Nyheter om Champions League


Saint-Etienne og Selnæs jakter Champions League

Saint-Etienne og Ole Kristian Selnæs har levert strålende på hjemmebane denne sesongen. I kveld kommer formløse Marseille på besøk.
Les mer om:

Saint-Etienne og Selnæs jakter Champions League

Saint-Etienne og Ole Kristian Selnæs har levert strålende på hjemmebane denne sesongen. I kveld kommer formløse Marseille på besøk.
Les mer om:

Saint-Etienne og Selnæs jakter Champions League

Saint-Etienne og Ole Kristian Selnæs har levert strålende på hjemmebane denne sesongen. I kveld kommer formløse Marseille på besøk.
Les mer om:

Saint-Etienne og Selnæs jakter Champions League

Saint-Etienne og Ole Kristian Selnæs har levert strålende på hjemmebane denne sesongen. I kveld kommer formløse Marseille på besøk.
Les mer om:

Saint-Etienne og Selnæs jakter Champions League

Saint-Etienne og Ole Kristian Selnæs har levert strålende på hjemmebane denne sesongen. I kveld kommer formløse Marseille på besøk.
Les mer om:

Tottenham mister sine to beste foran mål i en meget viktig periode

De dårlige nyhetene bare flommer inn for Tottenham om dagen. Det hjelper lite å at klubben har en av verdens beste managere i Mauricio Pochettino når den ene spilleren etter den andre plukkes av banen. Tottenham ligger fortsatt på tredjeplass i Premier League etter tapet mot Manchester United for et par dager siden.

Vil endre Champions League-reglene etter RB-avsløring

Det europeiske fotballforbundet ønsker å utlikne kjønnsforskjellen i overgangsreglene i Champions League. Men Meryll Abrahamsen må se kvartfinalene mot Barcelona fra tribunen.

Manchester United kaster seg inn i kampen om Roma-spiller

Det blir mye rykter om dagen, men dette er som kjent normaltilstanden når overgangsvinduet i Europa står på vidt gap. Denne gangen gjelder det en ung tyrker som har gitt signaler om at han vil bort fra Roma. Cengis Under forlater ikke Serie A i januar, men en overgang i sommer forberedes av 21-åringens agent. Dette har fått Arsenal, Tottenham og Bayern München til å trenge i køen hos Roma. Kaboong! (foto: roma, twitter) Les: 15 år i verdens tøffeste liga holder Ifølge ESPNs kilder har også Manchester United nå meldt sin ankomst i racet.

Hentes Harry Kanes vikar fra Barcelona?

Tottenham har mistet noe av kontakten med de to på topp i Premier League. Da hjelper det ikke at to av de viktigste angrepsvåpnene er ute. Harry Kane kan være ute i en måned etter ankelskaden han pådro seg på søndag i tillegg til det sure tapet mot Liverpool. Dobbelt smertefullt for Kane. (foto: united, twitter) Når Heung-min Son forsvinner til Asia Cup for Sør-Korea, begynner det å bli lite angrepskrutt igjen for Mauricio Pochettino. Må bare en liten svipptur til Asia når det gjelder som mest.

PSG bruker ligaen sin som lekegrind!

De regjerende mesterne i Ligue 1 er uslåelige denne sesongen. Seieren over Amiens sørget for at hovedstadsklubben nå ikke husker forrige gang de har tapt en ligakamp. 18 kamper uten tap. Dette er status for et PSG-lag som spiller gnistrende og lekfull fotball. Edison Cavani dundret inn det første målet mot Amiens på straffe. Deilig! (foto: psg, twitter) Så fulgte Kylian Mbappe opp med en scoring, før Marquinhos svarte på Julian Draxlers nydelige oppspilling med den tredje. Ung som en prins, men med prestasjoner som en konge.

Det er ikke bare ligaledere som Liverpool som tryner i cupen

Liga-leder Liverpool forsvant ut av FA-Cupen i 3. runde. Nå viser ligaleder Barcelona at det fort kan skje en glipp når hjemlig liga og Champions League krever sitt. Nå er ikke Barcelona ute av Copa Del Rey riktig ennå, men fra å ha banket Levante 5-0 i ligaen for bare tre uker siden, gikk den katalonske klubben på en smell i cupen mot samme lag. På torsdag tok Barcelona turen til Levante for den første kampen i 8-dels finalen i Copa Del Rey. Etter 45 minutter stod det 2-0 til hjemmelaget.

Endring i Champions League gjør det lettere for overganger

Ny endring gjør at spillere kan spille for flere klubber i samme Champions League-sesong.
Les mer om:

– Vi må våge å drømme om Champions League

Eirik Horneland er forberedt på presset som venter når han nå tar fatt på oppgaven som Rosenborg-trener.
Les mer om:

Hvis det finnes en fotballgud, heies det ikke på Real Madrid om dagen

Real Madrid var verdens beste klubb. Selv om de er regjerende mestere i Champions League, sliter vi dette året med å bruke merkelappen Best. Nå fortsetter problemene å tårne seg opp for Madrid-klubben. Tilbakelagt er Ronaldos exit, Julen Lopeteguis gjesteopptreden og den seige starten i La liga.

Barcelona sender ut Pique med blomster og sukkertøy

Vi må innrømme at vi ikke helt forstår situasjonen i Barcelona. Klubben topper ligaen, kan kose seg med at Real Madrid ligger ti poeng bak og har surfet videre i Champions League. Hvorfor vil ikke Ernesto Valverde gi sitt «ja» til mer? Kontrakten til Valverde går ut til sommeren, og 54-åringen har ymtet frempå den siste uken at han er usikker på hva som skal skje. For det ligger visst hos Barcelona-treneren om han tar en sesong til eller ikke. Hvorfor er det så lite gøy å jobbe hos Barcelona?

Disse snuoperasjonene kan gi Solskjær håp om Champions League

Det har sett tøft ut med tanke på Champions League-plass en stund for Manchester United. Men vi har sett fantastiske sesonginnspurter tidligere.

Da er det bare å kaste hatten i støvet for Sportsdirektør John Arne Riise

Det er ikke overraskende for noen av John Arne Riise annonserer sin nye jobb på Twitter. – Det er der der skjer.. Det som overrasker er at han bare for noen dager siden fortalte kulørt presse han skulle slå seg til ro på Østlandet etter at han og kona hadde solgt huset i Molde, jobben er nemlig på Malta . Vi stiller oss i rekken av gratulanter som ønsker lykke til i jobben som sportsdirektør for fotballklubben  Birkirkara. Alle lurer selvsagt hvordan det nå skal gå med Jon Arne Riise sin lovende karriere som langrennsløper?

Barcelona skal svi av 1,5 milliarder kroner i vinter!

Barcelona skal vinne Champions League denne sesongen. Så enkelt er det i den katalanske hovedstaden. Nå legges handling bak ordene. Barcelona topper La Liga, men kun med tre poeng foran Atletico Madrid og fem poeng foran Sevilla. Og selv om veien videre i Champions League har virket enkel, har Barcelona vist at tidvis fantastisk spill og overkjøring av motstanderne kan erstattes av en dårlig dag på jobb – når det mest gjelder. Les: Barcelona risikerer å måtte begynne på nytt Denne fellen akter ikke Barcelona gå i denne sesongen.

Pochettino: – Jeg ville fått sparken om det skjedde

Tottenham-manager Mauricio Pochettino sikter høyt og ønsker å vinne Premier League eller Champions League med de liljehvite.

Ikke lenger fullt så harmonisk hos Tottenham

Det er ingen diskusjon om Christian Eriksens posisjon i Tottenham. Mye av det offensive spillet legges opp rundt 26-åringen som sørger for å smyge frem pasninger som gir spissene gode arbeidsforhold. Men Eriksen har inget hastverk med å vise at han trenger Tottenham. Gjengen som (forhåpentligvis) snart kan komme hjem til White Hart Lane, har fremstått som unge musketerer som står opp for hverandre og viser lojalitet til kongen.

Manchester United vurderer Roma-spiller til å tette forsvaret

Etter tre kamper med overbevisende seire til United er nok lykketilstanden allerede tilstede på Old Trafford, men nå gjelder det å finne riktig inngang i det nye året for å sikre at sesongen ikke ender opp på avstand, når moroa avgjøres i Premier League og Champions League. Dette kan bety forsterkninger fra Roma.

Leeds vil sikre opprykk med Champions League-spiller!

Leeds United under legendetreneren Marcelo Bielsa ser ut som favoritter til å vinne Championship denne sesongen! Championship-klubben og fansen lengter etter Premier League, denne sesongen virker Leeds United som de endelig kan klare det! Med Legenden Marcelo Bielsa som trener har Leeds satt seg selv i en meget god posisjon halvveis i sesongen, ved å toppe tabellen! Nå virker det som om de skal ut på overgangsmarkedet for å gi stallen litt mer kvalitet. Spilleren det er snakk om er Stefan Zuber, som til daglig spiller for Hoffenheim.

Stor VG-kåring: Derfor er Messi verdens beste

Han preget ikke VM eller Champions League, men det er likevel vanskelig å argumentere for at Lionel Messi (31) ikke var verdens beste angrepsspiller i fjor.

Robert Lewandowski snur 540 grader

Det er lov å vingle og være usikker på hva man skal gjøre, men den Polske superstjernen og målmaskinen Robert Lewandowski har skiftet mening så mange ganger at han spinner som en ballerina med strutteskjørt.  Han har lenge ønsket en siste stor overgang, noe som flere storklubber har vært villige til å gi han, samtidig har han ønsket å hente hjem en Champions League triumf sammen med Bayern München. For to somrer siden var han definitivt på vei bort og hadde det ikke vært for at klubblegende og pensjonist Jupp Heynckes kom overtok roret midlertidig.

Antonio Contes flopp klarte ikke å ødelegge Chelsea

Mens Chelsea kjemper hardt  om trofeet i Premier League, eller i det minste kvalifisering til Champions League, kommer det noen gode nyheter fra økonomiavdelingen.  London-klubben kunne glede seg selv og sine supportere om at Chelsea har hatt et meget godt økonomisk fjorår. Regnskapsåret sluttet juni 30 2018, og omsetningsrekorden på 4,9 milliarder kroner var et faktum.