Nyheter om Chelsea


Tottenham skaper overskrifter for alt annet enn fotball

Tottenham har hatt en god start på sesongen, uten å spille gnistrende fotball. Det er stadion-trøbbel og online-spill som skaper overskriftene. De har 27 poeng og ligger på fjerdeplass i den øverste divisjonen i engelsk fotball, men allikevel er det få som har latt seg overbevise av Tottenham.

Real Madrid tilbudt tidligere Premier League-spiller

Han fikk prøve seg hos Manchester United og Chelsea. Etter noen få kamper bar det tilbake til Ligue 1 og moderklubben. Nå er han lagt på et sølvfat til Solari og Real Madrid. Thierry Henry ser ikke helt ut til å finne en plass til Radamel Falcao. Etter at Arsenal-legenden kom til fyrstedømmet, har columbianeren, som har vært i Monaco siden 2013, vært tilfeldig brukt i kamp. Det som ikke har fungert til nå, kommer ikke til å fungere.

Ranieri: Det måtte skje!

Det var 5000-1 i odds at han skulle lykkes. Når han så gjorde det, skapte det en avhengighet til ligaen der mirakelet skjedde. Ni måneder etter at han hadde ledet Foxes til sitt første ligagull i øverste divisjon, fikk han sparken. Det var derfor ikke mange månedene han fikk glede seg over seriegull hos Leicester. Nå er 67-åringen tilbake der han tilhører, etter en sesong med Nantes i Ligue 1. For Ranieri var dette en nødvendighet å komme tilbake til vinterfotball på balløya. Smiler som ingen andre trenere.

Gerrard: - Tenker ofte på det

Fire år etter han skled mot Chelsea gjør hendelsen like vondt for Liverpool-helten.
Les mer om:

Bøttet inn mål, men det var i fjor. Blir ikke med opp i Eliteserien

Ousseynou Boye (26) kom til Mjøndalen sommeren 2015 da klubben spilte i Eliteserien. Da signerte han en 3,5 årsavtale med klubben. Senegaleseren står med 23 mål fordelt på 77 kamper for Mjøndalen. Søndag kunne Mjøndalen juble for å ha sikret opprykk til Eliteserien. Allerede nå er det klart at ikke samtlige blir med opp i det gjeveste selskap.

Utestengelse passer Chelsea eier Roman Abramovitsj ekstremt dårlig

Man må kunne si at 2018 ikke har vært et fantastisk år for en av verdens rikeste russere, Roman Abramovitsj. Han får ikke fornyet sin oppholdstillatelse i England, «må» selge sitt favoritt leketøy Chelsea og nå gjennom Football Leaks blir avslørt med skitten fotballmoral. Football Leaks er det nye begrepet. Lekkasjene har gitt oss et innblikk i fotball-verdens mørke bakgater.

Hver fjerde fotballsupporter arver favorittlaget sitt: Arsenal går mest i arv

Mer enn en av fire norske fotballsupportere oppgir at de har arvet sitt engelske favorittlag fra en av foreldrene. Arsenal er klubben som flest fører videre gjennom generasjonene. Det kommer frem i en landsomfattende spørreundersøkelse analysefirmaet Opinion har gjennomført om nordmenns fotballvaner og –favoritter, på vegne av spillselskapet Unibet. Les: En av verdens største klubber tilbyr Ramsey kontrakt De mest populære engelske klubbene blant nordmenn er ikke overraskende Manchester United og Liverpool, etterfulgt av Arsenal og Chelsea.

En av verdens største klubber tilbyr Ramsey kontrakt

Historien om Aaron Ramsey har dratt ut i det lengste. Vi har ventet på om Arsenal-veteranen skal fortsette i samme spor, eller om noen der ute verdsetter midtbanespillerens tjenester høyere enn London-klubben. Ifølge Independent blir det en overgang til Bundesliga-giganten Bayern München til sommeren. Avisen kjenner til vellykkede samtaler mellom waliserens representant og den tyske klubben. Sehr gut. (foto: premier league) Les: Torsdag er en viktig dag for oss som elsker Premier League Til sommeren står Ramsey på free transfer etter rundt 250 kamper for Arsenal.

Torsdag er en viktig dag for oss som elsker Premier League

På torsdag er det et viktig møte som blir avholdt i London. Viktig for alle oss som elsker Premier League. For ifølge ESPN er det et viktig punkt på agendaen i møtet til eierne av Premier League – et punkt som kan endre mye i verdens tøffeste liga. VAR – video assistant referees. Luringene skal lures. (foto: chelsea, twitter) Forrige gang det ble stemt over om videodømming skulle innføres i 2018/19, stemte toppklubbene dette ned.

Premier League-klubb kan stenges ute fra overgangsvinduet

Football Leaks er det nye begrepet. Lekkasjene har gitt oss et innblikk i fotball-verdens mørke bakgater. Nå risikerer en Premier League-klubb overgangsnekt som smekk på fingrene. Ifølge det franske nettstedet Mediapart, som publiserer funnene, skal Chelsea være en av klubbene som kan bli straffet med utestengelse fra overganger i to år. Det skal være kjøp av spillere under 18 år som skaper problemer for London-klubben, spesielt vingen Bertrand Traoré, som i fjor ble solgt til Lyon. Her skjedde det noe muffens.

Ny Premier League-klubb opp som favoritt til Pulisic-overgang

Vi halvveis venter på at Jürgen Klopp skal hente sin tidligere læregutt Christian Pulisic til Premier League. Nå kan det se ut som en London-klubb har skaffet seg de sterkeste kortene på hånden. Pulisic er i alder av 20 en av de virkelig store profilene i Bundesliga.

Chelsea risikerer kjøpenekt

Chelsea skal være en av flere europeiske storklubber som risikerer å bli straffet med en kjøpenekt av FIFA.
Les mer om:

Kvalitetene til Stefan Johansen passer perfekt til Claudio Ranieri

Hvis man skal driste seg til å summere opp den norske landslagskapteinen i et ord er det passingstyrke. Det er ikke uten grunn av landslagssjef Lars Lagerbäck ser at rollen han spiller på midtbanen og (sosialt) passer meget godt sammen med rollen som kaptein.  Snuoperasjon som ikke holdt helt i Premier League. – Ga fansen noe å smile av. Les: Gir det frem til jul, slutter hvis ikke formen kommer Fulham ligger på bunnen av Premier League tabellen og sparket på onsdag manager Slavisa Jokanovic som har vært sparsom med å gi Stefan Johansen spilletid.

Real Madrid har bestemt hvem som skal lede laget frem til 2021

Etter at Spanias landslagssjef Julen Lopetegui satte Real Madrid rekord i å være manager kort hentet de midlertidig inn Santiago Solari fra reservelaget Castilla. I løpet av to uker måtte en fast manager på plass, eller så måtte den midlertidige være sesongen ut.

Joe Cole legger opp

Tidligere England- og Chelsea-spiller Joe Cole har gjort sitt på fotballbanen. Han setter karrierestrek i en alder av 37 år. Mest kjent er han kanskje for tiden i Chelsea hvor han blant annet vant tre Premier League-titler og to FA-cupgull.
Les mer om:

Chelsea-sliteren Cole gir seg

Han har spilt for West Ham, Liverpool, og fikk med seg 180 kamper for Chelsea. Nå er lissene knytt for siste gang. Joe Cole ble hentet inn som den perfekte erstatteren til Gianfranco Zola. I løpet av syv år dro han til med 28 mål hos Chelsea.

