Nyheter om ClassicVil hjelpe kriserammede reiselivsbedrifter(pluss)

Classic Norway Hotels fikk merke den brutale nye hverdagen da Reise-Norge ble stengt ned i midten av mars – nå vil hotellkjeden øke byråprovisjonen for å hjelpe samarbeidspartnere.
Les mer om:

FF Rollerskis: – Det er dynamikken mellom disse to funksjonene som leverer følelsen av skisporet som mange forbinder med FF Classic

– Det er kult å vite at vi har levert den følelsen til så mange, og i 2020 fortsetter vi.
Les mer om:

Ny Siri i gammel Carrera

Porsche Classic Shop tilbyr nå Apple CarPlay i nye stereoanlegg tilpasset klassiske modeller hele veien tilbake til en 911 fra 60-tallet.

Skulle bli «tidenes år» – så kom koronaen. Men nå ser Classic Norway lyset igjen(pluss)

Kjempesuksess med sommerkampanje gir ny optimisme.
Les mer om:

E-sport Hockey Classic Direkte søndag kl 19:00

Stjernen Hockey inviterer til hockeysending i samarbeid med AIM Studios som streames. Du kan du se spillere fra Stjernen Hockeys A-lag og andre kjente ansikter fra Fredrikstad konkurrere på Playstation. Det blir direkte studiosending med gjester, konkurranser, mimring fra gamle dager, hockeyprat og god stemning.

Har du hockeyabstinenser? Nå har Stjernen funnet en idé som kan hjelpe litt

1. påskedag arrangerer Stjernen det de selv omtaler som E-sport Hockey Classic.
Les mer om:

Topp 55 memes fra Tiger King på Netflix

Netflix kunne ikke servert oss Tiger King: Murder, Mayhem and Madness på et bedre tidspunkt. Dokumentarserien er så spinnvill at selv koronaviruset virker normalt, noe som gjør at vi glemmer pandemien et lite øyeblikk. Takk, Joe Exotic og Carole Baskin! PS: I dag ble det kjent at det kommer (minst) én episode til av Tiger King.

Marca: Everton planlegger to overganger som vil sette fyr på Premier League

Spanske Marca pleier å ha orden i sysakene sine når det kommer til mye av det som skjer på styrerommene i La Liga. Da syntes vi det er verdt å ta med ryktet om to overganger som kan sette Premier League on fire. James Rodriguez har de siste ukene vært linket til en overgang til sin tidligere sjef, Carlo Ancelotti. Har Everton finansene fortsatt i orden kan en avtale med Real være realistisk.

KLÆBO STÅR BAK STAKEMASKIN – ABILICA XC CLASSIC 2000

– Disse parameterne gir deg gode tilbakemeldinger på intensitet og gjennomføring samtidig som du kan registrere utvikling.
Les mer om:

Hovland etter Honda Classic: – Ikke så langt unna som det ser ut på scoren

Tøffe forhold og «dumme feil første dagen» ødela for Viktor Hovland i PGA-turneringen i Palm Beach Gardens. Nordmannen har likevel tro på seg selv.
Les mer om:

Hovland etter Honda Classic: – Ikke så langt unna som det ser ut på scoren

Tøffe forhold og «dumme feil første dagen» ødela for Viktor Hovland i PGA-turneringen i Palm Beach Gardens. Nordmannen har likevel tro på seg selv.
Les mer om:

Hemmeligheten bak Classic Kebab

Han skulle bare bli i byen noen uker – men så oppdaget 26-åringen at kebab var en suksess.
Les mer om:

Billie Joe Armstrong slepes på nettet etter Ariana Grande-kommentar

Internett er ikke fornøyd. Green Day-vokalisten Billie Joe Armstrong uttalte seg nylig om årets Grammy-utdeling, og naturlig nok hyller han navnesøsteren Billie Eilish som vant omtrent alle prisene i år. Rockestjernen forteller at han ikke så showet selv, men at han er glad på Billies vegne. – Det var velfortjent. Deres [Billie og broren Finneas] musikk er veldig ekte.

Lederskifte i Classic Norway(pluss)

Stephen Meinich-Bache tar over som adm. direktør i Classic Norway Drift etter Terje Hatlen Stokke, som slutter og går til en stilling som konsernspiss i Long Ship AS sin aktivitetsbaserte satsing innenfor reiseliv.
Les mer om:

Reiselivet roper varsko om giftdeponi(pluss)

Direktørene ved hotellene i Molde, reiselivssjef Torunn Dyrkorn i Visit Nordvest og Classic Norway-eier og styreleder Erik Berg går nå samlet ut på vegne av reiselivet og advarer sterkt mot giftdeponiplanene på Raudsand.
Les mer om:

Tre under par for Hovland

Golfproffen Viktor Hovland gikk andre runde i Dubai Desert Classic to slag under par. Dermed ligger han tre under par etter to spilte runder i Europatour-turneringen.
Les mer om:

Hovland på tre under par i Dubai

Viktor Hovland gikk annen runde i Dubai Desert Classic to slag under par. Dermed ligger han tre under par etter to spilte runder. Dermed vil han klare den stipulerte cuten på to slag over par med god margin. Han var på vei mot en superrunde, men tre bogeyer på rad mot slutten av dagen ødela.
Les mer om:

Hovland fire slag bak i Dubai

Viktor Hovland åpnet Dubai Desert Classic med en runde ett slag under par i vanskelige spilleforhold. Han er på delt 18.-plass etter de første 18 hullene, og er fire slag bak ledende Thomas Pieters. Turneringen i Dubai inngår i europatouren og varer til søndag. Forrige uke slet Hovland i sin sesongdebut. Da klarte han ikke cuten i Abu Dhabi. (NTB)

Videopremiere: JNS hyller Wu-Tang-Clan og kompis som gikk bort for tidlig

Smidig for alltid! Wu-Tang for alltid! Thomas Jones alias JNS serverer nå musikkvideoen til «Snow Beach». Låten er fra det selvproduserte albumet Blå, som kom ut på tampen av forrige dekade.

Juan Mata vet hvordan han får Liverpool-supporterne til å bli musestille

På søndag braker det løs for n´te gang på Anfield, Ikke overraskende varmer de to klubbene opp med mimring (da det slo positivt ut for seg seg selv). Vi lar Manchester United skryte av seg selv og fotballens gentleman. We never need an excuse to rewatch this classic Anfield moment from Juan the man #MUFC #GoalOfTheDay pic.twitter.com/rXZ4cXuDsL — Manchester United (@ManUtd) January 18, 2020 Vi skal ikke se bort fra at senor Mata forsatt har et saksespark eller to i kroppen. Les: Liverpool varmer opp med Mané og El Nino

Classic Norway omsette for 300 millionar kroner

Veton Berisha (25) forlater Brann etter mindre enn ett år og bare fire mål i rødt.
Les mer om:

Sagafjord blir "Classic Norway Hotel"

Sagafjord Hotel blir ein del av hotellkjeda Classic Norway Hotels frå 1. januar 2020
Les mer om:

Classic Norway får nytt hotell

Sagafjord Hotel, i bygda Sæbø på Sunnmøre, blir en del av Classic Norway Hotels 1. januar 2020.