Nyheter om Carlo Ancelotti


Takket nei til Real Madrid og Manchester United for å følge drømmen – som brast

Da Gus Poyet returnerte til Stamford Bridge for å se en kamp, ti år etter at han selv spilte for Chelsea, ble uruguayaneren bergtatt av det som møtte ham: Josh McEachran. Den da 17-år gamle akademispilleren til Chelsea hadde nettopp fått gjennombruddet på førstelaget og hadde alt som skulle til for å spille seg til status som midtbanelegende på Stamfod Bridge. Les: Bekreftet: Skal inn og lede Europas mest kaotiske storklubb -Hele stadion pratet om Josh McEachran etter kampen.

Varsler startsjanse for King

Joshua King har foreløpig måttet nøye seg med innhopp for Everton, men skal ikke være langt unna en plass i startelleveren. Det sa hans italienske stjernemanager Carlo Ancelotti på en pressekonferanse torsdag. Samtidig utelukket han langt på vei at King starter hjemme mot Southampton mandag. – Han er ikke langt unna. Det viktige for ham er å holde seg i form. Tilstanden hans er bra. Han jobber og tilpasser seg veldig bra. Han får en plass i førsteelleveren i løpet av noen kamper, sa Ancelotti. Så langt har King fått fire innhopp siden overgangen fra Bournemouth 31. januar.
Les mer om:

Sky Sports: Everton lar seg ikke skremme av Barcelona-bud

Med Carlo Ancelotti i den blå delen av Liverpool – og konge i byen – har den kollektive selvtilliten til klubben endelig hevet seg. Ronald Koeman, Sam Allardyce, Marco Silva. Alle har ledet Everton på betryggende avstand fra toppen av Premier League. Med reven Ancelotti på plass, er The Toffees igjen på offensiven. For litt over ett år siden hadde Everton trukket seg hvis overgangsmålet deres fikk en telefon fra giganten Barcelona.

Ancelotti har gjort Everton til kongen av Liverpool!

Da var det igjen tid for Merseyside-derby. Forrige gang ble det poengdeling og Van Dijk og Thiago Silva rett inn i et lengre skadeavbrekk. Silva var tilbake, van Dijk tipper vi satt og vred seg i setet da han så lagkameratene sine la Ancelotti male byen blå. Bølla Richarlison, som sendte Thiago en solid velkommen-til-Liverpool hilsen forrige kamp, hadde bestemt seg for å få ut kruttet foran Liverpools mål denne gang. Umiddelbart.

Ancelotti avkrefter nesten hele ryktet om James Rodriguez

Denne uken begynte et rykte fra en spansk avis som kretser rundt Real Madrid å sive ut. Påstanden var at James Rodriguez ikke fant seg til rette på balløya, og drømte om en varmere tilværelse i Madrid – hos Diego Simeone. Før Merseyside-derbyet på lørdag kom spørsmålet ikke overraskende til Carlo Ancelotti. For det var snakk om engelsk kultur, det ekstremt fysiske spillet i Premier League – og selvfølgelig det engelsk drittværet som skulle sende 29-åringen tilbake til varmere strøk. Les: PSG akter å gi Pochettino den beste troppen i verden -Han er ok og har ingen problemer.

Ryktet om James Rodriguez som vi definitivt ikke liker

Det var stormende jubel i Sporten-redaksjonen da James Rodriguez tok sine første steg på en gressmatte på balløya. Etter at han hadde røket uklar med Zidane, var vi overbeviste om at kolombianeren var kommet for å bli i verdens tøffeste liga. Siden september 2020 har Everton hatt tilgang på spilleren noen betegner som overvurdert, for oss andre en av de mest undervurderte angrepsspillerne i fotballsirkuset. Så da Carlo Ancelotti hentet sin gamle elev fra Real-tiden, var vi ikke i tvil om at dette ville bli perfect match.

King fikk annullert scoring

Everton tapte 2–0 hjemme mot bunnlaget Fulham søndag kveld. Joshua King scoret for hjemmelaget, men fikk sitt første mål for sin nye klubb annullert. Lagene fulgte hverandre tett i førsteomgangen og gikk til pause på stillingen 0-0. Like etter pause tok Fulham ledelsen 1–0 ved Josh Maja like etter pause. I håp om å komme tilbake valgte Everton-manager Carlo Ancelotti å bytte innpå Joshua King etter 56 minutter. Men etter 10 minutter med King på banen scoret Maja Fulhams andre mål. Joshua King scoret imidlertid etter 80 minutters spill, men ble avvinket for offside.

Presser Verane og snur Ramos

Sergio Ramos sine kontraktsforhandlinger og misnøye med lønnskutt har dominert fotballmedia i Spania den siste tiden. Det har vært en opplest sannhet at Real Madrid sin kaptein er på vei ut døra og samtidig enda en nøkkelspiller manager Zinedine Zidane nødig vil miste. Raphael Varanes avtale som binder han til Estadio Santiago Bernabeu løper frem til juni 2022. Den franske VM vinneren er slettes ikke overbevist om at han burde forlenge den avtalen.

Everton og Tottenham viste oss hvorfor cup er digg

Vi satt målløse da dommeren blåste til pause etter den alt fra målløse FA Cup-kampen. Ingen skal kunne si at cup er annenrangs etter onsdag kveld. Carlo Ancelotti mot José Mourinho, 7. mot 8. plass på Premier League-tabellen. 3-2 til pause. Les: Paulo Maldini har aldri sett noe lignende Etter pause tok det helt av. Hadde ikke dommeren blåst av etter to omganger hadde det fortsatt langt inn i natten. Evertons Bernard Anício Caldeira Duarte sørget i det 97. minuttet for at vi ikke gikk inn i ekstraomganger og tosifret resultat. 5-4 til Everton og videre i FA Cupen.

Manchester United gikk på det sureste poengtapet for sesongen

For en forrykende fotballkamp! Selv om Manchester United ledet ballet hele veien, var sa Ancelotti etter kampen, en kamp der Everton ikke fortjente et nederlag. Cavani og og Fernandes gjorde som bestilt og sendte United til pause med 2-0 ledelse. Ole Gunnar Solskjær var sikkert fornøyd med peptalken i pausen og sendte sine 11 fotballkrigere ut til andre omgang for å fortsette presset. Les: På fredag fikk Solskjær bekreftelsen på at noe virkelig stort er på vei Men i garderoben hadde Carlo Ancelotti tydeligvis fyret spillerne sine skikkelig opp.

– De var ganske direkte med meg

Joshua King (29) forteller om samtalen med Carlo Ancelotti før overgangen til Everton og muligheten han ikke kunne si nei til.
Les mer om:

Mourinho: Latterlig enkelt å være Chelsea-manager

Det har blitt noen uker siden Mourinhos siste godbit. Før torsdagens clinch mot Chelsea var portugiseren ute og fortalte hvor latterlig lett jobben til Thomas Tuchel egentlig er. -Det er ikke særlig vanskelig å være manager hos Chelsea, for jeg var mester der tre ganger. Carlo Ancelotti ble mester og Antonio Conte vant.

King er best MOT Everton

Joshua King (29) er hentet på en korttidskontrakt til Everton frem til sommeren, men manager Carlo Ancelotti håper det blir et langt opphold.

Joshua King får følge ut døra hos Bournemouth

Når du nettopp har rykket ned fra Premier League, er det i fotballens verden naturlig å forvente at du bare skal innom et gjesteopphold i Championship. Så når Bournemouth i februar ligger ti poeng fra toppen, må noen få svi. Joshua King forlot klubben 1.

Tok kontakt med Maurizo Sarri flere dager før Andre Villas-Boas utblåsningen

Det er store bølger i den franske storklubber Marseille om dagen hvor veldig mye handler om president Jacques-Henri Eyraud, en person som liker å trekke i trådene i det skjulte. I tillegg til å være European Club Association sin prepresentant i UEFA Club Competitions Committee er han en entreprenør som driver sin virksomhet med som han kaller det «militær» presisjon. – Han er for øvrig fransk junior mester i taekwondo og eks militær. Det ble ganske raskt problemer etter de sommeren 2019 hentet inn Andre Villas-Boas som ny manager.

Ancelotti: – Vi så på ham i sommer

Den norske landslagsspissen Joshua King ble i natt bekreftet som ny Everton-spiller. Han får nå en ny sjanse i Premier League, etter å ha tilbragt de siste seks månedene på nivå to i England. Everton-manager Carlo Ancelotti er fornøyd med anskaffelsen. – Han har den riktige profilen. Vi lot Tosun dra til Tyrkia, og Anthony Gordon trengte erfaring i Preston. Vi trengte noen som kunne dekke oss foran. Vi så på ham i sommer også. Hans kvaliteter styrker oss.

– Vi så på King allerede i fjor sommer

Carlo Ancelotti forteller at Joshua King har vært på radaren til Everton lenge.

Halvparten av Joshua King bytteavtale i boks

Planen til Bournemouth var å bytte bort den norske spissen mot Shane Long. Southampton var absolutt med på notene, men så valgte Joshua King Everton i natt istedenfor. Dermed står Southampton og Bournemouth igjen med halvparten av en bytteavtale.

Joshua King klar for Southampton helt til Carlo Ancelotti satte inn en sluttspurt

Selv 10 ville hester kunne ikke få Joshua King til å bli i Bournemouth etter de ikke bare rykket ned til Championship, de ser ikke ut til å komme seg tilbake til Premier League med det første heller. – Mange av den norske spissens lagkamerater hadde funnet grønnere gress andre steder. Southampton var på banen og ønsket seg en avtale, det gikk i vasken tidlig på deadline day ifølge et samlet mediekorps på grunn av Joshua King sitt krav om en fet lønningspose.

King møter Solskjær til helgen

Everton blir neste stopp i fotballkarrieren til Joshua King, som har signert for Premier League-klubben ut sesongen.

Bekreftet: Henter Everton-keeper

Det ville seg ikke for Jonas Lössl hos Everton. Forrige uke kom beskjeden fra Carlo Ancelotti om at backup-løsningen var lei av å slite ut benken i Premier League. Benken. Nå er det ingen av Premier League-klubbene som har noe i nærheten av det som kan betegnes som benk, der tenåringer og noen-og-tjueåringer sitter behagelig tilbakelent i stoler med høyere komfort enn den vi har i stua. Men det høres mye kjedeligere ut å sitte på en benk.

Managerjobben Rafael Benitez bør styre langt unna

Forrige sesong ledet Gennaro Gattuso Napoli til Coppa Italia triumf. En halv sesong senere har han fått et ultimatum. Vi slutter aldri å la oss overraske av hvor ferskvare toppfotballen viser seg å være. Stor helt forrige sesong, so what? Denne sesongen skulle Napoli med klubbeier og filmprodusent Aurelio de Laurentiis i kulissene (ikke at han holder seg der), ta det neste steget i denne sesongen der klubbens største, Maradona, forlot dem for godt. Les: Mourinho benytter anledningen til å jekke ned Manchester United 6. plass i Serie A og ti poeng bak AC Milan er derfor uakseptabelt.

Fernando Llorente ferdig i Napoli

Det er tynt med angrepsspillere i Udinese, lenge har de sett etter en som kan være med å støtte opp om deres spiss Kevin Lasagna. Manager Luca Gotti la merke til Fernando Llorente mens han var assistent trener i Chelsea. Den 35 år gamle 193 cm høye spissen har ikke helt funnet seg til rette i Napoli etter overgangen fra Tottenham i 2019.

Roma-spissen Edin Dzeko må trene alene fordi en lagleder ikke kan telle til fem

Det ser ikke lyst ut for den tidligere Manchester City spissen i Roma, han har et meget anstrengt forhold til manager Paulo Fonseca. Avstanden mellom stjernespissen og den portugisiske manageren ble ifølge Sky Sport Italia veldig tydelig, da bosnieren mot sin vilje ble skilt fra lagkameratene på trening i dag. Dzeko kom tilbake til trening i Trigoria i dag, men han var ikke velkommen til å bli med i gruppen som forbereder seg til kampen mot Hellas Verona på søndag. – Det er et tydelig signal fra manageren at deres kjølige forhold ikke er over og 34 åringens tid i Roma snart er over.

Everton skaffer seg angrepsspiller fra verdens beste klubb

Bayern München ble nylig slått ut av en andredivisjonsklubb i DFB-pokal, men som regjernende Champions League-mestere fortjener de fortsatt tittelen verdens beste – synes vi. Nå sikrer Carlo Ancelotti seg en nederlands u-landslagsspiller fra troppen til Hansi Flick. Ifølge Talksport var 19-åringen Joshua Zirkzee på prøvespill hos Everton for tre år siden og var tett på å signere med Premier League-klubben. Valget falt på Bundesliga-giganten i 2018, der han ett år senere beviste at han var for god for andrelaget.