Nyheter om Bue


Danske eksperter gjør som Erevik. Ber hjemmefansen bue på motspillere.

Danske eksperter ber egne fansen skjerpe seg etter mandagens skuffende kamp mot Ungarn. De etterlyser buing på motspillerne, slik Norge gjorde mot Frankrike.
Les mer om:

Danske eksperter gjør som Erevik. Ber hjemmefansen bue på motspillere.

Danske eksperter ber egne fansen skjerpe seg etter mandagens skuffende kamp mot Ungarn. De etterlyser buing på motspillerne, slik Norge gjorde mot Frankrike.
Les mer om:

Håndballklubber reagerer på oppfordring om piping under landskamper

Oppfordringen om å pipe og bue på håndballandskamper engasjerer håndball-Norge. Klubbleder er redd buing kan få smitteeffekt nedover til barnehåndballen, og sende feil signal.
Les mer om:

Highasakite: – Vi var redde for at folk skulle bue

Highasakite-duoen snakker ut i HAIK om hvordan det var å begynne helt på nytt.
Les mer om:

Highasakite: – Vi var redde for at folk skulle bue

Datatilsynet er skeptisk til ordningen.
Les mer om:

Og der gikk Tom Nordlie glipp av 200 000

Da det bare var et kvarter igjen av playoff-finalen begynte Åråsen stadion stadion å glede seg over at Lillestrøm ville overleve i Eliteseien. – Lillestrøm ledet med fire mål, men så som troll i eske dukket Martin Ramsland opp og sendte Start til Eliteserien med tre scoringer på rappen. Midlertidig hovedtrener Tom Nordlie ble hentet fra Skeid for å redde Lillestrøm fra nedrykk etter å selv ha ledet Oslo-laget ned i Post Nord ligaen. Bonus ble lovet, men når Lillestrøm nå rykker ned slipper de å trykke send knappen på 200 kroner. LEGENDE!!

Målgivende for serielederen

Chelsea med Guro Reiten og Maren Mjelde knuste Birmingham 6-0 borte i den engelske toppdivisjonen for kvinner søndag. Begge noterte seg for målgivende pasning. Chelsea fikk en pangstart på oppgjøret da sørkoreanske So-Yun Ji etter kun to minutter skrudde et frispark fra 25 meter i en lekker bue over keeper. Siden hadde gjestene fra London full kontroll på hjemmelaget, og spørsmålet var bare hvor stor seiersmarginen skulle bli.

Slik svarer Drake i sosiale medier etter å ha blitt buet av scenen

I helgen gikk Tyler, The Creators Camp Flog Gnaw-festival av stabelen i Los Angeles, og festlighetene skulle rundes av med en såkalt «surprise-headliner». Før artistnavnet til overraskelseskonserten ble avslørt hadde det begynt å sirkulere rykter blant gjestene om at det var Frank Ocean som skulle opptre.
Les mer om:

Shell-ansatte ble trukket i lønn om de ikke stilte på valgmøte med Trump

Ansatte fikk også forbud mot å å bue, uttrykke misnøye med eller kritisere Trump under møtet.
Les mer om:

FREDAGSFJAS med Stian Blipp: – Pappalivet har gjort meg til en forbanna grinegutt

Fredag, og endelig ny runde favorittfjas fra favorittfjes! Denne uken er det folkefavoritten Stian Blipp som brekker ned sine helge(u)vaner. I 2013 beskrev vi Stian som «den personen i Norge som er minst truet av arbeidsledighet». Intet nytt å melde på arbeidsfronten i 2019 med andre ord, men på privaten har det skjedd omveltninger. – Jeg har blitt 45 år siden sist vi snakket, 730! – Har hus på Bekkelaget, SUV, unge på armen og preiker med naboen over hekken om platting og om hvorfor pappen blir hentet så sjeldent.

Ariana Grande kliner med produsenten sin i videoen til «Boyfriend»

I’m a motherfuckin’ train wreck «Ariana Grande Boyfriend» er trolig populære søkeord, men fra og med i dag kommer Google til å få litt andre treff enn bare artikler om Mac Miller, Pete Davidson og Big Sean. Norgesaktuelle Ariana Grande har nemlig sluppet låt og musikkvideo sammen med sin nye favoritt-duo, Los Angeles-baserte Social House. Florida-sangeren har det siste halvåret gitt mye kjærlighet til Social House, men i musikkvideoen til «Boyfriend» er det bare én av dem som får kos.  Singelen er et samarbeid med Michael «Mikey» Foster og Charles «Scootie» Anderson, og det er førstnevnte som

Mann med pil og bue truet reisende på Oslo Lufthavn

Gjengangeren ble pågrepet av politiet.
Les mer om:

Mann med pil og bue truet reisende på Gardermoen

Politiet måtte rykke ut til Oslo lufthavn etter meldinger om en mann med pil og bue som var truende mot andre reisende.
Les mer om:

Mann med pil og bue truet reisende på Gardermoen

Politiet har kontroll på mannen i 20-årene.
Les mer om:

Mann med pil og bue oppførte seg truende på Oslo Lufthavn

Mannen i 20-årene blir kjørt i arresten.
Les mer om:

Innbruddstyver skjøt med pil og bue

Torsdag fikk politiet melding om et mulig innbrudd i Felleskjøpets utetelt på Brekstad.
Les mer om:

Finn knekte stylte-koden på Løvikremma (pluss)

Skattejakt og teater, hest og pil og bue – muligheitene var mange for dei fleire hundre små og store som møtte opp til Barnas dag på Løvikremma Kystgård søndag.
Les mer om:

Vikingene vendte tilbake til Bjarkøy(pluss)

I ekte vikingstil slåss folk med sverd og skjøt med pil og bue. Høydepunktet kom da monumentet «Selshevneren» ble avduket.
Les mer om:

Bruker 18 mill på bom-nedlegging før det virkelig blir mye bompenger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tre bomstasjoner i Listerregionen skal avvikles, etter det NRK erfarer. Opplysningen kommer i forbindelse med at revidert budsjett legges frem i morgen. Regjeringen vil bruke 18 millioner kroner på å legge ned bomstasjonene.Frps ordførerkandidat i Farsund, Ingrid Williamsen, håper at nedleggingen av de tre bomstasjonene i Listerregionen kan skje i løpet august. Opprinnelig lå det an til at det skulle skje i november.

Eiger ble nesten ranet i Hålå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger - Voll 2-1Et oppofrende Voll-lag gjorde det de kunne for å dra ned tempoet og lyktes med det i store deler av kampen.

Nye dører åpner seg hos Hovland Trevarefabrikk

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ordreboka til Hovland Trevarefabrikk er fullpakket i flere måneder framover. Det lover godt imed tanke på å nå årets budsjettmål.I fjor omsatte Hovland Trevarefabrikk AS for 23 millioner kroner.- Målet i år er en omsetning på 25 millioner kroner. Så langt ligger vi veldig godt an. Kanskje kan omsetningen også bli enda høyere?

- Ta den ansvarlige veien

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Stor interesse for bueskyting

Jakt med pil og bue er ikke lov i Norge, men det er lov i Finland, Danmark, Sverige og flere andre land i Europa. I Norge er det en del jegere som er fasinert av denne formen for jakt. Disse har organisert seg i Norges Buejegerforbund.

Forteller om farens ukjente krigshistorie

Åtte år har Jørn Bue Olsen brukt på å samle ukjente krigshistorier i boken «I min fars fotspor».
Les mer om: