Nyheter om Chelsea


For Liverpool er cupen toppen av lykke!

Mens Jose Mourinho har vist misnøye med at United tvinges til å spille i den engelske cupen, ser ikke Liverpool på dette som en distraksjon fra Premier League og Champions League. Kanskje ikke så rart når klubben er den mest suksessrike i cupens historie. Med åtte trofeer i skapet, er det et Liverpool som skal gi alt når Chelsea kommer til byen for 3. runde-spill. Alt er like viktig for denne mannen. (foto: liverpool, twitter) Jürgen Klopp jager ligatittel samtidig som det er en drøm om å stå igjen som vinner i Europa.

Arsenal og Chelsea sender ut speidere for å sjekke ut keeper

Odisseas Vlachodimos står i mål på glimrende vis for den portugisiske storklubben Benfica, han er bare 24 år gammel, men regnes allerede for å ha et sikkert grep på ballen. Ifølge portugisiske sportsavisen Record, har allerede Arsenal og Chelsea sendt speidere for å sjekke han og de forbereder et januar bud. Men de er ikke alene Manchester United, Liverpool og Newcastle vet alle at keepere om dagen er meget gode investeringer og en mangelvare.

Klopp varsler sterkt Liverpool-lag i ligacupen

Liverpool-manager Jürgen Klopp nekter å oppgi hvor mange endringer han gjør, men lover et slagkraftig mannskap mot Chelsea i ligacupen.
Les mer om:

Takket nei til 19 milliarder kroner for Premier League-klubb

Roman Abramovitch har vært en populær eier på Stamford Bridge. På russerens «vakt» har klubben hentet hjem 15 trofeer. Nå skal han bare ha fnyst av et bud på 19 milliarder kroner for klubben. Etter at det surnet skikkelig i forholdet mellom Storbrittania og Russland tidligere i år, har russere Abramovitsj fått det vanskeligere med å drive engelsk fotballklubb.

Status hos Liverpool : To spillere inn og to ute

Vi har gått inn i en ekstremt spennende uke for Livepool med to møter mot Chelsea. Det har allerede begynt å tære litt for enkelte spillere etter tøft kampprogram og tøffe tak.

Klopp: Folk har ikke fått med seg denne klubben

Alt har gått Liverpools vei siden sesongen ble sparket i gang. Selv om supportere er oppe i øverste etasje og media bøyer seg for den allmektige Jürgen Klopp, er Liverpool-treneren selv opptatt av en motstander i blått. Liker å være favoritt, men lar ikke dette dugge igjen brillene. (foto: liverpool, twitter) -Jeg vet hva folk prater om, og jeg skjønner ikke helt hvorfor. Det er bare Manchester City og Liverpool som blir trukket frem som de eneste favorittene til å vinne ligaen, men de har helt glemt Chelsea. Dette laget har erfaring.

Chelsea-legenden: «Mourinho fikk meg til å tro jeg var bedre enn jeg var»

Fra 2004 hadde Frank Lampard en trener som skulle endre karrieren hans. Nå, fjorten år senere møtes de langs sidelinjen i cupoppgjør. Jose Mourinho kom til Chelsea fra Porto i 2004. Lampard hadde allerede markert seg som Chelsea-spiller under Claudio Ranieri og spilte samtlige Premier League-kamper sesongen før Mourinho kom til byen. Men det var under Mourinho at det virkelig begynte å svinge for Lampard. Takk, Jose! -Han fikk meg til å tro at jeg var bedre enn jeg var på den tiden. Jeg trodde at jeg var en helt ok spiller, men han sa: hør, du kan virkelig nå helt til toppen.

Årets spiller og årets lag er kåret

Under FIFAs prisutdeling i London i kveld, ble Luka Modric kåret til årets mannlige spiller, og slo Mohamed Salah og Cristiano Ronaldo i kåringen. Congratulations, Luka Modric Winner of #TheBest FIFA Men’s Player 2018 #FIFAFootballAwards pic.twitter.com/D489MswXug — #TheBest (@FIFAcom) 24. september 2018 55 spillere var nominert til årets FIFPro World XI.

Trollmannen Claudio Ranieri er hemmelighetsfull om ny klubb

Etter Claudio Ranieri I 2016 feide unna alle konkurrenter og vant Premier League vil vi for alltid omtale han som trollmann, vi vet han kan. At han året etter mistet tryllestaven og fikk sparken hopper vi lett bukk over.  Ranieri som nå har blitt 66 år gammel fikk i mai sparken fra den franske klubben Nantes. Sommeren har blitt brukt til å telle på knappene, kanskje det er på tide å ta på seg mikke mus genser og caps og reise verden rundt å se på kultur.

Bud på Chelsea-stjerne kommer i januar

Maurizio Sarri ønsker alt annet enn å miste sine største profiler. Men, når to av verdens største klubber skal ha bestemt seg for en franskmann, skal det holde hardt å stå i mot. N´Gola Kante regnes som en av verdens beste midtbanespilleren. Den franske verdensmesteren er ifølge italienske Sportmediaset prioritert foran vinterens overgangsvindu. Er nå prioritert både i Spania og Frankrike.

Maurizio Sarri vurderer å benke hele laget neste kamp!

Starten av sesongen har vært en sann glede for alle Chelsea fans, god stemning i laget, stjernene er på plass og klubbens nye manager Maurizio Sarri viser med all tydelighet han vet hva han driver med. I går var det møte mellom Chelsea og West Ham i Premier League, en kamp som endte 0 – 0 og det var et slitent lag som måtte gi fra seg tabelltoppen til Liverpool. Les på Popidol: Vi har ventet utrolig lenge på Captain Marvel Sarri var langt fra fornøyd og har nå gått inn i tenkeboksen for å finne ut hvilken Liverpool kamp de skal vinne.

Sarri før dobbeltmøtet med Liverpool: – Vi må forbedre oss raskt

Maurizio Sarri var ikke fornøyd med spillet Chelsea viste i 0-0-kampen mot West Ham. Han erkjenner at Liverpool for tiden har et bedre nivå enn London-laget.

West Ham stoppet Chelseas perfekte seriestart

Chelsea gikk på sesongens første poengtap med 0-0 borte mot West Ham i søndagens London-derby. Dermed troner Liverpool alene på Premier League-toppen.
Les mer om:

Jubel i Liverpool: Chelsea med sesongens første poengtap

Chelsea gikk på sesongens første poengtap med 0-0 borte mot West Ham i søndagens London-derby. Dermed troner Liverpool alene på Premier League-toppen.
Les mer om:

Smell for Chelsea

Chelsea klarte bare 0-0 mot West Ham og gikk på sesongens første poengtap i Premier League. Når seks runder er spilt er Liverpool det eneste laget med full pott.

Nesestyver for Chelsea: Gikk på sesongens første poengtap

(West Ham – Chelsea 0–0) Et standhaftig West Ham-lag sørget for at Chelsea avga poeng for første gang denne sesongen. Dermed er det bare Liverpool som har hatt en plettfri start i Premier League.

For tredje gang har Liverpool åpnet med seks seirer i Premier League

Liverpool har vunnet Premier League 18 ganger, sist gang mens det fortsatt het Football League tilbake i forrige årtusen. Sesongen 1989/90 var sist gang de kunne løfte trofeet.  Manager var Kenny Dalglish og i mål Bruce Grobbelaar og vi må ikke glemme Ian Rush, Liverpools mestscorende spiller gjennom tidene med 346 mål. Liverpool manager Jürgen Klopp har klart å ta suksessen fra slutten av forrige sesong inn  i denne og er før Chelsea møter West Ham på søndag det eneste laget i Premier League med full på etter 6.kamper.

Gary Cahill ønskes velkommen til en populær klubb

Vel, denne medlemsklubben kan vel ikke kalles populær, men har likevel rukket å få mange medlemmer: Klubben for stjernespillere som blir vraket av ny trener – og som blir grinete.  Det er ikke noe nytt, Gary Cahill bør vite dette. På Chelsea har Cahill vært en ubestritt ener siden 2012.
Les mer om:

Kan hvem som helst trene Chelsea?

Om du er en vanlig fyr i 40-årene som drømmer om å trene et lag i Premier League, er det ennå ikke for sent. Se bare på Maurizio Sarri.
Les mer om:

Får ikke være med å leke, vurderer å bytte klubb i januar

Gary Cahill var en av gutta i Chelsea helt siden han kom til klubben i 2012 har det blitt 282 kamper, men med ny manager Maurizio Sarri på plass er det mye som endret seg. Chelsea gjør det veldig bra og leder Premier League, men det er uten at veteranen får være med å leke.

Reisetrøbbel for Chelsea

Uvær tvang Chelsea til å ta en ekstra overnatting i Hellas etter europaligamøtet med PAOK torsdag. Det skaper trøbbel foran søndagens ligamøte med West Ham.

Kneskade kan stoppe Arnautovic i London-oppgjør

West Hams Marko Arnautovic sliter fortsatt med kneskaden han pådro seg forrige serierunde. Det er usikkert om han rekker helgens kamp mot Chelsea.
Les mer om:

Willian matchvinner for Chelsea

Chelsea sløste enormt med sjansene, men vant likevel 1-0 borte mot greske PAOK.
Les mer om:

Chelsea sløste med sjansene

Chelsea sløste noe voldsomt med sjansene, og måtte ta til takke med kun 1-0-seier mot greske PAOK i Europaligaen torsdag kveld.
Les mer om:

Europa-bragden der Solbakkens FCK er på høyde med Chelsea, United og Atlético

Ståle Solbakken (50) tar plass foran en av UEFAs reklamevegger, og du finner knapt et sikrere tegn på at de europeiske klubbturneringene er i gang.