Nyheter om Bryllup


Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett gjester i hemmelig bryllup i Danmark

Prinsessen tok med sin nye kjæreste i det intime bryllupet til sin nære venninne, prinsesse Alexandra af Berleburg.

Prinsessen og Verrett gjester i rojalt bryllup

Kongehusekspert Kjell Arne Totland vil ikke si at Durek Verrett er tatt inn i varmen i den europeiske kongefamilien, selv om han har deltatt i rojalt bryllup.
Les mer om:

FKH håper å fortsette festen

Martin Samuelsen lader opp til ny FKH-kamp med bryllup.
Les mer om:

Pippa dukket opp i eksens bryllup

Lady Gabriella Windsor giftet seg lørdag med Pippa Middletons eks.
Les mer om:

Når din egen familie tråkker på deg fordi du elsker

Da lesbiske «Hanne» inviterte til bryllup, kom det et sterkt svar fra farfar, skriver hun i dette innlegget.
Les mer om:

Arthur-karakter er homofil – se de beste reaksjonene

Den største overraskelsen her er kanskje at animasjonsserien Arthur fortstatt lager nye episoder. Serien, som også har vært populær i Norge, er nå inne i sin 22. sesong. I sesongens første avsnitt er Arthur og gjengen gjester i et bryllup. Brudgommene er Arthurs lærer Mr.

«Maleficent»-aktuelle Joachim Rønning gifter seg med Amanda Hearst i sommer

Den norske filmregissøren Joachim Rønning (46) forbereder både Hollywood-premiere og bryllup.
Les mer om:

«Maleficent»-aktuelle Joachim Rønning gifter seg med Amanda Hearst i sommer

Den norske filmregissøren Joachim Rønning (46) forbereder både Hollywood-premiere og bryllup.
Les mer om:

«Maleficent»-aktuelle Joachim Rønning gifter seg med Amanda Hearst i sommer

Den norske filmregissøren Joachim Rønning (46) forbereder både Hollywood-premiere og bryllup.
Les mer om:

Ga reisebyrået fem år til å leve. 15 år senere omsetter de for 60 millioner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- For 15 år siden ga jeg oss maks fem år til. Jeg sa vi måtte forberede oss på slutten, sier eier i Bennett Ferie på Bryne, Jan Inge Hansen.For 30 år siden startet han reisebyrået Bennett Ferie, men da internett gjorde det lettere å bestille turene sine selv, så han mørkt på den videre driften. Hansen har vært litt rundt forbi i løpet av de siste 30 årene.

Norsk sjaman-sjef håper på storslagent Märtha-bryllup

Landsforstanderen i norske Sjamanistisk forbund håper prinsesse Martha Louise og hennes nye kjæreste går for et sjamanistisk bryllup.
Les mer om:

– Det er bedre at det lukter litt på do enn at man sliter et helt liv med hemoroider

Helene Blommedal Grønlien har slitt med hemoroider siden puberteten. Nå vil hun fjerne tabuet rundt folkesykdommen som gjorde at hun til og med kom for sent til sitt eget bryllup.
Les mer om:

Kim Kardashian om silikonkjolen: – Kanye ville la meg skinne

Hvor mange mennesker trengs det for å kle på Kim Kardashian? En hel landsby, vel. Det globale ikonet vekket oppsikt på den rosa løperen til årets Met Gala. Kim bar en «wet look»-kjole designet av Thierry Mugler, og i en ny Vogue-video inviterer hun oss med på den siste testen før gallaen. I snutten forteller hun at Kanye to dager før festen ikke aner hva han skal ha på seg. (Resultatet ble en arbeidsjakke fra Dickies til rundt 400 kroner.) Kim mimrer også tilbake til tiden da hun var rapperens «pluss én» på Met Gala, og sier at han denne gangen ville la henne skinne.
Les mer om:

Disse brannbildene fra Undheim skal stilles ut i Las Vegas

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ueland, som i flere år har vært en ivrig fotograf, jobber også deltid ved Rogaland brann og redning på Bryne. Under en slukningsøvelse for tre år siden, hang som vanlig kameraet over skulderen, og flere av motivene som ble knipset, har blitt liggende på harddisken - helt fram til nå. Nylig fikk han melding om at seks bilder, tatt på Undheim, skal presenteres på Action Film Festival i Las Vegas.

Karianne og Espen giftet seg: Det ble et klart og tydelig JA!

Lørdag var det duket for bryllup i Holt Kirke. Presten fremhevet både styrken og kjærligheten til hverandre da de to ble mann og kone.
Les mer om:

IMG_0388

Bryllup Holt kirke 3
Les mer om:

IMG_0385

Bryllup Holt kirke 2
Les mer om:

IMG_0384

Bryllup Holt kirke 1
Les mer om:

Dekorutleie til selskaper, avfallshåndtering og entreprenørtjenester er noe av det solabuen satser på

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Her er listen over nystartede selskap og enkeltpersonforetak som etablerte seg i Sola i april:Dekor stylistene AS: Ane Kristine Aarflot Helleland er daglig leder og styreleder i det nystartede selskapet. Selskapet holder til i Tananger og skal drive med utleie av dekorasjon til fest og bryllup til privat og bedrift.Harveland Eiendom AS har adresse i Tananger og driver med utleie og utvikling av egen eiendom.

Gold-digger? Iggy Azalea kanaliserer Anna Nicole Smith i sin nye video

Iggy Azalea går fra gravferd til bryllup. I Sydney-rapperens forrige musikkvideo fikk vi se Iggy twerke i en begravelse. I ferske «Started» er det også et dødsfall på gang, men det er ikke Sally Walker som ligger i kista denne gangen. «Started» og «Sally Walker» har også et annet fellestrekk – RuPaul’s Drag Race-favoritten Vanessa «Vanjie» Mateo (sesong 10 og 11) er med i begge. Den nye  gjestes også av Trixie Mattel, vinneren av RuPaul’s Drag Race All Stars sesong 3. Men tilbake til Iggy; i «Started» sier 28-åringen at hun startet fra bunnen av, men nå er hun her rik I musikkvideoen kommer r

Giftet seg i Las Vegas – se video!

Sansa Stark har giftet seg! Las Vegas-kjendisbryllup har en tendens til å skjære seg. Vi krysser fingrene for at dette paret holder. Joe Jonas holdt det langt mer lowkey enn da lillebror Nick giftet seg i desember. Og godt er det? Nick Jonas’ og Priyanka Chopras bryllup var en vakker – men gedigen affære.

«Game of Thrones»-stjernen overrasket med bryllup

Sophie Turner og Joe Jonas skal ha giftet seg i Las Vegas.
Les mer om:

Ingrid (28) streiker for å få tid til venner, familie og kjæreste

Kommer det en invitasjon til bryllup eller konfirmasjon i familien, må SAS-pilot Ingrid Gulstuen Krogh (28) vente med å svare til den 15. i måneden før.

Idris Elba gift for tredje gang

Holdt storslått bryllup i Marrakech da han sa ja til kjæresten Sabrina Dhowre.
Les mer om:

Evakuerte: Var ikke uventet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Gunn Therese Birkeland bor sammen med mannen sin Arnt Ove Børildsen og to barn på Nedre Løvås i Sokndal. Da politiet nærmet seg huset med beskjed om at de måtte evakuere fra skogbrannen, var hun allerede klar. - Alt det viktigste hadde jeg allerede pakket ned. Albumer med fotografier av barna da de var små, bunaden og bunadsølvet sammen med klesskift, skolesaker og medisiner var på plass.