Nyheter om Cavani


Martial kan pushe frem et Haaland-fremstøt fra United

Anthony Martial opplevde den samme nedturen i 2016/17-sesongen, men denne gangen er det anderledes. For etter at Romelu Lukaku forlot Old Trafford i 2019, har Martial hatt fritt spillerom for å bevise at han er den sentrale spissen United må ha for å nå målene. I 2016/17-sesongen endte det med fire ligascoringer på 25-åringen, så langt har den franske landslagsspilleren 4 Premier League-scoringer – av Uniteds 53. Det sier seg da selv at Martial ikke har hatt noen spesiell impact på United i sesongen som tegner til å bli skikkelig solid.

Yohan Cabaye tar et følelsesladet farvel

Den franske midtbanespilleren Yohan Cabaye takket alltid for mål eller andre ting han var glad for med å ta den ene hånden til brystet.

Premier League kalenderen for mars ser litt annerledes ut

FA-cupen og diverse utbrudd gjør at kamper i Premier League har måttet flytte til nye tider. Les: Nå er det ikke lenger tvil, Cavani blir! Her er alle kampene som spilles i mars: Tirsdag 2. mars: Man City – Wolves (21.00) Onsdag 3. mars: Burnley – Leicester (19.00) Sheff. Utd – Aston Villa (19.00) Crystal Palace – Man. United (21.15) Torsdag 4. mars: Fulham – Tottenham (19.00) West Brom – Everton (19.00) Liverpool – Chelsea (21.15) Lørdag 6. mars: Burnley – Arsenal (13.30) Sheff.

Zuccarello tilbake med poeng!

Det er altfor lenge siden vi kunne skrive om «vår mann» i NHL, men endelig tilbake etter skade har Mats Zuccarello igjen begynt å gjøre nytte for seg hos Minnesota Wild. Natt til fredag ble det en deilig 3-1 seier over Anaheim Ducks. Etter at Ryan Hartmann hadde sendt Minnesota i ledelsen i begynnelsen av kampen, var Zuccarello på med et skudd halvminuttet senere. Ducks-Keeperen sto i veien, men kunne ikke hindre at Kevin Fiala rotet inn pucken til 2-0 ledelse.
Les mer om:

Nå er det ikke lenger tvil, Cavani blir!

Han hadde et syv-måneders opphold borte fra fotballen etter at PSG dumpet klubbhistoriens største målscorer i april. Tiden brukte Cavani til å trene hardt – og gjete sauene sine hjemme i Uruguay. Elendig oppkjøring før han ble hentet inn for å «redde» angrepet til United, sier du? Jepp, men så er ikke 34-åringen som andre dødelige. 7 scoringer på 24 kamper for United, der Solskjær hele veien har fremhevet hva profesjonaliteten og vinnerskallen til Cavani har tilført hele laget.

Endelig kom magien frem hos Tottenham

Nå skal vi ikke dra det for langt, men denne kvelden endte med en heidundrandes kamp for London-laget. Og hvem var med fra start? Gareth Bale. Say no more. Vi skal ikke skjule at vi har ment at Mourinho måtte gi waliseren skikkelig tillit for at Tottenham skal få Bale-effekten, som United har fått med å hente inn Edinson Cavani.

Solskjær viser igjen hvorfor United er bedre stilt uten Mourinho

Fotball er ferskvare. Tidligere meritter kan en stjernespiller surfe på når han legger opp. For når dommeren blåser til kamp, er det prestasjonene der og da som betyr alt. Men det forutsetter selvfølgelig at du får spilletid av manageren. Litt svømmende innledning, men skal vi tolke Gareth Bales agent, er det mye som skal sies – uten å si noe konkret om situasjonen hos Tottenham. Les: Lopetegui tok grundig feil om Haaland Engelsk presse har satt igang sin favorittøvelse med å så tvil om en spillers prestasjoner, motivasjon og potensiale.

United-troppen klar: Tre ute med skade, to usikre kort

Da er troppen for møtet mot Real Sociedad klar. To spillere må stå over med skade etter at de har samlet opp litt for mange trøkker, mens Pogba driver med eget opplegg. Både Edinson Cavani og Donny van de Beek må holde seg hjemme på balløya når de 22 utvalgte reiser til Torino og hjemmebanen til Ronaldo. Les: Sky: Manchester United har en knallsterk backupløsning hvis Haaland glipper Skikkelig surt for de to – og Solskjær. Og det kommer mer. Solskjær melder at både Martial og McTominay er usikre selv om de er med til Italia.

Manchester United har den fjerde beste spilleren i verden når det koker som mest

Noen hos ESPN har tydeligvis hatt litt mye fritid det siste året, men vi henger oss gladelig på når listen de har satt sammen viser de tolv angrepsspillerne som er mest verdifulle når de tetteste kampene skal avgjøres i sluttminuttene. ESPN har samlet statstikk fra de siste ti årene, der 127 spillere har produsert 100 og fler scoringer og assists i løpet av perioden.

Klar United-beskjed

John Arne Riise om Bruno Fernandes og Edison Cavani: - Jeg skjønner det ikke. Når du har spillere i form, la dem spille.

Manchester United er definitivt modne for å bryte semifinale-forbannelsen

David Moyes var tilbake for å sende en hilsen til de høye herrer hos United som sendte ham på dør. West Ham-manageren hadde vist at han kan få til underverker med en mellomstor London-klubb i Premier League, nå var det tid for FA Cupen. Ikke overraskende beholdt United ballen det meste av tiden, men dette var to lag som tok cupspill på alvor, der finspill ikke gir avansement. Les: Signerte kontrakt forrige uke, nå er supertalentet hentet av Solskjær Etter å ha stanget mot West Ham-forsvaret lenge nok, sendte Solskjær inn McTominay, Fernandes og Cavani for å få litt fart på sakene.

McTominay sendte Manchester United til kvartfinale

Bruno Fernandes og Edinson Cavani ble kastet inn for å avgjøre FA-cupkampen mot West Ham, men det var den tredje innbytteren Scott McTominay som gjorde det.

Innbytter reddet Solskjær etter ekstraomganger

Ole Gunnar Solskjær satte innpå både Edinson Cavani og Bruno Fernandes, men det var en annen innbytter som skulle bli den store FA-cup-helten.

Manchester United har muligheten til signaturen som må bli historisk

668 kamper for Real Madrid, 100 scoringer og 40 assists – som midtstopper. Ingen fortsatt aktive forsvarsspillere kan sammenligne seg med oksen Sergio Ramos. Da Real Madrid møtte Athletic Club i Super Cup 14 januar, gikk Sergio Ramos av banen med en kneskade. På lørdag kom Real Madrid med oppdatering: «Sergio Ramos gjennomgikk i dag en vellykket operasjon for en skade på menisken i sitt venstre kne». Les: Jadon Sancho drar uansett hva som skjer med Manchester United Dette betyr at Sergio Ramos er ute i to måneder.

Manchester United gikk på det sureste poengtapet for sesongen

For en forrykende fotballkamp! Selv om Manchester United ledet ballet hele veien, var sa Ancelotti etter kampen, en kamp der Everton ikke fortjente et nederlag. Cavani og og Fernandes gjorde som bestilt og sendte United til pause med 2-0 ledelse. Ole Gunnar Solskjær var sikkert fornøyd med peptalken i pausen og sendte sine 11 fotballkrigere ut til andre omgang for å fortsette presset. Les: På fredag fikk Solskjær bekreftelsen på at noe virkelig stort er på vei Men i garderoben hadde Carlo Ancelotti tydeligvis fyret spillerne sine skikkelig opp.

Odion Ighalo er på plass hos sin nye klubb

Første februar gikk låneavtalen til Odion Ighalo ut på dato. – Etter å ha hatt det som plommen i egget hos Manchester United returnerte han til Shanghai Greenland Shenhua. Den kinesiske klubben ønsket 150 millioner kroner av Manchester United for å gjøre overgangen permanent, men etter Ole Gunnar Solskjær hentet inn Edinson Cavani i sommer ble det uaktuelt.

Tuttosport: Juventus har tatt valget om Ronaldo

Ronaldo, Ramos, Zlatan, Cavani er beviset på at halvveis til førti er det nye halvveis til tredve. Ikke overraskende har Juventus skjønt at deres superstjerne ikke kommer til å gi seg før den dagen han slutter å score. 37 på 46 kamper forrige sesong, 22 på 23 kamper så langt i sesongen.

Sergio Agüero sørget for at Solskjær aldri valgte bremsen

Midt inne i et knalltøft kampprogram er det vanlig at kamper som går mot sikre seire får managere til å senke tempoet og ta av de beste spillerne som bør ha mest mulig hvile. Historien til Manchester United sørget for at 4-0 ledelse mot Southampton til pause ble møtt av motsatt strategi. Nå ble riktignok Edinson Cavani sendt i dusjen etter første omgang, men Solskjær forklarte dette med en smell i ankelen.

Og der fikk vi bekreftelsen: Solskjær har løftet Manchester United til ekstreme høyder

Da Ralph Hasenhüttl gikk ned på kne etter 1-0 seieren over de regjernende Premier League-mesterne sa vi at nå var endelig 0-9 tapet mot Leicester i oktober 2019 healet. På tirsdag ble såret revet åpent igjen av et nådeløst Manchester United. Det begynte rått for Hasenhüttl etter to minutter da han forsto at han måtte lede laget med 10 spillere i 88 minutter mot et av balløyas for tiden desidert beste lag.

Alle 33 spillerkjøpene hos Manchester United etter Alex Ferguson

Ved hvert eneste overgangsmarked blir det liv og røre når Manchester United foretar seg – eller ikke foretar seg noe. Ettermælet til Alex Ferguson er så massivt positivt hos United at den adlede skottens feiltrinn på overgangsmarkedet er glemt. Verre er det for Moyes, Van Gaal, Mourinho og Solskjær. I stedet for å dømme managerne som tok stolen til Sir Alex, velger vi å nøye oss med å ramse opp spillerkjøpene som har blitt gjennomført i post Ferguson-perioden. Så er det opp til deg å felle dommen.

James Garner trodde han skulle tilbake og kjempe om plassen på Old Trafford

Den 19 år gamle midtbanespilleren James Garner er tilbake på Old Trafford etter han ble kalt tilbake fra sitt låneopphold hos Watford. Garner brukte ikke lang tid på å vise seg frem, det ble 13 starter for Hornets og ytterligere åtte kamper hvor han kom inn fra benken i løpet av fire og en halv måned på Vicarage Road. James Garner var bare så lenge innom Manchester United at det ble tid til litt skryt og bekreftelse på at han var en del av fremtiden på Old Trafford, men først skal han være med og redde Nottingham Forest fra å rykke ned fra Championchip.

The Mirror: Verdens tøffeste midtstopper velger Manchester United

Mye sies og skrives om den spanske fotballegenden Sergio Ramos, men det vi vet er at en av verdens beste midtstoppere står på free transfer om noen måneder, der toppklubber rundt om i Europa garantert er villig til å legge tilbud på bordet til 34-åringen som Real aldri vil kunne matche. Mauricio Pochettino har ikke lagt skjul på at han jobber for å bygge et PSG-lag for historien med Neymar, Mbappé, Lionel Messi – og Sergio Ramos på banen.

Solskjær fornøyd, bortsett fra det ene som aldri forlot tegnebordet

Tap mot Sheffield United, uavgjort mot fremadstormende Arsenal. Det er ikke lenger noen som skriker etter Solskjærs oppsigelse, men skuffet får man lov til å være. Selv om Solskjær selv ikke var misfornøyd etter lørdagens kamp. Sheffield-tapet var ekstremt surt, men spillet i Arsenal-kampen var Solskjær faktisk fornøyd med, sett bort fra en stor del av strategien som aldri kom seg ut fra tegnebordet. Les: Er ikke bare Manchester United som henter spillere fra Kina før Deadline -Vi hadde en større del av ballbesittelsen og de beste sjansene.

Sammenligner Edinson Cavani med Teddy Sheringham

Ingen trenger å lure lenger på hva Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær mener om Edinson Cavani. – Han sammenligner effekten av Cavani har på Manchester United med Teddy Sheringham på Old Trafford på slutten av 90-tallet. Sheringham kom til United som en 29-åring i 1999 og brukte sin erfaring til å utvikle de unge spissene på Sir Alex Fergusons lag – inkludert Solskjær selv. Det Teddy Sheringham ga Ole Gunnar Solskjær den gangen er noe han er evig takknemlig for.

Berbatov: United må ikke finne på å gå i milliard-fellen

Mens vi har sluttet å vente på Jadon Sancho. Forrige sesongs antatte livredder for Solskjær har mer enn nok med å redde seg selv og Dortmund – samtidig som United har kommet helt ut av skyggen til Liverpool og Manchester City i Premier League. Spørsmålet blir om Sancho egentlig trengs på Old Trafford. Gode, gamle Dimitar Berbatov har gjort seg opp en mening om temaet. Les: Glimrende nyheter om Pique -Jeg har hørt ryktet om at United signerer Sancho. Så, du signerer Sancho, men hvor skal du spille ham?, begynner den tidligere United-stjerna til Betfair.