Nyheter om Cardiff


Slaven Bilic bringer seg selv og West Bromwich tilbake til Premier League

Det er en ganske annen og mer ydmyk manager vi har sett i Sllaven Bilic som leder for West Bromwich. – Med små midler han klart det han ikke helt fikk til i West Ham for noen år siden, nemlig å sørge for en eksepsjonelt god stemning og vinnerglede i laget. Det er liten tvil om at West Bromwich etter gårsdagens 2 – 0 seier over Derby blir en av de to klubbene som rykker direkte opp. – De passerte Leeds som tar i mot Stoke senere i dag på det som de fleste tror blir en lett hjemmeseier.

Selv 10 ville hesten kan ikke stoppe Leeds fra å rykke opp

Etter å ha vært i skyggenes dal i 16 år leder den meget eksentriske argentinske manageren Marcelo Bielsa Leeds tilbake til Premier League. – I fjor ble det bare nesten, men å år bærer det hele veien inn. På lørdag tok Leeds imot Blackburn på Ewood Park, det ble 3 – 1 hjemme seier og tre poeng som sørger for at de nå har seks poeng å gå på i opprykkskampen og bare fem runder igjen. Les: Bekreftet: Liverpool signerer en spesielt viktig forlengelse Snart er den vanskelige tiden glemt, med eierskifter og krangler, økonomisk rot.

Manager Lee Johnson har fått sparken

Det er ikke spesielt overraskende at Championship-klubben Bristol City etter åtte nederlag, to uavgjort og bare en seier på 11 kamper sparker sin manager, enhver klubb ville gjort det. Lee Johnson ledet laget med suksess i begynnelsen av sesongen og drømmen om opprykk også i år var levende. Bare 2 tap de første 19 lovte godt, men så kom nedturen. Les: Alexis Sanchez tilbake i kanonform Også i dag ble det tap hjemme på Aston Gate, 0 – 1 mot Cardiff. Bristol står ikke i fare for å rykke ned, men avstanden opp fra 12 plassen er for lang.

Sparker Jonathan Woodgate og ansetter Neil Warnock

Middlesbrough henter frem Neil Warnock fra tørkeloftet og setter inn manageren som trente et lag første gang under reformasjonen. Johanthan Woodgate er milevis unna oppgaven å gjøre «The Boro» til en storklubb igjen. – Tvert om, de taper så fort at de er i fare for å rykke ned. Det var tydeligvis 0 – 3 tapet på hjemmebane på lørdag mot Swansea som gjorde utslaget. -Lei av å tape og utsiktene til å rykke ned fra Championship fikk Jonathan Woodgate sparken og de gikk mot det trygge, du skal ikke se bort ifra at nyansatte 71 år gamle Neil Warnock er bestefar til noen av spillerne.

Leeds snublet i opprykkskampen til Premier League

Leeds kunne ta et langt steg mot opprykk til Premier League, men tapte 0-2 borte mot Cardiff tross enorm sjanseproduksjon søndag.
Les mer om:

Leeds snublet i opprykkskampen til Premier League

Leeds kunne ta et langt steg mot opprykk til Premier League, men tapte 0-2 borte mot Cardiff tross enorm sjanseproduksjon søndag.
Les mer om:

Historisk Premier League-tabell basert på poeng pr kamp

Dette er porno for tallentusiaster og statistikere. – Det du ser under er Premier League lag sitt gjennomsnitts score basert på alle kamper spilt. Manchester United topper tidenes Premier League-tabell basert på poeng per kamp foran Arsenal og Chelsea. – Det er talkSPORT som har vært tallknusere og kommet frem til denne PPG lister (Poeng pr game) Mancehster United, med sine 13 Premier League-titler i sekken, leder an med en PPG på 2,07.

Manchester United vet nå alternativet til Jadon Sancho ikke blir billig

Schalke-vingen, Rabbi Matondo, som er blitt koblet til Manchester United en stund, har en 60 million euro utkjøpsklausul som spesifikt gjelder for engelske klubber. Vi vet alle at Ole Gunnar Solskjær har vingen Jadon Sancho øverst på sin liste, men skulle det bli for dyrt er den tidligere ungdoms-spilleren på Cardiff og Manchester City et vesentlig billigere alternativ.

Tidligere Cardiff-spiller er død

Tidligere Aston Villa- og Cardiff-spiller Peter Whittingham døde torsdag av skadene han pådro seg i en fallulykke. Han ble 35 år. Whittingham har vært innlagt på sykehus siden han pådro seg hodeskader etter et fall ned en trapp ved et utested 7. mars. Whittingham var del av Ole Gunnar Solskjærs spillerstall da nordmannen var manager i Cardiff.
Les mer om:

Britisk fotball i sorg: Tidligere Premier League-spiller døde i ulykke

Den tidligere Cardiff City-spilleren Peter Whittingham er død, 35 år gammel.
Les mer om:

Solskjær i sorg: – Peter var en fantastisk fotballspiller og et utrolig menneske

Den tidligere Cardiff City-spilleren Peter Whittingham er død, 35 år gammel.
Les mer om:

Britisk fotball i sorg: Tidligere Premier League-spiller døde i ulykke

Den tidligere Cardiff City-spilleren Peter Whittingham er død, 35 år gammel.
Les mer om:

Solskjær i sorg: – Peter var en fantastisk fotballspiller og et utrolig menneske

Den tidligere Cardiff City-spilleren Peter Whittingham er død, 35 år gammel.
Les mer om:

Tidligere Solskjær-spiller Peter Whittingham (35) død: – Vil bli dypt savnet

Den tidligere Cardiff- og Aston Villa-spilleren Peter Whittingham er død, bare 35 år gammel, melder Cardiff på sine hjemmesider.
Les mer om:

«To eksempler hvorfor Jude Bellingham bør unngå Old Trafford»

Simon Jordan ble i sin tid søkkrik på å selge mobilabonnementer og istedenfor å sløse det bort slik mobilgrunder Idar Vollvik gjorde han en noen vellykkede investeringer, blant annet med å kjøpe fotballklubben Crystal Palace. Nå bruker han klubbens erfaringer med Manchester United som bakgrunn for sitt råd om at Jude Bellingham som i praksis er pakket og klar for en overgang fra Birmingham burde bli «hjemme». Les: ESPN: United har intensivert jakten på supertalentet Crystal Palace største stjerne Wilfried Zaha sitt mislykkede opphold på Old Trafford brukes som et eksempel.

Jose Mourinho har som vane å tråkke på egne spillere

Hele 7 ganger har Tottenham Hotspur manager Jose Mourinho kritisert sine egne spillere. – Selv om det var «litt» kryptisk var alle klar over hvem manageren høvlet over etter Tottenhams uavgjort 1 – 1 mot Burnley på lørdag.

AaFK-profilen spilte med Eikrem i Premier League. Fredag kan de møtes igjen.

Jordon Mutch (28) og Magnus Wolff Eikrem (29) spilte Premier League-fotball sammen i Cardiff. Nå spiller de for hver sin klubb på Nordvestlandet i Norge.

AaFK-profilen spilte med Eikrem i Premier League. Fredag kan de møtes igjen.

Jordon Mutch (28) og Magnus Wolff Eikrem (29) spilte Premier League-fotball sammen i Cardiff. Nå spiller de for hver sin klubb på Nordvestlandet i Norge.

Tidligere Solskjær-elev til AaFK

Aalesund har signert midtbanespilleren Jordon Mutch fra sørkoreanske Gyeongnam FC. 28-åringen har tidligere spilt for blant andre Cardiff. Der hadde han Ole Gunnar Solskjær som manager. Kontrakten Mutch har signert strekker seg ut 2020-sesongen.

Søndag landet en tidligere Crystal Palace-spiller på Ålesund lufthavn Vigra

Stor glede hos Aalesund som ikke har tenkt til å besøke OBOS-ligaen igjen med det første. Søndag ettermiddag landet den tidligere Crystal Palace-spilleren Jordon Mutch på Ålesund lufthavn Vigra. Veien gikk videre med bil til Color Line Stadion, hvor 28-åringen gjennomførte medisinsk test og skrev under på en avtale med tangotrøyene ut 2020-sesongen. «Skal gi alt for AaFK» Les: Toppkamper avlyst etter virus alarm «Vi er veldig fornøyde med at Jordon har skrevet under for oss. Dette er en solid forsterkning.

Lars Bohinen tester midtbanespiller Jordon Mutch

Det er tydelig Aalesund ikke har tenkt at deres retur til Eliteserien skal bli av det korte slaget. Hovedtrener Lars Bohinen ønsker å ta med seg farten fra sist sesongs OBOS-Liga mesterskap sammen med forsterkninger inn i årets sesong. Denne uken har de Jordon Mutch på prøvespill. 28-åringen kan skilte med over 100 kamper for klubber som Birmingham, Cardiff og Crystal Palace.

Klubben anklages for medvirkning til drap etter Salas dødskrasj

Cardiff og Nantes er låst i en bitter strid etter den tragiske flyulykken som kostet Emiliano Sala livet.
Les mer om:

Cardiff saksøker Salas gamleklubb

Cardiff saksøker tirsdag kveld Nantes, ett år etter flyulykken som kostet Emiliano Sala livet. «De er medskyldige», står det i søksmålet, ifølge L'Equipe.
Les mer om:

United mot Northampton eller Derby

Manchester United skal ut mot enten Northampton eller Derby i 5. runde av FA-cupen. Regjerende mester Manchester City møter Sheffield Wednesday. Det ble klart da 5. rundekampene ble trukket mandag. Slik spilles 5. rundekampene: Sheffield Wednesday – Manchester City, Reading/Cardiff – Sheffield United, Chelsea – Shrewsbury/Liverpool, West Bromwich – Newcastle/Oxford, Leicester – Coventry/Birmingham, Northampton/Derby – Manchester United, Southampton/Tottenham – Norwich, Portsmouth – Bournemouth/Arsenal.

Kaster seg inn i kampen om Birmingham supertalent

Manchester United har som Arsenal gått fra å følge med på Birmingham sitt supertalent 16 år gamle Jude Bellingham til å faktisk legge inn et bud. Første bud fra Manchester United i følge The Times var på 280 millioner kroner noe som allerede er mye for en som bare har spilt i Championship. Les: Har funnet Zlatan erstatter Jude Bellingham er allerede en gift angrepsspiller med sist helgs kamp mot Cardiff, hvor han forøvrig scorte nok et mål er han oppe i totalt 25 kamper på nest øverste nivå i England.