Nyheter om Bull


Liverpool raider RB Salzburg igjen

Tuttosport melder at Liverpool har kastet seg inn i racet sammen med flere europeiske giganter for Red Bull Salzburgs 19 år gamle midtbanespiller Dominik Szoboszlai. Jurgen Klopp planlegger et nytt raid på Salzburg bare fire måneder etter å ha hentet Takumi Minamino til Anfield for meget hyggelige 7,5 millioner pund. Men nå er Liverpool ikke alene i jakten på jager det ungarske stortalentet så langt er det registret interesse fra Arsenal, Borussia Dortmund og RB Leipzig.

Slik prøver rakstingen Morten å bli kvitt takboksen på Finn: – Det er sikkert 200 sånne, så jeg måtte være litt kreativ

Om ingen henter takboksen til Morten Bull, er det i hvert fall ikke innsatsen det har stått på.
Les mer om:

Sebastian Vettel ferdig i Ferrari

Tyske Seastian Vettel som ble verdensmester fire år på rad, fra 2010 til 2013 kom ikke til enighet med Ferrari om en forlengelse av kontrakten. – Det har ikke blitt noen verdensmesterskap som Ferrari kjører, de kom alle for Red Bull før han byttet lag i 2015. Les: Bekreftet: Citys eiere har vært ute på handletur igjen Årsaken til manglende verdensmesterskap er ikke nødvendigvis at Vettel har blitt dårligere, men at Lewis Hamilton kom og dominerte sporten totalt som fører for Mercedes.
Les mer om:

Vettel gir seg i Ferrari

Formel 1-køyraren Sebastian Vettel kjem etter alt å dømme til å gi seg i Ferrari etter 2020-sesongen, etter at forhandlingane braut saman i går. Det stadfester Ferrari tysdag morgon, etter at motorsport.com i går melde om brot i forhandlingane. Vettel vann VM fire år på rad med Red Bull før han skifta merke, men har aldri blitt betre enn nummer to på seks år i Ferrari. Det blir spekulert i om 32-åringen kjem til å legge opp. Men han skal ha fått eit tilbod frå Renault, melder nettstaden.
Les mer om:

Hollandsk roadtrip

Denne helgen skulle Formel 1-sirkuset befunnet seg på Zandvoort i Nederland. Slik gikk det ikke, men Red Bull gjorde noen forhåndsklipp i landet som du kan nyte her.
Les mer om:

Ferrari kan trekke seg fra Formel 1

Storlaget Ferrari kan komme til å forlate formel 1-sporten dersom budsjettaket under koronakrisen senkes ytterligere, varsler lagsjef Mattia Binotto. I utgangspunktet skal det innføres et budsjettak for hvert lag på 175 millioner dollar (1,87 mrd. kroner) neste år, men lagene skal være enige om at dette må reduseres med minst 25 millioner dollar. Flere formel 1-lag sliter økonomisk, særlig de mindre lagene. Ferrari og de to andre storlegene Red Bull og Mercedes poengterer at de har betydelig større forsknings- og utviklingskostnader enn andre lag.
Les mer om:

- Han kan bli best i verden

Erling Braut Haalands trener i Red Bull, Jesse Marsch, avslører hvorfor han mener Haaland er så spesiell.
Les mer om:

Møtet som avgjør Zlatans fremtid

Det er slettes ikke sikkert at den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovics ønsker å forlenge sin avtale med AC Milan i et år slik det er anledning til.

Tenker på å ansette Unai Emery

Den spanske treneren Unai Emery som har det eksotiske etternavnet ingen bruker «Etxegoien» fikk det egentlig til å svinge ganske bra for den franske storklubben Paris Saint-Germain, men han klarte ikke nå kravet om å vinne Champions League og ble byttet ut med Thomas Tuchel. Sommeren 2018 ble Unai Emery ble hentet til Premier League og Arsenal, en jobb som bare varte frem til november da han på grunn av dårlige resultater ble byttet ut med protesjeen til Pep Guardiola Mikel Arteta.

Bernie Eccleston har sterke meninger om Mercedes

Formel 1 legende Bernie Eccleston har sett gammel og eksentrisk ut de siste femti årene. – Nå kommer Mr Formel 1 med oppsiktsvekkende uttalelser som på en måte kan tolkes som en hyllest til det tyske bilmerket.

Norges eneste dyretannklinikk går så det suser: – Vi ser at hundene forandrer seg over natten

Den eneste dyretannklinikken i landet ligger på Sem. – Kravene fra hundeeierne har blitt høyere de siste årene, de forventer bedre behandling, sier eier Ingeling Bull.
Les mer om:

NORTHUG AVLYSER RED BULL JANTELOPPET: – Vi vil starte planleggingen allerede nå for å gjøre neste utgave enda bedre, sier Petter Northug

– Red Bull ønsker å skape unike og engasjerende opplevelser, men samfunnets helse og sikkerhet vil alltid komme i første rekke.

Nådde ikke målet med Spleis-aksjonen. Så fikk hun en telefon fra en velgjører

BØ: May Kristin Slaaen var strålende fornøyd med å få inn snaue 21 000 kroner etter helgas Skuddårsfest på Bull inn, men klarte ikke å få inn tilstrekkelig med penger til MS-behandling. Så fikk hun en telefon fra en som var villig til å gi henne ekstra hjelp.
Les mer om:

Påmeldte toppnavn til Red Bull Janteloppet ved Hafjell

Når Petter Northug inviterer til skifest, er det din beste mulighet til å teste deg mot verdenseliten i langrenn.

Salzburg avslører skitne detaljer etter United avtale gikk i vasken

Manchester Uniteds stang ut i forsøket på å signere Erling Braut Haaland i januarvinduet er godt dokumentert – men nå har detaljer om den enorme overføringspakken de foreslo for hans tidligere lag RB Salzburg avslørt for første gang. Til tross for vedvarende og intens interesse fra Manchester United, tok 19-åringen beslutningen om å bytte Østerrike for Tyskland og signere på den stiplede linjen for Dortmund. Les: Manchester United gleder seg over Jack Grealish sin exit pris Det har ført til en mål-orgie både i Bundesliga og Champions League som er helt unik.

– Har fått meldinger fra folk som mener at jeg satser livet ved å reise til Moskva

BØ: Fire av fem måneder er unnagjort. 380 000 av 500 000 kroner er samlet inn. Kommende helgs arrangement på Bull Inn er den siste muligheten for en stor innsamling for MS-syke May Kristin Slaaen.

Sjokkerte Mourinho: - Fantasifotball

José Mourinho og Tottenham er i trøbbel etter at Red Bull Leipzig tidvis rundspilte dem på eget gress.

«Norgesmesterskap» i programmering

Seks bedrifter og én forening samarbeider om stor kodekonkurranse. Programmerere bygger landet – bit for bit, kodelinje for kodelinje. Nå arrangerer Den norske dataforening sammen med seks partnere en landsomfattende konkurranse for å finne de beste blant dem.

Liverpool vil kapre en av Europas aller største overraskelser

Marash Kumbulla er noe så unikt som et albansk supertalent som nå har fått all verdens klubber til å ringe banken og høre hvor mye penger de har i banken. -Liverpool er egentlig litt sent ute med å oppdage Hellas Verona sin gullkalv og midtback. Etter Marash Kumbulla fikk sin debut i Serie A i begynnelsen av sesongen har det tatt fullstendig av. Det unge talentet som fylte 20 år for tre dager siden regnes som en av de beste unge spillerne i Serie A og en stor overraskelse.

Arve Tellefsen til Hemsingfestivalen for første gong

- Han er vår tids Ole Bull, og det betyr mykje for oss at han har lyst til å kome hit, seier festivalsjef Ragnhild Hemsing.

Manchester United prøvde å kjøpe vanvittige 113 spillere

Manchester United har vært ute å kjøre denne sesongen, men så langt har ikke de manglende resultatene ført til at klubben har sparket manager Ole Gunnar Solskjær. De er nemlig fullt klar over at situasjonen egentlig over mange år skyldes en rekke andre ting en manageren. – Nå frem mot vintervinduet ble situasjonen prekær, med spillere som var skadet, spillere som ikke ble erstattet og for stor slitasje ovenfor unge talenter.

Haaland har en latterlig lav utkjøpsklausul

Etter Erling Braut Haaland viste frem sine ekstreme scoringferdigheter for Red Bull Salzburg i serien i Østerrike og ikke minst i Champions League var det hevet over enhver tvil om at hans neste overgang ville bli tidenes dyreste norske spiller. Slik ble det ikke, den «topplasseringen» var det Asker-gutt Sander Berge som tok. Les: Og der satte Sander Berge Sheffield i lykkerus Red Bull Salzburg ble presset til å selge Haaland til Borussia Dortmund for bare 18 millioner pund, men med «tillegg» på minst 100 millioner kroner til agent Mino Raiola.

Har instruert agenten om å gjøre deal med Leeds

Leeds Uniteds håp om å signere Jean-Kevin Augustin har fått et betydelig løft etter at rapporter i Frankrike som sier at spissen har instruert sin agent om å sikre han en overgang til Elland Road. De hvite er mindre hvasse fremover og er desperate etter å legge en ny angriper til sine rekker.