Nyheter om Chelsea


Det tok han 8 uker og 8 poeng å få «fast jobb»

Southampton har forlenget med sin redningsmann Mark Hughes frem til sommeren 2021. I mars sparket Southampton Mauricio Pellegrini og ansatte i stedet for Mark Hughes for å forsøke å redde klubben fra å rykke ned. – Oppdraget lyktes, selv om det bare ble et poeng i snitt på de siste åtte kampene. Det betyr at Kornelius Hansen som akkurat har signert en proffkontrakt med Southampton kan dra nytte av en manager med lang erfaring både som spiller og manager. Les: Kornelius Hansen klar for Premier League Together, #WeMarchOn!

Fotballryktene: Vil punge ut for Real Madrid-stjerne

Mens Chelsea vil bytte bort Alvaro Morata i jakten på stjerneskudd, og storsignering kan glippe for Manchester United.

Chelsea tilbyr Alvaro Morata pluss 35 millioner pund for toppscorer i Serie A

Det er bare å spenne setebeltene for årets viktigste overgangsvindu, vi kan garantere at mange tusen kroner kommer til å bytte hender denne sommeren.  Chelsea er skikkelig keen på Inter Milan angriper og målmaskin Mauro Icardi og nå har de kommet med et forslag som skal bli vanskelig å si nei til.

Skikkelig sinna på Manchester United

Anthony Martial syntes han fikk litt lite spilletid i høst på Manchester United, og tro ikke at det ble bedre etter Alexis Sánchez meldte overgang fra Arsenal i januar.  Han ble signert i sin tid da Luis Van Gaal var manager og levert i sin første sesong 17 mål, etter det har leveransen ikke vært på samme høye nivå. Manchester United manager Jose Mourinho har strukket seg ved å si at Anthony Martial er det eneste som Luis Van Gal etterlot seg som var positivt.

Lokker Terry med ny kontrakt – slipper å spille mot Chelsea

Aston Villa ønsker å gi kaptein John Terry muligheten til å slippe å spille mot klubben i hans hjerte dersom det blir opprykk til Premier League.

Italias nestbeste klubb har fått ny trener

Suksesstreneren Maurizio Sarri bragte Napoli nesten helt til topps i Serie A og truet Juventus hele veien. Nå får den kjederøykende treneren det som han vil, og kan stille seg tilgjengelig for hvem det måtte være. -Vi har ikke mottatt noen tilbud fra Chelsea, Tottenham, AC Milan eller Zenit St. Petersburg.

Sarri ferdig i Napoli

Suksesstreneren forlater Napoli. Chelsea kan være neste stoppested for 59-åringen.
Les mer om:

Revisorene har igjen regnet ut hvilke klubber som har høyest verdi

Minst en gang i året bør revisorer slippes ut fra excel arket og på samme måte som PwC får lov til å åpne konvolutten på Oscar utdelingen gies noe spennende å gjøre.

Express: Vurderer gammel spiller som ny Chelsea manager

Slavisa Jokanovic var født i Novi Sad i det tidligere Yugoslavia og spilte mye av sin karriere i hjemlandet som ikke lenger eksisterer. Ettersom han ble bedre flyttet han til Spania og spilte for blant annet  CD Tenerife og Deportivo de La Coruña. I 2000 meldte den defensive midtbanespilleren overgang til Chelsea og spilte for klubben i to sesonger. De siste årene har han vært Fulham manager og har ledet dem til 3.plass i Championship. 26.

Suksess-treneren i Italia venter på telefonen

Suksesstreneren Maurizio Sarri bragte Napoli nesten helt til topps i Serie A, og truet Juventus hele veien. Nå begynner det å haste for klubbene som har vurdert å kapre den kjederøykende italieneren . Sarri har blitt linket til en haug med klubber denne sesongen, men fortsatt gjenstår det at noen faktisk løser ut utkjøpsklausulen på 76 millioner kroner som binder treneren til Napoli. -Vi har ikke mottatt noen tilbud fra Chelsea, Tottenham, AC Milan eller Zenit St. Petersburg.

Super-Lewandowski jaktes av Premier League-klubben i nød

Når Robert Lewandowski er på banen kan alt skje. Om det ikke er et gammelt jungelord, er det heller ikke langt fra sannheten.

Juventus vil så gjerne – men får det ikke til

Alvaro Morata fikk nylig beskjeden om at han ikke er god nok for VM-troppen. I tillegg til den begredelige sesongen med Chelsea, ser fremtiden ikke så lys ut akkurat nå for 25-åringen. Lite hjelper det at gamleklubben ser storheten hans. Morata hadde noen forrykende sesonger for Juventus før han rotet seg bort i Real Madrid i 2016. Uten å finne seg sjæl hos Chelsea denne sesongen, skulle vi tro at spanjolen kunne ha godt av å returnere til klubben der han var på topp. Og der interessen fortsatt er stor. Var full av sevje i Serie A.

Real Madrid blinket ut mulig erstatter til Gareth Bale

Gareth Bale er høyst trolig på vei bort fra Real Madrid denne sommeren. Nå jobber hovedstadsklubben med å hente erstatteren – fra Bundesliga. Ifølge ESPN har Los Blancos nå blinket ut Leon Bailey som en erstatter til waliseren. Den jamaikanske Bayer Leverkusen-spilleren har lenge vært linket til en overgang til Bayern München, som skal ha gjort klart et bud på 580 millioner kroner. Les: Overbevist om at verdens raskeste mann blir profesjonell fotballspiller Har ekstrem fart.

Jose Mourinho mener de kan utnytte Chelsea stjerne bedre

Willian Borges da Silva har startet på benken i fire av de fem siste kampene til Chelsea, inkludert FA-Cupfinalen mot Manchester United.  Chelsea vant 1 – 0 med mål av Eden Hazard som har drømt om å være Real Madrid spiller siden han var en liten gutt.  Les: Belgisk reporter sier Chelsea stjernen har ønsket ny klubb lenge Willian er en slags superreserve, men han ønsker å starte kamper Nå melder Sky Sports at Manchester United godt kan tenke seg en overgang for Willian til Old Trafford, manager Jose Mourinho mener at de kan benytte seg bedre av han enn det Chelsea gjør. På lik linje med Eden H

Belgisk reporter sier Chelsea stjernen har ønsket ny klubb lenge

Det er forsåvidt ikke en stor nyhet at Eden Hazard ønsker seg bort fra Chelsa, men nå kommer det fra nok en kilde. Årsaken slik vi har sett det er ønsket om å vinne gullballen og Champions League. – Da er spansk fotball svaret.  Den belgiske reporteren Kristof Terreur skriver at Eden Hazard ønsker en overgang til Real Madrid fra Chelsea.- Dette er ikke noe som har dukket opp etter det ble klart at Chelsea ikke havner i Champions League neste år.

England sender rike russere hjem

Stemningen mellom England og Russland er heller dårlig om dagen og det betyr trøbbel for rike russere. Når VM i nettopp Russland blåses igang er det uten det offisielle England tilstede.  – Det var på nippet at ikke hele landslaget ble trukket på grunn av forgiftning av far og sønn på engelsk jord.  Chelsea eier og Roman Abramovitsj har søkt om fornyet visum og fått avslag, det betyr at han må reise et annet sted.  – Om han nå er på hemmelig adresse er det ingen som vet, han valgte å ikke være tilstede da Chelsea slo Manchester United i FA Cupen på lørdag.    

En hyllest til Antonio Conte

Chelsea sørget for at det ikke ble fullt så trist på Stamford Bridge som det lenge se ut til. Vi vil gjerne gi treneren en uforbeholden hyllest – og klarer det nesten. Forrige sesong var Conte treneren alle pratet om. Vi vil gjerne gi italieneren ros for FA Cup-tittelen denne sesongen. Helt uten å nevne Premier League og den sure 5. plassen som setter klubben utenfor Champions League-sirkuset neste sesong. Eller å nevne at han lite trolig får fortsette som trener for Chelsea. Les: Chelsea-spiller la ut seiersbildet – men hvor er det blitt av Conte? Glemt var en altfor lang sesong.

Mourinho mektig lei millionærer som underleverer

Tapet mot Chelsea i FA Cup-finalen må ha vært skikkelig surt for Jose Mourinho. Nå skal portugiseren være drittlei spillere som underleverer, og gjør seg klar til opprydning. Ifølge The Sun har United-treneren gått lei av fotballsparkende millionærer som ikke er verdt lønnen, og gjør seg klar for å kvitte seg med dem. Her ramses opp Martial, som sannsynligvis er på vei til Juventus, Luke Shaw som aldri kom inn i varmen, Matteo Darmian som forventes å følge Martial til Serie A.

Manchester Citys suksessformel før neste sesong

Manchester City akter ikke å gå i fellen til Chelsea og tro at titler lett overføres til neste sesong. Nå har styreleder Khaldoon Al Mubarak fortalt verden om suksessformelen City har tro på.  I England har dette vært Citys år, men Premier League -og Carabao Cup-trofeene skal ikke være noen hvilepute. -Min største læring i disse årene som styreleder for City er at når du vinner, er det utrolig viktig å bringe inn nye spillere. Men du får ikke 100 poeng uten en tropp med høykvalitets-spillere, så nye spillere skal styrke troppen. Vi har jobbet hardt de siste årene med å bygge opp troppen.

Ikke rart Premier League-klubben strekker seg langt

Eden Hazard stod for scoringen i FA Cup-finalen og avgjorde mot Manchester United, et trofé United så sårt trengte. Dermed kunne Antonio Conte vise at han fortsatt har det som skal til som leder (i perioder). Men for Chelsea kan dette også bety bye-bye til nøkkelspilleren sin. For ifølge Daily Star er det ikke bare Real Madrid som har tenkt seg en Hazard-overgang.

Manglende Champion League kvalifisering kan stå i veien for gigant kjøp

FA Cup-vinnere Chelsea har til hensikt å kaste seg inn i kampen om Bayern München stjerne Robert Lewandowski, ifølge Bleacher Report. – Det sies at etter Real Madrid møtte og vant over de tyske mestrene i Champions League at Zinedine Zidane mistet noe av interessen.  I utgangspunktet så Real Madrid manageren for å hente inn Lewandowski som erstatning for Karim Benzema.

Visumtrøbbel for Chelseas eier

Chelsea-eier Roman Abramovitsj var ikke på plass da Chelsea slo Manchester United 1-0 i FA-cupfinalen. Visumet hans i Storbritannia skal være utløpt.

Storbritannia har ikke fornyet Chelsea-eierens visum

Chelsea styrtrike eier Roman Abramovitsj risikerer å bli kastet ut av Storbritannia. Han uteble fra Wembley da Chelsea vant FA-cupen lørdag kveld.

Totalslaktes etter finalen: - Ufattelig

Manchester United-legenden Paul Scholes er kritisk til angriper Alexis Sánchez. Skjønner ikke hvorfor han ikke ble byttet ut i FA-cupfinalen mot Chelsea.
Les mer om:

Mourinho oppgitt over Chelseas spillestil: – Hva hadde folk sagt om mitt lag spilte som dem?

José Mourinho hevdet at Chelsea spilte med ni mann i forsvar gjennom hele FA-cupfinalen – og at Manchester Uniteds keeper aldri var nær ballen.
Les mer om: