Nyheter om Carlo Ancelotti


Når Everton er i trøbbel ringer de alltid Duncan Ferguson

Duncan Ferguson tar en ny omgang som midlertidig manager i Everton. – Everton sparket Rafael Benitez søndag etter seks måneder i setet på Goodison Park. – Som vanlig henter de opp assistenten i rollen som midlertidig manager. Lørdagens 2 – 1 tap mot tabelljumbo Norwich (ikke nå lenger) ble for mye. Rafael Benitez ledet laget ned til 16.plass farlig nærme nedrykk.

Gjør grepene som sender Coutinho tilbake til topps i Premier League

På lørdag var det Manchester United som ble de første til å kjenne på Coutinhos retur til Premier League. Den tidligere Liverpool-spilleren gjorde sakene sine ekstremt bra på Villa Park, involvert i de to scoringene som tvang Ralf Rangnick og gjengen til poengdeling. Dette er garantert bare starten. Vi husker hvordan James Rodriguez fikk umiddelbar suksess hos Everton da Carlo Ancelotti hentet sin tidligere læregutt hos Real Madrid til Goodison Park. Rodriguez leverte fra debuten, men klarte ikke å holde trøkket opp gjennom hele sesongen.

ESPN: Everton har bestemt seg for manager

4-1 tapet mot Watford felte Ole Gunnar Solskjær hos Manchester United, Rafael Benitez møtte sin managerskjebne hos Everton etter 2-1 tapet mot Norwich. På søndag kom bekreftelsen på at spanjolen ikke var rett mann på Goodison Park. Minutter senere svirret ryktene om erstatteren. Ifølge ESPN går dette én vei. Spill på Premier League her Everton har halvveis inn i januarmåned 19 poeng på 19 Premier League kamper. Tjueseks poeng bak Jürgen Klopp og byrival Liverpool ble i overkant ydmykende for supporterne.

Talksport: Over og ut for Rafael Benitez

Forrige sesong hersket optimismen hos Everton. Carlo Ancelotti hadde i perioder vist at den stolte klubben hadde all grunn til å være stolt. Så forsvant Ancelotti til tilbudet han ikke kunne takke nei til hos Real Madrid. Italieneren kjemper om La Liga -og Champions League-titlene, mens Everton-supporterne må svelge den ene skuffelsen etter den andre. Rafael Benitez har ikke mer tryllestøv å drysse over gjengen fra Goodison Park.

Martin Ødegaard har spilt seg inn som favoritt hos Arteta

Noen som husker den seige starten på sesongen for Arsenal? Noen som smålo da Martin Ødegaard valgte veien bort fra en av verdens beste klubber til fordel for en Premier League-klubb godt nede på tabellen? Carlo Ancelotti beskrivelse av Real Madrids midtbane som verdens beste, taler om at Ødegaard ikke hadde hatt sjans i Real-drakt, 4. plassen i Premier League for Arsenal etter boxing day taler om at 23-åringen valgte rett. Spesielt når Mikel Arteta trekker Ødegaard spesielt frem etter 0-5 seieren mot Norwich. Der viste Ødegaard vei med to elegante assist, først til Saka (6.

Koronautbruddet i Real Madrid vokser

Real Madrid henter opp en rekke akademispillere før møtet med Athletic Bilbao etter koronakaoset i klubben. David Alaba og Isco er sist ut til å bli rammet. La Liga-lederen har slitt med koronasmitte den siste tiden, og utbruddet er blitt verre foran onsdagens seriekamp i Bilbao. Med prøvesvarene fra Alaba og Isco har Madrids førstelag åtte smittetilfeller. Fra før har Luka Modric, Rodrygo, Marco Asensio, Gareth Bale, Marcelo og Andrej Lunin testet positivt.

En svært fornøyd Carlo Ancelotti har overhodet ikke gitt opp Eden Hazard

Dette må være forsøk nummer hundre fra Real Madrid sin side for å få deres siste Galácticos Eden Hazard til å virke. – Ettersom tiden går klatrer den belgiske venstrevingen på lister over Real Madrids verste overganger gjennom tidene, men nå kan ting være i ferd med å snu. Manager Carlo Ancelotti har snudd stemningen på Santiago Bernabéu og leder nå et lag på toppen av La Liga som har bøtter med selvtillit. I gårsdagens 0 – 0 kamp mot Cadiz Eden Hazard på banen og gjorde en god figur. Marca mener belgieres kan bli et enda bedre våpen i andre halvdel av sesongen.

Olivier Letang: «Hazard retur? Det er ikke umulig»

Lille-president Olivier Letang utelukker ikke muligheten for å signere Eden Hazard, som har slitt med å få spilletid i Real Madrid så langt denne sesongen under Carlo Ancelotti. Hazard debuterte i Lille tilbake i 2007/08 og ledet laget til en historisk hjemlig dobbel i 2011 da Ligue 1-laget vant både ligatittelen og Coupe de France. Les: Atletico Madrid er svært interessert i et bytte med Anthony Martial «Harzard tilbake til Lille? Det er ikke umulig,» sa Letang til L’Equipe Soir. «Jeg drar til Spania om nødvendig. Det kan virke umulig.

Seks Real Madrid-spillere smittet

Real Madrid bekrefter at Gareth Bale, Marco Asensio, Andrej Lunin og Rodrygo er koronasmittet. Fra før av har Marcelo og Luka Modric også blit smittet. Klubben skriver også at Davide Ancelotti, assistent og sønn til Carlo Ancelotti, har testet positivt på koronaviruset. Hvittrøyene skal etter planen møte Cádiz i La Liga på lørdag, men det blir i hvert fall uten de nevnte spillerne.

Real Madrids «evige trio» fortsetter

Det ser bra ut for kongens klubb på toppen av La Liga, etter Carlo Ancelotti returnerte i sommer er maskineriet rensket for rusk. – Siden Mourinho i 2011/12 har ikke Los Blancos hatt så mange poeng på dette stadiet. Sentralt er det som Marca kaller «den evige trio». Real Madrid kunngjorde nylig at midtbanespiller Luka Modrić har testet positivt for covid-19. Han går dermed glipp av søndagens møte med Cadiz hjemme i La Liga og muligens møtet med Athletic Club borte onsdag 22.

Carlo Ancelotti har funnet en han virkelig liker i Premier League

Det ser ut til at Real Madrid manager Carlo Ancelotti, fordi han bare vinner kamper og leder La Liga får i hvert fall noe av det han peker på. – Managerlegenden er ikke spesielt opptatt av Galácticos, men vil heller ha spillere som enten passer inn i hans prosjekt, på kort og lang sikt. AS skriver i dag at Casemiro, Luka Modric og Toni Kroos som har i flere år dannet en midtbane i verdensklasse i Real Madrid. Trioen begynner imidlertid å bli eldre, spesielt Luka Modric nærmer seg pensjonsalderen.

Real Madrid åpner opp døra for den siste Galácticos

Man skjønner Real Madrid president Florentino Pérez virkelig har slepet sparekniven når vi vet at Belgiske Eden Hazard er den siste Galácticos som har komme inn portene på Bernabéu. – Kongens klubb betalte Chelsea 115 millioner euro 1 juli 2019. Real Madrid har akseptert det faktum at milliardkjøpet aldri vil lønne seg og at han heller ikke er en del av manager Carlo Ancelotti sine planer. – I sommer var det følere ute, men ingen ville møte klubbens prisforlangende, som var litt under halvparten av det de selv betalte.

Liten tvil om at Ancelotti har fått skikk på Real Madrid

De siste sesongene har det vært en uro hos Real Madrid. Midtveis i desember kan vi ikke beskrive det anderledes enn at kongeklubben denne sesongen virker bunnsolide. Carlo Ancelotti har skapt et driv vi ikke har sett hos Real siden Zidane versjon 1.0. Real er videre fra gruppespillet i CL, men skulle som Liverpool vise at de aldri gir fra seg en «seier de ikke trenger». Liverpool sendte AC Milan ut av Champions League med 1-2 seier på San Siro, Real Madrid skulle opp mot den andre Milan-klubben.

Everton har tatt en haug med telefoner for å sjekke ut potensiell Benitez-erstatter

Nå har ikke Rafel Benitez hatt mange måneder å jobbe med Everton-spillerne, men for en klubb som Everton er utviklingen med spanjolen ved roret ingen løsning. Carlo Ancelotti viste forrige sesong i perioder at Everton har potensialet til en plass blant topp 5-6 i Premier League. Derfor blir 15 poeng på 14 kamper en uutholdelig situasjon for klubben.

Liverpool malte Merseyside rødt

Liverpool-supporterne husket med gru Merseyside-derbyet forrige høst da Carlo Ancelotti sendte en vill horde av Everton-spillere inn på gressmatta. Dette var kampen der Virgil van Dijk forsvant fra kartet for resten av sesongen, Thiago Silva fikk seg også en lite hyggelig velkomst av Richarlison. På onsdag var det tidligere Liverpool «gaffer»Rafael Benitez som skulle ødelegge Liverpool-spillet (ikke spillerne). Denne gangen var ikke Everton noen utfordrer på tabellen, men Merseyside-derbyet er uansett et av høydepunktene i byen.

Ancelotti forteller om den dørgende kjedelige planen på vinterens overgangsmarked

Real cruiser videre frem på toppen av La Liga-tabellen etter 15 kamper og er komfortabelt videre fra gruppespillet i Champions League. De to forrige sesongene var det rimelig kaotisk hos kongeklubben, nå har roen tydeligvis senket seg med Carlo Ancelotti på plass. Dette betyr at Real Madrid kommer til å sitte helt rolig i båten når rivalene kaster seg ut på overgangsmarkedet i januar. Nå er ikke vinterens overgangsvindu tiden for de største overgangene, men kan gi forsterkningen som kan skape nytt momentum for troppen.

Kommer med et gigantisk takk for sist fra Paris

Rett før overgangsvinduet smalt igjen i sommer forsøkte Real Madrid med to desperate milliarder å hente Kylian Mbappe. – Det var allerede ikke noe tapt kjærlighet mellom de to klubbene (Superligaen ++) og temperaturen ble ikke akkurat noe lavere i sommer. Paris Saint-Germain sin sportsdirektør Leonardo som til tross for å være fra Brasil var herlig fransk arrogant ba folkene fra kongens klubb dra dit peppern gror. Heller la Kylian Mbappe gå gratis om et år, en å cashe inn to milliarder.

Martin Ødegaard hadde ikke nubbesjans hos Real Madrid

Ødegaard ble ferdig med Real Madrid i høst. «Endelig», vil noen kanskje si etter å ha fulgt den tidligere Strømsgodset-spillerens reise til alle andre steder enn San Bernabeu. Når vi hører Dani Carvajal skryte av Reals midtbane etter onsdagens Champions League-kamp, skjønner vi at timingen for Ødegaards exit var riktig. For Carlo Ancelotti har heller ingen planer om å gjennomføre generasjonsskiftet Zinedine Zidane strittet imot til det siste.

Det telles ned for Bale, Hazard, Isco og Marcelo

Real Madrid fortsetter å spare og det er lite som tyder på at de er villige til å hente inn noen spillere i januar, men de har fire spillere som knapt har vært med så langt denne sesongen som de mer enn gjerne skilles fra. Los Blancos håper det er noen klubber der ute som er villige til å signere Gareth Bale, Eden Hazard, Isco og Marcelo allerede i januar.

Motsatsen til Paul Pogba er en ideell erstatter

Manchester United har definitivt ikke nådd det nivået som forventes av dem i løpet av inneværende Premier League-sesong. – Og i kveld spilles nok en skjebnekamp for manager Ole Gunnar Solskjær. Den franske superstjernen Paul Pogba er ute med skade og trolig ute til februar, samtidig som han har satt seg på bakbeina i forhold til alle kontraktsforslag fra Manchester United. – Faktisk er han så ivrig på å komme seg bort at hans agent Mino Raiola går imot sin egen genetikk og tilbyr Juventus en redusert lønnspakke.

Isco teller ned dagene til januar

Isco var allerede før sommeren ikke spesielt fornøyd med lite spilletid og denne høsten under Carlo Ancelotti sin ledelse har han havnet enda lenger ned på prioriteringslisten. – Så vidt vi kan skjønne er det bare tidligere Arsenal midtbanespiller Dani Ceballos som befinner seg bak han på listen. Isco blir mer og mer usynlig!Før sesongen ble sparket i gang var Carlo Ancelotti ute og berømmet Isco sin innsats pre-season og trakk frem 29 åringens holdning, må nå noen få måneder inn i sesongen er situasjonen en helt annen.

Sport: Har sendt «Minions» til Madrid for å hente Eden Hazard tilbake til Premier League

Du skal lete lenge for å finne et brattere karrierestup enn det den tekniske og kreative superstjernen Eden Hazard gjennomførte. – Den belgiske venstrevingen var, mens han spilte for Chelsea en av verdens aller beste spillere etter han ankom Santiago Bernabéu i 2019 bare en skygge av seg selv. Etter veteran Carlo Ancelotti inntok managerstolen i Real Madrid for andre gang var håpet at hans stødige ledelse skulle vekke noe hos Eden Hazard.

Spansk media: Real Madrid dumper fire lønnsvinnere – rydder vei for supermakker til David Alaba

Fire spillere det ikke blir noe sjokk og vantro av hvis de forsvinner før neste sesong, likevel gir dette et signal på hvor høyt én enkelt spiller hos Chelsea verdsettes. Det er spanske AS som hevder Carlo Ancelotti og Real er fast bestemt på å sikre seg Champions League-mester Antonio Rudiger. Chelsea skal ha avslått kravet fra den tyske landslagsspilleren om 12 millioner euro i årslønn, men økonomisk skakkjørte Real Madrid skal ifølge den spanske avisen ha en løsning på gang for å tilby Rudiger rundt 2,3 millioner kroner i ukelønn.

Spansk media: Manchester United har fått servert Eden Hazard

Solskjær-kritikerne vil si at mye ikke er på stell når han sender sine 11 utvalgte ut på kamparenaen. Liverpool-fadesen helte olje på bålet, mens 3-0 mot Tottenham og 2-2 mot Atalanta tok seg av slukningsarbeidet. Real Madrid har tydeligvis ment de også har noe å bidra med, og har tilbudt United en av sine største (og det som har vist seg som en av de dyreste) investeringene. Spilleren som ble hentet til San Bernabeu for å dempe savnet etter Ronaldo har denne sesongen vært på banen i ti kamper.

Marco Asensio er allerede over kokepunktet

Det har i lengre tid vært små hint om at ikke alt er som det skal være for Real Madrids offensive spiller Marco Asensio. 25 åringen har scoret tre mål og en assist på elleve kamper denne sesongen og mener han fortjener mer tillitt enn det han får, så langt han startet bare tre ganger. Daily Mail skriver i dag at Asensio er «rasende» over mangelen på spilletid denne sesongen.