Nyheter om ByggFyrer på historisk bygg — brannfolk får unik øvelse

Skoghus leirsted på Senja skal lørdag brennes ned til grunnen. Men før den tid skal brannmannskaper gjennomføre øvelser i bygget.
Les mer om:

Her på Stangnes skal et 400 kvadrameter stort bygg huse Luftambulansens mannskap(pluss)

Et 400 kvadratmeters modulbygg skal reises på Stangnes, for å huse kontorer og overnattingsplass for mannskap på ambulansehelikopteret.
Les mer om:

Sikrere biler og bygg starter på nano-nivå

Når ulykken er ute, kan materialene i bilen, båten eller bygget du befinner deg i bety forskjellen på liv og død. Skal vi oppnå best mulig beskyttelse, må vi vite mest mulig om hvordan for eksempel aluminium oppfører seg.
Les mer om:

Delte meiningar om ny ski- og turløype ved Mosvatnet

Det er Fjellbergskardet hyttevelforening, som tiltakshavar, og Hjelmeland bygg as som ansvarleg søkjar for arbeidet, som har søkt kommunen om å opparbeida ei to kilometer lang løype i sørenden av vatnet. Søkjar meiner det er eit positivt miljøtiltak som vil styrka friluftslivet i Gullingen-området. Kommunen meiner at sti- og løypetraseens nytteverdi til friluftsbruk forsvarar inngrepa i naturen.

Bygg og inventar selges(pluss)

Driftstilbehøret etter konkursrammede Fosdalen-Industrier AS og industribygget selskapet holdt til i, blir lagt ut for salg rundt 1. november.
Les mer om:

Skulle bygge Nordens høyeste bygg – nå kan det bli noe helt annet

Fredrikstad, og trolig flere andre kandidater, er nå ute av kampen om å få Verdenshavets hovedkontor. Innen få måneder kan det bli klart hvor signalbygget havner.
Les mer om:

Løsning av byens gordiske knute

STAVANGER: Det er relativt enkelt å forene bydelene Storhaug med Våland/Eiganes og Sentrum/Byparken med Paradis/Hillevåg ved å gi nye bygg grønne og gangbare takflater.

Satser 20 millioner og bygger helt ny butikk: – Vi håper kundene er tålmodige med oss!

Dagens bygg på omtrent 1200 m2 skal rives, men først skal et nytt og større bygg oppføres.
Les mer om:

Varsler manko på ansatte til bygg og anlegg: - Bør gjennomføre lokale rekrutteringstiltak

Konsulentfirmaet BDO frykter manko på ansatte ved et nytt oppsving i bygg- og anleggsbransjen. Mange av bygningsarbeiderne fra Øst-Europa har dratt hjem, og bransjen blir rådet til å gjennomføre lokale rekrutteringstiltak.
Les mer om:

Superflyene kommer før hangaren er ferdig: Nå vurderes andre baser enn Evenes

De nye maritime patruljeflyene som skal operere fra Evenes, kommer før bygg og anlegg som er helt avgjørende for operasjoner er ferdige.
Les mer om:

Kraftig vekst for OBS Bygg(pluss)

Les mer om:

Superflyene kommer før hangaren er ferdig: Nå vurderes andre baser enn Evenes

De nye maritime patruljeflyene som skal operere fra Evenes, kommer før bygg og anlegg som er helt avgjørende for operasjoner er ferdige.
Les mer om:

Nyskolen: Svarer på spørsmål om ekspropriering av flere bygg(pluss)

Fylkeskommunen bekrefter at de har vært i dialog med nyskolens nærmeste nabo Hauk Paulsen. Indre Fosen kommune skal nå vurdere ekspropriering av Stranda fjordsenter.
Les mer om:

– Bygg sykkel/gangsti under Hvalerveien

– Undergang er sikkert og saken får en varig løsning, mener en leser.
Les mer om:

Har fått flere interessenter til næringsbygg

Stolt Bygg AS er klar til å bygge et nytt næringsbygg i sentrum av Myra, så snart firmaet har avtale med næringsdrivende som kan fylle opp en stor del av lokalet.
Les mer om:

Coop Nord vil bygge stort Obs Bygg i Harstad(pluss)

Eiendomsutvikler Ketil Benjaminsen i Coop Nord håper å ha en løsning på plass før jul på lokaliseringen av Obs Bygg planlagte bygg.

Coop Obs Bygg vil bygge stort i Harstad(pluss)

Eiendomsutvikler Ketil Benjaminsen i Coop Nord håper å ha en løsning på plass før jul på lokaliseringen av Coop Obs Bygg planlagte bygg.

Utbygger får svaret i kveld

I dag får Jon Kristian Løvdal i Tvedestrand Bygg AS svar på om han får lov til å rive et lite sentrumsbygg i Hovedgata og oppføre nytt kombinert bolig- og kontorbygg.
Les mer om:

Her står husene til forfall: – De har blitt en skamplett!

Vardøværing reagerer på de mange husene som står til forfall i kommunen. Flere bygg står ubebodd og har verken vinduer eller dører. Andre har ikke blitt vedlikeholdt på mange år. Nå håper Yngvar Harjo på handling fra kommunens side.
Les mer om:

H18 Bygg begjært konkurs

SKIEN: Kemneren i Grenland har sendt konkursbegjærng til H18 Bygg AS.
Les mer om:

Her bør det komme et moderne bygg med vikingskipene fortøyd på framsida - ikke bygg ned Lindahlplan

Etablering av et vikingsenter i Tønsberg er en god ide!
Les mer om:

Mikkel har tegnet «Vestfolds mest spektakulære bygg noensinne» - prislapp på nesten en kvart milliard kroner

I en tegnestue i København lager 70 arkitekter spektakulære bygg. Mikkel Beedholm er én av dem. Han og KHR Arcitecture står bak Inter Eiendoms forslag til ny Vestfold tingrett, en ti etasjes rund tårnbygning på 6.400 kvadratmeter i tre.

Nektes å rive forfalne bygg på «ubeboelig» gård lagt ut for salg: Bevaringsverdig

Flere personer har vist interesse, men ingen har forløpig lagt inn noe bud.
Les mer om: