Nyheter om ChampionshipHenter Andreas Pereira tilbake til Premier League

Den brasilianske midtbanespilleren Andreas Pereira falt mellom alle stoler på Old Trafford. Han var et svært lovende talent som for første gang signerte med Manchester United i januar 2012 da han kom fra PSV sitt akademi. 26 åringen som har opparbeidet seg en lang liste med låneklubber, inkludert Valencia, Granada, Lazio og nå sist Flamengo kan nå etter over 10 år «endelig» bli solgt.

Wayne Rooney har gitt absolutt alt, men nå er batteriet tomt

De som har hatt må ta den av i annerkjennelse av den enorme jobben som Wayne Rooney har gjort for Derby. Han har klart å oppretteholder moral og kvalitet på banen til tross for ubrukelige eiere. Mel Morris trodde det var like lett å drive en fotballklubb som å spille (lage) Candy Crush. Det er en legende som nå takker av som manager for Derby, Wayne Rooney har med ryggen mot veggen kjempet for å holde liv i en klubb som egentlig var død for lenge siden. – frem til å går var Chris Kirchner på vei inn som nye eier i klubben, men pengene kom aldri og klubben må nå jage nye eier.

Rooney gir seg som Derby-manager

Wayne Rooney (36) går av som manager for fotballklubben Derby etter halvtanna år. – Mi tid i klubben har vore som ein berg-og-dal-bane av kjensler, men eg må seie at eg har kost meg med utfordringa, seier Rooney i ei pressemelding. Den tidlegare Manchester United- og Everton-spelaren tok over Derby i januar 2021. Sist sesong var av den trøblete sorten i Championship. Før sesongen vart klubben straffa med 21 minuspoeng på grunn av dårleg økonomi. Derby hamna på 23.-plass og rykte ned.
Les mer om:

Zinckernagel har signert med seriemester!

Det har vært litt av en reise de siste sesongene for Philip Zinckernagel. Bodø/Glimt som springbrett inn i engelsk fotball, opprykk til Premier League, retur til Championship på utleie til Nottingham Forest, bidragsyter til at skogvokterne rykket opp for første gang på 23 år. Så kom beskjeden om at han skulle tilbake til Watford og Championship. Den danske vingen var ikke tent på nok en runde, og har de siste ukene jobbet med en overgang. Watford Observer skrev Watford ikke aktivt jobbt med å selge Zinckernagel, men kommer et bud på 3 millioner pund eller mer står døra åpen.

Keeper Nick Pope blir ikke med Burnley ned, fortsetter i Premier League

Burnley trakk det korteste strået den siste serierunden av Premier League og rykket ned, mens Leeds berget plassen.

Vil hente Gareth Bale hjem!

Bale er tilgjengelig gratis etter å ha forlatt Real Madrid. Cardiff City har hatt samtaler med Gareth Bales representanter og trapper opp innsatsen for å signere Wales-kapteinen, som er uten kontrakt. SISTE: Toni Kroos vil ikke forlenge med Real Madrid Hans representanter har bekreftet overfor BBC Sport Wales at de er i forhandlinger med Cardiff-formann Mehmet Dalman.

Kevin-Prince Boateng signerer og lover selvfølgelig å dele ut 2023 dönerkebaber

Vi elsker alle dönerkebaber, spesielt den tiden på døgnet det nærmer seg soloppgang. Kevin-Prince Boateng har skrevet ny ettårskontrakt med Hertha Berlin. – Den tysk/ghanesiske fotball-veteranen som til slutt valgte å spille for Ghana har vært innom nesten alle klubber i verden! Vi nevner i fleng: Hertha Berlin (hvor det hele startet), Tottenham, Borussia Dortmund, Portsmouth, AC Milan (i to omganger), Schalke 04, Las Palmars, Eintracht Frankfurt, Sassoulo, Barcelona, Fiorentina, Beşiktaş, Monza og siden 2021 Hertha Berlin igjen.

Lewandowski kan bare glemme exit

På onsdag satt en glisende Bayern München-boss Oliver Kahn og svarte på spørsmål om klubbens gigantsignering. Sadio Mané vurderes som en av verdens beste angrepsspilleren, og har vært en av suksessfaktorene hos Jürgen Klopp. Man skulle tro at dette hadde gjort Kahn litt mer medgjørlig i Lewandowski-saken, men überhaupt nicht. Barcelona så store problemer med å komme seg gjennom sommeren med å harve vekk utgiftsposter og øke inntektene for å overbevise La Liga om «bærekraftig drift», så det har blitt litt stille rundt Lewandowski-signering de siste ukene.

Mané-signeringen endrer absolutt ingenting for Lewandowski

På onsdag satt en glisende Bayern München-boss Oliver Kahn og svarte på spørsmål om klubbens gigantsignering. Sadio Mané vurderes som en av verdens beste angrepsspilleren, og har vært en av suksessfaktorene hos Jürgen Klopp. Man skulle tro at dette hadde gjort Kahn litt mer medgjørlig i Lewandowski-saken, men überhaupt nicht. Barcelona så store problemer med å komme seg gjennom sommeren med å harve vekk utgiftsposter og øke inntektene for å overbevise La Liga om «bærekraftig drift», så det har blitt litt stille rundt Lewandowski-signering de siste ukene.

Liverpool har funnet en perfekt løsning på sitt midtbaneproblem, men Klopp er usikker

De siste dagene har vi kunnet lese mange artikler om at Liverpool nå har satt inn giret for å få tilbake deres tidligere midtbanespiller Gini Wijnaldum tilbake til Anfield på lån. – Den 31 år gamle nederlenderen har slitt i løpet av sin første sesong med PSG, og scoret kun 1 Ligue 1-mål. – Han leter nå på en vei bort fra Paris!. Med Liverpools jakt på en ny stjerne midtbanespiller utsatt til neste sommer, kan Wijnaldum vise seg å være den perfekte kortsiktige løsningen for dem.

Landslagskeeper Sam Johnstone flytter til London når han er ferdig med West Bromwich

Sam Johnstone som i nesten 10 år på diverse utlån håpet han en vakker dag skulle få spilt for sin ungdoms klubb Manchester United har fått beskjed av landslagssjef Gareth Southgate at hvis han vil være med til VM slik han var i EM i fjor sommer må han spille jevnt for et lag i en av topp fem ligaer. West Bromwich som hadde ambisjon om å komme tilbake igjen var langt unna opprykk fra Championship og langt unna en forlengelse på deres utgående kontrakt med Sam Johnstone.

Hovland dropper Travelers-turneringen

Viktor Hovland kommer ikke til å spille neste ukes Travelers Championship, bekrefter caddie Shay Knight til Discovery. – Jeg kan bekrefte at vi ikke spiller Travelers. Det er ingen dramatikk bak avgjørelsen. Viktor ønsker å prioritere trening i ukene inn mot The Open, sier Knight. Dette kommer dagen etter en av Hovlands tyngste dager i proffkarrieren. Nordmannen møtte nemlig veggen totalt etter en solid start på 2. runde i US Open. Seks bogeyer på rappen sendte ham ut av majorturneringen.

Slik forklarer ekspertene Ruud-smellen: – Han blir nok aldri en spesialist på gress

Casper Ruud gikk på en tidlig exit i Queen's Club Championship. Nå tones forventningene ned av ekspertene før Wimbledon.
Les mer om:

Åge Hareide assistent overtar Blackburn

Suksess med det danske landslaget under Åge Hareides ledelse førte til at assisten Jon Dahl Tomasson landet jobben som hovedtrener for Malmö FF. Suksess med de svenske seriemestrene førte til at han fikk sparken!. I sterk konkurranse med Bodø/Glimts hovedtrener Kjetil Knutsen og Ronny Deila som har overtatt den belgiske klubben Standard Liège har den meget sympatiske dansken fått jobben med å lede legendeklubben Blackburn.

Dansk dynamitt skal lede Blackburn tilbake til Premier League

Den tidligere danske landslagsspilleren (da danskene var dynamitt) erstattet Uwe Rösler som Malmø FF-trener, ledet den svenske klubben til titler, og tar et solid steg opp til Championship. På tirsdag kom bekreftelsen fra Henning Bergs første klubb i det store utlandet om at dansken har fått oppdraget med å sende den stolte klubben tilbake til Premier League.

Vanskeleg for Derby

Amerikanske Chris Kirchner har ombestemt seg og vil likevel ikkje kjøpe den engelske League One-klubben Derby County. Han hadde frist til sist fredag med å stadfeste kjøpet. Dermed er framtida usikker for klubben, halvannan månad før seriestart. Kirchner blei tidlegare i år utpeika til "foretrekte kjøpar" av Derby, og derfor har ingen andre lagt inn bod. Derby County var sett under administrasjon i fjor haust, og fekk totalt 21 poeng trekk siste sesong.

Manchester United melder seg på i kampen om å signere «Wonderkid»

Neste Premier League-sesong er to måneder unna, for mange ferietid, men for Manchester United blir det hektisk med ekstra «pre season» kamper for å kjøre inn spillere og ny manager og stor utskifting av spilleren. Sjefene på Old Trafford legger milliarder på bordet denne sommeren for å slippe ydmykelsen fra sist sesong. En rekke spillere er aktuelle og en av de er unggutten Malcolm Ebiowei fra Derby County. – Høyrevingen har utløp av sin kontrakt om noen dager og det er nøyaktig null 5 sjanse for at den forlenges.

Burnley tappes for talent

For tre uker siden ble det på sesongens siste dag klart at, Leeds reddet plassen i Premier League og Burnley måtte ta turen ned til Championship. Mens managerjobben fortsatt er ledig har de som er igjen på Turf Moor sendt listen over spillere som blir og spillere som drar. Og listen med de som må dra er lang!. Det kan bli tøft å komme raskt tilbake.

Kjetil Knutsen får konkurranse fra Ronny Deila og dansken som skaffet Malmö seriegull i 2021

Blackburn, som faktisk har vunnet Premier League vil tilbake i det gode selskap. Vi hadde tenkt å ringe Henning Berg, men redaksjonen har fredagsfølelsen og slapper heller av foran tastaturet. Berg var med i suksess-sesongen 1994/1995 da Blackburn med spissduoen Shearer/Sutton som banket inn for 49 mål, manager Kenny Dalglish med Jack Walker sine penger bygget opp et slagkraftig lag. Etter mesterskapet var sikret sluttet Kenny Dalglish og siden har Blackburn hatt store vanskeligheter med å finne flyten.

Bekreftet: Nottingham Forest har bedt Zinckernagel pakke kofferten

Etter 1-0 seieren mot Huddersfield og seier i playoff-finalen, var stemingen elektrisk hos Forest spillerne. 23 år siden spill i øverste divisjon gjorde opprykket historisk. Philip Zinckernagel hadde ingen planer om å gi seg med utleieoppholdet og returnere til Championship for andre gang på to sesonger.

Frank Lampard har ny midtstopper på plass

Everton-manager Frank Lampard er i gang med å styrke stallen som holde klubben unna nedrykksstriden nesten sesong. Midtstopper James Tarkowski er på medisinsk test i forkant av en overgang til Everton. 29-åringen er uten kontrakt denne sommeren og ser ut til å forlate Turf Moor etter at Burnley rykket ned fra Premier League.

Det står mellom Moussa Diaby og Ismaila Sarr

Newcastle trenger helt sikkert forsterkninger på høyre. Altfor ofte gjennom sist sesong ble angrepene for forutsigbare, veldig ofte stangende i midten uten å benytte kantene. Manager Eddie Howe klarte å reparere en del av dette på vårparten, men var klar på at en prioritet denne sommeren var minst en ny høyreving. Sky Sports melder i dag at Newcastle har kokt det ned til to kandidater som begge skal være aktuelle.

Joachim Haugenes i Norwegian Drifting Championship - slik endte det i dagens finale

Joachim Haugenes fra Tvedestrand var godt med i den store konkurransen for Norges beste driftingkjørere ved Elverum i helgen, og endte til slutt på 9. plass sammenlagt.

Vi sender live: Se Joachim Haugenes kjempe mot de beste i actionfylt konkurranse

I dag og i morgen kan du få med deg Norwegian Drifting Championship live på Direktesport i Tvedestrandsposten.
Les mer om: