Nyheter om Bryne


Rebecca (19), Bjørghild (18) og Flavia (17) vil leva av songen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Dei tre syng i Ung Opera, og satsar for fullt på songen. Rebecca Svensen frå Nærbø, som er russ i år, er nærast målet om å bli profesjonell.- Eg er for ung til å koma inn på dei utdanningane eg vil enno.

Sjå lista over kva bompengane dine skal brukast til

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det skal brukast i overkant av tre milliardar kroner på vegar, trafikksikring og styrking av kollektivtransporten i Utbyggingspakke Jæren. Her er den prioriterte lista over prosjekt, som lokalpolitikarane no blir bedne om å gje sin tilslutnad til: 1. Tverrforbindelse med omkjøringsveg, Kvernaland 2. Miljøtiltak Klepp stasjon 3. Fv 505 fra 1900-krysset til Njå 4. Innfartsparkering Øksnevadporten og Bryne 5.

Begge har en fortid i Bryne - Venner og famiile heier på oss når vi møter Bryne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne-Sola: Jonatan Braut Brunes kom til Sola FK på utlån fra Bryne for et par uker siden etter å ha spilt hele sin karriere i Bryne. Hans lagkamerat i Bryne Geir Dahle Høyland har også vokst opp med å spille for Bryne. Han har tilbragt to perioder i Bryne. Begge innrømmer at det blir spesielt å møte gamleklubben.- Det er jo spesielt å møte Bryne. Det er Bryne som har vært laget mitt siden jeg var liten.

Toralv skvisar inn ein rockefest mellom 17. mai og Jærnåttå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det blir mykje god lokalprodusert rock og mykje god tributerock, lovar Toralv Hellestø Bråtveit.Toralv's Music & Entertainment står som arrangør av vårens nyvinning på musikkfronten på Bryne, ein heilaftan som skal viast til til lokale rockarar og solide tributeband. 40-åringen har tidlegare vore med og arrangert Brynerocken, som frivillig.

Rådmannen anbefaler nei til utvidet bowling-skjenking

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I mars 2018 sa lokalpolitikerne i Time kommune nei til å gi nykommeren Lucky Bowl alminnelig skjenkebevilling.

Ekspertane vil stengja Arne Garborgs veg for gjennomkøyring

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)På oppdrag for Time kommune har Norconsult sett på tiltak for å betra tryggleiken og redusera gjennomfartstrafikken i Bryne sentrum. Dei har særleg sett på Arne Garborgs veg, som strekk seg frå 1900-krysset i aust, til rundkøyringa ved M44 og Shell i vest.Norconsult har vurdert effekten av å hindra gjennomkøyring på Arne Garborgs veg begge retningar.

«Tiden det tar før den første cellegiften når kroppen, er veldig spesiell»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)D-dagen: Like før klokken 05.30 den 6. juni i 1944 angriper titusenvis av allierte soldater fem strender i franske Normandie. Timene som utspiller seg i 2. verdenskrig vil for alltid være forbundet med uttrykket D-dagen, «dagen det skjer».Den 15. april 2019 er blitt Ruth Konny Valdelands personlige D-dag. Det var da hun startet den virkelige kampen mot den skjulte fienden i hennes egen kropp.

Mercedes lanserer ny GLS

Like før den er på markedet får BMW X7 en ny konkurrent å bryne seg på når Mercedes nå lanserer en ny generasjon av sin store SUV.
Les mer om:

Sist gang dette skjedde i engelsk fotball, spilte Bryne og Viking i Europa

Fortsatt muligheter for to helengelske finaler i europacupene.
Les mer om:

Topp stemning når siste rest av vinter blir brukt opp på Stavtjørn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er ikkje over før det er over, er mottoet på Stavtjørn. Rundt omkring elles i terrenget er våren langt framskriden. Men i alpinbakkane held kunstsnøen ennå stand.

Nikolai (13) frå «Lykkeland»-rolle til song-solist

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Nikolai Holmen (13, snart 14) er eit kjent ansikt for mange, etter at han spela veslebroren til hovudpersonen Anna i NRK sin storserie «Lykkeland». Men Orstad-guten driv også med klassisk song i Klepp kulturskule.

- Vi rølper påsken inn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Å få hundrevis til å synge om Pamela Anderson, Feda, kjønnsorganer og plastisk kirurgi er ikke hverdagskost, men hver gang Luxus Leverpostei entrer scenen er det nettopp det som skjer. Det er en god duse humor og ironi i det Luxus gjør, Tradisjon En påske i Flekkefjord uten Luxus Leverpostei går nesten ikke. Når Bob Kåre (Per Tore Bjerge) løfter glasset og skåler, så skåler publikum med. - Nå gjør vi oss klar.

Vilde (22) er skytter i Telemarksbataljonen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne-kvinnen synes Forsvaret er en kul arbeidsplass, og angrer ikke ett sekund på at hun droppet ut av sykepleier-studiene for snart fire år siden til fordel for førstegangstjeneste i GSV-garnison Sør-Varanger i Kirkenes. Det var starten på en militær yrkeskarriere for den tøffe dama, som siden sommeren 2017 har vært yrkessoldat i Telemarksbataljonen (TMBN) i Rena leir utenfor Elverum.

Fire nye søknader om skjenking på Bryne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag 30. april skal formannskapet i Time kommune behandla fleire søknader om skjenkebevilling.Møllehagen Restaurant har søkt om å få skjenka til klokka 01.30 sju dagar i veka på den nye betongplattingen over elva.

Dette laget har polsk topptrener, men skulle egentlig ikke eksistert

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)På et møte i fjor vår møtte bare sju-åtte aktuelle spillere, der halvparten hadde en sesong bak seg i Voll og halvparten i Klepp. De klarte å overbevise ledelsen i de to klubbene om at et sammenslåings-lag hadde livets rett. De tidligere konkurrentene ble pluselig ett, selv om begge klubbnavnene brukes.- De var få, men de som var til stede på det første møtet, var ivrige og ville virkelig få til dette.

Dette betyr påska for jærbuane

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tuva Hansen, Klepp-kaptein 1. Når eg høyrer ordet «påske» tenker eg på ferie, kylling og sjølvsagt seriekampen me alltid har 2. påskedag.2. Eg har ingen faste tradisjonar, utanom det å ha betre tid i kvardagen til å lage gode måltid.3. For meg er påskeferien å ha fri frå skule/studie, men eg trener alltid med laget då me forbereder oss til kamp.

Nedrykksduell i Premier League

Huddersfield tangerte rekorden i å rykke tidlig ned fra Premier League og Fulham fulgte etter et par runder senere. – I går møtes Cardiff og Brighton som begge ligger dårlig an på tabellen.  Cardiff på 17.plass var i realiteten avhengig av seier for å bevare håpet om å overleve i Premier League, scoringer fra Nathaniel Mendez-Laing og Sean Morrison sørget for akkurat det.

Maggi Gausel og Aron Espeland gir deg sine beste påskelam-oppskrifter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg ser virkelig verdien av å bruke lokale råvarer. Grønnsaker er nydelig tilbehør til påskelammet. Foto: Maggi Gausel 39-åringen står ved kjøkkenbenken i familiens nye hus på Dalheim gard på Hognestad. Drømmen var et lite småbruk på landet, og familien flyttet inn hit like før jul. For noen få dager siden flyttet også to nyfødte lam inn i kjelleren på låven som hører til den fem mål store eiendommen.

- Bomsaka er full av synsing og lause trådar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kommmunestyrerepresentanten for Klepp Ap har bite seg merke i Jærbladet sitt oppslag måndag om at Tu-krinsen igjen kan bli delt av bom - denne gongen på Brautasletta.- At bomstasjonar ikkje skal dela skulekrinsar, står faktisk framleis som eitt av prinsippa for plassering av bomstasjonane.

Ingen karantene for Sumareh

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne scoret og fikk med seg ett poeng på overtid. Det førte til at Bob Sumareh, som var plassert på innbytterbenken, kastet en vannflaske i bakken. Derfra skvatt den ut på banen.I denne kampen hadde Norges Fotballforbund sørget for at det også var på plass en fjerdedommer, noe som ikke er vanlig på kamper i 2. divisjon. Det var fjerdedommeren som gjorde kampens hoveddommer oppmerksom på flaskekastingen.

- Det er umulig for folk å sove

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er rekordmange russebusser på Jæren, og politiet mottar stadig klager fra folk som blir holdt våkne av høy musikk.- Det har vært ganske mange klager det siste døgnet igjen. Folk får ikke sove, så jeg forstår ikke hvorfor de ikke kan roe ned lite grann, sier politioverbetjent Arild Oftedal ved Jæren lensmannskontor.- Nå er det skoleferie og de er ute og kjører med bussene.

Så nær var Daniel (16) scoring i seniordebuten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Brynes andrelag vant mandagens serieåpning i 3. divisjon mot Starts andrelag. Du kan lese om kampen her.Daniel Seland Karlsbakk, som nylig signerte proffkontrakt med Bryne, fikk spille de siste miniuttene, og var veldig nær scoring. Karlsbakk, som fylte 16 år for en drøy uke siden, spilte to landskamper for Norge G16 i England i februar. Daniel Karlsbakk i løpsduell med en Start-spiller. Foto: Tarjei Sel

Åtte søkere til stillingen som politistasjonssjef

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)To av de kvinnelige søkerne til stillingen som politistasjonssjef, Anne Lise Kvamsø og Brit Karin Sandve, har lang fartstid fra den lokale politistasjonen. Sistnevnte jobber nå som politispesialist/politioverbetjent, mens Kvamsø er fungerende stasjonssjef. Sjefsstillingen blir ledig når Birger Haugvaldstad formelt blir pensjonist 1. juli.

Jo Laland kjempa med Bryne i toppen, men valde læraryrket framfor fotballen.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Eg la opp som 26-åring. Det er jo ganske ungt, fortel den tidlegare fotballproffen.Tre gonger kom laget hans på kvalik-plass. Like mange gonger rykka dei ikkje opp. Då plasseringa begynte å dale nedover tabellen, dalte også motivasjonen til Jo.- I den tida var løna på A-laget symbolsk. Det var ikkje noko å leva av for å sei det sånn.

Det brenn på Lyefjell

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dei driv og sløkkjer, og det er eit ganske stort omfang. Men eg trur dei begynner å få nokon lunde kontroll, utan at eg skal seia for mykje, og seia at det det er i orden. Dei har folk på alle flanker, så det begynner å sjå ganske greitt ut, opplyser Bjørn Tollefsen, vaktleiar i Rogaland brann og redning (RBR) til Jærbladet.Då er klokka blitt 17.45.