Nyheter om Celius


Eldre person døde av legionella

En eldre person i Hadsel som fikk påvist legionellasykdom forrige uke, døde onsdag morgen. – Ingen får benytte dusjene før situasjonen er avklart, sier helse- og omsorgssjef Marion Celius.
Les mer om:

Målras i toppkampen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Før kampen var serieleder Rana FK fire poeng foran Fauske/Sprint på andreplass. For å henge med i toppkampen, var Sprint avhengig av et resultat for å kunne henge på helgelendingene. Første målI starten av kampen var det mye fram og tilbake før Rana kontret inn 0-1 ved Sarfaraz Ali Rizai etter ti minutter. Ikke lenge etter hamret Sprint-spiss Petter Setså inn 1-1 etter forarbeid av Jonas Melvik.

SecureLink utvider med 3 nye ansatte

Leverandøren av sikkerhetsløsninger etablerer pentest-team i Norge, og ansetter Brage Celius og Sondre Rudi Baugstø til teamet. I tillegg er Ola Lauten ansatt som ny salgsdirektør.
Les mer om:

Full nytelse i Skrautvål

Kom deg ut dagen ble vellykket med et utrolig flott vintervær, jubler Katrine Celius til avisa.
Les mer om:

-25 grader Celius

Multikunstneren Katrine Celius (30) bokdebuterer med prosjekt fra Svalbard, og skal snart innrede Skreddarstogo med lerret i forbindelse med Fagernes byfest.
Les mer om:

Laks og fiskeri er gullgruve for familie på Bømlo

Eidesvik Havfiske AS deler ut 25 millioner i utbytte. Det vil si fem millioner hver til Lars Magne, Einar, Celius, Mathias og Magne Eidesvik.
Les mer om:

Katrine (30) ble grepet av gruvene

Halve livet har Katrine Celius (30) vært fascinert av gruvene på Svalbard. Nå er hun aktuell med fotoutstilling, og snart blir det en hel fotobok om kullgruvene.
Les mer om:

–Mer bevisste

– Vi er blitt mer bevisste når stillinger skal lyses ut, sier Marion Celius (bildet).
Les mer om:

Pleym Pedersen i NLSH: - Den fungerer bedre og bedre

Helse- og omsorgssjef i Hadsel, Marion Celius mener samhandlingsreformen ikke fungerer som den skal.
Les mer om:

Brennande engasjement for born på flukt

Malene Celius Enoksen (26) er klar for artistgalla til helga.]]>
Les mer om:

Oshaug blir hallsjef

Mats Celius Oshaug (26) får jobben som driftsleder for idrettshallene i Hadsel.
Les mer om:

Nytt forslag om frivillig matombæring

Helse- og omsorgssjef Marion Celius må nok en gang ta med seg et ønske fra flertallspolitikerne i Hadsel om å få til frivillig utkjøring av mat.
Les mer om:

- Bakteriene utgjør ingen fare for folk flest

Helse- og omsorgssjef i Hadsel, Marion Celius, sier de resistente bakteriene som er funnet i Hadsel ikke utgjør noen fare for folk flest. - Alle pasienter og alle pårørende det gjelder har blitt informert, sier Celius.
Les mer om:

– Problematisk sommerstenging

På sensommeren uttalte helse- og omsorgssjef Marion Celius at det ikke hadde vært problemer knyttet til sommerstengt legekontor på Melbu. Hva slags grunnlag hun hadde for å uttale dette, vet vi ikke. Men vi stiller uansett spørsmål ved konklusjonen.
Les mer om:

Trivelig trussel

Målkongen Stian Celius er hjemme i Hadsel i helgen. Han vil skåre mot sin kjære moderklubb.
Les mer om:

– Hadsel har en god eldreomsorg

Svar til Eldreaksjonen i Hadsel fra helse- og omsorgssjef Marion Celius
Les mer om:

Russen overrekker gave til VLMS

VLMS tar idag imot et kunstverk laget av Katrine Celius som overrekkes av russen: Erik Bjørgo og Kristine Bakken Helland til Stine Mari Nordaas (sjukepleier), Gabrille Becker (kunstutvalget VLMS) og Toril Naustdal (Virksomhetsleder VLMS).