Nyheter om Chelsea


Tidligere United-stjerne ødela festen for Beckham

Inter Miami, eller Prosjekt Beckham som vi liker å kalle det, fikk Orlando City på besøk etter noen kaotiske måneder med virusstengning.

City ble historisk – har noe Klopp bare kan drømme om

Det var totalt feige lag på Etihad Stadium på onsdag kveld. Newcastle kom haltende med et halvt lag på skadebenken, mens Manchester City var giret etter 4-0 overkjøringen mot Liverpool – og tilsvarende forbanna over Southampton tapet. City kjørte derfor over stakkars Steve Bruce og gjengen, og stoppet først på 5-0. Da hadde Gabriel Jesus, Riyad Mahrez David Silva og Raheem Sterling notert seg for scoringene (én scoring var selvmål av Newcastle). Fire ulike spillere.

Da har jakten på Kristoffer Ajer offisielt startet

En ting er helt sikkert, landslagsstopper Kristoffer Ajer er klart for noe større enn skotsk fotball, selv om det er for seriemester Celtic. I vinter var det mye snakk om at han ville følge etter sin tidligere manager Brendan Rodgers til Leicester, men det at det ikke skjedde da, betyr ikke at det ikke skjer i sommer.

Eden Hazard er herved erstattet hos Chelsea

Han utviklet seg lynraskt i Borussia Dortmund og var en av favorittene til Jürgen klopp. Så kom en liten dip, før Christian Pulisic ble hentet til London for å fylle tomrommene etter Eden Hazard. No pressure. Mens Eden Hazard slet med å komme seg etter en lengre ferie og tilpasningen til Real Madrid, slet Pulisic tilsvarende etter at han pakket kofferten og dro til verdensmetropolen London. Les: Klopp bekrefter at Liverpool-legenden er ferdig Viruskaoset har rammet verden hardt, men for 21-åringen virker det som pausen er brukt til å akklimatisere seg skikkelig til engelsk fotball.

Helt vilt: Chelsea gjør «rent bord» på overgangsmarkedet

Det er to spillere i Bundesliga som denne sesongen har stått frem som de mest ettertraktede unge spillerne. Nå gjør Chelsea «rent bord» og sikrer seg begge. Vi må gni oss i øynene i disse viruskaostider. Chelsea har allerede sikret seg Liverpool- og United-mål Timo Werner for rundt 570 millioner kroner. Liverpool hadde lyst, prøvde, men innså at de ikke hadde råd.

Klopp bekrefter at Liverpool-legenden er ferdig

Det har gått inflasjon i legende-begrepet (godt hjulpet av sånne som oss), men når Jürgen Klopp legger ordet i sin munn for å beskrive en Liverpool-spiller, da får det en betydning. Adam Lallana forlenget kontrakt med Liverpool til å gjelde ut sesongen, men har ikke vært i kamptroppen til Liverpool de siste fire kampene. Les: James Milner har spikret planen for de neste årene For Klopp er dette et naturlig og riktig valg. -Han er en outstanding spiller, en av de mest betydningsfulle spillerne på trening som jeg noen gang har hatt.

Timo Werner-effekten «sikret» Chelsea tre poeng mot Crystal Palace

Tammy Abraham har blitt løftet frem av Frank Lampard denne sesongen og har posisjonert seg som en av de vasseste angrepsvåpnene til Chelsea med 16 scoringer denne sesongen, men etter januar gikk noe av piffen ut av 22-åringen. Så kom viruspausen. Abraham fikk en svak start fra Premier Leagues restart og mistet plassen i førsteelleveren. Måltørke før kampen med Crystal Palace – og nok en uke nærmere Timo Werner ankommer London med all intensjon om å innta posisjonen som Chelseas wonderboy foran mål.

Arsenal rotet bort seieren mot Leicester – ny gavepakke til CL-rivalene

(Arsenal - Leicester 1–1) Chelsea og Manchester United har alt i egne hender etter at Leicester igjen avga poeng. Samtidig var det trolig kroken på døren for Arsenals syltynne håp om Champions League-spill.

Tettey og Norwich nærmere nedrykk

Danny Welbeck ble matchvinner med et brassespark og sendte dermed Alexander Tettey og Norwich enda ett steg nærmere nedrykk. Norwich tapte 1-2 borte for Watford. Resultatet gjør at Norwich må ta minst ti av tolv poeng i de fire siste rundene hvis de ønsker å spille på Englands øverste nivå også kommende sesong. Norwich skal møte West Ham, Chelsea, Burnley og Manchester City i sesongens fire siste kamper. (NTB)

Slapp med skrekken: Chelsea tok nøkkelseier i jakten på Champions League-spill

Frank Lampards menn tok tre uhyre viktige poeng.
Les mer om:

Slapp med skrekken: Chelsea tok nøkkelseier i jakten på Champions League-spill

Frank Lampards menn tok tre uhyre viktige poeng.
Les mer om:

Chelsea med viktig seier

Chelsea slo Crystal Palace 3-2 på Selhurst Park tirsdag kveld. Giroud, Pulisic og Willian scoret for gjestene, mens Zaha og Benteke scoret for Palace.
Les mer om:

Rundens Premier League-lag: Ingen tvil om det beste angrepet på balløya

Det er ulike meninger om hvem som utpeker seg i en Premier League-runde, men Whoscored.com prøver å legge emosjoner og klubb-bånd til side og analysere seg frem til ukas lag basert på tørr statistikk. Det var mye bra fotballsparking forrige runde, og analysegjengen hos Whoscored har regnet seg frem til 11 spillere som kom best ut av kampene.

«Frank Lampard skjønner ikke Jorginho»

Den italienske stjernemanageren Maurizio Sarri gjorde en bra jobb for Chelsea, men syntes at England var litt kjedelig. – Lynne passet han ikke, Sarri slappet aldri helt av og reagerte med Italiensk intensitet på at folk så rart på han og mente han som røker 60 om dagen var et dårlig forbilde. Det var en befrielse da Juventus for et år siden bestemte at fem suksessrike år med Massimiliano Allegri var nok og hentet Maurizio Sarri tilbake til Italia på gullstol.

Vil hente tilbake Declan Rice

Det brygger helt klart opp til kamp mellom de som sitter på pengene i West Ham og manager David Moyes. – De økonomiske problemene som alle klubber har på grunn av corona-pandemien har vært ekstra tydelige for West Ham som de siste sesongene har levd litt over evne i et forsøk på å komme opp på tabellen og ut i Europa. Declan Rice er helt klart et godt salgsobjekt, men også en som manager David Moyes virkelig ønsker å beholde. – Evening Standard skriver at Chelsea manager Frank Lampard har Mr Rice høyt på sin ønskeliste i sommer.

Bekreftet: Hadde null tro på Solskjær – forlenger til 2023

Da Solskjær hadde overbevist United om at de skulle satse på ham som fast manager etter prøveperioden i 2018/19-sesongen, var det en spiller som var alt annet enn overbevist. Nå slutter Nemanja Matic seg til Solskjær-koret. Resultatene taler. Matic ble hentet til Old Trafford i 2017 etter en solid periode hos Chelsea med 121 kamper.

Jose Mourinho håper Arkadiusz Milik kan redde han fra å få sparken

Det var en usedvanlig ydmyk Jose Mourinho som møtte pressen før morgendagens hjemmemøte med Everton. – Tottenham har på ingen måte fått den hockey-kølle effekten de håpet på da han ble hentet inn i begynnelsen av sesongen. De fleste tror at det bare er et tidsspørsmål eller et mirakel som han redde han fra å få sparken. – Nede på en niendeplass i Premier League og langt unna selv Europaligaen måtte manageren minne om at det ikke er verdens undergang hvis de ikke får spille i Europa.

Oppskriftsmessig Chelsea-seier

Chelsea klatret tilbake forbi Manchester United og opp til fjerdeplass i Premier League etter en komfortabel 3-0-seier hjemme mot Watford. Olivier Giroud ga hjemmelaget ledelsen, før Willian doblet ledelsen fra straffemerket. Ross Barkley fastsatte sluttresultatet til 3-0 med et kremmerhus på overtid.

Tremålsseier for Chelsea

Det ble en tung dag på jobben for Nigel Pearson og nedrykkstruede Watford. Tross forsøk på å melde seg inn i kampen, klarte de aldri å true Chelsea.
Les mer om:

Premier League: Chelsea vant enkelt på hjemmebane

Følg Chelsea-Watford nå.
Les mer om:

Premier League: Presset Chelsea tok ledelsen

Følg Chelsea-Watford nå.
Les mer om:

Premier League: Chelsea vant enkelt på hjemmebane

Følg Chelsea-Watford nå.
Les mer om:

Premier League: Presset Chelsea tok ledelsen

Følg Chelsea-Watford nå.
Les mer om: