Nyheter om Chelsea


Ole Gunnar Solskjær er Baby Yoda

Akkurat da «The Dark side» ser ut til å vinne klarer Ole Gunnar Solskjær å sprenge døds-stjernen ikke bare en gang, men to ganger på rad.  Ole Gunnar Solskjær er Baby Yoda og Marcus Rashford er Luke Skywalker. Les: Liverpool kan glemme Steven Gerrard Bilde av Baby Yoda slik at dere som ikke har Disney + og får sett Mandalorian skjønner hva vi snakker om. For bare noen dager siden sendte den alltid blide mesteren det beste Portugal hadde å by på hjem med null poeng.

Everton i krise nedsablet Chelsea

Richarlison og Dominic Calvert-Lewin sto for målene i en sterk seier over Chelsea. Den kom i klubblegenden Duncan Fergusons første kamp som midlertidig manager.
Les mer om:

Everton i krise nedsablet Chelsea

Richarlison og Dominic Calvert-Lewin sto for målene i en sterk seier over Chelsea. Den kom i klubblegenden Duncan Fergusons første kamp som midlertidig manager.
Les mer om:

Drømmedebut for «Big Dunc» – Everton utkjempet Chelsea

(Everton – Chelsea 3–1) Duncan Ferguson ledet Everton for første gang etter at Marco Silva fikk fyken torsdag. Det endte med tre etterlengtede poeng.
Les mer om:

Everton senket Chelsea

Duncan Ferguson kunne juble etter kun to dager som midlertidig manager da Everton vant 3-1 over Chelsea. Richarlison scoret første før Dominic Calvert-Lewin scoret to i 2.omgang.
Les mer om:

«Min eneste jobb er å få et godt resultat i dag»

Midlertidig Everton manager Duncan Ferguson smiler tappert på gårsdagens pressekonferanse foran hjemmemøtet mot et Chelsea lag i storform. – Han tror klubben vil finne en fast og meget god ny fast manager for klubben, men sier han selvsagt drømmer om å få jobben selv.  Tøffing Må innrømme det er godt å se Duncan Ferguson i full harmoni på en pressekonferanse, de som husker tilbake til hans som aktiv har et annen inntrykk. Ferguson var kjent for sin tøffe spillestil og sitt uregjerlige temperament.

Kan handle spillere i januar

I januar kan Chelsea igjen handle spillere etter at klubben fikk redusert straffen som den ble ilagt tidligere år. Chelsea ble i februar straffet av FIFA for brudd på reglene for kjøp av mindreårige spillere. Klubben ble nektet å kjøpe spillere i to overgangsvinduer, i sommer og januar 2020. Nå har CAS redusert straffen fra to til ett overgangsvindu, hvilket betyr at Chelsea-manager Frank Lampard kan glede seg over muligheten til å hente spillere.
Les mer om:

Chelsea i taket etter positiv nyhet

FIFA som vanligvis står på krava har bestemt seg i følge flere engelske medier å oppheve overgangsnekten som Chelsea fikk i sommer og i januar.

Chelsea kan handle spillere i januar

Chelsea-manager Frank Lampard kan glede seg over muligheten til igjen å handle spillere etter at klubben har fått redusert straffen ilagt tidligere i år.
Les mer om:

Chelsea får opphevet overgangsnekten

TV 2s fotballekspert mener det kan være dårlig nytt for klubbens unge spillere.
Les mer om:

Everton sparket manageren

Everton har sparket manageren, Marco Silva. Duncan Ferguson tar over til en ny manager er på plass, og leder laget i lørdagens kamp mot Chelsea.
Les mer om:

Sparker sin fjerde manager siden Moshiri ble hovedaksjonær

Det er ikke spørsmål om Everton manager Marco Silva får sparken, men heller når. Det kan skje allerede i kveld ettersom Toffees majoritetsaksjonær Farhad Moshiri etter planen ankommer Liverpool nå i kveld for å avgjøre fremtiden til den 42 år gamle portugiseren. Det var Liverpool som overkjøring med b-laget 5-2 i byderbyet sammen med 18 plassen i Premier League som har gjort det umulig for manageren å fortsette.

