Nyheter om Bunes


Snekker Bjørn i Dammyr: - Jeg kan ikke fatte annet enn at flaksen har stått meg bi

Bjørn Bunes (69) har lager i Dammyr, helt inntil det store bygningen som ble herjet av brann. Han mener selv han har hatt enorm flaks. - Jeg har sett litt vann og merket litt røklukt. Vi får se hva lageret har tålt. Jeg tror det gikk bra, sier han.
Les mer om:

Kjell Bunes er død: - Den ærligste kællen i Rolvsøy IFs historie

En av byens mest fargerike idrettspersonligheter, Rolvsøy IFs og Lisleby FKs Kjell Bunes er død. Han sovnet inn den 3. september under en ferietur på Mallorca, 71 år gammel.
Les mer om:

Tidenes isrekord før sommeren har startet: Her har de plukket mot 17 000 esker med is om dagen

STATHELLE: Ekstra skift i produksjonen på Gjelleråsen og alle mann til fryselageret på Bunes. Diplom-Is ligger an til å gruse isrekorden fra juli 2014, med årets mai-måned.
Les mer om:

Østsidengutt fra Les Miserables til Ælva våres

Østsidengutten Martin Bunes Karlsen (24) har lang erfaring fra barneteater i Fredrikstad, og har også rukket et musikaleventyr i Oslo. Nå gjør han sin første rolle i en «voksenforestilling» i Fredrikstad.

Gressvik best i nervepirrende fylkesfinale

Silje Kristin Bunes, Thomas Gundersen og Halvor Linder Henriksen fra Gressvik ungdomsskole skal representere Østfold i landsfinalen.

No gler Johanna seg til sommaren

Du har sikkert treft på henne. Johanna Bunes (36) sel gatemagasinet Megafon i Leirvik sentrum - i allslags vêr.
Les mer om:

Ti år i Fredrikstadungane barne- og ungdomsteater

 Martin Bunes Karlsen (23) er en av veteranene og har vært med i barne- og ungdsomteateret helt siden starten. Hans første rolle var Scat Cat i Aristokattene.
Les mer om:

Første hus i pepperkakebyen

Innflyttingen i «Pepperkakebyen på Stokmarknes» er i gang. – Nå må bare pepperkakehusene strømme på. Vi har masse plass, sier Karin Bunes og Bodil Vestgård.
Les mer om:

Første hus i pepperkakebyen

Innflyttingen i «Pepperkakebyen på Stokmarknes» er i gang. – Nå må bare pepperkakehusene strømme på. Vi har masse plass, sier Karin Bunes og Bodil Vestgård.
Les mer om:

Anita er lenket til rullestol – nektes handikap-kort av kommunen

Anita Bunes (56) trenger en spesialbygd kran for å komme seg ut av senga. Men ifølge kommunen oppfyller hun ikke kravene til å motta p-kort for handikappede.
Les mer om:

NÅ: Bil og syklist har kollidert

BAMBLE: Politi og ambulanse rykker ut etter melding om trafikkulykke ved Bunes stadion.

- Kan motivera andre

Johanna Bunes er ein av tre tidlegare brukarar hos Kirkens Bymisjon som har teke eit steg mot A4-livet.]]>
Les mer om:

«Når du har noko å tilby tilbake, er det mykje betre enn å tigga»

Etter 20 år som rusmisbrukar har Johanna Bunes fått eit nytt liv. Ikkje berre har ho kutta rusen, ho har også fått seg jobb.
Les mer om:

Minibanken – en falmet stjerne

Banksjef Kjell Bunes svarer på kritikken etter at Gamlebyen mistet minibanken: Med ny teknologi som Vipps er det i praksis ingen situasjoner der elektronisk betaling ikke kan erstatte kontanter.
Les mer om: