Nyheter om Champions League


Gigant-bot og utestengelse av UEFA

Det er nesten som man skulle forvente en enda strengere straff ovenfor «AEK Athen» enn det klubben nå har fått av UEFA etter mesterligakampen mot Ajax i november. – Fans av verste sort har sørget for at klubben deres ikke får spille i den neste europeiske turneringen klubben kvalifiserer seg til. AEK Athen 0 – Ajax 2 Skandalescene kan du se nederst i artikkelen.

Vent med å bestille flybillett til byderbyet i Manchester

Er du en av de som gjør alt for å få med seg favorittklubben i Manchester når de to smeller sammen i verdens kanskje mest berømte byderby? Da bør du vente med å bestille selve flybilletten. Folk kommer fra hele verden for å oppleve fotballens nyttårskonsert: United mot City. Men ifølge ESPN har Manchester-klubbenes fremgang i FA Cupen kludret til kjøreplanen i Premier Leauge. 16.

Daniel Braaten ikke ferdig på toppnivå, signerer snart med Eliteserieklubb

Det har ligget i luften en god stund, Daniel Braaten som er en ekte Oslo gutt ønsket seg hjem og trivdes ikke 100% i Bergen og Brann. – Da hans kontrakt gitt ut ved nyttår var det mange som tippet at han ville gå tilbake der det hele startet for mange år siden i Oslo klubben Skeid.  Vi vet karrieren går mot slutten, men ikke helt enda, selv mener 36 åringen han har et par år til å kunne levere på topp. Siden salget til Rosenborg i 2004 har Daniel Braaten gjort det steinbra.  Etter å ha imponert i både serie og Champions League for Rosenborg gikk han videre til Bolton i Premier League.

Ansatt ny hovedtrener, målet er å etablere seg akkurat der de er

Det er noe forfriskende med klubber som ikke har som målsetning å vinne serien og slå Real Madrid i Champions League finalen. – Veldig ofte er overdreven tro på egen fremgang noe som ødelegger miljø og faktiske muligheter.  Narviks-klubben Mjølner har ansatt Håvard Hatle fra Sogndal som ny hovedtrener, med målsetning av å «bygge» klubb og etablere seg i andre divisjon. Les: Liverpool beviste hvertfall én ting mot Bayern München Håvard begynner straks han har fullført sin UEFA A-lisensutdanning først i mars. Håvard har 10 års erfaring fra Sogndal fotball som lenge har vært i Norsk toppfotball.

«Manchester United har et ekstra gir på lager mot Liverpool»

Forrige uke gikk Manchester United på en 0-2-smell mot PSG i Champions League. På tirsdag var det Liverpools tur til å fomle i Europas beste selskap med 0-0 på hjemmebane mot Bayern. På søndag møtes de i Premier League. Manchester United fikk kritikerne til å nikke bekreftende: Det var det vi visste.

PSG trenger en 35-åring som leder

Han er forsvarsspilleren ingen liker å møte. Også PSG-manager Thomas Tuchel sier han er en stor håndfull. Nettopp derfor er brasilianeren i ferd med å gjøre seg alt annet enn overflødig. PSG lekte seg til 2-0-seier mot Manchester United i Champions League, og dette uten Neymar og Cavani. Men med Dani Alves. Høyrebacken er full av offensive fibre, i tillegg til å være steintøff i alt han foretar seg på banen. Brazilian badboy. (foto: alves, twitter) Les: Liverpool beviste hvertfall én ting mot Bayern München Ifølge ESPN har PSG bestemt seg for å tilby 35-åringen forlengelse av kontrakten.

Sami Khedira må stå over møtet mot Atlético Madrid

Juventus må greie seg uten Sami Khedira i dagens Champions League-møte med Atlético Madrid. Tyskeren har fått konstatert uregelmessig hjerterytme. Den italienske storklubben opplyser at midtbanespillerens uregelmessigheter ble oppdaget kort tid før avreise til Madrid. 31 år gamle Khedira har vært i Juventus siden 2015. Torino-laget må også unnvære Douglas Costa i den første åttedelsfinalekampen mot Atlético.

Slik gikk det sist Ronaldo møtte Atlético Madrid

Atlético Madrid har særdeles dårlige erfaringer med Cristiano Ronaldo. Sist han var opp mot dem i Champions League endte det med hattrick for portugiseren.

«Å jobbe i en ny toppserie ville være en fantastisk erfaring»

Siden José Mourinho tok Champions League pokalen med Porto og skapte historie, har det blitt den ene storklubben etter den andre i forskjellige ligaer. Det har så langt ikke blitt noen ny managerjobb siden han fikk sparken i Manchester United før jul. Han har tjent til livets opphold ved å ta noen TV oppdrag.  Spørsmålet aller stiller seg er; hvilken klubb Mourinho ender opp med som sin neste. 56-åringen har trent Chelsea og Manchester United i England, Inter i Italia og Real Madrid i Spania.

Ole Gunnar Solskjær har inspirert Gareth Bale til å velge ny klubb

De siste årene har det alltid vært noe sårt ved Gareth Bale, han har aldri følt seg helt ivaretatt av Real Madrid til tross for å være en av verdens aller beste angrepsspillere.  Nesten kontinuerlig siden overgangen fra Tottenham i 2013 har spekulasjonene rast om at Real Madrid var klar til å selge han, til sommeren kan de endelig få rett. Les: La Liga kan gi Real Madrid stjerne 12 kampers karantene Real Madrids nye trener Santiago Solari finner sjeldent plass til Bale i lagets startoppstillinger og ifølge Dailystar har Bale nå bestemt seg for hvilken klubb han ønsker å dra til. Gareth Bale og

Klopp: – Takk Gud for at vi slipper å velge mellom Premier League og Champions League

Liverpool spiller tirsdag for Champions League-avansement, samtidig som supporterne drømmer om det første ligagullet på 29 år. Jürgen Klopp (51) velger ikke mellom dem.

– Jeg hadde rullet rundt og latt dem kile meg på magen

Tirsdag tar Liverpool imot Bayern München på Anfield i åttedelsfinalen i Champions League. Men supporterne er ikke i tvil om at det er en annen turnering som er prioritet nummer én.

Solskjær om kritikken: − Enkelte snakker mer enn de burde ha gjort

Ole Gunnar Solskjær måtte tåle kritikk etter å ha tapt 0-2 hjemme for PSG i Champions League. Etter FA-cuptriumfen mot Chelsea svarte han kritikerne.

Firmino borte fra mandagens trening

På tirsdag er det tentamenstid for Liverpool mot Bayern München i Champions League. Da skal vinglingen fra gruppespillet være historie. Liverpool trenger alle mann på dekk, så det var intet godt tegn at Firmino ble holdt borte fra trening på mandag.  Ifølge Sky Sports er det nå usikkert om Roberto Firmino blir klar til tirsdagens kamp. På grunn av en eller annen virus, ble brasilianeren holdt borte fra mandagens trening. Etter at klubben fikk seg en treningstur til Marbella (siden FA Cup-moroa var over), ser det ut som Firmino tatt med seg noe uønsket hjem. Må forte seg frisk.

Lewandowski takker Klopp

Bayerns største stjerne takker Liverpools manager Jürgen Klopp før gigantene møtes i Champions League.
Les mer om:

Shaqiri kunne ikke hatt det bedre på tirsdag

Sveitseren spilte for Bayern München i en av klubbens glansperioder. Nå skal vingen nekte sin gamle klubb avansement i Champions League. Og han gleder seg stort til dette. Faktisk var Bayern München ønskemotstanderen til Xherdan Shaqiri. -Jeg er kjempefornøyd med å kunne spille mot mine tidligere lagkamerater. Det var en enestående tid i Bayern hvor vi vant titler, vi vant Champions League, vi hadde tidenes beste Bayern-lag, sier Liverpool-vingen til klubbens hjemmeside. Hurtiggående godstog.

Robben advarer Bayern München om umulige Anfield

Arjen Robben er en skikkelig luring og kan glimte til med briljant fotball. Men på Anfield har han i hovedvekt dårlige minner. 35-åringen deler sine erfarnger med Bayern München-spillerne, som på tirsdag spiller mot Liverpool i Champions League. Selv er det heller tvilsomt at nederlenderen blir å se på gresset, da han fortsatt ikke er tilbake i form etter lårskaden. Har ikke blitt mye av dette på Anfield, nei. Les: Manchester United i spill – 42 milliarder kroner legges på bordet Kanskje like greit, når Robben forteller om sin track-record på bortebanen Anfield.

Spalletti setter hardt mot hardt – det lukter Juventus-overgang

Han har levd en tilværelse som stjerne hos Inter. Toppscoreren og kapteinen er nå degradert, og får krystallklar beskjed fra manageren om å skjerpe seg. Da han mistet kapteinsbindet, nektet Mauro Icardi å stille til kamp mot Rapid Wien på torsdag. Nå møter Inter Milan Sampdoria i Serie A på søndag – uten sin viktigste offensive ressurs. Det hjelper dessverre ikke med 120 mål på 212 kamper for klubben. Det sies at han plutselig sliter med en skade, men ut fra managerens uttalelser, dreier det seg om noe langt større. Jeg vil hylles!

Alex Ferguson og Solskjær skal gjenforenes!

Det blir på dagen tyve år siden United slo Bayern München 2-1 på Camp Nou. Den gang var det Ferguson som manager og Ole Gunnar Solskjær som matchvinner i Champions League. Nå samles Ferguson og Solskjær igjen på sidelinjen. 1999 var året da Manchester United tok Premier League, Champions League og FA Cupen. Dette skal minnes og feires på behørig vis. Manchester United Foundation skal arrangere en mimre-kamp mellom 99-legendene og Bayern München nå til våren. Året var 1999.

Utrolig overgang: Fra norsk 3.divisjon til toppklubb i Europa

At noen fra norsk 3.divisjon plutselig har mulighet til å spille i Champions League må bety at noen her hjemme har sovet i timen. – Vi tar lærdommen med en gang, det er viktig for alle klubber i de to øverste divisjonene å ha effektive følere og samarbeid i sit lokalområde.  Det at Lyseklosterspiller Mirza Mujcic går fra 3.divisjon til slovenske Olimpla Ljubjana som befinner seg på andreplass i den øverste serien i landet er unikt.

To ute hos Manchester United – og én som får sin gyldne mulighet

Det kostet United å møte PSG i Champions League, både i tapte poeng og pådratte skader. Både Jesse Lingard og Anthony Martial ble tatt ut i løpet av PSG-kampen med skader. Og det var visst så vondt som det så ut som. -Jeg tror de er ute i to-tre uker, sier Ole Gunnar Solskjær ifølge Sky Sports. Nei! Skader er en del av fotballhverdagen. (foto: united, twitter) Les: La Liga kan gi stjerne 12-kampers karantene Begge spillerne har vært viktige for Solskjærs suksess med United siden desember.

Hodebry for Klopp: – Uansett hva han velger, blir det feil

Når Liverpool møter Bayern München i Champions League neste uke, kan det være med bare én naturlig midtstopper tilgjengelig.

Newcastle-spiller på Manchester Uniteds ønskeliste

Nå er en gang Jose Mourinho historie på Old Trafford, men denne saken forteller litt om hvordan manageren tenkte. Det er kjent at Harry Maguire, Toby Alderweireld, Diego Godin, Yerry Mina og Jerome Boateng, Milan Skriniar og Kalidou Koulibaly alle har vært vurdert som ny United-spiller det siste året. Ifølge ESPN godtok ikke klubben nysigneringer til enhver pris, spesielt ikke etter at Mourinho hadde skaffet seg Eric Bailly og Victor Lindeløf. Fikk lite av det han ønsket.

Ærlige Ramos gjør det lett for UEFA

Real Madrid fikk en glimrende start med to mål på bortebane og ett baklengs i Champions League-kampen mot Ajax. Sergio Ramos benyttet dette til å sikre seg en karantene. Vi har sett det før. I 2017 gikk lagkamerat Dani Carvajal bevisst inn for å sikre seg et gult kort i en ubetydelig kamp mot APOEL, som provoserte frem en to-gule-korts karantene før slutttspillet i Champions League. Prøvde å være lur, men ble fersket av UEFA. (foto: carvajal, twitter) Les: TV2 Sumo-rekord på tirsdag Denne gangen var det Sergio Ramos som sikret seg sitt andre gule kort da han la ned Kasper Dolberg.

Tenåringssensasjonen sjokkerer fotball-Europa

Hvis Nicolò Zaniolo (19) hadde bodd i Norge ville han vært russ i fjor. Nå herjer han i Champions League for Roma.