Nyheter om CARE


Tøffe tider for Hans Petter(pluss)

Først rammet pandemien Childrens Burn and Wound Care Foundation (CBWCF) økonomisk. Nå er det uroen i Etiopia som skaper utfordringer.
Les mer om:

Halvparten av afghanerne kan rammes av akutt sult

Nå advarer de mot økt risiko for kvinner og jenter. – Flere vi har snakket med frykter at barna deres ikke vil overleve, sier Kaj-Martin Georgsen i Care Norge.
Les mer om:

SE BILDENE: Care Gospel spilte på Støperiet(pluss)

Care Gospel opptråtte på Støperiet Søndags ettermiddag, her er bildene. Alle foto: Kristine Hals
Les mer om:

Helfo mener flere pasienter ikke har mottatt behandling på Englegård - Har sendt millionkrav

Helfo kontroll mener Care Service og Englegård behandlingssenter har sendt refusjoner som ikke er reelle. Nå vil de ha tilbakebetalt 1,4 millioner kroner.
Les mer om:

Aron Dønnum har pakket kofferten – klar for belgisk fotball

Han reddet poenget for Vålerenga mot Lillestrøm. Dette viste seg at det ble det siste Dønnum skulle gjøre foran Klanen i denne runden. På fredag kom bekreftelsen på overgang til Standard Liege. Men før avreise måtte Dønnum ta en takkerunde med åpning for retur, en gang i fremtiden. Les: Ung, norsk og sulten keeper på vei til Leeds – Kjære Klanen. Uten dere er vi ingenting. Verken jeg som spiller, eller Vålerenga som klubb. Jeg drar, men vi sees igjen. Dere vil alltid være i hjertet mitt, sier Dønnum til vålerengas hjemmside.

PFU: Tvedestrandsposten har ikke brutt god presseskikk

Rune Hellevik i Care Service klaget Tvedestrandsposten inn for Pressens Faglige Utvalg. Klagen ble behandlet i dag, og konklusjonen er at avisen ikke har brutt god presseskikk.

Filmanmeldelse «I Care a Lot»: Svindlere med smil

«Breaking Bad» for folk som alltid har syntes det var noe besnærende med verger.
Les mer om:

Gass-anlegg skapte papirmølle(pluss)

I 2020 gravde Vibstad VVS AS ned et propananlegg ved bygningsmassen der Human Care bo avdeling Kvæfjord holder til. Kommunen konkluderte med at arbeidet ble utført uten at nødvendig tillatelse forelå.
Les mer om:

Gassanlegg skapte papirmølle(pluss)

I 2020 gravde Vibstad VVS AS ned et propananlegg ved bygningsmassen der Human Care bo avdeling Kvæfjord holder til. Kommunen konkluderte med at arbeidet ble utført uten at nødvendig tillatelse forelå.
Les mer om:

Konkursen behandlet i retten fredag: Hellevikbrødrene har meldt inn krav til seg selv

Åtte kreditorer hadde sendt inn krav da fristen for å melde inn fordringer til konkursboet til Care Service AS gikk ut torsdag. På kvelden kom det imidlertid inn enda et til bostyrer; fra eiendomsselskapet Refsor AS, som eies av Jørn og Rune Hellevik.
Les mer om:

Ansatte får neppe erstatning etter englegårdkonkurs: — Pengene er ikke viktig. Hovedgrunnen har vært å stoppe dem

De to ansatte som stevnet Englegård behandlingssenter for retten får neppe noen erstatning etter morselskapet Care Service AS denne uken meldte seg konkurs. – Jeg er ikke overrasket, sier en av dem til Tvedestrandsposten.
Les mer om:

Regjeringens folkeforakt vil skape ny politikerforakt

"We take care of our own" heter en sang av Bruce Springsteen. Ikke ante han vel at den skulle bli en kampsang for Norges eliter.
Les mer om:

Data ethics: A Nordic perspective

This article is part of a three-piece series DAMA is running on data ethics, during the first quarter of 2021. The themes touched upon in this series are derived from DAMA’s chapter on data handling ethics in DMBoK2, which can be found here. Article number one is aimed at establishing data handling ethics and its connection to data governance.

Jakker, gensere og sko: 30% rabatt på eksklusive merkevarer hos Care of Carl

Endelig er det kommet til den tiden på året der det er duket for salg hos Care of Carl, som kan friste med sitt klassiske og stilfulle utvalg av klær, sko og assesoarer.
Les mer om:

Care: Dette er verdens glemte kriser

Hjelpeorganisasjonen Care melder om fullstendig mangel på oppmerksomhet rundt noen av verdens kriser.
Les mer om:

Care: Fullstendig mangel på oppmerksomhet rundt noen av verdens kriser

De humanitære krisene i Burundi, Guatemala og Den sentralafrikanske republikk topper hjelpeorganisasjonen Cares liste over underrapporterte kriser i 2020.
Les mer om:

Det er umulig, selv for Rafael Benitez å redde to Premier League klubber samtidig

Den spanske managerlegenden Rafael Benitez er i Kina og gjør sin sikkert allerede store bankkonto enda større hos klubben Dalian Pro. – Det går ikke spesielt bra, eksperter synes det virker som om Benitez er umotivert og bare «sitter» ut kontrakten. Nå kan Benitez som har ledet storklubber som Liverpool, Real Madrid, Chelsea og Inter Milan plutselig bli stilt overfor valget å ta over roret i Newcastle til tross for at han for bare et døgn siden kom med en kraftsalve mot eier Mike Ashley «He doesn’t care about his team».

Care Gospel varmet publikum i sin første konsert på ganske nøyaktig ett år(pluss)

Det er en rar tid vi lever i. Det vi tok som en selvfølge for bare ett år siden, er blitt et gode det ikke er alle forunt å oppleve. Som det å gå på konsert. Eller å få lov til å arrangere konsert.
Les mer om:

The Undoing: Internettet reagerer på slutten av HBO-serien

The Undoing ble avsluttet i dag. SPOILER-ALARM SPOILER-ALARM Endelig fikk vi vite hvem som er morderen i den påkostede HBO-serien fra kaksete Upper East Side på Manhattan. Vel, de tusenvis som har lest Jean Hanff Korelitz-romanen You Should Have Known fra 2014 – som The Undoing er basert på – har visst det lenge. I boken får vi med en gang vite at personen som drepte unge Elena Alves er hennes elsker Dr.

- Selvmorderisk

Leger advarer sterkt løpere mot å stille til start i halvmaraton i Indias hovedstad New Delhi søndag. – Det vil være selvmorderisk for løpere å stille til start nå. Det er så høyt nivå av forurensing, og det er i tillegg risikoen for koronasmitte, sier Arvind Kumar i Lung Care Foundation til AFP. Verdensrekordholder Brigid Kosgei fra Kenya og etiopiske Andamlak Belihu er blant 49 eliteløpere som er påmeldt. New Delhi er kjent som den mest forurensede hovedstaden i verden. India har heller ikke kontroll på koronasituasjonen, med mer enn 500.000 tilfeller registrert bare i New Delhi.
Les mer om:

Care Gospel flytter lillejulaften-konserten

Mandag kveld ble det bestemt at at den tradisjonelle julekonserten til Care Gospel skal gjennomføres, men det blir ikke på lillejulaften som tidligere, og gjennomføres heller ikke som kirkekonsert.
Les mer om:

Kris Jenner kommenterer den kontroversielle festen til Kendall Jenner

Kendall Jenner blir bombardert med mye hat etter helgens fest. På taket av 1 Hotel i West Hollywood kombinerte hun halloween med en stjernespekket feiring av sin kommende 25-årsdag Til å være pandemi – og kostymefest – var det få masker å se blant den rause forsamlingen. Tusenvis av kommentarer på sosiale medier anklager Kendall for egoistisk spredning av koronaviruset via arrangementet. Your Halloween/Birthday party was reckless and irresponsible.

730.no x Tate McRae (17): – Jeg har en veldig gammel sjel

Tate McRae er kanskje ikke så kjent at foreldrene dine vet hvem hun er. Men det er i ferd med å endres – i rekordfart. Låten «you broke me first» har mild sagt tatt sine æresrunder på hitlistene i 2020. Singelen, som kom ut for et halvt år siden, ligger for øyeblikket på topp 5 i Norge.