Nyheter om Cool


Twitter Fleets: Derfor trender Bye Instagram

Twitter lanserer nyhetene Fleets og Spaces. Har du savnet flyktige historier på Twitter? Trolig ikke. Men kveldens nye oppdatering får mange til å si farvel til Instagram. Om så bare midlertidig. Nyheten Fleets har nemlig fått «Damn Twitter» og «Bye Instagram» til å trende på appen. I kveld melder nemlig Twitter at de kopierer funksjonen Instagram kopierte fra Snapchat:  Historier som bare er synlig i 24 timer før de forsvinner. Du kan poste både tekst, bilde og video.

Wentworth Miller er ferdig med Prison Break og heterofile roller

Det blir ikke mer Prison Break for Wentworth Miller. Den amerikanske action- og dramaserien skulle egentlig bare ha én sesong i 2005-2006, men etter en enorm respons fra publikum ble showet forlenget gang på gang. Etter fire sesonger tok det slutt i 2009, før serien fikk nytt liv i 2017.

The Warriors: 51 fakta om kultklassikeren

The Warriors kom først som roman i 1965. Fulgt av en litt stiv, til tider snodig, men spennende og ikke minst stilig film i 1979. I alle fall en av de mest underholdende gjengfilmene noensinne laget. Kanskje den eneste av dem som fortsatt har innflytelse på populærkulturen. 730.no nerder seg til med 51 fakta om The Warriors. 1. Handlingen finner sted i løpet av en 4. juli-natt. Lederen for New Yorks største gjeng, Gramercy Riffs, blir skutt og drept av The Rogues, som skylder på The Warriors. Det blir heksejakt på sistnevnte.

Cool og utradisjonell

Cezinando barnebokdebuterer med en frisk og freidig abc-bok.
Les mer om:

Halloween-filmene rangert fra dårligst til best

Knask eller knep? Eller en slakterkniv i strupen? Blodtørstige The Shape alias Michael Myers har gjort halloween ekstra skummel helt siden John Carpenter ga ham liv via sin ikoniske klassiker i 1978. Historien starter med at unge Michael dreper sin storesøster, og blir plassert i et sanatorium. Michael Myers som ung morder i første Halloween (Compass International Pictures) 15 år senere vender han tilbake, enda mer forstyrret, for å drepe innbyggerne i sin fiktive hjemby Haddonfield mens det er halloween. Det hele akkompagnert av denne musikken – også laget av John Carpenter: Med 11 filmer ha

24kGoldn har hatt Norges mest spilte låt i seks uker på rad

24kGoldn står bak høstens største landeplage i Norge og store deler av verdenen. 19-åringen har nå vært på førsteplassen på Spotify topp 50 i Norge i seks uker på rad med «Mood». Singelen har 243 000 streams hos Spotify, og hos norske Spotify streames den ekstremt fengende låten nå mer 123 000 ganger per dag, som er et godt stykke over andreplassen. Why you always in a mood?

Tory Lanez benekter skytingen av Megan Thee Stallion på nytt album

Tory Lanez har vært helt tyst etter tidenes lurveleven med Megan Thee Stallion. Men nå bryter han stillheten. En sommerkveld i juli inviterte Kylie Jenner til poolparty hjemme hos seg. Festen så gøyal ut, i alle fall på Instagram, men det som fikk alt fokus var det som skjedde etterpå. Politiet stanset bilen til Tory Lanez der Megan Thee Stallion satt blødende. I bilen var også en livvakt og vennen Kelsey Nicole. Det ble funnet et våpen i bilen, og Tory ble arrestert. Megan blødde fra foten. Det ble forklart med at hun hadde kuttet seg på glass.

Diario Sport: Vidal ute på free transfer

King Arturo, vår mann. Det har gått i stø kurs mot exit fra Barcelona. Trist, men for oss blir det stort å se den heltatoverte angrepsspilleren «komme hjem» til Serie A. Forrige uke hevdet en chilensk avis at Vidal hadde drømmescenarioet klart om kombinasjon gjenforening med sin tidligere lagkompis Pirlo og samspill med Cristiano Ronaldo (ikke så mange som kan krysse av i boksen: har spilt med Messi, har spilt med Ronaldo). Les: 8.

Snoop Dogg regner ikke Eminem blant tidenes beste

Uttalelsen falt ifølge NME da Snoop Dogg snakket om en kar han har langt mer sans for, nemlig Dr. Dre – som han karakteriserer som «den beste produsenten innen hiphop». Snoop Dogg roste Dr. Dre for hvordan han oppdaget en rekke raptalenter over hele USA, og brukte Eminem som eksempel på en artist som fikk skutt fart i karrieren takket være Dre. – Eminem! «Det store hvite håpet». Hvite rappere hadde null respekt innen sjangeren. Dre har antagelig løftet opp Eminem til en posisjon der han er å anse som en av de ti beste rapperne noensinne.
Les mer om:

Snoop Dogg har ikke Eminem blant sine topp 10 favorittrappere

OPPDATERT 1. august: Snoop Dogg sier at mange har sutret over at han ikke har med visse navn (trolig Eminem) i sin topp 10 – så han viser sin topp 10. På listen til Snoopy er det kun eldre veteraner som herjet lenge før Marshall Mathers var kjent. Snoop har heller ikke med favoritter som JAY-Z, 2Pac og Nas. Les den opprinnelige saken nedenfor. Snoop Dogg er kompis med Eminem, men som rapper putter California-veteranen ikke Marshall Mathers i sin topp 10. – Eminem! Det store hvite håpet. Hvite rappere har null respekt i rap.

Vanilla Ice gjennoppstår via Dave Franco i filmen To The Extreme

Dave Franco skal spille den legendariske hip-hopperen Vanilla Ice i ny biopic! Endelig (!?) kommer filmen om livet til den legendariske Robert Matthew Van Winkle alias Vanilla Ice. Det bekrefter hovedrolleinnehaver Dave Franco til The Wrap. Se også: Er dette sommerfilmen 2020 trenger?

To ganger iskald Ronaldo redder Juventus

Det er en grunn til at Atalanta ligger på 3. plass i Serie A. Da Juventus møtte denne brysomme konkurrenten på lørdag holdt det på å gå galt for ligalederen. Det måtte to Ronaldo scoringer på straffe for å redde ett poeng. Atalanta kunne med seier mot Juventus rykke forbi Lazio på andreplass, og dundret på fra start. Gasperini og gjengen kontrollerte første omgang, scoret etter 16 minutter og holdt ledelsen til ti minutter etter pause. Les: Utrolig! Ønsker både Jesse Lingard og Phil Jones! Straffe til Juventus.

Cocktail Slippers lanserer kandidat til årets sommerlåt

Damene i Cocktail Slippers byr på en ekte pop-perle i rock´n roll-drakt. En herlig, forfriskende blanding av garasjerock og 70-tallets glamrock med et tydelig spark til 80-tallet, pakket inn i et fyrverkeri av en feminin kvintett som ikke går av veien for å dra på litt live. Singelen er co-produsert av legendariske «Little Steven» Van Zandt og ble sluppet på Wicked Cool Records fredag 26. juni. Cocktail Slippers har alltid hatt et rykte som et fantastisk liveband med sing-a-long stadionlåter og ville, visuelle sceneantrekk.

Joyner Lucas om å være favoritten til Eminem

Joyner Lucas har Eminem som fan. På listen over Marshall Mathers’ favorittrappere gjennom tidene, har han med Joyner Lucas.
Les mer om:

BTS har Samsung og norske Quick Style som partnere

BTS = global boost Når man skal måle popularitet, kommer tall godt med. Noe som passer bra for BTS, da få popgrupper selger og streamer album som dem. I 2018 satte deres plate Love Yourself: Tear rekord ved å bli den første innen k-pop til å toppe Billboard 200.

Celtic tviholder på Arsenal -og Leicester mål

Odsonne Edouard har spilt for Celtic siden sommeren 2017. Først på utleie fra PSG, så permanent i 2018. Nå har 22-åringen blitt litt for effektiv foran motstandernes mål. Celtic har hatt stor glede av spissens 22 scoringer 27 kamper, men dette har også fått Premier League-klubber til å se sitt snitt til å stjæle Celtics beste spillere. Les: Tottenhams største ressurs er også det største usikkerhetsmomentet Ifølge Goal er både Arsenal og Leicester klare for å bla opp rundt 350 millioner kroner og en attraktiv lønn for å friste den unge franskmannen sørover.

Britney Spears hyller Justin Timberlake: – Vi hadde et ikonisk brudd

Alt kan skje i 2020. Alt!!!! Britney Spears gjennomgikk – som hun sier selv – et ikonisk brudd med ungdomskjæresten Justin Timberlake i 2002. Kort tid etter slapp han en sang som åpenbart handler om henne – med dobbeltgjenger i videoen: Siden den gang har den tidligere NSYNC-stjernen snakket om Brit i tide og utide, mens hun selv har holdt tilbake. Men etter nesten to dekader er stillheten over.

Topp 55 memes fra Tiger King på Netflix

Netflix kunne ikke servert oss Tiger King: Murder, Mayhem and Madness på et bedre tidspunkt. Dokumentarserien er så spinnvill at selv koronaviruset virker normalt, noe som gjør at vi glemmer pandemien et lite øyeblikk. Takk, Joe Exotic og Carole Baskin! PS: I dag ble det kjent at det kommer (minst) én episode til av Tiger King.

Evangeline Lilly dropper korona-karantene, til tross for kreftsyk far

Koronaviruset lærer oss mye om folk. Noen er mer hensynsløs enn andre, men det er generelt mange kjendiser som trekkes frem i lyset nå. Mange tar nok dumme valg uten å dele det, men de som åpenlyst setter liv i fare får jaggu høre det. Sist ut er skuespilleren Evangeline Lilly.

Eminem kommenterer beefen med Lord Jamar – se video

I årevis har Eminem beefet med Lord Jamar fra Brand Nubian. Det startet med at New York-veteranen sa at han ikke kan relatere til musikken til Eminem, som han kaller «en gjest i huset til hip-hop». Em disset Lord Jamar fra scenen i Oslo i sommer og disser ham på «Fall». Nå sier Marshall Mathers at han er enig i at han som hvit rapper er en gjest i den svarte musikksjangeren. – Det som er morsomt med hele denne beefen med en viss person [Lord Jamar]… Jeg sa aldri at jeg ikke var en gjest, sier Eminem til Crooked Corner med KXNG Crooked alias Crooked I. – Jeg er absolutt en gjest.

Dommerne blir skikkelige pyser på Anfield

Nå skal vi ikke velge side i diskusjonen om klubber som Liverpool får ekstra drahjelp på hjemmebane, men for Raph Hasenhüttl ble lørdagens 4-0 overkjøring en flau affære for dommerbuketten. Sluttresultatet forteller historen om et Liverpool som dundret over motstander Southampton som forventet.

Grammy 2020: Her er vinnerne og det beste fra showet

OPPDATERT: Grammy-videoene av opptredene hos YouTube ble – dessverre – gjort utilgjengelig i Norge og derfor fjernet. Bittersøt feiring. Årets største musikkfest Grammy ble arrangert i natt, og ble egentlig en av de bedre på lenge. Men noen timer før utdelingen startet kl. 17:00 (kl.

Nick Cannon om beefen med Eminem: – Jeg vant!

Dekadens sjukeste rap-beef! Denne uken valgte Eminem å tørke støv av uvennskapet med Mariah Careys eks Nick Cannon. Hvem vant? Nick, som debuterte som artist i 2001, to år etter at Eminem slo gjennom med The Slim Shady LP, mener at det ikke er noen tvil. – Jeg vant!!!

«Dance Monkey»-jenta er 100 % rå i sin amerikanske TV-debut

One hit wonder eller kommende stjerne? Siden release i mai har «Dance Monkey» kapret verdensdel etter verdensdel. Sist ut er Nord-Amerika. I Norge har Tones and I toppet listene i hele 16 uker, så med mindre noen slipper en brennheit førjulsbanger (hei Justin!) så kommer nok «Dance Monkey» til å holde førsteplassen ut året. Totalt har singelen vært #1 i 23 land.

– Det er en guttedrøm som går i oppfyllelse

Thomas Jones aka JNS har flere sider. Noe som kommer frem via måten han jobber på – blant egne utgivelser finner Hamar-gutten fortsatt tid til å produsere for andre. Multitalentet har produsert for rappere som Lars Vaular og R&B-sangere som Unge Ferrari, og selv kombinerer han gjerne sjangerne. I fjor slapp JNS det mjuke albumet Rød, og i denne helgen er godgutten tilbake i god hip-hop-form via Blå.  – Jeg er kanskje mest kjent for mange som R&B-produsent/artist, men utgangspunktet mitt har alltid vært hip-hop.