Nyheter om Canada


Seier for Justin Trudeau

Opptellingen i Canada viser at den sittende statsministeren Justin Trudeau har fått stor støtte i gårsdagens valg til tross for en rekke skandaler. Hovedmotstander Andrew Scheer har innrømmet nederlaget.
Les mer om:

Justin Trudeau beholder makten i Canada

Statsminister Justin Trudeau og det liberale partiet har sikret seg nok stemmer til å beholde makten – men må trolig belage seg på å samarbeide med minst ett annet parti.
Les mer om:

Prognose: Justin Trudeau kan danne regjering

Statsminister Justin Trudeau og det liberale partiet tar en tidlig ledelse i valget i Canada og kan få nok stemmer til å holde på makten, viser prognoser.

Prognose: Justin Trudeau kan danne regjering

Statsminister Justin Trudeau og det liberale partiet tar en tidlig ledelse i valget i Canada og kan få nok stemmer til å holde på makten, viser prognoser.

Trudeau tar en tidlig ledelse

Statsminister Justin Trudeau og det liberale partiet tar en tidlig ledelse i valget i Canada. Det viser opptellingen etter at stemmelokalene har stengt i fire provinser.

Kanye West-filmen vises i Norge – se traileren

Det nærmer seg et tiår siden sist Kanye West hadde konsert i Norge. Den siste halvdelen av 2010-tallet har han stort sett holdt seg til Nord-Amerika, og det ser ikke ut til å snu med det første. Se også: Kanye West annonserer at han er ferdig med sekulær musikk En 38 minutter lang musikkfilm er kanskje et tynt plaster på såret, men det er da noe.  25.

Nok et tap for Wild i Canada

Den tredje bortekampen for Minnesota Wild i Canada endte med nok et tap mot Montréal Canadiens.
Les mer om:

Nok et tap for Zuccarellos lag

Den tredje bortekampen for Minnesota Wild i Canada endte med et nytt tap. Denne gangen mot Montréal Canadiens. 4-0 ble sluttresultatet. Wild åpnet positivt i Canada med seier mot Ottawa Senators 2-0 mandag, men det ble tap 2-4 for Toronto Leafs onsdag. Mats Zuccarello har ikke vært med på lagets tre bortekamper i Canada denne uken på grunn av en skade «i underkroppen».
Les mer om:

Han er Trudeaus største konkurrent

Valget i Canada blir en thriller for statsminister Justin Trudeau.

Justin Trudeaus glorie har bleknet

Valget i Canada blir en grøsser for statsminister Justin Trudeau. Stjernestatusen har falt, og nå er det en sosialdemokrat med turban som skaper beundring.

Canada stanser våpeneksport til Tyrkia

Canada innfører midlertidig stans i våpensalg til Tyrkia, opplyser landets utenriksdepartement.
Les mer om:

Pappa Ole Ueland viste fram babylykke på fylkestinget

Ekteparet og høyrepolitikerne Ole Ueland og Peter Andre Schwartz har fått hjem babyen sin fra Canada. Tirsdag viste de henne fram for politikervenner i fylkestinget.
Les mer om:

Erling Haaland er nå en av de 20 største

Den italienske avisen Tuttosport startet det hele, og har senere involvert de største sportsavisene til å delta i jobben med å kåre årets unge fotballspiller i Europa. Det sier mye om hvor lenge de har holdt på med utdelingen, da 32-åringen Lionel Messi står som tidligere vinner.

Skade stopper Zuccarello

Mats Zuccarello er ikke aktuell for spill i Minnesota Wilds tre kommende bortekamper som følge av en skade. NHL-klubben opplyser selv på sin Twitter-konto at lagets norske profil ble igjen hjemme da spillertroppen satte kursen for Ottawa mandag. Der venter kamp mot Senators natt til tirsdag norsk tid. Borteturen til Canada inneholder også kamper mot Toronto Maple Leafs tirsdag og Montreal Canadiens torsdag. Heller ikke i de kampene blir Zuccarello å se, fremgår det av meldingen fra Wild-ledelsen. Zuccarello opplyses å ha pådratt seg en skade «i underkroppen».
Les mer om:

Hvorfor ble ikke reisesjekken til Canada hevet?

ÅSTED NORGE (HARSTAD/OSLO): Den reiseglade mannen fra Ibestad kjøpte en reisesjekk i canadiske dollar, utstedt til immigrasjonsmyndighetene i Canada. Sjekken ble aldri hevet. Og John Roger Pedersen ble aldri funnet.

5 ting vi vet om nye The Hunger Games

Sulten på mer? Dystopiske bøker med unge voksne som målgruppe har fått herje i noen tiår.

Den nye fancy filmen til Will Smith flopper

Er den gigantiske filmstjernestatusen til Will Smith i ferd med å falme? Aladdin ble en kommersiell suksess, men nye versjoner av Disney-klassikere har trofaste tilhengere. Hollywood har vært spente på om mange vil lokkes til kino for å se Gemini Man; hans nye 138 millioner dollar dyre, originale blockbuster (som ikke er tilknyttet en franchise/IP). Til tross for å ha med en verdens mest kjente skuespillere (og største Instagram-stjerner), indikerer torsdagens visninger før fredagens premiere at interessen er laber. Ifølge Variety spilte filmen inn 1,6 millioner dollar på torsdag, noe som gjør

Folk-duo med mye sørgelig å synge om

Livet er ikke lett i Canada heller.
Les mer om:

Bildet gikk over hele verden: Chelsea-stjernen føler seg som forbilde for homofile

Magdalena Eriksson og Sverige hadde nettopp slått Canada i åttendedelsfinalen i fotball-VM. På tribunen på Parc des Princes fant hun sin partner, ga henne et kyss - og tenkte ikke mer på det.
Les mer om:

Siste nytt fra elgkrig-fronten: Mac the Moose er igjen verdens største elg

«Elgkrigen» mellom Norge og Canada er ikke over. Med et nytt gevir som skal være tre ganger større enn det gamle, er Mac the Moose igjen verdens største elg.
Les mer om:

Drake er veldig skuffet over faren sin

Drake har ofte snakket sidelengs om faren sin, amerikanske Dennis Graham, som forlot kona og 5 år gamle Aubrey i Toronto i 1991. Faren liker ikke at sønnen setter ham i dårlig i lys i flere av låtene, men hevder at superstjernen har innrømmet at han kun gjør det for å tjene penger. – Jeg har alltid vært med Drake. Jeg snakket med ham, kanskje ikke hver dag, men ofte, og vi endte opp i en dyp samtale om dette, sier han til Nick Cannon hos Power 106. – Jeg sa, «Drake, hvorfor sier du alle disse greiene om meg? Det er ikke greit». Og han svarte, «pappa, det gjør at musikken selger».

Bildet skaper bekymring

En oppsiktsvekkende tynn grizzlybjørn skaper bekymring i Canada.
Les mer om:

Kenyansk stjerne:- Jeg ber for Jakob

Rivalene fra Kenya, Canada, Belgia og Australia beundrer 19 år gamle Jakob Ingebrigtsens offensive innstilling - i kampen mot å slå de utilnærmelige.
Les mer om:

Her råtner tusenvis av ubrukte biler

3000 ubrukte premiumbiler ruster bort på en parkeringsplass i Canada.
Les mer om:

– Jeg har alltid vært veldig tynn

Dion (51) er vant til å bli kritisert for sin slanke figur, fortalte hun til Entertainment Tonight da hun gjestet Quebec i hjemlandet Canada med sin Courage Tour – som tar henne til Norge neste sommer. I forrige uke måtte hun utsette fire konserter på grunn av et virus i halsen, fordi legene gav henne streng beskjed om å hvile i to uker. LES OGSÅ: Har ingen planer om å pensjonere seg. Men i intervjuet fastslår Celine Dion at hun lever sunt. – Jeg danser ballett.
Les mer om: