Nyheter om Clean


Disse artistene bør du få med deg på Findings

Findings tar for sjette år på rad over Bislett stadion, og med fenomenet Kygo tronende øverst på årets plakat, er det selvsagt duket for tropisk house-fest i hovedstaden denne helgen. GAFFAs utsendte dro frem spåkulen og tok en titt på hvilke andre artister som er verdt å få med seg under årets utgave av Findings. LES OGSÅ: Lil Uzi Vert avlyser Findings-opptreden. Legg gjerne igjen en kommentar under artikkelen eller på GAFFAs Facebook-side om hvilke konserter DU gleder deg til å se på Findings Festival. R&B-dronning Hvem: Julie Bergan Hvor: Magenta Når: Fredag 16.

Endelig!

Selv om det ikke er bekreftet, pleier The Telegraph å ha rett når de uttaler seg bombesikkert om noe hos United. Denne gangen gjelder det the-never-ending-story David De Gea. Mens vi for noen måneder siden ventet på at Premier Leagues tidligere beste keeper skulle skifte beite, har det i den siste tiden dreid seg mer om når United og spilleren skulle bli enige om veien videre. David De Gea agrees six-year Manchester United contract worth £117m to become world's highest-paid goalkeeper | @TelegraphDucker https://t.co/yBcultZzOY — Telegraph Football (@TeleFootball) July 20, 2019 Les: Iskald Zi

ESPN har fått bekreftelsen: Arsenal har ny fransk midtstopper

Skal vi stole på ESPNs kilder, er Arsenal i ferd med å gjøre sommerens første signering. Og det første de skal gjøre, er å sende ham tilbake til klubben han kommer fra. Forvirret? Vel, når spilleren fortsatt bare er 18 år og trolig vil slite med å få nok spilletid i London, er det hele logisk. ESPN har fått bekreftet at William Saliba kjøpes for rundt 300 millioner kroner fra St- Etienne og kan se frem til fem år som Arsenal-spiller. Arsenal are set to make Saint-Etienne defender William Saliba their first signing of the summer transfer window, reports ESPN.

Full klaff for Åshild (28): Vant for første gang, og det på hjemmebane

– Åshild Onstad sikrer seieren med en "clean run". Bedre kan det ikke gjøres i denne klassen, sa speaker da Aurdal-jenta med en soleklar ledelse passerte målstreken.
Les mer om:

Blir årets utgave den siste store?

Etter at årets Roskilde Festival har pakket sammen lørdag 6. juli starter utgraving av grus på store deler av festivalens campingområdet, skriver danske TV 2 Lorry. Utgravingene vil få store virkningen for festivalens kapasitet allerede fra 2020, og festivalen vil bli mindre med tiden. – Vi er bekymret.

Konsertanmeldelse Clean Bandit – Bergenfest: Kitchbanditter

Britisk freakshow i neongrønt og hvitt.
Les mer om:

Konsertanmeldelse Clean Bandit – Bergenfest: Kitchbanditter

Britisk freakshow i neongrønt og hvitt.
Les mer om:

Konsertanmeldelse Clean Bandit – Bergenfest: Kitchbanditter

Britisk freakshow i neongrønt og hvitt.
Les mer om:

Solskjær, gjett hvilken stjernekeeper som har United øverst på ønskelisten

Det er ingen hemmelighet at det foregår hektisk aktivitet hos United for å få på plass en løsning i keeperposisjon. David de Geas fremtid er fortsatt usikker. Da er det betryggende at én av Uniteds potensielle erstattere har viftet med det røde flagget. United-flagget. Jan Oblak skal være drittlei alt rotet hos Atletico Madrid. Griezmann er forventet å stikke ut døra sammen med Hernandez, Godi, Luis og Juanfran.

Festivalfjas med Bergenfest-aktuelle Tom Walker

Bergen! Bergen! Bergen! Tom Walker er ikke bare aktuell med sin Zara Larsson-duett «Now You’re Gone», skotten er jaggu også klar for norsk sommer, nærmere bestemt bergensk sommer. Neste uke står nemlig «Leave A Light On»-sangeren på scenen i Vestlandets vakre hovedstad. Vi tok en kjapp prat med Tom Walker for å lade opp til årets Bergenfest. Hva er hans beste og verste festival-minner, og hva vet han om Bergen og norske artister? Les praten mens du hører på noen av Glasgow-godguttens beste låter:  Hei Tom! Er du klar for festivalsommer?

Andrea (17) klinte til i Clean Air Games

Stortalentet Andrea Rooth fra Lambertseter IF løp 400 meter hekk på 59 blank i Clean Air Games.
Les mer om:

FIF-jenter deltar på stort stevne som sendes på fbtv.no i dag

Marlen Aakre (25) og Nora Wold (21) deltar begge på 400 meter hekk under Clean Air Games som arrangeres på Lambertseter i ettermiddag. Stevnet sendes på fbtv.no i sin helhet med start klokken 17.30.
Les mer om:

8 grunner til å glede seg til Bergenfest 2019

Ingen sommer uten Bergenfest! De siste par årene har Bergenfest vært et like selvskrevent sommertegn som solbrent hud, jordbær i butikkene og skamløse spanske bangers på radioen. Om bare 15 dager braker det løs ved Bergenhus festning i Vestlandets vakre hovedstad. Det er rundt 8913253242 grunner å glede seg til Bergenfest, men vi oppsummerer det med litt færre punkter. Her er 8 ting vi gleder oss til å se og gjøre på Bergenfest 2019: 1) Stjerneskuddet Sam Fender Sam Fender vant nylig den høythengende «BRITs Critics’ Choice Award».

