Nyheter om Car


De mest pålitelige bilene

Få ting er mer irriterende enn å kjøpe en bil som stadig vekk må på verksted. Britiske What Car? har spurt tusenvis av bileiere om deres erfaringer.
Les mer om:

Volvos første Polestar-bil

Merk deg navnet Polestar! Det blir nå et eget merke for elektrifiserte høyprestasjonsbiler i Volvo Car Group.
Les mer om:

Volvos nye bilmerke

Polestar blir et eget spydspiss-merke for elektrifiserte biler under Volvo Car Group. Bilene skal produseres på Polestars nye fabrikk i Kina og bli levert til kundene på en helt ny måte.
Les mer om:

Kraftpakke fra Polestar

Volvo Car Group har i dag verdenslansering av den første "high end"-modellen fra sitt nye merke Polestar - en ladbar hybrid med inntil 150 km batterirekkevidde. Polestar 1 kan bestilles allerede nå.
Les mer om:

Klart for klassisk i Trondheim

Til helgen arrangeres Classic Car Show i Trondheim. Det bør du ikke gå glipp av.
Les mer om:

Motorama-generalen godt fornøyd med oppmøtet

Reidar Frog, leder i American Car Club Fosen som har stått bak Motorama 2017 I Fosenhallen, ser seg godt fornøyd med publikumstilstrømningen.
Les mer om:

Kremen av klassikerne på Classic Car Show

Det begynte med entusiastsamlinger på en parkeringsplass og fortsatte med to suksessfulle show i Trondheim. Denne helgen samler Bjarne Reistad og Hans Hallbaum innpå 350 kjøretøyer til tidenes Classic Car Show i Exporama på Hellerudsletta nord for Oslo.

Kunstverket Lamborghini

Du har sikkert allerede satt av helgen 29. april til og med 1. mai til Classic Car Show i Oslo Exporama på Hellerudsletta. I dagene fram mot showet vil vi vise noen av godbitene som stilles ut og som vi har presentert i spalten Entusiastgarasjen.
Les mer om:

– Hva er det med amcar som fascinerer?

Marita Johnsen er den første kvinnen som er valgt som leder av American Car Club of Målselv, lokalklubben for amerikanske biler.

Baseball tragedy

A car crash in the Dominican Republic on Sunday killed 25-year-old star pitcher Yordano Ventura of the Kansas City Royals.
Les mer om:

Kjør for livet på vei til Bjugn og Ørland

Etablerer samarbeid med American Car Club Fosen.

Rebusløp som brummer

American Car Club Fosen (ACC Fosen) arrangerer rebusløp på søndag, og da er selvsagt kravet at fremkomstmidlet skal ha motor og bråke litt.
Les mer om:

50 år med Camaro

Chevrolet Camaro startet femtiårs-feiringen som offisiell pace car ved årets Indy 500. Spesial-modell og mange andre aktiviteter venter.
Les mer om:

Tesla's autopilot is being investigated after a fatal crash

IDG NEWS SERVICE: It may be the first fatal accident in the U.S. involving a self-driving car.
Les mer om:

Musikkanmeldelse: Car Seat Headrest - «Teens of Denial»

Er du fortsatt ung, dum og usikker, er dette plata som vil blåse på såret.
Les mer om:

Her er nye Car Play

Oppdateringen av Apples iOS 10 bringer også nyheter til bilen.
Les mer om:

En våt drøm for autofile

Mellom 8 og 9 tusen bilentusiaster har i helga valfarta til Trondheim Spektrum for å se de 300 unike bilene og motorsyklene som var utstilt i Classic Car Show.
Les mer om:

Verdensklasse i Nidaros

De har greid det igjen. Arrangørene av Classic Car utstillingen i Trondheim har toppet fjorårets. Det er innslag her du ikke finner makan til noen andre steder i hele verden.
Les mer om:

En nostalgisk reise i bil- og motorhistorien

Det er vel ikke for seint å legge nye planer? Nesten helg bør øremerkes Classic Car Show i Trondheim.
Les mer om:

Porsche og Volvo til topps

Det finnes en ganske viktig utnevnelse også i Genève. Car Design News, et levende miljø (blant annet nettsted) for bildesign, deler ut priser. I år fikk Porsche konseptprisen, og Volvo fik prisen for produksjonsbil.
Les mer om:

Engelsk lettvekter

På Performance Car Show i Birmingham debuterte (selvfølgelig) en ny engelsk sportsbil – lett vekt og først og fremst beregnet på banekjørings-dager.
Les mer om:

Police officer: «Bruce Willis could never have done this»

In minus 17 degrees the Norwegian car owner clung onto the top of his car in 56 mph. In his underwear he broke through the back window and subdued the thief.
Les mer om:

Neste års Årets Bil

Fra en liste på rundt 40 forskjellige biler, har Car Of The Year juryen nå valgt ut syv finalister, som det skal velges mellom. Oppsiktsvekkende moderne er ingen av dem.
Les mer om:

Mens BMW og Mini skuffer i kollisjonstest, gjør andre det bra

Euro NCAP (New Car Assessment Programme) har testet 15 nye biler, og resultatene overrasker.
Les mer om: