Nyheter om Burnley


Lille Wolverhampton har den beste kapteinen i ligaen!

Vi visste det før sesongen startet, men likevel: Det er helt rått! Ulvene dominerte Championship forrige sesong og har vært totalt fryktløse i møtet med Premier League. Mye skyldes mannen ved roret. Nuno Espirito Santo, Capitano Santo. Vi må innrømme at vi knapt hadde hørt navnet til den tidligere keeperen da han ble hentet til England fra Porto i 2017. Nå troner navnet hans øverst som månedens manager i Premier League i september! Betyr mye for begge.

De Gea motvillig til å skrive under ny kontrakt

«Manchester United står overfor en alvorlig kamp for å overbevise David De Gea til å forlenge sin nåværende kontrakt», dette melder den velinformerte Telegraph-journalisten James Ducker. Samtaler om en ny langtidskontrakt med keeperen skal ha stanset opp, og klubben frykter dermed for at De Gea kan forlate Old Trafford gratis i juni 2020. Dårlige resultater og mye uro rundt manager Mourinho skal ikke ha hjulpet på i forhandlingene. I tillegg har United startet sesongen med sin verste målforskjell på 29 år. De Gea har allerede sluppet inn 14 baklengsmål i Premier League.

Flere nye fjes i Englands tropp!

Gareth Southgate signerte nylig ny kontrakt som sjef for det engelske landslaget frem til 2022. I dag tok han ut troppen til de kommende kampene mot Kroatia og Spania. Leicester-spissen James Maddison har imponert så langt denne sesongen er tatt ut for første gang, mens Chelsea-reserven Ross Barkley får en ny sjanse for England. Også Chelseas midtbanespiller Mason Mount som er på utlån hos Derby og Borussia Dortmunds 18 år gamle stortalent Jadon Sancho var nye navn i England-troppen.

Selv motstandernes trener jublet for Joe Hart!

Han stod til tider fjellstøtt for England i 75 landskamper. Så kom Pep Guardiola til Manchester City og keeperen måtte ta flere steg tilbake.

Cardiff har overtaket på Dyche og Burnley

Burnley har ikke vunnet borte mot Cardiff siden 2000.
Les mer om:

Cardiff har overtaket på Dyche og Burnley

Burnley har ikke vunnet borte mot Cardiff siden 2000.
Les mer om:

Cardiff har overtaket på Dyche og Burnley

Burnley har ikke vunnet borte mot Cardiff siden 2000.
Les mer om:

Cardiff har overtaket på Dyche og Burnley

Burnley har ikke vunnet borte mot Cardiff siden 2000.
Les mer om:

Cardiff har overtaket på Dyche og Burnley

Burnley har ikke vunnet borte mot Cardiff siden 2000.
Les mer om:

Cardiff har overtaket på Dyche og Burnley

Burnley har ikke vunnet borte mot Cardiff siden 2000.
Les mer om:

For tredje gang har Liverpool åpnet med seks seirer i Premier League

Liverpool har vunnet Premier League 18 ganger, sist gang mens det fortsatt het Football League tilbake i forrige årtusen. Sesongen 1989/90 var sist gang de kunne løfte trofeet.  Manager var Kenny Dalglish og i mål Bruce Grobbelaar og vi må ikke glemme Ian Rush, Liverpools mestscorende spiller gjennom tidene med 346 mål. Liverpool manager Jürgen Klopp har klart å ta suksessen fra slutten av forrige sesong inn  i denne og er før Chelsea møter West Ham på søndag det eneste laget i Premier League med full på etter 6.kamper.

Eric Bailly kan forlate Manchester United

Bailly har blitt henvist til benken av Jose Mourinho, noe som har fått både Tottenham og Arsenal til å gjøre klar sjekkheftet til januarvinduet, melder The Mirror.

Jose Mourinho «Han har aldri sagt til meg han vil dra»

På gårsdagens pressekonferanse foran den meget tøffe kampen mot Watford senere idag kom Manchester United Jose Mourinho med en innrømmelse han ikke vet hvor han har sin franske stjernespiller Paul Pogba. Man trenger ikke å være en sjelegransker for å skjønne at Paul Pogba skulle ønske han allerede var et annet sted enn Old Trafford. – Det til tross for at han nå sier han vil bli. Les: Tar ikke med Manchester Uniteds beste i august mot Watford På pressekonferansen bidrar som vanlig Jose Mourinho til spekulasjonene: «I dette øyeblikk er jeg i mørket.

Joe Hart snakker ut om tiden i Manchester City

Joe Hart er nå inne i varmen igjen i Premier League etter noen år i fryseboksen hos Pep Guardiola. Da er det på høy tid med et intervju på Sky Sports om krig, fred og sånn. Bare så det er sagt: Joe Hart har i sin nye rolle hos Burnley fått tilbake selvtilliten og er klar for spill for England. -Jeg gjorde det klart for City at jeg ikke aktet å bli sendt på utlån igjen. Min oppfatning er at utlån er for yngre spillere som har hele livet for an seg og skal imponere. Det var ett år igjen av kontrakten min, men det var en snål situasjon.

Dette er månedens mål i Premier League

Denne raketten fra Fulhams Jean Michael Seri mot Burnley er kåret til månedens mål for august. London-klubben vant kampen 4-2. Disse var også nominert: Roberto Pereyra | WAT 2-0 BHA (første mål) Lucas Moura | TOT 3-1 FUL Callum Wilson | WHU 1-2 BOU Andre Gray | BUR 1-3 WAT David Silva | MCI 6-1 HUD Ryan Bertrand | SOU 1-2 LEI Jean Michael Seri | FUL 4-2 BUR Lucas Moura | MUN 0-3 TOT (andre mål)

– Jeg håper vi får se en bedre Sánchez nå

Alexis Sánchez har ikke slått helt til på Old Trafford etter sin overgang fra Arsenal i januar, noe Mourinho ble konfrontert med på pressekonferansen før helgas PL-runde. – Jeg håper vi får se en bedre Sánchez nå, ja. Han hadde en god pre-season og en god sesongstart. Det var en tøff sommeroppkjøring for laget, men utelukkende positivt for Sánchez. Så fikk han en liten skade som holdt han ute til dagen før Tottenham-kampen. Vi får se hvordan han ser ut fremover, sa Mourinho. Alexis Sánchez startet serieåpningen mot Leicester, men har siden slitt med en liten skade.

Mourinho viser hva supportere kan få til

Endelig! Jose Mourinho kunne igjen slippe løs et ørlite smil etter helgens Premier League-runde, og øser ut med skryt til United- supporterne. Mourinho, United – og ikke minst Romelu Lukaku – hadde en god dag på jobben. 2-0-seieren på Turf Moor var det som skulle til for å skaffe seg litt arbeidsro. For det er det det dreier seg om på Old Trafford om dagen. Vinn, og du kan jobbe langsiktig. Tap, og du må bruke masse energi på det kortsiktige. Denne gangen er det United-supporterne som får mye av æren for at United ikke mistet fokuset. Sammen i motgang gir medgang!

Yaya Touré tilbake på gamle trakter

For noen dager siden kunne vi alle lese at Fulham var klare for å ta imot Yaya Touré på en deal som ville gitt han 1,5 millioner i ukelønn.

Mourinho etter Rashford-utvisning: – Han er en naiv gutt

Marcus Rashford fikk marsjorde i seieren over Burnley. – Riktig, mener Åge Hareide.
Les mer om:

Nå flyr fans bannere igjen

Vi har friskt i minne frustrerte Arsenal fans som for to år siden benyttet seg av småfly med banner for å fremme sin mening. – De ville bli kvitt sin manager Arsene Wenger.

Endelig opptur for Mourinho. Så svartnet det for Rashford

Sendt av banen mot Burnley.
Les mer om:

Manchester United slo Burnley

Manchester United er tilbake på vinnersporet med 2-0-seier over Burnley på bortebane. Romelu Lukaku scoret begge målene for de røde djevlene.

Pusterom for Mourinho tross rødt kort: – Han er en naiv gutt

(Burnley – Manchester United 0-2) (Watford – Tottenham 2-1) Paul Pogba bommet på straffe og innbytter Marcus Rashford ble vist rett ut, men José Mourinho kan puste lettet ut etter søndagens kamp mot Burnley.

Her kan du følge Burnley - Manchester United og Watford - Tottenham

VG Live sliter for øyeblikket med tekniske problemer. Derfor vil vi oppdatere de to 17-kampene i Premier League i denne saken inntil videre. VG beklager ulempene dette måtte medføre.

De 20 raskeste løpene registrert i Premier League denne sesongen

Fotball handler ikke bare om fart, et poeng bragt frem gang på gang når verdens raskeste mann Usain Bolt sier han har lyst til å bli profesjonell fotballspiller. – Han gjorde sin debut for Central Coast Mariners i for et par dager siden. Usain Bolt vil lett slå samtlige av de raskeste løpene målt så langt i Premier League.  Nå er de 20 raskeste spillerne i Premier League denne sesongen avslørt, og det er definitivt noen overraskelser. Opta har hatt sine målere ute og laget denne løpestatistikken.