Nyheter om Chelsea


Chelsea-back enig med Real Madrid på en drøy halvtime

Chelsea har forsøkt det meste for å holde på den tyske forsvarsgiganten Antonio Rüdiger, men flere kreative forslag og lønnsøkning har ikke fått han til å signere en forlengelse på kontrakten som går ut til sommeren. Det som imponerer er hvordan han og manager Thomas Tuchel har bestemt seg for å avlutte med stil og det betyr ta igjen de to poengene som det er opp til serieleder Manchester City.

Liverpool villig til å sette klubbrekord

Til alles overraskelse var Liverpool villige til å sette klubbrekord for en spiller da de i januar 2018 hentet Virgil van Dijk fra Southampton for 75 millioner pund. – Nederlenderen ble samtidig tidenes dyreste forsvarsspiller. Mirror skriver at Liverpool er villig til å sette rekord igjen, denne gangen uten at det overrasker noen. Jude Bellingham er en av verdens mest ettertraktede spillere om dagen. Den 18 år gamle midtbanespilleren er lagkamerat med Erling Braut Haaland i Borussia Dortmund.

Manchester City og Barcelona krangler om pris

Det som for få dager siden så ut som en sikker sak, er slettes ikke like sikkert lenger. Barcelona har lenge vært interessert i å hente hjem til Spania Manchester City-spiller Ferran Torres. Pep Guardiola skal være åpen for å la spanjolen forlate klubben, men ikke for enhver pris. AS sitter på informasjon om at Barcelona har budt 45 millioner euro, noe som er langt unna det Liverpool krever og for å være helt ærlig, det den spanske landslagsspilleren er verdt. – Sjefene på Camp Nou skal allerede har blitt enige med Ferran Torres om hans personlige betingelser.

ESPN: Manchester United henter inn MLS-trener

Michael Carrick valgte utgangsdøra på Old Trafford samtidig med at Ralph Rangnick gjorde seg klar for kampen mot Crystal Palace. Tilbake står Mike Phelan and Kieran McKenna fra Solskjærs team, som nå skal få nye kollegaer på Carrington. På spørsmål om Rangnick hadde planer om å bringe inn his gang, svarte United-manageren: -Jeg er mer enn fornøyd med å jobbe med det eksisterende trenerteamet, fordi jeg trenger deres ekspertise..

«Overgangen til Chelsea er en done deal»

Det verserer alltid rykter rundt Chelsea når det nærmer seg overgangsvinduet. Klubben virker å ha et utømmelig behov for å forsterke, samtidig som eier Abramovich gir London-klubben solide muligheter til å gå fra ord til handling. Skal vi tro den ungarske landslagstreneren er en av spillerne hans på god vei til Stamford Bridge. Situasjonen i Chelseas midtforsvar er mildt sagt uholdbar for Thomas Tuchel.

Nå snakkes det høyt om Jose Mourinho i England

Keiseren av Roma vet veldig godt at det er i Premier League det skjer, Jose Mourinho har alltid kommet løpende hver eneste gang en Premier League klubb har tatt kontakt. – Tottenham, Manchester United og to omganger for Chelsea beviser det. Everton er i trøbbel og Rafael Benitez sitter svært utrykt selv etter gårsdagens seier mot arsenal. (Martin Ødegaard scoret sitt andre mål på to kamper i 2 – 1 tapet på Goodison park), Everton klatret i går opp på 12 plass! – På Evertons 11 siste kamper har de tapt syv.

Landslagssjef Marco Rossi babler i vei om Chelsea overgang

Det har vært klart en godt stund at den ungarske midtbanespilleren Attila Szalai er i ferd med å vokse ut av den tyrkiske ligaen. Midtstopperen har interesse fra en rekke klubber og ryktene den siste tiden har stort sett dreid seg om spanske klubber. I følge den ungarske landslagssjefen Marco Rossi er Chelsea svært nær å hente Attila Szalai fra Fenerbahce. «Jeg tror han går til Chelsea.

United møter Gerrards Villa-lag i FA-cupen – enkelt for Liverpool

Manchester United fikk hjemmekamp mot Aston Villa i 3. runde av FA-cupen på nyåret. Trekningen ga lett motstand for Liverpool, Manchester City og Chelsea.

