Nyheter om Chelsea


Liverpool har lagt merke til Southampton back krever mer enn han kommer til å få

Southampton har som en del andre klubber som er «forsiktige» et lønnstak, det passer Danny Ings og Ryan Bertrand dårlig, de vil ha mer, en god del mer. Goal skriver at i hvert fall Ryan Bertrand ikke er villig til å skrive en forlengelse med mindre Southampton øker lønna og Southampton skal være villig til å la han gå.

Håper å unngå midlertidig manager

The Independent melder at Chelsea allerede har bestemt seg for at Frank Lampard skal ut, tirsdagens tap mot Leicester viste med all tydelighet at de rett og slett ikke har nivået for å lande topp fire og det med kjøp på nesten tre milliarder kroner i sommer. Frank Lampard har ikke fått storkjøpet Kai Havertz til å virke, det og ikke minst 8.plassen i Premier League kommer til å koste han jobben.

Reiten sendte Chelsea til semifinale i ligacupen

Guro Reiten tok ansvar da Chelsea var på vei ut av ligacupen. Med ett mål og to assist senket hun Manchester City i kvartfinalen.

Sendte Chelsea til semifinale

Guro Reiten tok ansvar da Chelsea var på vei ut av ligacupen. Med ett mål og to assist senket hun Manchester City i kvartfinalen. Reiten startet på benken, men kom inn for Erin Cuthbert etter en drøy time. Hun la opp til utligningsmålet i det 90. minutt, scoret ledermålet i 1.

Har tatt seg en prat med to kandidater til Chelsea-jobben

Vi håper virkelig at Chelsea gir Frank Lampard arbeidsro ut sesongen. Da tror vi Chelsea-legenden får tid nok til å få sving på lagmaskinene som redder sesongen (les: minimum kvalifisering til Champions League). Skal vi tro den alltid så veliformerte Sport Bild-journalisten Christan Falk, virker det ikke sånn. På tirsdag måtte Frank Lampard igjen forklare journalistgribbene hvorfor Chelsea-stjernene hans knapt makter å score.

Spanske Sport: Manchester United er forbi Barcelona i kampen om brasiliansk superving

I november 2019 fikk speidere fra de europeiske storklubbene se noe helt spesielt. Gabriel Veron is the new star! Siden debuten, har den nå 18-år gamle høyrevingen blitt et av de heiteste målene i sambaens hjemland. Ifølge spanske Sport har Barcelona blinket ut Veron som en av de neste store, men den spanske avisen hevder presidentvalget i klubben, den 24.

Sport Bild: RB Leipzig satser på dansk dynamitt

Vi har ventet på det siden Kasper Dolberg valgte overgang til Nice i 2019.

Bayern München i ferd med å miste sitt største talent til en av Premier League-gigantene

Forrige sesong gikk alt på skinner etter at Nico Kovac ble sendt på dør. The Treble ble et faktum for Hansi Flick og gjengen, og alt så ut til å fortsette opp i skyene. Så begynte spillere å føle seg lite elsket. Thiago Alcantara hadde det som plommen i egget, men fikk tydeligvis et anfall av prematur 30-års krise. Overgangen til Liverpool ble et faktum forrige høst. David Alaba syntes han fortjener lik betaling som Robert Lewandowski etter forrige jubelsesong der han spilte en av hovedrollene hos Bayern, noe som fikk Oliver Kahn og Karl-Heinz til å sette på bremsene.

Leicester dro frem det Frank Lampard så sårt mangler

Dette var kvelden for annulerte scoringer. Det var duket for en slags toppkamp der fremadfossende Leichester skulle ta imot nedoverrennende (jepp, ridende rytter til hest) Chelsea. I løpet av kampen fikk begge lagene tommelen ned av VAR på hver sin scoring. (Les hva Serie A holder på med rundt VAR: Serie A selger fotballens mest utskjelte). Les: Marcus Pedersen får endelig reist ut i den store verden igjen Den store forskjellen mellom gjengen Rodgers og Lampard disponerer, er at Rodgers har spillerne som har kapasitet til faktisk å score.

Leicester skjøt Solskjærs lag ned fra tabelltoppen

Leicester slo Chelsea 2-0 i tirsdagens toppkamp i Premier League og er ny serieleder, iallfall inntil Manchester-lagene spiller onsdag kveld.
Les mer om:

Leicester skjøt Solskjærs lag ned fra tabelltoppen

Leicester slo Chelsea 2-0 i tirsdagens toppkamp i Premier League og er ny serieleder, iallfall inntil Manchester-lagene spiller onsdag kveld.
Les mer om:

Skjøt Solskjær ned fra tabelltopp

Leicester slo Chelsea 2-0 i tirsdagens toppkamp i Premier League og er ny serieleder, iallfall inntil Manchester-lagene spiller onsdag kveld. Wilfred Ndidi og James Maddison scoret for Leicester før pause, og for første gang fikk manager Brendan Rodgers se ett av sine lag slå Chelsea. Det skjedde i 16. forsøk. Laget er ett poeng foran United og tre foran City, men begge Manchester-lagene skal i aksjon onsdag.
Les mer om:

Leicester til topps i Premier League – slo Chelsea komfortabelt

USA har passert 400.000 koronadødsfall
Les mer om:

Leicester til topps i Premier League – slo Chelsea komfortabelt

(Leicester-Chelsea 2–0) Brendan Rodgers menn hadde få problemer mot Chelsea og tok sin tredje strake seier i ligaen. Nå topper revene Premier League.
Les mer om:

Chelsea utspilt da Leicester inntok tabelltoppen

Frank Lampards problemer fortsetter – mot den nye serielederen kom Chelsea til kort.
Les mer om:

Gullår: Sandnes Garn solgte 13,7 millioner garnnøster i 2020

Leicester til topps i Premier League – slo Chelsea komfortabelt

«Jeg fikk beskjed på WhatsApp om at Diego Costa ville spille for oss»

I jula ble Costa enig med Atletico Madrid om at tiden var inne for å oppløse fotballekteskapet. Selv om 32-åringen hadde noen personlige ting og en skade han måtte fikse opp i, virker det ikke som spilleren ønsker seg et opphold borte fra toppfotballen. 58 scoringer for Chelsea og 83 scoringer for Atletico Madrid har gjort Diego Costa til en av de vasseste foran mål i Europa – da han var på topp.

Sorry, Lampard, det er du som ikke har skjønt hvordan Timo Werner blir toppscorer

Mens vi venter på Timo Werner. Frank Lampard pekte på toppscoreren hos RB Leipzig og fikk 47,5 millioner pund for å få oppfylt ønsket sitt. Mer enn halvveis ute i sesongen venter fortsatt eier, ledere og supportere på at Lampard skal få spissen inn på scoringssporet også i verdens tøffeste liga. 24-åringen startet positivt på Stamford Bridge og nådde åtte scoringer tidlig i november, men har levert langt under forventningene de siste 14 kampene.

Tidligere Liverpool-stjerne advarer Klopp: Det er én spiller som kan ødelegge dynamikken til laget

Dietmar Haman er en av de få tyske spillerne som har skikkelig gode minner fra Premier League. Han spilte for Newcastle og Manchester City, men det var i årene 1999-2006 han vil huskes for. Da var han en av midtbanestjernene hos Liverpool. Med god kjennskap til Premier League, Liverpool og Bundesliga, kommer han nå med en advarsel til gamleklubben sin. Thiago Alcantara blir vurdert som en av de aller ypperste i sin posisjon og det har hele veien blitt sett på som et varp da Jürgen Klopp overbeviste Champions League-mesteren til å trekke til Anfield. Men det har ikke blitt som planlagt.

Dette tjener Real Madrid spillerne

Real Madrid en av de rikeste fotballklubbene i verden skuffer ut penger til lønninger. Eden Hazard ble etter å ha forlatt Chelsea i fjor ble den best betalte spilleren for Real Madrid. – Hazard som virkelig ikke har levert som ønsket har en ukelønn på £ 400 000 i klubben. I tabellen under ser du Real Madrid lønninger for sesongen 2020-21. Gareth Bale er den nest mest inntjenende fotballspiller i troppen til Real Madrid med ukentlig lønn på (£ 350.000), noe som også gjorde ham til 5.

Manchester United kliner til tross for 10 ukers utestengelse

Atletico Madrid fikk mandag et slag i ansiktet da Kieran Trippiers 10-ukers utestengelse ble opprettholdt av FIFA. Den engelske høyrebacken vil nå være ute av spill for Los Colchoneros i to og en halv måned, og han vil gå glipp av en rekke La Liga-kamper, samt første etappe i Champions League-sluttspill kamp mot Chelsea. Les på Engelske Klubber: Barcelona, Juventus og PSG står klare Trippier hadde opprinnelig blitt utestengt i desember for meldinger sendt til venner som satte penger på hans overgang fra Tottenham til Atletico før overgangen ble bekreft.

Nå blir det skikkelig action hos David Beckham

Ryktene har gått de siste ukene om at David Beckham og Gary Neville har satt seg ned for å legge en felles plan for MLS-prosjektet Inter Miami. To ting har skjedd som nå rydder vei for at første del av planen blir realisert. Mål: Få inn Phil Neville som manager for klubben, som ikke skal samle på 10. plasser som den i debutsesongen. Først ble manager Diego Alonso høflig takket for bidraget og sendt på dør av Beckham, på mandag ble det klart at Neville trekker seg som landslagstener for Englands Lionesses.

Jesse Lingard skal opp fra benken – og inn som den store helten

Det er ikke noe nytt for Lingard å bli sendt på utleie, men forrige gang i 2015 til Derby, da var han fortsatt på vei opp. Denne gangen har han mer eller mindre stagnert. Uansett hvor 28-åringen befinner seg i karrieren, noe må skje – og ifølge The Telegraph skjer det i løpet av kort tid. Les: Vidal sendte en aldri så liten hilsen til Barcelona For mens Manhester United dundrer på som Kongen av Premier League, blir det tydligere og tydligere at Lingard ikke er savnet.

Vidal sendte en aldri så liten hilsen til Barcelona

Arturo Vidal, eller King Arturo som han rettmessig kalles, er en av de første spillerne vi hadde tatt med i fotballkrigen. Det var derfor trist å se hvordan chileneren aldri kom seg helt inn hos Barcelona for å gjøre det han gjør best. Nå lever 33-åringen herrens glade fotballdager i Milano. På søndag var det duket for en av året høydepunkter i Serie A.

The Athletic: Chelsea rydder vei for supertalentet som bryter overgangsrekorden

Vi har så vidt avsluttet artikkelen om hvordan Pep Guardiola planlegger det store fremstøtet i sommer for å sikre seg Erling Haaland. Nå tyder det på at City er alt annet enn alene. Selvfølgelig ingen overraskelse at en ekstrem Golden Boy på 20 år som dundrer inn 19 scoringer på 17 kamper denne sesongen står øverst på ønskeliste hos de største klubbene.