Nyheter om Burnley


Riyad Mahrez må ha spist supermannpiller

Det var bare et lag på banen i dag og en spiller som fremstod som supermann, Riyad Mahrez scoret tre ganger da Manchester City vant 5-0 hjemme mot Burnley i Premier League. Det var tydelig at Manchester City manager Pep Guardiola er lei av å befinne seg langt nede på tabellen, verdens beste manager trives ikke på 14 plass. – Vel er ikke Burnley det vanskeligste laget å få på besøk, men denne gangen kunne de nesten ha sendt pappfigurene som okkuperer tribunene om dagen. Før kampen var City nummer 14 i Premier League etter en dårlig sesongstart.

Manchester City og Mahrez on fire!

Snakk om forløsning! En ting er at Manchester City ruller 5-0 over Burnley, men når Riyad Mahrez drar til med et hattrick, blir det dobbelt helmaks, Egon. Guardiola ventet på City, vi har ventet algireren. Før lørdagens kamp hadde City dundret på med 40 skudd i de to siste kampene. Resultat? Én stusslig scoring. Les: Derby kan sette det endelige punktumet for Wayne Rooney For fire dager siden lovet Guardiola at «en dag kommer det, og da vil vi knuse alt». På lørdag ble Burnley dette alt. Så til Mahrez.

Første Burnley-seier for sesongen

Mandag slo Burnley Crystal Palace 1-0 hjemme på Turf Moor etter scoring av spissen Chris Wood tidlig i første omgang. Begge lag hadde flere sjanser til å endre på resultatet, men verken Gudmundsson, Batshuayi, Wood eller Benteke greide å sette avslutningene sine i nettet. Dermed klatrer Burnley opp på 17. plass, mens Crystal Palace faller til 10. plass i Premier League.
Les mer om:

Crystal Palace-spiss i isolasjon

Crystal Palace sin viktigste offensive-spiller, Wilfried Zaha, er utilgjengelig til mandagens kamp mot Burnley. Spissen er plassert i isolasjon etter å ha avgitt en positiv test på koronaviruset. Det bekreftet manager Roy Hodgson i forkant av kampstart. – Han har dessverre testet positivt på koronaviruset, så han er i isolasjon og venter på svaret på den neste testen, sa trenerveteranen. Zaha står med scoringer i ligaen så langt denne sesongen. (NTB)
Les mer om:

Terminert fra SønderjyskE i oktober klar for Premier League i dag

Dett blir spennende å se hvem som har rett fremover, den danske klubben SønderjyskE som ikke hadde noen tro på den 19 år gamle spissen Arman Taranis eller Burnley som ruller ut løperne i håp om at de har sikret seg et stortalent. Arman Taranis ble i oktober fortalt av SønderjyskE de ikke hadde troen på han lenger og de terminerte hans kontrakt, rimelig umiddelbart etterpå startet tilbudene å strømme inn på den danske U19 landslagsspilleren. Etter et prøveopphold i Burnley var de klare for å gi han en kontrakt.

Den rikeste Premier League eieren er over dobbelt så rik som Nr.2

Det at Premier League-eiere er verdt vanvittig mye penger bør ikke komme som noen overraskelse på noen. – Man skjønner de har dype lommer når de til tross for en global pandemi handler spillere for over en milliard pund i sommer.

Noe muffens er på gang med Adama Traoré

Hos Barcelona ble Adama Traoré sett på som andresortering og ikke verdig oppdraget med å gå ut på Camp Nou. Så bar det til engelsk fotball i 2015. Spanjolen vokste hos Aston Villa og Middlesbrough, men det var hos Nuno Santo og Ulvene det gigantiske steget ble tatt.

Burnley bekrefter at det pågår forhandlinger

Sean Dyche gikk ut av forrige sesong med en sterk 10. plass, bare fem poeng fra Tottenhams 6. plass. Denne sesongen skulle arbeidsgjengen fra Burnley ta det neste steget. Men frem, ikke tilbake. For etter sommeren har det gått trått for Dyche og gjengen. to uavgjort og tre scoringer på syv kamper, sender pila solid i retning nedrykk.

Etterlengtet Fulham-jubel

Et kanonskudd av nigerianske Ola Aina var sterkt medvirkende til at Fulham tok sesongens første Premier League-seier mandag. West Bromwich ble slått 2-0, melder NTB. Scoringene i London kom før pause. Først stanget Bobby Decordova-Reid hjemmelaget i føringen etter å ha fått ballen servert av Aleksandar Mitrovic. Deretter inntok nigerianske Aina manesjen. Halvtimen var spilt da vingen dro seg inn i banen og fyrte løs med venstrefoten. Ballen føk inn i krysset bak en sjanseløs Sam Johnstone i West Bromwich-målet.

En overbefolket midtbane gir Solskjær trøbbel

Det var en brutal reality check for Solskjær og hans stolte Champions League gruppledere fikk på søndag. Mikel Arteta hadde gjort forarbeidet som punkterte Solskjærs kamp plan – og Paul Pogba sto for resten. Straffe, og en som vanlig sikker Aubameyang sørget for at Arsenal sendte United tilbake til en Moyes-elendig start på sesongen. 7 poeng på 6 kamper, med bare ett poeng av tolv mulige på Old Trafford får selvfølgelig Gary Neville på banen. Les: Neymar klar for forhandlinger -Det er flere problemer enn løsninger.

Chelsea herjet mot tabelljumboen - forlenget imponerende rekke

Chelsea har ikke tapt borte mot Burnley siden 1973.
Les mer om:

Chelsea herjet mot tabelljumboen - forlenget imponerende rekke

Chelsea har ikke tapt borte mot Burnley siden 1973.
Les mer om:

Knuste Burnley

Chelseas viste solid angrepsspill da Burnley ble slått 3-0 på bortebane i Premier League lørdag.

Chelsea kjørte over Burnley

Chelsea herjet i bortemøtet med Burnley i Premier League lørdag kveld. London-klubben vant 3-0 etter skåringer av Hakim Ziyech, Kurt Zouma og Timo Werner. Chelsea ligger nå på fjerdeplass etter syv spilte kamper, ett poeng bak Liverpool med en kamp mindre spilt. Burnley, som var et frisk pust i Premier League med 10.-plassen forrige sesong, har hatt en begredelig start på sesongen. Laget har bare sanket ett poeng på sine seks første kamper og har bare Fulham bak seg.

Drømmeuke for Ziyech

Chelsea slo Burnley 3-0 borte lørdag. Hakim Ziyech, Kurt Zouma og Timo Werner var målscorerne.
Les mer om:

Ziyech fortsetter storspillet – scoret i andre kamp på rad

(Burnley – Chelsea 0–3) Hakim Ziyech har virkelig funnet seg til rette i Chelsea. Han er den første siden Diego Costa i 2014 til å score i sine to første kamper fra start for klubben.
Les mer om:

Premier League: Chelsea er store favoritter

Følg Burnley - Chelsea fra kl. 16.

Premier League: Chelsea er store favoritter

Følg Burnley - Chelsea fra kl. 16.

Premier League: Chelsea-seier

Følg Burnley - Chelsea fra kl. 16.

Premier League: Chelsea-seier

Følg Burnley - Chelsea fra kl. 16.

Før nyttår passerer Tottenham-duoen glatt Drogba og Lampard

På mandag mot Burnley var duoen igjen på tokt. Harry Kane og Heung-Min Son, Son og Harry. Tottenham-spillerne veksler på hvem som står for scoringen, men begge er involvert i hverandres Tottenham scoring, det er nærmest bankers. Vi må helt tilbake til glansperioden til Chelsea for å finne noen som matcher Tottenham-duoens effektivitet. Kane og Son har samarbeidet om 29 scoringer der den ene står for assisten mens den andre scoringen, kun slått av Lampard/Drogba.

Stjerneduoen avgjorde igjen: Tottenham slet seg til seier

Son Heung-min og Harry Kane har vært et mareritt for Premier League-forsvarernes denne sesongen. Mandag fikset Tottenham-duoen 1-0-seier mot Burnley.
Les mer om:

Stjerneduoen avgjorde igjen: Tottenham slet seg til seier

Son Heung-min og Harry Kane har vært et mareritt for Premier League-forsvarernes denne sesongen. Mandag fikset Tottenham-duoen 1-0-seier mot Burnley.
Les mer om:

Fikset Spurs-seier

Son Heung-min og Harry Kane har vært et mareritt for Premier League-forsvarernes denne sesongen. Mandag fikset Tottenham-duoen 1-0-seier mot Burnley.
Les mer om:

Son matchvinner for Spurs

Son Heung-min og Harry Kane har vært et mareritt for Premier League-forsvarernes denne sesongen. Mandag fikset Tottenham-duoen 1-0-seier mot Burnley. Scoringen som avgjorde kampen på Turf Moor var den niende i ligaen der de to var sist og nest sist på ballen. Son har scoret sju av målene, og sørkoreaneren ble matchvinner også mot Burnley. 14 minutter gjensto av ordinær tid da et hjørnespark fra innbytter Erik Lamela endte med at Kane styrte ballen videre til Son. Fra god posisjon stanget sørkoreaneren ballen kontant i nettet.
Les mer om: