Nyheter om CNN


- Han vant debatten

Joe Biden, Elizabeth Warren og Bernie Sanders, nummer en, to og tre på meningsmålingene, barket sammen i Houston natt til fredag. CNN mener førstnevnte er vinneren.

Milliardæren Kylie Jenner kler av seg i Playboy med Travis Scott

Det er ikke ofte man får se administrerende direktører for selskaper verdt millioner av dollar naken i Playboy. Men ifølge CNN kler Kylie Jenner av seg for nummeret som kommer i salg om en uke. Kylie Cosmetics’ 22 år gamle CEO har med kjæresten Travis Scott, som forteller om Ky. – Du er min beste venn, skriver Travis i den kommende saken som Playboy teaser. – Gjennom alle oppturene og nedturene som alle forhold har, utvikler vi oss gjennom dem og fortsetter å bli sterkere. Bildene av småbarnsforeldrene, som fikk datteren Stormi Webster i fjor, er tatt av Kardashian-klanens favoritt Sasha Samso

CNN: – USA trakk ut spion som hadde tilgang til Putins skrivebord

USA har trukket ut en høytstående spion som hadde så god tilgang at vedkommende tok bilder av dokumenter på Vladimir Putins skrivebord, melder CNN.
Les mer om:

CNN: – USA trakk ut spion som hadde tilgang til Putins skrivebord

USA har trukket ut en høytstående spion som hadde så god tilgang at vedkommende tok bilder av dokumenter på Vladimir Putins skrivebord, melder CNN. Samtidig motsier CIA beskrivelsene, det samme gjør russerne.
Les mer om:

CNN: – USA trakk ut spion som hadde tilgang til Putins skrivebord

Russland bekrefter at en person som angivelig spionerte for USA, var ansatt i Kreml, men sier han fikk sparken og ikke hadde direkte kontakt med Vladimir Putin.
Les mer om:

Taylor Swift stjal showet under MTV-utdeling

Med hennes signaturrøde leppestift, gulltopp og matchende gullstøvletter og glittershorts, åpnet 29-åringen showet med låtene You Need to Calm Down og Lover, som også er navnet på hennes ferske album. Swift – som var nominert i 12 kategorier – fikk tildelt to priser under utdelingen for låten You Need to Calm Down.
Les mer om:

– Du lukter nesten rakettdrivstoffet

«Apollo 11» har omsider vanlig premiere på norske kinoer den 30. august – over en måned etter at 50-årsdagen for landingen, 20. juli, ble behørig feiret.
Les mer om:

Å se fotball kan være bra for deg

I en ny studie som snart skal publiseres har forskere ved Universitetet i Leeds kommet frem til at det kan være helsemessige fordeler ved å se fotballaget du heier på spille kamp. I løpet av en kamp opplevde supporterne fysiske påkjenninger tilsvarende 90 minutters rask gange, heter det i studien, skriver CNN.
Les mer om:

Ringte inn bekymringsmelding

Moren til El Paso-skytteren skal ha ringt inn en bekymringsmelding om sønnen sin uker før masseskytingen, melder CNN. Moren fikk imidlertid beskjed om at sønnens våpen var lovlig.
Les mer om:

CNN: Moren til El Paso-skytteren ringte til politiet - bekymret for sønnens våpen

Politiet svarte Patrick Crusius’ mor at han hadde lov til å eie halvautomatisk våpen. Noen uker senere drepte han 22 personer og såret 24 andre.
Les mer om:

USA med ny advarsel om iranske trusler mot skipsfart

De amerikanske myndighetene advarer mot iranske trusler mot kommersiell skipstrafikk i Hormuzstredet og Persiabukta, inkludert GPS-forstyrrelser, melder CNN.
Les mer om:

Kreftsyke Olivia Newton-John vil ikke vite hvor lenge hun har igjen

Den australske sangeren ble diagnostisert med brystkreft for første gang i 1992 og igjen i 2013. Nå kjemper hun for tredje gang mot kreften som er på stadium fire, ifølge CNN. Tidligere har hun ikke ville prate offentlig om sykdommen, men i et intervju med 60 Minutes Australia åpnet hun opp om kreften. LES OGSÅ: Gollum-skuespilleren tar «Venom»-regi. – Når du får en kreftdiagnose eller en annen skremmende ærlig diagnose, blir du plutselig gitt muligheten om at det er en tidsfrist.

57-åring fikk 20 års fengsel for rørbomber i USA

57-åringen som sendte rørbomber til tidligere president Barack Obama, flere andre ledende demokrater, CNN og andre, er dømt til 20 års fengsel.

Sverige ble advart mot negative konsekvenser i brev fra USA

Brevet ble lørdag publisert av CNN. Der skriver USAs spesialutsending for gisselsaker, Robert C. O’Brien, at det bilaterale forholdet mellom USA og Sverige kan bli skadelidende hvis saken ikke løses raskt. «Som presidentens spesialutsending for gisselsaker understreket jeg overfor tjenestemenn i utenriksdepartementet og justisdepartementet den 29.

A$AP Rocky på plass i Los Angeles – skal aldri tilbake til Sverige ifølge TMZ

A$AP Rocky landet på LAX i natt. Se video nedenfor. Artisten, iført sin signatur-babushka, var smørblid og tok bilder med flere personer på flyplassen ifølge TMZ. Denne snutten fra CBS i Los Angeles viser privajetten etter landingen på LAX: TMZ minner om at Rocky ble varetekstsfengslet, og satt inne i en måned, grunnet fluktrisiko. Men ettersom de nå lot ham reise, før dommen er offentliggjort, betyr det trolig at han ikke blir funnet skyldig, skriver bloggen. Noe som passer amerikaneren bra, ettersom han ifølge deres kilder hevder at han har sagt at han aldri kommer til å reise tilbake til S

CNN: Flere skal være drept i skyting på kjøpesenter i El Paso

Flere er drept i skyting på et kjøpesenter i El Paso i Texas, opplyser ordføreren i byen til CNN. Et sykehus i byen har mottatt «minst ti» alvorlig sårede.
Les mer om:

CNN: Flere skal være drept i skyting på kjøpesenter i El Paso

Flere er drept i skyting på et kjøpesenter i El Paso i Texas, opplyser ordføreren i byen til CNN. Et sykehus i byen har mottatt «minst ti» alvorlig sårede.
Les mer om:

Flere drept i skyting på kjøpesenter i El Paso – tre pågrepet

El Pasos borgermester Dee Margo sier til CNN at tre personer er pågrepet etter skytingen på et kjøpesenter i El Paso i Texas. Flere er drept.
Les mer om:

CNN: USA advarte mot konsekvenser i A$AP Rocky-brev

I et brev signert USAs spesialutsending Robert C. O’Brien advares Sverige om at saken kan få «negative konsekvenser» for forholdet mellom USA og Sverige.
Les mer om:

6 år gammel YouTube-stjerne kjøpte hus til 70 millioner kroner

2019 er absurd. YouTube-stjernen som kun går under navnet Boram har via mor og far kjøpt et bygg i det prima Seoul-strøket Gangnam for 70 millioner kroner ifølge CNN. Kjøpet gjør ikke familien blakk. Boram tjener i snitt 25 millioner kroner via sine YouTube-kanaler Boram Tube Toys Review og Boram Tube Vlog. Her har hun til sammen 31,4 millioner abonnenter. Forkjølelselsnutten nedenfor har 333 millioner visninger: I skrivende snutt har denne noodle-videoen blitt vist 377 millioner ganger: Ikke uventet har foreldrene fått mye kritikk for flere av snuttene, til tross for at de er iscenesatt. Sp
Les mer om:

CNN: USA vil sende 500 soldater til Saudi-Arabia

Trump-administrasjonen vil sende 500 soldater til Saudi-Arabia, i lys av økende temperatur i konflikten med Iran, skriver CNN.
Les mer om:

R. Kelly nektet løslatelse mot kausjon

Artisten er også siktet for besittelse og produksjon av overgrepsbilder av barn og for å ha forsøkt å hindre den pågående etterforskningen. Tirsdag møtte sangeren i retten i Chicago og sa seg ikke skyldig i den 13 punkter lange siktelsen mot ham, ifølge CNN. LES OGSÅ: Netflix fjerner scene i populær serie. Den føderale dommeren fulgte imidlertid påtalemyndighetens linje, og Kelly ble nektet løslatt mot kausjon. Foto:Ashlee Rezin | AP | NTB ScanpixR. Kelly fotografert på vei til en rettshøring i mars 2019. The post R. Kelly nektet løslatelse mot kausjon appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

CNN skriver at Assange manipulerte presidentvalget i USA fra Ecuadors ambassade

Wikileaks-grunnlegger Julian Assange skal ha jobbet for å manipulere presidentvalget i USA i 2016 mens han var i dekning i Ecuadors ambassade i London.

CNN: Assange brukte Ecuadors ambassade til å manipulere presidentvalget i USA

CNN skriver at WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange jobbet for å manipulere presidentvalget i USA i 2016 mens han var i dekning i Ecuadors ambassade i London.