Nyheter om California


Strandbryllup for «Grey's Anatomy»-stjerne

Camilla Luddington, best kjent som legen Jo Wilson, i den populære TV-serien giftet seg lørdag med kjæresten Matthew Alan i et romantisk strandbryllup i California

En av fem politikere identifisert som kriminelle

Amazons programvare for ansiktsgjenkjenning sjekket politikere i California mot arrestasjonsregister og fikk (feilaktig) treff på 20 prosent av dem.
Les mer om:

- Røyker for 370 000 i måneden

Mike Tyson hevder å tjene fett på marihuanaplantasjen sin på Tyson Ranch i California. Såpass fett tjener han, at han kan bruke en formue på det narkotiske stoffet i måneden.
Les mer om:

Hvaler trenger et skifte. De som vil oppleve California, får ta en reise

Wenche Wroldsen, Ap, legger inn et stikk til Ingar Sundholms innlegg om å selge Hvaler som California når hun forklarer hvorfor hun vil ha ksifte til Ap-styre i Hvaler.
Les mer om:

A$AP Rocky spilte sin første konsert etter løslatelsen

Natt til mandag spilte den amerikanske rapperen A$AP Rocky sin første konsert etter han ble sluppet ut fra varetektsfengsling i Sverige, hvor han satt en måned. Rapperen spilte på festivalen Real Street i Anaheim, California. I løpet av konserten dukket rapperen Tyler, The Creator uventet opp, og sammen med A$AP Rocky spilte de låten Who Dat Boy og Earfquake. LES OGSÅ: Lil Uzi Vert avlyser til Findings Festival. A$AP Rocky fortalte under konserten om sin opplevelse fra en måned i svensk fengsel. – Dere skal vite hvor glad jeg er for å være her akkurat nå.

Taylor Swift med trøstetale til fansen

Popstjernen (29) ble snytt for syv av prisene hun var nominert til, men stakk likevel av med den aller gjeveste utmerkelsen under Teen Choice Awards i California søndag.
Les mer om:

Taylor Swift med trøstetale til fansen

Popstjernen (29) ble snytt for syv av prisene hun var nominert til, men stakk likevel av med den aller gjeveste utmerkelsen under Teen Choice Awards i California søndag.
Les mer om:

Taylor Swift med trøstetale til fansen

Popstjernen (29) ble snytt for syv av prisene hun var nominert til, men stakk likevel av med den aller gjeveste utmerkelsen under Teen Choice Awards i California søndag.
Les mer om:

Mann pågrepet for fire drap, flere angrep og ran i California

En 33-åring er pågrepet for å ha ranet, angrepet og drept fire personer og såret to andre med kniv i Orange County i California, opplyser politiet.
Les mer om:

Frp vil selge Hvaler på linje med California

Ingar Sundholm, leder Hvaler Frp: – Det skal være eksotisk å flytte til Hvaler, og vi kan lokke de beste lærerkreftene fra hele landet ved å selge Hvaler og stedet med flest soldager i landet. California har bevisst benyttet livsstilen for å rekruttere de beste hodene til staten.
Les mer om:

Travis Scott overrasker Kylie Jenner med raus bursdagsgave

Vil dette få blodet til å koke hos fornuftige nordmenn? Det ble en ekstra koselig formiddag i Hidden Hills, California for Kylie Jenner. Og ikke minst Instagram-vennlig. Travis Scott overrasker sin bedre halvdel med en raus dose roser i forbindelse med hennes 22-årsdag. Som er om fem dager. (Instagram/kyliejenner) – Huset mitt er dekket av roser, skriver hun og tagger sin babypappa. I bakgrunnen stjeler parets 1 år gamle datter Stormi Webster showet. Se snutten til Kylie:   View this post on Instagram   A post shared by 730.no (@730no) on Aug 5, 2019 at 1:52pm

A$AP Rocky «gjenforent» med Kendall Jenner på Kanye Wests Sunday Service

A$AP Rocky benytter friheten til å treffe gamle venner – og en flamme? Etter en hel måned i svensk varetekt ble Harlem-rapperen denne helgen løslatt. 30-åringen fløy sporenstreks til Los Angeles, og har vært i California siden. Dommen avgis i Stockholm 14.

Rihanna: – Donald Trump, du staver «terrorisme» feil!

I kjølvannet av tre massakre i Texas, Ohio og California, reagerer Rihanna på reaksjonen til Donald Trump. Den 21 år gamle amerikaneren som kjørte i timesvis til El Paso i Texas og er siktet for drap på 20 mennesker på et kjøpesenter, skal ha planlagt aksjonen nøye.

Joachim Rønning har giftet seg

Den norske Hollywood-regissøren og Amanda Hearst har sagt ja til hverandre i California.
Les mer om:

Tre døde etter at skrent raste ned i California

Tre mennesker mistet livet og to er skadet etter at en skrent raste ned ved en populær badestrand ved San Diego i California fredag.
Les mer om:

Drapsmann i Gilroy skjøt seg selv

Mannen som drepte tre mennesker på en matfestival i California, skjøt seg selv og ble ikke drept av politiet
Les mer om:

Tre døde på strand i California

Tre mennesker er bekreftet døde etter at en klippe løsnet og falt ned på stranden nord for San Diego fredag ettermiddag.

Tre døde etter at skrent raste ned i California

Tre mennesker mistet livet og to er skadd etter at en skrent raste ned ved en populær badestrand ved San Diego i California fredag.
Les mer om:

Drapsmann i Gilroy skjøt seg selv

Mannen som drepte tre mennesker på en matfestival i California, skjøt seg selv og ble ikke drept av politiet, slik det er meldt tidligere.
Les mer om:

Kontaktlinser med innebygget zoom

Forskere ved Universitetet i California i San Diego har utviklet kontaktlinser som kan zoome inn eller ut om brukeren blunker to ganger.
Les mer om:

Dødsårsaken til Disney-stjernen Cameron Boyce bekreftes

Nitrist sak. 7. juli ble det kjent at Cameron Boyce, kjent fra en rekke serier og filmer på Disney Channel, hadde gått bort. Drøye tre uker senere er dødsårsaken klar. Allerede 7. juli fikk vi vite at 20-åringen døde etter å ha fått et anfall i forbindelse med en medisinsk tilstand han ble behandlet for.

Mysterium hvorfor 19-åring angrep festivaldeltakere

Politiet leter etter årsaken til at en 19-åring åpnet ild og drepte tre personer på den berømte hvitløkfestivalen i den lille byen Gilroy i California i helgen.
Les mer om:

Tre dager avsatt til rettssak mot A$AP Rocky

Les en faktaoppsummering nederst i denne saken. Saken har ført til at den amerikanske musikeren har måttet innstille alle juli-konsertene på sin Europa-turné, blant annet en konsert i Oslo. Den 30 år gamle artisten, hvis egentlige navn er Rakim Mayers, ble pågrepet etter å ha opptrådt på en hiphop-festival i Stockholm 2. juli. Siden har han sittet fengslet. Bakgrunnen er en voldsepisode i Stockholm 30. juni som både han og flere livvakter var involvert i. I tiltalen heter det at Mayers sammen med to andre med overlegg angrep en person.

Fire drept og flere skadd på matfestival i USA

Tre personer er drept i skyting på en matfestival i Gilroy i delstaten California, opplyser politiet. En mistenkt gjerningsmann er også skutt og drept.
Les mer om:

Tre drept og flere skadd på matfestival i USA

Tre personer er drept og minst tolv skadd i skyting på en matfestival i Gilroy i delstaten California, opplyser byens myndigheter
Les mer om: