Nyheter om Championship


Toppkamper avlyst etter virus alarm

Italienske myndigheter har bestemt seg for å utsette tre Serie A-kamper på søndag på grunn av frykt for coronavirus. Det skjer som en del av avlysningen av alle sportsbegivenheter i Veneto og Lombardia-regionene. Blant de utsatte kampene er et showdown mellom fotballagene Sampdoria og Inter Milan. Kampen skulle blitt spilt på San Siro i Milano, der både AC Milan og Inter vanligvis har hjemmebane. Les: Og der kom mål nr 40 for sesongen De andre utsatte kampene er Atalanta mot Sassuolo og Hellas Verona mot Cagliari.

Det holdt, Leeds tilbake på Premier League-sporet

Det tok Leeds 16 minutter mot Bristol City å kapre 2. plassen i Championship. Det var ikke spesielt pent, men etter uavgjort i toppoppgjøret mot Brentford tidligere i uken, var scoring av Luke Ailing og tre poeng mot Bristol helt vidunderlig. Dermed kan trenden være snudd for Marcelo Bielsa og hans fotballriddere.

At Wolverhampton tør å servere suksessmanageren til rivalene

Er det ett lag toppklubbene i Premier League gruer seg til å møte, er det Ulvene til Nuno Santo. Portugiseren har bygd opp og videreutviklet en tropp som sprengte taket i Championship, etablerte seg i Premier League uten problemer, og som ligger nå på en sterk 9. plass, bare 4 poeng fra 5. plass. Santo kom til Molineux i 2017 og har en kontrakt som løper ut allerede neste sommer. Dette burde få ledelsen hos Wolverhampton til å kjappa på med å fremforhandle en forlengelse med suksessmanageren. Les: Fire toppklubber i Premier League venter på den neste Jürgen Klopp Men gjør de?

Markus Henriksen debuterte med seier

Mens Hull som Markus Henriksen er på utlån fra raser nedover tabellen, med 4 tap og en uavgjort på de fem siste kampene er situasjonen motsatt for Bristol City. I går fikk den tidligere Hull kapteinen Markus Henriksen sin debut for Bristol City i en jevn kamp mot Derby. Henriksen spilte hele kampen og var med på å dra iland en sliteseier 3 – 2. Les: Tiger Woods vurderer å forlate PGA Touren Hull har ikke brukt nordmannen overhodet denne sesongen på grunn av «furting» for at en deal gikk i vasken i fjor sommer.

Bristol City vant da Henriksen debuterte

Markus Henriksen fikk sin debut for Bristol City da de slo Derby 3–2 i Championship onsdag kveld. Henriksen spilte hele kampen.
Les mer om:

Bristol City vant da Henriksen debuterte

Markus Henriksen fikk sin debut for Bristol City da de slo Derby 3–2 i Championship onsdag kveld. Henriksen spilte hele kampen.
Les mer om:

Nå begynner vi virkelig å bli bekymret for Leeds

Det er ingen hemmelighet at vi sitter og nikrysser fingrene for at storheten (vi droppet glatt «gamle») returnerer til divisjonen de tilhører. Da sitter vi med en tilsvarende ekkel følelse når Leeds begynner å vise svakhetstegn i innspurten. 1 seier på de siste 6 Championship-kampene får oss til å lure hva som skjer med Marcelo Bielsas gjeng som har hatt blikket hevet og fokus på kun ett scenario før nyttår: The Return to Premier League.

TV 2 tapte kampen om Premier League

TV 2 som har hatt rettighetene til Premier League i Norge i ti år bød ikke nok og ble slått av NENT Group som blant annet allerede sender Championship, Bundesliga og Champions League. – I Danmark og Sverige har de allerede sittet på rettighetene i en periode og har også der fornyet sin rettighet. Det blir med 12 år med Premier League på TV 2, nå er det NENT som vil velge hvordan de skal distribuere rettighetene i sine Viasat kanaler fra og med 2022-23 sesongen.

Markus Henriksen slipper å sitte på tørkeloftet og se lagkamerater tape

De siste resultater i Championship viser med all tydelighet hvor «tett i pappen» Hull manager Grant McCann er som satte sin tidligere kaptein Markus Henriksen utenfor laget i flere måneder etter en overgang gikk i vasken. Hopper på vinnertoget Heldigvis har Hull latt han få spille igjen, men ikke hos dem, de har lånt Markus Henriksen til Bristol City som tar imot han med åpne armer. – Mens de fire siste kampene for Hull har vært tap har nå Bristol City fire strake seire. Det betyr også at Markus Henriksen med sine nye lagkamerater har rast forbi Hull på tabellen.

Thaibokser Hogstad med imponerende seier i Manila: – Fysisk overlegen

Anne Line Hogstad (32) fikk en fantastisk start på sin kontrakt med kampsportgiganten ONE Championship, og vant på poeng mot det australske stortalentet Alma Juniku (19).

Leeds skal stanses – henter inn Premier League-spiller

Championship er denne sesongen ulidelig spennende for supporterne hos Leeds, West Bromwich, Nottingham Forrest og Fulham. Bare seks poeng skiller topp og 4. plass i ligaen. Nå gjøres de siste justeringene for å holde helt inn til sesongslutt. Det er West Bromwich som nå har tatt turen til en Premier League-klubb for assistanse. Les: Manchester United-supportere utestenges på livstid Forrige sommer kjøpte Sheffield United inn Callum Robinson fra Preston for rundt 90 millioner kroner.

Enkel trekning for Man. United

Manchester United skal møte Northampton (League Two) eller Derby (Championship) i femte runde av FA-cupen. Se hele trekningen på tv2.no.

Bekreftet: Leeds sikter mot Premier League skyene – fransk spiss på plass

22-åringen har vært på utleie til Monaco første delen av sesongen, men har nå blitt blinket ut av Leeds-manageren for å løse noen av utfordringene i angrepet den siste tiden. “He has a well known background, a good trajectory, and is a forward with good movement and mobility» Marcelo discusses new signing @33_augustin — Leeds United (@LUFC) January 27, 2020 Toppdivisjonen skal nås, og Bielsa ser tydeligvis Premier League-potensiale i spissen.

Vill jubel hos Aston Villa – har signert med megatalent

Det gnistrer ikke akkurat av Aston Villa når du ser deg blind på Premier League-tabellen, men for de som har fulgt Villas vei fra Championship og gjennom første del av sesongen i øverste divisjon vet bredre. Etter tjuefire kamper ligger klubben 8 poeng foran Norwich i bunn og med bare 5 poeng opp til Arsenal på en en 10.

Barcelona skal tappe Premier League for toppscorer

Arsenal ligger bare 4 poeng bak United på 5. plass, men Mikel Arteta må bruke de neste månedene godt for å overbevise en av stjernene om at prosjektet bare kan gå én vei. Det vil si, hvis han får mer tid på seg enn en uke. For i sivet svømmer Barcelona. Det er ESPNs kilde som hevder at La Liga-klubben følger nøye med på Pierre Emerick Aubameyangs bevegelser.

Kaster seg inn i kampen om Birmingham supertalent

Manchester United har som Arsenal gått fra å følge med på Birmingham sitt supertalent 16 år gamle Jude Bellingham til å faktisk legge inn et bud. Første bud fra Manchester United i følge The Times var på 280 millioner kroner noe som allerede er mye for en som bare har spilt i Championship. Les: Har funnet Zlatan erstatter Jude Bellingham er allerede en gift angrepsspiller med sist helgs kamp mot Cardiff, hvor han forøvrig scorte nok et mål er han oppe i totalt 25 kamper på nest øverste nivå i England.

Bekreftet: Real gjør Bayern-direktøren strålende fornøyd med overflødig spiller

Det var varslet, og det kom. Nå er det litt dramatisk å putte merkelappen overflødig på en spiller som Alvaro Odriozola, men når du fra 22 kamper forrige sesong har nådd 5 kamper så langt i sesongen, da er du ikke inne i Zidane-varmen. Når sant skal sies, konkurrerer Odriozola om plassen med Dani Carvajal. Dette forklarer kanskje hvorfor Karl Heinz Rummenigge ser på høyrebacken på leie som et verdifullt tilskudd i tittelkampen i Bundesliga. Les: På ukens lag i Championship – Solskjær vifter nå med 350 millioner Das ist @alvaroodriozola!

Ukens quiz: Hvilken av disse spillerne trenger Manchester United

Vi kunne ikke dy oss. Skrev nettopp om en Championship-spiller som United angivelig, som det heter i disse ryktetider, har gjort klart et voksent bud på. Da syntes vi at vi skulle teste hvor godt du kjenner United og byggesteinene som må til for å vinne noen trofeer.

På ukens lag i Championship – Solskjær vifter nå med 350 millioner

Mens vi venter på at Bruno Fernandes-overgangen faktisk skal bli realisert og at en erfaren angrepsspiller som kan fylle opp for skadede Rashford skal hentes inn, lar ikke Solskjær seg avlede fra den langsiktige jobben. Nå må 25-åringen Fernandes regnes som en langsiktig løsning (under forutsetning at han takler overgangen til Premier League), men når United nå har blinket ut en 16-åringen, da snakker vi laaaangsiktig satsing. Samtidig en satsing som kan bære frukter allerede neste sesong. Les: Jose Mourinho presser frem gigantbud Det er The Sun som hevder at United er

Manchester United byr 280 millioner for 16 åring

Da Jude Bellingham i august 2019, i en alder av 16 år, 38 dager fikk sin debut for Birmingham i Championship ble han klubbens yngste førstelagsspiller noen sinne. – Høsten og så langt i vinter har vært eksepsjonell for unggutten som har spilt 22 kamper og scoret fire mål. Med budet på 280 millioner kroner følger Manchester United opp strategien med å kjøpe ungt og britisk, men de får kraftig konkurranse. – The Times skriver at Jude Bellingham har tiltrukket seg oppmerksomhet fra klubber i alle de fem store ligaene.

Stefan Johansen og Fulham har tatt opp jakten på Leeds

Fulham har kun seks poeng opp til Leeds på direkte opprykksplass i Championship. I kveld venter hjemmekamp mot Middlesbrough.

Stefan Johansen og Fulham har tatt opp jakten på Leeds

Fulham har kun seks poeng opp til Leeds på direkte opprykksplass i Championship. I kveld venter hjemmekamp mot Middlesbrough.

Stefan Johansen og Fulham har tatt opp jakten på Leeds

Fulham har kun seks poeng opp til Leeds på direkte opprykksplass i Championship. I kveld venter hjemmekamp mot Middlesbrough.

Stefan Johansen og Fulham har tatt opp jakten på Leeds

Fulham har kun seks poeng opp til Leeds på direkte opprykksplass i Championship. I kveld venter hjemmekamp mot Middlesbrough.

Stefan Johansen og Fulham har tatt opp jakten på Leeds

Fulham har kun seks poeng opp til Leeds på direkte opprykksplass i Championship. I kveld venter hjemmekamp mot Middlesbrough.