Nyheter om Carlo Ancelotti


Solskjær grøsser fortsatt når han snakker om denne kampen

Det har vært nok av tunge dager siden Ole Gunnar Solskjær tok over dirigentstokken hos United i 2018, men det er spesielt én i Liverpool som svir ekstra godt. Og da snakker vi selvfølgelig ikke i den røde delen av Liverpool, for Klopps lag har Solskjær «sånn grei kontroll på». Dette handler om søndagens motstander, Everton. Turen går til Goodison Park. Forrige gang United-bussen svingte inn til denne stadionen, satt det en giret Solskjær som nylig hadde blitt utnevnt til permanent manager og skulle vise verden hvorfor valget var riktig.

Skapte overskrifter med Solskjær-uttalelse. Nå har pipen fått en annen lyd

Nemanja Matic bruker sin gamle trener Carlo Ancelotti som eksempel for å beskrive Ole Gunnar Solskjærs utvikling – et snaut halvår etter at han skapte overskrifter.
Les mer om:

Toni Kroos: Avtalen med Manchester United var på plass

En av verdens ypperste pasningsserverere hadde noen hektiske dager sommeren 2014. Da var to Premier League-klubber ekstremt aktive for å skaffe seg den tyske verdensmesteren. Selv om dette blir hypotetisk, kan vi nå stille spørsmålet hvordan Kroos ville ha påvirket Manchester United eller Liverpool hvis tyskeren hadde valgt Premier League. Les: George Clooney kjøper tidligere storklubb i krise For at det var nær en overgang, det skal det ikke være tvil om. Det var United med David Moyes som hadde gjort Kroos til sitt hovedmål.

Real Madrid blander seg inn i kampen om Manchester United mål

Real Madrid har identifisert Evertons Moise Kean som en de har tro på for fremtiden. Spissen kom til Goodison Park på en høyt profilert overgang fra Juventus i fjor sommer, men det var først etter Carlo Ancelotti overtok det ble fart på tingene. Kean fikk sitt første Everton-mål i januar. «Det var bra for ham, for hans selvtillit, for en spiss å score mål var det viktig,» sa Ancelotti i kjølvannet av Keans første Toffees-mål mot Newcastle. ”Han spilte veldig bra, jobbet hardt, presset fremover, det jeg spurte han om, gjorde han.

Ancelotti har hektet sammen Everton til et hurtiggående godstog!

Da Carlo Ancelotti var sparket ut av saloonen i Napoli og kom ridende på sin hvite hest til Liverpool, lurte vi fælt på om Everton bare var en kortsiktig vei ut for den fortsatt aktive manager-legenden. Nå er vi igjen overbevist om at Ancelotti aldri gjør noe halvveis eller uoverveid.

Everton sa nei takk til en milliard

Vi skal være enige med Everton i at deres spiss Richarlison er god og en viktig del av deres lag, men tenk alt de kunne gjort med en milliard på konto. – Dette sesongen er uansett kjørt, det er helt utenkelig de blander seg inn i topp fire kampen og heller ikke spesielt sannsynlig det blir spill i Europa.

Yes, det jobbes med leie av James Rodriguez!

Vi har ventet på det og nå ser det jommen ut til å kunne skje. James Rodriguez i Premier League er en av våre store drømmer. Kanskje du ikke helt deler denne drømmen, men skal vi tro spanske AS, jobber to klubber med å meisle ut en låneavtale med Real Madrid. Les: Gjett hva Bruno Fernandes skal på mandag Det er Mikel Arteta og Carlo Ancelotti som begge ønsker å hente den undervurderte midtbanespilleren.

Forlot Liverpool rett før suksessen bare for å bli overflødig i Juventus

Det er potensielt veldig gode nyheter for Emre Can, hver gang noen har nevnt den tidligere Liverpool midtbanespilleren som et mulig kjøps-objekt kommer spørsmålet, hva skal du med han egentlig. Emre Can valgte å bytte Liverpool for Juventus tilbake i 2018, men det er trygt å si at ting ikke går for bra for øyeblikket. – Mens pilene har pekt konstant oppover på Anfield etter han dro han den tidligere så populære spilleren opplevd det motsatte.

Nå drar Napoli-spillerne frivillig på «Ritiro»

Snakk om å ødelegge for seg selv! Jeg vet ikke forskjellen i pris på en klubb som har realistiske sjanser til sluttspill i Champions League og en klubb som er på vei ned mot bunnen av Serie A er, men jeg kan garantere den er stor. President, filmskaper og eier av Napoli Aurelio De Laurentiis har for en tid tilbake utnevnt sin sønn i viktige roller i klubben og som vanlig for folk med mye penger de tror de kan absolutt alt.

Det har snudd for Everton – mister Goodison Park, men får inn 350 millioner

Det er den tidligere Arsenal-eier Alisher Usmanov som posisjonerer seg i den blå delen av Liverpool. Fra tidligere har han rettighetene til sponsorater for Evertons treningsanlegg, nå sikter han seg inn mot indrefileten. Usmanov har skjønt at det til slutt må skje noe hos Everton som sender våren tilbake til Goodison Park etter noen riktig så triste vintre.

Det tok ikke Ancelotti mange dagene å se hvor Everton kan spare 60 millioner

Nå er det riktignok The Sun som hevder å være på innsiden av skallen til Carlo Ancelotti, men når det dreier seg om spilleren som henter inn rundt 60 millioner kroner i året uten å levere, kan vi ikke se bort fra at Sun faktisk har rett. Ancelotti klarte nesten, men ikke helt å bli best i Liverpool på søndag, men har i et forrykende tempo gjort grep for å stable på plass et lag og en kampstrategi som skal løfte Everton opp til en akseptabel plassering i Premier League. Les: Fire Manchester United stjerner har fått beskjed: Skjerp dere eller bli solgt! The Sun hevder at Everto

Liverpool skal opp mot Klopps desiderte favoritt

Etter to seire og ett tap med Ancelotti ser det litt lysere ut for Everton.

Premier League klubber vil betale mye for forsvarskjempen Kalidou Koulibaly

Det er ikke lett å løpe forbi og helt umulig å hoppe over den 195 cm høye forsvarskjempen kjempen til Napoli, Kalidou Koulibaly.

Jesus-dobbel avgjorde – Ancelotti tapte for første gang med Everton

To mål av Gabriel Jesus sørget for at Manchester City påførte Carlo Ancelotti sitt første tap som Everton-manager.

Jesus-dobbel avgjorde – Ancelotti tapte for første gang med Everton

To mål av Gabriel Jesus sørget for at Manchester City påførte Carlo Ancelotti sitt første tap som Everton-manager.

Guardiola vant duellen mot Ancelotti - gikk på sitt første tap som Everton-sjef

(Manchester City – Everton 2–1) Pep Guardiola gikk seirende ut av duellen mot Carlo Ancelotti, som for første gang siden han tok over Everton, gikk på en smell.

Ancelotti-effekten slo til igjen

Everton vann også den andre kampen under leiing av Carlo Ancelotti. To mål av Dominic Calvert-Lewin sikra 2-1 borte mot Newcastle. I eit reint botnoppgjer slo Watford Aston Villa med 3-0. Brighton sende Bournemouth nærmare botnen med 2-0 i sørkyst-derbyet. Southampton spela 1-1 mot Crystal Palace. Tre kampar går seinare i kveld: Norwich - Tottenham, West Ham - Leicester, og Burnley - Manchester United.

– Ancelotti har aldri trent et så dårlig lag

Men Dominic Calvert-Lewin har gitt Carlo Ancelotti en perfekt start på jobben som Everton-manager.
Les mer om:

Ancelotti med drømmedebut som Everton-trener: – En spesiell dag

Carlo Ancelotti har trent større og mer meritterte klubber enn Everton, men innrømmer at det var noe helt spesielt med hyllesten han fikk på Goodison Park.
Les mer om:

Gennaro Gattuso godsnakker med spillerne

AC Milan legenden Gennaro Gattuso har overtatt manageransvaret for Napoli etter Carlo Ancelotti, og med det fått ansvaret for klubb hvor forholdet mellom spillere og eier/president er på et historisk lavnivå. Klubben som er full av meget gode spillere leverer ikke de resultatene man kan forvente på banen, Napoli har sklidd ned på 8.plass i Serie A etter lørdagens tap mot Parma. Les på Popidol: Den første franske Bondpiken Claudine Auger er død Gennaro Gattuso håper inderlig at klubben lykkes med å forlenge en rekke spilleravtaler. Dries Mertens og Jose Callejon har begge en kontrakt frem til s

Molde kaptein Ruben Gabrielsen er trolig tapt for klubben

Midtstopper Ruben Gabrielsen er på vei til den franske klubben Toulouse- Ligue 1 klubben trenger absolutt å styrke sitt forsvar så det er logisk å hente inn en vellykket forsvarsspiller.  Den franske avisen lequipe melder at Molde-kaptein Ruben Gabrielsen kan være på vei til Toulouse.

Målløst

Det endte 0-0 mellom Everton og Arsenal foran lagenes nye managere, Carlo Ancelotti og Mikel Arteta, i en sjansefattig Premier League-kamp.

Ancelotti og Arteta på tribunen i en av sesongens tammeste Premier League-kamper

Det endte 0-0 mellom Everton og Arsenal foran lagenes nye managere, Carlo Ancelotti og Mikel Arteta, i en sjansefattig Premier League-kamp.

Ancelotti og Arteta på tribunen i en av sesongens tammeste Premier League-kamper

Det endte 0-0 mellom Everton og Arsenal foran lagenes nye managere, Carlo Ancelotti og Mikel Arteta, i en sjansefattig Premier League-kamp.

Ancelotti blir Everton-sjef

Everton har ansatt den italienske trenergiganten Carlo Ancelotti (60) som manager.
Les mer om: