Nyheter om Champions League


Hegerberg og Lyon seiret

Ada Hergerberg og Lyon vant 2-1 i første semifinale mot Maren Mjelde og Chelsea i Champions League. Henry-scoring og selvmål av Ericsson sørget for Lyon-seier. Cuthbert reduserte.

DIREKTE: Ada Hegerberg jakter mesterligafinale mot Maria Thorisdottir og Chelsea

Følg semifinalen i kvinnenes Champions League fra 17.00.

DIREKTE: Hegerberg og Lyon doblet ledelsen mot Mjelde og Chelsea

Følg semifinalen i kvinnenes Champions League fra 17.00.

DIREKTE: Hegerberg og Lyon tok ledelsen mot Mjelde og Chelsea

Følg semifinalen i kvinnenes Champions League fra 17.00.

DIREKTE: Mjelde og Chelsea med viktig bortemål mot Hegerberg og Lyon

Følg semifinalen i kvinnenes Champions League fra 17.00.

Sportsdirektøren snakker om fremtiden til Dybala

Juventus kunne i går feire at de for 8.gang på rad kan feire at de er seriemestre. En som ikke har fått spille så mye som ønsket Paulo Dybala har ved flere anledninger vist han ikke er spesielt fornøyd med det. -Ikke så rart egentlig når man er en av verdens beste angrepsspillere.  Sportsdirektør, Fabio Paratici sier til Sky Sport Italy at Dybala definitivt er Juventus spiller også neste sesong. «Vi må ha de vanlige møtene som alle klubber har. Det er ikke riktig tidspunkt å snakke om hva vi vil gjøre, men vi har ideer om hvordan vi kan forbedre oss.» «Selvfølgelig vil Dybala bli.

Real Madrid så Martin Ødegaard storspille i går

Etter Martin Ødegaard byttet «låneklubb» i Nederland til Vitesse har pilene pekt bare en vei og hans prestasjoner i går som «corner spesialist» ble et høydepunkt.

City-legenden Yaya Touré nekter å gi seg

Han har spilt for Monaco, Barcelona og ble en legende hos Manchester City med over to hundre kamper. Etter et lite hvileskjær i Grekenland, nekter 35-åringen å gi seg. Olympiakos trodde de fant en match i den tidligere City-kjempen, men etter noe få kamper, forlot Touré klubben i desember. Etter dette har det blitt dager fylt med egentrening. For den ivorianske spilleren nekter å gi seg. Yaya Touré’s greatest Manchester City goal of all time! What a hero, what a LEGEND!

Zidane ifølge Marca: «Han tilfører noe som få andre kan»

Mange Manchester United fans mener at manager Ole Gunnar Solskjær faktisk burde gi opp prosjektet Paul Pogba og heller ha fokus på å finne noen som har mindre nykker og som alltid leverer. Det er ingen som er uenige i at på topp er den franske superstjernen fantastisk god, noe han viste i sommer da Frankrike vant VM i Russland og noe han har tidvist vist frem i Manchester United, spesielt i begynnelsen av Ole Gunnar Solskjær sin tid på Old Trafford. Les: Noen Benfica fans reiste til feil Frankfurt for å se Europaliga kamp I dag blir det en tøff bortekamp mot Everton, med få poeng igjen å hente

Ingen andre har vunnet ligaen i England, Spania og Italia

På lørdag etter å ha vunnet 2 – 1 mot Fiorentina ble Juventus for 8 gang på rad vinner av Serie A og med det ble Cristiano Ronaldo historisk som den første som har vunnet Premier League (med Manchester United) La Liga (med Barcelona) og nå Serie A(med Juventus) Fem kamper gjenstår, men Juventus kan allerede juble for serie A-gull etter de snudde 0-1 til 2-1 hjemme mot Fiorentina. Det finnes andre imponerende kombinasjoner, Arjen Robben har vunnet Eredevise (med  PSV Eindhoven), Premier League (med Chelsea), La Liga (med Real Madrid) og Bundesliga (med Bayern München). Les: Leeds har blinket se

Slik vil Mjelde og Thorisdottir knuse Hegerbergs og Lyons finaledrøm

Chelsea-spillerne Maren Mjelde og Maria Thorisdottir har planen klar for hvordan de vil sende Lyon ut av Champions League.
Les mer om:

Pep Guardiola med dårlig nytt til Manchester City fans

Manchester City fikk i dag en mini revansj over Tottenham i Premier League etter de for et par dager siden ble sendt ut av Champions League, men 1 – 0 seieren kom med en kraftig bismak – Kevin De Bruyne er når han ikke er skadet en av de beste midtbanespillerne i Europa.   Citys midtbanestjerne har hatt store deler av sesongen ødelagt av skader.

Hegerberg på rekordjakt

Ada Hegerberg er på rekordjakt i Champions League. Hun har totalt scoret 41 mål i turneringen, og vil nå slå rekorden til Anja Mittag, som har 51 mål totalt.
Les mer om:

Rafael Benitez fremtidsplaner bekymrer Newcastle fans

Rafael Benitez er 59 år gammel og han har planlegger å jobbe til han er 70 år, før den tid drømmer han om å nok en gang kunne løfte Champions League trofeet. – Benítez ble den tredje manageren, etter Bob Paisley og José Mourinho, som vant UEFA-cupen og Mesterligaen to sesonger på rad.

