Nyheter om Chelsea


Sander Berge har større ambisjoner, sa nei takk til Premier League klubb

Det er liten tvil om at Sander Berge er en ettertraktet spiller, spesielt etter han i Genk ble flyttet litt frem.

Brede (27) har fått trenardraumen oppfylt

Han fekk sin første trenarjobb som 15-åring. No er Chelsea F.C. Women sin nye assistenttrenar klar for å hive seg på bølgja som har tatt Europa med storm.
Les mer om:

Lampard tok sin første seier som Chelsea-manager

Chelsea med Frank Lampard som manager slo irske St. Patrick 4-0 i en treningskamp i Dublin lørdag. Det var hans første seier ved Chelsea-roret.
Les mer om:

Kylian Mbappé topper mest verdifulle under 21 lista igjen.

Det overrasker absolutt ingen at Paris Saint-Germain angriper Kylian Mbappé også i år topper lista over de mest verdifulle under 21 år, den den franske superstjernen fyller 21 år i desember så snart får andre sjansen.  VM-vinneren er verdsatt til hele 261,6 millioner euro. Det tilsvarer ca. 2,5 milliarder kroner. Det er engelske spillere som dominerer Soccerex-oversikten (du ser det hele i PDF versjon på linken).

Melder om giganthandel, blir presentert senere i dag

I dag betaler Barcelona 120 millioner euro for Atlético Madrid sin franske superstjerne Antoine Griezmann. – L’Equipe skrev allerede på torsdag at betalingen var fullført, men den offisielle presentasjonen av Griezmann vil ikke komme før La Liga bekrefter betalingen. Og ifølge El Mundo Deportivo vil det skje i dag. Griezmann kan imidlertid ikke bli presentert på stadion da gresset på Camp Nou for tiden blir erstattet. Derfor, som målvakten Neto, som ble kjøpt tidligere i uken, må han vente til testskampen mot Arsenal den 4.

Bekreftet: Juventus har hentet makkeren til Matthijs de Ligt

Den medisinske sjekken er mer eller mindre en formalitet. Så når Juventus skryter av at Cristian Romero skal en tur innom gjengen med hvite frakker, er det aller meste på plass. Dette betyr at Torino-klubben har sikret seg en midtstopper for fremtiden. Som de har med de Ligt (når de blir helt, helt enige). Cristian Romero is here for his Juve medical!

Lillestrøm-spiller nektet overgang til Rosenborg

Det er ikke som i gode gamle dager. Når en 22-åring takker ja til spille i tyrkisk andredivisjon, men takker nei til RBK, da har Trondheims-klubben en helt annen hverdag. Ifeanyi Mathew orker ikke mer norsk fotball. 22-åringen ble lånt ut til den tyrkiske andredivisjonsklubben Osmanlispor i januar, men er nå tilbake i Norge på en kort visitt. Planen er salg i sommer. Les: Englands rikeste har gitt opp Chelsea – kjøper nå annen klubb – Han vil ikke til norsk fotball, så målet er å fortsette i utlandet. Det er flere forespørsler og det er litt interesse.

«Counter-Strike» alene er større enn sjakkforbundet

Til tross for at Magnus Carlsen har rekruttert kraftig til sjakkforbundet i det siste er e-sport i så stor vekst at en enkelt del «Counter-Strike» er større.  Pressfire har gjennomført en undersøkelse for å finne ut av hvor stort egentlig e-sport er i Norge.  – Vi vet fra før at det diskuteres hvorvidt e-sport skal være en del av idrettforbundet og det siste året har fotballklubber over hele landet laget lag. Les: ESPN: Englands rikeste har gitt opp Chelsea – kjøper nå annen klubb Pressfire har hatt følgende metodikk: For å samle norske deltakere innen e-sport gikk vi gjennom nesten alle turn

