiepop/rock. Låtens lydunivers leder tankene til artister som Mac DeMarco og Father John Misty. LES OGSÅ: Ny låt fra Father John Misty. Selv om dette er første utgivelse fra Keery under artistnavnet Djo, er det langt fra hans første musikalske eksperiment.
Les mer om:

The Warriors fyller 40 år – her er faktafest om kultklassikeren

I 1965 kom romanen The Warriors, som ble en stiv, til tider snodig, men spennende og ikke minst stilig film i 1979. I alle fall en av de mest underholdende gjengfilmene noensinne laget. Kanskje den eneste av dem som fortsatt har innflytelse på populærkulturen. 730.no markerer gigantens 40-årsjubileum med å tørke støv av fakta om The Warriors. 1. Handlingen finner sted i løpet av en 4. juli-natt. Lederen for New Yorks største gjeng, Gramercy Riffs, blir skutt og drept av The Rogues, som skylder på The Warriors. Det blir heksejakt på sistnevnte.

FILA relanserer 90-tallsfavoritt via norske influencere ✨

Sommerens deiligste sneakers er fra 1994. Denne saken er et samarbeid med FILA og motenettstedet Melk & Honning. Historien til italienske FILA strekker seg helt tilbake til 1911.

ゴジラ! Monsterkongen er tilbake – se intens teaser

Beast mode. Japanske Godzilla alias ゴジラ alias Gojira debuterte på kinolerettet i 1954, og det uhyrlige fabeldyret holdet fortsatt koken. Jamfør amerikanske Godzilla fra 2014, som (til å være en monsterfilm) fikk solide anmeldelser. Fem år senere, nærmere bestemt på fredag, kommer oppfølgeren – som lyder enda større: Godzilla: King of the Monsters. Bryan Cranston alias Walter White i Breaking Bad er ikke med.
Les mer om:

Kjempen Rio Ferdinand på vei tilbake til Manchester United!

Han har brukt tolv av årene sine på Old Trafford og har kriget til seg 14 troféer. Nå kan Rio Ferdinand være på vei tilbake. To ting om den tidligere United-spilleren er sikkert: motstandere som kom i nærkontakt med Ferdinand, forlot garantert dette møtet med blåmerker å overgi seg var aldri et alternativ for denne fotballkrigeren Kommer ikke forbi denne veien. (foto: ferdinand, twitter) Dette er tydeligvis to kvaliteter som er etterspurt på Old Trafford fremover.

Se memes som gjør narr av Games of Thrones S08E03

Spoleringsalarm! Denne saken røper handlingen fra nyeste episode av Game of Thrones. Med andre ord: Ikke les videre hvis du ikke vil vite hva som skjer. Stort sett elsk – men også hat. Søndag natt slapp HBO sin allerede sagnomsuste tredje del av siste sesong. 82 minutter lange «The Long Night» er seriens lengste noensinne – og noe av det mest hektiske vi noensinne har sett i en serie. Heftig? Uten tvil. Holy fucking shit that was an amazing episode of #GameOfThrones, holy fucking SHIT.

Etablerer seg som modell: 17-åring fra Holt fikk prestisjeoppdrag for suksessmerke

Da det kjente klesmerket Holzweiler skulle lage kolleksjonsfilm for kommende sesong falt valget på modellen Margrethe Håland Aas (17). Den lovende modellen fra Holt figurerer i selskapets innovative film «The cool girl».
Les mer om:

730 x Alec Benjamin om Astrid S, «Let Me Down Slowly» og «konserter» på parkeringsplasser

Alec Benjamin er kanskje et nytt navn for mange, men han har en av de mest spilte låtene i landet akkurat nå og spilte nylig en utsolgt yngling-konsert på Parkteateret. Det som gjør Alec spesiell for Norge (eller Norge spesielt for Alec) er ingen land elsker ham mer enn det vi gjør. Men nå begynner også hjemlandet også å plukke ham opp – mer om det her. Kanskje har skandinaver et ekstra godt øre for pop? Dette er ikke første gang sanger eller artister først blir populære i vår del av verden, før resten av verden fanger det opp.

Her er nordmenns topp 5 sex-låter

Sex er ofte en ingrediens på Valentinsdagen, og det er ikke bare roser og sjokolade som setter stemningen. Musikk er også viktig. Sonos har gjort en undersøkelse for å finne ut hvilke sanger som gjør nordmenn ekstra brunstige. – Musikk kan gjøre sexlivet ditt bedre, både gjennom økt sexlyst og bedre sex.

Nå er det Paul Scholes sin tur til å vise seg frem som manager

Ryan Giggs har ansvaret for Wales, Ole Gunnar Solskjær har ansvaret for United og David Beckham har fått seg en fotballklubb. Nå er Paul Scholes også på vei tilbake – langs sidelinjen. Ifølge Sky Sports har Scholes innledet samtaler med Oldham, og står nå som toppkandidaten til jobben som manager. For tiden er det Peter Wild som fungerer som midlertidig manager for klubben. (scholes, twitter) Les: Martial har bestemt hvilken drakt som skal ligge nærmest hjertet Det er ikke første gangen United-legenden har vært i samtaler med denne klubben.

Mourinho tviler nå på ferdighetene til nøkkelspilleren sin

Det er ikke så ofte vi bruker fjonge The Times som kilde, men når avisen kommer med påstander om at en av Mourinhos mest betrodde menn har mistet gnisten, må det med. Forrige sesong spilte Nemanja Matic 35 av 38 kamper. Imponerende, og klar beskjed fra Mourinho hvem han vil ha med i fotball-krigen. Denne sesongen har serberen fortsatt som en av nøkkelspillerne til United-treneren. Har noe skjedd i kulissene siden forrige sesong?

«Annie» – litt for cool og jazzy

Musikalanmeldelse | «Annie»
Les mer om: