Nyheter om Clarion


Røykut­vikling på hotell

Nødetatene har rykket ut til Clarion Hotel Ernst i Kristiansand etter melding om røykutvikling.

Røykut­vikling på hotell - gjester ble evakuert

Nødetatene rykket onsdag formiddag ut til Clarion Hotel Ernst i Kristiansand etter melding om røykutvikling.

Hjemmekontor på hotell?

– Korona-situasjonen rammer oss i hotellbransjen hardt. Vi har jo ikke gjester. Hva gjør vi nå? spør Malla Holden, hotelldirektør i Clarion Collectiion Amanda.
Les mer om:

Hotellet stiller opp med både lokaler og arbeidskraft: – Vi er mer enn villige til å bidra

En stor andel av de ansatte ved Clarion Collection Hotel Grand er permittert etter at koronakrisen for alvor slo inn over reiselivsnæringen. Nå stiller de velvillig opp for å hjelpe Bodø-samfunnet med å håndtere krisen.
Les mer om:

Permitterer 80 prosent av staben: – Situasjonen føles helt surrealistisk

PORSGRUNN: Comfort Hotel Porsgrunn har opplevd et dramatisk fall i omsetningen de siste dagene, og har sett seg nødt til å permittere de fleste ansatte. Også ved Clarion Collection Hotel Bryggeparken i Skien har de nå permittert mange.
Les mer om:

Clarion og Thon hotell er fortsatt åpne. Nå er Scandic stengt(pluss)

Byens tre hoteller opplever svært lav beleggsprosent. Hotelldirektør Knut-Eirik Dybdal ved Scandic hotell sier de har tatt konsekvensen av mangel på gjester og valgt å stenge dørene inntil videre.
Les mer om:

Koronafrykt får lokale hoteller til å ta grep: Hotelldirektør har sendt ut varsel om permitteringer

Hotelldirektør Mai-Lise «Malla» Holden ved Clarion Collection Hotel Amanda i Haugesund sendte mandag ut 14 dagers varsel om mulige permitteringer. På Scandic Maritim er de spente før show i helgen.
Les mer om:

Hotelldirektør i Ernst frykter de må permittere ansatte

Hotelldirektør i Clarion Hotel Ernst frykter de må redusere arbeidskraften med 20 prosent på grunn av flere avbestillinger. Da må flere ansatte permitteres.
Les mer om:

Hotellene vil skjerpe sikkerheten etter ran

Nattevaktene på Scandic Forum og Clarion Hotel Energy ble truet med pistol og ranet av en maskert mann. Hotellene vurderer å skjerpe tilgangen til hotellet om nettene etter hendelsen.
Les mer om:

To menn pågrepet etter to væpnede hotellran i Stavanger

To Stavanger-menn i 20-årene ble natt til onsdag pågrepet av politiet, etter at hotellene Clarion Hotel Energy og Scandic Forum ble ranet. Den hovedmistenkte skal ha truet betjeningen med en pistol ved begge hotellene. Onsdag morgen er våpenet fortsatt ikke funnet.
Les mer om:

Hotellet fikk ufrivillig basseng i kjelleren

Hotelldirektør Malla Holden ved Clarion Collection Hotel Amanda forteller.
Les mer om:

Dette er programmet på Solamøtet

Dette skjer mandag 13. januar under Solamøtet på Clarion Hotel Air.
Les mer om:

Program Solamøtet

Dette skjer mandag 13. januar under Solamøtet på Clarion Hotel Air.
Les mer om:

Fredag går «matens Oscar» av stabelen i Stavanger

Mikals Laks og Albert Idsøe er blant finalistene når 500 publikummere samles på Clarion Energy hotell fredag for å feire norsk mat og drikke.

Erna er brannfast på Sola

Statsminister Erna Solberg er brannfast på Sola og må kjøre bil fra Stavanger til Oslo. Resten av Johan Sverdrup-festen på Clarion Air går som planlagt.

Antall gjester som bor på hotell julaften nær doblet i år: – enkelte tar inn på hotell for å finne et fellesskap

Mens flere av hotellene på Romerike stenger i jula, skal Clarion hotell på Gardermoen ta imot rundt 1850 gjester. 200 av disse bor på hotellet på julaften og får eget juletre på rommet.

Lokal stjernekokk blir ny kjøkkensjef på Stavanger-hotell

«Bifangstens far», Øyvind Næsheim, blir ny kjøkkensjef på Clarion Hotel Stavanger.
Les mer om:

Fikk jobben som hotelldirektør - begynte aldri

SKIEN: Kristofer Eastwood (36) fikk jobben som hotelldirektør på Clarion Collection Hotel Bryggeparken i Skien. Han begynte aldri. Nå må hotellet se om etter en ny direktør.
Les mer om:

Truer med å ta fra hotellet skjenkebevillingen hvis ikke havnetrappa bygges(pluss)

Politikerne er lei av at eierne av bygget til Stordalen-hotellet Clarion Hotel Trondheim på Brattøra ikke har bygd den nye havnetrappa.
Les mer om:

Mann pågrepet for vold og ran i Oslo sentrum

En mann i 20-årene ble utsatt for vold og ran utenfor Clarion hotell på Jernbanetorget i Oslo. Politiet har pågrepet en mann i slutten av 30-årene.

Pågrepet for vold og ran i Oslo

En mann i 20-årene ble utsatt for vold og ran utenfor Clarion hotell på Jernbanetorget i Oslo. Politiet har pågrepet en mann i slutten av 30-årene.

Mann slått og ranet i Oslo

En mann ble utsatt for vold og ran utenfor Clarion hotell på Jernbanetorget i Oslo. Politiet søker etter en gjerningsmann.

Hotell Ernst pusser på fasaden

Det meste av Clarion hotel Ernst er i svøpt i plast mens den verneverdige fasaden renoveres for «et bra antall millioner».
Les mer om:

– Bygger 37 nye hotellrom(pluss)

Clarion Collection Hotel Arcticus satser 55 millioner kroner på en utvidelse hotelldirektør Benny Jakobsen mener er helt nødvendig.
Les mer om:

Optimismen tilbake i hotellnæringen: –Jeg tror bedringen fortsetter

I juni år opplevde hotellene i Stavanger-regionen 70 prosent belegg. Nå øker Stavanger mest. Hotelldirektør ved Clarion Hotel Energy, Gjermund Dahl, ser optimistisk på framtiden.
Les mer om: