Nyheter om Champions League


Har den største floppen og den største stjernen

Frankrike er verdensmestere etter de en en meget spennende finalekamp vant 4 – 2 over et Kroatia som har vokst på oss alle. Kroatia viser oss at hvis vi får vår «shit together» kan også et lite land som Norge nå en finale i VM.   Hvis jeg bare skal snakke om to ting i forbindelse med dette VM så vil det være skuffelsen vi egentlig alle så komme i Neymar, verdens dyreste spiller, som var mer forsiktig enn en førsteklassing på første skoledag.

Nå kommer oppgjøret etter VM

Vi hadde nesten glemt Jorge Sampaoli, den ulykkelige Argentina-treneren som ikke klarte å samle verdensstjernene sine til VM-suksess. Nå kommer etterspillet. Ifølge AS kjøpes Sampaoli ut av stillingen som hovedtrener for Argentina.

Er dette slutten for Zidane familien i Real Madrid?

Zinedine Zidane er et gigantisk Real Madrid ikon. -Han regjerte midtbanen til Bordeaux, Juventus, Real Madrid og det franske landslaget.

Ekspert tror Ronaldo kan gi Juventus Champions League-trofeet

Cristiano Ronaldo (33) kan være brikken som manglet for at Juventus skal gå til topps i Champions League for første gang på 23 år, tror Per-Jarle Heggelund.

Solgt for småpenger

Man skulle tro at Cristiano Ronaldo som tross alt har vunnet gullballen hele 5 ganger og har en vanvittig scorings historikk i det miste ville nærme seg prisen til VMs veltepetter Neymar. Eneste måten til å stoppe Neymar fra å filme? Ronaldo solgt til Juventus for litt over 900 millioner kroner.

Tidligere Barcelona-trener skal gjenreise gammel storhet

Fotball er ferskvare. Derfor tillater vi oss å beskrive Spanias dominans for noen mesterskap siden som gammel storhet.

UEFA innfører fire bytter

Fra og med neste sesong vil det være mulig å gjøre et fjerde bytte i ekstraomganger også i UEFA-turneringer. Regelen er for første gang brukt i et VM i sommer, og framover vil den også gjelde i Champions League og EM.
Les mer om:

Sky Sports: Real Madrid vurderer bud på Ronaldo

Cristiano Ronaldo er ute av VM og kan få seg noen timer med etterlengtet ferie etter en sesong som har fortonet seg en berg -og dalbanetur med lavmål i La Liga, det ypperste i Champions League, en haug med scoringer i VM og en tidlig sorti i samme mesterskap.  Selv om det nå blir noen timer med pause før Ronaldo reiser på treningsleir, betyr ikke dette at det er stille rundt portugiseren. Ifølge kilder til Sky Sports har Juventus sneket inne et bud på Ronaldo på rundt 950 millioner kroner. Real Madrid skal ennå ikke ha avslått, eller takket ja til budet.

Luciano Spalletti har fått gullkortet

Inter Milan manager Luciano Spalletti har allerede stjerner som Radja Nainggolan (som akkurat kom fra Roma), Mauro Icardi og Ivan Perišić, men han ønsker ikke gi seg der. Tilbake i februar ble Inter enig med en av de beste stopperne i Serie A, nederlandske Stefan de Vrij om en Bosman-overgang fra Lazio. Les på F7: Hvis du er et miljøsvin kjører du trolig Tesla It’s official! @Stefandevrij is a Nerazzurri player!

FC Drita sikret den siste kvalifiseringsplassen til Champions League

Jeg skal klare å skrive hele denne artikkelen uten å kommentere Kosovos seriemestre FC Drita sitt navn. – De vant miniturneringen i Gibraltar og sikret seg den siste plassen i mesterligaens 1. kvalifiseringsrunde. Finaleseieren mot vertslaget Lincoln Red Imps satt langt inne, men tre scoringer i ekstraomgangene ga Drita 4-1-seier og retten til å møte Malmö i 1.

Klar for Premier League!

Mohamed Elyounoussi viste seg for alvor frem resten av verden da Basel klarte å kvalifisere seg til Champions League. Nå er nordmannen tidenes dyreste norske spiller, og klar for Premier League! Southampton betaler Basel rundt 20 millioner euro for 23-åringen. Moi har skrevet under en femårs-kontrakt og vil i følge VG tjene rundt 30 millioner kroner i året.

Utrolig nok har det gått nedover etter Silvio Berlusconi solgte

Det som for ikke så lenge siden ble sett på som en slapp regel som ingen trengte å bry seg om har fått tenner. UEFA sende ut en pressemelding tidligere i dag hvor de skriver at AC Milan har forbrutt seg mot reglene for økonomisk fair play (FFP). Den kinesiske forretningsmannen Li Yonghong som ble styrtrik i kraftmarkedet kjøpte AC Milan av Silvio Berlusconi for rundt 7,9 milliarder kroner i fjor og planene var at klubben skulle vinne tilbake gammel storhet.

Rosenborg fortsetter å slite med skader

Den 14.serierunden smakte godt for Rosenborg, lillebror Ranheim tapte sin kamp mot Strømsgodset på Marienlyst stadion og Rosenborg viste Vålerenga hvor vanskelige de egentlig er å slå på Lerkendal. Anders Konradsen, Pål André Helland og Nicklas Bendtner scoret målene da Oslo-klubben ble slått 3-0. Les: Er en av disse trenerne klare for å redde Lillestrøm? Tabellen begynner å normaliseres Brann leder fortsatt nå oppe i 34 poeng, med Rosenborg på andre og Ranheim på tredjeplass.

Kan bli tidenes dyreste norske fotballspiller

Mohamed Elyounoussi viste seg for alvor frem resten av verden da Basel klarte å kvalifisere seg til Champions League. Nå er nordmannen i ferd med å bli tidenes dyreste norske spiller.  Southampton skal ha tilbudt Basel rundt 20 millioner euro, noe som de har gladelig akseptert.  Det betyr at han i sum har gått forbi Tore Andre Flo til overgang på 18 millioner Euro fra Chelsea til Rangers i 2000.

Endelig kan du drikke alkohol og se Champions League

Vi snakker selvsagt ikke om hva du gjør hjemme eller på pub, men når du faktisk er på kamp. – Lenge har det vært en stort spørsmåltegn for hvorfor man ikke kan ta seg en øl, mens man ser på Champions League og Europa League. Det europeiske fotballforbundet (UEFA) har opphevet forbudet mot alkoholservering på tribunene under Champions League- og Europa League-kamper. Les på F7: «Glem suksess for England i VM» UEFA endret sitt regelverk slik at alkoholservering er tillatt under kamper i UEFA-turneringer så lenge det ikke er i strid med det nasjonale lovverket.

Bortglemt Liverpool-spiss spisser albuene

Han ble kåret til årets spiller i Championship i 2014 – foran Danny Drinkwater. Hos Liverpool har det stort sett dreid seg om kneskader og manglende muligheter til å å vise seg frem. 2013-14 sesongen scoret han 22 mål og bidro sterkt til å sikre opprykk for Burnley til Premier League. Dette vekket intreressen hos Liverpool, som hentet Danny Ings i 2015. I løpet av de tre årene har Ings vært inn og ut av skade-helvetet. To alvorlige kneskader på tre sesonger setter karrieren på hold.

Barcelona-spilleren var skråsikker på overgang

Han er bror til Bayern München-spilleren Thiago.

Avaldsnes skal forsterke før CL-kvalifiseringen

Avaldsnes jobber med å hente inn to nye spillere før kvalifiseringen til Champions League i Kroatia i august.

Her er Avaldsnes sine motstandere i Champions League

Fredag ble det klart hvem Avaldnes må slå for å komme til Champions League.
Les mer om:

Blir en av verdens best betalte

Julian Nagelsmann har imponert alle i Bundesliga som manager for Hoffenheim, han kom til klubben i 2016 og har tatt dem videre til Champions League gjennom årets tredjeplass. Det løpet har han til intensjon å fullføre, samtidig som han naturlig nok har lyst til å cashe inn.

Ajax slår klubbrekord for spiller fra Premier League

Vi er blitt så vant til å høre om overganger fra talentfabrikken Ajax. Derfor må vi ta med når det endelig skjer noe motstrøms. Denne gangen er det en spiller som hentes fra Premier League. For Ajax betyr dette ny klubbrekord. Ifølge nederlandske De Telegraaf har Ajax blitt enig med Southampton-spilleren om signering av fireårs-kontrakt med Amsterdam-klubben. Dusan Tadic. Den serbiske landslagsspilleren er ikke redd for litt skumping.

Rosenborg møter VM-spiller og tidligere eliteseriespiller i Champions League-kvalik

Rosenborg trakk Valur Reykjavik i 1. kvalifiseringsrunde til Champions League. Det ble klart etter trekningen ved UEFAs hovedkvarter i Nyon i formiddag. Rosenborg starter med bortekamp i den islandske hovedstaden 10./11. juli, mens returkampen spilles på Lerkendal 17./18. juli. Valur er klubben mest flest seriemesterskap i islandsk fotballhistorie med sine 21 titler, men fjorårets seriegull var det første på ti år. Hovedstadslaget leder i skrivende stund serien på Island etter ni spilte kamper, ett poeng foran Breidablik. Valur er den eneste klubben på Island som har med en spiller til VM.

Rosenborg med tøff motstand - møter islandsk topplag

Rosenborg trakk islandske Valur Reykjavik i første kvalifiseringsrunde til Champions League. I runde nummer to venter et eventuelt gjensyn med Celtic.

Salah hylles før comebacket: – Et mirakel

Mohamed Salah (25) er klar for sin første kamp siden finalemarerittet i Champions League.