Nyheter om Bull


RB Salzburg takker Fredrik Gulbrandsen for tre flotte år

Det er ikke en stor overraskelse det som ble bekreftet i dag, den norske spissen Fredrik Gulbrandsen er ferdig i østerrikske RB Salzburg etter tre sesonger.

Gulbrandsen ferdig i Salzburg

Fredrik Gulbrandsen er ferdig i Red Bull Salzburg og linkes til tyrkisk storklubb.
Les mer om:

Bull ble hattrick-helt på 17. mai: – Fantastisk å høre nasjonalsangen i dag

OSLO/BRATISLAVA (NRK): Christian Bull ble den store helten for Norge med hattrick i den meget viktige kampen mot Østerrike. – Det betyr mye for følelsen i garderoben, sier Bull om seieren.
Les mer om:

Storhamar-spiller sikret seier for Norge i VM

Christian Bull, som til daglig spiller i Storhamar, ble den store helten for Norge med hattrick i den viktige kampen mot Østerrike. Lillehammer-spiller Alexander Reichenberg bidro også med skåring da Norge tok et stort steg i kampen for å unngå nedrykk.
Les mer om:

Hat trick-Bull: – Keeper-Holm var stor

BRATISLAVA (VG) (Østerrike – Norge 3-5) Christian Bull (22) scoret for første gang i et VM – tre ganger. Men Storhamar-backen takker keeper Henrik Holm (28) for at Norge kunne juble for sin første VM-seier.
Les mer om:

Erling Braut Haaland og Fredrik Gulbrandsen klinker til

Det var helnorsk i går da Erling Braut Haaland scoret sitt første mål for RB Salzburg i 2-1-seieren over LASK i den østerrikske eliteserien i fotball søndag. – Fredrik Gulbrandsen, han satte inn 2-0-målet. Det ser ut til at benkeslitingen går mot slutten i Salzburg for Erling Braut Haaland som har slitt med å få spilletid for Salzburg etter overgangen fra Molde i fjor. Foran søndagens hjemmekamp hadde det kun blitt med et 15 minutters innhopp mot Rapid Wien i februar. Les: Antonio Conte får over 90 millioner i året 90'+4 Full-time!

Nasjonal festkonsert med symfoniorkesteret ved høgskulen

Symfoniorkesteret ved Høgskulen i Volda inviterer til sin årlege festkonsert 17. mai 2019 i Volda kyrkje, med sjølvaste Annar Follesø som solist på Ole Bull sin fiolinkonsert nr. 1, i A-dur, op. 1.
Les mer om:

Fagskolens forslag til Cicignon Park

Konstruksjon og presentasjon av Fagskolens forslag Cicignon Park påbygg blokk B. Presentert av Tor Raanaas, Daniel Kristoffer Olsen, Jørgen Minge, Jørgen Emberland, Ali Alizadeh, Martin Hovdum og Nicolai Bull.

– Amerikansk inngripen i Venezuela ville blitt en langvarig katastrofe

USA har gjentatte ganger truet med å bruke militærmakt for å oppnå regimeskifte i Venezuela. – Ville blitt kostbart og blodig, sier professor Benedicte Bull.
Les mer om:

Kristoffersen tapte rettssaken mot skiforbundet: – Veldig skuffet

Henrik Kristoffersen (24) får ikke reklamere for Red Bull på hjelmen: Alpinstjernen tapte rettssaken mot Norges skiforbund.

Kristoffersens Red Bull-sak nærmer seg en avgjørelse

Henrik Kristoffersen har i årevis drømt om å kjøre med Red Bull på hjelmen. Mandag kan Oslo tingrett langt på vei oppfylle drømmen.

Kristoffersens Red Bull-sak nærmer seg en avgjørelse

Henrik Kristoffersen har i årevis drømt om å kjøre med Red Bull på hjelmen. Mandag kan Oslo tingrett langt på vei oppfylle drømmen.

Kristoffersens Red Bull-sak nærmer seg en avgjørelse

Henrik Kristoffersen har i årevis drømt om å kjøre med Red Bull på hjelmen. Mandag kan Oslo tingrett langt på vei oppfylle drømmen.

Liverpool forlater Wales med tre poeng – nå venter telefonen til Solskjær

Manchester City hadde gjort jobben mot Tottenham på lørdag og gikk tilbake til toppen av tronen. Nå var det opp til Liverpool. Og Klopps karer gjorde som de skulle. Selv om det ikke ble noen målfest, er 2-0-seier likevel en solid leveranse fra de røde. Vel, det vil si etter pausen.

Busquets ber Barcelona-supporterne glede seg: «Han er spektakulær!»

Når du har spilt er enn 500 kamper for en av verdens aller beste klubber, har du tyngde når du beskriver en annen spiller som enestående. Barcelona-supporterne kan derfor glede seg stort til sesongstart om noen måneder. For da skal Frenkie de Jong være på plass i den katalonske hovedstaden. 21-åringen har plassert «fotball-skalpene» til Real Madrid og Juventus i beltet, og bygger seg opp en vanvittig selvtillit før han kommer til La Liga. Begynnelsen på noe stort.

Zlatan sørger igjen for at han ikke blir glemt i Europa

Mens Premier League går inn i siste avgjørende fase og semifinalene i Champions League står for døren, befinner Zlatan seg noen gode tusen mil unna fotballens episenter. Dette hindrer ikke svensken fra å fortsette å vise litt gode, gamle takter. Hadde Zlatan sett at vi hadde brukt ordet «gamle» i beskrivelsen av ham, hadde vi nok fått stryk. Derfor lukker vi klokt munnen,  og legger ved video av siste scoring. Another win at the @dignityhealthsp fortress.

Barcelona-keeperen hjalp David de Gea gjennom kvelden

David de Gea prøver å glemme kampen mot Barcelona så fort som mulig. På andre siden av banen sto Barcelona-spilleren som visste godt hvordan spanjolen hadde det etter at han hadde «hjulpet» Messi med scoring. Det må en keeper til for å kjenne en keeper. -Jeg måtte faktisk vente lenge med å glede meg over denne scoringen, Han spiller samme posisjon som meg, så jeg kunne kjenne smerten hans, sier Barcelona-keeperen ifølge Cadena Cope. Two goals in 4 minutes for Lionel Messi vs Manchester United!

Bayern i knallhard tittelkamp – med sin viktigste spiller på tribunen

Borussia Dortmund er for Bayern Müchen det Liverpool er for Manchester City. Begge er brysomme konkurrenter som står i veien for favorittenes seriegull.  For Bayern München betyr dette en hårfin ett-poeng ledelse etter spilte 29 kamper i Bundesliga. Derfor blir den beroligende kommentaren fra manageren om sin stjernekeepers fravær, lite troverdig. Manuel Neuer, keeperen som allerede har nok metall i føttene til å skape kaos i sikkerhetskontrollen på all verdens flyplasser, er igjen satt ut med en skade i foten. Tidlig sommerferie – igjen?

Hoffenheim toppscorer: «Trist Nagelsmann slutter»

Hoffenheim toppscorer Andrej Kramaric beklager at 31-åringen Julian Nagelsmann forlater klubben når han etter sesongen overtar RB Leipzig. 31-år gamle Julian Nagelsmann har levert strålende resultater for Hoffenheim i sine tre år som leder av Bundesliga-klubben, først reddet han dem fra å rykke ned og så sikret to topp fire plasseringer på rad. Les: Tidligere Real Madrid-president: Pogba mangler noe viktig Hoffenheim toppscorer Andrej Kramaric har også blitt lagt merke til, og den kroatiske angriperen forteller Omnisport han er trist at Nagelsmann i sommer bytter ut Hoffenheim med RB Leipzig.

Real Madrid vet de må betale skjorta for Sadio Mane

Zinedine Zidane og Real Madrid har kontaktet Liverpool med sitt ønske om å signere Sadio Mane i sommer og kommet med et åpningsbud på 150 millioner euro. Mane har gjennomført et løft og har trolig vært Liverpools mest konsistente spiller denne sesongen og vært med på å føre klubben nærmere en ligatittel enn på 29 år. Les: Dette er manageren Red Bull elsker! Zidane har alltid vært en fan av Mane og ville ha lagt inn et tilbud i fjor sommer hadde franskmannen sluttet som Real Madrid sjef.

Frisk Asker er best i landet!!!!!!!

Frisk Asker hadde en misearbel start på sesongen. Hovedtrener ble sendt ut av Askerhallen halvveis i sesongen og assistenttrener Jan André Aasland og Vidar Wold lappet sammen laget så godt de kunne. Noen måneder senere er Frisk hockey-kongene i Norge. Sluttspill i hockey er det som betyr noe. Lillehammer fikk Frisk som motstander i  kvartfinalen og måtte gi tapt for «bønda» fra Asker. Så valgte Roy Johansen og Vålerenga den antatt enkleste motstanderen Frisk til semifinale-motstander.

«Suksess har hjulpet meg med jenter, de sender meg nakenbilder»

Den unge Benfica spilleren Joao Felix er en av de mest etterspurte spillere på planeten akkurat nå, nå forteller han i et åpenhjertig intervju gjengitt av Calciomercato at det er mer en fotballklubber som er ute etter han.  Den 19 år gamle angrepsspilleren som omtaler som den nye Ronaldo forteller: «Suksessen hjalp meg mye med jentene. På sosiale medier sender de meg ofte bilder, til og med nakenbilder.» «Jeg tenker ikke på å finne en kjæreste, jeg er fortsatt ung.

Dette er manageren Red Bull elsker!

Han har fjorten sesonger bak seg som midtbanespiller i MLS. Etter at støvlene ble hengt opp på knaggen, begynte trenerkarrieren som assistent for det amerikanske landslaget. Ni år senere blir han hovedtrener for en klubb med Champions League-ambisjoner. Jesse Marsch ble kåret til MLS-Coach of the Year for New York Red Bulls i 2016.

Timo Werner klar for større oppgaver

RB Leipzig ligger på 3.plass i Bundesliga, så når den tyske angriperen Timo Werner har lyst på «større oppgaver» er det ikke veldig mange klubber å velge mellom. Etter klubbens 2 – 0 seier mot Wolfsburg snakket Leipzig-direktør Oliver Mintzlaff til Sky TV:  «Vi ønsker å forlenge kontrakten og beholde ham, men man har gitt uttrykk for at han sannsynligvis ikke kommer til å gjøre det» Timo Werner har 14 mål på 26 kamper.

Lager Norges største og råeste og de har en gigantisk merkevare i ryggen

SKIEN: De kan bruke fem timer i skogen flere kvelder i uka, og det har blitt mange hundre timer totalt. Alt for å lage Norges råeste og største enduro-ritt. Med selveste Red Bull i ryggen kan det bli nye rekorder og enda mer penger til sykehusbarn.
Les mer om: