Nyheter om Burnley


Det er bare en ting igjen å gjøre, sparke Jose Mourinho!

Du må mage år tilbake i tid før du finner Tottenham var i tilsvarende dårlige posisjon, etter 1- 3 tapet mot Sheffield United er de nede på en 9.plass i Premier League, i praksis hektet av kampen om spill i Europa. Det vi ser nå kan ikke sammenlignes med laget vi for bare et år siden kjempe om Champions Laegue trofeet i finalen mot Liverpool. Manager Jose Mourinho har spillerne, men de løper rundt uten mål og mening, det er ikke noe system eller samhandling.

Ny gigantdeal

Flere medier melder at fotballstjernen Leroy Sané går fra Manchester City til Bayern München. BBC, Sky Sports og Bild melder at den tyske storklubben har blitt enig om en avtale som sender Leroy Sané tilbake til sitt hjemland. Allerede i fjor sommer gikk det rykter om en overgang til Bayern München, men så pådro Leroy Sané seg en alvorlig kneskade som trolig satte en demper på overgangsamtalene, så sent som 22 juli fikk han sitt comeback i en seriekamp mot Burnley.

«Real Madrid ringer neppe»

Etter å ha spilt en del sesong uten en eneste Premier League kamp for Burnley er nå den tidligere engelske landslagskeeperen Joe Hart uten klubb, men ikke uten ambisjon om å spille på høyt nivå i noen år til. 33 åringen som har levert år ut og år inn for Manchester City er klar over sin posisjon.

Kapteinen sikra Burnley-siger

Kaptein Ben Mee scora etter 62 minutt og gav Burnley 1-0 over Crystal Palace i kveldens einaste kamp i Premier League. Burnley er nummer åtte på tabellen, og med i kampen om ein plass i europaligaen neste sesong.
Les mer om:

Sier farvel til fire spillere

Burnley manager Sean Dyche har tenkt å ta grep før neste sesong i håp om at de blir mer enn de middelhavsfarerne de er nå. – Joe Hart og Jeff Hendrick forlater Burnley, mens Phil Bardsley på sin side har forlenget kontrakten sin. Burnley sier farvel til fire spillere ved utløp av kontrakt i sommer. Les: Øverst på lista Fraser Forster, deretter Joe Hart Midtbanespiller Jeff Hendrick forlater klubben etter fire år da partene ikke har vært i stand til å bli enige om en forlengelse.

Øverst på lista Fraser Forster, deretter Joe Hart

De siste årene har Celtic både lånt og «eid» den tidligere Newcastle nå Southampton utleide til nettopp Celtic Fraser Forster. – Nå ønsker den skotske storklubben nok en gang å gjøre et leieopphold permanent. Det er slettes ikke sikkert at Southampton manager Ralph Hasenhuttl vil la Fraser Forster gå ettersom hans nr 1 Alex McCarthy han har blitt litt mindre fast i klypa. – Torsdagens 0 – 2 tap mot Arsenal på St. Mary’s Stadium kom som et resultat av minst en keepertabbe.

Guardiola tar av seg capsen for Liverpool, sender så krystallklar melding

Premier League-trofeet til Liverpool etter tretti års tørke var uungåelig. Selv om Manchester City skapte litt småspenning med å valse over Arsenal og Burnley, satte Chelsea en stopper for Guardiola og gjengen. Two in two for @cpulisic_10! #CHEMCI pic.twitter.com/s1PgnsO0Il — Chelsea FC (@ChelseaFC) June 25, 2020 City-manageren tar trofé-tapet som en mann, og sender en hyllest til årets Liverpool lag. -Gratulerer til Liverpool, til deres supportere, mangere og spillere. Det er vel fortjent og de er de rette mesterne.

Overbevisende seier for Arsenal

Mikel Artetas menn fikk endelig reise tilbake til London med tre poeng i lomma. The Gunners vant 2-0 borte mot Southampton torsdag. Etter koronapausen hadde Arsenal tapt borte både mot Manchester City og Brighton. Torsdagens 2-0-seier på St. Mary`s Stadium tente et ørlite håp om mesterligaplass kommende sesong. Samtidig som Southampton tapte mot Arsenal, tok Burnley imot Watford på Turf Moor og vant 1-0 takket være scoring av Jay Rodriguez.

Agüero operert

Manchester Citys stjernespiss Sergio Agüero har gjennomgått en vellykket operasjon. Når Agüero er tilbake på banen, er foreløpig ikke kjent. Spissen pådro seg en kneskade i mandagens 5-0-seier over Burnley.
Les mer om:

Mester Klopp parerer teite spørsmål om City

Liverpool klarte «bare» ett poeng på Goodison Park mens Manchester City har 8-0 og 6 poeng på to kamper. Ikke overraskende fikk media ferten av noen uker med skjelvende knær for Liverpool-supporterne og en unnskyldende Klopp hvis det trekker ut med å sikre Premier League-trofeet. Men hva gjør Jürgen Klopp når noen journalister trekker frem Citys to kamper og spør hvor skremmende dette var?

