Nyheter om Chelsea


Arsenal-stjerne spiller ikke finale

Arsenal-profil Henrikh Mkhitaryan spiller ikke neste ukes europaligafinale mot Chelsea i Baku fordi han er bekymret for egen sikkerhet. Bakgrunnen er den politiske spenningen mellom Armenia og Aserbajdsjan. Armeneren bekrefter at han blir hjemme.
Les mer om:

Giroud forlenget med Chelsea

Chelseas franske spiss Olivier Giroud (32) har forlenget sin kontrakt med klubben til ut neste sesong.
Les mer om:

Arsenal-stjerne frykter for egen sikkerhet

Arsenal-profilen Henrikh Mkhitaryan spiller ikke neste ukes europaligafinale mot Chelsea. Han føler seg ikke trygg på at egen sikkerhet er ivaretatt.
Les mer om:

Arsenal-stjerna dropper EL-finale - av frykt for egen sikkerhet

Arsenal-profilen Henrikh Mkhitaryan spiller ikke neste ukes europaligafinale mot Chelsea. Han føler seg ikke trygg på at egen sikkerhet er ivaretatt.
Les mer om:

Ambassadør garanterer for Henrikh Mkhitaryans sikkerhet

Aserbajdsjans britiske ambassadør til Sky Sport har garantert Arsenal-spillere Henrikh Mkhitaryans sikkerhet i Baku når de i slutten av måneden skal spille Europaliga finale mot Chelsea På grunn av de diplomatiske forholdene mellom Aserbajdsjan og Armenia har det blitt reist spørsmål om Armenians sikkerhet under Europa League-finalen i Baku. Les: UEFA sitt valg av Baku faller ikke i god jord hos Arsenal Arsenal har vært i kontakt med UEFA, som har assistert klubben for å få visum for Mkhitaryan slik at han kan reise inn og ut av landet. Men, aserbajdsjans ambassadør i Storbritannia forsikrer a

Steve Clarke landslagssjef for første gang

Den tidligere forsvarsspilleren Steve Clarke fikk nesten ti landskamper for Skottland og nå etter å ha hatt suksess som manager og assistent i en rekke klubber i  noen år er han landslagssjef for første gang. Tidligere i dag ble han utnevnt som landslagssjef for Skottlands landslag i fotball.

Hegerberg i årets mesterligatropp

Ada Hegerberg (23) er tatt ut i årets mesterligatropp av Det europeiske fotballforbundet (UEFA), melder NTB.

Lillebror Hazard ønsker å forlate Borussia Mönchengladbach

Det var trolig ikke gårsdagens tap mot Borussia Dortmund i serieavslutningen som har fått den «mer ukjente» Hazard, Thorgan, til å ønske seg bort fra Borussia Mönchengladbach. Både Gladbach og Dortmund forhandler fortsatt med belgiske Thorgan Hazard, men han ser selv ut til å være overbevist om at han bytter til Dortmund som avsluttet på andreplass i årets Bundesliga. Les: Stjernen sier «stopp» Thorgan er 26 år og to år yngre enn Chelsea stjerne Eden Hazard.
Les mer om:

«Fansens kjærlighet treffer meg i hjertet og gir meg kraft»

Den 40 år gamle Werder Bremen angriperen Claudio Pizarro sparer ikke på superlativene når han annonserer det blir et år til i klubben. Mange trodde det var slutt da han i 2015 for andre gang sluttet i Bayern München, men den gang ei.

For andre gang fryktet hun at karrieren var over – nå er Thorisdottir klar for VM

Da hjernerystelsen nektet å gi slipp, fryktet Maria Thorisdottir (25) at hodet aldri ville bli bra igjen. Nå er hun frisk, har signert ny kontrakt med Chelsea og gleder seg til VM med Norge.
Les mer om:

For andre gang fryktet hun at karrieren var over – nå er Thorisdottir klar for VM

Da hjernerystelsen nektet å gi slipp, fryktet Maria Thorisdottir (25) at hodet aldri ville bli bra igjen. Nå er hun frisk, har signert ny kontrakt med Chelsea og gleder seg til VM med Norge.
Les mer om:

Krig på 1990-tallet kan hindre Arsenal-stjernen fra å spille finalen

Arsenal forbereder seg på at de kan komme til å måtte stille uten den armenske midtbanespilleren Henrikh Mkhitaryan (30) i Europa League-finalen mot Chelsea.
Les mer om:

James Rodriguez har startet husjakten i England

Den ultimate «playmaker» James Rodriguez er å sikker på at han kommer til å spille i Premier League etter sommeren at han har startet husjakten i England.

Sendt tilbake i fengsel

Chelsea Manning må tilbake bak murene i fengsel fordi hun nekter å forklare seg om WikiLeaks.
Les mer om:

Chelsea Manning sendt tilbake i fengsel

Chelsea Manning må tilbake bak murene i fengsel fordi hun nekter å forklare seg om WikiLeaks.
Les mer om:

Chelsea-stjerne ute i ett år

Chelsea bekrefter at stjerneskuddet Ruben Loftus-Cheek har røket akillessenen. Ifølge The Daily Mail er stjerneskuddet ute i ett år.
Les mer om:

Chelsea-manageren mister sin favorittspiller

Det er egentlig en snedig måte å teste ut potensielle nye spillere på. Betal noen millioner i leie og se hva han duger til først. Chelsea har de siste månedene testet spilleren manager Sarri traktet etter å hente fra Serie A. Når så Higuain endelig kom på en leieavtale fra Juventus, ble det spilt med åpne kort. 5 mål på 16 kamper talte om en argentiner som ikke har den forsterkende effekten på Chelsea. (Selv om 31-åringen ser veldig fresh ut her:) If Higuain's goal was in Fifa.

Zaha trygler om å bli hentet av City, Liverpool, Chelsea eller Tottenham

Roy Hodgson trenger Wilfried Zaha og har gjort hva han kan for å overtale ivorianeren. Men når målet til vingen er Champions League-spill, må Palace-manageren melde pass. Palace-spilleren har virkelig imponert i Premier League denne sesongen, og noterte seg med ti scoringer og fem assist.

Frank Lampard puster Chelsea-manageren i nakken

Allerede da Frank Lampard startet på sin trenergjerning, hadde vi følelsen av at noe stort var på gang. På onsdag ledet Chelsea-legenden sine Derby-spillere til playoff-finalen i Championship. Som underdogs og 0-1 etter første semifinalekamp mot Leeds, var Derby mer eller mindre avskrevet før returoppgjøret. For en voksen sirkushest som Lampard, var dette de perfekte arbeidsforholdene. Tok en Liverpool og Tottenham. (foto: derby, twitter) Les: Bale kan leies ut til Premier League-klubb -Jeg sa til gutta at alle hadde avskrevet oss, og oddsene var virkelig lave.

Marcelo Bielsa vet ikke om han fortsetter i Leeds

Manager Marcelo Bielsa vet ikke om han vil bli i Leeds, men hvis klubben ber han om å fortsette, vil han vurdere det.  Leeds tapte kvalifiseringskampen mot Frank Lampards Derby og mister muligheten for opprykk til Premier League. På den påfølgende pressekonferansen ble Marcelo Biasas spurt om fremtiden:  Som du sikkert forstår, er det ikke hensiktsmessig å snakke om det akkurat nå. Men hvis klubben gir meg muligheten til å fortsette, vil jeg lytte til henvendelsen. Les: Henter Chelsea legende som Maurizio Sarri erstatter «Det er en smertefull situasjon, og vi er veldig skuffet.

Terry mot Lampard i finalen

Derby slo Marcelo Bielsas Leeds 4-2 (4-3 sammenlagt) onsdag kveld. Dermed er det duket for at to tidligere lagkamerater i Chelsea møtes i kampen om opprykk til Premier League: Frank Lampard leder Derby, John Terry leder Aston Villa. 27. mai avgjøres det hele på Wembley.

Henter Chelsea legende som Maurizio Sarri erstatter

Chelsea har bestemt seg for å bytte ut sin manager Maurizio Sarri. – De mener tydeligvis ifølge Sport Mediaset at Frank Lampard har fått tilstrekkelig erfaring som manager gjennom jobben han gjør for Championship klubben Derby.  Hvis du synes Ole Gunnar Solskjær var et sjansespill er du målløs nå. Les: Gareth Bale kan leies ut til Premier League-klubb Denne gangen vil Chelsea gjøre som Manchester United med å hente inn en person som har et godt navn hos fansen som manager.

Hevder Sarri sparkes

Italienske Mediaset hevder at Chelsea skal ha bestemt seg for å gi manager Maurizio Sarri sparken i sommer, og erstatte italieneren med Frank Lampard.
Les mer om:

Har bestemt seg for å hente Kevin Trapp tilbake

Paris Saint-Germain var da de gikk inn i denne sesongen så godt stilt at de etter manges mening har to førstekeepere, veteran Gianluigi Buffon og Alphonse Areola. Dermed ble en låneavtale det beste for Kevin Trapp, ifølge sport1.de har han gjort tingene sine så bra i Frankfurt at Paris Saint-Germain har bestemt seg for å hente han tilbake.
Les mer om:

Offentliggjør gigantovergang etter Europaligafinalen

En stund nå skal Eden Hazard og Real Madrid har vært enige om en avtale, men den skal ifølge L’Equipe ligge i skuffen frem til etter Europaligafinalen.  Overgangssummen skal være ca en milliard kroner. – Det har lenge versert rykter om en overgang for Hazard til Chelsea. Eller 0-0 kampen mot Leicester i den siste Premier League kampen denne sesongen fortalte den belgiske superstjernen at han hadde bestemt seg for hva han ville gjøre. Overgangen skal offentliggjøres etter Chelseas europaligafinale mot Arsenal i Baku 29.