Nyheter om Champions League


Fotballgigant blør: taper nesten 4 millioner hver eneste dag

AC Milan har vært i økonomisk trøbbel en god stund og har fått sanksjoner fra UEFA for manglende balanse i bøkene, nå ser det ikke ut til å være noe bedre. Gazzetta Dello Sport skriver at klubben i over et år har drevet med et daglig underskudd på nesten fire millioner kroner hver eneste dag.  AC Milan fikk et minus på 146 millioner euro, det var forsøket på å hente tilbake gammel storhet som naturlig nok koster skjorta, ledelsen i klubben hadde regnet med et underskudd på € 90 millioner. I tillegg til «storsatsingen» kommer underskuddet blant annet av at klubben ikke spilte i Europa.

Hun får aldri nok mål

(Fortuna Hjørring – Lyon 0–4) Det begynte med straffebom på Nadderud høsten 2012. Syv år senere er Ada Hegerberg (24) tidenes toppscorer i Champions League.
Les mer om:

Hegerberg tangerte målrekorden i mesterligaen og ble gratulert av Mittag

Ada Hegerberg scoret onsdag sitt 50. og 51. mål i Champions League. Dermed har Lyon-spissen tangert tyske Anja Mittags rekord.
Les mer om:

Hegerberg historisk

Ada Hegerberg har tangert Anja Mittags rekord på 51 mål i Champions League. Hegerberg scoret to mål mot Fortuna Hjörring onsdag, og har dermed scoret like mange mål som tyskeren.
Les mer om:

Historisk Hegerberg tangerte målrekord i Champions League: – En stor bragd for meg

(Fortuna Hjørring - Lyon 0–4) Med to nye scoringer tangerte Ada Hegerberg (24) målrekorden i Champions League. Nå er hun oppe i 51 mesterligamål.
Les mer om:

Hegerberg tangerte målrekorden i Champions League

Ada Hegerberg scoret onsdag sitt 50. og 51. mål i Champions League. Dermed har Lyon-spissen tangert tyske Anja Mittags rekord.
Les mer om:

Hegerberg tangerte målrekorden i Champions League

Ada Hegerberg scoret onsdag sitt 50. og 51. mål i Champions League. Dermed har Lyon-spissen tangert tyske Anja Mittags rekord.
Les mer om:

Tangerte scoringsrekord i Champions League

Med sine to scoringer har Ada Stolsmo Hegerbergs tangert scoringsrekorden til Anja Mittag i verdens gjeveste klubbturnering.
Les mer om:

Greta Thunberg har fått med seg Ajax

Dette er ikke en spøk. Vi vet riktignok ikke om det er den 16 år gamle svensken som har vekket den nederlandske klubben, men Ajax går nå opp en ny sti for fotballklubber. I november skal Ajax til Lille i Frankrike for å kjempe om Champions League poeng. Normalt ville bussen ha skippet spillene til flyplassen, men nå melder klubben at de har gjort en avtale med Nederlandse Spoorwegen og Eurostar om togtransport. Les: Champions League fortsetter uten Neymar -Vi lever i en tid med klimabevissthet og vil som klubb gå foran som et godt eksempel.

Ajax-stjernen for dyr for Liverpool, droppes av Manchester United også

I sommer var den 22 år gamle Ajax-stjernen Donny van de Beek aktuell for en overgang til Liverpool, men han ble priset ut.  Den angripende midtbanespilleren var et mål for Liverpool manager Jurgen Klopp, ifølge FcInterNews, men interesse fra Tottenham Hotspur, Real Madrid, Barcelona og Inter Milan gjorde at den nederlandske klubben ikke ville fire på prisen på 80 millioner euro. Les: Daily Express: Har muntlig avtale med Mario Mandzukic Det var en strålende sesong for Donny som inkluderte 17 mål og 13 assist i alle konkurranser, ettersom det nederlandske laget nådde semifinalen i Champions Lea

Champions League fortsetter uten Neymar

Det måtte komme. Etter at Neymar hinket av banen etter 12 minutters action for Brasil mot Nigeria lå det skadefravær hos PSG i luften.  Og det stemte. PSG meldte mandag at etter en MRI scan ble det klart at Neymar trenger fire uker på å hele lårskaden. Fire uker. Les: United kaster trillebårer med penger etter spillerne sine Så hva betyr det for den skadeforfulgte brasilianeren? Han har allerede gått glipp av de første to Champions League-kampene til PSG grunnet karantenen han dro på seg forrige sesong.

- Vi skal spille i Champions League(pluss)

Fylkesordfører Tore O. Sandvik har skyhøye ambisjoner på vegne av den nye politiske plattformen for fylket.

Vipers tapte drama i Champions League

(HC Podravka – Vipers Kristiansand 25–24) Vipers var suverene i åpningskampen i Champions League. Men de kom ned på jorden igjen mot det kroatiske mesterlaget Podravka.

Elverum fikk bank av storlag i Champions League

Elverums håndballherrer åpnet friskt mot Barcelona, men gikk på nok et tap i Champions League.