Nei, nei, nei, Aguero

Nå gikk Burnley inn i Premier League med åpne øyne, men på mandag kveld kunne vi ikke annet enn syntes synd på dem. Manchester City var proppfulle av overskudd etter viruspausen og fulgte opp forrige kamp med å overkjøre Sean Dyches gutter. For du forjtener betegnelsen gutt, når City valser over deg og gir seg først når det står 5-0 på tavla. Les: Bekreftet: Neil Warnock er tilbake! For City ble dette dessverre også kvelden de mistet en av de største fotball-mennene de har i klubben. Sergio Aguero. Før pausen hinket argentineren ut av den tomme stadionen.

Drømmer om retur til Manchester United, men Henderson har et krav

Sheffield United har hatt stor glede av sin Manchester United lånekeeper Dean Henderson denne sesongen. – Få, om noen har hvert bedre, ihvertfall ikke førstekeeper David de Gea. 23 åringen har vært en mobil vegg og topper sammen med Nick Pope, keeper for Burnley, listen over flest kamper med rent bur. Les: Real Sociedad spiss klar for norsk fotball Vi kan utstede en garanti for at Sheffield ville vært lengre ned på tabellen enn den uvanlig høye 7.plassen hvis ikke det hadde vært for Hendersons 11 kamper uten å slippe inn mål.

Fordømmer rasismebanner

Under mandagens Premier League-kamp mellom Manchester City og Burnley svevde et banner med påskriften «White lives matter Burnley» over stadion i Manchester.
Les mer om:

City lekte med Burnley – kontroversielt flystunt stjal oppmerksomheten

Manchester City lekte med Burnley i Premier League og vant 5-0 mandag, men et fly med et kontroversielt budskap skapte massiv oppstandelse.

Fordømmer flystunt etter stortap: – Jeg er flau og skamfull

Burnley ble ydmyket 5-0 av Manchester City, men det flaueste skjedde i luftrommet over banen.
Les mer om:

City herjer ti dager før de møter Liverpool: Knuste Burnley

(Manchester City–Burnley 5–0) Manchester City er i scoringshumør etter corona-pausen. Mandag kjørte de over Burnley.

Dette stuntet vakte avsky under Premier League-kamp: – Fordømmer det på det sterkeste

Manchester City lekte med Burnley i Premier League mandag, men et fly med et kontroversielt budskap skapte massiv oppstandelse.

Dette stuntet vakte avsky under Premier League-kamp: – Fordømmer det på det sterkeste

Manchester City lekte med Burnley i Premier League mandag, men et fly med et kontroversielt budskap skapte massiv oppstandelse.

Agüero ut med skade da City-unggutt holdt lekestue: – De har en kommende stjerne

Manchester City og Phil Foden (20) spilte ut Burnley etter alle kunstens regler.
Les mer om:

Burnley tar avstand fra «White lives matter»-banner: – En skam

(Manchester City – Burnley 5–0) Flere reagerer etter at et fly med påskriften «White Lives Matter Burnley» sirkulerte over Manchester mandag kveld.

Fløy over stadion med «White lives matter Burnley»

Nede på gressmatten knelte spillerne før kamp og spilte med «Black Lives Matter» på ryggen. Burnley FC fordømmer stuntet.
Les mer om:

- En skam

I oppgjøret mellom Manchester City og Burnley vekket et banner oppsikt.
Les mer om:

Premier League direkte: Burnley kan gi Liverpool gullhjelp

Manchester City tar imot Burnley 21.00. Følg kampen direkte her.

Premier League direkte: Burnley kan gi Liverpool gullhjelp

Manchester City tar imot Burnley 21.00. Følg kampen direkte her.

Ikke nødvendig med Leroy Sané erstatter, men..

Manager Pep Guardiola avslørte nylig at Leroy Sané ønsker å forlate Manchester City til fordel for en annen klubb. – Tyskeren reiser trolig «hjem» til Bayern München. På pressekonferansen før kveldens møte mot Burnley sier Guardiola at han tviler på at klubben kommer til å hente inn en erstatter for Sané. Les: Gary Neville stikker fingeren dypt ned i det åpne United-såret «Vi har nok gode spillere offensivt. Gabriel (Jesus) kan spille på venstre, Phil Foden kan spille på venstre, og Raheem (Sterling) kan spille der. Vi har store spillere på topp.