Nyheter om Cavani


Edinson Cavani orker Premier League hvis det er fett betalt

Etter å ha vært den viktigste spilleren for Paris Saint-germain i en årrekke er det slutt, Edinson Cavani sin kontrakt går ut til sommeren. – Han ønsker seg egentlig sydover, til Spania, men der ser det ut til å være lukkede dører. Et alternativ er MLS og Inter Miami, men det har egentlig ikke vært så fristedene det heller.

Liverpool raider RB Salzburg igjen

Tuttosport melder at Liverpool har kastet seg inn i racet sammen med flere europeiske giganter for Red Bull Salzburgs 19 år gamle midtbanespiller Dominik Szoboszlai. Jurgen Klopp planlegger et nytt raid på Salzburg bare fire måneder etter å ha hentet Takumi Minamino til Anfield for meget hyggelige 7,5 millioner pund. Men nå er Liverpool ikke alene i jakten på jager det ungarske stortalentet så langt er det registret interesse fra Arsenal, Borussia Dortmund og RB Leipzig.

Mirror: Lampard overbevist om at han har en United-spiller før neste sesong

Angel Gomes har ambisjoner som går lenger enn noen klapp på skulderen, en solid ukelønn og en håndfull kamper på banen.

Edinson Cavani kan ende opp i Premier League

Den uruguayanske angriperen Edinson Cavani har vært i Paris Saint-Germain siden 2013 og burde egentlig være klubbens største stjerne i og med at ingen har scoret flere mål enn han. – Men etter Neymar og Kylian Mbappe har det ikke vært helt det samme. Hans avtale går ut til sommeren og han kan gå gratis videre, noe som kommer til å gjenspeiles i et substansielt lønnskrav.

Lautaro Martinez lar seg ikke overbevise av United

Manchester Uniteds lokker med en gigantlønn, men det vil neppe være nok til å overbevise Lautaro Martinez. Den argentinske spissen har gjennom sesongen gjort seg kraftig bemerket i Serie A og har blitt en av de mest ettertraktede spillerne i Europa. Barcelona har et kraftig ønske om å etablere en dynamisk duo sammen med landsmann Lionel Messi.

Tar Pochettino sjefsstolen på St. James´s Park?

Nye rykter og rapporter sender Mauricio Pochettino på vei til Newcastle. Argentineren fikk sparken i Tottenham i november, men har lenge ytret et ønske om å fortsette som manager i Premier League. Umiddelbart kan Newcastle høres ut som et lag som ligger under Pochettinos nivå. Klubben har ikke vært bedre enn nummer ti i Premier League siden 2012/2013-sesongen.

Enda en Premier League klubb vil ha Coutinho

Det som lenge så ut som et tapsprosjekt for Barcelona trenger ikke nødvendigvis å bli det lenger. – Newcastle som har fått nye eiere har fått tilgang til en ekstremt stor skattekiste og den skal de bruke flittig i sommer. Daily Mail skriver Barcelona er klare til å slippe Philippe Coutinho hvis det riktige budet kommer, (noe de alltid sier), det kan godt hende det budet kommer fra Newcastle og ikke Chelsea og Tottenham vist sin interesse og tenkte å ta nytte av Barcelona sitt ønske om å kvitte seg med sin «flopp» nesten koste hva det koste vil.

Daily Mail: Coutinho skal inn som nr. 1

Mens vi venter på at de saudiarabiske kjøperne av Newcastle skal få på plass de siste papirene, jobbes det hardt for å gi Premier League-klubben en «økonomisk trampoline» som skal gi Newcastle sprett nok til å hevde seg i ligaen allerede neste sesong. Gode ting tar tid – filosofien virker å være låst ned i skuffen når det gjelder dette prosjektet.

Misfornøyd superstjerne på verdens beste lag

Sadio Mané er en av verdens desidert beste spillere, siste Ballon d’Or kåring i desember havnet han på tredjeplass bak gjengangerne Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Real Madrid skal være villig selv i vanskelige tider å ta frem det store sjekkheftet for å sikre seg Sadio Mané.

Leonardo har funnet Meunier erstatter

Achraf Hakimi er en av mange utlånte Real Madrid spillere som må avgjøre om de skal kjempe om et sted på Estadio Santiago Bernabeu eller komme seg videre. – Vi kan godt skjønne Real Madrid valgte å låne ut den allsidige 21 år gamle marokkanske spilleren for to år siden, men nå burde de kjempe med nebb og klør for å beholde han. Paris Saint- Germain har med full tyngde og lommebok kastet seg inn i kampen om Achraf Hakimi som fortsatt er på lån hos Borussia Dortmund.

Hva nå Cavani, Silva, Pedro og Callejon?

Mange fotballstjerner er på utgående kontrakter uten at det er gjort noen avtaler for hva som skjer etter 30.juni. – UEFA har lagt som retningslinje i år at sesongen skal spilles ferdig også med spillere på utgående kontrakter. Jus-eksperter mener at spillere som er ferdige kan gå når kontrakten er ute uavhengig av hva som skjer med resten av sesongen. Det er usikkert hvordan corona-pandemien vil ha innvirkning på spillere som er på utgående kontrakter. – Mange tror det blir lettere fordi det ikke er en klubb som skal ha betalt, men det er også mye mindre penger i fotballen til lønninger.

Jakter gratis stjernespillere

Newcastle er på nippet til å bli overtatt av nye og steinrike saudiske eiere, og selv om salget ennå ikke er offisielt på plass, er arbeidet i gang. ESPN melder at tre stjernespillere allerede er kontaktet, de har alle kontrakts utløp i sommer og derfor kan hentes uten å betale for en overgang.

ESPN: Pochettino skal lede Premier League-klubb til gammel storhet

Mike Ashley jobber nå med de siste papirene etter at en avtale om Newcastle kom på plass på mandag. Vi skal ikke dra frem hva det egentlig betyr at denne type eiere tar over den tradisjonsrike klubben, men heller se på ryktene rundt det sportslige. Les: Bekreftet: Bayern München har sikret seg 19-åringen som får motstanderne til å virke som skilpadder Max Allegri er allerede nevnt som en mulig manager. Nå hevder ESPNs kilde at Mauricio Pochettino er blinket ut som nr. 1 på lista til å ta over det ambisisøse prosjektet.

Liverpool-legende Sir Kenny Dalglish testet positivt for Corona

Liverpool gigant Sir Kenny Dalglish har testet positivt for Coronavirus, men “forblir asymptomatisk”, melder familien i en uttalelse. Den 69 år gamle tidligere Celtic og Liverpool legenden ble onsdag innlagt på sykehus for en «behandling av en infeksjon som krevde intravenøs antibiotika». I en uttalelse sa Premier League-lederne Liverpool: “I tråd med gjeldende prosedyrer ble han deretter testet for COVID-19 til tross for at han tidligere ikke hadde vist noen symptomer på sykdommen.

Mammaen til Edinson Cavani hinter om fremtiden

Paris Saint-Germain-spiss Edinson Cavani kan velge seg ny klubb om noen få måneder helt uten at noen må betale for en overgang. Atletico Madrid presset på å signere uruguayaneren i januar, men de klarte ikke å komme til en avtale med Paris Saint-Germain, som var redd for å miste en spiller som lett kan konkurrere med spillere Neymar, Kylian Mbappe og Mauro Icardi.

Manchester United har funnet spissen de savner i Napoli

Det er en meget habil spiss som nå går på «billigsalg» ettersom hans klubb Napoli virkelig trenger penger. Arkadiusz Milik blir mest fordi han er polsk og scorer mål sammenlignet med landsmann Robert Lewandowski. Milik er en helt annen type spiller og med et helt annet lynne. Det er ikke uten grunn Arkadiusz Milik gjør det så bra i italiensk fotball mens Robert Lewandowski er prototypen på en angrepsspiller i Tyskland.

Edinson Cavani synes Napoli er for trege

En epoke i Paris Saint-Germain går mot slutten, de siste syv årene har en av verdens beste angrepsspillere Edinson Cavani sett superstjerner som Zlatan Ibrahimovic komme og gå på Parc des Princes. Napoli var raskt ute da de fikk vite at deres gamle stjerne snart var ledig på markedet, men så ble det av en eller annen grunn stille. – Cavani sin agent forteller om interesse fra andre klubber.

Thomas Müller har ombestemt seg

Så sent som i januar luftet Thomas Müller ideen om å forlate Bayern München, som han har spilt for gjennom hele sin aktive karrière, årsaken var mindre spilletid. Men 30 år gamle Müller har spilt mer under Hansi Flick enn tidligere, og Bild melder nå at partene har blitt enige om en forlengelse til sommeren 2023. Les: Edinson Cavani har visst bestemt seg Bild skriver også at Bayern og Manuel Neuer derimot ikke er enige ennå. Neuer vil ha en kontrakt gyldig for 2025 og Bayern vil utvide til 2023. – Den tyske keeperen kan være på vei til Chelsea.
Les mer om:

Independent: Gled dere, Champions league-trofeet får sin rettmessige eier

Vi klarer ikke helt å vente på UEFAs videomøte med de 55 medlemslandene på onsdag, og tar takknemlig til oss de gode nyhetene som er lekket ut. Det er tyske ZDF og The Independent som hevder at UEFA jobber med planen om å ferdigspille Champions League og Europaligaen i juli og august. Les: ESPN: Manchester United er i posisjon Kampene skal gå samtidig som de nasjonale ligaene gjennomfører de avsluttende kampene for sesongen, eller på begynnelsen av neste sesong. Det skal selvfølgelig gjennomføres uten tilskuere.

Edinson Cavani har visst bestemt seg

Vi har hørt representanter fra klubber uttale seg selvsikkert om overganger som så og si er i boks – uten at det ender med signatur.

Leeds ønsker å ta med seg Zlatan Ibrahimovic opp i Premier League

De fem siste kampene før caronapausen var trepoengere noe som brakte Leeds til toppen av championship. Det setter dem naturlig nok i en sterk posisjon for å endelig komme tilbake til Premier League etter 16 års fravær. Før den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic gikk til AC Milan i vinter var det samtaler om en overgang til Elland Road. Les: Allerede funnet erstatter for Liverpool-mål Styreleder Andrea Radrizzani forteller de var på jakt etter en angriper som kunne gi konkurranse til Patrick Bamford etter Eddie Nketiahs meldte overgang til Arsenal.

Mbappé-hattrick

Det ser ut som om forholdet til manager Thomas Tuchel er reparert og at stemningen er riktig så god hos Frankrikes beste lag. Kylian Mbappé scoret tre ganger da Paris Saint-Germain vant 5-1 på bortebane mot Lyon. Den franske VM-vinneren er nå oppe i 30 mål i ulike turneringer denne sesongen. Les: United kan møte et svært svekket City-lag Lyon tok ledelsen ved Martin Terrier etter ti minutter, men Mbappé utlignet fire minutter senere.

Nå smeller det for David Beckham

United-legende og superstjerne, klubbeier og merkevarebygger. Etter syv år med venting og markedsføring av Inter Miami er det slutt på praten. Denne helgen skal Beckham innta superVIP-boksen hos Los Angeles FC.
Les mer om:

Ydmyket av Haaland – PSG stjernene svarer med en skikkelig fest

Det er ikke forventet at ikke overbetalte fotballstjerner skal ha et privatliv, men når PSG-supporterne «ligger og blør» etter å ha blitt ydmyket av en lyslugget 19-åring, da lar du festen gå i det stille. Tirsdag tapte PSG-stjernene 2-1 i Dortmund. Tre dager senere føk det bilder rundt av en gjeng PSG-spillere som festet til den store gullmedaljen (som det så fint heter). Les: Løftet trofeet med John Arne Riise – nå advarer han Liverpool-mål mot å velge Anfield Ikke noe gærent med anledningen.

David Beckham skryter av Neymar-avtale

David Beckham har blitt trukket inn av investorene til å drysse sitt stjernestøv over Inter Miami – og ikke minst åpne dører til verdens største fotballprofiler. Nå kan det se ut som Beckham har overtalt en av de mest omtalte stjernene til å svinge innom Miami på et eller annet tidspunkt i karrieren. Selv om det ikke er snakk om en overgang til MLS før om en ti-års tid, er Beckham konfortabel med at han har en gentlemans agreement med Neymar.