Nyheter om Christensen


Chelsea går helt bananas – har fire midtstoppere på blokka

Det er ikke ofte vi syntes synd på Thomas Tuchel, til det er han altfor godt betalt og breial, men midtstopper-kabalen den siste sesongen som aldri gikk opp sørget for å skape uro gjennom hele sesongen. Det er derfor som forventet at manageren har gitt beskjed til de nye klubbeierne at i sommer handler det om midtstoppere, midtstoppere og flere midtstoppere. Da den tidligere PSG-manageren tok over etter Frank Lampard, var noe av det første han gjorde, var å gi de ignorerte midtstopperne Rüdiger og Andreas Christensen tillit fra start.

Chelsea er klare til å by på midtstopper

Chelsea er desperate etter å hente inn defensive forsterkninger i sommer.

Chelsea i samtaler med to City-spillere!

Til tross for at Chelsea endelig kan kjøpe spillere igjen har sommeren startet rolig Tuchel og de nye eierene. Men nå ser det ut til at eier Todd Boehly, som nå tar deg av overganger, får en travel juli. Chelsea har nemlig åpnet samtaler med Manchester City for en overgang for både Raheem Sterling og Nathan Ake. LES: Den ettertraktede forsvarsspilleren nærmer seg PL Den engelske landslagsspilleren er et prioritert angrepsmål for London-klubben, nå som Romelu Lukaku som kommer til Inter på lån.

Chelsea klare til å tilby penger pluss Timo Werner og Christian Pulisic

Sky Sports melder at Chelsea ønsker å kjøpe den 22 år gamle nederlandske superstjernen Matthijs de Ligt fra Juventus. Da den den gamle dame kjøpte backen fra Ajax for 85 millioner euro sommeren 2019 var det mange som reragerte på prisen, spesielt da De Ligt hadde store tilpasningsproblemer til langt ute i første sesong. Chelsea er i ferd med å sette verdensrekord for en forsvarsspiller og vil møte utkjøpsklausulen på 120 millioner euro, men alt vil ikke komme i form av penger.

Telegraph: Chelsea har siktet seg inn på 6 ville signeringer

Ny eier Todd Boehly har satt seg i styrelederstolen og tar like godt jobben som sportsdirektør-vikar i samme slengen. Mye sier oss at vinden ikke løyer på Stamford Bridge før det blir blåst ut restene etter Abramovich. Ifølge Telegraph har Thomas Tuchel blitt lovet opp mot seks nysigneringer i sommer. Den engelske avisen hevder Boehly har funnet frem rundt 200 millioner pund for å gi manageren verktøyet til å utfordre City og Liverpool om tittelen igjen.

Nå skjønner hvorfor det aldri ble Barcelona på Rüdiger

Under Frank Lampard var Antonio Rüdiger en «glemt» spiller. Det gikk mot exit for både ham og Andreas Christensen. Det endte med at Lampard var den som måtte gi fra seg nøkkelkortet på Stamford Bridge, nyankomne Tuchel satte sin lit til de to – og vant Champions League-tittelen. Men for Tüchel ble det ingen takknemlighet fra de to spillerne. Begge viste forlengelsesvegring, der hele visa endte med at Christensen ser ut til å dra på seg Barca-drakta, mens den tyske landslagsspilleren slår følge med Toni Kroos.

Skadesmell overskygget sterk Rosenborg-seier

Rosenborg viste styrke mot Vålerenga, men skadesmell for EM-aktuelle Lene Christensen skapte skår i gleden.

Truer med søksmål etter video

Det norske selskapet Stayclassy AS truer med politianmeldelse hvis ikke sikkerhetsekspert Daniel Christensen (20) sletter videoen om selskapet.
Les mer om:

Kristiansandsduo EM-klare med Norge: – Det er helt rått

Jesper Daland og Tobias Christensen var med på å sende Norges U21-landslag til EM neste sommer.
Les mer om:

Marius har gjort noen små forandringer: – Det kan jeg jo ikke si uten å røpe for mye

Marius Roth Christensen er i juli tilbake i Støperiet sammen med «mamma, Teigen, Jussi og Elvis».
Les mer om:

Ferdig i Chelsea etter 10 år

Det ble ti år på Stamford Bridge for danske Andreas Christensen. – Etter en del forsøk på å forlenge ble det for fristende for landslagsbacken å gå til klubben han har drømt om hele sitt liv. Det har vært forsøk fra Barcelona sin side, så sent som sist sommer forsøkte de seg på et skambud. Helt siden forhandlingene om en forlengelse strandet i vinter har det i prinsippet vært klart han slutter. – Til det har signalene vært alt for sterke og i dag ble det offisielt.

Christensen ferdig i Chelsea

Den danske landslagsspilleren Andreas Christensen har spilt sin siste kamp for Chelsea. Flere andre spillere ble også takket av fredag. Kontrakten hans løper ut denne sommeren. Han har vært i Chelsea siden 2012 og endte med 161 kamper for klubben.
Les mer om:

Målene rant inn for Sebastian Christensen

Emil Buckle Sørensen med målshow
Les mer om:

Chelsea vil ha Juventus-stjerne

Thomas Tuchel ser ut til å må kjøre inn en helt ny forsvarsfirer neste sesong.

Spillerne vet ikke det kommer nye lønnskutt i Barcelona enda

De dårlige tidene i Barcelona er definitivt ikke over enda. – Det faktum blir ekstra tydelig når klubben forsøker å signere nye spillere, som for eksempel Robert Lewandowski, at La Liga påpeker Barcelona allerede overskrider lønnstaket. Det ser ut til at spillerne må et et nytt lønnskutt, de er bare ikke formelt informert om ledelsens plan. President Joan Laportas styre jobber seriøst med å gjennomføre ytterligere reduksjon i lønnen til spillerne.

Spansk media: Stanser to overganger til Barcelona

Xavi visste hva han gikk til da han takket ja til å returnere til Camp Nou som manager. Vi tror likevel han ikke helt så problemene han skulle møte i en økonomisk krisesituasjon som var i ferd med å bli ryddet opp i. Forsmaken kom da forsterkninger i vinterens overgangsvindu måtte vente med å bli registrert, nå opplever Barcelona det samme i sommer. Sportlig reddet Xavi situasjonen med den fotball-livsviktige Champions League-billetten til neste sesong med 2.

Juventus teller ned dagene til Angél Di Maria er fri

Syv svært gode år i Paris går mot slutten for den tidligere Manchester United floppen Angél Di Maria. Den argentinske angriperens kontrakt med Paris Saint-Germain blir ikke fornyet. Om noen dager er han fri til å signere for en ny klubb. Juventus har i flere år vært ute etter å hente Angél Di Maria til klubben, men som alltid den gamle dame ønsker seg spillere på gratis overgang. Det gikk rykter i spansk presse om at Real Madrid manager Carlo Ancelotti, som var De Maria sin sjef sist gang han ledet kongens klubb ønsker var klar for en retur.

Danske hjemme etter fem år i russisk fengsel

Jehovas vitne-medlemmet Dennis Christensen kom onsdag hjem til Danmark etter fem år i et russisk fengsel, fortsatt ikledd fangelue og grå fangedrakt.

Gedigen Chelsea-tabbe: Tuchel kunne hatt midtstopper fra topphylla

Nå fikk riktignok Fikayo Tomori 27 kamper på seniorlaget etter debuten i 2019, men det ble aldri den posisjonen på Stamford Bridge som midtstopperen jobbet for siden han ble hentet opp fra akademiet i 2016. Noen kamper på utleie for Brighton, Hull og Derby, skulle til før spilleren skjønte at han måtte bort fra balløya for å fortsette utviklingen. I januar 2021 kom leieoppholdet som endret alt.

Arendal med festfotball

Rasmus Lynge Christensen ga Arendal ledelsen. Andreas Hellum (2) og Kristian Eriksen kom også på scoringslista og sørget for 4-0 mot Øygarden i en svært god Arendal-kamp på Norac stadion.

Renate (22) endte opp med en halv million i gjeld: – Måtte se på at alle andre gikk videre i livet

Renate Christensen skulle ta opp et lite lån for å kjøpe barnevogn. Det endte med en halv million i usikret gjeld.
Les mer om:

Store bekymringer for Barcelona-forsvaret

Når du sitter tett på en klubb, spillerne og supporterne, har du bedre forutsetning for å ta pulsen på en klubb som Barcelona. Vi gir mikrofonen til en Barca-journalist som er bekymret for forsvaret neste sesong da Xavi virkelig skal slå til. Barcelona har ristet seg av Eintracht-tapet i Europaligaens kvartfinale, men Xavi og gjengen satt nok å vred seg i sofaen hvis de orket å se finalen i Sevilla på onsdag. Dette er trofeet som skulle vært busset hjem til Barcelona.

Hamburg vant i Berlin – Hertha mot nedrykk

Hertha Berlin er på kanten av stupet etter 0-1-tap hjemme i første kvalifiseringsduell mot Hamburg. Laget får en stor oppgave i returkampen. Ludovit Reis ble matchvinner fra spiss vinkel i det 57. minutt. Kanskje var det ment som innlegg, men ballen seilte over den 19-årige Hertha-keeperen Oliver Christensen og gikk i mål via lengste stolpe. Hamburg var sju poeng bak tredjeplassen i 2. Bundesliga fem serierunder før slutt, men knep kvalifiseringsspill med en kjempespurt.

Dette blir Chelseas første kjøp når sanksjonene oppheves

Thomas Tuchel ønsker å kickstarte sommeren med å styrke laget defensiv etter at to av deres nåværende midtstoppere forlater klubben etter sesongen. Chelsea har planer om å signere Jules Kounde fra Sevilla så snart Todd Boehlys overtakelse er fullført og sanksjonene avsluttes. Med både Antonio Rudiger og Andreas Christensen på vei til henholdsvis Real Madrid og Barcelona denne sommeren, er de Tuchel nødt å signere en midtstopper. LES: Ny klubb melder seg på i kampen om Sadio Mané I likhet med Chelsea, er Sevilla også opptatt av å gjøre avtalen så tidlig som mulig for at Koundes ers

Conor Gallagher får muligheten han har kjempet for

Det jobbes knallhardt på bakrommet hos Chelsea for å redde klubben fra å gå inn i sommeren med tvangstrøye på overgangsmarkedet, der den nye eieren er i skikkelig trøbbel hvor kjøpet kan bli kansellert. Thomas Tuchel mister Rüdiger og Christensen, men alt er ikke helt mørkt før sommeren. Chelsea har en haug med spillere sendt på utleie, to har vist de fortjener å bli hentet inn før neste sesong.

Mest lest siste uke