Chelsea-spillerne har fått seg «Lampard-skaller»

Liverpool og United gjorde jobben i sine viktige og prestisjefylte oppgjør. Chelsea tok imot nyopprykkede Aston Villa og gjorde det en topp-fire klubb må gjøre mot de «brysomme småklubbene» som kan bite godt fra seg i enkeltkamper. For det ble en skikkelig tett kamp, som endte med en knepen 2-1 seier til Chelsea. Frank Lampard mener at innstillingen til spillerne var avgjørende for seieren. Les: UEFA innfører endringer i Champions League -Det var viktig at vi hadde den riktige holdningen i første omgang, og at vi fortsatte der vi slapp etter pausen.

Mourinho forklarer hvorfor DE ANDRE slo Tottenham

Solskjær og United fikk endelig en seier – og det mot Mourinho og Tottenham på Old Trafford. Snakk om oppskrift på en deilig fotballkveld. Og Mourinhos reaksjon etter kampen?  De er gode til å forsvare seg mot de beste. -Uniteds resultater mot de beste klubbene som Chelsea, Liverpool og Leicester har vært gode denne sesongen. Det er lettere for dem på grunn av deres måte å spille på.

Abraham tilbake med scoring og målgivende i Chelsea-seier

Chelsea gikk på en smell i helgen uten storscorer Tammy Abraham. Onsdag var 22-åringen tilbake og scoret i 2-1-seieren over Aston Villa i Premier League.

Abraham tilbake med scoring og målgivende i Chelsea-seier

Chelsea gikk på en smell i helgen uten storscorer Tammy Abraham. Onsdag var 22-åringen tilbake og scoret i 2-1-seieren over Aston Villa i Premier League.

Vil tilby Mourinho favoritt i bytte mot Eriksen

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United skal ha fulgt utviklingen til Tottenham sin danske stjerne Christian Eriksen med stor interesse, nå skriver The Telegraph at de vifter Nemanja Matic som et agn ovenfor Tottenham sin nye manager Jose Mourinho.  Spurs midtbanespiller Eriksen er ute av kontrakt neste sommer og var fast bestemt til å forlate mens han var under Mauricio Pochettinos ledelse.

Liverpool mot Everton i FA-cupen

Byrivalane Liverpool og Everton skal møtest i 3. runde i den engelske FA-cupen, som blei trekt i kveld. Ole Gunnar Solskjær og Manchester United skal spele borte mot Wolverhampton. United kan dermed få revansje etter at Wolves slo United i kvartfinalen sist sesong. Utover det er det ingen møte mellom lag frå Premier League. Chelsea møter Nottingham heime, Manchester City får Port Vale på besøk, Arsenal møter Leeds heime, og Tottenham spelar borte mot Middlesbrough. Leicester er heime mot Wigan. Kampane skal spelast første helga i januar.

Ikke så ille som først antatt for Liverpool

Liverpools vanligvis solide sisteskanse Alisson Becker skapte mer dramatikk enn de fleste Liverpool-fans satte pris på i lørdagens tippekamp mot Brighton.   Den brasilianske landslagskeeperen ble utvist for viljehands etter å tatt ballen utenfor 16-meteren. Becker fikk direkte rødt, og de fleste gikk utifra at fjorårets beste keeper måtte stå over Liverpools neste tre kamper. Men de nye reglene for rødt kort sier noe annet. Liker du å tippe på røde kort eller fotballresultater kan det lønne seg å sjekke ut bet365 bonuskode.

Er Pete Davidsons vitser verdt 9 millioner?

Det får vi aldri vite. Pete Davidson får ifølge Vanity Fair publikumet sitt til å signere en ganske drøy taushetserklæring. Erklæringen skal være verdt over 1 million dollar, altså ca. 9 millioner norske kroner. Man lurer følgelig på hvilken informasjon SNL-kjekkasen deler som kan være verdt så mye penger. Erklæringen hindrer blant annet fans fra å dele detaljer fra showet på Instagram, Twitter, Facebook og blogger. Ikke nok med det.

West Ham rystet Chelsea

Formsvake West Ham vant overraskende 1-0 over Chelsea borte i Premier League lørdag. Venstrebacken Aaron Cresswell ble matchvinner.

Vi garderer Chelsea på lørdagskupongen

Chelsea er store favoritter på lørdagskupongen, men vi er ikke sikker på at det blir full pott i derbyt mot West Ham.
Les mer om:

Vi garderer Chelsea på lørdagskupongen

Chelsea er store favoritter på lørdagskupongen, men vi er ikke sikker på at det blir full pott i derbyt mot West Ham.
Les mer om: