Nyheter om Carlo Ancelotti


Napoli planlegger straff for rebelske spillere

Det er tydelig ar Napoli tar gårsdagens hendelse meget seriøst og at det kommer til å få alvorlige konsekvenser for et ikke annonsert antall spillere.  Napoli-spillerne nektet etter 1-1-kampen mot Salzburg tirsdag å komme tilbake til det bookede hotellet som dannet rammen for lagets ‘ritiro’ – en slags tvangsøvingsleir ofte brukt av italienske klubber i krisetider. Les: Mytteri: Får Carlo Ancelotti sparken? Så langt har klubben og klubbeieren Aurelio De Laurentiis holdt seg taus, men onsdag ettermiddag la klubben ut en melding på sin hjemmeside. Her uttaler Napoli at klubben ‘ønsker å beskytte
Les mer om:

Tidlig julegave til FC København fans

På en grå og kald novemberdag har FC København fått en tidlig julegave med at en av deres aller viktigste spillere kaptein Carlos Zeca har forlenget sin avtale.  Hovedtrener Ståle Solbakken har omtalt Carlos Zeca som sin «forlengede arm» ute på banen og at de er like samkjørte som et gammelt ektepar, nå skal de være «gift» frem til sommeren 2023. Les: Mytteri: Får Carlo Ancelotti sparken? #fcklive #sldk pic.twitter.com/uMVByroBpe — F.C.

Mytteri: Får Carlo Ancelotti sparken?

Det er flere motstridende rapporter rundt Napoli, noe som tyder på at Carlo Ancelotti kan trekke seg eller til og med få sparken, etter at laget gjennomførte mytteri. Situasjonen eksploderte i går kveld etter uavgjort i Champions League med RB Salzburg. Troppen var ment å forbli på et treningsopphold (ritiro) frem til helgens Serie A-kamp mot Genoa, men plutselig dro alle hjem etter de var ferdige på Stadio San Paolo. Les: Arsene Wenger: Barcelona har mistet det Bare Ancelotti, som nektet å snakke med media til tross for sine kontraktspliktige intervju- og pressekonferanser, tok sammen med sta

Vi er usikre, men vi mener Bayern München vikaren var med i «The Julekalender»

Bayern München får erfarene Hermann Gerland som midlertidig assistent under midlertidig hovedtrener Hansi Flick. Hansi Flick var assistenten til Niko Kovac som fikk sparken på søndag. Fra august 2006 til juli 2014 var han assistenttrener for det tyske fotballaget under hovedtrener Joachim Löw. – Og innimellom der tror vi han var en av karakterene i «The Julekalender» Les: Ajax har startet nyttårs-salget, denne gangen en keeper til 450 millioner Den evige assistent Flick får hjelp av en gammel kjendis, kunngjør Bayern.

Trøbbel i Napoli-leiren kan gi Liverpool en mulighet

Carlo Ancelotti har fått en rakettstart i Champions League. På topp i Gruppe E og med seier over de regjerende mesterne Liverpool på samvittigheten. Mot RB Salzburg kan det bli tøffere. Selv om østerrikerne og vår egen Haaland sparket godt fra seg, senest mot Liverpool, reiser Napoli til Salzburg med et stooort hull i forsvaret. Fire (!) forsvarsspillere holdes ute med skade. Les: «Det er amatører som spiller bedre enn Maguire» Nikola Maksimovic, Mario Rui, Elseid Hysaj og Faouzi Ghoulam blir alle igjen i Napoli før onsdagens oppgjør.

Carlo Ancelotti: «Jeg ringer Zlatan i kveld»

Zlatan Ibrahimovic har bare noen få uker igjen av sin kontrakt med LA Galaxy. – Faktisk har den 38 år gamle svenske legenden har uttalt at dagens MLS-kamp mot Minnesota United kan være hans siste som aktiv fotballspiller, men nylig åpnet Zlatan også døra for å komme tilbake til Europa igjen. – Nå er det den italienske Serie A-klubben Napoli som lokker. «Etter å ha sett dokumentaren om Maradona, vil fikk jeg lyst til å prøve Napoli. Kanskje kopiere det Diego gjorde. Med meg vil San Paolo alltid være utsolgt, og Carlo Ancelotti er en god trener.

Nå slipper vi Chelsea legende Ashley Cole som ekspertkommentator

Venstrebacken Ashley Cole er tilbake i Chelsea, der han fra 2006 til 2014 og 358 kamper var meget vanskelig å løpe forbi på venstresiden (sett fra Chelsea).

Ancelotti sjokkert over garderobe-trøbbel

Napoli-trener Carlo Ancelotti er i harnisk over at byggearbeidene fortsatt pågår i klubbens nye garderobeanlegg kun få dager før sesongens første hjemmekamper.
Les mer om:

Manager om garderobe-kaos: - Jeg er sjokkert

Napoli-trener Carlo Ancelotti er i harnisk over at byggearbeidene fortsatt pågår i klubbens nye garderobeanlegg kun få dager før Liverpool kommer på besøk.

Aurelio De Laurentiis tilbød Inter en halv milliard og fet årslønn til Icardi

Napoli-eier Aurelio De Laurentiis tilbød Mauro Icardi en årslønn på hele 100 millioner kroner.

Sky: Tidligere Tottenham-spiller Fernando Llorente har signert

Manchester United skal ha vurdert Fernando Llorente som en slags mellomløsning, men takket nei. Carlo Ancelotti gir ikke fra seg muligheten til å få en tidligere Tottenham-spiss gratis. Llorente har stått uten jobb siden i sommer, og har sikkert hatt sin agent både høyt og lavt for å finne seg en jobb. Les: Ståle hadde en prat med Bendtner Når du har spilt for klubber som Juventus, Sevilla og Totteham har du selvfølgelig også noen krav.

Konflikten mellom Icardi og Inter når nye høyder

Det spisser seg til i Milano. Konflikten mellom Mauro Icardi og Inter ble ikke mindre spent da nykommer Romelu Lukaku fikk utdelt nr. 9. Er det en ting en klubb ikke gjør mot stjernene sine, så er det å kødde med draktnummeret – med mindre de ønsker å sende et budskap. Og budskapet fra Inter var eksplisitt: Du er historie! Glemt er hva Icardi har gjort for klubben med over 100 scoringer siden 2013.

Vender blikket mot Wilfred Zaha etter Arsenal kapret Nicolas Pepe

Napoli med Carlo Ancelotti i managerstolen slo Liverpool 3 -0 på søndag og er mer aktive på overgangsmarkedet denne sommeren enn på mange år. Napoli eier og romantisk filmskaper Aurelio De Laurentiis lovte Ancelotti før han i fjor ble ansatt i klubben at det ikke skulle stå på penger. – Napoli har det hårete målet å bli en sterkere klubb enn Juventus.  Napoli landet andreplassen sist sesong i Serie A, bak nettopp Juventus.

Carlo Ancelotti har ikke gitt opp superstjerna: «Han vil gjøre Napoli bedre»

Napoli-manageren har ett stort ønske denne sommeren: James Rodriguez i blå drakt (som for oss er en superstjerne). Nå går han offentlig ut og frir til kolumbianeren. Ancelotti har trent Rodriguez, og har kjent hva som bor i 28-åringen.

Kan duoen Icardi og Wanda Nara si nei til 100 millioner kroner?

Når vi trodde at roen hadde senket seg hos Inter og Mauro Icardi. Den argentinske urokråka er dødlig effektiv foran motstandernes mål. Dette vet han og agentkone Wanda Nara veldig godt. Kanskje litt for godt. Uten å gi duoen hele skylden for kranglingen hos Inter forrige sesong, resultatet ble hvertfall en offentlig skittkasting fra klubb, spiller og agentkone. The Goal of the Week results are in! Mauro Icardi#UCL pic.twitter.com/XpvJKQbn7g — UEFA Champions League (@ChampionsLeague) September 21, 2018 Men så roet det hele seg noe ned når sommersolen begynte å skinne over Italia.

Bekreftet: Amadou Diawara er nok et bevis på at Napoli og Roma er «bestiser»

Roma kvittet med seg spiller og Napoli plukket ham opp på søndag. Etter at Carlo Ancelotti hentet den greske stopperen Kostas Manolas på søndag, settes en Napoli-spiller på toget i motsatt retning. Høres ut som rivalene har et pragmatisk forhold til hverandre. Les: Roma har solgt Manolas Denne gangen er det 21-åringen Amadou Diawara, som aldri klarte å spille seg inn hos Napoli.

James Rodríguez: «Vi må se hva Real Madrid bestemmer»

For de som er usikre, Colombianske «Puskas vinner» James Rodríguez er god nok til å spille på ethvert lag, for han ble det i Real Madrid et spørsmål om personlige relasjoner og for å bruke en spillerklisjé om han passer inn i spillergruppa. Vet ikke hvor han spiller neste sesong Hva som nå skjer er den ingen som vet, foruten Real Madrid hvis vi skal tro det James Rodríguez kan fortelle. «Det handler ikke bare om meg, vi må se hva Real Madrid bestemmer.

Storspiller i Copa America – Napoli får kamp om James Rodriguez

Det er stort sett enstemmig i italiensk media at Real Madrid-spiller Rodriguez følger gamletreneren Carlo Ancelotti til Napoli. I Spania er de av en annen oppfatning. Det er spanske Cadena Ser som hevder at Atletico Madrid planlegger et fremstøt for å hente spilleren fra erkerivalen. What's inevitable?Rain. Death. James Rodriguez bossing it in a Colombia game. One of the most technically gifted players I've ever seen. I wonder why Zidane just wants him out of our club any which way. Would def choose him over Pogba or Eriksen or Ndom-whatever any day.

Maurizio Sarri rett inn i kamp om Tottenham-spiller

En manager hos Juventus har ikke «de første 100 dagene» på å tilpasse seg. Her er det full gass fra første tråkk på italiensk jord for den tidligere Chelsea-manageren.

Chelsea har funnet Maurizio Sarri erstatter

For en Chelsea supporter er det stort at Frank Lampard er tilbake på Stamford Brigde, større enn det var for Manchester United fans at Ole Gunnar Solskjær kom tilbake til Old Trafford.  Frank Lampard (40) har helt siden det nesten ble opprykk med Derby til Premier League vært storfavoritt til å ta over den ledige managerstillingen i Chelsea London Evening Standard hevder å vite at Frank Lampard blir offentliggjort som Chelseas nye hovedtrener denne uken.

Sky Sports: Bud er sendt fra Premier League på Kieran Tierney – og avslått

Skottlands beste unge spiller gjennom tidene er for god for hjemlandet sitt. Vi tør ikke å si dette høyt når vi besøker Glasgow, men det er bare et tidsspørsmål før 22-åringen med gullfoten reiser over grensen til England. Kieran Tierney has been named Scottish PFA Young Player of the Year the most times in the award's 42-year history. 2015-16 2016-17 2017-18 Just another treble in his trophy cabinet.

Guardiala SKAL ha midtstopperen: bud på rundt 930 millioner kroner sendes

Han er linket til Liverpool og Manchester United. Nå hevdes det i italia at bud på Kalidou Koulibaly er på vei fra City. Napoli har planer om å sikre seg James Rodriguez og Hirving Lozano. For å finansiere dette, må Carlo Ancelotti sikre seg en god inntektskilde. Når tre av de største Premier League-klubbene alle trakter etter en Napoli-spiller, bør valget være enkelt. Koulibaly clearance denying Lautaro a goal.

Bekreftet: Rodriguez forlater Bayern München

Det måtte komme. James Rodriguez hadde en god start da han kom på utlån til Bayern forrige sesong og fremsto som assistkongen med 11 assist på dobbelt så mange kamper. I år har det vært stille rundt kolumbianeren. Derfor er det noe befriende når bekreftelsen kommer fra Bayern om at kjøpsopsjonen på Real Madrid-spilleren ikke blir brukt. Fikk hvertfall kjæle litt med noen trofeer hos Bayern.

James Rodriguez får endelig en manager som vet hva han er verdt

Han er del av Real Madrid, men de ønsker ham ikke tilbake etter utlån til Bayern München. Bundesliga-klubben vil heller ikke ha kolumbianeren for rundt 400 millioner kroner. Dermed står døren åpen for en tidligere Bayern-manager. I Italia har Carlo Ancelotti startet prosessen med å hente 27-åringen til Serie A. Ifølge italenske AS har Rodriguez gitt positiv respons til forespørselen fra Napoli-manageren. Vet hva som bor i Rodriguez.

Kaka ønsker å komme tilbake til Milan

Den brasilianske offensive midtbanespilleren Kaka tilhører den eksklusive klubben av Ballon d’Or-vinnere. – Han har lagt fotballskoene på hylla, men har ikke lyst å slutte med fotball. Kaka fortalte Fox Sports Brasil han ønsker å komme tilbake til AC Milano som han har spilt for i to omganger, «muligens som sportsdirektør». Les: Crisis what crisis? – fire poeng på ni kamper! Når en Ballon d’Or vinner sier de har lyst på noe pleier de å få det. – Kaka tar jobber seriøst og studerer fotball-ledelse.