Hazard – en av de beste i verden, men ikke i familien

Eden Hazard regnes som en av verdens desidert beste spillere. Men Ifølge én som deler genene til fotball-geniet er ikke Chelsea-spilleren den beste i familien. Vi måtte stoppe opp da vi ble kjent med interjuet av Thorgan Hazard. Hæ, Eden ikke best i familien? Thorgan spiller for tiden i Borussia Mönchengladback og har vist gnistrende spill så langt i sesongen.

Hargreaves om sjokkbeskjeden: – Som om alt ble tatt bort fra meg

Owen Hargreaves (37) avslører at Champions League-finalen mot Chelsea i 2008 var hans siste skadefrie kamp.
Les mer om:

Hazard takker skaden

Fotballspillere hater å sitte uvirksomme ute med skade mens lagkameratene kjemper om heder og ære for klubben. Men noen ganger kan en skade komme beleilig – når uhellet først er ute. Eden Hazard har hatt en knalltøff sommer. Først en lang sesong som nøkkelspiller for Chelsea, så rett inn i VM-sluttspill, hvor veien gikk helt til bronsefinalen. Etter kampen mot Everton på søndag, kom spørsmål om han var sliten etter sommeren. -Tro meg, jeg er sliten! Men jeg mener også at jeg er i god nok form til å spille. Forrige sesong fikk jeg en ankelskade som holdt meg ute i tre måneder.

Hodeløs Chelsea-takling sendte Everton-spiller rett til røntgen

Det ble en litt søvndyssende kamp på Stamford Bridge på søndag. Dette gjorde Everton ikke noe. Ett poeng borte mot Chelsea blir sett på som seier. For en islending, ble avslutningen ikke like lystig. Chelseas Jorginho tok løpefart og dundret inn Evertons Gylfi Sigurdsson. Islandsk granitt måtte denne gangen gi tapt, og 29-åringen ble senere sett forlate Stamford Bridge med ankelstøtte. Au da. (foto: sigurdsson, twitter) Ifølge Sky Sports bar det rett til røntgen på mandag for å kartlegge skadeomfanget.

Chelsea-Sarri ble historisk

Det ble 0-0 da Chelsea og Everton møttes til dyst søndag. Resultatet gjør at Chelsea fremdeles er ubeseiret i årets sesong. Trener Maurizio Sarri ble med dermed den første manageren som går tolv kamper uten tap etter åtte seirer og fire uavgjorte.
Les mer om:

Sarri ble historisk etter poengdeling

Det ble målløst da Chelsea og Everton møttes til dyst på Stamford Bridge. Maurizio Sarri er fortsatt ubeseiret som Chelsea-manager i ligaen.
Les mer om:

Chelsea med poengdeling

Chelsea spilte 0-0 hjemme mot Everton i Premier League. Dermed faller de blå fra London ned til en tredjeplass i ligaen.

Suarez vurderer retur til Premier League

Luis Suarez er godt husket på Anfield. Kanskje ikke så rart med nesten 70 mål på litt over 100 kamper. Da er det lett å glemme biting og andre episoder som kjempet om fokus rundt overgangen til Barcelona. Nå ryktes det at han vurderer en retur til balløya. Etter tre scoringer i El Clasico, kan det være vanskelig å forestille seg at uruguayaneren ønsker seg bort fra Camp Nou. Men ifølge spanske Marca er fremtidsutsiktene til Suarez av en eller annen grunn ikke så lys i La Liga-klubben.

Evertons viktigste spiller kan bli klar mot Chelsea

Brasilianeren har blitt en av Marco Silvas mest betrodde og beste leverandør av scoringer. Det så lenge ut til at 21-åringen ikke skulle være der for Everton mot Chelsea på søndag, men nå har bildet heldigvis endret seg. Everton trenger den tidligere Silva-eleven fra Watford. 6 mål på 9 Premier League-kamper har bidratt til at klubben henger med i midtsjiktet. Er uromomentet i motstanderens felt. (foto: everton. twitter) Les: Blir den best betalte spilleren i Premier League På torsdag var Richarlison borte fra trening, mens han på fredagens trening kunne delta på deler.