«The Special One» tilbudt milliard-lønn

José Mourinho har visstnok mottatt en rekke jobbtilbud etter han før jul fikk sparken i Manchester United, det mest spektakulære ville gjøre «The Special One» til verdens best betalte manager. José Mourinho har avslått et tilbud på rundt én milliard kroner for å bli ny manager i kinesiske Guangzhou Evergrande, skriver Sky Sports.  – Det kinesiske Super League-laget hvor Kinas nest rikeste mann er aksjonær var klar til å gi den tidligere Manchester United og Chelsea sjefen 28 millioner euro pr sesong pluss bonuser. Les: Jack Ma, Kinas nest rikeste mann gir 1,2 milliarder kroner til kvinnelandsl

Marcus Pedersen ferdig hos Strømsgodset

Det har vært skurr med skulder, nå med kneet. For Marcus Pedersen er prioriteten å bygge seg opp igjen fysisk – uavhengig av klubbtilhørighet. Marcus Pedersen har sagt opp sin avtale med Strømsgodset og står fritt til å finne seg ny klubb.https://t.co/oKUVNSoynO — Strømsgodset Fotball (@strmsgodset) July 8, 2019 – Med tanke på at jeg er i siste året av kontrakten og ikke tilgjengelig for spill på grunn av skade, velger jeg å si opp avtalen med Strømsgodset.

ESPN: Englands rikeste har gitt opp Chelsea – kjøper nå annen klubb

Sir Jim Ratcliffe skal også få seg en hobby. Vel, når du putter inn rundt 1 milliard kroner i et potensielt pengesluk som en fotballklubb, dreier det seg om mer enn en hobby. Spesielt når du har ambisjoner om trofeer. Ifølge ESPN bekreftes kjøpet av Ligue 1-klubben Nice på tirsdag.

ESPN: Midtbanespilleren satte rekord i mai – nå vinner Liverpool kampen om overgang

Harvey Elliot blir 17 i april. Dette hindrer ikke at de største klubbene i Europa allerede har fått øynene opp for midtbanespilleren. En av grunnene er nok at Elliot ble tidenes yngste Premier League-spiller da han gikk på banen for Fulham mot Wolverhampton i mai som 16-åring.

John Obi Mikel takker for seg – men ikke helt

Vi husker ham for kaoset med Lyn, United, Chelsea og resten gjengen, men vi skal ikke glemme at 32-åringen har fått med seg mye annet i løpet av karrieren. Nå er det på tide å trappe ned. Nigeria er ferdig i Africa Cup of Nations, og Mikel benyttet anledningen til å takke for seg på landslaget. -Jeg syntes 13 år er nok. Jeg har vunnet trofeer og har hatt mange fantastiske øyeblikk. Seieren i Africa Cup of Nations i Sør-Afrika var selvfølgelig høydepunktet.

Dette må Chelsea gjøre i sommer

De har mistet sin store ledestjerne, og har ikke lov til å signere nye spillere. Chelsea går en utfordrende sesong i møte.
Les mer om:

Frank Lampard satser på skadet Ruben Loftus-Cheek

Det er fortsatt to år igjen av avtalen til den Den engelske landslagspilleren Ruben Loftus-Cheek. Det har vært en del skader for Ruben og nå sist akilleshælen som holdt han utenfor Europa League-finalen mot Arsenal og sluttspillet i Nations League med Englands landslag. Frank Lampard er ansatt som ny manager for Chelsea, han hadde et ønske om å markere han er enig eks-manager Maurizio Sarri at Ruben Loftus-Cheek er en som han vil bygge midtbanen rundt fremover.

Theo Hernandez signerer femårskontrakt

Det er en meget fornøyd venstreback som nå forlater Real Madrid i retning av Serie A og AC Milan. – Han ble sendt ut på lån til Martin Ødegaard sin nye klubb Real Sociedad sist sesong og er nå meget fornøyd med å være på plass i Milan med en kontrakt over fem år. 21 åringen var lenge overbevist om at gjennombruddet ville komme i Real Madrid denne sesongen etter et meget vellykket låneopphold.

19 år gammel polsk keeper fra Chelsea til Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain har signert den 19 år gamle keeperen Marcin Bulka fra Chelsea. Han har skrevet under på en toårskontrakt med pariserne frem til 2021. «Etter min erfaring i England vil jeg gjøre mitt beste for å fortsette fremgang her med en fantastisk tropp og spesielt sammen med knallsterke keepere.» sier Bulka til PSG sine sider. Les: Leeds bekrefter å ha snappet supertalent fra Manchester United #WelcomeMarcin Welcome to Paris @marcin_bulka !

Morata ferdig i Chelsea

Chelseas Álvaro Morata har vært på utlån til Atlético Madrid siden januar, og skulle være der til sommeren 2020. Nå er han bekreftet klar for den spanske klubben på fast basis.
Les mer om:

Chelsea «happy» med å selge flopp til La Liga gigant for 50 millioner pund

Da Alvaro Morata kom til Chelsea fra Real Madrid tilbake i juli 2017 satte de klubbrekord med å betale 57 millioner pund.

Instagram-stjerner stiller i videoen til Kygo og Sarah Bahbah

Anotha one! I februar slapp Kygo det som kanskje er hans vakreste musikkvideo hittil. «Think About You» ble regi-debuten til den populære fotografen Sarah Bahbah, for mange kjent via Instagram hvor hun har nesten en million følgere. Hovedrollene spilles av modellen Khadijha Red Thunder og skuespiller Dylan Sprouse. I dag slipper Kygo og Sarah Bahbah sitt andre visuelle samarbeid.  I musikkvideoen til Chelsea Cutler-gjestende «Not Okay» ser vi en rekke kjente fjes. Deriblant modellen Alexis Ren (13,1 millioner følgere), Cindy Kimberly aka Justin Bieber-favoritten WolfieCindy og Gia Gunn fra RuP
Les mer om:

Frank Lampard skapte en historisk begivenhet på Stamford Bridge

Vi er vant til at Chelsea-eier Roman Abramovich står knedypt inne i alle de største avgjørelsene på Stamford Bridge. Og sikkert også flere av de mindre. Når det gjelder Frank Lampard var situasjonen en helt annet. Vi kaller det derfor historisk. Hvordan skal vi egentlig tolke dette? -Jeg har ikke snakket med ham et minutt. Jeg har pratet mye med Marina. Vi to har jobbet gjennom detaljene, for det er sånn jeg  ønsker å jobbe i denne klubben og hvordan de ønsker at jeg skal jobbe med dem, sier Lampard ifølge ESPN. Betyr dette at vi aner en viss kulde mellom eier og ny manager?

«Chelsea har aldri vært vanskeligere å trene enn nå»

Frank Lampard vil jobbe under helt andre vilkår enn sine forgjengere. Vil han få tiden han trenger til å gjøre Chelsea til tittelkandidater igjen?
Les mer om:

TIL-profilen sa nei til Chelsea og valgte kjærligheten. Det varte to uker

Da Mushaga Bakenga endelig tok steget til utlandet, spurte treneren på første lagmøte: – Hvem er du?
Les mer om:

Cocu ansatt som Lampard-erstatter

Den nederlandske fotballprofilen Phillip Cocu blir Frank Lampards etterfølger i managerjobben i den engelske fotballklubben Derby. 48-åringen har signert en fireårskontrakt med klubben. Lampard ble torsdag presentert som ny manager i Chelsea.
Les mer om:

Slutt etter 602 kamper, 210 mål og 28 trofeer

Hele Arjen Robben sin karriere har han vært intens og tøff på banen og snill som et lam på utsiden. – Nå har den 35 år gamle nederlenderen gjort det vanskelige valget å legge fotballskoene på hylla.  «Uten tvil den vanskeligste beslutningen jeg har tatt i min karriere» Da årets sesong var over var det også slutt for Arjen Robben for FC Bayern München en klubb han har spilt for i 10 år.