Nyheter om Bull


Dortmund-spillerne ante ingenting!

Gladbach-direktørene var rasende da Marco Rose vendte dem ryggen og lot seg friste til Dortmund før 2021/22-sesongen. Rose hadde ledet Mönchengladbach forbi gruppespill i Champions League, nå var planen at den tidligere Red Bull Salzburg-treneren skulle ta klubben videre.

Mercedes aner en mulighet i Formel 1-sirkuset

Forrige Formel 1-sesong sto det mellom Mercedes og Red Bull Racing. Etter seks runder i 2022/23-sesongen har Meredes slitt vanvittig med å tilpasse seg de nye reglene for bilene, mens Ferrari og Red Bull har truffet blink. Nå hevder Mercedes sin andrefører George Russell at det nærmer seg et skifte på pallen. For med fire seire til Verstappen og to til Charles Leclerc, er Meredes akterutseilt og hektet av kampen om VM-tittelen, men for Russel var Spania Grand Prix et skikkelig lyspunkt.

Leclerc måtte bryte etter motortrøbbel – Verstappen til topps med defekt bakvinge

Forhåndsfavoritt Charles Leclerc (Ferrari) måtte bryte for første gang denne sesongen. Da benyttet Max Verstappen (Red Bull) anledningen til å stikke av med seieren, til tross for at også han fikk problemer underveis.
Les mer om:

I design-strid med Aston Martin: – En grønn Red Bull

«Rosa Mercedes» er blitt til en «grønn Red Bull». Aston Martin beskyldes igjen for å kopiere designet til et rivaliserende Formel 1-lag.

Ferdig i Borussia Dortmund!

Marco Rose har fått sparken som manager for Borussia Dortmund etter bare en sesong som sjef for Bundesligalaget. Den 45 år gamle taktikeren tok over på Signal Iduna Park sommeren 2021, etter gode resultater i Red Bull Salzburg og Borussia Mönchengladbach. Men sesongen endte med åtte poeng bak mesterne Bayern München og uten suksess i Europa eller noen andre større trofeer. SISTE: Liverpool har satt prislapp på cup-helt En uttalelse fra Dortmund lyder: «BVB og trener Marco Rose avslutter forholdet. «Etter en intensiv sesonganalyse på torsdag, inkludert Rose, Watzke, Zorc, Keh

Hentet toppsjef fra prestisjekontor

PORSGRUNN: Line Bull er ansatt som daglig leder for kontoret i Porsgrunn. – Flinke folk som har mye av de samme grunnprinsippene jeg har jobbet etter i Snøhetta, sier den påtroppende sjefen.
Les mer om:

Vil hjelpe kvinner til Formel 1: - Bakgrunn og kjønn er irrelevant

Red Bull-sjef Christian Horner (48) mener kjønn er irrelevant i motorsport. Selv ser han gjerne for seg å være teamsjef for en kvinnelig fører i Red Bull.
Les mer om:

Det koster kjetting å kjøpe ut Haaland fra Manchester City

Erling Braut Haaland er født i Leeds og spilte som knøttliten gutt fotball på plenen utenfor hjemmet til Alfie i den blå delen av Manchester.

Manchester United ville inn i forhandlingene, men møtte stengt dør

United lyktes ikke med å overtale Erling Haaland med sine betingelser da muligheten lå der åpen før Dortmund-signeringen. Bundesliga-klubben ble tvunget til å tilføye en «moderat» utkjøpsklausul, som de nå får svi for, men som sportsdirektøren denne uken fortalte: Hadde vi ikke akseptert utkjøpsklausulen, hadde Manchester United signert Haaland». Da RB Salzburgs Haaland-erstatter, Karim Adeyemi, var klar for større oppgaver, aktet United å komme bedre ut av forhandlingene. Trodde de. Det viste seg at de møtte en stengt dør til forhandlingsrommet.

Dortmund-sjef: – Haaland-avgjørelse kan komme neste uke

Borussia Dortmunds kommende sportsdirektør Sebastian Kehl sier framtiden til ettertraktede Erling Braut Haaland kan bli avklart i neste uke. – Jeg tror vi vil ha klarhet neste uke. Jeg ville ikke blitt overrasket om han flytter på seg. Vi er kontraktmessig forpliktet til denne klausulen, sa Kehl til Sport1 søndag. Den 21-årige superspissen har i lengre tid blitt knyttet til en overgang til enten Manchester City eller Real Madrid.

Sjansen til å spille i Premier League og 300 millioner i lønn sementerte valget til Haaland

Manchester City manager Pep Guardiola var forberedt på å gå tilbake på sitt løfte om å aldri hente en spiller som Mino Railola hadde i stallen sin for å sikre seg Erling Braut Haaland. – Tilbake mens han var manager i Barcelona oppstod det en ufin konflikt i forbindelse med den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic. Manchester City har vært i konkurranse med andre klubber som har ekstremt mye penger og i følge Tuttomercatoweb-journalist Marco Conterio har de trukket det lengste strået.

Formel 1: Leclerc toppet første Miami-trening

Ferraris Charles Leclerc var raskest på den første treningen foran Miamis Grand Prix. Florida-byen debuterer som Formel 1-arrangør denne helgen. Med tiden 1.31,098 var Leclerc 71 tusendeler raskere enn Mercedes-fører George Russell, og 17 hundredeler raskere enn regjerende verdensmester Max Verstappen (Red Bull). Monegaskeren Leclerc leder VM med 27 poeng ned til Verstappen. Det var den første av tre treninger foran VM-helgen på den amerikanske sørkysten. Det er ytterligere en trening senere fredag, før det gjennomføres en trening foran kvalifiseringen lørdag.
Les mer om:

Mercedes i Formel 1-trøbbel

Forrige sesong forventet alle at Lewis Hamilton skulle kjøre inn til sin og Mercedes sin 8. fører VM-tittel. Max Verstappen hadde «Formel 1-gudene» på sin side i det siste løpet i Abu Dhabi og tok tittelen. Denne sesongen forventet alle at Hamilton skulle komme voldsomt tilbake for å gjenerobre tronen. Etter fire runder har engelskmannen mer eller mindre gitt opp. Vi unner Ferrari og Red Bull Racing suksessen, men det er direkte smertefullt å se hvordan tidenes beste Formel 1-fører mister kontakt med toppen etter bare fire runder (7. plass, 58 poeng bak Leclerc!).

Gnistrende god kjøring av Max Verstappen

Når du sender en gjeng med fryktløse egoer ut på samme bane i det ypperste av raske biler verden har sett, da er vi garantert dramatikk. Mye skal klaffe for å lykkes på Formel 1-banen, de som har fulgt Netflix sine sesongsammendrag fra bak kulissene, skjønner at det er vanvittig mange faktorer som påvirker, der det nesten er umulig å forutsi hva som skjer fra trening, til kvalifisering til løpsdag. Ferrari kom «hjem» til Emilia Romagna Grand Prix, men ble møtt et vått underlag som skapte nok av dramatikk. Charles LeClerc spant til 6.

Fernando Torres tilbake for fullt!

El Nino. Spanjolen kunne ha valgt en karriere rett inn i toppen av modellverdenen, men valgte å gjøre livet surt for forsvarspillere på de største arenaene. Verdensmester med Spania, Champions League-mester med Chelsea, elsket av Liverpool-supporterne. Da Torres la opp i 2019 var det direkte over til å bruke energien på etablering av treningssentre. Da vi trodde vi hadde «mistet» Torres, ble han hentet tilbake. I 2021 takket Atletico-legenden ja til å ta frem fløyta og involvere seg på treningsfeltet til klubbens akademi.

Bravado 2022: – Det blir Red Bull, snus og baconpølse på bensern

Jentene på Bravo 2022 er klare for å feste natten lang og skape minner for livet.
Les mer om:

Rangering av de 20 beste spillerne i verden – denne gangen garantert Ronaldo og Messi-fri

Da Lionel Messi gikk opp til podiet og hevet Ballon D’Or for 7. gang i 2021, var det alt annet enn kontroversielt. Får gamlegutta Ronaldo eller Messi prisen 2022 blir det nok av protester. Skal vi følge Goal.coms analyse, fortjener de to veteranene ikke engang å komme inn på topp tyve-lista. Nå er det fortsatt flere kamper som skal spilles og mål scores før numero uno skal kåres for 2022, men i mars meldte France Football om at det dette året byr på endringer i Ballon D’ Or. For 2022 legges det legges vekt på hva spillerne har prestert i løpet av en sesong, mer enn for kalenderåret.

Flere europeiske giganter trapper opp jakten på Darwin, som har fått en heftig prislapp

Manchester United, Chelsea og Paris Saint-Germain leder an i kampen om Benfica-spissen Darwin Nunez, melder The Athletic. Den uruguayanske frontmannen har blitt et av de mest ettertraktede talentene i europeisk fotball, med topplag fra England og Frankrike som håper å sikre seg signaturen hans i sommervinduet. Tittelkampen er fortsatt helt åpen – her er de avgjørende kampene Darwin Nunez har blitt informert av Benfica-manager Nelson Verissimo om at enhver avtale for søramerikaneren bør ligge på samme nivå som da Joao Felix gikk til Atletico Madrid i 2019.

Tittelkampen er fortsatt helt åpen – her er de avgjørende kampene

Storkampen mellom Manchester City og Liverpool søndag kveld hadde det meste. Spenning, fine scoringer, susende taklinger og VAR-drama. City var klart best i 1. omgang, mens 2. omgang var jevnere.

Kjetil Knutsen til Avisa Nordland: – Slike ting kan gi meg lyst til å gjøre noe annet

En ting er helt sikkert, det kommer til å koke enda mer i Roma på Stadio Olimpico på skjærtorsdag enn på Aspmyra forrige uke. En ting er helt sikkert, Bodø/Glimt reiser til Roma forberedt på alt! – Til og mer norsk politi sender flere folk enn to som er normalt. Svenske Fotbollskanalen er enige med oss i Sporten.com at Bodø/Glimts hovedtrener Kjetil Knudsen som nå faktisk teller på knappene om han skal fortsette er en av Europas topp trenere. – De skriver: «En av Europas heteste trenere er norsk og heter Kjetil Knutsen.

Sjokkvending! Red Bull Leipzig kaster seg inn i kampen om Erik ten Hag som er usikker på Manchester United

Allerede i midten av mars var Ajax sin suksessmanager Erik ten Hag oppgitt over at Manchester United ikke hadde gitt han et konkret tilbud, men fortsatte sonderingene. – I sommer skal midlertidig manager Ralf Rangnick byttes ut med en permanent, sonderingene skjer samtidig som laget presterer stadig dårligere. RB Leipzig som har store energidrikkpenger i ryggen har bestemt seg for at hegemoniet til Bayern München skal utfordres en gang for alle.

Ferrari dundret på til førsteplass og en skikkelig spinn i Formel 1 Down Under

For de av oss som hadde satt vekkerklokka på 0700 ble dette en glimrende start på søndagsmorgenen. Australian Grand Prix ble riktignok en overlegen seier til Charles LeClerc, men fullstappet av dramatikk. Lagkompis Carlos Sainz måtte spasere ut av banen allerede i andre runde etter en skikkelig spinn ut i grusen, mens Red Bull hadde et løp som skapte mixed emotions. For der Max Verstappen holdt seg i posisjon for en 2. plass nesten helt inn, ble det full stans på Red Bull-bilen etter 39. av de 58 rundene. På toppen av det hele tok motoren fyr.
Les mer om:

Ferrari tilbake i front i Australian Grand Prix

Dette er Ferraris og Charles LeClercs sesong. På førsteplass etter de første rundene, kjørte franskmannen inn til sin første pole position i Australian Grand Prix siden 2019. I treningsrundene var det Lando Norris og McLaren som tok bestetiden, med begge Aston Martin-førerne i krasj. Når det skulle deles ut startplasser til søndagens race ble det en kamp mellom Leclerc og Verstappen hos Red Bull Racing. Ferrari dro inn til pole position. (fra formula1.com) Les: Formel 1-sirkuset skuffer ikke Her har du sammendraget av den heftige kvalifiseringen: Les mer om Formel 1 her
Les mer om:

Liverpool kan utnytte nøling hos Dortmund

Liverpool-manager Jurgen Klopp er angivelig være veldig interessert i Red Bull Salzburg-spissen Karim Adeyemi. Adeyemi er en ung, tysk spiss som for tiden spiller i Østerrike, og flere klubber begynner å vise interesse for 20-åringen. I følge BILD ønsker Klopp unggutten, men må kjempe mot Borussia Dortmund om signaturen hans.Borussia Dortmund har vært kraftig linket til spilleren, og Adeyemi skal være utpekt som Erling Braut Haalands erstatter hos gultrøyene. LES: Mbappe klarer ikke å bestemme seg Nå melder den tyske journalisten Tobi Altschäffl i Sport Bild at Dortmund nøler.

Mest lest siste uke