Nyheter om Bryllup


Internett-stjernen giftet seg i overdådig bryllup

Youtube-sminkeguru smidd i hymens lenker i spektakulær strand-seremoni.
Les mer om:

Masse overraskelser og tett program: -Det ble salsa med stive hofter og noen voldsomme løft

LANGESUND: Synne Klüver Løvig og Daniel Løvig hadde et innholdsrikt bryllup da de giftet seg 8. juni 2019.
Les mer om:

Full forvirring om stjernens bryllup

Ed Sheeran bekrefter at han er gift, men «ingen» vet når bryllupet fant sted.
Les mer om:

Selvmordsbomber (13) sprengte seg selv i afghansk bryllup

Minst fem mennesker ble drept i et selvmordsangrep mot et bryllup øst i Afghanistan fredag. Selvmordsbomberen var 13 år gammel, ifølge myndighetene.
Les mer om:

Selvmordsangrep mot bryllup

Minst fem mennesker ble drept i et selvmordsangrep mot et bryllup øst i Afghanistan fredag. Selvmordsbomberen var 13 år gammel, ifølge myndighetene.
Les mer om:

– Jeg tror han ble litt overrasket, for der banket jeg på døren usminket og i joggis

SKIEN: Celina Bjørndalen Lønnerød og Erland Lønnerød møtte hverandre tilfeldigvis ute i Porsgrunn og fire år senere ble det bryllup.

– Det kostet. Det var ikke like dyrt å kjøpe rettighetene til å lage covere

– Man hadde kunnet lage en hel film for pengene vi måtte betale for å få lage coverlåter av alle Beatles-klassikerne, sier Danny Boyle til TT. Det har vært anslått at «Yesterday»-skaperne måtte ut med 10 millioner dollar. Uten at det er bekreftet. LES OGSÅ: Quentin Tarantino med sjokkuttalelse. Da det norske filmselskapet Storm Rosenberg i 2014 filmatiserte Lars Saabye Christensens roman «Beatles», kostet det flere års arbeid å få lov til å bruke originalinnspillingene.

7 filmer som gir deg reisefeber

Ferie er også flott på film! Har du ingen planer for sommeren, men ønsker fremdeles å kjenne litt på feriefølelsen? Eller kanskje du skal reise snart og trenger en liten oppvarming på det som står i vente? Da har du kommet til rett plass. Vi har nemlig samlet et knippe filmer som gir den ultimate feriefølelsen! PS! De typiske feriefilmene er nok ikke så kjent for sine høye terningkast blant kritikerne, derfor kan vi ikke love at alt på listen er av høy kvalitet.

Dette skjedde på innsiden i stjerneparets bryllup

- De gråt gledestårer.
Les mer om:

Paret ble skilt av flyselskap like før bryllupet: – Det er ikke den optimale oppladinga

Reisen til Hans (31) og Gøril (27) sitt bryllup fikk en noe lunken start.
Les mer om:

Tromsøparet ble skilt av flyselskap like før bryllupet: – Det er ikke den optimale oppladinga

Reisen til Hans (31) og Gøril (27) sitt bryllup fikk en noe lunken start.
Les mer om:

Tromsøparet ble skilt av flyselskap like før bryllupet: – Det er ikke den optimale oppladinga

Reisen til Hans (31) og Gøril (27) sitt bryllup fikk en noe lunken start.
Les mer om:

Tromsøparet ble skilt av flyselskap like før bryllupet: – Det er ikke den optimale oppladinga

Reisen til Hans (31) og Gøril (27) sitt bryllup fikk en noe lunken start.
Les mer om:

Jordyn Woods svarer på Khloé og Kim Kardashians anklager

Mon tro hvor lei Jordyn Woods er av Tristan Thompson, Khloé Kardashian og hele saken nå? Drøye fire måneder etter at Jordyn (21) – ifølge henne selv – ble kysset av Tristan Thompson (28) på fest, er det fortsatt stor ståhei rundt «sviket». Khloés eks og barnefar har holdt lav profil, mens Jordyn fra tid til annen dukker opp på events i forbindelse med sine kommersielle samarbeid. I natt lanserte Jordyn sin kleskolleksjon i samarbeid med nettbutikken Boohoo. På plass på festen var E!
Les mer om:

Datoen for Joe Jonas og Sophie Turners andre bryllup kan være avslørt

Joe Jonas og Sophie Turner giftet seg først i Las Vegas i mai, men de hadde hele tiden planlagt et sommerbryllup.
Les mer om:

Pamela Anderson kaller fotballspilleren et monster

Kjærlighet er vanskelig, selv for Pamela Anderson. Etter mer enn to år sammen med den franske fotballspilleren Adil Rami (33) langer hun i dag ut mot ham på Instagram. Baywatch-superstjernen skriver at hun føler seg lurt av Olympique de Marseille-forsvarsspilleren, men det stopper ikke der. Pamela Anderson oppsummerer sviket i Instagram-bildeteksten, men utbroder via et titalls kommentarer nedenfor.  View this post on Instagram It’s hard to accept The last (more than) 2.years of my life have been a big lie.

Thon på hjemmebane: - Hvis jeg slipper til, blir det bare rotete

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO/NORDRE AKER: Fredag ble Olav Thon (95, fyller 96 år i dag, 23. juni) og Sissel Berdal Haga (79) endelig ekteforlk, under en seremoni på Hotel Bristol, som var det første hotellet til eiendomskongen fra Hallingdal. - Dette viser at kjærligheten ikke har noen aldersgrense, sa ordfører Marianne Borgen, som viet de to.Nordre Aker Budstikke var tilstede under vielsen.

Nå er de herr og fru Thon: - Vi har grodd fast i Nordre Aker!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Fredag 21. juni fikk Olav Thon (95) sin Sissel Berdal Haga (78) til hustru, i en storslått feiring med 250 gjester på Hotel Bristol. Og dét er det symbolikk i: Bristol var Thons første hotell.I forkant av selve vielsen klokken 11.30 inne i Bristol Hall, var det stor ståhei utenfor. Kampen Janitsjar spilte opp, og brudeparet kom også ut en tur for å hilse og å høre på musikken en liten stund.

Marlon Langeland om «Skam»-vennens bryllup: – Jeg visste ikke engang at hun hadde kjæreste

Marlon Langeland (19) ble like overrasket som alle andre da han plutselig så brudebilde av skuespillerkollega Iman Meskini (22).

Christel Alsos er forlovet: - Håper jeg aldri lander

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Alsos delte nyheten med resten av verden på Instagram tirsdag formiddag.Hun har lagt ut to bilder på tjenesten, med ring på fingeren. Den heldige partneren er Finn-Erik Rognan fra Mo i Rana, som Alsos har vært sammen med siden de møttes på settet av innspillingen til serien "Hver gang vi møtes" på TV2, LYKKELIG. Christel Alsos er forlovet.

Gatefest hvert år: Er dette Norges mest spesielle, hjemmelagde grill?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KRINGSJÅ: På Kringsjå har gatefest hvert år, i juni. I år var det etter sigende nesten 50 til bords, og som tidligere år ble denne fantastiske grillen hentet frem fra loftet på garasjen, og montert opp.Det er Knut Noremsaune og kompis Gutorm Høkåsen som i ren Reodor Felgen-stil har laget den spesielle grillen - helt tilbake til på slutten av 80-tallet.

Møte vedrørende nytt eiersamvirke for Sulitjelma Samfunnshus

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Norconsult vil presentere planene og representanter fra Folkets Hus Forbund vil informere om samvirke-modellen.Møtet vil vise eventuelle endringer og de inviterte kan drøfte i sin organisasjon om de ønsker å være med på eiersiden Videre fremdrift blir stiftelsesmøte som gir nytt eierskap til «nye Folkets Hus». Først da kan arbeidet starte med å få finansiert rehabiliteringen av Sulitjelma Samfunnshus.

«Unbreakable Kimmy Schmidt» tar en ny vri med kommende episode

Nå er han med på rollelisten til den kommende interaktive «Unbreakable Kimmy Schmidt»-episoden, melder Variety. TV-serien om Kimmy Schmidt følger en ung kvinne, spilt av Ellie Kemper, som prøver å bygge seg opp et liv i New York etter at hun er blitt reddet fra en dommedagssekt i den fiktive byen Durnsville, Indiana. LES OGSÅ: Film og bøker skal få flere turister til Norge. Hvilken rolle Daniel Radcliffe skal spille, er så langt ikke kjent, men ifølge Netflix skal episoden utspille seg i tre amerikanske delstater.

Slik ferierer fotballstjernene: Bryllup, strand og villmannskjøring

Verdens beste fotballspillere har ikke mye tid til å restituere seg foran en ny sesong, men når de har fri, vet de å nyte tiden. Lørdag var mange av dem på plass da Sergio Ramos giftet seg med sin Pilar Rubio.
Les mer om: