Nyheter om CARE


Konkursen behandlet i retten fredag: Hellevikbrødrene har meldt inn krav til seg selv

Åtte kreditorer hadde sendt inn krav da fristen for å melde inn fordringer til konkursboet til Care Service AS gikk ut torsdag. På kvelden kom det imidlertid inn enda et til bostyrer; fra eiendomsselskapet Refsor AS, som eies av Jørn og Rune Hellevik.
Les mer om:

Ansatte får neppe erstatning etter englegårdkonkurs: — Pengene er ikke viktig. Hovedgrunnen har vært å stoppe dem

De to ansatte som stevnet Englegård behandlingssenter for retten får neppe noen erstatning etter morselskapet Care Service AS denne uken meldte seg konkurs. – Jeg er ikke overrasket, sier en av dem til Tvedestrandsposten.
Les mer om:

Regjeringens folkeforakt vil skape ny politikerforakt

"We take care of our own" heter en sang av Bruce Springsteen. Ikke ante han vel at den skulle bli en kampsang for Norges eliter.
Les mer om:

Data ethics: A Nordic perspective

This article is part of a three-piece series DAMA is running on data ethics, during the first quarter of 2021. The themes touched upon in this series are derived from DAMA’s chapter on data handling ethics in DMBoK2, which can be found here. Article number one is aimed at establishing data handling ethics and its connection to data governance.

Jakker, gensere og sko: 30% rabatt på eksklusive merkevarer hos Care of Carl

Endelig er det kommet til den tiden på året der det er duket for salg hos Care of Carl, som kan friste med sitt klassiske og stilfulle utvalg av klær, sko og assesoarer.
Les mer om:

Care: Dette er verdens glemte kriser

Hjelpeorganisasjonen Care melder om fullstendig mangel på oppmerksomhet rundt noen av verdens kriser.
Les mer om:

Care: Fullstendig mangel på oppmerksomhet rundt noen av verdens kriser

De humanitære krisene i Burundi, Guatemala og Den sentralafrikanske republikk topper hjelpeorganisasjonen Cares liste over underrapporterte kriser i 2020.
Les mer om:

Det er umulig, selv for Rafael Benitez å redde to Premier League klubber samtidig

Den spanske managerlegenden Rafael Benitez er i Kina og gjør sin sikkert allerede store bankkonto enda større hos klubben Dalian Pro. – Det går ikke spesielt bra, eksperter synes det virker som om Benitez er umotivert og bare «sitter» ut kontrakten. Nå kan Benitez som har ledet storklubber som Liverpool, Real Madrid, Chelsea og Inter Milan plutselig bli stilt overfor valget å ta over roret i Newcastle til tross for at han for bare et døgn siden kom med en kraftsalve mot eier Mike Ashley «He doesn’t care about his team».

Care Gospel varmet publikum i sin første konsert på ganske nøyaktig ett år(pluss)

Det er en rar tid vi lever i. Det vi tok som en selvfølge for bare ett år siden, er blitt et gode det ikke er alle forunt å oppleve. Som det å gå på konsert. Eller å få lov til å arrangere konsert.
Les mer om:

The Undoing: Internettet reagerer på slutten av HBO-serien

The Undoing ble avsluttet i dag. SPOILER-ALARM SPOILER-ALARM Endelig fikk vi vite hvem som er morderen i den påkostede HBO-serien fra kaksete Upper East Side på Manhattan. Vel, de tusenvis som har lest Jean Hanff Korelitz-romanen You Should Have Known fra 2014 – som The Undoing er basert på – har visst det lenge. I boken får vi med en gang vite at personen som drepte unge Elena Alves er hennes elsker Dr.

- Selvmorderisk

Leger advarer sterkt løpere mot å stille til start i halvmaraton i Indias hovedstad New Delhi søndag. – Det vil være selvmorderisk for løpere å stille til start nå. Det er så høyt nivå av forurensing, og det er i tillegg risikoen for koronasmitte, sier Arvind Kumar i Lung Care Foundation til AFP. Verdensrekordholder Brigid Kosgei fra Kenya og etiopiske Andamlak Belihu er blant 49 eliteløpere som er påmeldt. New Delhi er kjent som den mest forurensede hovedstaden i verden. India har heller ikke kontroll på koronasituasjonen, med mer enn 500.000 tilfeller registrert bare i New Delhi.
Les mer om:

Care Gospel flytter lillejulaften-konserten

Mandag kveld ble det bestemt at at den tradisjonelle julekonserten til Care Gospel skal gjennomføres, men det blir ikke på lillejulaften som tidligere, og gjennomføres heller ikke som kirkekonsert.
Les mer om:

Kris Jenner kommenterer den kontroversielle festen til Kendall Jenner

Kendall Jenner blir bombardert med mye hat etter helgens fest. På taket av 1 Hotel i West Hollywood kombinerte hun halloween med en stjernespekket feiring av sin kommende 25-årsdag Til å være pandemi – og kostymefest – var det få masker å se blant den rause forsamlingen. Tusenvis av kommentarer på sosiale medier anklager Kendall for egoistisk spredning av koronaviruset via arrangementet. Your Halloween/Birthday party was reckless and irresponsible.

730.no x Tate McRae (17): – Jeg har en veldig gammel sjel

Tate McRae er kanskje ikke så kjent at foreldrene dine vet hvem hun er. Men det er i ferd med å endres – i rekordfart. Låten «you broke me first» har mild sagt tatt sine æresrunder på hitlistene i 2020. Singelen, som kom ut for et halvt år siden, ligger for øyeblikket på topp 5 i Norge.

Helene Ekra aka @bbyekra om stilen, Billie Eilish, OnlyFans og seksuell frigjøring

Helene Ekra alias @bbyekra er en av Norges største influencere. Men ikke forvent duftlys og duse farger á la Camilla Pihl hvis du aldri har besøkt profilen hennes før. Oslo-jenta er kjent for sin kompromissløse stil og bekymringsløse attitude. Bildene til Helene blir daglig repostet av stilkontoer på Instagram, og for noen år siden fanget hun også oppmerksomheten til Billie Eilish, som begynte å følge henne.  View this post on Instagram

20.000 til Childrens Burn Care(pluss)

Et enstemmig kommunestyre vedtok å gi 20.000 kroner til Childrens Burn and Wound Care Foundation.
Les mer om:

– Håper på jobb til alle elevene(pluss)

Torsdag 1. oktober arrangerer elevene ved Heggen videregående skole Alternativt dagsverk. For 8. gang går inntektene til Children’s Burn and Wound Care Foundation.
Les mer om:

Mina (20) og Guro (21) har gått 200 kilometer over Finnmarksvidda

På turen har dei samla inn 37.000 kroner til CARE ved å gå, bade, fiske og plukke multer.
Les mer om:

Chris Evans postet dickpic på Instagram? Se respektløse reaksjoner hos Twitter

OPPDATERT 15. september: Chris Evans har en kort kommentar i kjølvannet av balubaen.

Tom Hanks tar fatt på Elvis-filmen igjen

Den 11. mars meddelte 64-åringen at han og kona, Rita Wilson, hadde testet positivt i Australia der de oppholdt seg i forbindelse med Baz Luhrmanns kommende film, «Elvis». Innspillingen, som har Tom Hanks i en av hovedrollene, ble da umiddelbart stoppet, og siden kom det meldinger fra paret om at viruset gjorde dem ganske så syke, særlig for Rita Wilson ble det tøffe tak. Men nå er det klart at filminnspillingen skal i gang igjen. Nærmere bestemt 23.

The Rock frisk igjen etter koronasykdom

I et innlegg på Instagram oppfordrer den amerikanske Hollywood-stjernen sine 196 millioner følgere til å bruke munnbind samt unngå å gjøre pandemien politisk. Ved siden av Johnson ble også kona hans og hans to unge døtre koronasmittet. «Det har vært det vanskeligste og mest utfordrende vi har vært igjennom som familie», skriver Johnson i innlegget. Flere år på rad har finansavisen Forbes regnet seg fram til at Johnson er verdens best betalte skuespiller på herresiden.

Joe Budden svarer på selvmord-kommentaren til Logic: – Omvendt mobbing

Joe Budden tar ikke ansvar for følelsene til Logic. Den pensjonerte rapperen, nå mest kjent fra The Joe Budden Podcast og serien Love & Hip Hop: New York, har flere ganger vært skarpladd i sin kritikk av Def Jam-stjernen. For en drøy uke siden tok Logic et tårevått farvel med fansen i forbindelse med slippet av sitt sjette og siste album, No Pressure. I en videoprat med Peter Rosenberg fra Hot 97 sier Logic at kommentarene til Joe Budden har satt dype spor.  30-åringen starter med å forklare at han ikke selv oppsøker kritikken, og sier at han personlig ikke har noe problem med vitsemakeren.

Reisebyrå kommer med egen «corona-forsikring»

TUI lanserer Covid Care for å ivareta kundene sine. Forsikringsselskap mener ekstradekningen er unødvendig.