Nyheter om Bull


RBK utspilt og ydmyket

Rosenborg gikk på et pinlig 2-5-tap for Red Bull Salzburg hjemme på Lerkendal i Europaligaen og styrer mot exit fra turneringen to runder før slutt.
Les mer om:

– Det virker ikke som om jeg er med i diskusjonen i det hele tatt

Red Bull Salzburgs Fredrik Gulbrandsen ble atter en gang utelatt fra Norges landslagstropp.
Les mer om:

Reginiussen ute med skade

Rosenborg må klare seg uten Tore Reginiussen i Europa League-oppgjøret mot Red Bull Salzburg. 32-åringen tråkket over i kampen mot Odd.
Les mer om:

Schumachers sønn vant EM i formel3 i år – nå flyttes trolig Dennis (15) til samme nivå

Mye tyder på at Norges kanskje største motorsportstalent noensinne tar et nytt steg i 2019. Red Bull styrer Dennis Hauger (15) og velger trolig å flytte ham fra Formel4 til Formel3 – der Michael Schumachers sønn Mick vant EM-tittelen i år.
Les mer om:

Erling Braut Haaland har trolig spilt sin siste kamp for Molde

Erling Braut Haaland fikk et kraftig overtråkk like før pause i eliteseriekampen mot Start mandag kveld. Manager Ole Gunnar Solskjær bekreftet torsdag at det er lite trolig at angriperen blir tilgjengelig for spill i de siste seriekampene. – Det er tvilsomt at vi får se Erling noe mer i Molde-trøya. Vi håper at han kanskje kan få med seg den siste kampen mot Sandefjord, det må vi bare vente å se på, sier Solskjær. – Det er første gang han har tråkket over, så det tar nok en god stund. Det er leddbåndet som er skadet.

Sjark på grunn ved Tronvika

– Redningsskøyta og brannbåten er på veg, sier Andreas Bull ved Hovedredningssentralen.
Les mer om:

Sjark på grunn ved Tronvika

– Redningsskøyta og brannbåten er på veg, sa Andreas Bull ved Hovedredningssentralen til Fosna-Folket tidlig lørdag ettermiddag.
Les mer om:

Rosenborg ydmyket i Salzburg: – Et nivå vi ikke er i nærheten av

(RB Salzburg-Rosenborg 3–0) Det ble ingen god oppladning til søndagens «gullkamp» mot Brann for serieleder Rosenborg. Fredrik Gulbrandsen (26) og hans Red Bull Salzburg ble minst et par hakk for gode.

– Det er ikke 100 prosent trygt å være rundt meg nå

Men Alexander Søderlund er optimist før møtet med Red Bull Salzburg.
Les mer om:

Leif Eriksrød bull på oljeduo

Leif Eriksrød vekter opp.
Les mer om:

– Kjøpte Vodka Red Bull for flere tusen kroner på fellesskapets regning

Petter Northug jr. gir idrettstopp det glatte lag i forbindelse med sin sponsoravtale med Red Bull.

Dette er juryens utvalgte til by:Larm 2019

I slutten av februar og begynnelsen av mars neste år arrangeres Norges største bransjefestival, by:Larm. I dag annonserer festivalen hvilke artister og band som er Juryens Utvalgte for 2019. LES OGSÅ: GAFFA på Red Bull Music Festival. – Det er få ting som er så inspirerende og engasjerende som å finne brennende nye talenter og artistprosjekter.

Den nye Oslo-festivalen kunne by på noe for alle sanser

I den anledning var det samlet 50 artister, som skulle opptre på tvers av 12 forskjellige forestillinger: Over tre dager ble konsertkonsepter presentert på scener over hele Oslo. Foruten energidrikken som ble solgt i baren på hvert av disse stedene hadde de lite til felles. Her var det noe for enhver smak. Festivalen var nemlig satt opp slik at de som ikke hadde behov for å få med seg alt som skjedde kunne skreddersy sin egen festivalopplevelse.

Ulver med droner

Da slipper gruppen løs bestillingsverket de har laget til konsertserien «Drone Activity», beskrevet som «verdens mest intense musikk i krysningen støy, drone, metal og elektronisk eksperimentell musikk». Det skjer ved hjelp av store lydanlegg, installasjoner og laser. Sted er Skur 13 på Tjuvholmen, en skatehall som også har huset P3 Gull, under Red Bull Music Festival. Ulver-frontmann Kristoffer Rygg mener bandet vil improvisere rundt seriens tema, og sier: — Jeg forbinder dette med mye volum og langsomme, repeterende lydmasser, men med tilløp til melodiøsitet.
Les mer om:

Christian fikk seg en overraskelse da han skulle mate fuglene: - Jeg kaster den før jeg får politiet på besøk

Christian Bull Tornøe (83) i Skånevik si planteverd har vore heilt utanom det vanlege denne hausten.
Les mer om:

Fekk cannabis med fuglefrøet

Christian Bull Tornøe (83) i Skånevik si planteverd har vore heilt utanom det vanlege denne hausten.
Les mer om:

Millionavtale for Mol og Sørum

Sandvolleyball-stjernene Anders Mol og Christian Sørum har signert en to-årig sponsoravtale med Red Bull. Avtalen er etter det TV 2 kjenner til verd over en million, pluss bonuser.
Les mer om:

Oslos største lyriker kommer endelig på plass i bybildet

Olaf Bull (1883-1933) feires på Drammensveien fredag.
Les mer om:

Rosenborg trakk Celtic og Sarpsborg møter Malmö

Det er ingen som tror at det blir enkelt å gå videre fra europaligaens gruppespill. Både Rosenborg og Sarpsborg 08 får det meget tøft.  Trekningen av gruppene ble gjennomført i går og begge de norske lagene kom i en tøff gruppe uten de helt store klubbene. – De kunne ha trukket Villareal, Arsenal, Chelsea eller Lazio som alle ville vært mye tøffere, men også trukket flere til kampene. Uansett er det en bragt å nå så langt, spesielt underholdene var det at Sarpsborg 08 klarte det.

16 år gamle Niklas Haugland reiser til England

Det er en totalt ukjent unggutt fra Fana son nå har signert for Leeds. Niklas Haugland har vært og vist seg frem for Championship-klubben og da startet selvsagt ryktene å gå, uten at noen har kommentert det før alt var på plass.  Fana leder Kim Rune Hellesund har følgende å si: «Det er en offensiv spiller med masse fotball i seg. Niklas har en del veldig interessante ferdigheter, med uforløst potensial.

Spennende Europaliga-trekning

Europaligaens gruppespill ble trukket fredag, og både RBK (Celtic, RB Leipzig og Red Bull Salzburg) og Sarpsborg 08 (Besiktas, Genk og Malmö) fikk spennende grupper. Mer på tv2.no.
Les mer om:

Når er Northug privat nok?

Får vi fremover en haug med «hjemme hos-reportasjer», der Petter Northug og Heidi Weng snakker ut om private ting over et glass temperert Red Bull?

Internasjonalt festivalkonsept kommer til Oslo

Red Bull Music Festival gjester Norge som eneste nordiske destinasjon i oktober.
Les mer om:

Bekreftet Erling Braut Haaland blir lagkamerat med Fredrik Gulbrandsen

Først var det Manchester United, så Juventus, nå har Molde bekreftet at Erling Braut Haaland ender opp i en søkkrike klubben RB Salzburg i en øverste divisjonen i Østerrike. Alt er klart idag, men han bytter ikke før nyttår, avtalen skal være knallgod for supertalentet som har fått en avtale som strekker seg over 5.år. Hovedtrener i Molde Ole Gunnar Solskjær er svært fornøyd: «Det betyr mye for klubben, gutten selv og laget at han får spille her ut sesongen.

Erling Braut Håland solgt til Red Bull Salzburg

Bryne-gutten flytter til Østerrike.