Nyheter om Carlo Ancelotti


Snakker med både Ancelotti og Mourinho

Til sommeren går avtalen med Juventus ut på dato og det er ingenting som tyder på at 33 åringen kommer til å forlenge den. – Likevel, han er lojal og vil ikke dra videre før avtaleforholdet er over. Vi skrev for noen dager siden at det var en drøm som gjenstod, å spille i Premier League, det er en drøm som er i ferd med å gå i oppfyllelse. Les: Ole Gunnar Solskjær vil ha Jonny Evans tilbake på Old Trafford «Er i dialog med både Mourinho og Ancelotti»Sommeren 2015 forlot Sami Khedira Real Madrid for å spille for Juventus.

Han er Evertons «hemmelige» våpen

Marcel Brands (58) er sportsdirektøren som Everton-manager Carlo Ancelotti (61) lovpriser. Kan han være mannen som Manchester United velger når de endelig skal ansette en slik mann?

Husker Dele Alli var fantastisk under Mauricio Pochettino

Den engelske midtbanespilleren Dele Alli, som nå har blitt 24 år gammel har levert noen fantastiske fotballøyeblikk. – På sitt beste, som begynner å være en stund siden, var spillet som en veldirigert symfoni. Det at Tottenham nådde Champions League finalen i 2019 var et bevis på ex manager Mauricio Pochettino sin ekstreme evne til å hente frem det beste i sitt mannskap, inkludert Dele Alli. – Everton manager Carlo Ancelotti er overbevist han kan hente frem det beste i Dele Alli og skal ifølge Football Insider være på jakt etter en låneavtale.

Sami Khedira venter på telefon fra gamlesjefen

Når Juventus manager Andrea Pirlo tar ut troppen finner du ikke Sami Khedira blant de utvalgte. – Han var en av verdens aller største stjerner da han for fem år siden ble hentet til Juventus fra Real Madrid. – Valget ble enkelt for den sentrale midtbanespilleren, hans favorittmanager Carlo Ancelotti forsvant ut døra i mai og Sami Khedira meldte overgang så snart vinduet åpnet. Vel ute i kulda hos Juventus og ingen sjanse for en forlengelse på avtalen som går ut til sommeren er 33 åringen på klubbjakt. – Det blir ikke spesielt vanskelig skal vi tro Calciomercato.

Danske Thomas Delaney er ute i kulden i Tyskland, men er varmt ønsket i England

Den tidligere FC København og Werder Bremen stjernen Thomas Delaney er et slags offer for Borussia Dortmund sitt ekstremt vellykkede kjøp og salg på overgangsmarkedet. – Stjernene strømmer inn og laget er en sterk utfordrer for Bundeligatittelen. Bild skriver at midtbanespiller Thomas Delaney stadig vekk haver på benken, manager Lucien Favre er fornøyd med hans prestasjoner, men velger oftere og oftere å ikke inkludere han i sin førsteellever.

Everton raider en av de største Premier League-rivalene

Carlo Ancelotti sendte Everton ut i sesongåpningen i et vilt tempo. Nå har den italienske reven skjønt at han trenger litt mer fart fra januar for å holde sesongen helt inn og sikre at Everton ikke fortsetter å nektes billett til spill i Europa. Løsningen kan ligge hos en demotivert trio hos José Mourinho. Football Insider melder om at jubelstemingen Mourinho har skapt hos London-klubben ikke gjelder for Dele Alli, Harry Winks og Paulo Gazzaniga.

Jobben Marcel Brands gjør for Everton har fått Manchester United og Roma til å våkne

Direktør Ed Woodward er lei av kritikk for hans manglende suksess på overgangsmarkedet, antallet ganger Manchester United har overbetalt, mistet, eller kjøpt katta i sekken kan ikke lenger telles på et par hender. At Manchester United trenger en sportsdirektør er hevet over enhver tvil, den siste som har skjønt det er Ed selv. – Den erkjennelsen skal ha kommet etter en middag med Glazer familien etter Jose Mourinho fikk sparken for to år siden.

Arsenal klar for kupp hos Real Madrid

Selv om Isco ofte er den siste som blir pekt på når Zinedine Zidane skal velge ut laget sitt, er det ingen diskusjon om at 28-åringen tilhører det øverste sjiktet av offensive midtbanespillere i verden. Pilene har pekt i retning Everton og en gjenforening med Carlo Ancelotti, men nå er det flere som har skjønt den unike muligheten Isco på overgangsmarkedet utgjør. 51 scoringer og 54 assists på 314 Real-kamper, som ofte startes på benken, forteller om potensialet som bare delvis er utnyttet.

Everton åpner døra på vidt gap for Juventus-spiller

Everton har blitt et senter på balløya som tiltrekker seg stjerner som tidligere har spilt for gigantene i Europa. Med Carlo Ancelotti ved Everton-roret, har Premier League-klubben stjernespillere fra de fem største ligaene som gjerne gjenforenes med deres Mester. Vi hadde nesten glemt at Ancelotti har ledet toppklubber i samtlige av de fem ligaene som betyr noe i Europa: Juventus, Real Madrid, PSG, Bayern München og Chelsea har alle hatt italieneren langs sidelinjen. Sami Khedira var en av disiplene til Ancelotti i Real Madrid-perioden.

Selvsikker!: Vil bli og kjempe for fremtiden på Old Trafford

Manchester United ving Daniel James har etter å ha hjulpet Wales med å havne i toppen i Nations League spilt på seg såpass mye selvtillit at han ber om å ikke bli lånt ut i januar. Han vil kjempe seg tilbake etter å ha vært i periferien den siste tiden, forrige sesong ble det hele 46 kamper. – James ble satt rett i aksjon etter overgangen fra Swansea i juni 2019. 23 åringen ble tippet til overgang til Leeds i sommer, klubben han nesten ble med i januar. Everton manager Carlo Ancelotti har med interesse lagt merke til at en han mener passer perfekt får stadig mindre spilletid.

Ancelotti har fått beskjed: 220 millioner skaffer Everton drømmespilleren

Det er ikke så mange uken siden vi begynte å skrive om at flere hos Real Madrid vil leve Everton-drømmen etter sesonger med minst én kald skulder fra Zidane. Nå øker ryktene i styrke. Det er kombinasjonen Daily Mail og spanske Mundo Deportivo som hevder Everton skraper sammen et bud på rundt 20 millioner euro. Les: ESPN: Borussia Dortmund har fått på plass en spesielt verdifull signatur Ikke så voldsomt mye for en Real Madrid-spiller, sier du?

Carlo Ancelotti er ikke alene om å ønske seg Isco gjenforening

Carlo Ancelotti har suksess med Everton selv om det har buttet litt i det siste i Premier League. – Managerlegenden har lyst til å styrke laget med en han har samarbeidet med før. Isco hadde glede av å starte sin karriere i Real Madrid i 2013 under Ancelotti sin ledelse, ironien nå, hvis det er noen, Ancelotti sin arvtager Rafael Benítez (tok over i 2015) ønsker å hente Isco til den kinesiske søkkrike klubben Dalian Professional. – De er i stand hvis de ønsker å overby hvem det skal være.

Pochettino må takke ja til jobben som TV-kommentator

Vi sa det egentlig etter de to første Champions League-kampene: Nå er det ikke en kjeft som tør å tvile på at Solskjær er permanent manager for det kommende gode tidene på Old Trafford. Så kom en urolig uke der det ikke gikk en dag uten at ESPN og de andre hadde fanget opp at United hadde kontaktet Pochettino og bedt ham om å gjøre seg klar. Reven Carlo Ancelotti ventet nemlig på lørdag med et av sesongens mest spennende angrepslag. Solskjær beholdt roen, og Fernandes og selveste Cavani sørget for at resultattavla på Goodison Park lyste 1-3.

Helt ufattelig at James Rodriguez ikke spiller for Manchester United

Lørdag blir det en skjebnekamp for Solskjær. Egentlig et idiotisk uttrykk. Når du er manager for Manchester United er hver eneste kamp en skjebnekamp. Det er uvesentlig at du har ledet klubben til en 5-0 overkjøring over RB Leipzig når du mister tre poeng mot Arsenal noen dager senere. Lørdagens kamp blir uansett veldig spesiell. I tillegg til at det er reven Carlo Ancelotti som leder de blå, er dette klubben som skadet en fjerdedel av Liverpools spillere i Merseyside derbyet og surfer på den nesten perfekte suksessbølgen.

Da er det gjort: Pochettino fikk telefonen han trengte

Uansett hvor urettferdig vi syntes det er at Solskjær må forsvare jobben sin i hver eneste kamp, skjønner også vi at tilliten hos Ed Woodwards har en ende.

ATP Tour: Ustoppelige Rafael Nadal vant for 1000 gang

Knapt en måned etter at han tok sin 13. tittel i French Open, har Rafael Nadal skrevet en annen tennishistorie i Paris.

Real Madrids beste spillere – spiller ikke lenger for Zidane

Selvfølgelig satt på spissen. Ikke et vondt ord om troppen din, Zidane, men det blir en god historie når dine tidligere Real Madrid-spillere skaper noen av største overskriftene. Da James Rodriguez var lei av den kalde skulderen til Real-manageren og slapp endelig løs for å gjenforenes med Carlo Ancelotti, tok det ikke mange dagene før spillegleden til kolombianeren hadde skaffet ham scoringer og førstesideoppslag.

Lampard er nå like slu som Carlo Ancelotti

På onsdag var det Rennes som aldri fant ut av Chelsea-forsvaret eller keeper Mendy. For noen måneder siden hadde dette vært noe av det enkleste i verden. Nå skal vi ikke rakke ned på Chelseas-forsvaret, men 11 baklengs på de 5 første kampene i Premier league kompenserte ikke for et målkåt angrep. Som Timo Werner så tørt sa det: I Bundesliga må man forsvare seg for å vinne titler. Les: Tottenham jobber med genial byttehandel! Så har Lampard gjort noen justeringer og inn kom keeperen fra onsdagens motstander. Resultatet er historisk.

Barcelona tar ikke nei som et svar

Lenge før 19 år gamle Eric Garcia kunne lese og skriver var drømmen å spille for Barcelona, en drøm han deler med de aller fleste som er født i byen. Hans store helter var manager Pep Guardiola og Lionel Messi. For fire og et halvt år siden ble drømmen virkelighet, han ble en del Barcelona sitt ungdomslag. Les: Gjenforenes med Carlo Ancelotti og James Rodriguez etter skandalevideo Barcelona har i lang tid ønsket å hente midtbanespiller Eric Garcia fra Manchester City, de har allerede forsøkt med et bud som ble blankt avvist.

Gjenforenes med Carlo Ancelotti og James Rodriguez etter skandalevideo

Everton flyr høyt om dagen med managerlegende Carlo Ancelotti ved roret, til tross for to strake tap, nå sist mot Newcastle befinner de seg på 3djeplass i Premier League. Real Madrid-midtbanespilleren Isco skal være «opptatt» av å gjenforenes med tidligere manager Carlo Ancelotti i Everton.

The Mirror: Nok en Real Madrid-stjerne på vei til Everton

Det er hos Everton festen er denne sesongen. Carlo Ancelotti red inn i den blå delen av Liverpool og har sprøytet tro på at det er mulig etter disse miserable årene på Goodison Park. Utstøtte James Rodriguez ble hentet inn og fant umiddelbart spillegleden og målet med sin gamle trener på sidelinjen. Nå er det fler fra Madrid som vender blikket mot Everton. For noen sesonger siden hadde du blitt møtt med hånlig latter hvis du hadde spådd at Everton skulle bli et yndet mål for Real Madrid-spillere.

Genistreken til Ancelotti gir Everton et ekstra ess

Moise Kean ble byttet inn hos Juventus som sekstenåring for Mandzukic, ble hentet til Everton i 2019, fikk debut mot Crystal Palace, ble satt på sidelinjen etter en disiplinær straff (som det så fint heter), fant ikke helt sin plass i troppen og ble sendt på dannelsesreise til Paris i høst. Kean startet riktignok 2020/21-sesongen hos Everton med to scoringer i to EFL-kamper, men fra 4. oktober har 20-åringen hatt Thomas Tuchel som coach.

Arkadiusz Milik har gitt klar beskjed

I sommer var Arkadiusz Milik så nær en overgang til Roma som det går an å komme uten å faktisk flytte. – Etter overgangen kollapset har Napoli manager Gennaro Gattuso trolig på ordre fra president og eier Aurelio De Laurentiis fryst den polske stjernen ut av troppen. Milik sin avtale med Napoli går ut til sommeren, men det gidder han ikke vente på.

Jordan Pickford ansetter sikkerhetsvakter etter drapstrusler

Everton har hatt en fantastisk start på sesongen under Carlo Ancelotti sin ledelse, selv om de tapte siste kamp i Premier League mot Southampton leder de serien foran Liverpool som etter en ruglete start har startet poengsankingen for alvor. Jordan Pickford har mottatt flere drapstrusler etter å ha skadet Virgil van Dijk i det klassiske Merseyside-derbyet mellom de to Liverpool-baserte lagene. De to braket sammen på et voldsomt vis, etter kampen var ikke manager Jürgen Klopp Everton-keeperen nådig han kritiserte også dommeren for å ikke dele ut rødt kort.

Ancelotti raser etter utvisning i sesongens første tap: – En vits

(Southampton - Everton 2–0) Serieleder Everton gikk på en smell borte mot Southampton. Etter tapet var Carlo Ancelotti alt annet enn fornøyd med dommerens avgjørelse om å vise ut Lucas Digne.
Les mer om: