Nyheter om Christiansen


Her står LSK-keeperen og «gauler»: – Det nærmeste jeg var å bli svett

Mads Christiansen stilte som forsanger for å hedre fansen.
Les mer om:

Ny seier for LSK

Aleksander Melgalvis sørget for at Lillestrøm ledet 1-0 over Ham-Kamp en time ut i kampen. Innbytter Ebiye Moses sørget for 2-0. Dermed er LSK fortsatt ubeseiret i førstedivisjon og 19 år gamle Mads Hedenstad Christiansen har holdt nullen i andre kamp på rad. Ham-Kamp står fortsatt uten poeng i førstedivisjon.

Gravid Tiril Sjåstad Christiansen ledet sin andre «Farmen kjendis»: – Jeg hadde en røff start

KRAGERØ (VG) «Farmen kjendis»-programlederen (25) får vite barnets kjønn på torsdag. Nå har hun og kjæresten også kjøpt seg hus i Grimstad.

Keeperduellen LSK: – Han har ikke håndtert det så bra som vi håpet

Matvei Igonen (23) fikk for et par uker siden beskjed om at han var LSKs førstekeeper. Uka før seriestart er det igjen åpent om han eller Mads Christiansen (19) tar keeperplassen.
Les mer om:

Næringslivsloggen 25. juni: Nå har Choco Loco-jentene startet nytt selskap

Merethe Stene, Vibeke Schakenda, Anders Odden, Marius Aspelund Fatnes og Jon Bjarne Christiansen er blant dem som har etablert ny bedrift det siste døgnet. Her er dagens næringslivslogg!

Her trossar han regjeringas råd: – Vil sikkert få kjeft

Med Italia som mål og i fare for å sitte koronafast reiser Vetle Sjåstad Christiansen på privat høgdeopphald. Skiskyttarens landslagstrenar Egil Kristiansen er skeptisk.

Startet interiørbedrift: – Å gjøre om hjemme trenger ikke å være veldig kostbart

Etter mange års vennskap startet Ragnhild Nøst og Therese Christiansen med boligstyling sammen. Målet er å ta utgangspunkt i det du har i boligen din fra før.
Les mer om:

Båtføreren på redningsskøyta har ikke sett så mange båter på sjøen i pinsen: – Det er fullt på alle holmer og skjær

Båtfører Anders Christiansen og mannskapet på redningsskøyta «RS Eivind Eckbo» har hatt en hektisk helg på sjøen.
Les mer om:

Derfor sliter Sjåstad Christiansen med corona-tiltakene

Vetle Sjåstad Christiansen (28) innrømmer at han sliter med mange av coronaens smitteverntiltak – med god grunn.
Les mer om:

En skade ga Norges beste svømmer en oppvekker: – Iblant tenker jeg «hva f... drev jeg med?»

Henrik Christiansen (23) innrømmer at han ikke har trent bra nok de siste årene. Nå ser han fremover og har kun ett mål i sikte: å bli verdens beste svømmer.
Les mer om:

En skade ga Norges beste svømmer en oppvekker: – Iblant tenker jeg «hva f... drev jeg med?»

Henrik Christiansen (23) innrømmer at han ikke har trent bra nok de siste årene. Nå ser han fremover og har kun ett mål i sikte: å bli verdens beste svømmer.
Les mer om:

Svømmeren Henrik Christiansen erkjenner: – Jeg har trent mye, men ikke bra nok

Henrik Christiansen (23) fra Lambertseter svømmeklubb innrømmer at han ikke har trent bra nok de siste årene. Nå ser han framover og har kun ett mål i sikte: å bli verdens beste svømmer.
Les mer om:

Henrik Christiansen erkjenner: – Jeg har trent mye, men ikke bra nok

Henrik Christiansen (23) innrømmer at han ikke har trent bra nok de siste årene. Nå ser han framover og har kun ett mål i sikte: å bli verdens beste svømmer.
Les mer om:

Skiskytterne må bli hjemme – Sjåstad Christiansen vil dra til høyden alene

ULLEVÅL (VG) To av tre samlinger i høyden går i vasken for skiskytterne, men Vetle Sjåstad Christiansen (28) nekter å gi opp den viktige høydetreningen.

Mobbesak gikk til Kontrollutvalget: -Ikke uvanlig at dialogen med skolen skjærer seg

En mobbesak som ikke lot seg løse mellom de foresatte og skolen, havnet på Kontrollutvalgets bord tidligere denne måneden. I følge enhetsleder for skole, Elisabet Christiansen, er slike saker ikke uvanlig.
Les mer om:

Royal Union Staint-Gilloise sparker sin dansk/spanske trener Thomas Christiansen

Med et slik navn blir det vanskeligere å lage gode supportersanger, men de fikser trolig det i Belgia, hvor mye er ganske rart. Royal Union Staint Gilloise har bestemt seg for å sparke sin dansk-spanske trener Thomas Christiansen. Thomas Christiansen overtok Belgian Union St. Gilloise i fjor sommer, men allerede nå kan han pakke kofferten og reise fra Brussel. Klubben skriver på sin hjemmeside at samarbeidet med den 47 år gamle danske spanjolen har kommet til en ende.

Ingen store mesterskap i 2020 for Christiansen

Kortbane-VM i svømming i Abu Dhabi er flyttet til 2021. Det var det siste store mesterskapet som fortsatt sto på kalenderen for verdens beste svømmere.
Les mer om:

Ingen store svømmemesterskap i 2020

Det blir et magert konkurranseår for Henrik Christiansen og svømmeeliten. Kortbane-VM i svømming i Abu Dhabi er nå flyttet til 2021. Det var det siste store mesterskapet som fortsatt sto på kalenderen for verdens beste svømmere. Fra før er Tokyo-OL og svømme-EM i Budapest flyttet på som følge av koronaviruset. Kortbane-VM skulle vært arrangert i Abu Dhabi fra 15. til 20. desember. Det blir i stedet plassert inn i neste sesongs terminliste på datoene 10. til 12. desember.

Gravid på «Farmen kjendis» – klar for munnbind og Antibac

Gravide Tiril Sjåstad Christiansen måtte avlyse sommerens bryllup, men er mer enn klar for sin andre sesong som programleder for «Farmen kjendis».

Farmen kjendis-Tiril er gravid: – Stian lo og jeg grein

Tiril Sjåstad Christiansen (25) er gravid: – Tror vi skal få nok å gjøre dette året likevel jeg.

Tiril Sjåstad Christiansen venter barn: – Sommerfugler i magen

Farmen-programleder og tidligere freestylekjører Tiril Sjåstad Christiansen venter barn.
Les mer om:

Tiril Sjåstad Christiansen gleder seg til å pusse opp familiens sommerhus i Sagesund: - Vi er alle opptatt av interiør

Sagesund for Tiril Sjåstad Christiansen (25) er å våkne til måkeskrik, pianospill og munnspill. Og fiske med farfar Anton Christiansen.

Stavanger-sjefen: Ingen Oilers-sesong med 500 tilskuere

Stavanger Oilers-eier Tore Christiansen slår fast at eliteserien i ishockey kommende sesong vil spilles uten hans regjerende seriemester hvis antall tilskuere vil være begrenset til 500 på grunn av smitteverntiltakene.

Halvparten av de nye hyttene ble solgt første uka: - Det har vært et kjempetrykk

PORSGRUNN: Syv av de 13 prosjekterte elektrikerklare hyttene på Bjørkøya er solgt etter bare få dager. - I løpet av helgen er det stor sannsynlighet for at det er ni, sier Tarjei Christiansen.
Les mer om:

Her gjør svømmestjernen helomvending – regner med at han får høre det

Henrik Christiansen så ikke for seg å kopiere triatlon-utøver Gustav Idens alternative hagebasseng. Så kom et fristende tilbud på bordet.
Les mer om: