Nyheter om Chelsea


Chelsea-supporter i tykt og tynt

Jeg har vært lidenskapelig opptatt av engelsk fotball, og særlig Chelsea, helt siden barneskolen.
Les mer om:

John Obi Mikel til Ferguson: – Sorry, jeg vil spille for Chelsea

John Obi Mikel ble beskyttet av Roy Keane, takket nei til Sir Alex Ferguson to ganger og signerte for Chelsea.
Les mer om:

Fotballryktene: – Agüero avslører fremtidsplanene

Sergio Agüero nærmer seg slutten av Manchester City-karrieren, mens Chelsea forbereder flere signeringer i januar. Les dagens fotballrykter!
Les mer om:

Merittert direktør trakk seg

Michael Emenalo har trukket seg som «teknisk direktør» i Chelsea etter ti år i klubben. Emenalo har blitt utpekt som den som hadde ansvaret for sommerens skuffende overgangsvindu.
Les mer om:

Chelsea slo Manchester United

Chelsea slo Manchester United 1-0 i toppkampen på Stamford Bridge. Alvaro Morata ble matchvinner.

Morata påførte Mourinho nytt nederlag

Etter en strålende sesongstart har José Mourinho og Manchester United slitt de siste ukene. Mot gamleklubben Chelsea ble det null poeng for Mourinho.

– Har aldri sett Contes Chelsea så dårlig

Simen Stamsø Møller var sjokkert over det han så i Roma, men mener helgens kamp mot Manchester United er et perfekt tidspunkt å slå tilbake på.

– En kveld man vil huske resten av livet

Kampen var knapt blåst i gang før Stephan El Shaarawy startet råkjøret mot Chelsea.
Les mer om:

Chelsea fikk bank

Chelsea ble første Premier League-lag som tapte en mesterligakamp i høst. Stephan El Sharaawys mål etter 38 sekunder banet vei for Romas 3-0-seier.
Les mer om:

Kanté kan selv bestemme om han spiller

Chelsea N'Golo Kanté får bestemme selv om han er spillklar til kveldens Champions League-møte med Roma. Franskmannen har de siste ukene slitt med en hamstringskade, men er nå tilbake på trening, og manager Antonio Conte sier det er opp til Kanté selv om han spiller i kveld.
Les mer om:

Chelsea-stjerne: – Jeg burde aldri forlatt Juventus

Alvaro Morata innrømmer at han angrer på at han dro fra Juventus i 2016, men avviser at han vil bort fra Chelsea.
Les mer om:

Hazard sørget for Chelsea-seier

Chelsea vant 1-0 borte mot Bournemouth lørdag. Eden Hazard ble matchvinner i en kamp en skadet Joshua King ikke var del av kamptroppen til vertene. Les mer og se video på tv2.no.
Les mer om:

King og Coutinho skadet

Bournemouths Joshua King sliter med ryggen og kan gå glipp av helgens møte med Chelsea. Philippe Coutinho går glipp av helgens møte med Huddersfield på grunn av en strekkskade.
Les mer om:

Chelsea slo Everton

Chelsea slo Everton 2-1 i ligacupens fjerde runde, i det som var David Unsworths første kamp som sjef for Everton. Rudiger, Willian og Calvert-Lewin scoret målene.
Les mer om:

Batshuayi reddet Chelsea

Michy Batshuayi kom inn fra benken og scoret to av målene da Chelsea vant 4-2 over Watford, som lenge ledet 2-1 over de regjerende Premier League-mesterne. Mer på TV2.no.
Les mer om:

UEFA etterforsker rasisme mot Rüdiger

Chelseas Antonio Rüdiger skal ha blitt utsatt for rasistiske rop fra Roma-fansen da laget hans møtte den italienske klubben i Champions League denne uka. I en pressemelding skriver UEFA at de nå har startet etterforskning av episoden. Rüdiger gikk til Chelsea fra nettopp Roma i sommer, og uttalte da at han forlot Italia på grunn av all rasismen der.

«Jeg har hatt en pistol rettet mot ansiktet. Da er jeg ikke redd for å møte Chelsea»

Watford-angriper Richarlison (20) imponerer i Premier League. Lørdag kan han gjøre livet surt for Antonio Contes Chelsea.
Les mer om:

Hazard reddet Chelsea i seksmålsdrama

Eden Hazard er virkelig på vei mot god gammel klasse. I en vanvittig underholdende fotballkamp reddet han Chelsea hjemme mot Roma i Mesterligaen.
Les mer om:

Hazard reddet Chelsea fra pinlig kollaps

Chelsea ledet 2-0 mot Roma, men rotet det til og ble reddet av en heading fra Eden Hazard.
Les mer om:

Roy Hodgsons Palace tok sesongens første seier mot Chelsea

Crystal Palace hadde verken tatt poeng eller scoret mål i serien i 2017/2018, men lørdag kunne Roy Hodgson juble. Chelsea ble overraskende slått med 2-1.
Les mer om:

Palace sjokkerte Chelsea

Premier League-tabelljumbo Crystal Palace vant 2-1 mot selveste Chelsea lørdag, og tok med det sesongens første poeng. Wilfried Zaha ble matchvinner. Les mer og se video på tv2.no.
Les mer om:

Kanté-skade gir hodebry

Ifølge Telegraph frykter Chelsea at en strekkskadet N'Golo Kanté mister resten av kampene i oktober. Blant annet venter to kamper mot Roma i Mesterligaen for Chelsea.
Les mer om:

Pirlo vet ikke hva han skal gjøre framover

Andrea Pirlo er usikker på hva han skal gjøre på nyåret når han gir seg som fotballspiller. I en uttalelse innrømmer italieneren at han har noen ideer, men han trenger litt tid på å bestemme seg. 38-åringen skal være aktuell for en trenerrolle i Chelsea, men Pirlo vil ikke kommentere ryktene.
Les mer om:

Fotballryktene: – Conte kan forlate Chelsea etter sesongen

Suksesstreneren kan forsvinne, men stjernespilleren blir værende. Les søndagens fotballrykter her!
Les mer om:

De Bruyne-suser senket Chelsea i London

Manchester City er tilbake på tabelltoppen i Premier League etter en sterk 1-0-seier borte mot regjerende seriemester, Chelsea.