Nyheter om Championship


2021 vil bli et vanvittig år for stortalent Max Aarons

Slik det ser ut nå er Norwich på vei tilbake til Premier League, de ligger på en klar førsteplass i Championship syv poeng foran Brentford og Watford. – Den 21 år gamle høyrebacken Max Aarons har hatt en strålende sesong som allerede har vekket interessen til Barcelona og Manchester United. Han befinner seg nå også høyt på lista til Bayern München og det sies at landslagssjef Gareth Southgate følger Max Aarons tett med tanke på sommerens EM.

Johansen med første mål i QPR

Stefan Johansen viste lørdag hva han er kapabel til da han satte QPRs første mål i 2-1-seieren mot Bournemouth. Nordmannen har slitt med spilletid den siste tiden og gikk på lån til QPR fra Fulham. Der har han startet fire kamper for laget som ligger midt på tabellen i Championship. Bournemouth ligger på 6.-plass, etter en tung periode som endte med at treneren fikk sparken.

Beitostølen Helsesportsenter går nye veger – vil bli et senter for paraidrett og inngår avtale med neste VM-arrangør på snø

Fredag undertegnet direktør Astrid Nyquist og Ola Keul avtalen mellom Beitostølen Helsesportsenter (BHSS) og World Para Snow Sports Championship 2022 (Para VM) på Lillehammer, som åpner 8. januar 2022.

Har ikke tenkt å gi seg med Dayot Upamecano

Bayern München rekrutterte i forrige uke den meget ettertraktede franske midtbanespilleren Dayot Upamecano fra RB Leipzig. 22-åringen som var ønsket av «hele» Premier League har signert en femårskontrakt som starter å løpe i sommer. Bayern skal være nær å signere med Reading sin venstreback Omar Richards, dette kommer i tillegg til de samtalene som foregår med Norwich Citys engelske høyreback Max Aarons.

Godkjent: Dette er den nye Sunderland eieren

Sunderland bekrefter at den 23 år gamle Kyril Louis-Dreyfus er den nye majoritetseieren i klubben, etter at EFL har godkjent overtakelsen. League One klubben Sunderland fikk offisielt en ny majoritetseier på torsdag, da EFL har godkjent 23 år gamle Kyril Louis-Dreyfus ‘overtakelse av 74 prosent av aksjene i klubben. – En handel som har vært klar i noen uker.

Thierry Henry kan overraske alle med en retur til England

Den franske angrepsspilleren Thierry Henry hadde tidenes råeste rykk, spesielt mens han spilte for Arsenal plagde han forsvarsspillere med å løpe rundt dem hoppe over og hvis vi ikke kunne se reprisen i sakte film, løpe igjennom. Nå er han overraskende høyt oppe på lista for managerjobb i England.

Rooney mener noe av det viktigste i Premier League forsvinner

For Wayne Rooney er fotball passion. I det minste, da det var rom for passion. Blame VAR. Det er ikke mange kampene i Premier League der VAR ikke har spilt en av hovedrollene. For old school Rooney blir det uansett helt feil å bryte opp kampen med å tusle rundt å vente noen minutter på at Herr (eller Fru?) VAR «skal bestemme seg». Les: Kan sikre seg mål-mitraljøsen Luis Suarez på free transfer! -Når man ser Premier League, så er noen av dommerne gjennom VAR meget frustrerende, og man forstår ikke hvordan de har kommet frem til den avgjørelsen.

Crystal Palace har ombestemt seg om Roy Hodgson

Hadde du spurt Crystal Palace sin styreleder Steve Parish tidlig i sesongen om han ønsket å forlenge avtalen til manager Roy Hodgson som går ut til sommeren, ville han trolig kommet med et klart og tydelig ja!. – Nå er han slettes ikke så sikker lenger, poengsankingen går saktere og klubben sklir nedover tabellen. 14.plass og 29.poeng er ikke så dårlig at Crystal Palace deltar i nedrykkskampen, men det er også et godt stykke unna målsetningen om spill i Europa. 73 år gamle Roy Hodgson signerte med Crystal Palace i september 2017 er på utgående kontrakt med bare noen få måneder igjen.

Liverpool legger inn en ny på shoppinglisten samtidig som en fjernes

Fra å være selvsikkerheten selv har de siste ukene ikke vært spesielt gode for Liverpool manager Jürgen Klopp. – Etter tapet mot Leicester i går har Liverpool gitt opp gullet denne sesongen, faktisk må de kjempe hardt for å beholde fjerdeplassen. Det er lett å peke på de store skadeproblemene i backrekken som årsaken til de dårlige tidene, rekrutteringen de gjorde i januar vinduet viser seg å ikke være nok. – Ben Davies fra Championship og Ozan Kabak fra Bundesliga.

Brentford har jogget forbi Manchester City

Vi ser Manchester City dundre på med 18 kamper uten tap. I Championship er det en gjeng som topper dette. 22 kamper uten tap – i ligaen (!) – er status for Brentford. Og ikke nok med med at gjengen til Thomas Frank ikke taper, de siste fem kampene har de sluppet inn bare 7 mål og selv sørget for 18 scoringer. Les: Haaland viste igjen at han er spilleren du har på banen når det koker som mest Høres ut som Brentford stiller i egen klasse i Championship? Ikke med Norwich på et planlagt kortvarig besøk i nestøverste divisjon.

Endelig: Beckham i forhandlinger med Premier League-spiller som ikke nærmer seg 40

Selv om Sam Allardyce messer budskapet før hver eneste helg: This is not over, lads, har en forsvarsspiller allerede bestemt seg for at bunnen av Premier League eller Championship ikke frister fremover. Kieran Gibbs har status som den beste betalte hos West Brow og har ifølge ESPN ingen planer om å forlenge kontrakten med klubben som går ut i sommer.

Chelsea legende John Terry overraskende lansert som Jason Tindall erstatter

Bournemouth arbeider for fullt med å finne en erstatter for manager Jason Tindall. – Etter manageren fikk sparken og Joshua King meldte overgang til Everton har de begynt å vinne igjen. De slo Birmingham i Championship på lørdag og Burnley i FA Cupen på tirsdag. Det hele under midlertidig ledelse av Jonathan Woodgate. Les: Mourinho er ikke videre fornøyd med Bale, nei Ahead of our #FACup clash at Turf Moor, Jonathan Woodgate discussed: The opposition’s strength Building up momentum The impact of individuals Listen to today’s press conference in full and for free on afcbTV.

Fulham ønsker 10 millioner pund for Harvey Elliott fra Liverpool

Fulham forventes å kreve 10 millioner pund fra Liverpool for den unge vingen Harvey Elliott når de to klubbene møtes til en domstol denne uken. – Liverpool signerte 17-åringen sommeren 2019 før han hadde signert en profesjonell kontrakt med Fulham, men Cottagers har krav på kompensasjon etter å ha vært ansvarlig for utviklingen hans. Spørsmålet er hvor mye.

21 år gamle Max Aarons er garantert Premier League spiller igjen snart

Øverst på Championship tabellen finner du Norwich som etter en slapp fjorårs sesong rykket ned fra Premier League. – En som får mye skryt for sine prestasjoner denne sesongen er den 21 år gamle høyrebacken Max Aarons. Max Aarons har vokst betydelig i løpet av sine tre år for Norwich, han har en spillestil som passer perfekt inn i spillestilen til Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær.

Se Joshua Kings første intervju etter overgangen til Everton

Rett før vintervinduet slamret igjen og satte på haspene kom Everton overraskende på banen og sikret seg den norske Bournemouth spissen Joshua King. – Han fikk sin debut i det 87 minutt i onsdagens kamp mot Leeds, en kamp de vant 2 – 1. I kveld reiser han sammen med Everton til Old Trafford for å møte Joshua King sin ungdomsklubb Manchester United. Les: Var aktuell for Chelsea – nå utestenges keeperen for ett år Her ser du det første intervjuet som Joshua King har gjort etter overgangen.

Jason Tindall har fått sparken

Det er to ting som ikke er spesielt overraskende. 1. Når alle som kan spille fotball forlater klubben blir det vanskelig å vinne kamper og 2. Det er alltid manageren sin skyld. Bournemouth som rykket ned fra Premier League i sommer har solgt/mistet en rekke spillere som ikke ville være med i Championship blant annet Joshua King som for noen dager siden ble Everton spiller. Planen var å benytte kortest mulig tid for å rykke opp igjen, men en foreløpig sjetteplass og ingen tegn til forbedring sørget effektivt for at manager Jason Tindall fikk sparken.

Joshua King får følge ut døra hos Bournemouth

Når du nettopp har rykket ned fra Premier League, er det i fotballens verden naturlig å forvente at du bare skal innom et gjesteopphold i Championship. Så når Bournemouth i februar ligger ti poeng fra toppen, må noen få svi. Joshua King forlot klubben 1.

Halvparten av Joshua King bytteavtale i boks

Planen til Bournemouth var å bytte bort den norske spissen mot Shane Long. Southampton var absolutt med på notene, men så valgte Joshua King Everton i natt istedenfor. Dermed står Southampton og Bournemouth igjen med halvparten av en bytteavtale.

Joshua King klar for Southampton helt til Carlo Ancelotti satte inn en sluttspurt

Selv 10 ville hester kunne ikke få Joshua King til å bli i Bournemouth etter de ikke bare rykket ned til Championship, de ser ikke ut til å komme seg tilbake til Premier League med det første heller. – Mange av den norske spissens lagkamerater hadde funnet grønnere gress andre steder. Southampton var på banen og ønsket seg en avtale, det gikk i vasken tidlig på deadline day ifølge et samlet mediekorps på grunn av Joshua King sitt krav om en fet lønningspose.

Liverpool signerte stopper

Etter en del frem og tilbake bekrefter nå Liverpool at de har signert den 25 år gamle midtstopperen Ben Davies fra Preston for 500.000 pund. De har lagt ut en video på sin egen Twitterkonto hvor engelskmannen har på seg en Liverpool-trøye med nummer 28 på ryggen. – Selvfølgelig kom det som en liten overraskelse, sier han til klubbens nettside. 25-åringen har spilt 19 kamper denne sesongen for Preston, som ligger på 11.-plass i Championship. Han har spilt fast i Lancashire-klubben siden 2017/18-sesongen.
Les mer om:

Rooney tok en telefon til Manchester United

Remember me, lads? Selvfølgelig. Vi tipper Rooney har sin egen hotline inn til Old Trafford og skal utnytte linken som Derby-manager.

Joshua King kan sjokkere alle med Premier League retur

Det er bare noen få dager siden Bournemouth manager Jason Tindall slo fast at Joshua King ikke skulle dra noen steder i vinter vinduet. – Bournemouth har etter nedstykket til Championship i sommer mistet det meste av deres stjerner, med unntak av Joshua King. The Atheltic var først ute med å skrive om ekspress samtaler mellom Southampton og Bournemouth om en bytte/salgsavtale. Les: Luis Suarez ble hvisket i øret og vist veien mot målet til Cadiz De har det travelt det er bare noen timer igjen før vintervinduet lukkes.

James Garner trodde han skulle tilbake og kjempe om plassen på Old Trafford

Den 19 år gamle midtbanespilleren James Garner er tilbake på Old Trafford etter han ble kalt tilbake fra sitt låneopphold hos Watford. Garner brukte ikke lang tid på å vise seg frem, det ble 13 starter for Hornets og ytterligere åtte kamper hvor han kom inn fra benken i løpet av fire og en halv måned på Vicarage Road. James Garner var bare så lenge innom Manchester United at det ble tid til litt skryt og bekreftelse på at han var en del av fremtiden på Old Trafford, men først skal han være med og redde Nottingham Forest fra å rykke ned fra Championchip.

Ble litt kleint for Maurizio Pochettino å bli i Tottenham

Da Maurizio Pochettino ledet Tottenham var hans sønn Maurizio såpass ung at det ikke var aktuelt å ta han ut til førstelaget. – Vi har alle vært der, en trenerpappa tar ut sin egen sønn fordi «det er det beste for laget». – Da pappa Pochettino fikk sparken som manager og ble byttet ut med Jose Mourinho for ca halvannet år siden ble høyrevingen værende på Tottenham sitt ungdomslag.

Jason Tindall har gode nyheter

Den norske angrepsspilleren Joshua King har de siste fem årene vært i Bournemouth, men det har ikke stått på forsøk på å komme seg bort. – Spesielt etter klubben sist sesong rykket ned fra Premier League. Joshua King var aktuell for en retur til sin ungdomsklubb Manchester United. West Ham var nær en overgang, men de valgte istedenfor å hente Said Benrahma på en låneavtale fra Brentford. Skader og dårlig form denne høsten, i tillegg til at det er vanskeligere å bli solgt fra en klubb i Championship kommer det ikke til å skje noen ting i vintervinduet.