Elverum fikk bank av storlag i Champions League

Elverums håndballherrer åpnet friskt mot Barcelona, men gikk på nok et tap i Champions League.

Liverpool og Manchester City mål fikk akkurat en massiv prislapp

Napoli president og filmskaper Aurelio De Laurentiis vet å ta seg godt betalt når han vet han sitter på gull. Ifølge medier i Italia er har Liverpool og Manchester City mål midtbanespiller Fabian Ruiz fått en massiv prislapp på 120 millioner euro.  Den spanske midtbanespilleren har imponert siden han erstattet den nåværende Chelsea-stjernen Jorginho på Napoli i fjor sommer.

City-spiller har allerede innsett at Liverpool er best i Premier League

Liverpool troner øverst i Premier League, men halter gjennom gruppespillet i Champions League. Dette hindrer ikke den senest ankomne City-spilleren å være en god dose starstruck når han prater om Liverpool. Nå tror vi ikke Pep Guardiola aksepterer at noen av sine spillere begynner å innstille seg på at Liverpool skal beholde førersetet i Premier League for resten av sesongen, men for nykomlingen Rodri, som kom fra Atletico Madrid i sommer, er det ikke unormalt å slenge ut noen superlativer om rivalen. Les: Spansk avis: Real Madrid er på hulet til Haaland -Liverpool er klubben man skal slå.

Spansk avis: Real Madrid er på hjulet til Haaland

Det er ikke første gangen den siste måneden at ryktet svirrer om Erling Braut Haalands snarlige overgang til en av de største klubbene.

Forsøker seg enda en gang med byttedeal, to spillere for en Pogba

Juventus er så langt netto vinnere i overgangene til og fra Manchester United for den franske superstjernen Paul Pogba. Juventus har i hele sommer forsøkt å overtale Manchester United, og nå forsøker de igjen.  Pogba kom til United fra Juventus for 89,3 millioner pund i 2016. Det skjedde fire år etter at Pogba gikk gratis fra United til Juventus. Ifølge italienske medier skal den regjerende seriemesteren tilby Emre Can og Mario Mandzukic som en del av avtalen for å sende Pogba den andre veien.

United-legende: Det mangler noe stort i garderoben til Manchester United

Det er ikke lenger så mange tidligere United-spillere som ikke har uttalt seg om tilstanden på Old Trafford de siste to årene. Denne gangen er det keeperlegenden Edwin van der Sar som setter navn på det som mangler. Når du har spilt seks sesonger for United og kan skilte med 4 Premier League-titler og tre finaler i Champions League, da har du tyngde bak ordene dine. Ordet er derfor ditt, Edwin: -Jeg forlot united for åtte år siden med fire Premier League-titler, så det er en lang avstand til posisjonen de er i nå. De har skiftet managere noen gang og det gjenstår å se ekte progresjon.

Heidi Løke om sitt skadedrama: – Jeg trodde ikke det var sant

Heidi Løke gikk fra tårer til suksess – fra langtidsskade til toppscorer i Champions League – på bare seks dager. Den 36 år gamle strekspilleren fikk et følelsesutbrudd som gikk hardt utover utstyret. Men skjønte bare ikke at hun var alvorlig skadet.

Tidligere Arsenal og Barcelona stjerne Sylvinho har fått sparken

Mens den franske klubben Lyon sitt kvinnelag med Ada Hegerberg i spissen vinner absolutt alt og har gjort det lenge er herrene ute å kjøre. Starten i Ligue 1 har vært miserabel med bare ni poeng på ni kamper.

Har fått nok!

Det er ingen hemmelighet at forholdet mellom superstjerne Gareth Bale og Real Madrid manager Zinedine Zidane er elendig.

Arsène Wenger: «Det er Christian Eriksen sin skyld»

Krisen i Tottenham er om mulig enda større enn for Manchester United, det var knyttet større forventninger til dem med ny stadion og en god sesong i ryggen. Meget ujevn spill og gigant tap i Champions League forklares av manager legende Arsène Wenger i et intervju med Eurosport. «Usikkerheten rundt Christian Eriksen påvirker Spurs ‘kjemi» «Eriksen er blitt satt utenfor fordi han ikke vil forplikte seg til klubbens fremtid» Les: Schmeichel minnes hvor godt øl smakte før sosiale medier 69 år gamle Wengers vurdering kommer etter den forferdelige perioden som Tottenham er i.

Zaha gjorde alt for å forlate Crystal Palace – nå blir det sak

Dette er en spesiell, men også en noe trist historie. Wilfried Zaha mente han hadde vokst seg ut fra Crystal Palace, noe både Everton og Arsenal sa seg enige i. 26-åringen fortsatt bærer Palace-drakt, og henter nå frem advokaten. Zaha gjorde det helt klart for klubben og agenten sin denne sommeren at han måtte videre. Både Everton og Arsenal var på banen, men rundt en halv milliard var ikke nok for Palace. Les: De Ligt får klar beskjed om at han egentlig fortjener benken Da overgangen forsvant ut i intet, bestemte Zaha seg for å skifte agent for det slette arbeidet.