Manchester United får PL-motstand

Den tredje runden av FA-cupen er trukket, og her er noen utvalgte oppgjør: Swansea City – Southampton Chelsea – Chesterfield Liverpool – Shrewbury Town Leicester City – Watford Hull City – Everton Tottenham Hotspur – Morecambe Millwall – Crystal Palace Swindon Town – Manchester City Manchester United –Aston Villa Wolverhampton – Sheffield United Newcastle – Cambridge United West Ham – Leeds United Chartlon Athletic – Norwich Nottingham Forest – Arsenal

Willy Caballero overrasker stort med en retur til Premier League

I sommer var det slutt i Chelsea for den 40 år gamle argentinske keeperen Willy Caballero. – Han spilte for Elche og Malaga i Spania før han i 2014 meldte overgang til Manchester City. Det kom flust av tilbud fra Midtøsten og Asia, men tok ingen av de, nå melder The Athletic at en retur til Premier League er rett rundt hjørnet. – Skadetrøbbel i Southampton har skapt et akutt behov for å hente inn Willy Caballero. Klubben henter han inn på en korttidskontrakt så fort som mulig.

Spissen Eddie Nketiah følger opp sitt «internasjonale ring meg tegn»

En godt stund har det gått rykter om at 22 år gamle Eddie Nketiah som har vært en del av Arsenal siden han kom fra Chelsea sin 16.åring ønsker seg bort fra Emirates. – Sky Sports melder at Nketiah har avslått et nytt kontraktsforslag fra Arsenal og informert klubben samtidig om at han ønsker seg bort. Kontrakten med Arsenal løper ut etter inneværende sesong, den ønsker han ikke å fornye og årsaken skal være manglende spilletid.

Rangnick har gjort klar medisinen for Manchester United

Da var tiden kommet for Ralf Rangnick. Etter Solskjærs exit har Michael Carrick ledet United til to seire og uavgjort mot Chelsea. Dermed burde ikke tyskeren gjøre det dårligere i sin første kamp som redningsmann for sesongen. Patrick Vieira og Crystal Palace skulle ødelegge debuten til United-vikaren, men måtte innse at United er tilbake på vinnersporet.

Chelsea vant FA-cupfinalen

Guro Reiten var med fra start da Chelsea slo Arsenal og Frida Maanum 3-0 i den engelske FA-cupfinalen i fotball for kvinner søndag.

Reiten og Chelsea vant FA-cupen

Guro Reiten var med fra start da Chelsea slo Arsenal 3-0 og vant den engelske FA-cupfinalen i fotball. Det var tredje gang at London-klubben vant den gjeve turneringen. For Arsenal og Frida Maanum endte kampen i en gedigen skuffelse. Fran Kirby snappet ballen foran Maanum og sendte Chelsea i føringen etter bare tre minutter. De kongeblå dominerte også etter pause, og etter 57 minutter økte Sam Kerr til 2-0. Arsenal var ikke i nærheten av å snu kampen. Istedet punkterte Kerr kampen 12 minutter før slutt. Reiten spilte nesten hele kampen, men ble byttet ut med tre minutter igjen av kampen.

Tuchel legger ut om dårlig selvtillit hos sisteskansen

Etter at Kepa Arrizabalaga gjorde opprør mot Maurizio Sarri og nektet å bli byttet, startet keeperproblemene hos Chelsea. Spanjolen til 80 millioner euro var plutselig ikke del av løsningen på Stamford Bridge. Edouard Mendy ble hentet fra Rennes i 2020 og tok over posisjonen som førstekeeper. Franskmannen har til tider vært helt outstanding, men på lørdag kom «et gufs fra fortiden». Chelsea-supporterne husker godt perioden da de holdt pusten når Kepa kom inn i en presset situasjon, etter lørdagens kamp mot West Ham kommer de til å gjøre det samme når Mendy blir satt på prøve.

Nathan Ake er lei av å trekke det korteste strået

I motsetning til i den røde delen av Manchester er det trangt om plassen i midtforsvaret til Manchester City. – Nederlandske Nathan Ake som gikk i «lære» på Stamford Brigde ønsker seg en vesentlig mer aktiv fotballtilværelse enn han har i dag. Når manager Pep Guardiola tar ut laget trekker han ofte det korteste strået i konkurranse med Ruben Dias, Aymeric Laporte og John Stones. – Da Manchester City hentet Nathan Ake fra Bournemouth i 2020 var det i sterk konkurranse med en rekke klubber, blant annet West Ham som nå skal være aktuelle igjen i følge en reportasje i 90min.

City inntok tabelltopp

Manchester City tok tabelltoppen i Premier League etter 3-1-seier borte mot Watford lørdag kveld. City utnyttet med det muligheten til å smette forbi Chelsea på toppen av tabellen, etter at London-laget tapte mot West Ham. Allerede etter fire minutter sendte Raheem Sterling City i føringen, og vondt ble til verre for Watford da Bernardo Silva doblet før pause. Etter pause la sammen man på til 3-0, før Watford reduserte like før slutt gjennom Cucho Hernandez.

West Ham sjokkerte Chelsea

Ligaleder Chelsea fikk det tøft i Premier League-kampen borte mot London-rival West Ham lørdag. Arthur Masuaku ble matchvinner i 3-2-kampen. Resultatet betyr at Chelseas status som ligaleder står for fall. Både Manchester City og Liverpool går forbi de kongeblå på tabellen om de vinner sine kamper senere lørdag. Etter 87 minutter falt avgjørelsen. Arthur Masuaku så ut til å slå et innlegg, men ballen gikk i stedet mot mål i en kanonfart. Chelsea-keeper Edouard Mendy fikk noen fingrer på ballen men klarte ikke hindre baklengs. (NTB)

Keepertabber og bisarr scoring felte Chelsea: – Aner ikke hva han prøver på

(West Ham – Chelsea 3–2) En spinnvill scoring fra Arthur Masuaku (28) rett før slutt sørget for at serieleder Chelsea tapte mot West Ham.
Les mer om:

Keepertabber og bisarr scoring felte Chelsea: – Aner ikke hva han prøver på

(West Ham – Chelsea 3–2) En spinnvill scoring fra Arthur Masuaku (28) rett før slutt sørget for at serieleder Chelsea tapte mot West Ham.
Les mer om:

Chelsea-smell mot West Ham

Chelsea gikk på 3-2-tap mot West Ham etter scoringer av Manuel Lanzini, Jarrod Bowen og Arthur Masuaku. Nå kan både Man. City og Liverpool gå forbi Chelsea på toppen av tabellen.
Les mer om:

I konkurranse med Chelsea! -Har funnet den perfekte partneren til Virgil van Dijk

Jürgen Klopp har lenge lett etter en perfekt partner for det som var tidenes dyreste forsvarsspiller Virgil van Dijk, problemet er bare at interessen er også grundig vekket hos serieleder Chelsea. 22 år gamle Ronald Araujo har vært fast i et Barcelona forsvar som etter en dårlig start på sesongen har fått ting til å virke. Han ble hentet fra Uruguay tilbake i 2018 og har gått i gradene på Camp Nou.

The Telegraph: Går etter Jesse Lingard, Harry Winks, Ross Barkley og Kieran Trippier

På bunnen av Premier League finner du Newcastle med verdens største lommebok. – De Saudi Arabiske eierne har skjønt de trenger trykke på den store shoppingknappen flere ganger allerede i januar for å overleve. – Det er ikke like lett å hvitvaske diktatorpenger effektivt i Championship. Newcastle manager Eddie Howe leder et lag som nesten har sluttet å ta poeng og det er ingen signaler om at det snur med det første. – Forsterkninger må på plass og det raskt.

Liverpool og Tottenham får en «førstemann til mølla rabatt» på 400 millioner kroner

Det har vært svært imponerende å følge utviklingen til den tidligere Barcelona spilleren Adama Traore, ikke bare en fysisk forvandling, men også i spillestil. Muskelbunten er rask, kreativ og målfarlig, men denne sesongen ute av form og litt lei av Wolverhampton som «aldri» blir en Champions League klubb. I sommer var han nær å bli solgt, men ingen var villige til å bla opp Wolverhampton sitt prisforlangende på 50 millioner pund, (litt over 600 millioner kroner).

På en gnistrende god kveld i desember tok Michael Carrick avgjørelsen

2-0 seier mot Villareal, 1-1 mot serieleder Chelsea, 3-2 seier mot Arsenal på torsdag. For Micheal Carrick har ikke disse resultatene etter Solskjærs exit vært nok å juble for. Etter Arsenal-kampen ga vikar-for-vikar Carrick beskjed til supporterne at han trekker seg. -Etter mye tid til å tenke, har jeg besluttet at det nå er riktig å forlate klubben, sier Carrick til klubbens hjemmeside.