Nyheter om Champions League


Haaland ladet opp til Liverpool-møtet med nok en scoring

Erling Braut Haaland (19) er i form før skjebnekampen i Champions League.

Pierre-Emerick Aubameyang ønsker å forlate Arsenal

Arsenal-spissen Pierre-Emerick Aubameyang er naturlig nok ikke fornøyd med situasjonen i klubben og heller ikke med egen progresjon. – Da han kom til Gunners i 2018 var det med en overgang som var klubbrekord på 58 millioner pund. Han har har scoret 53 mål på 83 opptredener, noe som er langt under eget mål.  Borussia Dortmund-spissen har forsåvidt levert varene, men teamet har underlevert og han har ikke fått noe gratis.

UEFA vil gjøre kvinnenes Champions League mer lik herrenes. Hegerberg roser endringene.

Gruppespill innføres i kvinnenes Champions League. Ada Hegerberg (24) er glad for flere kamper mot bedre motstand.
Les mer om:

UEFA vil gjøre kvinnenes Champions League mer lik herrenes. Hegerberg roser endringene.

Gruppespill innføres i kvinnenes Champions League. Ada Hegerberg (24) er glad for flere kamper mot bedre motstand.
Les mer om:

Det jobbes hardt for å beholde Haaland i Red Bull-systemet

Det er egentlig ingen utenfor Salzburg som forventer at nesten-Golden Boy Haaland skal fortsette «bortgjemt» i den østerrikske ligaen neste sesong. De største klubbene har i flere måneder vært linket til 19-åringen etter at han viste null respekt for Liverpool og de andre klubbene i Champions League. Nå jobbes det tydeligvis for å beholde toppscoreren i Red Bull-familien. RB Salzburg manager Jesse Marsch har tidligere vært assistentrener hos Bundesliga-klubben RB Leipzig.

Chelsea-spillerne har fått seg «Lampard-skaller»

Liverpool og United gjorde jobben i sine viktige og prestisjefylte oppgjør. Chelsea tok imot nyopprykkede Aston Villa og gjorde det en topp-fire klubb må gjøre mot de «brysomme småklubbene» som kan bite godt fra seg i enkeltkamper. For det ble en skikkelig tett kamp, som endte med en knepen 2-1 seier til Chelsea. Frank Lampard mener at innstillingen til spillerne var avgjørende for seieren. Les: UEFA innfører endringer i Champions League -Det var viktig at vi hadde den riktige holdningen i første omgang, og at vi fortsatte der vi slapp etter pausen.

UEFA innfører endringer i Champions League

Det europeiske fotballforbundet (UEFA) bekreftet onsdag at de skal innføre gruppespill i kvinnenes Champions League. Endringene skal skje fra 2021/22-sesongen. I det nåværende formatet er det kun gruppespill i kvalifiseringen til turneringen. Klarer man å spille seg dit, er det rett til 1/16-finale. Les: Reddet plassen, starter «oppryddingen» med å si farvel til dansk keeper Planen er at 16 lag skal fordeles på fire grupper med fire lag, med andre ord likt mennenes format. «Vi forventer at kvinnenes mesterliga bli mer populært enn det er i dag.

Arsenal kan slippe å kjøpe ut en av verdens beste managere

Manager Carlo Ancelotti har tre ganger ledet et lag til Champions League seier og på grunn av den meget spesielle situasjonen i Napoli kan han meget snart på sparken der.   Arsenal ga Unai Emery sparken forrige uke og er på utkikk etter en fast manager.  Forståsegpåere sier det var store huller i forsvaret som Unai Emery ikke klarte å formidle en løsning på til spillerne som til slutt felte han. Les: For en United-kveld – og for en Solskjær-kveld! Arsenal legende og assistent Fredrik Ljungberg har tatt midlertidig kontroll over laget, men hans ansettelsesperiode forventes å være kort.. Det har

Sverger troskap til Bayern München

Den franske kantspilleren Kingsley Coman sier at han godt kan tenke seg å tilbringe en håndfull år til i Bayern München.

Først feiret han gull - så signerte han ny Molde-kontrakt(pluss)

MFK-keeper drømmer om Champions League.
Les mer om:

Først feiret han gull - så signerte han ny Molde-kontrakt

MFK-keeper drømmer om Champions League.
Les mer om:

Ikke så ille som først antatt for Liverpool

Liverpools vanligvis solide sisteskanse Alisson Becker skapte mer dramatikk enn de fleste Liverpool-fans satte pris på i lørdagens tippekamp mot Brighton.   Den brasilianske landslagskeeperen ble utvist for viljehands etter å tatt ballen utenfor 16-meteren. Becker fikk direkte rødt, og de fleste gikk utifra at fjorårets beste keeper måtte stå over Liverpools neste tre kamper. Men de nye reglene for rødt kort sier noe annet. Liker du å tippe på røde kort eller fotballresultater kan det lønne seg å sjekke ut bet365 bonuskode.

Årets siste TIL-børs: – Drømmen var Champions League - men nå blir det 1. divisjonsfotball

Dommen er klar etter at avgjørelsen falt mot Stabæk.

Juventus-spiller livredd José Mourinho

Nå skal vi ikke hevde at Maurizio Sarri og hele gjengen skjelver i buksene etter at Mourinho kom tilbake i manesjen, men skal vi tro Leonardo Bonucci er Tottenham nå en motstander som definitivt ikke ønskes i Champions League. Juventus vant gruppe D og kan se frem til å møte andreplass fra en av de øvrige gruppene.

– Reagerer sterkt på Røvs utspill(pluss)

– Å si at Moldejazz ikke skal få særbehandling, er som å mene at MFK ikke skal få ekstra vakthold på Champions League-kamper. For Moldejazz er faktisk Champions League, sier festivalsjef Hans-Olav Solli.
Les mer om:

Mauricio Pochettino takker Tottenham eier

Mauricio Pochettino snakker for første gang siden han fikk sparken fra Tottenham etter å ha ledet laget i mer enn fem år. – Klubben har hatt historisk suksess under hans ledelse og blant annet brakt dem til Champions League finale for første gang.  Argentineren har publisert en uttalelse som takker blant annet Spurs styreleder Daniel Levy. Les: Ser ut til å velge La Liga giganter istedenfor Manchester United og Liverpool «Jeg vil takke Joe Lewis (Tottenham-eier red.) Og Daniel Levy for at gi meg muligheten til å være en del av Tottenhams historie.

Slik spilles Vipers´ Champions League-kamper etter jul

Det blir hovedsakelig lørdagskamper når Vipers skal spille hovedrunden i Champions League etter jul.
Les mer om:

Slik spilles Vipers´ Champions League-kamper etter jul

Det blir hovedsakelig lørdagskamper når Vipers skal spille hovedrunden i Champions League etter jul.
Les mer om:

Tidligere lagkamerat om Haaland: – Han er den perfekte medspiller

Erling Haaland slo til med scoring og målgivende mot Genk i Champions League. Eirik Hestad mener kompisen er den perfekte medspilleren.

Tidligere lagkamerat om Haaland: – Han er den perfekte medspiller

Erling Haaland slo til med scoring og målgivende mot Genk i Champions League. Eirik Hestad mener kompisen er den perfekte medspilleren.

Ser ut til å velge La Liga giganter istedenfor Manchester United og Liverpool

Vi kan prøve oss med å si at eneste grunn for Borussia Dortmund-stjernen Jadon Sancho sitt valg om spansk fotball er klima, men vi må innrømme det er fett å få spille for Både Barcelona og Real Madrid.  Daily Star skriver at både Manchester United og Liverpool har fått beskjed om at det ikke er aktuelt med videre samtaler om en overgang og at det står mellom La Liga rivalene Barcelona og Real Madrid. Det var stort for det unge talentet å sette inn sluttmålet mot Barcelona i gårsdagens Champions League oppgjør.

Haaland kan senke Liverpool: – Vi drømte om dette

GENK (VG) Red Bull Salzburg-leiren fikk lov til å feire med pils etter 4–1-seieren over Genk. Om to uker ønsker Erling Braut Haaland (19) og lagkameratene å sende Liverpool ut av Champions League.

Liverpool spilte uavgjort

Liverpool spilte 1-1 etter å ha ligget under mot Napoli. Nå må de røde trolig unngå tap i siste kamp mot RB Salzburg for å ta seg videre til åttedelsfinale i Champions League.

Nytt Haaland-show i Champions League: – Han er iskald når han får muligheten

Erling Braut Haaland brukte en halvtime på å score sitt åttende mål i Champions League. Det ble også en målgivende på jærbuen i oppgjøret mot Genk onsdag kveld.

Nytt Haaland-show i Champions League: – Han er iskald når han får muligheten

I løpet av en halvtime scoret han, hadde en målgivende og fikk en scoring annullert. Erling Braut Haaland (19) markerte seg nok en gang i verdens gjeveste fotballturnering for klubblag.