Nyheter om Budapest


Nedslående Vipers-nyheter: – Helt utenkelig å sende supportere til Budapest

EHF planlegger å arrangere Champions League-sluttspillet «Final four» helt uten tilskuere. Dermed får ikke Vipers sende fans og sponsorer ned til Budapest i mai.
Les mer om:

Nedslående Vipers-nyheter: – Helt utenkelig å sende supportere til Budapest

Molde åpner tribunen – derfor går RBK-premieren uten tilskuere
Les mer om:

Vipers drømmer om ny folkefest i Budapest: – Mange som husker den sinnsyke opplevelsen

Fortsatt stor streikefare i vårens lønnsoppgjør
Les mer om:

Vipers drømmer om ny folkefest i Budapest: – Mange som husker den sinnsyke opplevelsen

Da Vipers spilte semifinale i Champions League for to sesonger siden, var det med 260 nordmenn på tribunen i Budapest. Nå ønsker Vipers å lage en ny folkefest, om de får lov av arrangøren.

Slutt for Senkveld etter 20 år

Vipers drømmer om ny folkefest i Budapest: – Mange som husker den sinnsyke opplevelsen
Les mer om:

Sandnes kommune skal betale jegerar for å skyte rev

Vipers drømmer om ny folkefest i Budapest: – Mange som husker den sinnsyke opplevelsen
Les mer om:

Tak over tak på plass på Domkirken

Vipers drømmer om ny folkefest i Budapest: – Mange som husker den sinnsyke opplevelsen
Les mer om:

Nå starter Champions League for alvor!

Det er endelig klart for kvartfinaler i årets Champions League. Og for noen kamper vi får! Her er kvartfinalene: Manchester City – Borussia DortmundPorto – Chelsea Bayern München – Paris Saint-Germain Real Madrid – Liverpool Semifinalene er også klare: Videre ble også semifinalene trukket. Der ble det klart at dersom Haaland og Dortmund vinner mot Manchester City, så møter de enten Bayern München eller Paris Saint-Germain. Moroa starter i kveld med to av de mest spennende kampene. To av europacupens mest suksessrike klubber møtes i en repetisjon av 2018-finalen.

Leeds-spiller testet positivt

Leeds-spiller Mateusz Klich har avgitt positiv koronaprøve, opplyser Det polske fotballforbundet onsdag. Polske Klich er del av hjemlandets landslagstropp og skulle etter planen vært del av laget som torsdag møter Ungarn i VM-kvalifiseringen. Mens lagkameratene på landslaget setter kursen for bortekampen i Budapest, er imidlertid Klich isolert fra troppen. En talsmann for det polske landslaget opplyser at Leeds-profilen er symptomfri.

Nedtur for «Stigga»: Rett ut i OL-kvalifiseringen

Det gikk absolutt ikke veien for OBK-bryteren Stig-André «Stigga» Berge under helgens OL-kvalifisering for Europa i ungarske Budapest. Nå må Rødtvet-mannen forberede seg på nye måneder med blodslit i håp om å klare verdenskvalifiseringen i mai. Det er også siste mulighet for å nå et nytt OL.
Les mer om:

Vi fulgte dramaet i Budapest med gjester i tv-studio(pluss)

Følg Rbnetts sending før, under og etter Moldes avgjørende kamp mot Granada.
Les mer om:

Vi følger dramaet i Budapest med gjester i tv-studio(pluss)

Følg Rbnetts sending før, under og etter Moldes avgjørende kamp mot Granada.
Les mer om:

Smitteutbrudd hos brytelandslaget

Fem personer på det norske brytelandslaget testet positivt for korona. To utøvere, to trenere og et medlem av det norske brytelandslagets støtteapparat har avgitt positiv koronatest. Det bekrefter Norges Bryteforbund i en pressemelding. Utøverne Felix Baldauf og Oskar Marvik har i tillegg til landslagstrenerne Fritz Aanes og Eren Gjægtvik testet positivt for korona i Ungarns hovedstad Budapest. Det har også fysioterapeut Jakob Larsen Jørgenvåg. – De har kun lette symptomer, men det er forferdelig leit at dette skjer to dager før OL-kvalifiseringen.

Moe: – Regelen er utdatert

Molde må ha fire mål om Granada scorer det første i Budapest. Trener Erling Moe er ikke spesielt begeistret for bortemålsregelen. – Jeg tror jeg har sagt det noen ganger før. Sånn som fotballverdenen er blitt, synes jeg den regelen er utdatert når så mange lag må spille i så mange andre land for å delta i turneringer. For meg er det en regel som ikke burde være der, sa Moe på pressekonferansen onsdag. Kampstart i returoppgjøret mellom Molde og Granada er klokken 18.55 torsdag kveld på Puskás Aréna i Budapest.
Les mer om:

Til kvartfinalen med et brak

Manchester City hadde allerede en fot i kvartfinalen etter å ha vunnet 2-0 over Borussia Mönchengladbach. Likevel holdt de ikke tilbake på noe da tyskerne møtte Manchester på Puskas Arena i Budapest tirsdag. Kevin De Bruyne klinket inn kampens første scoring på mesterlig vis, mens Ilkay Gündogan doblet ledelsen drøye fem minutter senere. Før omgangen var halvspilt var den sammenlagte stillingen 4-0, som også ble sluttresultatet. Med det er Manchester City videre i mesterligaen på bekostning av tyskerne.

Bryte-Berge i vektkamp før OL-kvalifiseringen: – Går rundt som et vandrende lik

Stig-André Berge (37) «går rundt som et vandrende lik» for i løpet av syv dager å redusere kroppsvekten med fem kilo til innveiingen før OL-kvalifiseringen i Budapest neste helg.
Les mer om:

Takk og lov: Liverpool slipper å spille på Anfield

Spesielt flåsete sagt når Anfield har vært festningen til Liverpool frem til… Ja, faktisk frem til Champions League-kampen mot Atletico Madrid, 11. mars 2020. Diego Simeones gjeng gjorde det umulige, og etterlot de regjerende CL-mesterne ute etter 8. delsfinalen – og Liverpool by med en god dose av den første virusbølgen. Og som fotballspillere ellers så har også vi et snev av overtro. Noen må ta på seg venstre strømpe før den høyre, vi mener Liverpool og Anfield er merket i lang tid av denne dagen i mars 2020. Les: Barcelona har garantert ikke satt kroken på døra For dette årets 8.

LSK-tap i Tyskland

LSK Kvinner tapte 2-0 for Wolfsburg i første kamp i åttedelsfinalen i meisterligaen. Alexandra Popp scora begge måla. Det første kom etter berre to minutt, det andre eit kvarter etter pause. Wolfsburg dominerte kampen og skapte mange sjansar, men sløste bort dei fleste. Ingrid Syrstad Engen, som kom frå LSK i 2019, spela heile kampen for Wolfsburg. Karoina Sævik spela andre omgang for det tyske laget. Returkampen går neste onsdag. På grunn av norske karantenereglar skal den spelast i Budapest.

Molde tar imot Granada i Budapest

Moldes hjemmekamp i åttedelsfinalen i europaligaen mot Granada skal spilles i den ungarske hovedstaden Budapest 18. mars. Det opplyser klubben på sin twitter-konto. Kampen skal spilles på Puskas Arena med kampstart 18.55. Det første møtet spilles i spanske Granada torsdag 11. mars. Den kampen spilles klokken 21. Molde avanserte i europaligaen etter å ha slått ut tyske Hoffenheim med 5-3-sammenlagt i 16-delsfinalen. Da gikk det norske lagets hjemmekamp på spanske Villarreals hjemmebane.
Les mer om:

Storbritannia vil arrangere hele EM

Storbritannias statsminister Boris Johnson har bekreftet at hvis det er nødvendig, så kan Storbritannia arrangere hele EM. Det skriver Sky Sports. Etter planen skal det spilles i 12 forskjellige land, men det har blitt sådd tvil rundt formatet ettersom koronaviruset fortsatt herjer i flere av landene. Det skal nå være samtaler mellom ministere og UEFA for å finne en god løsning for sommerens mesterskap. Det skal arrangeres fra 11. juni til 11.

Solskjærs hastverk kan bare bety én ting

United-supporterne pustet lettet ut da Solskjær og gjengen forlot Real Sociedad på perongen i andre omgang og fosset inn til 4-0 seier i Europaligaens 16. delsfinalekamp. For det første, tåpelige poengdelinger fra Premier League var historie. For det andre, United begynner allerede å få valuta for 200-millioner kroners investeringen. Amad Diallo fikk ikke mange minuttene på banen, men likevel. Opplevelsen av å være i gang for real var viktig, selv om det ikke er altfor mange ukene siden 18-åringen landet i Manchester.

Liverpool har truffet blink

I januar ble Ozan Kabak hentet inn til Anfield for å løse Liverpools prekære problemer i forsvaret. Klopp hadde helt frem til nyttår klart å holde tritt med toppen av Premier League med å å omrokkere og benytte nye kombinasjoner i forsvaret. Helt til det sa stopp. Schalke 04-spilleren fikk sin debut i verdens tøffeste liga mot Leicester. Vi husker alle hvordan det gikk. Et spesielt ublidt møte med engelsk liga og 3 baklengs på sin første vakt i midtforsvaret.

Leipzig-tabber åpnet for Liverpool-seier i Budapest

Mo Salah og Sadio Mané utnyttet grove feil fra Leipzig og sikret Liverpool 2-0-triumf i fotballens mesterliga. Alexander Sørloth fikk ikke spille.
Les mer om:

På tirsdag snudde det endelig for Liverpool!

Julian Nagelsmann og RB Leipzig var vertskap i Budapest på «deres hjemmebane». For Liverpool fungerte spill utenfor Leipzig glimrende. Leipzig startet best med en nesten-scoring allerede etter fem minutter, men etter dette dreide mye seg om Liverpool. Etter pause fikk Mohamed Salah en gavepakke fra en Leipzig-spiller, satte fart mot mål og vips, 1-0 til LIverpool. Les: Bekreftet: Midstopperen som kunne bli den neste store hos Liverpool – takket nei Fem minutter senere tabbet forsvaret til Leipzig seg ut igjen og slapp igjennom Sadio Mané.

Advarer mot vaklende Liverpool

Selv om de regjerende PL-mesterne sliter om dagen, vil Julian Nagelsmann advare laget sitt om å ta for lett på Jürgen Klopps mannskap. Kampen, som ikke kunne finne sted i Leipzig på grunn av Tysklands strenge koronaregler, skal spilles i Budapest. Liverpool har tapt sine tre siste kamper i ligaen, og famler nå etter å finne tilbake formen. Selv om Klopps lag er inne i en dårlig periode, vil Leipzig-trener Julian Nagelsmann advare eget lag foran kampen. – De har avskrevet tittelen i England og nå har de fullt fokus mot Champions League. De vil prøve å riste av seg negativiten, sier han.