Sent baklengsmål kan skape trøbbel for Milans mesterligahåp

Milan spiller for deltakelse i Champions League for første gang siden 2013/14-sesongen. Da passet det ikke veldig bra med 1-1 mot Parma påskeaften.
Les mer om:

Tottenhams vokter av det hellige mål ikke med mot City

De kalles bare heltene fra London. Tottenham sikret et litt overraskende avansement i Champions League. På lørdag må de klare seg uten vokteren sin mot samme motstander. Det står om trofeet i Premier League for Manchester City. Selv om Pep Guardiola sjelden lar seg affisere av hvem han møter på den andre banehalvdelen, blir nok beskjeden om Hugo Lloris må stå over på lørdag tatt imot med takk. Sitter ikke over frivillig. Den franske verdensmesteren er én av fem endringer hos Tottenham.

Slakter Solskjærs plan: - Det var forferdelig

José Mourinho var lite imponert over Manchester Uniteds plan til returoppgjøret mot Barcelona i Champions League.

Alt taler for at Guardiola lurer Pochettino på lørdag

Onsdagen Tottenham-seier på Etihad stadium er glemt. Hos City. Nå venter et nytt oppgjør i Premier League, der Pochettino har fordelen med den ferskeste seieren, mens Guardiola har fordelen som den lureste reven av de to. Det skal heller ikke glemmes at Mr. VAR også hadde sin teknologiske finger med i spillet da City ble kastet ut av Champions League, men seier er seier. Genial. (foto: tottenham, twitter) Når Tottenham og City stiller opp til nok en kamp på lørdag står det utrolig mye på spilll.

Zlatan sørger igjen for at han ikke blir glemt i Europa

Mens Premier League går inn i siste avgjørende fase og semifinalene i Champions League står for døren, befinner Zlatan seg noen gode tusen mil unna fotballens episenter. Dette hindrer ikke svensken fra å fortsette å vise litt gode, gamle takter. Hadde Zlatan sett at vi hadde brukt ordet «gamle» i beskrivelsen av ham, hadde vi nok fått stryk. Derfor lukker vi klokt munnen,  og legger ved video av siste scoring. Another win at the @dignityhealthsp fortress.

Juventus og Ronaldo er triste, men på lørdag starter sesong 2

34-åringen ble hentet til Torino for å strø Champions League-tryllestøv over Juventus. To kamper mot Ajax senere, er Juventus ute. Og denne gangen tidligere en vanlig. Cristiano Ronaldo har spilt semifinaler i det øverste selskapet hver eneste gang de siste ni sesongene, med tre trofeer på rad før han meldte seg ut av Real-troppen. Betyr dette at prosjekt Ronaldo har vært mislykket for Juventus? Der noen venter på at Serie A-giganten sender portugiseren videre, forsikrer Allegri om at Ronaldo + Juventus fortsatt er lik sant. -Ronaldo har hatt en stor sesong.

Det stopper trolig på 364 offisielle kamper for Arsenal

På torsdag vant Arsenal over Napoli i europaligaen. Arsenal hadde med seg 2 – 0 til oppgjøret på San Paolo og da de sørget for et mål til av Alexandre Lacazette ble de klare for semifinalen. – Da må de klare seg uten Aaron Ramsey haltet av banen med en vond hamstring. Det kan fort bety at waliserens aktive Arsenal-karriere er over. Det er ikke sikkert Ramsey kommer tilbake før han fra 1. juli er Juventus-spiller. Midtbaneprofilen måtte sette seg ned på San Paolo-gresset i Napoli etter å ha taklet vertenes Piotr Zielinski etter en drøy halvtime i torsdagens kvartfinale.

Klopp føler med City

Liverpool-manager Jürgen Klopp sier han har sympati med Manchester City etter at rivalen røk ut av Champions League på dramatisk vis.

Nederland flytter serierunde for å hjelpe Ajax i Champions League

Nederlands fotballforbund flytter en hel ligarunde for å hjelpe overraskelseslaget mot Tottenham.

Nederland flytter serierunde for å hjelpe Ajax i Champions League

Nederlands fotballforbund flytter en hel ligarunde for å hjelpe overraskelseslaget mot Tottenham.

Emery fikk beskjeden: Arsenal blir taperen på overgangsmarkedet

Nå er sikkert 99,99 prosent av verdens fotballklubber uenige i at budsjettet til Emery gjør klubben til en taper, men for manageren med skyhøye ambisjoner og en Wenger han må overgå, blir dette et slag i trynet. Spesielt når eierne til de største rivalene kaster trailerlass med pund etter managerne sine. Ifølge engelske Metro, har det lekket ut informasjon om hva Emery disponerer på sommerens overgangsmarked: Rundt 500 millioner kroner. Slipper å tenke mye på spillerkjøp i sommer.