Nyheter om Champions League


- Panikk

Uro rundt Erling Braut Haaland (20) og Borussia Dortmund. Klubben risikerer å havne utenfor Champions League. - Uten disiplin og karakterløse, sier tysk tungvekter om spillerne.

Har tatt seg en prat med to kandidater til Chelsea-jobben

Vi håper virkelig at Chelsea gir Frank Lampard arbeidsro ut sesongen. Da tror vi Chelsea-legenden får tid nok til å få sving på lagmaskinene som redder sesongen (les: minimum kvalifisering til Champions League). Skal vi tro den alltid så veliformerte Sport Bild-journalisten Christan Falk, virker det ikke sånn. På tirsdag måtte Frank Lampard igjen forklare journalistgribbene hvorfor Chelsea-stjernene hans knapt makter å score.

Bayern München i ferd med å miste sitt største talent til en av Premier League-gigantene

Forrige sesong gikk alt på skinner etter at Nico Kovac ble sendt på dør. The Treble ble et faktum for Hansi Flick og gjengen, og alt så ut til å fortsette opp i skyene. Så begynte spillere å føle seg lite elsket. Thiago Alcantara hadde det som plommen i egget, men fikk tydeligvis et anfall av prematur 30-års krise. Overgangen til Liverpool ble et faktum forrige høst. David Alaba syntes han fortjener lik betaling som Robert Lewandowski etter forrige jubelsesong der han spilte en av hovedrollene hos Bayern, noe som fikk Oliver Kahn og Karl-Heinz til å sette på bremsene.

- Noe skar seg med Zidane

Martin Ødegaard (22) preger førstesidene i Spania i dag. Ekspert mener kamp mot Sjakhtar Donetsk i Champions League ble vendepunktet for Ødegaards status i Real Madrid.

Roy Hodgson stikker av med fransk toppscorer foran snuten på Leeds

Den danske manageren Bo Svensson har det alt annet enn lett om dagen. Sammen med Schalke 04 på 7 poeng etter 17 kamper, styrer Mainz straka vägen ut av Bundesliga. Denne uken sørger Roy Hodgson for at nok en spiker i fotballkista hamret inn. Et av lyspunktene hos Mainz denne sesongen har vært 23 åringen Jean-Phillippe Matata. Franskmannen fikk to kamper for Lyon før han ble sendt over til Mainz i 2018. Denne sesongen har det blitt 7 scoringer på 15 Bundesliga-kamper, ikke rent lite imponerende hos en klubb som totalt står med 15 scoringer på 17 kamper. Les: Slutt på stjernenykker!

Vipers får spille Champions League: – Vi er glade for hver kamp vi får spille

Kampen mot Bietigheim lørdag går som planlagt, men det er fortsatt noe usikkerhet til resten av Champions League-kampene.
Les mer om:

Vipers får spille Champions League: – Vi er glade for hver kamp vi får spille

Nå er alt klart for Joe Bidens innsettelse
Les mer om:

Marca: Real Madrid har sikret seg en av verdens desidert beste midtstoppere

Det handler selvfølgelig om David Alaba. Bayern München vil nødig miste 28-åringen, men har innsett at tysk nøysomhet ikke er forenlig med Alabas oppfatning av sin betydning i verdens beste klubb. Dette har fått de største Premier League-klubbene til å kretse rundt østerrikeren denne måneden. Sammen med Real Madrid. La Liga-giganten prøver å slikke sine koronaøkonomiske sår rene, men ser ut til ikke å ha problemer med å grave dypt for denne unike muligheten til å skaffe seg en av markedets desidert beste midtstopperen.

«Jeg har vært trener i Sevilla, PSG og Arsenal og jeg har aldri sett en midtstopper som Pau Torres»

Overøser Pau Torres med skryt! Unai Emery som nå er manager for Villarreal, en jobb han fikk i sommer bare noen dager etter han fikk sparken fra Arsenal vet han sitter på gull, samtidig som klubben han nå leder er for liten til å holde på spillere med alvorlige ambisjoner og evner. Hans tidligere arbeidsgiver er ute etter stopperen Pau Torres, en spiller som har imponert stort denne sesongen. Forholdet mellom Arsenal og Unai Emery skal være fattet, så den relasjonen som er det vil ikke være noen fordel for sjefene på Emirates når kappløpet starter.

– Dette Vipers-laget går til Final4

Vipers viste tidvis fantastisk forsvarsspill i storseieren over Bucuresti lørdag. Håndballekspert Bent Svele tror de når langt i Champions League, i alle fall til semifinalene (Final4).
Les mer om:

Georginio Wijnaldum er ferdig med å snakke

Liverpool-midtbanespiller Georginio Wijnaldum har bestemt seg for å avvise ytterligere kontraktssamtaler. – 30 åringen har bare seks måneder igjen av sin nåværende avtale, noe som betyr at han står fritt til å forhandle om en flytting til en annen klubb nå som januar-overgangsvinduet er åpent. En europeisk gigant som lenge har vært koblet til Wijnaldum er Barcelona, det ble vesentlig mer fristende for den nederlandske landslagsspilleren etter ​Ronald Koeman gikk av som landslagssjef i sommer for å ta jobben som manager for Barcelona.

Katrine Lunde dominerte: Knuste Bucuresti

(CSM Bucuresti - Vipers 22–29) Katrine Lunde var stor i mål. Vipers sikret seg en svært viktig borteseier. Kristiansand-laget står uten tap etter seks kamper i Champions League.
Les mer om:

Følg Vipers i tøff bortekamp i Champions League

Sørlendingene har tatt turen til Romania for å møte storlaget CSM Bucuresti kl. 16.00.
Les mer om:

United valgte bort Liverpool-spilleren som gir Solskjær skikkelig trøbbel

Vi går rett på sak: Ferguson digget Jordan Henderson da han spilte for Sunderland i 2011 og så på midtbanespilleren som skikkelig United-materiale. Så ble han advart. Det ble aldri en Henderson-overgang til United.

Sky Sports: Arsenal jobber med nødløsning fra Barcelona

Mikel Arteta vet at klubben ikke vinner i det lange løp uten en av verdens beste keepere.

Verdens beste klubb ble utsatt for fotballmirakelet

Alt vokser ikke inn i himmelen. Forrige sesong var ekstraordinær for Bayern München. Hansi Flick ryddet opp etter Nico Kovac med tysk grundighet og effektivitet og gikk ut av sin første sesong med de største trofeene. På onsdag forsvant muligheten til å kopiere den ekstreme bragden. Bundesliga 2-klubben Holstein Kiels sto i veien i andre runde av DFB-Pokal. Da kampen var over, løp forvirrede Kiel-spillere rundt og kunne knapt fatte hva de hadde fått til.

Aalesund-spiller ettertraktet i det store utland

Aalesund måtte gå den tunge veien ut kjellerdøra i Eliteserien etter forrige sesong. For Parfait Bizoza betyr ikke dette nødvendigvis tunge dager i OBOS-ligaen. Det er Football365 som hevder den defensive midtbanespilleren er linket til St. Etienne og FC København. Danske B.T tok jobben med å følge opp tråden. Les: Kylian Mbappé ikke lenger dyrest i verden -Det er selvfølgelig stort å bli satt i forbindelse med FCK.

Champions League-kaoset får konsekvenser for serie- og sluttspill

Onsdag fikk Vipers utsatt sin sjette kamp i Champions League. Kaoset i turneringen medfører store endringer i serie- og sluttspill. Terje Marcussen frykter enda større konsekvenser.

Jaktet av Manchester United i sommer – endte opp hos Atletico Madrid

Moussa Dembélé startet det hele på balløya hos Fulham. Celtic skjønte at det var noe helt spesielt med senterforwarden og hentet ham over grensen i 2016. 51 scoringer på 94 kamper hadde Dembélé vokst seg ut av Scottish Premiership. 45 scoringer på 108 kamper hos topplaget Lyon taler om at 24-åringen har fortsatt utviklingen. Dette har fått flere Premier League-klubber til å kretse rundt franskmannen, som er mindre kjent enn sin navnebror hos Barcelona, men har levert varene for alle sine arbeidsgivere.

Maars Johnsen med hjertesukk fra Asia: – Merkelig

Bjørn Maars Johnsen (29) har vunnet asiatisk Champions League, men det er det ikke mange som har fått med seg.

Usikkerhet om tre stjerner kaster Chelsea inn i kampen om United og Liverpool mål

Chelsea har for alvor kastet seg inn i kampen om forsvarer Dayot Upamecano de ønsker å konkurrere ut Manchester United og Liverpool. Sist sesong ble Dayot Upamecano en av RB Leipzig sine viktigste spillere, hans «tjenester» er stadig mer ettertraktet. Vi kjenner godt til både Liverpool og Manchester United sitt arbeid for å styrke sitt forsvar. Den 22 år gamle franske forsvarsspilleren har trolig spilt seg inn på det franske landslaget i forkant av sommerens EM og, hvis han ønsker fritt valg av Premier League klubb.

Nora Mørk reddet Vipers i dramatisk mestermøte: – Sinnssykt irriterende

(Vipers Kristiansand-Esbjerg 28–28) Nora Mørk scoret fem av de seks siste målene. Vipers reddet uavgjort mot Esbjerg i et dramatisk nordisk mestermøte. Dermed er Mørk & co. fortsatt ubeseiret i Champions League.
Les mer om:

Sørloth på vei videre! Skjønner ikke hva Nagelsmann vil

Den geniforklarte RB Leipzig manageren Julian Nagelsmann har ikke fått landslagsspiss og Tyrkias toppscorer sist sesong Alexander Sørloth til å virke. – Det merkelige var at Sørloth kom til den tyske storklubben med en ekstrem suksess bak seg og ble fra første sekund henvist til benken. «Han må skjønne hvordan vi spiller og tilpasse seg en ny tilværelse». Hver kan han kommer innpå er det med innbytterpuls, borte er Alexlander Sørloth sin ekstreme energi og målteft. – Det vi har sett så langt er en skygge av det vi har sett så langt.

Nagelsmann garanterer at han holder seg langt unna Haaland og gjengen

Julian Nagelsmann, Tysklands up and coming manager som allerede i en alder av 33 er en veteran. Mens de største managerne i verden har fulgt karrieren som spiller helt ut før trenerlisensen var neste naturlige skritt, bestemte den da 21-åringe Nagelsmann seg for å bli den beste treneren i verden. Etter å ha løftet Hoffenheim ble Nagelsmann hentet inn av Red Bull-familien som digger sine unge talenter.

Vålerenga nektes å bruke nye spillere i Champions League

Store deler av Kristian­sand i sone med mulig kvikk­leire