Nyheter om Chelsea


Real Madrid knuser overgangsrekorden i Premier League

Det er ikke skjedd, men kommer til å skje. Akkurat nå virker det som Eden Hazard ikke har noen fremtid hos Chelsea. Da er det duket for Real Madrid. Forutsetningen for en overgang er at en halvt-års-gammel rekord knuses. ifølge Le10 Sport stiller Real Madrid seg nå bredbent og klar med forsøk på å «sprenge seg inn til Hazard«. Avisen hevder det er lagt frem et bud på mellom 1,7 og 1,9 milliarder kroner, som nå skal være noen få runder fra å bli akseptert. Var nesten umulig å stjele ballen fra denne belgieren i VM.

Hevder Conte saksøker Chelsea

Den tidligere Chelsea-treneren Antonio Conte (48) krever over 95 millioner kroner etter sparkingen, skriver The Times.
Les mer om:

– Rasende Conte saksøker Chelsea

Antonio Conte skal være alt annet enn fornøyd med behandlingen han har fått av Chelsea-styret. Nå går han rettens vei, ifølge britisk avis.
Les mer om:

Juventus avviste Chelseas megabud på duo

Chelsea ønsker seg Juventus-duoen Gonzalo Higuaín og Daniele Rugani, men italienerne er ikke fornøyd med Stamford Bridge-lagets dobbeltbud.
Les mer om:

Klubblegende blir Chelsea-assistent

Gianfranco Zola vender tilbake til Chelsea.
Les mer om:

Stolleken i Premier League når snart sitt klimaks

De fleste av oss har vært med på stolleken som barn. Et begrenset antall plasser er premissen, og konkurransen består i å kapre en ledig stol før de andre. I England er stolene byttet ut med keepere. Vi har sluttet å telle hvor mange ganger vi har skrevet om keeper-utfordringene til Liverpool og de andre toppklubbene. Noen få uker før overgangsvinduet lukkes og klubbene endelig skal få fokusere på fotballsparkingen, spisser det seg kraftig til. Nå jobbes det desperat i Chelsea.

Liverpool skal ha lagt inn bud på 665 millioner kroner

Når det gjelder Liverpools jakt på ny keeper har vi valgt å ta med det minste pust eller den minste fjert som kan si noe om denne prosessen.

Manchester City ble rundlurt!

Pep Guardiola satt mye tid og ressurser inn for å sikre seg den italienske midtbanespilleren. Dette var planen. Spilleren selv ønsket en overgang, City ønsket en overgang. Men så var det disse italienerne, da.  Ifølge ESPN har Manchester City lovet seg selv aldri å gjøre forretninger med Napoli igjen.

Endelig kan Hazard prate om fremtidsplanene

Vi kommer til å huske nr. 10 lenge. Belgieren har virkelig vist verden at han har det som skal til for å avgjøre kamper. Da passet det godt at Eden Hazard fikk æren av å score Belgias siste mål i VM for denne gang. Etter 2-0-seieren i semifinalen i VM tuslet belgierne rundt på gressmatta mens de ventet på premieseremonien. Selv om bronsevinnerne sikkert var fornøyd med seier over England, bar ansiktene deres preg av at de burde ha spilt kampen på søndag med VM-trofeet på spill. Eden Hazard er sulten på suksess.

Fotballryktene: – Manchester United følger samtalene med argusøyne

Thibaut Courtois kan slå følge med Eden Hazard til Madrid, mens Chelsea spekulerer på stjerneovergang. Les dagens rykter!

Hazard vil bort

Belgias bronsehelt Eden Hazard tar farvel med Chelsea. Han bekrefter at han ønsker å forlate klubben i sommer. – Dere vet hvor jeg vil, sier Hazard.
Les mer om:

Jorginho fulgte Sarri til Chelsea

Den tidligere Napoli-spilleren signerte en femårskontrakt med London-klubben.
Les mer om:

Jorginho til Chelsea

Den brasiliansk-fødte italieneren Jorginho (26) slår følge med trener Maurizio Sarri til Chelsea fra Napoli. Han har undertegnet en femårskontrakt med klubben.
Les mer om:

Nå kan det endelig ta fyr hos Chelsea!

Denne bekreftelsen har nok London-klubben ventet lenge på.
Les mer om:

Maurizio Sarri tar over Chelsea

Napoli-treneren bekreftet klar.
Les mer om:

Maurizio Sarri tar over Chelsea - får Jorginho med på lasset

Maurizio Sarri (59) er endelig bekreftet som Antonio Contes erstatter for de regjerende FA cup-mesterne. Også midtbanespilleren Jorginho (25) er offisielt klar for London-klubben.
Les mer om:

Sarri tar over Chelsea

Tidligere Napoli-manager Maurizio Sarri tar over Chelsea. Italieneren har skrevet under på en treårskontrakt med London-klubben.
Les mer om:

Fotballryktene: – Midtbane-juvelen har landet i London

Maurizio Sarri planlegger å åpne lommeboken så snart han er klar for Chelsea. Les dagens rykter!
Les mer om:

Fransk stjerne slår tilbake mot kritikken

– Tror Courtois at Chelsea spiller Barcelona-fotball?
Les mer om:

Conte sparket i Chelsea

Chelsea bekreftet fredag at de har avsluttet arbeidsforholdet med manager Antonio Conte.
Les mer om:

Rasende Conte truer med å gå rettens vei – krangler om 100 millioner kroner

Det er fullt kaos i Chelsea. Manager Antonio Conte skal være ferdig, mens London-klubben krangler med Napoli om trener Maurizio Sarri.
Les mer om:

Conte ferdig i Chelsea

Kaoset i Chelsea virker å nærme seg slutten. Manager Antonio Conte er sagt opp og trolig tar tidligere Napoli- trener Maurizio Sarri over.
Les mer om:

Rasende Conte truer med å gå rettens vei – krangler om 100 millioner kroner

Det er fullt kaos i Chelsea. Manager Antonio Conte skal være ferdig, mens London-klubben krangler med Napoli om trener Maurizio Sarri.
Les mer om:

Drar nordover denne sesongen også

Sommeren er tiden da de store klubbene sprer sine talenter ut over Europa, på den positive siden for at de skal bli bedre og komme tilbake etter et år eller to. På den litt mer kyniske siden, låne dem ut i håp om at de skal slå igjennom slik at de kan selges og bidra til klubbkassa.  Den brasilianske vingen Robert Kenedy Nunes do Nascimento, best kjent som Kenedy, sendes nordover på utlån til Newcastle United FC.

Fotballryktene: – Manchester United forbereder bud på VM-komet

Det er i ferd med å bli store omveltninger i Chelsea, og Gareth Bales fremtid skal snart avklares. Les dagens rykter!