Nyheter om Champions League


Champions League i Tromsø til høsten: – En prestasjon

Etter et vellykket arrangement i 2017, får Sjarmtrollan på ny avvikle Champions League-futsal i Tromsø til høsten.

TV 2 melder Fredrik Gulbrandsen er på vei til toppklubb

RB Salzburg valgte å ikke forlenge med Fredrik Gulbrandsen og dermed er det slutt for den tidligere Lillestrøm og Molde-spilleren i Østerrike.  «Takk for tre flotte år, og de beste ønsker for den videre karrieren, Freddie!» Les: Chelsea har funnet Maurizio Sarri erstatter OFFICIAL: Fredrik #Gulbrandsen will not extend his contract that expires in the summer and is to seek a new challenge for the future. Thank you for three great years and all the best in your further career, Freddie!

Lewis Hamilton med sin tiende strake seier for Mercedes

Den britiske Formel 1 føreren Lewis Hamilton virker uslåelig om dagen, på søndag vant han Frankrikes Grand Prix og med det er han på god vei mot sin sjette VM tittel. – Legenden Michael Schumacher har syv VM titler. Formel 1-føreren Lewis Hamilton (34) fortsetter å vinne og stiler mot sin sjette VM-tittel. Les: Queens Park Rangers henter Brentford spiller gratis Another brilliant win for @LewisHamilton.

Bekreftet: Solskjær henter inn nok en gammel kjenning til Old Trafford

De jobbet sammen i Molde og i Cardiff. Nå sørger United for at Solskjær får gjenforent trenertrioen sin. Ole Gunnar Solskjær fikk ganske kjapt etter ansettelsen med seg Mark Dempsey i støtteapparatet, nå hente også keepertrener Richard Hartis inn på Old Trafford. Manutd: Reds appoint senior goalkeeping coach https://t.co/S5wxd2rg62 #MUFC — ManchesterFC News (@MUFC_Madness) June 22, 2019 Les på Popidol: Endelig kunne Bob Marley juble – fotballgleden lever! – Richard er en fantastisk keepertrener og har vist at han kan utvikle keepere for vinnende lag.

Real Madrids Vinicius Jr. har allerede begynt å glede seg til å spille med Mbappé

Hæ? Vet 18-åringen hos Real noe mer enn oss andre, eller er dette ren ønsketenkning. Vi overlater til deg å tolke uttalelsene hans. -Selvfølgelig vet jeg at alle Real Madrid-fans drømmer om Mbappé. Alle vil gjerne se ham her i La Liga snart, og jeg tror han kommer.

Vi feirer 22. juni – dagen da et av Liverpools aller, aller beste kjøp entret Anfield

Jürgen Klopp husker det selvfølgelig godt. Han var visst selv litt lunken til å hente den lille egypteren for rundt 370 millioner kroner, men takker nok sine fotball-guder at det var Liverpool som så Mohamed Salah for det han kunne bli. Vi tar oss derfor noen minutter for å mimre. ON THIS DAY: In 2017, Liverpool signed Mohamed Salah from Roma for £34m. The Egyptian King made Premier League history in his first season.

Inter Milan og AC Milan vil rive San Siro og bygge nytt

Hvis du ikke enda har vært på den berømte hjemmearenaen til både AC Milan og Inter Milan må du være raskt. De to klubbene har besluttet å rive San Siro og bygge nytt, den nye stadion vil koste over 5 milliarder. San Siro – eller Giuseppe Meazza for Inter fans – ble bygget i 1926 og trenger en kjærlig hånd. Derfor vil Inter og Milan heller rive det ned og bygge en ny stadion.

Liverpools jernmann Dirk Kuyt kjøper engelsk fotballklubb

Litt sleip med å bruke Kuyts navnt i tittelen, men når gamle helter er delaktige i kjøp av klubber på Balløya, syntes vi det er verdt å få med seg. Nå er det ikke den tidligere Liverpool-stjerna som er initiativtageren, men hans tidligere agent, Rob Jansen. Ifølge Football-oranje har Jansen fått med seg tidligere klienter, inkludert Dirk Kuyt, i et konsortium som nå er i ferd med å ta over eierskapet til en League One-klubb. | Dirk Kuyt knew what it meant to be playing in these games. It’s impossible to dislike him because of this tackle alone.

Brasiliansk stortalent død – ble bare 24 år gammel

Den brasilianske fotballverden er i sorg etter at stortalentet Thalles Lima de Conceição Penha – eller Thalles blant venner, døde tidligere i dag etter en trafikkulykke. Det bekrefter hans klubb, Vasco da Gama: «Vi er fortsatt i sjokk over nyheten om ulykken, og vi er triste over at angrepsspiller Thalles Lima de Conceição Penhas død. Våre tanker går til hans familie og venner i denne vanskelige tiden» Les: Zlatan Ibrahimovic, Nani og Wayne Rooney på årets lag Ainda chocados com a notícia do acidente, lamentamos profundamente o falecimento do atacante Thales Lima de Conceição Penha.

NFL stjerne Le’Veon Bell «glemte» to nakne kjærester hjemme som stjal for 3,6 millioner

Har du penger så har du råd til å ha flere kjærester og har du veldig mye kan du ha dem samtidig. NFL stjernen Le’Veon Bell har tydeligvis en del ting på gang.  Hør 911 samtalen med Politiet! New York Jets-spilleren hadde forlatt to (!) nakne kvinner, som han beskriver som elskere hjemme i sitt hjem i Florida.

Midtstopperen fikk tilbud om høyere lønn hos Manchester United – takket glatt nei

Majoriteten av toppspillere hadde for noen år siden «drept» for å kunne spille på Old Trafford. Nå er det helt tydelig at United har en jobb å gjøre med å bygge opp omdømme sitt igjen som en av verdens mest attraktive klubber. Solskjær har litt av en jobb foran seg, ingen tvil om det. Denne gangen er det Mats Hummels som skal ha takket nei til noen år på Old Trafford.

Sky Sports: Matthijs de Ligt har tatt valget

Barcelona, Manchester United og PSG har alle vært inne i kampen om 19-åringens signatur. Dette har gjort de Ligt til Europas mest ettertraktede spiller.

Neymar forblir utestengt

Neymar har de siste par årene etablert seg som den ultimate primadonna. – Alle vi har i Norge og sikkert også i Manchester og Paris husker den andre Champions league kampen 25.april hvor Manchester United tok igjen en «umulig» ledelse og sendte Paris Saint-Germain ut av turneringen. Det tålte Neymar dårlig og startet å kjefte på dommeren. -Slike ting blir alltid dårlig mottatt. Neymar er utestengt i tre mesterligakamper framover.

Rodrygo, Real Madrids nye brasilianer: «Jeg er en bit Neymar»

Han er 18, brasilianer, spiss og spiller nå for en av verdens beste klubber. Ikke rart når du ser på deg selv som en bit Neymar – men med potensialet for mer. Her er igjen et bevis på at når en nasjon har sine stjerner, har kidsa noe å se opp til og strekke seg etter.

Om RBK avanserer i Champions League, venter ett av disse lagene

Polsk eller hviterussisk motstand om RBK slår Linfield.
Les mer om:

Om RBK avanserer i Champions League, venter ett av disse lagene

Polsk eller hviterussisk motstand om RBK slår Linfield.
Les mer om:

RBK kan møte BATE – brukbar trekning for Brann, Molde og Haugesund

Det venter enda tøffere motstand i andre kvalifiseringsrunde til henholdsvis Champions League og Europa League for de norske lagene.

Rosenborg skal til Nord-Irland i første Champions League-kvalifisering

UEFA har trukket første runde av Champions League kvalifiseringen og det blir tøft for Rosenborg med en gang, men det kunne selvsagt vært enda tøffere. Rosenborg møter et lag som ikke er så godt kjent her hjemme i Norge. – Linfield FC er det beste laget i Nord-Irland, punktum. De vant hjemlig serie også i år med klar margin, de er alltid vriene å ha med å gjøre.

Rosenborg møter Linfield i Champions League

Rosenborg møter nordirske Linfield i 1. kvalifiseringsrunde til mesterligaen i fotball.

Nå har Rosenborg fått sin Champions League-motstander

Rosenborg møter Linfield FC fra Nord-Irland i første kvalifiseringsrunde til Champions League.

Nå har Rosenborg fått sin Champions League-motstander

Rosenborg møter Linfield FC fra Nord-Irland i første kvalifiseringsrunde til Champions League.

RBK møter Linfield – også Molde, Brann og Haugesund skal vestover

Veien til Champions League starter i Nord-Irland for Rosenborg. Molde og Brann skal til henholdsvis Island og Irland, mens FK Haugesund møter vinneren av Barry Town og Cliftonville.

Jürgen Klopp fortsetter å se gull i Southampton

Liverpool manager Jürgen Klopp har helt siden han kom fra Borussia Dortmund i 2015 fulgt opp klubbens «tradisjon» med å benytte Southampton som et glorifisert farmerlag.  De siste fem årene er 1,9 milliarder brukt, noe som har gitt Southampton og utrolig nok også Liverpool finansielle muskler.  Jürgen Klopp hadde ikke klart å bringe Champions League trofeet hjem til Anfield uten Southampton spillere som Virgil van Dijk, Sadio Mané, Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, Adam Lallana og Rickie Lambert. Les: To skjebnekamper i neste serierunde Ifølge Mirror er Southamptons sisteskanse Alex McCarthy (29)

Rasende Totti har fått tilbud fra andre klubber

Det er trist når et langvarig ekteskap brytes opp i konflikt. Totti vil fortsatt huske sine dager som fotballspiller hos Roma  med et smil rundt munnen, men når det gjelder tiden hos hovedstadsklubben iført dress, blir minnene mindre lystige. På mandag trakk Fransceso Totti seg fra jobben som direktør og langet ut mot klubbledelsen. «Jeg tok avgjørelsen etter flere måneder. Klubben må bli elsket og støttet. Det bør ikke være pro-Totti, pro-Pallotta eller pro-Baldini fraksjoner. Bare Roma fans». Happy birthday, Francesco Totti!

Verdens dyreste til salgs

Paris Saint-Germain brøt all fornuft da de i 2017 hentet Neymar for 222 millioner euro fra Barcelona, nå er verdens dyreste ifølge L’Equipe blitt lagt ut til salgs. Klubb president, Nasser al-Khelaifi, konkluderte nylig at han ikke lenger ville ha stjernenykker hos sine spillere og krevde mer hardt arbeid fremover.