Andrea (17) spisser formen til ungdoms-OL

Tirsdag 4. juni braker det løs på Lambertseter stadion med Clean Air Games. På startstreken på 400 meter hekk står klubbens eget stortalent, Andrea Rooth.
Les mer om:

Keeperlegende takker for seg etter 15 år i Crystal Palace

Sør i London er Julián Speroni en levende legende, nå i en alder av 39 år etter 15 år og 405 kamper for Crystal Palace annonserer han sin avgang. – Nullen er holdt i 112 kamper og på søndag i sesongens siste kamp vil Selhurst Park ta farvel.  Siden Julián Speroni kom til klubben fra Dundee i 2004 har hatt stått i mål flere kamper for Crystal Palace enn noen andre. Speroni er klubbens mestspillende keeper etter overgangen fra Dundee i 2004.

ESPN: Manchester United klar for ny keeper til 1,2 milliarder kroner

For noen få måneder siden ble David de Gea hyllet etter spektakulære redninger da United surfet på medgangsbølgen. Nå begynner det hele å lukte litt Loris Karius. Har David de Gea mistet konsentrasjonen? Selv om keepere er som andre dødlige og gjør feil, fremstår United-keeperen plutselig som usikker og fomlete. Til spanjolens forsvar fremstår de siste ukenes United-lag også som fomlete. Noe som har fått de Gea til å miste konsentrasjonen?

Her er den nye singelen til Avicii

Om 10 dager er det ett år siden Avicii alias Tim Bergling gikk bort. Dette markeres med slippet av singelen «SOS» med Aloe Blacc fra albumet TIM som kommer i juni. Låten lyder som Avicii, men er gjort ferdig av produsentene Albin Nedler og BONN alias Kristoffer Fogelmark. Svenskene, som også co-produserte Aviciis «Pure Grinding» fra Stories, forteller om prosjektet i en video som kom samtidig med singelen. – I etterkant, å gjøre dem ferdig… Jeg blir paralysert av å snakke om det, sier BONN. – Han hadde en helt annerledes måte å spille piano og keyboard på.
Les mer om:

Nærmer seg vårens strandrydding

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Over hele landet organiseres det nå hundrevis av lokale aksjoner. Titusener av mennesker ønsker å gjøre en innsats mot forsøpling i strandsonen, sier prosjektleder Fanny Pindsle i Hold Norge Rent, som koordinerer arbeidet med forberedelser og planlegging i en pressemelding.Størst aktivitet blir det i uka som starter mandag 29. april, med selve Strandryddedagen lørdag 4.

Kygo kan vinne to priser under Billboard Music Awards

Det er ingen tvil om at Billboard elsker Kygo – og sikkert vice versa. For få dager siden havnet bergenseren på en imponerende femteplass da bransjebladet skulle liste opp de 100 største/beste dance-artistene. Rangeringen er basert på stemmer fra en kvart million lesere, samt listeplasseringer, billettsalg og redaksjonell synsing. Kyrre ble kun slått av Marshmello, Calvin Harris, The Chainsmokers og Zedd – det vil si at han ifølge Billboard er mer populær enn giganter som Tiestö, Martin Garrix, Diplo og David Guetta. Alan Walker er listet på en respektabel 32.

Søndagsmiddagen hos Zidane ble dobbelt så vellykket

Real Madrid hadde en spesielt glad spiller etter 3-2-seieren over Huesca på søndag. Og en glad Pappa. Spilleren er Luca Zidane, og pappaen sto langs sidelinjen. Pappas gutt, som er alt annet enn pappas gutt, fikk sin debut denne sesongen. Endelig! For de som ikke har fått det med seg; Zidane junior bærer keeperhansker for Real. -Jeg er veldig fornøyd med debuten hans. Luca er vårt tredjevalg. Courtois var ikke klar og jeg ønsket å gi Keylor Navas hvile etter landskampene. At han spilte, skyldes ikke at han er sønnen min, men at han er Real Madrid-spiller.

Tone rydder på strendene hver dag

Den marine næringen er verstingen, mener Tone Hellevik i strandryddeorganisasjonen Clean Shores Global. Hver dag er hun ute og rydder på strendene i distriktet.
Les mer om:

Superparet alle hadde glemt skal gifte seg

Katy Perry og Orlando Bloom har begge vært blant de aller største stjernene i den vestlige popkulturen.

Brit Awards-nominert

Verken Jones eller Wroldsen er imidlertid å se i videoen, som byr på danserne Shala Iwaskow og Shaadow Sefiroth. Låten ble sluppet i 2017 og lå et halvt år på den britiske singellisten, mens musikkvideoen kom i januar i fjor. LES OGSÅ: Nye artister bekreftet til Øya. Dermed er den aktuell for Brit Awards som beste britiske video- i konkurranse med musikkvideoene til blant annet One Kiss av Calvin Harris og Dua Lipa, Solo til Clean Bandit og Demi Lovato, og For You, låten kjent fra «Fifty Shades Freed» med Liam Payne og Rita Ora. The post Brit Awards-nominert appeared first on GAFFA.no.

Dette er årets 50 beste album

Julen er kanskje ikke alle musikkelskeres høytid da de samme gamle sviskene går igjen over samtlige høyttaleranlegg. Men på en annen måte er julen en musikkelskers høytid. For jul er også ensbetydende med årslister. Det er tiden på året hvor et helt musikkår skal oppsummeres og alle våre favoritter skal samles i lister, hvor vi kan både fryde oss og irritere oss over andres valg. I takt med tradisjonen har GAFFA-redaksjonen også dette året valgt sine favoritter i felleskap.

Proffe plastryddarar får ikkje finansiering

Gründerselskapet Clean Coast i Vanylven på Sunnmøre strevar med å få realisert planane om å drive profesjonell plastinnsamling langs kysten.