Nyheter om Chelsea


Thiago Silva tabbet seg ut da West Bromwich sjokkerte Chelsea

(West Bromwich – Chelsea 3–2, pågår) Tittelkandidat Chelsea ligger an til å gå på en kjempesmell mot nyopprykkede West Bromwich.
Les mer om:

Koeman gir Coutinho drakta som bekrefter alt!

Vi måtte gni oss i øynene da vi så bildet. Nr. 14, var ikke det draktnummeret til legenden over alle nederlandske legender, Johan Cruyff? Det stemmer. Cruyff bar nr. 14 hos Ajax og på det nederlandske landslaget da de var best i verden. Hos Barcelona måtte han dessverre føye seg etter den spanske systemet med nr. 1-11.

Tottenham vidare utan kamp

Tottenham er tilkjent sigeren over Leyton Orient i 3. runde i ligacupen. Kampen måtte avlysast fordi fleire spelarar og leiarar i Orient testa positivt på covid-19, melder BBC. 4. runde skal spelast allereie neste veke, og Tottenham skal møte Chelsea. Leyton Orients ligakamp mot Walsall laurdag er utsett.
Les mer om:

Ancelotti forhandler om United-spilleren Solskjær ikke trenger, men bør frykte

Ingen er i tvil om at Sergio Romero er en dritgod keeper, noe vi så forrige sesong hos United da det ble 12 clean sheets på 17 kamper. Men slippe til i Premier League, det fikk argentineren ikke muligheten til. Det hjelper ikke at Solskjær har hentet tilbake Dean Henderson og hektet merkelappen «neste nr. 1» på ryggen til 23-åringen. Romero fortjener en skikkelig sjanse, nå kan denne dukke opp i den blå delen av Liverpool. Carlo Ancelotti delte med verden at «Everton has big ambitions for the future».

Pirlo snur opp ned på Juventus-treningene

Et tilbakevendende spørsmål i fotballens verden er om spillere skal forvente å ha det gøy når de får noen millioner i uka for å levere. Hos Juventus har Andrea Pirlo troen på at resultatene kommer nettopp når man har det gøy på jobben. Nå er ikke Pirlo kjent for å være noen softis, men ifølge Aaron Ramsey har treningene hos Juventus ikke blitt mindre tøffe, men mer givende. Les: Tidligere Liverpool-keeper mener Chelsea kommer til å tryne -Vi har en ny trener, ny stab, nye ideer og spillerne er veldig involvert. Jeg syntes vi har det mye bedre enn forrige sesong.

Tidligere Liverpool-keeper mener Chelsea kommer til å tryne

Noen som husker David James mellom stengene hos Liverpool? Den engelske landslagskeeperen sto 277 kamper for de røde, men vil huskes for de siste. Da orket ikke manager Graeme Souness mer. 20 baklengs på 11 kamper gjorde James til syndebukk og historie på Anfield. Tjue år senere ser David James noe av det samme hos Chelsea. Kepa skapte historie da Chelsea hentet keeperen for 72 millioner pund fra Athletic Bilbao. To år senere har Frank Lampard hentet inn en utfordrer til førstekeeperposisjonen. Vi lar David James analysere situasjonen.

Topp 10 spillere med de største overgangene

De aller fleste spillerne på denne listen har vært innom eller spiller for Manchester United, Liverpool eller Chelsea. – Vi finner også klubber som Real Madrid, Barcelona og ikke minst den søkkrike franske klubben Paris Saint-Germain som både kjøpende og selgende klubber. En du ikke finner på denne lista er Lionel Messi, han har vært i Barcelona i 20 år og er ikke solgt enda. – Han befinner seg dog høyt oppe på lista over de som tjener mest. Paris Saint-Germain knuste alle rekorder da de kjøpte Neymar i 2018, og gjennom den dealen ligger han på førsteplass på vår liste.

Bekreftet: Chelsea har fått på plass den siste brikken

Chelsea-supporterne får fortsatt en sur smak i munn når de tenker tilbake på forrige kamp, spesielt den perfekte assisten fra Kepa til Sadio Mané. Nå blir det nok skriking om at Edouard Mendy umiddelbart skal plasseres som nr. 1. På torsdag kom bekreftelsen på at Chelsea har sikret seg den senegalesiske landslagskeeperen (som helst ikke bør sende pasninger til landsmannen Mané). Rundt 270 millioner kroner er overført til Rennes for Mendy. Det er faktisk ikke første gang en keeper hentes fra Ligue 1-klubben, forrige gang ble den fortsatt ansatte i Chelsea, Petr Cech, hentet i 2004.

Sky Sports: Tottenham i forhandlinger om midtstopperen som kan endre alt

Chelsea, Liverpool og ikke minst Tottenham har fått inn noen skikkelig kanoner før høstmørket for alvor legger seg over balløya. José Mourinho er på langt nær ferdig. Fra å være rimelig molefonken tidligere i sommer om mulighetene for de mange forsterkningene, har Mourinho tydeligvis fått vekket Daniel Levy og banken. Ifølge Sky Sports nøyer ikke Tottenham seg med Bale og Reguilon, nå skal det graves dypt for midstopperen som skal etablere seg som en av de store i Premier League de neste sesongene. Milan Skriniar.

Chelsea bekrefter keeperkjøp

Frank Lampard fortsetter å forsterke laget.
Les mer om:

Chelsea bekrefter keeperkjøp

Frank Lampard fortsetter å forsterke laget.
Les mer om:

Chelsea bekrefter keeper-kjøp

Edouard Mendy (28) er klar for Chelsea og gir Kepa Arrizabalaga kamp om keeperplassen i London-klubben. Senegaleseren har signert en femårskontrakt og kommer fra Rennes.
Les mer om:

Kai Havertz er nå offisielt klar for å leke

Den tidligere Bayer Leverkusen-ungdommen hadde så vidt landet i London før det bar ut i første Premier League kamp. Engelsk presse kunne allerede etter en omgang fastslå at 21-åringen ikke taklet overgangen til verdens tøffeste liga. Etter onsdagens cupkamp mot Barnsley viste Havertz hvertfall at han ikke sliter med det engelske klimaet. Barnsley er – Barnsley. Likevel var det noe befriende å se Havertz leke seg til sitt første hattrick for Chelsea i 6-0 seieren. .@KaiHavertz29‘s first goal for the Blues!

Havertz med hat trick da Chelsea avanserte i ligacupen

Kai Havertz ble den store spilleren da Chelsea banket Barnsley med 6–0 i ligacupen onsdag. Tyskeren sto for tre av målene.
Les mer om:

Havertz med hat trick da Chelsea avanserte i ligacupen

Kai Havertz ble den store spilleren da Chelsea banket Barnsley med 6–0 i ligacupen onsdag. Tyskeren sto for tre av målene.
Les mer om:

Chelsea enkelt videre

Chelsea tok seg enkelt videre i ligacupen med 6-0 over Barnsley. Storkjøpet Kai Havertz (21) var kampens store spiller med tre scoringer.
Les mer om:

Thiago Silva skulle hvertfall ikke til Premier League

Vi nekter å tro at den tidligere PSG-kapteinen ikke vil lykkes i Premier League også. Det vil si, helt til vi hørte hvorfor han hadde skydd verdens tøffeste liga som pesten. På spørsmål fra engelsk presse om han har vært nær overgang til Premier League tidligere, kom det et dønn ærlig svar fra spilleren som har vært med på nok til å slippe å gjøre seg til. -Hvis jeg hadde sagt ja til spørsmålet, da hadde jeg løyet. Jeg har aldri sett meg selv i Premier League, fordi jeg personlig så på dette som en vanskelig stil på spillet.

Jadon Sancho er historie

Men ikke hos Dortmund. Her er direktøren Sebastian Kehl overlykkelig for at spilleren laget ikke klarer seg uten blir for å skrive mer Dortmund-historie. Vi har skrevet minst femten ganger denne sommeren om at «Nå skjer United-overgangen!», eller «Nå skjer det garantert ikke!» Ulv, ulv, vi vet, men ryktene har kommet både fra tysk og engelsk presse som hevder de har hatt kilder tett på prosessen.
Les mer om:

Solskjær skal vise at Neville bommer med advarselen

United vant komfortabelt 3-0 mot Luton i tirsdagens cupkamp. Solskjær mener det fortsatt måtte kjempes hardt for seieren. Dean Henderson gjorde akkurat det han ble hentet tilbake for. -Man kunne se at de ville få en sjanse. Det ble satt opp til den store fyren ved bakerste stolpe, men Dean sørget for redning. Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen hans, både redningen og hvordan han pratet til laget.

Norge-børsen: Graham Hansen Norges beste, da Norge tok et langt steg mot Fotball-EM

ULLEVAAL (Sporten) (Norge – Wales (0-1) De norsk fotballandslaget for kvinner var endelig tilbake. Hvor Norge ikke var på sitt beste i oppgjøret mot Wales på Ullevaal Stadion. Målsjanser: 3-3. Pause: 1-0, Tilskuere: 0 på Ullevaal Stadion. Mål: 0–1 (29) Guro Reitan ( Caroline Graham Hnasen) Gult kort: Kristine Minde (71), Ingrid Moe Wold (64), Kayleigh Green (81), Angharad James (75). Dommer: Gitte Holm, Danmark,– 3 poeng.Norge dominerte store deler av kampen, men var fryktelig slurvete og ga bort mange muligheter til Wales.

Urokkelig selv om en av verdens beste spisser banker på døra

Real Madrid sin første kamp denne sesongen var et langt gjesp, men litt artig for oss her på berget, Martin Ødegaard var med å spille 0 – 0 mot klubben han var leid ut til sist sesong Real Sociedad. Det virker som om Real Madrid sin strategi denne sesongen går ut på å spare penger, det var beskjeden de kom med i mars, og det gjelder også nå. Manager Zinedine Zidane har ikke noe nytt blod selv om, hvis de skal dømme etter en kamp, til de grader trenger det.

Bare en tur til legen gjenstår før Chelsea sitt keeperproblem er løst

Kepa Arrizabalaga var verdens dyreste keeper da han kom til Chelsea i 2018. – Overgangen som «en gang for alle» skulle løse keeperproblemet som oppstod etter at Thibaut Courtois dro videre til Real Madrid. Det gikk, for å si det forsiktig ikke som planlagt, men istedenfor å kvitte seg med sin gigantinvestering har manager Frank Lampard bestemt seg for å gi den spanske keeperen konkurranse.
Les mer om:

Lampard bekrefter ny keeper

Frank Lampard bekrefter Rennes-keeper Edouard Mendy er på legesjekk i Chelsea. Den senegalesiske landslagskeeperen forventes å bli presentert innen kort tid.
Les mer om:

Dønn ærlig Solskjær advarer United-supporterne

Vi hopper glatt over innledningen med Palace-kampen og krisestemning i media på vegne av United. Solskjær har selv sagt de er litt på hæla etter avansementet i Europaligaen og sommeren som gav minimalt med ferie og oppkjøring. Her er planen som ikke akkurat kommer til å berolige United-supporterne. -Vi trenger fire, fem kamper til å nå standarden vi vet vi er kapable til.

NÅ: Sørloth på vei til legesjekk i Leipzig

Den norske landslagsprofilen Aleksander Sørloth (24) skal være på vei til legesjekken hos RB Leipzig.Like over klokken 09:00 kom nordmannen ut fra hotellet i Leipzig. Han dro avgårde i en bil som ventet utenfor hotellet. Det har lenge vært en viss uro rundt overgangen til Bundesliga-klubben. Først var det planlagt en legesjekk allerede i løpet av mandagen, men så kom kontrabeskjeden om at den er utsatt med en dag eller to. TV 2s reporter på stedet møte en ordknapp Sørloth på vei til legesjekken.
Les mer om: