Nyheter om Championship


Bekreftet: Slaven Bilic is back!

Den tidligere kroatiske landslagstreneren har neppe kommet over at han ble kastet ut fra West Ham etter det han opplevde som altfor kort tid. Men så var det dette med resultatene, da. Nå får han et «lettere» utgangspunkt.

Fotballnomade om proffdrømmen: – Plutselig gikk alt i vasken

(Lørenskog 2 - Kløfta 3-4) Det er få spillere på Romerike som har vært innom flere klubber enn Willy Zamble. Selv mente han at han var nær ved å signere for Bolton Wanderers i Championship høsten 2014. Nå er han Kløfta-spiller.

I samtaler: Slaven Bilic på vei tilbake til England

Kroaten har sullet bort fem måneder hos Al Ittihad i Saudi Arabia fra 2018, etter at han fikk sparken fra West Ham i 2017.

Gratulerer med kvalifisering til US Open Andreas Halvorsen

Det er langt imellom hver gang en nordmann kvalifiserer seg til US Open i golf, før i fjor! – Kristoffer Reitan ble tidenes første mannlige norske golfspiller i US Open og nå følger Andreas Halvorsen (22) i hans fotspor ved å overraskende klare kvalifiseringen. Det skjer etter at han kom på delt 4. plass i en kvalifiseringsturnering som ble avsluttet i California natt til tirsdag. Les: Bekreftet: Ferdig i Arsenal Five players are all headed to the 119th U.S. Open Championship!

Fantastisk med en spiller som faktisk feirer med åpne ølkraner

Det knøttlille laget Hobro i dansk Superliga er så heldige å ha Pål Alexander Kirkevold på laget, ikke bare er han en målfarlig type, han er også lojal ovenfor klubben så den dagen han drar vi dere vil klubben tjene mer enn de noen gang tidligere har gjort.  Det sier noe om størrelse når vi registrere at de har 4247 som følger dem på Twitter.

Leeds eier Andrea Radrizzani: «La oss gi det et nytt forsøk»

Nå som «sorgen» har lagt seg etter at Leeds ikke klarte å rykke opp til Premier League er det i dag lutter glede over at deres argentinske suksessmanager Marcelo Bielsa blir en sesong til.  Leeds United bekrefter på sine hjemmesider at de har benyttet seg av opsjonen i kontrakten med Marcelo Bielsa, om å forlenge managerens kontrakt med et nytt år. Les: Gennaro Gattuso ferdig i AC Milan | #LUFC are delighted to confirm that Chairman @andrearadri has exercised the option to extend Marcelo Bielsa’s contract for a second season — Leeds United (@LUFC) May 28, 2019 Bielsa signerte opprinnelig en

Aston Villa rykket opp til Premier League: – Burde vært topp fire i England

(Aston Villa - Derby County 2–1) Etter tre sesonger i Championship sørget Aston Villa mandag for retur til det gjeveste selskap. Med akillesskade Ørjan Håskjold Nyland ute av troppen var det en annen nordmann som stjal TV-kameraenes oppmerksomhet på Wembley.

Leeds kan overraskende nok bli en av verdens rikeste klubber

Det koster å være fotballklubb med ambisjoner og den tradisjonsrike klubben Leeds United ønsker å komme tilbake i det gode selskap.  – Det gikk bare nesten denne gangen de røk ut i Championship kvalifisering til Premier League mot Ipswich.  Klubben som er kjent for å ha økonomiske problemer i flere tiår, klart å klatre seg nesten helt tilbake mye på grunn av den fargerike manageren Marcelo Bielsa.

Endelig: John Terry i samtaler om managerjobb

Når Mr. Chelsea foretar seg noe, så følger vi med. Så enkelt er det. Denne gangen er det den ledige plass etter Tony Pulis som frister. Når vi skriver endelig, er det ikke fordi det har tatt så mange månedene siden han startet på trenerkarrieren, men fordi denne mannen kommer til å tilføre fotballen mye fra sidelinjen. Terry går gradene som assistentrener hos Aston Villa, og føler seg tydeligvis allerede voksen nok til rollen som manager. Gav seg og startet rett på som trener. Etter at Tony Pulis og Middelsbrough fant ut at de skulle skille lag, har jakten på ny manager pågått intensivt.

Forlater barndoms-klubben til fordel for Premier League

Siden Lloyd Kelly var 12 år gammel har han vært en del av Bristol City, i desember 2017 fikk han sin debut for «The Robins».

Manchester United skal ha spikret 170 millioner kroners-overgangen

Daniel James har vært koblet til Manchester United i lengre tid. Nå hevdes det at Swansea har blitt enig med gjengen på Old Trafford. Både Everton og Newcastle skal ha vært med i racet om 21-åringen, men når United stiller til start mot disse to, får det stort sett ett utfall. Ifølge Daily Mail har United og Swansea blitt enige om at det blir overgang på vingen. Avisen hevder at overgangssummen kommer til å ligge på rundt 170 millioner kroner. Var en av Potters favoritter.

Gabriel Batistuta skal bli manager i England!

Argentina er så mye mer enn Maradona og Messi. Nå har en annen legendarisk angrepsspiller bestemt seg å friske opp folks minne om seg selv. Og hva er det mest effektive for å oppnå dette? Da jakter du en managerjobb på Balløya, selvfølgelig. I tillegg til den imponerende hårmanken, husker vi Gabriel Batistuta som en av det beste spissene i sin generasjon. Det helt sinnsykt ville skuddet hans fikk FIFA i 1999 til å vurdere ham som verdens tredje beste spiller.

Trente svensk klubb frem til 2018 – blir nå manager i Premier League

Snakk om utvikling! I perioden 2010-18 var han trener for svenske Østersund. Så Ble han hentet til Wales for å hjelpe Swansea tilbake til Premier League. Klubben klarte det ikke med sin 10. plass i Championship, men manageren rykker opp. På mandag bekreftet Brighton at Graham Potter er ansatt som ny manager. Han erstatter Chris Hughton som nylig fikk sparken. Tappert forsøk med begrensede midler.

Ny manager på plass i Brighton

Graham Potter (44) er ny manager i Brighton etter at Chris Hughton fikk sparken ved sesongslutt. Potter, som tidligere trente Östersund, kommer fra Swansea i Championship.
Les mer om:

BBC: Graham Potter forlater Swansea

Graham Potter ble verdensberømt da han løftet Östersund opp og ut i Europa. Det svenske overraskelseslaget kvalifiserte seg til Europaligaen og tok «skalpen» til Arsenal borte vinteren 2018.  Potter overtok før sesongen Swansea og fikk en sesong midt på treet i Championship.

Sky Sports: Manchester United i forhandlinger om ettertraktet 19-årig

Når du har vekket interesse hos Tottenham, Juventus og United fortjener du merkelappen ettertraktet. Nå går United fra fasen interessert over til denne-spilleren-skal-vi-ha. Ryan Sessegnon er en av de største talentene i England. 19-åringen har gått gradene i Fulham, og har allerede rukket å runde hundre kamper på seniornivå. Har full speed på venstrekanten.

Woods ute av PGA Championship etter to runder

Mens ingen ser ut til å være i nærheten av Brooks Koepka, ble det en tung helg for Tiger Woods i majorturneringen PGA Championship.

Nådde nesten Premier League to ganger, fikk sparken i dag

Sist sesong med Tony Pulis i managerstolen nådde Middlesbrough sluttspillets semifinale i Championship, men røk ut i møtet med Aston Villa.

Bojan Krkić ønsker seg bort fra «The Potters»

Den spansk/serbiske fotballspilleren Bojan Krkić som nå har blitt 28 år startet på topp og så har arbeidet seg nedover. – Han var regnet som en av de virkelig store talentene i spansk fotball , og fikk sin debut for Barcelona da han var 17 år.  Bojan var en absolutt konge på Barcelona sitt ungdomslag og ble ikke bare sammenlignet med Leonel Messi han slo den lille argentineres sin målrekord.  I sin tid på Barcelonas juniorlag scorte han hele 961 mål. Hele verden la merke til Bojan da han i 2007 var med å vinne Europamesterskapet i fotball U17 med Spania og scoret vinnermålet mot England. 5.

Frank Lampard puster Chelsea-manageren i nakken

Allerede da Frank Lampard startet på sin trenergjerning, hadde vi følelsen av at noe stort var på gang. På onsdag ledet Chelsea-legenden sine Derby-spillere til playoff-finalen i Championship. Som underdogs og 0-1 etter første semifinalekamp mot Leeds, var Derby mer eller mindre avskrevet før returoppgjøret. For en voksen sirkushest som Lampard, var dette de perfekte arbeidsforholdene. Tok en Liverpool og Tottenham. (foto: derby, twitter) Les: Bale kan leies ut til Premier League-klubb -Jeg sa til gutta at alle hadde avskrevet oss, og oddsene var virkelig lave.

Marcelo Bielsa vet ikke om han fortsetter i Leeds

Manager Marcelo Bielsa vet ikke om han vil bli i Leeds, men hvis klubben ber han om å fortsette, vil han vurdere det.  Leeds tapte kvalifiseringskampen mot Frank Lampards Derby og mister muligheten for opprykk til Premier League. På den påfølgende pressekonferansen ble Marcelo Biasas spurt om fremtiden:  Som du sikkert forstår, er det ikke hensiktsmessig å snakke om det akkurat nå. Men hvis klubben gir meg muligheten til å fortsette, vil jeg lytte til henvendelsen. Les: Henter Chelsea legende som Maurizio Sarri erstatter «Det er en smertefull situasjon, og vi er veldig skuffet.

Henter Chelsea legende som Maurizio Sarri erstatter

Chelsea har bestemt seg for å bytte ut sin manager Maurizio Sarri. – De mener tydeligvis ifølge Sport Mediaset at Frank Lampard har fått tilstrekkelig erfaring som manager gjennom jobben han gjør for Championship klubben Derby.  Hvis du synes Ole Gunnar Solskjær var et sjansespill er du målløs nå. Les: Gareth Bale kan leies ut til Premier League-klubb Denne gangen vil Chelsea gjøre som Manchester United med å hente inn en person som har et godt navn hos fansen som manager.

Cardiff gjør ikke som de fleste andre klubber

Cardiff har hatt en elendig sesong og måtte følge med Huddersfield og Fulham ned i Championship. Ved roret 70 år gamle Neil Warnock. – Normalt ville de sparket sin manager og startet arbeidet med å finne en ny, men presidenten i den walisiske klubben bekrefter det ikke er aktuelt.  «Han er den beste mannen for jobben.

Ledet til seier mot Liverpool i 2018 – ønsker nå jobben som Celtic manager

Han har vært manager for 17 klubber på 20 år. Nå har han meldt seg på racet for å få den prestisjefylte stillingen som manager for Celtic. Carlos Carvalhal har hatt litt av en trenerkarriere. Besiktas, Istanbul BB, Sheffield United og Swansea var de siste arbeidsgiverne for portugiseren. Etter å ha stått uten jobb siden 2018, har han nå bestemt seg for å være proaktiv og ikke vente på tilbudene. Fra bedre tider. (foto: carvalhal, twitter) Ifølge footballscotland har 53-åringen tatt kontakt med Celtic for å selge seg inn som ny manager. Reiser nok ikke til Skottland på en stund.

Forsøker enda en gang å få Arsene Wenger tilbake til England

Arsene Wenger har det som plommen i egget om dagen, han dukker av og til opp på tv og forteller litt om hvor fotballskapet skal stå, men han forteller svært lite om han har lyst til å vende tilbake til managerstolen.  Da Slavisa Jokanovic fikk sparken i Fulham i fjor høst ringte klubben Arsene Wenger og lurte på om han var klar, det var han ikke, og valget falt istedenfor på Claudio Ranieri som ikke heller fikk det til å fungere.