Nyheter om Car


Topp 55 memes fra Tiger King på Netflix

Netflix kunne ikke servert oss Tiger King: Murder, Mayhem and Madness på et bedre tidspunkt. Dokumentarserien er så spinnvill at selv koronaviruset virker normalt, noe som gjør at vi glemmer pandemien et lite øyeblikk. Takk, Joe Exotic og Carole Baskin! PS: I dag ble det kjent at det kommer (minst) én episode til av Tiger King.

Ballade video XLIII: – Det nytter ikke å gjemme seg.

Ny uke, nye videoer. Velkommen til ferske videoer med Ane Brun, Karin Park, Paulin Voss, Oma Desala, Damokles og car.pool. Innlegget Ballade video XLIII: – Det nytter ikke å gjemme seg. dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Peugeot slo Tesla i Car of the Year

I ettermiddag ble Peugeot 208 tildelt bilbransjens mest prestisjefylte pris – Car of the Year i Europa 2020.

Disse bilene kan bli «verdens beste»

Nå er det bare ti bilmodeller som kan bli kåret til «World Car of the Year 2020».
Les mer om:

Denne gjengen er bekreftet til Mablis

Har sikret seg car.pool til festivalen i Vålandskogen.
Les mer om:

Shawty Mane gjør comeback: Justin Bieber tilbake som rapper, slipper Need More med Quavo fra Migos

Rappende J-Biebz er tilbake. Husker du at Justin Bieber i høst teaset en låt hvor han flipper en 50 Cent-klassiker? 25-åringens kommende, første album siden Purpose fra 2015 skal ifølge ham selv ikke være pop, men urban. Hvisdeterlovåsi. R&B-singelen «Yummy» har kun vært ute i en uke, men JB er nå klar med oppfølgeren. Valget har falt på «Need More» med Quavo fra Migos – med Murda Beatz på beaten. Quavo fra Migos gjester Justin Biebers nye slipp.

Influencer samler inn millioner til Australia ved å selge nakenbilder

Nå er hun bannlyst av både Instagram og sin egen familie. Det er naturlig å føle seg rådvill når katastrofen inntreffer. Du har kanskje gitt en femtilapp via Facebook-innsamling, men finnes det noe annet vi på andre siden av jorden kan gjøre for å hjelpe Australia? Los Angeles-jenta Kaylen Ward aka The Naked Philanthropist tok saken i egne hender.  (Twitter/lilearthangelk) 20-åringen jobber som influencer og sexarbeider på nett, og fant ut at det mest effektive kunne være å bruke arbeidet for å støtte en viktig sak. Kaylen bestemte seg derfor for å selge nakenbilder i bytte mot en donasjon på

50 Cent beefer med French Montana på grunn av en Bugatti

50 Cent avslutter dekaden med det han har blitt mest kjent for: Trolling. Det begynte med at French Montana postet et snutt av seg selv med sin nye bil; en Bugatti Veyron til 1,5 millioner dollar. (Som trolig koster tre ganger så mye i Norge.) Bronx-rapperen ga den til seg selv som julepresang etter flere dager på overvåkning på sykehus. Som seg hør og bør ble videoen akkompagnert av en breial caption. View this post on Instagram FRESH OUT OF ICU WOKE UP IN THAT NEW BUGGATTI!!! LIL GIFT TO MYSELF!

Se hvordan det gikk da Bashkim tilbød bilvask for en krone

Superenkel forskning fra Lundheim viser at bilister er villige til å stå lenge i kø om bilvasken koster én kroner, slik den gjorde da Bashkim Qela åpnet Leo's Car Wash på fredag.
Les mer om:

Lucinda Williams entrer scenen på ny americanafestival i Oslo

Oslo Americana beskrives som søsterfestivalen til Sthlm Americana, som de siste tre årene har vært en suksess i den svenske hovedstaden. Lucinda Williams (66) er dermed endelig klar for Norge igjen. Hun slo gjennom med sitt femte album Car Wheels on a Gravel Road i 1998, som innbragte henne den første av tre Grammy-priser. LES OGSÅ: Taylor Swift med julelåt. Hennes nyeste album kom i 2016, kalt The Ghosts of Highway 20, men året etter nyinnspilte hun så sin egen 1992-skive og ga den ut som This Sweet Old World ifølge Popmatters.
Les mer om:

Derfor trekker en rekke artister musikken sin fra Amazons tjenester

Etter at 1.000 musikere signerte et felles opprop under navnet «No Music for ICE» som oppfordret til boikott av Amazon-sponsede arrangementer for noen uker siden, går det nå ut en videre oppfordring til artister om å trekke musikken sin fra Amazons digitale plattformer for strømming. Flere kjente navn står bak oppropet. LES OGSÅ: Populært musikknettsted legges ned. Ifølge Medium har blant annet Atmosphere, Jay Som, Deerhoof, Cake, Priests, Car Seat Headrest (bildet), Hurray for the Riff Raff og Immortal Technique signert oppropet – i tillegg til flere medlemmer av det legendariske bandet Fugaz

Hertz har flyttet Harstad-kontoret(pluss)

1. september overtok First rent a car utleie av Hertz-biler. Til den dato hadde Harstad bilutleie hatt oppdraget.
Les mer om:

Foo Fighters graver frem sjeldenheter fra arkivet

Tidligere har Foo Fighters gravd frem EP-utgivelsen 01070725, som blant annet inneholdt sjeldne coverversjoner av Arcade Fire-låten Keep the Car Running og Dead Kennedys’ Holiday in Cambodia, begge innspilt i 2007. Nå følger bandet opp med flere skatter fra arkivet. LES OGSÅ: Foo Fighters-trommis med stjernespekket album. Ifølge Consequence of Sound dukket det opp en ny utgivelse med tittelen 02050525 på strømmetjenestene denne måneden – uten forvarsel.
Les mer om:

Disse bilene er våre favoritter

Her er bilene som kjemper om tittelen Car of the Year i Europa. Dinside har Norges medlem i juryen og har allerede blinket ut to-tre favoritter.
Les mer om:

Eirin (23) stiftet foreningen i fjor - plutselig hadde hun fått med seg 1.000 medlemmer

- Jeg hadde ikke sett for meg at det var så mange jenter som drev med bil her i landet, sier Eirin Rønbeck Johansen. Foreningen Norwegian Car Girls, som hun stiftet i fjor, har nå rundt 1.000 medlemmer.
Les mer om:

"Im too sexy for this car"(pluss)

Les mer om:

Hiphopens favoritt-hjul

Car and driver har gjort en kjempejobb. De har gått gjennom fire ti-års hiphop tekster for å se hvilke biler som er rappernes favoritter. Dette er listen:
Les mer om:

- Etter velt og åtte brudd i kroppen i fjor er det godt å sjekke at alt virker igjen

Jørgen Paulsen kjørte 120 meter på vannet og fikk raskeste tid bane å seier i modified i Formula Offroad på Classic Car Week i Sverige.
Les mer om:

Karma til Monterey

Alle unge debutanter som ser på seg selv som uimotståelige for rike, middelaldrende herrer, må til Monterey Car Week. Karma har stilt seg opp i køen.
Les mer om:

– Bil er min svakhet. Den symboliserer frihet.

I have a friend with a small car collection, you wanna see it? Jeg skal ikke påstå hjertet hoppet over et slag, men jeg ble ivrig.
Les mer om:

Norwegian Car Girls

Bilutstilling kun for jenter på Gulskogen i Drammen.
Les mer om:

Ny BMW Safety Car

BMW forsterker sitt engasjement i Formel E. Nå lanserer de en toppløs Safety Car. «Verdens første i sitt slag», hevder de.
Les mer om:

Hvis du har sett Us, så skjønte du neppe alt

Spoleringsalarm! Handlingen røpes nedenfor. Hvis du ikke har sett Us, får du ikke lov til å lese videre. Etter Oscar-suksessen Get Out har Jordan Peele igjen truffet spikeren på hodet med sin nye «social horror». Us dro inn 607 millioner kroner (71 millioner dollar) på kino i Nord-Amerika i premierehelgen, noe ingen andre originale skrekkfilmer har klart tidligere. Ekstra rått ettersom produksjonsbudsjettet (20 millioner dollar) ble spilt inn mer enn tre ganger på tre dager. I Norge ble tallet for Us 1,89 millioner kroner og 2. plass på kino.

TCR – Touring Car

TCR er en enkel global standard. 65 prosent av standardbilen skal brukes i racingbilen. Prisen er 95.000 euro. Motorytelsen er maksimalt 350 hk. Dreiemomentet er 450 Nm. Vi fikk noen prøverunder i racingutgaven av Golf GTI TCR på Algarve-banen.
Les mer om:

Bilmessa går fløyten: – Vi har ikke gitt opp

Classic Car Show har de to siste årene blitt gjennomført på Hellerudsletta. I år blir det derimot ingen messe.
Les mer om: