Nyheter om CARE


Nytt partnerskap for bedre helse og arbeidsmiljø(pluss)

ANT HMS & Bedriftshelse AS inngår partnerskap med Care Treningssenter AS. Formålet er et mer komplett tilbud innen helse, forebygging og arbeidsmiljø.

RuPaul’s Drag Race-stjerne anklager Ariana Grande for kopiering

Farrah Moan forteller sin historie i kjølevannet av Forever 21-søksmålet. Den amerikanske kleskjeden Forever 21 ønsket i vinter å samarbeide med Ariana Grande, men ifølge artisten selv la de ikke nok penger på bordet. I stedet hyret de en «dobbeltgjenger» til photoshoot og brukte flere av sangerens egne bilder fra «7 rings»-musikkvideoen i sosiale medier.

Arnstein Alund går med bøssa. Det har han gjort i 25 år

Høsten 2019 går TV-aksjonen til CARE sitt arbeid for fattige kvinner. Målet er at alle kvinner skal få tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt i samfunnet. En av dem som kommer til å gå rundt i nabolaget for å samle inn penger, er Arnstein Alund i Øystre Slidre Rotaryklubb.
Les mer om:

♫ Oslo x Paris: – Har gjort mye jeg ikke er stolt av…

Tix? Nei, Fiix! Hva gjorde du da du var 16? Fransk-norske Filip startet sin eget label. Noen år senere er han både utøvende artist og CEO i Eyez Low Records, hvor han blant annet har seg selv i stallen. Kjekt å være sin egen sjef, si! I kveld har 730 premiere på Filips nye musikkvideo. På «Proud Of» forteller Oslo-artisten ærlig at han ikke er stolt over alt han har gjort. Bro, du er ikke den eneste. Men først: En kort chat med Fiix. Hei Filip! Hva er den røde tråden i videoen din?  – Musikkvideoen ble filmet i Paris og Oslo. Paris fremstiller «fast-life», mens Oslo er skog og «mind opening».

Fear Inoculum mottas med hyllest

Tool hadde i lang tid annonsert denne dagen, fredag 30. august som slippdato for sitt femte studioalbum Fear Inoculum. Denne gangen viste det seg å stemme, og på slaget midnatt ble albumet tilgjengelig på alle digitale plattformer. Reaksjonene fra lytterne lot ikke vente på seg, og tilbakemeldingene er meget gode et drøyt halvt døgn etter albumet ble tilgjengelig. Her er noen utvalgte tweets fra den verdenstrendende #FearInoculum: #FearInoculum @Tool Holy smokes what an album!!!! I’m gonna pick my brain off the floor and listen again!

Drake tar sin niende førsteplass på Billboard 200, matcher rekorden til Eminem

Care Package tar førsteplass på Billboard 200. Dette er hans niende nummer 1 på albumlisten. Ed Sheeran-albumet er på andreplass, med mindre enn halvparten av antall streams/salg. Samlesettet er Drizzys første på sin egen label OVO Sound. Hans forrige plater ble gitt ut av Young Money og Cash Money via Universal-labelen Republic. Det betyr at kanadieren nå trolig tjener mye mer enn når han måtte dele inntektene med de fire andre selskapene. Care Package består av 17 låter; flere av dem tidligere ikke offisielt utgitt. Blant annet «Jodeci Freestyle» feat. J.

Drake og OVO Sound overrasker med slipp: Care Package

Ordet på gatene om at Drake straks slipper nytt album er ikke helt bekreftet. Men dette er ikke langt unna. For noen minutter siden annonserte Drizzy prosjektet Care Package med 17 sanger. Dog ikke kliss nye saker. 32-åringen byr på godbiter som ikke har vært offisielt utgitt. Blant annet «5 PM In Toronto», «Trust Issues» og «Jodeci Freestyle» med J. Cole. – Noen av våre viktigste øyeblikk sammen tilgjengelig på ett sted, skriver Drake og viser frem tracklisten: 1. Dreams Money Can Buy 2. The Motion 3. How Bout Now 4. Trust Issues 5. Days In The East 6. Draft Day 7. 4PM In Calabasas 8.

Skjegg, clout eller kjærlighet? Shawn Mendes og Camila Cabello kliner på ferie

Onde tunger vil ha det til at kjærligheten mellom Shawn Mendes (20) og Camila Cabello (22) ikke er ekte. Paret benekter helt oppskriftsmessig at de faktisk er et par, men blir stadig sett i hverandres armer – også i offentligheten. Nå har «Señorita»-sangerne tatt det et steamy steg videre. Shawn og Camila er på ferie i Florida, og i det vi antar er et privat badebasseng får de jaggu ikke være i fred.  Canadieren og cubaneren kysser og koser mens andre svømmer rundt dem.

Advarsel! Traileren til Tom Hanks sin nye film kan gjøre deg emo

For få timer siden ble det annonsert at Tom Hanks skal spille hovedrollen som «Mister Rogers» i den kommende filmen A Beautiful Day in the Neighborhood, og fansen elsker det. Filmen er basert på den sanne historien om vennskapet mellom barne-tv hosten Fred Rogers og journalisten Tom Junod. Tom Hanks og den ekte Fred Rogers. Fred Rogers var alle barns store helt og blant de største TV-personlighetene i USA i perioden 1960-2000. Da hadde han sitt eget TV-show; barne-tv programmet Mister Rogers Neighborhood, der han avsluttet hver episode med å fortelle seerne at: «Du kom deg gjennom denne dag

Lil Nas X åpner opp for fansen den siste Pride-dagen

Montero Lamar Hill alias Lil Nas X ser ut til å bli langt mer enn en one hit wonder, og godt er det! For en drøy uke siden slapp 20-åringen debut-EP-en 7. På det varierte minialbumet viser Atlanta-gutten viser at han har langt mer å by på enn bare to versjoner av «Old Town Road». Singelen har drøyt nok vært #1 på Billboard tolv uker på rad. Siste spor (før originalversjonen av «Old Town Road») er «C7osure», og siste dag i juni ber Nas om oss å ta en ekstra titt på teksten.  – Noen av dere vet allerede, noen av dere bryr dere ikke, og noen av dere kommer ikke til å føkke med meg lenger.

Tar med unge stemmer til sang for brannskadde barn

Inspirert av historiene om barn som får hjelp fra Childrens Burn Care har Else-Belinda Davis fra Trinity laget låt til saken. Unge stemmer fra kulturskolen bidrar.
Les mer om:

Sheeran med nytt samarbeidsalbum

Det melder plateselskapet Warner Music om utgivelsen No. 6 Collaborations Project, som slippes løs 12. juli. Samtidig med albumnyheten utkom låten Cross Me, der Chance The Rapper og PnB Rock er om bord. Den følger I Don’t Care med Justin Bieber, sluppet tidligere denne måneden. LES OGSÅ: Tidenes hiphop-kveld i Oslo. Om bakgrunnen for prosjektet forklarer Ed Sheeran – som nylig røpet på Instagram at en DNA-test viste at han var 6 prosent norsk – seg slik: – Før jeg var signert i 2011 laget jeg en EP ved navn No.

«Det er rart å tenke på at folk sitter og diskuterer meg. Men det går fint, jeg er ikke spesielt skvetten»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Det ble ganske stor ståhei da Marte Gerhardsen (46) ble innstilt som ny direktør for Utdanningsetaten, etter Astrid Søgnen, og som måtte gå etter mange år i sjefstolen. Ikke bare fordi Marte Gerhardsen ikke hadde noen bakgrunn fra oppvekst- og utdanningssektoren, men også fordi noen hevdet at dette var en ren partiansettelse.

Filmfestivalen Oslo Pix med programslipp

For tredje år på rad skal vi bli servert det beste som har blitt laget i den vestlige verden det siste året. En blanding av blockbustere, smale europeiske filmer, og brede amerikanske filmer som ikke kommer til en kino nær deg. GAFFA.no gir deg et lite innblikk i hva som kan forventes av årets program. En blanding av gjennomgang og litt tips. LES OGSÅ: Hollywood-legenden Doris Day er død. Selve festivalen åpner og avslutter med to nordiske perler. Den danske «Dronningen» skal åpne festivalen, mens finske «Aurora» skal avslutte.

Marte fra Nordberg innstilles som ny utdanningsdirektør

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KORSVOLL: Marte Gerhardsen (46) er innstilt som direktør for Utdanningsetaten. Hun vil etter planen tiltre stillingen 5. august. Gerhardsen tar over etter Kari Andreassen som har fungert som midlertidig direktør siden 1. desember 2018. - Gerhardsen skal gjennomføre byrådets oppvekst- og kunnskapspolitikk. Osloskolen har høye ambisjoner og forventninger til den enkeltes faglige og sosiale utvikling.

Han står fortsatt på for fullt

Pensjonisttid vet ikke Oddvar Sten Linkas hva er. Han jobber fullt som ansvarlig for Care Mission, Vekkelsessenteret og TV-Øst.
Les mer om:

- Tusen, tusen takk til UNN

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Her følger hilsenen Spike Reid selv har skrevet (oversatt fra engelsk).«I februar måned returnerte jeg til UNN Tromsø, nøyaktig syv og et halvt år siden jeg forlot sykehuset. Den gang ble jeg flydd hjem til England av et ambulansefly.Tre dager tidligere hadde jeg ankommet Tromsø etter et forferdelig isbjørnangrep på Svalbard.

Satser på gospel-stemning

Ervik Storband og Care Gospel satser stort, og inviterer til skikkelig gospel-stemning første helga i april.
Les mer om:

Britney Spears innlagt til mental behandling

2019 har vært vanskelig for Britney Spears, og nå jobber hun med å bedre sin mentale helse. Ifølge Entertainment Weekly har 37-åringen frivillig blitt innlagt til 30 dagers behandling for psykiske problemer, i kjølvannet av farens sykdom. Onsdag natt norsk tid postet tobarnsmoren et bilde for sine 21 millioner Instagram-følgere med et tydelig budskap: «Bli forelsket i å ta vare på deg selv. Sinn. Kropp. Ånd.» («Fall in love with taking care of yourself. Mind. Body.

Justin Bieber tar pause fra musikken

Den 25 år gamle superstjernen erkjenner i et innlegg på Instagram at fansen har rett i at han så både deppa og uengasjert ut på den tredje turneen sin 2016 og -17. Deretter skriver han at han innser nå at han ikke klarer å gi fansen det de fortjener. Nå er han i en prosess der han forsøker «å ikke falle fra hverandre». LES OGSÅ: Fem norske navn klare for Roskilde Festival. – Jeg har lett, søkt, prøvd og feilet som de fleste av oss gjør.

– Jeg skal reparere de dypt innegrodde problemene mine

Ting tar ting. Det er drøye tre år siden Justin Bieber slapp sitt nyeste album Purpose. Noe som for mange føles ekstra lenge siden, ettersom hans tre første album kom i løpet av tre år. I kveld adresserte 25-åringen fansens ønsker om ny musikk, og Beliebers må smøre seg med mer tålmodighet. Justin minner om hvor ulykkelig han var under sin forrige verdensturné (han avlyste den siste delen) og at hverken han eller fansen fortjener at han lider. Kanadieren forteller at han ikke er klar og at han må prioritere å komme i bedre form for familien og sin kone Hailey Baldwin Bieber. Justin og Hailey p

Kiss sitt debutalbum fyller 45 år – her er ni grunner til IKKE å feire

Den selvtitulerte debutplaten til Kiss ble gitt ut i februar i 1974 og fyller dermed 45 år denne måneden. Selv feiret bandet på sin offisielle nettside 18. februar. Men når man hører på platen i 2019, er det ikke noe særlig å juble for, mener jeg. Derfor blir det ingen hyllest i dag. I stedet ser vi nærmere på tesen om at albumet ikke er så bra, tross alt. Dette er grunnene: 1. Låten Nothin’ To Lose er en romantisering av et seksuelt overgrep. Gene Simmons har erkjent at den handler om hvordan han tvang en jente til analsex, og hvordan hun mot slutten «begynte å like det».
Les mer om:

Englegaard er fullt besatt: - Avhengigheten tar ikke hensyn til sosial status, sier Jørn Hellevik

Drøyt åtte måneder etter at den første pasienten kom til Englegaard for rusbehandling, er stedet nå fullt besatt. - Vi var litt nervøse i september, men det løste seg fort, sier Jørn Hellevik i Care Service.
Les mer om:

«Alle» prøver å gjette hva Vampire Weekend-tittelen står for

Det er mange som har ventet på et nytt album fra New York-bandet Vampire Weekend. Før de la ut en oppdatering på sosiale medier om at albumet var 94,5 prosent ferdig i mai i fjor, hadde det vært mer eller mindre dødt i Vampire Weekend-leieren siden 2014, og turnéen som fulgte etter deres tredje fullengder Modern Vampires Of The City, som kom ut i 2013. I 2016 forlot også Rostam Batmanglij bandet. Bandets medlemmer har i mellomtiden jobbet med andre prosjekter, noe som summeres godt opp i denne artikkelen i Stereogum. Men nå er det altså klart at bandets etterlengtede – og 18 låter lange!

The Edge hylles for innsatsen i 2018: – Stå-på-viljen som befinner seg i Tromsø er skyhøy

Clarion Hotel The Edge er nominert til «We Care Hotel of the Year 2018».
Les mer om: