Nyheter om Champions League


Koteng om RBK Kvinner: – Mye nærmere Champions League enn herrene

TRONDHEIM (VG) RBKs styreleder Ivar Koteng kalte innføringen av et kvinnelag «den viktigste saken» på fjorårets årsmøte. Et halvt år senere har RBK Kvinner spilt sin første seriekamp, og retter blikket mot toppen av Europa.

Her er lagene Molde kan møte i Champions League-kvaliken

Trekninga skjer ikke før 9. august, men det er allerede klart hvilke lag som trolig kan bli Moldes motstander i kvalifiseringa til Champions League.
Les mer om:

Her er lagene Molde kan møte i Champions League-kvaliken

Trekninga skjer ikke før 9. august, men det er allerede klart hvilke lag som trolig kan bli Moldes motstander i kvalifiseringa til Champions League.
Les mer om:

Timo Werner-effekten «sikret» Chelsea tre poeng mot Crystal Palace

Tammy Abraham har blitt løftet frem av Frank Lampard denne sesongen og har posisjonert seg som en av de vasseste angrepsvåpnene til Chelsea med 16 scoringer denne sesongen, men etter januar gikk noe av piffen ut av 22-åringen. Så kom viruspausen. Abraham fikk en svak start fra Premier Leagues restart og mistet plassen i førsteelleveren. Måltørke før kampen med Crystal Palace – og nok en uke nærmere Timo Werner ankommer London med all intensjon om å innta posisjonen som Chelseas wonderboy foran mål.

James Milner har spikret planen for de neste årene

Liverpool-kapteinen har aldre veket unna de hardeste duellene på banen. Stort sett har dette kostet motstanderne mest, men når du snart bikker 35, er det naturlig å legge planene for når kroppen ikke lenger holder følge med unggutta. For det kommer flere stormende fra akademiet som drømmer om å bli den neste midtbanesjefen hos Liverpool. Ikke rart Milner har begynt med yoga. That James Milner clearance pic.twitter.com/lW8PcMLwe4 — Goal (@goal) March 9, 2020 Les: UEFAs plan for Champions League er rett rundt hjørnet – Jeg har begynt å gå til yoga.

UEFAs plan for Champions League er rett rundt hjørnet

Akkurat nå har vi mer enn nok med å rekke over alle kampene i Premier League og de tre andre ligaene, men kjenner likevel det kribler når vi tenker på de avgjørende kampene i Champions League. I mars og april så det lite lovende ut med tanke på en kåring av sesongens CL-mester, så viste Bundesliga vei gjennom virusmørket før de tre andre fulgte etter. Dette betyr at UEFA kunne jobbe med planene for gjennomføring av en Final Eight i august. Les: 11.

Erik Thorstvedt: – Det ville være veldig rart å gi Mourinho fyken nå

Tottenham kommer trolig ikke til Champions League - og kanskje ikke til Europa League heller. Men Erik Thorstvedt synes det ville være merkelig å sparke José Mourinho.

Bekreftet: Mandzukic klarer ikke lenger å holde seg unna

Mario Mandzukic forlot Serie A til fordel for et «ørkeneventyr» i Qatar. Etter syv måneder er enten kontoen allerede fylt opp, eller så har kroaten gått lei av . Vi tipper den tidligere Juventus-, Bayern München- og Atletico Madrid-kjempen skjønte at fotball uten spotlight ikke fotball. Når du har pumpet deg full med adrenalin hver uke i en av verdens beste ligaer, er det ikke enkelt å trekke seg. Les: Angrer på at Carlo Ancelotti ble sparket I reached an agreement with @duhailsc management to terminate my contract by mutual consent.

Selv 10 ville hesten kan ikke stoppe Leeds fra å rykke opp

Etter å ha vært i skyggenes dal i 16 år leder den meget eksentriske argentinske manageren Marcelo Bielsa Leeds tilbake til Premier League. – I fjor ble det bare nesten, men å år bærer det hele veien inn. På lørdag tok Leeds imot Blackburn på Ewood Park, det ble 3 – 1 hjemme seier og tre poeng som sørger for at de nå har seks poeng å gå på i opprykkskampen og bare fem runder igjen. Les: Bekreftet: Liverpool signerer en spesielt viktig forlengelse Snart er den vanskelige tiden glemt, med eierskifter og krangler, økonomisk rot.

Xavi får gigantlønn for å redde Barcelona

Barcelona er ute å kjøre om dagen, men nå har de funnet sin redningsmann, klubblegende og i sin tid en av verdens beste midtbanespillere Xavi Hernandez. Xavi som for tiden leder Al-Sadd SC i Qatar får 5,4 millioner euro i året for å erstatte Quique Setien som Barcelona-manager.

Ole Gunnar Solskjær vil utnytte kaoset i Barcelona

Manchester United har i mange år ønsket seg den franske superstjernen Antoine Griezmann som på sin side flere ganger har avvist tanken på engelsk klima. Nå med høye temperaturer i Barcelona kan en avkjølingsperiode på den engelske vestkysten være fristende, selv for solhungrige superstjerner. Antoine Griezmann er skikkelig misfornøyd med å sitte på benken, søster og agent Maud Griezmann har kalt inn til et krisemøte til uken hvor Quique Setién trolig får gjennomgå.

Jon Obi Mikel er ønsket tilbake på fotballøya

Den siste tiden har John Obi Mikel som vi husker fra Lyn befunnet seg under vår radar med spill for den tyrkiske klubben Trabzonspor. – I mars ble klubb og spiller enig om å terminere kontrakten noe som betyr at 33 åringen er ledig på markedet og gratis. Toppen av Mikel karrière må være 11 vellykkede år for Chelsea, nå er han ønsket tilbake til fotballøya. – Men først et lite tilbakeblikk Les: Mundo Deportivo: Xavi er kalt inn til Barcelona 2005 var et for å si det forsiktig et spennende år for Jon Obi Mikel, har her VG sin oppsummering.

Det er bare en ting igjen å gjøre, sparke Jose Mourinho!

Du må mage år tilbake i tid før du finner Tottenham var i tilsvarende dårlige posisjon, etter 1- 3 tapet mot Sheffield United er de nede på en 9.plass i Premier League, i praksis hektet av kampen om spill i Europa. Det vi ser nå kan ikke sammenlignes med laget vi for bare et år siden kjempe om Champions Laegue trofeet i finalen mot Liverpool. Manager Jose Mourinho har spillerne, men de løper rundt uten mål og mening, det er ikke noe system eller samhandling.

Offisielt: Sané klar for Bayern München og massasje

Lang tids undring over hva som skjer med Leroy Sané er over. Han har skrevet en avtale for de neste fem årene med Bayern München. «FC Bayern er en virkelig stor klubb, og ambisjonene deres passer med mine.

Tidligere Fløya-profiler gjenforent i RBK: I kveld kan Celine (20) få debuten i historisk oppgjør

Celine Nergård (20) og Elin Åhgren Sørum (20) har fått sentrale roller på et RBK-lag som jakter Champions League.

Tidligere Fløya-profiler gjenforent i RBK: I kveld kan Celine (20) få debuten i historisk oppgjør

Celine Nergård (20) og Elin Åhgren Sørum (20) har fått sentrale roller på et RBK-lag som jakter Champions League.

Bekreftet: Leroy Sané dratt fra Manchester for å vinne Champions League

Da skal det endelig bli litt ro i Manchester – og i hodet til Leroy Sané. Den lyseblå drakten er offisielt byttet ut med en rød. Det er noe befriende over Sané når han etter måneder med skade og usikkerhet har returnert til hjemlandet. Les: Liverpool byr 620 millioner Tiden hos Guardiola har vært innbringende, men oen Premier League-titler har heller ikke vært nok for 24-åringen. Hasan #Salihamidžić: «We are delighted that Leroy will be playing for #FCBayern.

- Alle er begeistret

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United ser sterke ut om dagen. Nå tror TV 2-kommentator Øyvind Alsaker at de spiller Champions League neste sesong.

– Jeg vant KM i Heddal da han vant Champions League, så da er det lurt å bare klappe igjen

TØNSBERG: Mikael Gunnulfsen (27) er som regel like kjapp i kjeften som med ski på beina, men John Arne Riise (39) slapp billig unna da fotballprofilen var gjesteløper hos Team Telemark torsdag.

Historisk oppgjør for Rosenborg - drømmer om Champions League

Rosenborg spiller sin aller første toppseriekamp mot LSK Kvinner fredag. Trener Steinar Lein legger lista høyt for «nykomlingen».

Historisk oppgjør for Rosenborg - drømmer om Champions League

Rosenborg spiller sin aller første toppseriekamp mot LSK Kvinner fredag. Trener Steinar Lein legger lista høyt for «nykomlingen».

Mener Klopps Liverpool er blant Premier Leagues beste gjennom tidene

Champions League, klubb-VM og Premier League. Liverpool har erobret fotballverden, og TV2-kommentatorene Kasper Wikestad og Øyvind Alsaker er sikre i sin sak: Dette Liverpool-laget er blant klubbens – og Premier Leagues – beste gjennom tidene.

Le Sport 10: Satser på Memphis Depay show i Premier League

Spilleren med de brølende tatoveringene har få gode minner fra Premier League. Dette kan endre seg nå etter sommeren. Ryktene om at Lyon må slippe vingen som virkelig har fosset frem denne sesongen, har gått lenge. 14 scoringer på 18 kamper, 5 av dem i Champions League, forteller om en spiller som har funnet sin vei etter en kjedelig bomtur til Old Trafford fra 2015-17. Memphis Depay was involved in all four of Lyon’s goals on Saturday! And this stunning free-kick was the pick of the lot.

Dansk motstand for Vipers i Champions League

Vipers får danske Esbjerg motstand i neste års Champions League i håndball.
Les mer om:

Gjensyn med stjernegalleriet PSG for Elverum i Champions League

Elverums håndballherrer møter blant annet franske Paris Saint-Germain i kommende sesongs Champions League i håndball.