Nyheter om Bugge


Kongen av (digitalt) sekkeløp

Gårsdagens corona-17. mai skapte en vinner av Nikolaj Bugge Erstad (27). Han ble den første til å runde VGs sekkeløpspill uten en eneste feil. Det tok et halvt døgn.
Les mer om:

Molde-legende fylte 90 år – her blir han feiret av gamle fotballvenner

Magnar Bugge spilte for MFK på 1950-tallet. I dag er han klubbens lengstlevende spiller og æresmedlem.
Les mer om:

Molde-legende fylte 90 år – her blir han feiret av gamle fotballvenner

Magnar Bugge spilte for MFK på 1950-tallet. I dag er han klubbens lengstlevende spiller og æresmedlem.
Les mer om:

Strømmefeiringer av den internasjonale jazzdagen 30. april

Via Nasjonal jazzkringkasting kan du få med deg Oddrun Lilja, Bugge Wesseltoft og en rekke andre musikere strømmet fra scenen i Oslo og fra kameraer rundt om i verden. Innlegget Strømmefeiringer av den internasjonale jazzdagen 30. april dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Med videre i Vestli

Forrige uke kunne Vestlis håndballherrer stolt fortelle at kaptein Kasper Nåmo Rønning hadde underskrevet en ny kontrakt og at stortalentet Marcus Bugge Kolstad var hentet opp i A-stallen. I tillegg hadde de grønnkledde fått med seg selveste Lars Tjærnås inn i støtteapparatet og signert fire nye spillere. Denne uka kom det flere gode nyheter.

Arkitekt: – Andre kommuner kan lære av Færder byggesaksavdeling

Oslo-arkitekt Christen Bugge Hjorth synes at byggesak i Færder kommune er et eksempel til etterfølgelse.
Les mer om:

– En helt fantastisk eiendom(pluss)

– Det er jo dette vi synes er gøy. Å ha et bygg – og så forvandle det til noe nytt, sier Espen Bugge Larssen, i Ziko Gruppen. Han ser for seg både boliger og arbeidsplasser.
Les mer om:

Henter opp stortalentet

17-åringen Marcus Bugge Kolstad får tillit på A-laget til Vestli den kommende sesongen.
Les mer om:

Heimevernssoldat vant kampen mot staten – men frykter staten vil endre reglene

Lars Bugge Aarset måtte betale skatt som soldat i Heimevernets innsatsstyrker, men fikk ikke feriepenger. Nå har han vunnet frem i Høyesterett.

Høyesterett avviste anke. Nå får tusenvis av HV-styrker etterbetalt feriepenger

– Jeg er glad. Men ikke overrasket, sier HV-soldat Lars Bugge Aarset.

– Alle må gjøre sitt for å beskytte de svake(pluss)

Melissa Vestad Bugge (4) fra Bud har en lungesjukdom som gjør at hun er i risikogruppa for koronaviruset. – Ikke alle har tenkt over at det kan ramme andre hardt hvis de bringer smitten videre.
Les mer om:

Otto Bugge er død: - Han har betydd mye for oss

Siw Johannessen i Kystkulturuka var klar over at Otto var blitt alvorlig syk, men synes det er veldig trist at han nå er borte.
Les mer om:

Bare Heine(pluss)

Det er ikke lett å vite hvor Kleine Heine slutter, og Heine Bugge begynner.
Les mer om:

Trygg og traust humor

Mugge & Bugge leverer såkalt folkelig humor av det slaget som neppe vil sjokkere eller provosere en levende sjel. Det fikk de god respons på i Stavangeren fredag.
Les mer om:

Nektes konsesjon etter kjøp til 39 mill. – Vi har ikke kjøpt for å selge videre

Gjennom selskapet AL Skog AS har Arno Berg og Lars Bugge kjøpt en stor skogeiendom for 39 millioner kroner. Problemet er at politikerne ikke vil innvilge konsesjon til et aksjeselskap.
Les mer om:

«Rufo» har signert: «Utrolig viktig for oss»

Det er en lettet og fornøyd Sandefjord leder Espen Bugge Pettersen som bekrefter at deres offensive spiller Rubén Herraiz «Rufo» har signert en forlengelse ut året. Det har vært en suksess for «Rufo» fra første øyeblikk han kom til hvalfangerbyen sommeren 2018, det var en vitamininnsprøytning med syv mål på 12 kamper, men det var ikke tilstrekkelig for å hindre nedrykk til OBOS-ligaen. – Sist sesong var han viktig i Sandefjords opprykk og han er nå klar til å høste fruktene i Eliteserien.

Kapteinen forlenger og blir med opp i Eliteserien

Sandefjord fotball skriver det er med stor glede at vi kan informere om at Lars Grorud har signert en ny kontrakt som binder han til klubben ut sesongen 2020. Lars kom til Sandefjord Fotball i 2015 etter overgang fra Fram Larvik. De siste årene har det ikke vært noen tvil om at Lars har vært en tydelig og viktig leder i spillergruppa. Sesongen 2019 er ingen unntak. Lars har spilt 27 kamper for klubben dette året, og ble valgt til kaptein foran årets sesong av hele spillergruppa og trenerteamet.

Byggestart på Eide Panorama like over nyttår(pluss)

Da Romsdals Budstikke intervjuet initiativtakerne til leilighetskomplekset Eide Panorama i mars, var Espen Bugge Larssen i Ziko Gruppen AS og Thomas Sildnes i Mates Holding AS spent på responsen i markedet.

Det blir byggestart på Eide Panorama like over nyttår(pluss)

I vår var Espen Bugge Larssen og Thomas Sildnes spent på interessen for leilighetskomplekset Eide Panorama. Nå har de solgt 5 av 15 leiligheter og vil gå i gang.

Lene og familien reduserte søpla på en overraskende måte: – Vi gikk bort fra lokale grønnsaker

Lene Bugge Pettersen og familien har gjort flere tiltak for å begrense søpla. Det har gitt dem økt matglede i hverdagen, og ført til en uventet løsning for å få ned mengden plastavfall.
Les mer om:

Warholm vant to priser

Karsten Warholm forsynte seg av prisene da Norges største friidrettsprofiler ble hedret for sine prestasjoner i 2019-sesongen onsdag. Verdensmesteren på 400 meter hekk ble kåret til årets mannlige utøver og ble i tillegg tildelt prisen som årets navn kåret av Friidrettens Venner. Warholms treningsmakker Amalie Iuel ble kåret til årets kvinnelige utøver på gallaen i Oslo onsdag, mens Karoline Bjerkeli Grøvdal fikk prisen som årets forbilde. Stavhopper Pål Haugen Lillefosse fra Fana ble årets unge utøver.

Lei av å høre kun Sissel og Kurt i julen? Her er løsningen du har ventet på!

Joda, vi har hørt George Michaels Last Christmas, The Pogues’ og Kirsty MacColls Fairytale of New York og Kurt Nilsens juleplate fra 2010, som fortsatt dominerer spillelistene her på bjerget, i år også. Og ikke et vondt ord om Sissel Kyrkjebø og Odd Nordstogas Strålande jul, men det er kanskje på tide med noe annet på anlegget? HER KAN DU LASTE NED RQST MUSIC TIL iOS. Enten du sverger til tradisjonell amerikansk jul med Phil Spectors «Wall of Sound» som bakgrunnsmusikk til julebordet, eller ønsker å finne roen med Bugge Wesseltoft dagen derpå, kan du nå være med på å bestemme når musikken skal

Lene og familien kastet 11,5 kilo søppel på ei uke: – Dette er flaut!

11,5 kilo var status etter at Lene Bugge Pettersen og familien hadde veid sitt eget søppel i ei uke. Hvor mye av det er det mulig å kutte?
Les mer om:

– Man kunne være frisk i replikken, og «synge ut»(pluss)

Tidligere rektor og direktør Kjell Bugge er stolt av Høgskolens faglige tilbud. – Høgskolen har holdt seg til det de er gode på, og har motstått fristelsen til å kaste seg på «moteriktige» studieretninger.
Les mer om:

Verdaling skal granske NAV-skandalen(pluss)

Kristin Bugge Midthjell fra Stiklestad er med i gruppen som skal granske Nav-skandalen.
Les mer om: