Nyheter om Carrera


Emil Heyerdahl på pallen

Emil Heyerdahl (16) fra Bjørkelangen kjørte i helgen sine første løp i Porsche Carrera Cup Scandinavia med solide resultater.
Les mer om:

Bilsporttalent i Porsche

Årets Bilsporttalent 2018, Emil Heyerdahl går fra formelbil og over til Porsche Carrera Cup Skandinavia.
Les mer om:

Lindland nummer tre i Skandinavia

Roar Lindland endte på en tredjeplass sammenlagt i Porsche Carrera Cup Scandinavia. Samtidig leder han ProAm-klassen i Porsche Supercup.
Les mer om:

Vrien helg for Nakken

Etter å ha tatt sin første pallplass i forrige runde, var Marius Nakken optimistisk foran de avsluttende løpene i Carrera Cup Deutschland. Dessverre ble det ingen optimal helg.
Les mer om:

Huysman gjør comeback

Til helgen er det klart for Porsche Festival på Rudskogen. Hovednummeret blir to runder i årets Porsche Carrera Cup Scandinavia, hvor Harald Huysman gjør comeback.
Les mer om:

Dobbel spansk i kappgang

Álvaro Martín og Maria Garcia Carrera sørget for spansk gull både på herre- og kvinnesiden under 20 kilometer kappgang i friidretts-EM lørdag.
Les mer om:

Porsche Carrera Cup Deutschland tilbake med tre løpshelger på rad, etter lang sommerpause

Porsche Mobil1 Super Cup har startet sin sommerpause etter løpet i Budapest, mens Porsche Carrera Cup Deutschland startet for fult igjen etter to måneder pause, med tre løp på rad, de to første på Nürburgring. – Vi hadde offisiell trening torsdag og et treningspass fredag, og alt ser veldig bra ut. Målet mitt er å bli topp-fem i helga, selv om jeg vet at kanskje så mange som 10-15 kjører er gode nok til å kjempe der fremme. Denne gang deltar hele 44 kjørere, da vi har besøk av Porsche Cup Scandinavia.

God plassering for Marius Nakken

Marius Nakken har i helgen kjørt tredje og fjerde runde i Porsche Carrera Cup Deutschland – serien hvor han debuterte forrige sesong. Etter problemer lørdag, slo han hardt tilbake i søndagens løp.
Les mer om:

Fra Rudskogen-seier til Monaco

Etter seieren i helgas Porsche Carrera Cup Scandinavia på Rudskogen satser Roar Lindland på triumf også i Porsche Supercup i sagnomsuste Monaco Grand Prix.
Les mer om:

Porsche skviser sitronen

Den «slankende» Porsche 911 Carrera T er en sann fryd å kjøre, men Porsche undergraver sitt eget konsept.
Les mer om:

Tar Dennis dobbelen?

Dennis Olsen har allerede vunnet Porsche Carrera Cup Deutschland denne sesongen. Til helgen har han muligheten til å vinne Porsche Supercup også, og virkelig stå for en av de største bragdene til en norsk bilsportsutøver noensinne.
Les mer om:

Lindland på tredjeplass

Roar Lindland kom på tredjeplass sammenlagt i den franske Porsche Carrera Cup-en.
Les mer om:

Mesterlig finalehelg av Dennis Olsen

Dennis Olsen sikret seg seieren i Porsche Carrera Cup Deutschland allerede lørdag, men det hindret ikke den norske Porsche Junior-føreren i å satse maksimalt også i søndagens løp.
Les mer om:

Historisk prestasjon av Dennis Olsen

Dennis Olsen sikret seg i dag totalseieren i Porsche Carrera Cup Deutschland. Dette er en av de største prestasjoner en norsk bilsportutøver har oppnådd noensinne. Og ennå har vi mer i vente.
Les mer om:

Dennis Olsen suveren Porsche-mester

Dennis Olsen fra Våler trengte knapt å kjøre siste løp i årets Porsche Carrera Cup i Tyskland. Sammenlagtseieren sikret han lørdag ettermiddag.

Dennis Olsen: Suveren Porsche-mester

Dennis Olsen fra Våler trenger knapt å kjøre siste løp i årets Porsche Carrera Cup i Tyskland. Sammenlagtseieren sikret han tidlig i ettermiddag.

Dennis Olsen: Suveren Porsche-mester

Dennis Olsen fra Våler trenger knapt å kjøre siste løp i årets Porsche Carrera Cup i Tyskland. Sammenlagtseieren sikret han tidlig i ettermiddag.

Dobbeltseier for Lindland

Roar Lindland kjørte inn til dobbeltseier i B-klassen da Porsche Carrera Cup France besøkte Circuit de Barcelona-Catalunya i Spania denne helgen.

Dennis Olsen sikret viktige poeng

Dennis Olsen hadde solid forsprang på sine konkurrenter i den tyske Porsche Carrera Cup før helgens løp på Sachsenring. I helgen måtte han kjempe for å ta mest mulig poeng.
Les mer om:

Suveren seier til Dennis Olsen

Dennis Olsen kjørte inn til suveren seier i dagens løp i den tyske Carrera Cup på Nürburgring. Med andreplass i lørdagens løp har han suveren ledelse i cupen idet fire løp gjenstår.
Les mer om:

Seier og andreplass for Dennis Olsen

Dennis Olsen økte ledelsen i Porsche Carrera Cup Deutschland etter to nye fantastiske løp på Norisring i helgen.
Les mer om:

3. plass i Le Mans

Roar Lindland hadde en god dag på jobben da han ble nummer tre i B-klassen i Porsche Carrera Cup France i forkant av 24-timersløpet på Le Mans lørdag.
Les mer om:

Ny seier for Dennis Olsen

Dennis Olsen tok i dag sin fjerde seier i den tyske Porsche Carrera Cup som ble kjørt på Red Bull Ring i Østerrike. Dermed styrket han ledelsen i cupen.

En helg i Porsches tegn

Den internasjonale Porsche Carrera Cup Scandinavia kommer til Norge og Rudskogen i helgen. Dit kommer også to av Norges fremste førere som representerer hver sin gren.
Les mer om:

Seier og pallplass for Dennis Olsen

Dennis Olsen økte forspranget i den tyske Porsche Carrera Cup etter seier og tredjeplass i helgens løp på Lausitzring.
Les mer om: