Nyheter om Champion


SLUTTSTILLING: Visma Ski Classics - Champion Menn

Langløpscupen Visma Ski Classics består av konkurranser i mange kategorier.
Les mer om:

SLUTTSTILLING: Visma Ski Classics - Champion Kvinner

Langløpscupen Visma Ski Classics består av konkurranser i mange kategorier.
Les mer om:

Ajax-keeper Plan B hvis verdens beste keeper svikter

Det er få som forventer at Marc Ter Stegen (for tiden verdens beste keeper) velger en annen fortsettelse enn i Barcelona, men når signaturen fortsatt ikke er satt på forlengelseskontrakten, begynner det å bli litt nervøs stemning i Barcelona. For tiden har klubben mer enn nok med å holde hodet over vann og styre unna de største og uopprettelige konfliktene mellom klubb og spillere, men ifølge den katalanske avisen Sport, har Barcelona jobbet frem en plan B for keeperposisjonen.

Ikke rart Chelsea ble latterliggjort i Champions League

Bundesligagiganten kjørte over Frank Lampard menn, men nøyde seg med å ikke kopiere 7-2 seieren mot Tottenham forrige gang de tok en svipptur til London. Så hva gikk så grundig galt for Chelsea på fargeløse Stamford Bridge? For det var fargeløst på denne ærverdige stadionen som har fungert som Chelseas hjemmebane siden Norge tvang seg ut av unionen med Sverige. Hvor var levenet, hvor var fargene, hvor var hjemmebanefordelen? Les: Premier League er verdens sørgeligste liga Samtidig fikk supporterne fikk heller ingen hjelp fra spillerne.

Lukaku grugleder seg til møtet med United-kompis og mentor

Romelu Lukaku har ikke glemt tiden på Old Trafford sammen med Zlatan den Store. Selv om det er Lukaku som surfer på den store scoringsbølgen i Milano, er det ingen tvil om at belgieren kommer til å gå ut på San Siro ørelite starstruck. Milan-derbyet spilles til helgen, og det blir samtidig gjensyn mellom de to United-spillerne. Les: Brant seg på superstjernen Ronaldo – nå kommer regningen Lukaku med 16 scoringer på 22 kamper, Zlatan så vidt varm i AC Milan-trøya og 1 scoring på 4 kamper. -Ibra er en Champion. Jeg respekter ham.

Siv Emilie tilbake på Jarlsberg-tronen

Siv Emilie Løvvold er ikke like suveren på toppen i montéløpene lenger, men på sin tidligere hjemmebane Jarlsberg er hun klar champion dette året med ni triumfer.
Les mer om:

Teamet til Trump viser han som Thanos – og forvirrer internettet

Lol og wtf? Den verste superskurken noensinne er trolig Thanos. Tegneseriefiguren, oppkalt etter dødsguden Thanatos i gresk mytologi, er i alle fall en versting i Marvel-universet. Han er kjent for linjen «I am inevitable»:  Så over til den virkelige verdenen: Midt i riksrettshøringene serverer kampanjeteamet til Donald Trump en video hvor presidenten er Avengers-heltenes fæle nemesis, med hansken som kan ødelegge halve universet med et knips. House Democrats can push their sham impeachment all they want. President Trump's re-election is

– Hadde aldri trodd vi skulle vinne Champion-prisen(pluss)

City Gods fra Lyngstuva oppvekstsenter på Furuflaten kunne juble etter at prosjektleder Håvard Sandnes lørdag ettermiddag ropte elevene opp på scenen som årets Champion i den lokale First Lego League konkurransen i Silsandhallen.
Les mer om:

Saul ‘Canelo’ Alvarez slår Sergey Kovalev og vinner WBO-tittelen i lettvekt i Las Vegas

Den meksikanske bokseren Saul ‘Canelo’ Alvarez la til ytterligere en tittel ved å ta WBO lett tungvektskrone fra Sergey Kovalev med en ødeleggende 11. runde knockout i Las Vegas. Mellomvektkonge Canelo, 29, hadde gått opp to vektklasser for å møte den 36 år gamle russeren. Les: Kevin Lee sendte Gregor Gillespie direkte til drømmeland #CaneloKovalev Congratulations yo the new champion pic.twitter.com/GJ9MtCBMP6 — WBO (@WorldBoxingOrg) November 3, 2019 Canelo har nå vunnet VM titler i fire vektdivisjoner.

Hvordan Møller ble datadrevet

Deloittes Geoffrey Van IJzendoorn-Joshi, Kari Rødås (tidligere Møller, nå i Ruter) og Hege Line (CTO i Møller Digital) skriver om en omfattende digitaliseringsprosess i Møller Mobility Group. Foto: Sleepycats (Pixabay CC BY 0) The change management behind data management Organisations must be data-driven to survive the new age: it is data or die. 67.9% of major companies in 2019 have a Chief Data Officer to become more data-driven.

Norske spillere i Champions League

Gruppespillet i Champions League sparkes i gang med en rekke storoppgjør allerede den første dagen. Liverpool gjester Napoli, Barcelona tar turen til Dortmund og Chelsea tar imot Valencia. Samtidig er det et norsk oppgjør i første runde, når Sander Berges Genk møter RB Salzburg og Erling Braut Haaland. Hvilke norske spillere er med i årets Champion League, og hva kan vi forvente av dem? Sander Berge – Genk Etter å ha briljert i fjorårssesongen i Belgia, samt spilt seg inn på det norske landslaget, var det stor interesse rundt nordmannen i sommer.

– Dei er snille, tolmodige og rolege(pluss)

Ekteparet har drive med irske ulvehundar i 24 år, og i år vart Candy kåra til Champion under «Spesialen» på Gol.
Les mer om:

Shane Lowry vant British Open med god margin

Det er første gang for Shane Lowry og når han først gjorde det var det overbevisende. Den irske golfspilleren som beviser man han ha en avslappet livsstil og likevel være en genial goldspiller ledet fra første dag av  British Open og så seg aldri tilbake.

Novak Djokovic fortsetter i spille fantastisk, klar for sin sjette Wimbledon-finale

Tittelforsvarer og verdensener Novak Djokovic er klar for finalen i Wimbledon etter seier 6-2, 4-6, 6-3, 6-2 over spanske Roberto Bautista Agut fredag. 32 år gamle Djokovic tok som forventet kommandoen fra start mot spanjolen som er rangert som verdens 22. beste tennisspiller. Djokovic tok det første settet 6-2 uten store problemer. Så slo motstanderen tilbake.

Lewis Hamilton med sin tiende strake seier for Mercedes

Den britiske Formel 1 føreren Lewis Hamilton virker uslåelig om dagen, på søndag vant han Frankrikes Grand Prix og med det er han på god vei mot sin sjette VM tittel. – Legenden Michael Schumacher har syv VM titler. Formel 1-føreren Lewis Hamilton (34) fortsetter å vinne og stiler mot sin sjette VM-tittel. Les: Queens Park Rangers henter Brentford spiller gratis Another brilliant win for @LewisHamilton.

Vuelta sammenlagt vinner tatt for doping

Juan José Cobo var den store overraskelsen i Vuelta i 2011, nå har vi kanskje fått grunnen.

Theodor (15) får være med på regatta i eliteklassen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jo mer vind og bølger, jo artigere er det, sier Theodor Byberg om det å være ute i havet og seile - og spesielt konkurrere med andre båter.Fredag bærer det til Oslo hvor han og de tre andre på laget i Bodø seilforening skal delta på en åpen regatta, Grundig og så debutet i elitedivisjonen, som Bodø rykket opp i som følge av gode prestasjoner i fjor.

Rafael Nadal slo verdensener Novak Djokovic i Roma

Grusspesialisten Rafael Nadal tok hjem sin niende finaleseier i Masters 1000-turneringen i Roma da verdensener Novak Djokovic ble slått 6-0, 4-6, 6-1. Etter to timer og tjue minutter på grusen i den italienske hovedstaden var det til slutt Rafael Nadal som kunne heve armene i været og juble for seier i Internazionali d’Italia.

Leicester forlenger med rutinert venstreback

Christian Fuchs hadde opprinnelig kontrakt med Leicester i sommer, men den 33-årige venstrebacken har forlenget klubben med et år. – Hans beste år, ble identisk med klubben, da Leicester i i 2015/16 tok Premier League tittelen var Fuchs sentra.  «Jeg er glad for å skrive en ny ettårig kontrakt med Leicester.

En rekke musikere ble drept i ukas episode av «Game of Thrones» – rakk du å se hvem?

I HBO-serien «Game of Thrones» har flere verdensstjerner medvirket gjennom årenes løp, blant annet Ed Sheeran, Sigur Rós. Mastodon og Will Champion fra Coldplay. I ukas episode fikk tre musikere til sjansen til å leke skuespillere, skriver Music Feeds. Foals-medlemmene Jack Bevan og Jimmy Smith, samt Chris Stapleton, var alle delaktige i slaget ved Winterfell.

Frisk Asker er best i landet!!!!!!!

Frisk Asker hadde en misearbel start på sesongen. Hovedtrener ble sendt ut av Askerhallen halvveis i sesongen og assistenttrener Jan André Aasland og Vidar Wold lappet sammen laget så godt de kunne. Noen måneder senere er Frisk hockey-kongene i Norge. Sluttspill i hockey er det som betyr noe. Lillehammer fikk Frisk som motstander i  kvartfinalen og måtte gi tapt for «bønda» fra Asker. Så valgte Roy Johansen og Vålerenga den antatt enkleste motstanderen Frisk til semifinale-motstander.

Helt vilt – Viktor Hovland er vår norske Master!

I golfsammenheng er han faktisk vår eneste «Master». 21-åringen opplever nå det ingen norsk golfer har fått til før ham. Augusta National, på grensen mellom sørstatene Georgia og Sør-Carolina, det er der det skjer. Opp skal´n. Les på Popidol: ABBA kommer med nye låter – Det er så mye historie her. Det er så eksklusivt. Alle snakker om denne turneringen. Og da jeg kom hit var det litt sånn, «wow, nå har jeg virkelig oppnådd noe», sier Hovland ifølge VG. Og hvorfor er det så spesielt? For ingen annen nordmann har spilt det som de fleste golfere mener er verdens største golfturnering.

Agent: Romelu Lukaku er rastløs – drømmer om andre ligaer

Romelu Lukaku og Manchester United har to fokus om dagen: kvalifisere seg til neste sesongs Champion League og avansement i årets. Agenten til Lukaku varsler likevel at det nærmer seg en prat om fremtiden. Faktisk allerede til sommeren. Den belgiske landslagsspilleren kom fra Everton i 2017 og har tjent United med 42 mål på 90 kamper. Solid. Har levert. (foto: united, twitter) Les på F7: Sjekk ut hva Liverpool kastet ut av vinduet i 2018 Nå kommer Lukakus representant og ødelegger noe av dette glansbildet. -For øyeblikket har han alt fokus på resten av sesongen.

Casper Ruud får direkteplass i Grand Slam-turnering

Det er en stor fordel knyttet opp til å være en av verdens topp 100 beste tennisspillere. Du slipper å kvalifisere deg til Grand Slam-turneringer. – Nå er ikke Casper Ruud der enda, akkurat nå er han oppe på 108 plass på ATP rankingen etter å ha sanket tett med poeng i det siste.  Etter torsdagens knallsterke seier over toppseedede João Sousa i São Paulo vil han på neste ranking endelig bryte seg inn blant de 100 beste.

Magnus Carlsen vant VM i sjakk for de skikkelig pissetrengte

Det er med stor glede vi ser at Magnus Carlsen har funnet tilbake til toppformen og og hentet hjem nok et verdensmesterskap i lynsjakk. Han er den første i historien som vinner denne VM-tittelen fire ganger. Spillerne starter hvert parti med tre minutter og får to ekstrasekunder per trekk, med andre ord perfekt for de som ikke liker å sitte i ro eller er skikkelig pissetrengte. Les: 300 millioner kroner bringer Hummels til Premier League Magnus Carlsen tapte ikke et eneste parti på veien mot gullet. 21 partier. Det er unikt.