Nyheter om Christensen


Kjerver løv til kyrne

Yvonne Tonnaer og Ole-Jacob Christensen mangler økologisk fôr og må søke dispensasjon for konvensjonelt fôr.
Les mer om:

Nå kan du bo her, men det koster 20.000 kroner natta: – Det er jo bare helt rått

– Hvis du leier dette stedet, så kan du altså spise middag med gullbestikket til Anders Jahre. Det er jo bare helt rått, sier Morten Christensen.
Les mer om:

Chelsea fans reagerer på salg av forsvarstalent til Monaco

Twitter flommer over av fans som virkelig ikke liker at Monaco har signert  Chelsea-forsvareren Jonathan Panzo. På fredag ble det klart at enda et ungt talent forlater Chelsea og fansen reagerer og synes det er fryktelig trist. Les: Antonio Conte fortsetter som sjef på Stamford Bridge Hello everyone, I’m delighted to announce I am now one of you. A monégasque! I look forward to stepping out in a Monaco shirt for the first time, and playing for a club with such a rich history. DAGHE MUNEGU!

Kom seg under magisk grense

FIFs Nils Christian Christensen (16) presset seg endelig under to-minuttersgrensen på 800 meter.
Les mer om:

Kronprinsparet skal til Holmestrand – og Inger har «kjøreplanen» klar

– Dette blir et tre timer langt besøk, hvor Holmestrand virkelig kan bli vist fram for resten av Norge, sier Inger Christensen.

Kan disse bokstavene øke bilens verdi?

(Broom): Benny Christensen er Brooms bilekspert. I «Spør Benny»-seksjonen på broom.no svarer han på alt som har med bil å gjøre.
Les mer om:

Vant NM-gull i leirdueskyting

Arnt Sigurd Christensen fra Lindesnes JFF gikk til topps i ungdomsklassen i nordisk trap.
Les mer om:

Hareide om Chelsea-midtstopper: – Større potensial på midtbanen

Chelsea-midtstopper Andreas Christensen kan få en enda større fotballkarriere om han flyttes til midtbanen, mener Danmarks landslagssjef Åge Hareide.

Nils Christian (16) nær magisk grense

FIFs Nils Christian Christensen (16) er nær ved å nå den magiske tominuttersgrensen på 800 meter.
Les mer om:

Disse kommer på Ord i Grenseland-festivalen 2018

Maja Lunde, Vigdis Hjorth, Frode Grytten samt Lars Saabye Christensen er blant forfatterne som gjester Ord i Grenseland-festivalen 2018. I tillegg kommer kulturminister Trine Skei Grande.

Christian Eriksen til VG om VAR-VM: – Det har blitt mange straffer

VITJAZEVO (VG) Christian Eriksen ser positivt på VAR-teknologien, mens Chelseas Andreas Christensen innrømmer at han fryktet VAR-straffe imot i VM-åpningen. Åge Hareide er atskillig med kritisk enn sine spillere: – Det fjerner noe av sjarmen med fotball.

Kjær roser sin nye midtstoppermakker

Danmarks kaptein Simon Kjær sier samarbeidet med forsvarsmakker Andreas Christensen virker lovende inn mot VM.
Les mer om:

«Åge Hareide norsk agent sendt for å ødelegge Danmarks VM sjanser»

Nesten alle var på gråten, inkludert landslagssjef Åge Hareide da han tidligere i dag tok ut det danske landslaget til VM. Rosenborgs danske lord blir ikke å finne i mesterskapet i Russland. Heller ikke lagkamerat Mike Jensen er med i troppen. Reaksjonene har ikke latt vente på seg: – Her ser du en kar som mener vi her i Norge har sendt Hareide for å ødelegge for Danmark sine VM sjanser.

– Jeg vil bli toppkeeper, ellers hadde jeg lagt opp

(Skjetten-Østsiden 0-0). Stian Christensen (22) droppet benken i Obos-ligaen for å få spille i 3. divisjon. Men keeperen har ikke gitt en karriere som keeper på toppnivå. Lørdag holdt han nullen da Skjetten tok ett hjemmepoeng.
Les mer om:

André skal lage noe helt nytt på Slottsfjellskolen

Vestfold har mange amatørteatre, men André Christensen vil få fram filmmediet i tillegg. Nå starter han opp Vestfold Filmteater.
Les mer om:

Tre generasjoner med motorsport i blodet

Fra spenningssøkende bestefedre til fartsglade barnebarn. Familien Christensen og Nilsen brenner for motorsport. Nå hiver de seg bak rattet på gokarter og racerbiler, klare for en ny og fartsfylt sesong.
Les mer om:

Disse spiller hengekampen

For sjette kamp på rad i Eliteserien gjør Mark Dempsey forandringer i startoppstillingen i forhold til de som spilte forrige kamp. Kaptein Simon Larsen er tilbake fra start, det samme er Tobias Christensen. Jonas Deumeland står i mål. I forsvar…

Ingen tvil – nå blir det dyrere å ha elbil

Benny Christensen er Brooms bilekspert. I «Spør Benny»-seksjonen på broom.no svarer han på alt som har med bil å gjøre.
Les mer om:

Ingen tvil – nå blir det dyrere å ha elbil

Benny Christensen er Brooms bilekspert. I «Spør Benny»-seksjonen på broom.no svarer han på alt som har med bil å gjøre.
Les mer om:

ERP: Digitaliseringens usynlige maskineri

Han har fulgt ERP-markedet i mer enn 30 år, og kjenner det bedre enn de fleste. På årets ERP-dag er et av BI-lektor Bo Hjort Christensen hovedbudskap at bransjen har passert en milepæl: Nå er alle de tradisjonelle aktørene godt på plass i skyen.
Les mer om:

Dansk dynamitt senket Fløy

Danske Rasmus Lynge Christensen scoret begge målene da Arendal slo Fløy ut av cupen.
Les mer om:

Nå skal legesenteret totalforvandles

STATHELLE: Heis, legesenter i underetasjen og matbutikk, samt Brotorvet et lite steinkast unna. - Vi ser for oss at vi vil treffe en voksen kjøpegruppe godt her, sier markedssjef i PBBL, Lars Christensen.
Les mer om:

Håland skole sørget for skolegang for barn i Laos

Birk Christensen og Jorid Bjørnaa Ølberg hadde et litt annerledes ønske for hva de ville bruke Bukis-penger på: Skolegang for barn i Laos.

«Lykketreff» ødela for Skjetten

(Skjetten – Kvik Halden 0-1). Stian Christensen var i ferd med å bli den store helten i Skjettens serieåpning, men et distanseskudd fra rundt 30 meter ødela drømmedebuten.
Les mer om:

Lars Saabye Christensen: – Slik ble livet etter kreftsykdommen

Lars Saabye Christensen (64) har skrevet seg gjennom ryggprolaps og kreftbehandling. Nå lærer han seg å slappe av. – Man fortsetter ikke som før, men man fortsetter, sier han
Les mer om: