Nyheter om Chihuahua19 drept i sammenstøt mellom gjenger i Mexico

19 mennesker ble drept i et væpnet sammenstøt mellom rivaliserende narkotikabander i den mexicanske delstaten Chihuahua fredag.
Les mer om:

19 drept i sammenstøt mellom gjenger i Mexico

19 mennesker ble drept i et væpnet sammenstøt mellom rivaliserende narkotikabander i den mexicanske delstaten Chihuahua fredag.
Les mer om:

Desperat søk etter hund: – Gizmo ble tatt av måke

En hund av rasen chihuahua skal søndag ha blitt tatt av en måke mens han ble luftet i hagen. Det forteller eieren Becca Hill (24).
Les mer om:

Rival Sons kommer til Norge denne høsten

De amerikanske rockerne i Rival Sons gjør sitt beste for å oppfylle sin egen profeti: Konsert nummer 100 i Norge. De melder seg nemlig til Norge igjen i november i år – etter først å ha spilt for fullt i mars før de i august på ny er klare som publikumsfavoritter på Notodden Bluesfestival. LES OGSÅ: Supergruppe med chihuahua på bordet. – Jeg ser frem til konsert nummer 100, sa frontmann Jay Buchanan til NTB på tampen av fjoråret.

Supergruppe med chihuahua på bordet

Countryprins Bendik Brænne har med seg Kvelertak-gitarist Maciek Ofstad, Honningbarna-trommeslager Nils Jørgen Nilsen, Oslo Ess-bassist Knut-Oscar Nymo og sin egen storebror Mattis Brænne Vigestrand, forhenværende vitenskapsmann, inn i bandet The Needs. Opphavshistorien til bandet er at det oppsto «en unormalt varm sommer da Maciek og Bendik stort sett satt på torget og drakk kaffe.

De 50 rareste tingene folk har glemt igjen i en Uber – det siste året

Uber har for tredje år på rad sluppet listen over de snodigste tingene passasjerer legger igjen i bilen. Folk tar nemlig ikke bare med seg nøkler, lommebok og leppestift når de skal ut en tur, noe topplisten nedenfor beviser. På oversikten over de mest minneverdige funnene fra Ubers hittegods finner vi både levende og døde skapninger, samt matretter, weed, designersko og en tryllestav. Her er de 50 «rareste» tingene som ble gjenglemt i en Uber det siste året: 1. En åtte uker gammel Chihuahua 2. Sort halsbånd til mennesker i fuskepels, størrelse L 3. Et bilde av et nyttårskyss 4.

Har du sett Pochi?

Chihuahua borte fra Tåsen i kveld.
Les mer om:

– Han er en stor pyse – til og med en liten chihuahua kunne ha satt ham på plass!

Irene Mikkelsen Egeland og Stian Egeland. Hunden er av rasen bullmastiff.

Hunder som trekker 2 tonn med stein

Norges sterkeste hunder var i aksjon på Tjelta lørdag. Hva skal man si om en chihuahua som drar en vogn på 354 kilo?
Les mer om:

Lucas had to return to Svalbard in quarantine

The young chihuahua cannot return home to Elisa Jensen, 16, until nearly three months after the Easter holiday.
Les mer om:

Har du sett ein chihuahua?

Ein liten chihuahua er sakna etter at den forsvann frå eigaren sin i Onglasætra i går kveld.
Les mer om:

Savner du en liten chihuahua?

Funnet ved Høgskolen i Molde.
Les mer om:

Politiet: Mistenker salg av ulovlige blandingsvalper

Mattilsynet og politiet har oppsøkt eierne av valper som flere meldere mener er en blanding av chihuahua og pitbull. Men da de kom frem var ikke hundene å se.

Chihuahua stjålet fra bil

En sandfarget chihuahua er stjålet fra en bil utenfor Vinterbro kjøpesenter i Ås kommune i Akershus, melder politiet i Follo.

Ti døde etter snøfall i Mexico

Delstaten Chihuahua i Mexico har de siste dagene opplevd sitt største snøfall på over 50 år, med 30 centimeter snø og nesten 20 kuldegrader. Ti mennesker er døde.
Les mer om: