Nyheter om Carrera


Ny Siri i gammel Carrera

Porsche Classic Shop tilbyr nå Apple CarPlay i nye stereoanlegg tilpasset klassiske modeller hele veien tilbake til en 911 fra 60-tallet.

Fet Porschefest

En kompott av spennende elementer med baneracing i Porsche Carrera Cup Scandinavia og GT-klasser, Porsche klassikertreff og visning av ny Taycan skapte festdag på Rudskogen.
Les mer om:

Diego Forlán har brukt sommeren på å bestemme seg

Det er en lang karriere som nå er over, Diego Forlán har spilt for klubber som Manchester United, Villareal og Atlético Madrid, men det er hans meget sterke prestasjoner under VM i 2010 hvor han som kaptein ledet Uruguay til fjerdeplass. – Diego satte fem mål i VM og ble kåret til turneringens beste spiller.  «Det har ikke vært noen enkel avgjørelse. Jeg ville ikke at dette tidspunktet skulle komme, selv om jeg visste at det kom til å skje», sa Forlán til TV-kanalen Telemundo. Han har ikke fortalt hva som skjer nå, bare at nå kan han ta fatt på nye utfordringer.

Manchester Uniteds kultfigur Diego Forlan gir seg

Vi husker ham fra best Manchester United og Atletico Madrid, men også fra noen sesonger hos Villareal. Nu er det slut. Vi burde egentlig ha skjønt det allerede da, da spissen spant utrøttelig rundt i United-drakt fra 2002-04. Denne mannen nekter å bli gammel og sliten. Les: Sky: United går for arbeidsløs spiss Så årene gikk, og Forlan fortsatte.

Åpner nytt senter i de gamle meierilokalene i Tromsø: - En drøm jeg har hatt lenge

Det er nå tre crossfitsentre i Tromsø. For Mario Carrera er åpningen av Crossfit Nordaførr en drøm som går i oppfyllelse.
Les mer om:

911 Carrera i to karosserier

Porsche lanserer nå de nye innstegsmodellene i 911-serien. Noen direkte sinker blir de langt fra.
Les mer om:

Lindland seiret i Sverige

Lyngdølen Roar Lindland kjørte inn til seier da Porsche Carrera Cup Scandinavia gjestet Drivecenter Arena i Skellefteå i helga.

Emil Heyerdahl på pallen

Emil Heyerdahl (16) fra Bjørkelangen kjørte i helgen sine første løp i Porsche Carrera Cup Scandinavia med solide resultater.
Les mer om:

Bilsporttalent i Porsche

Årets Bilsporttalent 2018, Emil Heyerdahl går fra formelbil og over til Porsche Carrera Cup Skandinavia.
Les mer om:

Lindland nummer tre i Skandinavia

Roar Lindland endte på en tredjeplass sammenlagt i Porsche Carrera Cup Scandinavia. Samtidig leder han ProAm-klassen i Porsche Supercup.
Les mer om:

Vrien helg for Nakken

Etter å ha tatt sin første pallplass i forrige runde, var Marius Nakken optimistisk foran de avsluttende løpene i Carrera Cup Deutschland. Dessverre ble det ingen optimal helg.
Les mer om:

Huysman gjør comeback

Til helgen er det klart for Porsche Festival på Rudskogen. Hovednummeret blir to runder i årets Porsche Carrera Cup Scandinavia, hvor Harald Huysman gjør comeback.
Les mer om:

Dobbel spansk i kappgang

Álvaro Martín og Maria Garcia Carrera sørget for spansk gull både på herre- og kvinnesiden under 20 kilometer kappgang i friidretts-EM lørdag.
Les mer om:

Porsche Carrera Cup Deutschland tilbake med tre løpshelger på rad, etter lang sommerpause

Porsche Mobil1 Super Cup har startet sin sommerpause etter løpet i Budapest, mens Porsche Carrera Cup Deutschland startet for fult igjen etter to måneder pause, med tre løp på rad, de to første på Nürburgring. – Vi hadde offisiell trening torsdag og et treningspass fredag, og alt ser veldig bra ut. Målet mitt er å bli topp-fem i helga, selv om jeg vet at kanskje så mange som 10-15 kjører er gode nok til å kjempe der fremme. Denne gang deltar hele 44 kjørere, da vi har besøk av Porsche Cup Scandinavia.

God plassering for Marius Nakken

Marius Nakken har i helgen kjørt tredje og fjerde runde i Porsche Carrera Cup Deutschland – serien hvor han debuterte forrige sesong. Etter problemer lørdag, slo han hardt tilbake i søndagens løp.
Les mer om:

Fra Rudskogen-seier til Monaco

Etter seieren i helgas Porsche Carrera Cup Scandinavia på Rudskogen satser Roar Lindland på triumf også i Porsche Supercup i sagnomsuste Monaco Grand Prix.
Les mer om:

Porsche skviser sitronen

Den «slankende» Porsche 911 Carrera T er en sann fryd å kjøre, men Porsche undergraver sitt eget konsept.
Les mer om:

Tar Dennis dobbelen?

Dennis Olsen har allerede vunnet Porsche Carrera Cup Deutschland denne sesongen. Til helgen har han muligheten til å vinne Porsche Supercup også, og virkelig stå for en av de største bragdene til en norsk bilsportsutøver noensinne.
Les mer om:

Lindland på tredjeplass

Roar Lindland kom på tredjeplass sammenlagt i den franske Porsche Carrera Cup-en.
Les mer om:

Mesterlig finalehelg av Dennis Olsen

Dennis Olsen sikret seg seieren i Porsche Carrera Cup Deutschland allerede lørdag, men det hindret ikke den norske Porsche Junior-føreren i å satse maksimalt også i søndagens løp.
Les mer om:

Historisk prestasjon av Dennis Olsen

Dennis Olsen sikret seg i dag totalseieren i Porsche Carrera Cup Deutschland. Dette er en av de største prestasjoner en norsk bilsportutøver har oppnådd noensinne. Og ennå har vi mer i vente.
Les mer om:

Dennis Olsen suveren Porsche-mester

Dennis Olsen fra Våler trengte knapt å kjøre siste løp i årets Porsche Carrera Cup i Tyskland. Sammenlagtseieren sikret han lørdag ettermiddag.

Dennis Olsen: Suveren Porsche-mester

Dennis Olsen fra Våler trenger knapt å kjøre siste løp i årets Porsche Carrera Cup i Tyskland. Sammenlagtseieren sikret han tidlig i ettermiddag.

Dennis Olsen: Suveren Porsche-mester

Dennis Olsen fra Våler trenger knapt å kjøre siste løp i årets Porsche Carrera Cup i Tyskland. Sammenlagtseieren sikret han tidlig i ettermiddag.

Dobbeltseier for Lindland

Roar Lindland kjørte inn til dobbeltseier i B-klassen da Porsche Carrera Cup France besøkte Circuit de Barcelona-Catalunya i Spania denne helgen.