Nyheter om Bue


Shell-ansatte ble trukket i lønn om de ikke stilte på valgmøte med Trump

Ansatte fikk også forbud mot å å bue, uttrykke misnøye med eller kritisere Trump under møtet.
Les mer om:

FREDAGSFJAS med Stian Blipp: – Pappalivet har gjort meg til en forbanna grinegutt

Fredag, og endelig ny runde favorittfjas fra favorittfjes! Denne uken er det folkefavoritten Stian Blipp som brekker ned sine helge(u)vaner. I 2013 beskrev vi Stian som «den personen i Norge som er minst truet av arbeidsledighet». Intet nytt å melde på arbeidsfronten i 2019 med andre ord, men på privaten har det skjedd omveltninger. – Jeg har blitt 45 år siden sist vi snakket, 730! – Har hus på Bekkelaget, SUV, unge på armen og preiker med naboen over hekken om platting og om hvorfor pappen blir hentet så sjeldent.

Ariana Grande kliner med produsenten sin i videoen til «Boyfriend»

I’m a motherfuckin’ train wreck «Ariana Grande Boyfriend» er trolig populære søkeord, men fra og med i dag kommer Google til å få litt andre treff enn bare artikler om Mac Miller, Pete Davidson og Big Sean. Norgesaktuelle Ariana Grande har nemlig sluppet låt og musikkvideo sammen med sin nye favoritt-duo, Los Angeles-baserte Social House. Florida-sangeren har det siste halvåret gitt mye kjærlighet til Social House, men i musikkvideoen til «Boyfriend» er det bare én av dem som får kos.  Singelen er et samarbeid med Michael «Mikey» Foster og Charles «Scootie» Anderson, og det er førstnevnte som

Mann med pil og bue truet reisende på Oslo Lufthavn

Gjengangeren ble pågrepet av politiet.
Les mer om:

Mann med pil og bue truet reisende på Gardermoen

Politiet måtte rykke ut til Oslo lufthavn etter meldinger om en mann med pil og bue som var truende mot andre reisende.
Les mer om:

Mann med pil og bue truet reisende på Gardermoen

Politiet har kontroll på mannen i 20-årene.
Les mer om:

Mann med pil og bue oppførte seg truende på Oslo Lufthavn

Mannen i 20-årene blir kjørt i arresten.
Les mer om:

Innbruddstyver skjøt med pil og bue

Torsdag fikk politiet melding om et mulig innbrudd i Felleskjøpets utetelt på Brekstad.
Les mer om:

Finn knekte stylte-koden på Løvikremma (pluss)

Skattejakt og teater, hest og pil og bue – muligheitene var mange for dei fleire hundre små og store som møtte opp til Barnas dag på Løvikremma Kystgård søndag.
Les mer om:

Vikingene vendte tilbake til Bjarkøy(pluss)

I ekte vikingstil slåss folk med sverd og skjøt med pil og bue. Høydepunktet kom da monumentet «Selshevneren» ble avduket.
Les mer om:

Bruker 18 mill på bom-nedlegging før det virkelig blir mye bompenger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tre bomstasjoner i Listerregionen skal avvikles, etter det NRK erfarer. Opplysningen kommer i forbindelse med at revidert budsjett legges frem i morgen. Regjeringen vil bruke 18 millioner kroner på å legge ned bomstasjonene.Frps ordførerkandidat i Farsund, Ingrid Williamsen, håper at nedleggingen av de tre bomstasjonene i Listerregionen kan skje i løpet august. Opprinnelig lå det an til at det skulle skje i november.

Eiger ble nesten ranet i Hålå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger - Voll 2-1Et oppofrende Voll-lag gjorde det de kunne for å dra ned tempoet og lyktes med det i store deler av kampen.

Nye dører åpner seg hos Hovland Trevarefabrikk

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ordreboka til Hovland Trevarefabrikk er fullpakket i flere måneder framover. Det lover godt imed tanke på å nå årets budsjettmål.I fjor omsatte Hovland Trevarefabrikk AS for 23 millioner kroner.- Målet i år er en omsetning på 25 millioner kroner. Så langt ligger vi veldig godt an. Kanskje kan omsetningen også bli enda høyere?

- Ta den ansvarlige veien

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Stor interesse for bueskyting

Jakt med pil og bue er ikke lov i Norge, men det er lov i Finland, Danmark, Sverige og flere andre land i Europa. I Norge er det en del jegere som er fasinert av denne formen for jakt. Disse har organisert seg i Norges Buejegerforbund.

Forteller om farens ukjente krigshistorie

Åtte år har Jørn Bue Olsen brukt på å samle ukjente krigshistorier i boken «I min fars fotspor».
Les mer om:

Lover å ikke feire hvis han scorer

Luis Suárez er kveld tilbake på Anfield med det Barcelona i den andre kampen i semifinalen i Champions League. Tidligere Liverpool-spiller Luis Suárez som måtte forlate klubben i 2014 etter en uheldig biteepisode lover at han ikke vil feire et eventuelt mål. «Jeg har all respekt i verden for Liverpool-fansen.

Robertson viser at det meste preller av når du bærer Liverpool-drakta

Når du seirer – fortjener du Champagne, når du taper – trenger du champagne, skal Napoleon ha sagt (hvertfall i følge produsentene av denne sprudlende væsken). Liverpools kamp mot Barcelona på onsdag tilhører den sist kategorien. Men Andy Robertson lover at Liverpool-spillerne ikke skal tilbringer dagene før Newcastle-kampen på lørdag med ettervirkninger etter smellen. (c) Bilde: Liverpool FC: Andy Robertson Les: Klopp viser igjen hvorfor han er den beste manageren -Vi nærmer oss avslutningen på sesongen. Vi har tre, kanskje fire kamper igjen, så vi har ikke tid for tømmermenn.

Berseløpet samla 100 deltakarar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)97 av dei 100 som stilte til start, fullførte løpet. Mange tok seg heilt ut i den 5,5 kilometer lange løypa og heiv seg ned då dei passerte målstreken.For Salim Yousif frå EIK Friidrett gjekk det betre enn forventa. - Men det var tungt den første kilometeren, kommenterte Yousif, som vann løpet på tida 18,19.Best av damene var Sara Aarseth frå Spirit. Ho sprang på 21,31.

Ny E39 med bompenger: Halvparten vil kjøre gamleveien

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Beregningene til Nye Veier viser at i en situasjon med utbygd firfeltsvei uten bompengeinnkreving på E39 Lyngdal vest - Ålgård vil ha en trafikkmengde i 2022 som varierer mellom 8000 og 13000 kjøretøy i døgnet. Ved etablering av bomstasjoner skjer det en samlet reduksjon i antall reiser på ca. 20 prosent på de fleste delstrekninger.

Påskelesing: På ski til Hornsund våren 1986

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det ligger eventyr og spenning i å dra så langt av gårde. Tur retur Bamsebu-Hornsund får vi tyve mil på ski med fjell, breer og daler i et eventyrlig hvitt landskap med alle dets skiftninger i farger, vær og føre. Elleve polakker driver forskning i Isbjørnhamna i Hornsund. De har besøk av gjennomsnittlig 60 isbjørner per vinter. Skal vi tørre? Ja, vi tør. Dette er ikke første gang vi går langtur.

Fortsetter det som nå er trønderlag uten Eliteserielag

Overraskelseslaget Ranheim har sluttet å vinne kamper og «nabo» laget Rosenborg har er nesten like dårlige. – I dag gikk de på borte tap hos Stabæk som var millimetere fra nedrykk sist sesong.  Stabæk hadde startet årets sesong med med en uavgjort og et tap og var ikke regnet som favoritter i møtet med Rosenborg som skulle reise kjerringa etter et en slapp hjemmekamp mot Odd i siste serierunde. Les: Lokker med tredobbel lønn pic.twitter.com/7jkYG2oJp2 — FK Haugesund (@FKHaugesund) April 14, 2019 Ranheim, den andre trønderklubben i Eliteserien tok i mot Haugesund og tapte 0 – 2.

Torfinn Zakariassen: Fysiske fakta

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Her er noen fakta: En støvsuger kan, for å si det bokstavelig, ikke suge en dritt. Vakuum kan ikke utføre noe som helst. Når vifta skaper undertrykk i røret i støvsugeren blåses støvet inn i støvsugeren på grunn av at det skapes overtrykk foran munnstykket. Altså burde det hete støvblåser.I mikrobølgeovnen skapes det et elektromagnetisk felt av en komponent som kalles magnetron.

Denne bilparken er unik i verdenssammenheng

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det ble bare produsert 2000 eksemplarer av disse bilene. Og jeg har fire av dem, forteller Arne Holme.Hjemme på Særheim, med utsikt både mot Kleppe og Bryne, har den pensjonerte legen en helt unik samling biler stående. Fire Buick 1934.