Nyheter om CARE


Madonnas dans mot rasisme ble til meme-bonanza

Madonna forventet nok ikke et hav av ironiske svar da hun i natt postet et ektefølt innlegg mot rasisme i sosiale medier. Eller kanskje hun så det komme? Popstjernen fikk mye pes da hun delte sine «Quarantine Diaries» på Instagram tidligere i år. Kritikere kalte Madonna virkelighetsfjern og tonedøv, da hun som styrtrik kjendis bør klare seg greit i selvpålagt karantene. Men hun lot seg selvsagt ikke stanse, og postet flere dramatiske videoer på Insta. Nå handler det dog ikke om henne. Madonna har de siste dagene postet flere innlegg om George Floyd, en ubevæpnet svart mann som døde etter å ha

Brian May overveldet av omtanken etter å ha fortalt om hjerteinfarkt

Den 72 år gamle gitaristen kan virke uslitelig på scenen, men da han for to uker siden gikk til legen med en muskelskade i ryggen ble det imidlertid oppdaget noe helt annet også: At May hadde alle symptomer på hjerteinfarkt. Legen kjørte musikeren i all hast til sykehuset der det ganske riktig ble påvist at tre av arteriene hans var i ferd med å gå tette, skriver artisten selv på Instagram. På sykehuset valgte May å få operert inn tre stenter for å minke risikoen for hjerteinfarkt. Dagen etter kunne han forlate sykehuset, fremdeles mest plaget av smertene etter hagearbeidet.

Orkla kjøper Norgesplaster

Orkla Wound Care overtar 100 prosent av aksjene i Norgesplaster som har hovedsete i Vennesla.
Les mer om:

Sadio Mané bør forlate Liverpool

What! Hvem i huleste mener at Liverpool ikke gir Mané de beste forholdene han kan drømme om som spiller? Vi lar en tidligere senegalesisk landslagsspiller forklare. Noen som husker Diomansy Kamara?

Danmark: Festivalsommeren er avlyst

Statsminister Mette Frederiksen opplyste på en pressekonferanse mandag at forlengelsen av forbudet mot store ansamlinger vil ramme store musikkfestivaler som Roskilde Festival. Den skulle etter planen pågå fra 27. juni til 4. juli. Roskilde Festival bekrefter i en pressemelding at kjøpte billetter til årets festival kan overføres til neste år dersom man ønsker det, eller man kan få refundert billetten. View this post on Instagram A sad message. There will be no Roskilde Festival this summer. It is with a heavy heart that we’re writing this.

Må utsette fotballcup, men: – Målet var jo å våge å snakke om dette

Fredag 17. april skulle We Care Cup arrangeres i Storhall Karmøy. Nå blir fotballturneringen utsatt på grunn av koronaviruset, men Roald Alsaker mener de allerede har oppnådd en del av målet.

Fikk nasjonal raushetspris(pluss)

Hans Petter Schelderup fikk tidligere denne måneden en raushetspris fra Job Zone i Harstad for arbeidet med Childrens Burn & Wound Care Foundation. Nå er han også mottaker av den nasjonale prisen.
Les mer om:

John Obi Mikel taper millioner på kritikk

John Obi Mikel sier i et intervju med The Athletic at han lider økonomisk etter å ha sagt opp kontrakten sin i Trabzonspor som et resultat av hans kritikk av tyrkisk fotball. John Obi Mikel ble terminert tidlig denne uken fra sin kontrakt med det tyrkiske topplaget Trabzonspor da han nektet å fjerne et innlegg fra Instagram som kritiserte tyrkisk fotball for å ha fortsatt å spille mens corona-pandemien herjer. – Ironien, hvis det er noen, rett etterpå bestemte Tyrkiske sportsmyndigheter å pause all idrett.

Såret Britney Spears snakker ut om bikinibilde-kritikken

Leave Britney alone! Britney Spears har fått nok av at følgerne som kritiserer det hun poster på Instagram, og hun slår nå tilbake mot trollene. «Toxic»-stjernen skriver at hun er veldig spent når hun deler bilder på Insta, men at hun nå får mange hatefulle kommentarer på bikinibildene sine. Dette sårer henne veldig. – NOBODY WATCHES YOU HARDER THAN THE PEOPLE THAT CAN’T STAND YOU, står det på 38-åringens bilde. På Insta forteller tobarnsmoren om den røde bakgrunnen hun har på de nyeste bildene, samt hvilken badedraktsfarge hun aldri har hatt før – Jeg har lest mange ting på nettet av folk

Kristofer Hivju isolerer seg etter koronasmitte

– Vi er ved god helse. Jeg har bare milde forkjølelsessymptomer, melder skuespilleren selv på Instagram. Hivju minner om at det finnes mennesker som er mer utsatt for smitte, blant annet dem med en bakenforliggende sykdom, og han ber derfor folk om å være forsiktig. LES OGSÅ: Idris Elba smittet av koronaviruset. – Vaske hendene, hold 1,5 meters avstand fra hverandre, gå i karantene, bare gjør alt du kan for å for å stoppe viruset fra å spre seg.

Regissør følger Tom Hanks i karantene

Hanks og kona Rita Wilson er i karantene etter at de ble syke onsdag i forrige uke. Det skapte overskrifter verden rundt da sykdommen ble offentliggjort, siden Hanks var første koronasmittede kjendis. Hanks-paret er begge 63 og dermed i risikogruppen. Tom Hanks var i Australia for å medvirke i Luhrmanns nye film om Elvis Presley – hvor han spiller oberst Tom Parker. LES OGSÅ: Får kritikk for å ha gjennomført konserter. Nå er hele Elvis-innspillingen stanset, rapporterer Deadline. Tom Hanks later til å være i god form: Søndag la han ut bilde av frokosten sin på Instagram – for øvrig ristet brød

Tom Hanks og kona på sykehus med koronavirus i Australia

Den amerikanske filmstjernen og kona befinner seg i byen Gold Coast i delstaten Queensland på østkysten av Australia, ifølge The Guardian. Der var de i gang med innspillingen av den nye filmen til Baz Luhrmann om Elvis Presley. Både skuespilleren Tom Hanks og kona, artisten Rita Wilson, har fått påvist koronaviruset. LES OGSÅ: Spellemannprisen vil ikke bli arrangert som planlagt. De to er begge 63 år gamle og kom med en kunngjøring på Instagram onsdag. – Hei, folkens. Rita og jeg er her i Australia. Vi følte oss litt trøtte, som om vi var forkjølte, og hadde litt vondt i kroppen.

Nominert til nasjonal pris(pluss)

Hans Petter Schelderup får lokal raushetspris for arbeidet med Childrens Burn & Wound Care Foundation.
Les mer om:

Avlyser turné på grunn av koronafrykt

Ifølge VG skulle Japan-turneen ha startet i Tokyo 10. mars og vare til 17. mars. – Vi så virkelig fram til å møte våre venner og fans i Asia, men fansens sikkerhet må selvsagt komme først, skriver bandet på Instagram. LES OGSÅ: Stavanger stanser arrangementer med over 500 publikummere. Fra før er a-has konsert i Singapore 21. mars avlyst. Dette skulle ha vært bandets første konsert i landet. View this post on Instagram Due to the ongoing Coronavirus situation, the imminent Japanese tour is being cancelled and rescheduled at a later date.

Nei, dette er ikke Kim Kardashian og Kylie Jenner…

Har hele Instagram samme kirurg? Neeeida.

Her er våre fem favorittreklamer fra Super Bowl 2020

Det sies at Super Bowl-kampen mellom NFC og AFC var spenningsfylt, men en god del av oss vil vel egentlig bare se reklamefilmene? Samt halftime-showet. I år med opptredener fra med Shakira, Jennifer Lopez og Demi Lovato (og Bad Bunny og J Balvin). View this post on Instagram Super Bowl fikk en solid dose med Jennifer Lopez, Shakira og Demi Lovato – og J.Lo hadde med sin 11 år gamle datter på scenen. Sveip opp i stories og se opptredenene #730no Elsa/Getty A post shared by 730.no (@730no) on Feb 2, 2020 at 9:51pm PST San Francisco 49ers vs.

7 tech buzzwords to cancel in 2020

IDG NEWS: Tech is an industry all too often fueled by hype, but some CIOs are fed up. Here IT leaders from retail, health care, consulting and other sectors discuss tech catch-all jargon they’d like to see dumped.
Les mer om:

Ehetenesh (16) var døden nær - ønsker å bli lege(pluss)

Ehetenesh Molla (16) er i live i dag, mye takket være en god del flaks og Children’s Burn & Wound Care Foundation.
Les mer om:

Hun var døden nær - ønsker å bli lege(pluss)

Ehetenesh Molla (16) er i live i dag, mye takket være en god del flaks og Children’s Burn & Wound Care Foundation.
Les mer om:

Musikkåret som mashup: Her er «United State of Pop» 2019

Hvilke 2019-hits kommer vi til å huske i 2029? «Old Town Road», «Bad Guy» og «Señorita»? Nedenfor ser du årets 25 største låter – i USA. De litt eldre av dere har trolig et varmt og kjærlig forhold til DJ Earworm og «United State of Pop».  San Francisco-artisten har siden 2007 oppsummert året ved å samle de aller største låtene i én solid miks på YouTube. De første par årene var konseptet en enorm suksess – 2009-utgaven har over 50 millioner visninger, og noen av mashup-ene ble så populære at de ble spilt på utesteder og hjemmefester. La oss mimre litt: Torsdag kveld kom 2019-utgaven.

Billie Eilish spør barn: WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?

Det er ikke kjempelenge siden Billie Eilish Pirate Baird O’Connell selv var et barn. Los Angeles-jenta har allerede oppnådd mer enn de fleste artister kan drømme om, så man glemmer kanskje at hun fortsatt er mindreårig. Men Billie fyller altså ikke 18 før neste måned. Sangtekstene hennes er også av det dystre slaget, men det betyr ikke at Jimmy Kimmel & co ikke klarer å lage koselig content av det. Late Night-programlederen satte nemlig Billie Eilish i et rom med barn.
Les mer om:

Chrissy Teigen tuller med John Legends sexy-kåring

I dag ble det klart at John Legend er verdens mest sexy mann. Vel, skal vi tro folkene hos People. Kona til John var ikke sen om å tulle med ektemannen. Christine Teigen har tydeligvis sitt å si om at hun er gift med klodens visstnok mest sexy kar. Se det sexy (ish) coveret her:  John Legend Is PEOPLE's #SexiestManAlive 2019: 'I'm Excited but a Little Scared at the Same Time' https://t.co/qBIpYSozLf pic.twitter.com/gByepXc7dN — People (@people) November 13, 2019 John postet stolt People-coveret, men ble jekket ned av kona: all downhill from here — christine teigen (@chrissyteigen) November

Guapdad 4000 og Russ slåss backstage på festival: Se video

Guapdad 4000 og Russ begynte å slåss natt til søndag norsk tid. Håndgemengen fant sted backstage på Mala Luna Festival i San Antonio, hvor begge sangerne/rapperne spilte. Oakland-artisten Guapdad sier at han ble konfrontert av Russ angående en sang mens han selv stod på telefonen med broren sin, og at Russ plutselig klabbet til ham. En snutt ser ut til å vise at Guapdad slår tilbake, slik at Russ faller og treffer en stol. Deretter jager vaktene og folk fra Russ’ crew Guapdad inn i en hjørne på backstage-området og hamrer løs. 27-åringen, som er med i gruppen Zoink Gang, med blant andre Dreamv

Dalen ga 3,37 millioner i årets tv-aksjon til Care

Byaksjonsleder i Oslo, Ingar Kristiansen, roser de drøyt 4000 bøssebærerne som var ute og vandret søndag ettermiddag. Tilbakemeldingene fra bøssebærrne er mange, og særlig den som omhandler samhold og lokal tilhørighet får «sjefen» til å glise bredt.