Nyheter om Car


Little Car Co. krymper Testa Rossa

Hvor går de store, velrenommerte, prestisjebilprodusentene når de vil ha en bil for junior? Til Little Car Company, selvfølgelig. Etter Bugatti og Aston Martin har nå Ferrari banket på døren.
Les mer om:

Bugatti bygger racer

Bugatti benyttet Monterey Car Week til å fortelle at drømmebilen Bolide skal bygges. Men de ber om litt tålmodighet.
Les mer om:

Polestar og Volvo Cars skal pilotere mobile verksted – Norge er først i verden

Bilia Fornebu og Frydenbø Bergen, som er Volvo-forhandlere og leverer tjenester på vegne av Polestar i Norge, har fått godkjenning til å drive mobile verkstedtjenester. Bilia og Frydenbø blir med det de første forhandlerne i verden som piloterer Volvo Car Groups mobile verkstedskonsept.
Les mer om:

Leicester City planlegger å øke stadionskapasiteten til 40 000

Leicester City har for tiden den 13. største kapasiteten i Premier League, det har de tenkt til gjøre noe med, i dag har klubben kunngjort planer om å øke kapasiteten på King Power Stadium med 8 000 seter til 40 000. The Foxes vil dele detaljer, som inkluderer andre «betydelige utbygginger i nærområdet», i august i en offentlig høring.

Bashkim forsto ingenting da han mottok 300.000 kroner – nå har han send pengene til Sarpsborg

I april og mai dukket masse penger helt uventet opp på kontoen til Bashkim Qela (46) som driver «Leo's Car Wash» og Østfold Auto AS. Nå har han sendt pengene til Østfold Autovask AS i Sarpsborg.

Den sentralafrikanske republikk vil ha flere russiske «turister»

Til tross for at FN advarer mot mulige brudd på menneskerettigheter fra leiesoldater, ønsker det fattige landet Den sentralafrikanske republikk CAR 600 nye russiske «instruktører» velkommen med åpne armer.
Les mer om:

Bashkim vet fortsatt ikke hvem som sendte ham 180.000 kroner: – Jeg tør ikke gi pengene til et godt formål

Bashkim Qela (46) eier og driver den relativt nye bilvaskehallen «Leo's Car Wash» ved Sarpsborgveien på Lundheim. Onsdag 14. april fikk han inn over 180.000 kroner på bedriftskontoen. Han aner fortsatt ikke hvem som har sendt han pengene. Eller hvorfor.
Les mer om:

Ny bilbutikk i Bodø

Nordvik CAR satser videre på Suzuki, Isuzu og Maxus i Bodø.
Les mer om:

– Hvem har sendt meg alle disse pengene?

​Bashkim Qela (46) eier og driver den relativt nye bilvaskehallen «Leo's Car Wash» ved Sarpsborgveien på Lundheim. Onsdag fikk han inn over 180.000 kroner på bedriftskontoen. Han aner ikke hvem som har sendt han pengene. Eller hvorfor.
Les mer om:

– Hvem har sendt meg alle disse pengene?

​Bashkim Qela (46) eier og driver den relativt nye bilvaskehallen «Leo's Car Wash» ved Sarpsborgveien på Lundheim. Onsdag fikk han inn over 180.000 kroner på bedriftskontoen. Han aner ikke hvem som har sendt han pengene. Eller hvorfor.
Les mer om:

– Hvem har sendt meg alle disse pengene?

​Bashkim Qela (46) eier og driver den relativt nye bilvaskehallen «Leo's Car Wash» ved Sarpsborgveien på Lundheim. Onsdag fikk han inn over 180.000 kroner på bedriftskontoen. Han aner ikke hvem som har sendt han pengene. Eller hvorfor.
Les mer om:

Data ethics: One size fits some

By Johann Johannson and Geoffrey van Ijzendoorn-Joshi This is the third and final installment in DAMA Norway’s series on data ethics. All topics touched upon throughout these three articles are derived from DAMA’s DMBoK2, and its chapter on data handling ethics. The aim of this endeavour has been to illuminate some key universal truths regarding how data ethics should be approached. Article number one uncovered the importance of data governance maturity while the second article took a look at dedicated roles for data ethics.

Skrivebordet til Donald Trump trender på Twitter

Det ble litt roligere på Donald Trump-fronten etter at han tapte presidentvalget. Men i dag trender 74-åringen nok en gang på Twitter. For en gangs skyld er anledningen av det lystigere slaget. Donald Trump holdt nemlig thanksgiving-tale fra en bitteliten pult Ja, et parodisk knøttlite skrivebord var nok for å få Donald Trump og #TinyDesk til å trende på Twitter i USA. Flere lurer på om den sittende (hehe) presidenten skal ha en Tiny Desk-konsert slik som sangstjernene. Someone at the White House is trying to make Trump look like a fool before he leaves.

Baby Solberg har vunnet sin første VM runde

De som har sett tv dokumentaren (såpen) om Solberg familien vet at de er fullstendig gale, men det er det som trengs for å bli verdens beste i rally. Petter Solberg var vunnet det meste av det som går an innen rally og slik det ser ut nå blir han sønn, Oliver Solberg enda større og enda råere bak rattet. Det var ingen som var i nærheten av Oliver Solver,g som i fjor ble tidenes yngste vinner av en EM runde og i dag ble tidenes nest yngste i en VM-runde i WRC3-Klassen.

Celine (25) er den eneste kvinnelige lederen for hele landet: – Det var helt naturlig for meg

SKIEN: Celine Hagerupsen er leder for BMW Car Club avdeling Telemark, og er i tillegg eneste kvinnelige lederen for hele landet. Førstkommende søndag inviterer hun og resten av ledelsen til et koronavennlig arrangement.

Nå kan iPhone erstatte (noen få) bilnøkler

iOS 13.6 er ute - med Car Keys-støtte.
Les mer om:

Megan Thee Stallion skutt etter Kylie Jenner-fest med Tory Lanez

Megan Thee Stallion og Tory Lanez hadde en dramatisk helg. På søndag ble det kjent at Texas-jenta og den kanadiske Ontario-gutten skal ha blitt stanset i bilen til Tory etter bråk i Hollywood Hills hvor skudd skal ha blitt avfyrt. Det ble funnet et våpen i bilen og Tory ble arrestert. Megan blødde fra foten. Angivelig fordi hun hadde kuttet seg på glass.

Kanye West med ny låt hvor moren Donda siterer KRS-One

Kanye West hyller sin mamma Donda West. Mandag morgen norsk tid slapp Ye låten «DONDA», hvor moren siterer klassikeren «Sound of da Police» med KRS-One. Låten fra 1993 har kritikk av politivold og systematisk undertrykkelse. There could never really be justice on stolen land Are you really for peace and equality? Or when my car is hooked up, know you wanna follow me Your laws are minimal ‘Cause you won’t even think about lookin’ at the real criminal Donda West, som brått døde i november 2007 i forbindelse med en operasjon, skulle ha fylt 71 år på søndag. – Til kjærlig minne om min utrolige mor

iOS 14 CarPlay: Trådløs bilnøkkel

Apple samler bransjen i Car Connectivity Consortium (CCC) for å enes om en standard for digitale bilnøkler. Første bil ut er en ny BMW.
Les mer om:

Plastisk kirurgi? Madison Beer forklarer bildene

Madison Beer må stadig forsvare seg. For en drøy uke siden beklaget artisten sin romantiserende omtale av en av kontroversiell klassiker. Men #MadisonBeerIsOverParty trendet ikke bare på Twitter på grunn av en bok.

Madonnas dans mot rasisme ble til meme-bonanza

Madonna forventet nok ikke et hav av ironiske svar da hun i natt postet et ektefølt innlegg mot rasisme i sosiale medier. Eller kanskje hun så det komme? Popstjernen fikk mye pes da hun delte sine «Quarantine Diaries» på Instagram tidligere i år. Kritikere kalte Madonna virkelighetsfjern og tonedøv, da hun som styrtrik kjendis bør klare seg greit i selvpålagt karantene. Men hun lot seg selvsagt ikke stanse, og postet flere dramatiske videoer på Insta. Nå handler det dog ikke om henne. Madonna har de siste dagene postet flere innlegg om George Floyd, en ubevæpnet svart mann som døde etter å ha

Topp 55 memes fra Tiger King på Netflix

Netflix kunne ikke servert oss Tiger King: Murder, Mayhem and Madness på et bedre tidspunkt. Dokumentarserien er så spinnvill at selv koronaviruset virker normalt, noe som gjør at vi glemmer pandemien et lite øyeblikk. Takk, Joe Exotic og Carole Baskin! PS: I dag ble det kjent at det kommer (minst) én episode til av Tiger King.

Ballade video XLIII: – Det nytter ikke å gjemme seg.

Ny uke, nye videoer. Velkommen til ferske videoer med Ane Brun, Karin Park, Paulin Voss, Oma Desala, Damokles og car.pool. Innlegget Ballade video XLIII: – Det nytter ikke å gjemme seg. dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Peugeot slo Tesla i Car of the Year

I ettermiddag ble Peugeot 208 tildelt bilbransjens mest prestisjefylte pris – Car of the Year i Europa 2020.

Disse bilene kan bli «verdens beste»

Nå er det bare ti bilmodeller som kan bli kåret til «World Car of the Year 2020».
Les mer om: