Nyheter om Car


Skrivebordet til Donald Trump trender på Twitter

Det ble litt roligere på Donald Trump-fronten etter at han tapte presidentvalget. Men i dag trender 74-åringen nok en gang på Twitter. For en gangs skyld er anledningen av det lystigere slaget. Donald Trump holdt nemlig thanksgiving-tale fra en bitteliten pult Ja, et parodisk knøttlite skrivebord var nok for å få Donald Trump og #TinyDesk til å trende på Twitter i USA. Flere lurer på om den sittende (hehe) presidenten skal ha en Tiny Desk-konsert slik som sangstjernene. Someone at the White House is trying to make Trump look like a fool before he leaves.

Baby Solberg har vunnet sin første VM runde

De som har sett tv dokumentaren (såpen) om Solberg familien vet at de er fullstendig gale, men det er det som trengs for å bli verdens beste i rally. Petter Solberg var vunnet det meste av det som går an innen rally og slik det ser ut nå blir han sønn, Oliver Solberg enda større og enda råere bak rattet. Det var ingen som var i nærheten av Oliver Solver,g som i fjor ble tidenes yngste vinner av en EM runde og i dag ble tidenes nest yngste i en VM-runde i WRC3-Klassen.

Celine (25) er den eneste kvinnelige lederen for hele landet: – Det var helt naturlig for meg

SKIEN: Celine Hagerupsen er leder for BMW Car Club avdeling Telemark, og er i tillegg eneste kvinnelige lederen for hele landet. Førstkommende søndag inviterer hun og resten av ledelsen til et koronavennlig arrangement.

Nå kan iPhone erstatte (noen få) bilnøkler

iOS 13.6 er ute - med Car Keys-støtte.
Les mer om:

Megan Thee Stallion skutt etter Kylie Jenner-fest med Tory Lanez

Megan Thee Stallion og Tory Lanez hadde en dramatisk helg. På søndag ble det kjent at Texas-jenta og den kanadiske Ontario-gutten skal ha blitt stanset i bilen til Tory etter bråk i Hollywood Hills hvor skudd skal ha blitt avfyrt. Det ble funnet et våpen i bilen og Tory ble arrestert. Megan blødde fra foten. Angivelig fordi hun hadde kuttet seg på glass.

Kanye West med ny låt hvor moren Donda siterer KRS-One

Kanye West hyller sin mamma Donda West. Mandag morgen norsk tid slapp Ye låten «DONDA», hvor moren siterer klassikeren «Sound of da Police» med KRS-One. Låten fra 1993 har kritikk av politivold og systematisk undertrykkelse. There could never really be justice on stolen land Are you really for peace and equality? Or when my car is hooked up, know you wanna follow me Your laws are minimal ‘Cause you won’t even think about lookin’ at the real criminal Donda West, som brått døde i november 2007 i forbindelse med en operasjon, skulle ha fylt 71 år på søndag. – Til kjærlig minne om min utrolige mor

iOS 14 CarPlay: Trådløs bilnøkkel

Apple samler bransjen i Car Connectivity Consortium (CCC) for å enes om en standard for digitale bilnøkler. Første bil ut er en ny BMW.
Les mer om:

Plastisk kirurgi? Madison Beer forklarer bildene

Madison Beer må stadig forsvare seg. For en drøy uke siden beklaget artisten sin romantiserende omtale av en av kontroversiell klassiker. Men #MadisonBeerIsOverParty trendet ikke bare på Twitter på grunn av en bok.

Madonnas dans mot rasisme ble til meme-bonanza

Madonna forventet nok ikke et hav av ironiske svar da hun i natt postet et ektefølt innlegg mot rasisme i sosiale medier. Eller kanskje hun så det komme? Popstjernen fikk mye pes da hun delte sine «Quarantine Diaries» på Instagram tidligere i år. Kritikere kalte Madonna virkelighetsfjern og tonedøv, da hun som styrtrik kjendis bør klare seg greit i selvpålagt karantene. Men hun lot seg selvsagt ikke stanse, og postet flere dramatiske videoer på Insta. Nå handler det dog ikke om henne. Madonna har de siste dagene postet flere innlegg om George Floyd, en ubevæpnet svart mann som døde etter å ha

Topp 55 memes fra Tiger King på Netflix

Netflix kunne ikke servert oss Tiger King: Murder, Mayhem and Madness på et bedre tidspunkt. Dokumentarserien er så spinnvill at selv koronaviruset virker normalt, noe som gjør at vi glemmer pandemien et lite øyeblikk. Takk, Joe Exotic og Carole Baskin! PS: I dag ble det kjent at det kommer (minst) én episode til av Tiger King.

Ballade video XLIII: – Det nytter ikke å gjemme seg.

Ny uke, nye videoer. Velkommen til ferske videoer med Ane Brun, Karin Park, Paulin Voss, Oma Desala, Damokles og car.pool. Innlegget Ballade video XLIII: – Det nytter ikke å gjemme seg. dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Peugeot slo Tesla i Car of the Year

I ettermiddag ble Peugeot 208 tildelt bilbransjens mest prestisjefylte pris – Car of the Year i Europa 2020.

Disse bilene kan bli «verdens beste»

Nå er det bare ti bilmodeller som kan bli kåret til «World Car of the Year 2020».
Les mer om:

Denne gjengen er bekreftet til Mablis

Har sikret seg car.pool til festivalen i Vålandskogen.
Les mer om:

Shawty Mane gjør comeback: Justin Bieber tilbake som rapper, slipper Need More med Quavo fra Migos

Rappende J-Biebz er tilbake. Husker du at Justin Bieber i høst teaset en låt hvor han flipper en 50 Cent-klassiker? 25-åringens kommende, første album siden Purpose fra 2015 skal ifølge ham selv ikke være pop, men urban. Hvisdeterlovåsi. R&B-singelen «Yummy» har kun vært ute i en uke, men JB er nå klar med oppfølgeren. Valget har falt på «Need More» med Quavo fra Migos – med Murda Beatz på beaten. Quavo fra Migos gjester Justin Biebers nye slipp.

Influencer samler inn millioner til Australia ved å selge nakenbilder

Nå er hun bannlyst av både Instagram og sin egen familie. Det er naturlig å føle seg rådvill når katastrofen inntreffer. Du har kanskje gitt en femtilapp via Facebook-innsamling, men finnes det noe annet vi på andre siden av jorden kan gjøre for å hjelpe Australia? Los Angeles-jenta Kaylen Ward aka The Naked Philanthropist tok saken i egne hender.  (Twitter/lilearthangelk) 20-åringen jobber som influencer og sexarbeider på nett, og fant ut at det mest effektive kunne være å bruke arbeidet for å støtte en viktig sak. Kaylen bestemte seg derfor for å selge nakenbilder i bytte mot en donasjon på

50 Cent beefer med French Montana på grunn av en Bugatti

50 Cent avslutter dekaden med det han har blitt mest kjent for: Trolling. Det begynte med at French Montana postet et snutt av seg selv med sin nye bil; en Bugatti Veyron til 1,5 millioner dollar. (Som trolig koster tre ganger så mye i Norge.) Bronx-rapperen ga den til seg selv som julepresang etter flere dager på overvåkning på sykehus. Som seg hør og bør ble videoen akkompagnert av en breial caption. View this post on Instagram FRESH OUT OF ICU WOKE UP IN THAT NEW BUGGATTI!!! LIL GIFT TO MYSELF!

Se hvordan det gikk da Bashkim tilbød bilvask for en krone

Superenkel forskning fra Lundheim viser at bilister er villige til å stå lenge i kø om bilvasken koster én kroner, slik den gjorde da Bashkim Qela åpnet Leo's Car Wash på fredag.
Les mer om:

Lucinda Williams entrer scenen på ny americanafestival i Oslo

Oslo Americana beskrives som søsterfestivalen til Sthlm Americana, som de siste tre årene har vært en suksess i den svenske hovedstaden. Lucinda Williams (66) er dermed endelig klar for Norge igjen. Hun slo gjennom med sitt femte album Car Wheels on a Gravel Road i 1998, som innbragte henne den første av tre Grammy-priser. LES OGSÅ: Taylor Swift med julelåt. Hennes nyeste album kom i 2016, kalt The Ghosts of Highway 20, men året etter nyinnspilte hun så sin egen 1992-skive og ga den ut som This Sweet Old World ifølge Popmatters.
Les mer om:

Derfor trekker en rekke artister musikken sin fra Amazons tjenester

Etter at 1.000 musikere signerte et felles opprop under navnet «No Music for ICE» som oppfordret til boikott av Amazon-sponsede arrangementer for noen uker siden, går det nå ut en videre oppfordring til artister om å trekke musikken sin fra Amazons digitale plattformer for strømming. Flere kjente navn står bak oppropet. LES OGSÅ: Populært musikknettsted legges ned. Ifølge Medium har blant annet Atmosphere, Jay Som, Deerhoof, Cake, Priests, Car Seat Headrest (bildet), Hurray for the Riff Raff og Immortal Technique signert oppropet – i tillegg til flere medlemmer av det legendariske bandet Fugaz

Hertz har flyttet Harstad-kontoret(pluss)

1. september overtok First rent a car utleie av Hertz-biler. Til den dato hadde Harstad bilutleie hatt oppdraget.
Les mer om:

Foo Fighters graver frem sjeldenheter fra arkivet

Tidligere har Foo Fighters gravd frem EP-utgivelsen 01070725, som blant annet inneholdt sjeldne coverversjoner av Arcade Fire-låten Keep the Car Running og Dead Kennedys’ Holiday in Cambodia, begge innspilt i 2007. Nå følger bandet opp med flere skatter fra arkivet. LES OGSÅ: Foo Fighters-trommis med stjernespekket album. Ifølge Consequence of Sound dukket det opp en ny utgivelse med tittelen 02050525 på strømmetjenestene denne måneden – uten forvarsel.
Les mer om:

Disse bilene er våre favoritter

Her er bilene som kjemper om tittelen Car of the Year i Europa. Dinside har Norges medlem i juryen og har allerede blinket ut to-tre favoritter.
Les mer om:

Eirin (23) stiftet foreningen i fjor - plutselig hadde hun fått med seg 1.000 medlemmer

- Jeg hadde ikke sett for meg at det var så mange jenter som drev med bil her i landet, sier Eirin Rønbeck Johansen. Foreningen Norwegian Car Girls, som hun stiftet i fjor, har nå rundt 1.000 medlemmer.
Les mer om:

"Im too sexy for this car"(pluss)

Les mer om: