Nyheter om Classic


– Låten er en reaksjon på #metoo-bevegelsen

Guns N’ Roses-bassist Duff McKegan er aktuell med sitt nye soloalbum Tenderness. I et intervju med Classic Rock forteller han at en av låtene på albumet ble skrevet som en kommentar og reaksjon på #metoo-bevegelsen. – På mitt siste album skrev jeg en låt som heter Follow Me To Hell. Det var en replikk til en kar som voldtok og drepte en 15 år gammel jente i San Diego. Jar har kone og to døtre, og denne type saker gjør oss alle forbannet og lei seg.
Les mer om:

Iggy Azalea kommenterer toppløsbildene på avveie

– Overrumplet, flau, krenket og trist. I går lekket bilder av Iggy Azalea hvor hun er toppløs. Typ ikke tildekket. Materialet er fra en GQ-shoot i 2016, men bildene hvor puppene vises ble aldri publisert. Rapperen har skrudd av sine Twitter- og Instagram-kontoer, men postet et åpent brev om bildene hos Facebook.

LANGLØPSCUP RULLESKI: Guide World Classic Tour - Program

Terminliste for Guide World Classic Tour 31. juli til 24. august 2019.
Les mer om:

Kveldens travtips: To jackpot-bankere på Biri

VGs travekspert, Anders Olsbu, lar både Lesja Titan og Mega Classic stå ugarderte i V65 i jackpot-omgangen på Biri Travbane i kveld.
Les mer om:

Carlsen vant ny storturnering

Sjakkstjernen Magnus Carlsen sikret seg mandag seieren i storturneringen Grenke Classic i Tyskland etter at to andre spillere delte poenget i en remis.

Remis for Carlsen

Magnus Carlsen spilte mandag remis med hvite brikker mot Vishy Anand i Grenke Classic. Carlsen står dermed med to seiere og en remis og leder turneringen i Tyskland. Verdenseneren har storspilt så langt i år, og har nå 53 partier på rad uten tap.

Nå blir det standardheving på Storholmen(pluss)

Classic Norway flesker til igjen. Hustadvika Gjestegård har vært i selskapets eie siden 2003, men har et stort uforløst potensial. Jørn Aase er mannen som skal skape sterk medvind. Han har mye på gang.
Les mer om:

Kristoffer Halvorsen spurtslått i belgisk klassiker: En detalj like før slutt ødela løpet

I år som i fjor ble Sky-rytteren nummer to i Bredene Koksijde Classic, etter dramatikk 1,5 kilometer fra mål.
Les mer om:

Kristoffer Halvorsen spurtslått i belgisk klassiker: – Naturlig at han er irritert

I år som i fjor ble Sky-rytteren nummer to i Bredene Koksijde Classic.
Les mer om:

Bilmessa går fløyten: – Vi har ikke gitt opp

Classic Car Show har de to siste årene blitt gjennomført på Hellerudsletta. I år blir det derimot ingen messe.
Les mer om:

Skarpnord med start på det jevne

Marianne Skarpnord greide ikke å følge opp storspillet fra forrige helg da hun innledet Canberra Classic i golf med en runde på par fredag.
Les mer om:

Seier til Skarpnord i Australia

Marianne Skarpnord tok seier i europatourturneringen i Australian Ladies Classic søndag. Seieren er hennes fjerde i turneringen.
Les mer om:

Etterlengtet seier for Skarpnord i Australia

Marianne Skarpnord vant golfturneringen Australian Ladies Classic søndag. Det var hennes fjerde tittel på europatouren, men den første på seks år.
Les mer om:

Marianne Skarpnord vant Australian Ladies Classic: - Veldig deilig!

SYDNEY (VG) Den norske golfspilleren avsluttet med to birdier på rad på Bonville Golf Club, og gikk dermed helt til topps i turneringen.
Les mer om:

Seier til Skarpnord

Marianne Skarpnord tok seier i europatourturneringen i Australian Ladies Classic søndag. Seieren er hennes fjerde i turneringen. Spanske Nuria Itturrios og australske Hannah Green tok en delt andreplass.
Les mer om:

Liverpoolband med et smittende promillehumør

Er det noe som heter classic britpop, så leverte Big Bambora akkurat det.
Les mer om:

Skarpnord ett slag bak lederen før siste runde

Marianne Skarpnord er på delt 2.-plass ett slag bak ledende Madelene Sagström før siste runde av Australian Ladies Classic i golf.
Les mer om:

Guide World Classic Tour 2019: Nytt norsk renn inn på terminlista

Guide World Classic Tour har fått inn en ny norsk post på programmet.
Les mer om:

Caroline suser oppover i verdenseliten

Karoline Stormo (Arendal & Omegn GK) og Dorthea Forbrigd (Oslo GK) knuste resten av feltet i sesongåpningen Lady Puerto Rico Classic i den øverste collegedivisjonen.
Les mer om:

Nå kan AC/DC-fansen slippe jubelen løs

Det har de siste månedene versert en del rykter om at AC/DC er i gang med å spille inn et nytt album med vokalist Brian Johnson tilbake i bandet. Johnson måtte forlate gruppens turné i 2016 for å unngå en permanent hørselskade, og han ble erstattet av Axl Rose fra Guns N’Roses. LES OGSÅ: 25 år gammel indielåt topper hitlistene i Japan. Classic Rock skriver at et nå slettet bilde på Instagram fra desember 2018 viser Johnson sammen med bassisten Cliff Williams utenfor Shangri-La Hotel i Vancouver, den samme byen, som gruppen har spilt inn deres tre siste album.

Classic Norway kjøper Refsnes Gods (pluss)

Classic Norway har kjøpt ærverdige Refsnes Gods på Jeløya ved Moss, som er et klassisk gammelt hotell med en historie som strekker seg hele 250 år tilbake i tid.
Les mer om:

Winter Classic er et utrolig flott tiltak!

– Det er mye innsats som ligger bak, og det er en fornøyelse å se og oppleve, melder en leser.
Les mer om:

PSG desperate – skal ha Neymar-vikar på Deadline Day

Det telles ned mot lukkingen av overgangsvinduet. Nå foretas de siste desperate grepene fra klubbene som må ha erstatninger eller forsterkninger for å nå målene sine. De siste timene på torsdag kan bli dyre. Neymar er ut i tre måneder. Dette betyr at PSGs fotballartist mister begge Champions League-kampene mot Manchester United. For Thomas Tuchel er dette en stor fotball-krise som må begrenses. Blir bare ord og lite sparking de neste månedene.

Vintereventyr i vollgravene: – Det er helt magisk med dette været

Forholdene kunne knapt vært bedre. Det satt store og små pris på under den tredje utgaven av Vollgravene Winter Classic. Eneste skår i gleden var at Stjernens unge lovende gikk på et surt tap mot Frisk Asker.