Nyheter om Byberg


Sier nei til bosetting på grunn av økonomi(pluss)

Flertallet i utvalg for oppvekst og kultur stemte nei til bosetting på grunn av økonomi.– Dette er en kjempevanskelig sak, sier utvalgsleder Elin Byberg (H).
Les mer om:

Permittert småbarnsmor venter fortsatt på penger: – Vi kan ikke spise vedtakspapirer

PORSGRUNN: Småbarnsmoren Mari Byberg Knudtsøn (27) er en av de mange tusen permitterte i Telemark som ennå ikke har fått pengene de har krav på.
Les mer om:

Hun skal lede Senja Høyre

På Senja Høyre sitt årsmøte før jul ble Elin Byberg (41) valgt som ny leder i Senja Høyre.
Les mer om:

Byberg og Vold får årets Hamarpris

Linn Byberg og Christian Vold er tildelt Hamarprisen for 2019. - Utrolig hyggelig og en stor ære, sier Byberg.
Les mer om:

I dette ungkarsredet på Skadberg reklameres det for kort vei med grandisen fra stekeovn til sofa: – Jeg fikk en idé om at dette kunne skille seg litt ut fra mengden

Høy konkurranse på markedet gjorde at megler Line Therese Byberg gjorde noe litt utenom det vanlig.
Les mer om:

Influensasesongen: Nå stikker de hverandre på sykehuset

Vaksineviljen på sykehuset har økt fra år til år. Årets mål at minst 75 prosent av de ansatte lar seg stikke i armen. – Det er mer blest om vaksinering enn før, og folk er mer positive, sier sykepleier Kathrine Nygaard Byberg.
Les mer om:

«Stupetårnets far» er opptatt av å forbedre Koigen-stranda

Geir Byberg (KrF) hadde sitt siste møte i formanns
Les mer om:

Byberg og de andre norske langt bak på VM-tempo

Norske Anne Dorthe Ysland og Tuva Byberg var sjanseløse på medalje da russiske Ajgul Garejeva tok gullet på juniorkvinnenes tempo i sykkel-VM mandag.
Les mer om:

Byberg og de andre norske langt bak på VM-tempo

Norske Anne Dorthe Ysland og Tuva Byberg var sjanseløse på medalje da russiske Ajgul Garejeva tok gullet på juniorkvinnenes tempo i sykkel-VM mandag.
Les mer om:

Klare for sitt første sykkel-VM: – Det største du kan være med på

Tuva Byberg (16) og Tord Gudmestad (18) er fulle av forventninger før de skal kjøre VM for aller første gang.
Les mer om:

Klare for sitt første sykkel-VM: – Det største du kan være med på

Tuva Byberg (16) og Tord Gudmestad (18) er fulle av forventninger før de skal kjøre VM for aller første gang.
Les mer om:

Bompengepartiet: De suste rett inn i hvert sitt bystyre, men hva kan de få utrettet?

SKIEN: Tommy Ballestad og Mari Byberg Knudtsøn i bompengepartiet, Folkeaksjonen nei til mer bompenger suste rett inn som bystyremedlemmer i henholdsvis Skien og Porsgrunn.

Loppemarkedet vokser og vokser

Årets rekke med loppemarkeder i Strandgata har vært større enn noen gang. Nå retter Linn Byberg øynene mot det årlig julemarkedet.
Les mer om:

Elin Byberg er tilsatt som prosjektleder i Næringshagen Midt-Troms

Byberg jobber i dag i prosjektorganisasjonen for den nye Senja kommune, men vil gradvis gå over til Næringshagen.
Les mer om:

Flertall for penger til politisk rådgiver

Kun Geir Byberg (KrF) vil beholde dagens ressurs til politisk ledelse i Hamar kommune, og ikke øke med et halvt årsverk til en ny politisk rådgiver.
Les mer om:

Mari (26) kan suse rett inn i bystyret

PORSGRUNN: Folkeaksjonen nei til mer bompenger ligger an til å få én av de 49 bystyreplassene i Porsgrunn. For toppkandidat Mari Byberg Knudtsøn var det Bypakke Grenland som vekket det politiske engasjementet.
Les mer om:

Lærerik debut i eliteserien for lokale seilere

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kai Linde i Bodø seilforening forteller om god stemning under sist helgs regattaer i Oslofjorden, til tross for at det ikke ble de helt store resultatetene.To regattaer Mannskapet, som blant annet består av 15 år gamle Theodor Nikolai Ness Byberg fra Valnesfjord, deltok i to ulike regattaer.

Theodor (15) får være med på regatta i eliteklassen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jo mer vind og bølger, jo artigere er det, sier Theodor Byberg om det å være ute i havet og seile - og spesielt konkurrere med andre båter.Fredag bærer det til Oslo hvor han og de tre andre på laget i Bodø seilforening skal delta på en åpen regatta, Grundig og så debutet i elitedivisjonen, som Bodø rykket opp i som følge av gode prestasjoner i fjor.

Denne gjengen skal redde 600-700 tonn mat i år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I spissen for de 15 ansatte står butikksjef Tone Byberg. Hun bor på Bryne, men er oppvokst på en liten gård på Tjelta, og brukte en god del av ungdomstiden til å gå i demonstrasjonstog med «Redd planeten»-plakater.Bakgrunnen fra gård har lært henne å respektere mat, og miljøengasjementet har hun fortsatt.- Å redusere matsvinn er en viktig miljøsak. Så da denne jobben dukket opp, kunne jeg ikke la være å søke, seier Byberg.

Tagholdtmannen får ei grav på Moi

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Historia om Even Olsen Tagholdt er ei av dei best dokumenterte kriminalhistoriene frå Stavanger på 1800-talet. Even Olsen Tagholdt var fødd på heiagarden Tagholdt i Lund. Som 20-åring verva han seg som musketer i Kristiansand. Her hamna han på skråplanet. I 1837 blei han dømd til slaveri i Fredrikstad.I 1854 drap og rana han Jens Byberg i Stavanger, saman med Hanna Jakobsdatter frå Kristiansand. Utbyttet var 300 riksdalar.

Begraver Tagholdt på Moi

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Even Olsen Tagholdt var hovedperson i et stort drama som utspant seg i Stavanger midt på 1800-tallet. Han ble i 1854 dømt til døden av høyesterett for drap og ran på Jens Byberg som bodde ved Kalhammeren i Stavanger. Senere ble straffen omgjort til livsvarig straffearbeid.

Klar for ny sesong med loppemarked

– Jeg satser på at Hamar igjen er klar for å skape god stemning i Strandgata på søndager, sier Linn Byberg. For nå starter årets loppemarkedssesong.
Les mer om:

Denne gjengen skal jobbe for demente i Sola

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sola demensforening ble etablert i mai 2016. Foreningen skal være en støtte for personer med demenssykdom og deres pårørende og hjelpe til med å finne frem i hjelpeapparatet.Nylig ble årsmøtet avholdt og nytt styre valgt. Lise Løland er styreleder, mens Barbro Bjørnsen er nestleder. Hagbardt Christensen er kasserer, Kirsten H. Sola sekretær og styremedlem, og Svein Ingebretsen er styremedlem.

Dette Facebook-innlegget fra kommunen vekket stor interesse

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)«Hysj, kan du høre gresset gro? Våren er her, og kommunen skal nå i gang med å klippe gress på kommunale områder. Derfor lurer vi på hvor DU synes det er kjempeviktig at vi klipper og holder ved like, og hvor du kunne tenke deg at naturen kan få lov til å etablere seg naturlig, og være hjem til humler og bier og alle som kryper og kravler og kryr.

Strålende sesongstart for Brynes damelag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne - Klepp II 2-0 (0-0)Mål: 1-0 Mari Botne (54), 2-0 Eirin Bjerkreim Kleppa (75).I første omgang hadde Bryne ballen litt mer enn Klepp, uten å skape de store sjansene. Nærmest var Sofie Bjørnsen, som fra litt skrått hold traff stolpen. Klepp hadde en mulighet på corner rett før pause, men headingen gikk rett på keeper.Bryne rokerte litt i pausen, og endringene betalte seg.