Nyheter om Bye


Oscar kom til verden med coronasmittede foreldre

Bare dager før Charlotte Bye Andersen ( 33) og Øystein Janke Ellingsen (39) ventet barn, fant de ut at begge var coronasmittet.
Les mer om:

Harstadfotograf jakter forlatte hus i Nord-Norge(pluss)

Fotografen Britt Marie Bye har med base i Harstad i årevis kjørt rundt i landsdelen på leting etter forlatte hus. Mange av dem har hun tatt bilder av. Noen både utvendig og innvendig.

Kjører timevis for å fotografere forlatte hus

I USA er det å jakte på forlatte hus et eget fenomen. Britt Marie Bye er én av dem som har tatt trenden til Norge.
Les mer om:

Aud stilte opp på tv for å tvinga lyset inn att i livet

Aud Bye (61) hadde mista sonen sin og var midt i ei djup sorg då «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu» ville ha ho med i programmet.
Les mer om:

Øystein og Charlotte måtte droppe planen om bryllup før baby

Antall inngåtte ekteskap sank kraftig i koronaåret, viser ferske tall fra SSB. Øystein Ellingsen og Charlotte Bye Ellingsen er blant dem som måtte utsette bryllupet på grunn av pandemien.
Les mer om:

Trålerens julehilsen skaper glede

Reaksjonene har vært mange, og positive, etter at styrmann Frank Bye la igjen en liten julehilsen på Hadselfjorden.
Les mer om:

Tore ba om ny sagflis til lysløypa i Brannfjellskogen, fikk 84 kubikk – da inviterte han på ny dugnad

Det finnes lysløyper for turgåere og skientusiaster i Bydel Nordstrand, Østensjø og Søndre Nordstrand. Nå blir flere klargjort før årets skisesong. Tore Bye er en av mange frivillige som gjør klar løypene ved Brannfjell.
Les mer om:

Twitter Fleets: Derfor trender Bye Instagram

Twitter lanserer nyhetene Fleets og Spaces. Har du savnet flyktige historier på Twitter? Trolig ikke. Men kveldens nye oppdatering får mange til å si farvel til Instagram. Om så bare midlertidig. Nyheten Fleets har nemlig fått «Damn Twitter» og «Bye Instagram» til å trende på appen. I kveld melder nemlig Twitter at de kopierer funksjonen Instagram kopierte fra Snapchat:  Historier som bare er synlig i 24 timer før de forsvinner. Du kan poste både tekst, bilde og video.

Donald Trump tapte: Reaksjoner på seieren til Joe Biden og Kamala Harris

Donald Trump gjorde en solid innsats, men tapte til slutt. Til glede for Joe Biden og Kamala Harris – og de drøye 75 millionene som stemte på dem. Som er et historisk høyt antall for USA.   View this post on Instagram   Donald Trump har tapt, ifølge Associated Press og de fleste andre internasjonale medier Drew Angerer/Getty A post shared by 730.no (@730no) on Nov 7, 2020 at 8:41am PST Kamala lager også historie på egenhånd. Den 56 år gamle senatoren blir ikke bare USAs første kvinnelige visepresident. Hun blir også USAs første svarte visepresident og første

Derfor er Trump avhengig av Ruth og venninnene hennes

Exton, Pennsylvania, USA (TV 2): Donald Trump har fridd innstendig til forstedskvinnene denne valgkampen. Men svaret han får er: – Bye, Don!
Les mer om:

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

Slaktes etter sjokkintervju

Vidar Örn Kjartansson og Bendik Bye scorte hvert sitt mål da Vålerenga og Kristiansund spilte uavgjort på Intility. Men det var Flamur Kastratis utbrudd mot Dag-Eilev Fagermo som tok fokuset. Nå beklager Kristiansund Ballklubb hendelsen hvor Kastrati kalte Fagermo for «soper».

Ny scoring av Kjartansson - men bare uavgjort for Vålerenga

VALLE (VG) (Vålerenga - Kristiansund 1–1) Vidar Örn Kjartansson scoret, og Vålerenga trodde nok de hadde vunnet. Men så satte Kristiansund inn Bendik Bye for toppscorer Amahl Pellegrino.

- Å gå i to timer til skolen blir litt langdrygt(pluss)

Nora Bye Aarhaug (16) og Gea Tiller Øvrum (16) som går på Byåsen Videregående skole, byttet mandag morgen ut bussen med Gråkallbanen.
Les mer om:

Dramatisk avslutning i Kristiansund

Kristiansund (Sporten) (Kristiansund – IK Start 3-2) Kristiansund tok imot IK Start, som forrige helg tok sin første seier for sesongen i hjemmekampen mot Aalesund. I dag ble det en for tøff oppgave borte mot KBK. KBK vant til slutt 3-2 hjemme mot Start etter å ha ledet 1-0 til pause. Hjemmelaget hadde god kontroll i 1. omgangen, ga fra seg initiativet i første del av 2. omgangen, for så å kontre tilbake og vinne en knapp seier etter en dramatisk avslutning.Bendik Bye satte inn 1-0 etter en avslutning på et skyhøyt nivå etter 15 minutter spilt. Drøye 20 minutter i 2.

Hermansen og Henriksen tolket Bye og Taube

Erik Bye besøkte Hvaler med seilskøyta «Prøven» flere ganger. Om hvorvidt Evert Taube noen gang var på Hvaler strides de lærde. Men det er dokumentert at han besøkte Fredrikstad som ung sjømann, og skal ha havnet i slagsmål!

Disse var på forestilling i Brottet Amfi

Et femtitalls tilhørere omkranset scenen i Brottet på Spjærøy for å høre Aleksander Hermansen og Paul Henriksens tolkninger og fortellinger om Evert Taube og Erik Bye søndag.
Les mer om:

Mjøndalen opp på kvallik-plass

Etter sju strake tap kom Mjøndalen seg tilbake på vinnarsporet då dei slo Haugesund på heimebane. Shuaibu Lalle Ibrahim avslutta eit strålande angrep ved å breiside ballen i målet. Det blei også einaste scoring i kampen, som gjer at Mjøndalen klatra forbi Start og opp på 14. plass i eliteserien. For Start gjekk på eit tap borte mot Kristiansund, trass i at dei var i leiinga midtvegs i andre omgang. Bendik Bye hadde sendt Kristiansund i føringa før pause, men to kjappe frå Kasper Skaanes gjorde at Start lukta på tre poeng. Men det ville ikkje Amahl Pellegrino ha noko av.

Henriksen og Hermansen fremfører Taube og Bye - «i samma båt»

Søndag møtes Paul Henriksen og Alexander Hermansen i Brottet for å spille og snakke om de to gamle kjempene, Evert Taube og Erik Bye.

Sintef-toppen har kjøpt sin første elbil(pluss)

Det var på tide å skifte ut den ti år gamle dieseldrevne familiebilen, og familien til visekonsernsjef Reidar Bye i Sintef landet for første gang på elbil.
Les mer om:

Snudde etter perlescoring

Sandefjord tok ledelsen etter bare fem minutter borte mot Kristiansund og hadde ledelsen til pause, men klarte ikke å holde unna mot et godt hjemmelag. Bendik Bye utlignet, før 22 år gamle Olaus Skarsem viste fram skuddfoten med en perle i krysset kvarteret før slutt. Storscorer Amahl Pellegrino fastsatte sluttresultatet med sitt niende mål for sesongen.

Tre magiske minutter ga Kristiansund-seier

(Kristiansund – Sandefjord 3–1) Først utlignet innbytter Bendik Bye med en god, gammeldags «tupp», før Olaus Skarsem vartet opp med et drømmetreff. I løpet av tre magiske minutter snudde Kristiansund til seier mot Sandefjord.

Vilde (17) åpnet garasjerock-festival: – Det kuleste jeg har gjort

Da Vilde Bye, som 16-åring, ble plukket ut som support for The Northern Lies i november 2019, ga det et kraftig signal om at dette er et talent utenom det vanlige. 
Les mer om:

I helga skulle Buktafestivalen vært avviklet: - Jeg har følt i sjela mi at vi er viktige. Det vi gjør betyr noe for folk

Millioner av kroner gikk rett i dass for årets festivaler på grunn av koronakrisen. Arbeidsplasser er truet for festivalenes leverandører. Men det er ikke penger som får Buktafestivalens sjef Egil Bye Damsgård til å ta til tårene. 
Les mer om:

Kourtney Kardashian om hvorfor hun trakk seg fra Keeping Up with the Kardashians

Kourtney Kardashian kastet inn KUWTK-håndkleet. Keeping Up with the Kardashians gjør seg klar for sesong 19, men man får ikke lenger se noe særlig til den eldste av Kardashian-søstrene. I mars begynte ryktene om at 41-åringen trekker seg fra E!-serien, som startet i 2007. Noe Kourtney kort tid etter bekreftet via Twitter: I did. Bye. https://t.co/xIMBK8egDJ — Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) March 27, 2020 Nå snakker trebarnsmoren om hvorfor hun valgte å forlate Keeping Up with the Kardashians. Hun beskriver innspillingen av showet som giftig. – Jeg filmet serien non-stop i 14 år.